این برد؟!! rampage? این برد رو برای اورکلاک ساختن و سطح بالاترین بردی هست که برای 775 ساختن!! جون می ده برای اورکلاک کردن و خیلی راحت به 550 مگاهرتز می رسه!!نقل قول:
Printable View
این برد؟!! rampage? این برد رو برای اورکلاک ساختن و سطح بالاترین بردی هست که برای 775 ساختن!! جون می ده برای اورکلاک کردن و خیلی راحت به 550 مگاهرتز می رسه!!نقل قول:
اختلاف دمای core با پردازنده یک کم زیاده ، ولی زیاد جای نگرانی نیست ، البته بهتره ولتاژ رو تا 1.325 کم کنی به احتمال 99% پایدار می مونه. با این دما بیشتر اورکلاک نکنی بهتره. سعی کن تا جایی که می تونی ولتاژ رو کم کنی. :دینقل قول:
بله بالاخره موفق شدیم با قیلتر شک ببینیم!سرور بهتر از این پیدا نکردی!؟:دینقل قول:
دور فن منم 2700 هست خودم میدونم چه جوری تنظیمش کردی با Q FAN حالا بی خیال.
این بار باید دیگه 100% ببینی
لینک مستقیم عکسا
عکس1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توضیحات قبلی .
میخواستم بدونم چرا بین پی سی پروپ و اسی سی تی اینقدر اختلافه در مو رد دما و ولتاژ وقتی سی پی یو اصلا لود نیست ولتاژ 1.4 است ولی وقتی تقریبا کاملا لوده ولتاژ میشه 1.36 یا حتی 1.35
این یکی عکس رو هم همین الآن گرفتم باز به اختلاف دما و ولتاژ توجه کنید ولتاژ قبل از تست 1.4 بود حالا بگیم اختلاف 1 صدم 2 صدم دیگه 5 یا 6 صدم عادی نیست
لینک عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیز دیگه به اختلاف ولتاژ 5 توجه کنید تو دوتا برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی میگین دما از 65 رد نشه منظورتون دمای هسته هاست یا دمای کلی cpu چون وقتی من بدون اورکلاک با ولتاژ خود cpu تست گرفتم دمای هسته ها تا 67 هم رسید ولی دمای cpu از 55 رد نکرد
بسیار عالی!!نقل قول:
یک سوال دوستان
این مادربورد به درد اورکلاک میخوره ؟ چقدر میشه ازش کار کشید و توانایی هاش در چه حد هست ؟
اقا یه سوال دیگه هم داشتم بچ نامبر cpu من اینه میشه توضیح بدین که این یعنی چی و نهایت اورکلاکش با خنک کننده مایع چنده
e45276-001
q843a926
malaysia 03\09\09
ببینید بازم از روی بچ نامبر نمیشه گفت حداکثر چقدر اورکلاک!!اگه قصد اورکلاک پایدار و کاربردی داری تا نهایاتش دیگه حد اکثر!3.8 کافیه افزایش فرکانس حتما باعث افزایش کارایی نخواهد شد کاربردت چیه؟اگه هم قصد ر کورد زنی داری باید مین پاور و رم بسیار خوبی داشته باشی خنک کنند ه های حرفه ای و بعضا گرون قیمت بسیار موارد جزئی رو رعایت کنی و اورکلاکر باشی!,...نقل قول:
اقا یه سوال دیگه هم داشتم بچ نامبر cpu من اینه میشه توضیح بدین که این یعنی چی و نهایت اورکلاکش با خنک کننده مایع چنده
e45276-001
q843a926
malaysia 03\09\09
رکورد cpu z پردازند ه E7300 اگه اشتباه نکنم 5552 هست با LN2 !
اینم توضیح بچ نامبر:
Example: L149A463-0726
1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2nd digit = Year of production (2001)
3rd & 4th digits = week (49th week )
5th - 8th digits= lot number
10th - 13th digits = serialization code
سلام دوستام. من cpu i7 920 دارم با مینبورد asus p6t deluxe v2
من میخوام این سیستم به صورت پایدار اور کنم.خواهشن کمک کنید. در ضمن فن cpu هم cooler master V8
هست.فعان بدون تغیر ولتاپ اور کرم و با خاموش کردن turbo mode تا 3.66
اما الان که با برنامه occt دارم کار میکنم
1 :دما خیلی بالا میره با توجه به فن انتظار این دما را ندارم.تا 75 میره
2:در حالت infinite و test mode: medium data set حتی پایداریش به 2 مین هم نمیرسه.اما خارج از این نرم افزار هرچی ازش کار میکشم مشکلی پیش نمیاره.
من هیچ تغیری ولتاژی ندادم.خواهشن اگر میتونید بگید چه کار کنم تا به حالت پایدار در فرکانس 3.6 برسم.
سلام
دوست من استپینگ پردازندت؟!
دوست عزیز استپینگ هم 5 هست.اگر نیاز به عکسی چیزی هست بگو بزارم.ممنون.
اینو تست کنید:
18*200=3600
1.25
بعدش دور فن رو زیاد کنید و خمیرت خوبه؟از اینتل بورن تست یا ارتوس و پرایم و ...هم می تونید استفاده کنید!
اینم جدول دما:
-Tcase/Tjunction-
--80--/--85--85--85--85-- Hot
--75--/--80--80--80--80-- Warm
--70--/--75--75--75--75--Safe <--
--30--/--35--35--35--35-- Cool
دوست عزیز من امروز بدون هیچ ولتازی در occt برای 2 ساعت در خفن ترین حالت روی فرکانس 3.6 پایدار بودالبته از یک کانفیگ پیشفرض خود مین استفاده کردم من فقط فرکانس بالا بردم.دما هم دیگه بعد ساعت رو سخت ترین حالت occt از 72 بیشتر نشد.خمیر هم خود خمیر فن هست cooler master
به نظر شما پایداره سیستم من ؟با تغیر ولتاژ به نظر شما تا 4 میشه اور کرد؟خواهشن دقیق بگید ولتاژ کدام قسمت باید بره بالاتر.
من حالا با ولتاژ 1.25 cpu هم تست میکنم یه خبری میدم.بابت اطلاعات فوق ممنون.
پس چرا قبلا نبود!؟:دی نه مشکلی نیست سیستمت رو زی چند ساعت رو شنه؟بله می تو نی تا 3.8 برید ولی فکر کنم مشکل دما بخوری برای بالاترش تا 4 رفتن که خب کمی سخت تر میشه و اعمال ولتاژ بیشتر!مثلا NB-VTT و....می تونی از cpu tweaker هم استفاده کنی+ memsetنقل قول:
دوست عزیز من امروز بدون هیچ ولتازی در occt برای 2 ساعت در خفن ترین حالت روی فرکانس 3.6 پایدار بودالبته از یک کانفیگ پیشفرض خود مین استفاده کردم من فقط فرکانس بالا بردم.دما هم دیگه بعد ساعت رو سخت ترین حالت occt از 72 بیشتر نشد.خمیر هم خود خمیر فن هست cooler master
به نظر شما پایداره سیستم من ؟با تغیر ولتاژ به نظر شما تا 4 میشه اور کرد؟خواهشن دقیق بگید ولتاژ کدام قسمت باید بره بالاتر.
من حالا با ولتاژ 1.25 cpu هم تست میکنم یه خبری میدم.بابت اطلاعات فوق ممنون.
دوست عزیز گفتم از یکی دیگر کانفیگ های مین اتفاده کردم.قبلا واقعا نمیشد اما در حالت manul.
اما تو این کانفیگ با اون که همچیز در حالت auto هست اما پایداره.
سیستم زیاد روشنه 10 ساعت به بالا.ممکنه با دمای فعلی که تحت فشار به 72-73 میرسه به مشکل بخورم؟البته فقط در برنامه occt به این دما میرسه.
خب دوست من!برای همین هست که من به شما میگم باید از تنظیمات دقیق تری استفاده کنی که حداقل ولتاژ پایداری رو پیدا کنی و بیشتر از او ن اعمال نشه که دمای هم روی مرز نباشه وقتی استفاده بلندمدت و 24/7 می خوای!کاربرد شما چیه؟به هر حال با تنظیمات صحیح تا 3.8 مشکلی نیست خنک کننده هم مناسبه.نقل قول:
دوست عزیز گفتم از یکی دیگر کانفیگ های مین اتفاده کردم.قبلا واقعا نمیشد اما در حالت manul.
اما تو این کانفیگ با اون که همچیز در حالت auto هست اما پایداره.
سیستم زیاد روشنه 10 ساعت به بالا.ممکنه با دمای فعلی که تحت فشار به 72-73 میرسه به مشکل بخورم؟البته فقط در برنامه occt به این دما میرسه.
سلام دوستان
یک سیستم دارم سال 81 گرفتم ram 256وcpu 1.33
تازه می خوام اوور کنم هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم یکهویی نسوزه (:41:)مبتدی
سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ البته فکر نکنم برای اورکلاک مناسب باشه ، چون خیلی قدیمیه و عمرش رو کرده ، بهتره به فکر ارتقا باشین!نقل قول:
دوست عزیز ما یه جورایی به مشکل برخوردیم تو اور.من اور کردم تا 3.6 اما با فرکانس رم اتوماتیک.و فرکانس
دی رم را1600 که در حالت عادی است به 1440 برده بود.و کمترین فرکانس رم بعد از 1440 میشه 1820
که یعنی از فرکانس فعلی بیشتر باشه اما هر کاریش میکنم پایدار نمیشه.دما هم که رو occt با V8 میره رو 70تا 75.
من اومدم cpu rate را از 20 بردم 21 اونموقع حدقل فرکانس بالای فرکانس رم فعلی 1730 بود و با ولتاژ 1.25625
تونستم تا 2 ساعت پایدارش کنم.حالا با همون کانفیگ یه بار میشه یه بار نمیشه پایدار.
با خود فررکانس اتوماتیک رم تا 4000 هم پایدار میشه اما فرکانس رم پایین تر حد معمول هست .دور ور 1400-1500.
1 - به نظر شما یکم دما برا این فن زیاد نیست یا این همینطوریه؟
2- به نظر شما من فرکانس رم رو اگر بخوام بالاتر از حد معمولش بدم یعنی بالاتر از 1600 که میشه 1800 -
cpu voltage و dram bus voltage را رو چند بزارم حدودی با از چند شروع کنم برم بالا؟
3-به جز این 2-3 مورد تغیر ولتاژ تو کدوم قسمت را توصیه میکنید؟مثلا qpi/dram voltage چه طور؟
برای اورکلاک و رکورد بازی و ...که عالیه!ولی منظورت اورکلاک کاربردی بود که بله هیچ تاثیری نداره...نقل قول:
سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ البته فکر نکنم برای اورکلاک مناسب باشه ، چون خیلی قدیمیه و عمرش رو کرده ، بهتره به فکر ارتقا باشین!
دوست من این تنظیمات اتومات رو رها کنید!نقل قول:
دوست عزیز ما یه جورایی به مشکل برخوردیم تو اور.من اور کردم تا 3.6 اما با فرکانس رم اتوماتیک.و فرکانس
دی رم را1600 که در حالت عادی است به 1440 برده بود.و کمترین فرکانس رم بعد از 1440 میشه 1820
که یعنی از فرکانس فعلی بیشتر باشه اما هر کاریش میکنم پایدار نمیشه.دما هم که رو occt با V8 میره رو 70تا 75.
من اومدم cpu rate را از 20 بردم 21 اونموقع حدقل فرکانس بالای فرکانس رم فعلی 1730 بود و با ولتاژ 1.25625
تونستم تا 2 ساعت پایدارش کنم.حالا با همون کانفیگ یه بار میشه یه بار نمیشه پایدار.
با خود فررکانس اتوماتیک رم تا 4000 هم پایدار میشه اما فرکانس رم پایین تر حد معمول هست .دور ور 1400-1500.
1 - به نظر شما یکم دما برا این فن زیاد نیست یا این همینطوریه؟
2- به نظر شما من فرکانس رم رو اگر بخوام بالاتر از حد معمولش بدم یعنی بالاتر از 1600 که میشه 1800 -
cpu voltage و dram bus voltage را رو چند بزارم حدودی با از چند شروع کنم برم بالا؟
3-به جز این 2-3 مورد تغیر ولتاژ تو کدوم قسمت را توصیه میکنید؟مثلا qpi/dram voltage چه طور؟
یکی از بهترین نرم افزارها cpu tweaker هست برای این چیپ!ولتاژ و ضریب رو با تصویر قبلا برای شما توضیح دادم عقبگرد کنید...
دمای شما ر وی مرز هست و برای استفاد ه طولانی مد ت توصیه نمیشه پایداری شما هم 100% نیست!
سلام سيستم من اينه: (چطوري ميتونم cpu رو اوور كنم؟؟؟؟ ) راستي ضرري هم داره؟
amd athlon 64 X2 dual core processor 4600+ 2.41 GHz
ram: 2gb
geraphic: 8500gt 1gb
پاورت چيه و مارك رم
مدل مادربردت بصورت كامل مهمه
:5:5:اولآ بهتره نسل قبلی amd رو اوور نکنی!!! چون خیلی بالاتر نمیره!!1:5:نقل قول:
:5:ضرر که داره و عمر قطه رو هم به نسبت اوور کردنت کم میکنه:5:
پاور و مین؟یه اور کلاک کاربردی 100% پایدار می تونی داشته باشی و با اورکلاک گرافیک یه تغییر کارایی محسوس بوجود میاد البته همونطور که گفته شد چون قطعات قدیمیه بازم تو اجرای بازی های روز نباید خیلی انتظار داشته باشی...نقل قول:
سلام سيستم من اينه: (چطوري ميتونم cpu رو اوور كنم؟؟؟؟ ) راستي ضرري هم داره؟
amd athlon 64 X2 dual core processor 4600+ 2.41 GHz
ram: 2gb
geraphic: 8500gt 1gb
سلام.
به راحتی با اورکلاک میشه به فرکانس حدودا 3000MHZ رسید. 100 درصد Stable .
البته کولر خوب هم نسبتا لازمه + خمیر سلیکون مرغوب. اگر هم نیست حداقل باید تهویه کیس خوب باشه.
سلام
من در زمینه اور تازه کارم
البته با کانفیگ زیر تا 3360MHZ یبار اور کردم و سیستم پایدار بود
CPU:i7 Core 920 2.66GHz
Ram :Corsaire 3*2g 1600Mhz
Over
Core Speed :3360Mhz
Multiplier:X21
Bus Speed :160
Rated FSB:2880.0
البته تو تنظیمات مادر بورد من ولتاژ رو دستکاری نکردم و چون مادربورد گزینه های خوبی برای اور داره به راحتی اور میشه
راستی مادربوردم Asus Rampage II هستش
حالا اگه دوستان تجربه ای با اور این مین و قطعات دارن که میشه بیشتر هم اور کرد لطفا" نظر بدن
راستی برای کولر هم از V8 استفاده میکنم و تهویه کیس هم عالیه
مرسی
دوست عزیز منم همین سیستم با این مشخصات دارم ولی مادربورد من x58ud5گیگگابایت است
برای اور ضریب پردازنده را روی 19 و,و فرکانس blck را روی 200 بذارتا فرکانس سی پی یو بشه 3.8--- turbo وest را غیر فعال کن ولتاز بذار روی 1.35 اگه stepping c0 است اگه ی0d است بذار روی1.28ولی برای پایداری میتونی تا 1.38 ببری بالا شاید یکمی ولتاژ ها فرق کنه
فرکانس pcie روی 100 بذار ولتازمموری روی 1.65vوضریب مموری روی8 یا همون اتو صدرصد پایداره ولی برای اور پیشتر باید ولتاز vttو ولتاز qpi را زیاد کنی وضریب اونا رو روی حداقل قرار بگذاری راستی اینم بگم که ضریب uncoreیا کش l3 باید دوبرابر ضریب مموری باشه و برای پایداری بیشتر فرکانس qpi را روی حداقل قراربده low speed در اخر دما نباید بیشتر از 72c بشه ولی باتنظیماتی که اول گفتم میتونی تا3.8 راحت اور کنی اینو بگم من تا 4.2 اور کردم ولی خیلی دما بالا میره .اور خوبی داشته باش.
سلامنقل قول:
با راهنمایی شما خیلی راحت اور کردم سیستم هم پایدار بود و برای اطمینان یه نیمساعتی هم با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی هم کردم
دما هم خوبه بیشتر از 55 بالا نمیره. فکر کنم بشه تا 4500 هم بدون مشکل اورش کرد
سلام دوستان.
من گرافیکم Geforce 8500 Gt Gigabyte هست.
میخواستم ببینم میشه اورش کرد؟یعنی اصلا تواناییش رو داره؟
بله ولی اینجا مربوط به اورکلاک گرافیک نیست...نقل قول:
میخواستم ببینم میشه اورش کرد؟یعنی اصلا تواناییش رو داره؟
سلام 4 تا 4.2 کاملا کافیه!4.5 100% پایدار به فرض اینکه برای بشه!(کیفیت قطعات پاور مین و حرفه ای بودن اورکلاکر) بسیار مشکلتره و اصلا ساده نیست خنک کننده بسیار خوب و مین و ...می خواد در ضمن نیازی هم تو کاربرد نیست...نقل قول:
با راهنمایی شما خیلی راحت اور کردم سیستم هم پایدار بود و برای اطمینان یه نیمساعتی هم با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی هم کردم
دما هم خوبه بیشتر از 55 بالا نمیره. فکر کنم بشه تا 4500 هم بدون مشکل اورش کرد
در ضمن برای تست پایداری از occt استفاده کنید با حداکثر فشار یک ساعت ببینید بازم بیشتر از 55 نمیره!!؟؟
با توجه به اینکه من اصلا" هیچ مشکلی ندیدم احساس کردم میشه با کمی احتیاط تا مرز 4.5 هم رسیدنقل قول:
کانفیگ سیستم من به شرح زیر هست:
CPU : Core i7 920
Rampage II extreme
Corsaire 3*2g 1600MHZ
Asus GTX285
hdd : seagate 500
Power : green 850w
case vanguard
CPU cooler : coolMastter V8
امکانش نیست همین 4.2 بسیار مناسبه شما تست occt گرفتی؟!نقل قول:
CPU : Core i7 920
Rampage II extreme
Corsaire 3*2g 1600MHZ
Asus GTX285
hdd : seagate 500
Power : green 850w
case vanguard
CPU cooler : coolMastter V8
دوستان من سی پی یو مو اور کردم . e7400 هست الان در 3360 کار میکنه .برای این فرکانس چقدر بهش ولتاز بدم؟(320*10.5)
p5qlpro +green430a
سلام خنک کنندت؟یه شات از ولتاژ ها (+5/+12) بزار گرافیک و باقی قطعان؟اونم اورکلاک کردی؟
نقل قول:
خنک کننده فابریک خودشه دما بین 29-تا 54 در نوسانه
الان تو بایوس ولتاز سی پی یو رو روی 1.3 گذاشتم ولی cpuz در فرکانس 1890 1.280 و در 3360 1.272 ولت رو نشون میده قضیه چیه؟
حالا که زحمت کشیدی میشه بگی ولتاز پل جنوبی و پل شمالی رو چند بزارم الان رو اتومات هستند
قطعات دیگه: 4650 یه کم اور هست(640gpu /440ram )
هارد 500 مکستور 7200.12
4گیگ رم کینگستون اوریجینال 800 (6-6-6-18 ) الان تو 840 با تاخییر (5-5-5-18 با 1.9 ولت کار میکنه)
دوتا درایو نوری +کیبوردو........
خوبه همون 3600-3400 کافیهنقل قول:
خنک کننده فابریک خودشه دما بین 29-تا 54 در نوسانه
افت ولتاژ هست طبیعیهنقل قول:
الان تو بایوس ولتاز سی پی یو رو روی 1.3 گذاشتم ولی cpuz در فرکانس 1890 1.280 و در 3360 1.272 ولت رو نشون میده قضیه چیه؟
برای 3.4 تا 3.6 نیازی نیست با این مین همون خودکارنقل قول:
حالا که زحمت کشیدی میشه بگی ولتاز پل جنوبی و پل شمالی رو چند بزارم الان رو اتومات هستند
باقیش هم مشکلی نیست
خب کلا کاربردت چیه و چقدر می خوای اور کنی؟
شما اینو تست کن:
10*360
10.5*343
1.375-1.35
با فرکانس دیفالت ولتاژ حداقل پایداری چنده ؟
ولتاز 1.08نقل قول:
ازباب جان مولتی پلیر رو چجوری باید تغییر بدم ؟؟ کدام گزینه رو باید دست بزنم؟
این چطوره ولتاز 1.3625 خوبه.؟ پایداره
اول باید محدود کننده ها رو از بایوس غیر فعال کنی بعدش بین محدود تعیین شده تغییرش بدی یا روی بیشتر مقدار ثابتش کنینقل قول:
ازباب جان مولتی پلیر رو چجوری باید تغییر بدم ؟؟ کدام گزینه رو باید دست بزنم؟
کمتر نمیشه؟دیگه حداقل ولتاژ پایداری پیدا کردن سعی و خطا هست بعدش اینکه تست occt حتما بگیر.نقل قول:
این چطوره ولتاز 1.3625 خوبه.؟ پایداره
ببخشید کامپیوتر من ram 1 gig و v.g.a 256 و cpu 2.4 تک هسته ای داره ولی خیلی کنده مثلا جونش بالا میاد تا یه برنامه یا حتی بعضی وقتا حتی یه فایل رو اجرا کنه:19: چکار کنم تا درست شه:worried:
درود.از لحاظ سخت افزاری قطعات به روزی ندارد ولی سیستم آنچنان ضعیفی هم نیست که اینطور که فرمودید کند باشد.ایراد سیستمهای اینقدر کند به ترتیب بیشتر متوجه ویروس,ویندوز معیوب, هارد بد سکتور دار, و در مرحله ی بعد سخت افزار قدیمی میباشد.اینجانب با سیستم مبتنی بر Pentium III و رم 128MB SDRam هم کار کرده ام و به هیچوجه احساس کندی در اجرای ویندوز Xp SP2 و برنامه های عادی مثل ویرایشگرهای متن و مجموعه ی آفیس 2003 نداشته ام.بهتر میدانم که سوال خود را در انجمنهای مشکلات نرم افزاری مطرح نماییدنقل قول:
بحث های نرم افزاری و سیستم عامل>ویندوز XP
نقل قول:
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=183
اول پاور باید تعویض شه
بعد هارد رو دو باره پارتیشن بندی کن
حالا از سرعت خوب لذت ببر
کمک کنید
سیستم
intel 3.00
رم 512 ddr
خواستم اور کلاک کنم رفتم توی یک قسمتی auto رو برداشتم و فکر کنم مال cpu intel بودش نوشته بودش 200HGZ فکر کنم که بعد ماکسیموم نوشته بود 350 که من کردمش 330 و بعد سیو کرم و ریستارت شد ولی دیگه هیچ تصوصیری رو مانیتور نمیاتش و بعد از ده تا پانزده ثانیه خاموش میشه من یک پنکه گذاشتم طرف سیستم درب سیستم بازه دیگه خاموش نشد ولی تصصیر نمیاتش چی کار کنم کمک کنید ؟؟؟ چیزی از کامپیوتر سوخته ؟؟؟؟؟