کیفیت و سرعت سرویس از 20 ؟نقل قول:
اسپلیتر مارک بد و خوب تو نویز خط موثره؟!
Printable View
کیفیت و سرعت سرویس از 20 ؟نقل قول:
اسپلیتر مارک بد و خوب تو نویز خط موثره؟!
متشکرم از پاسختوتنقل قول:
هزینۀ ترافیک شبانه بدون در نطر گرفتن ۲۵% تخفیف، میشه ۷۰۰۰ تومان. اگه ۷۳۰۰ تومان بود، با ۲۵ درصد تخفیف میشد ۵۴۷۵ تومان.نقل قول:
خیلی جالبه با اینکه سایت قالب قدیمی خودشو حفظ کرده مسولین سایت از من انتظار نقل قول چندگانه دارند به جای اینکه قال بهتری برای انجمن انتخاب کنند... میزنن جواب مارو حذف می کنن!
از 20 من 17 میدم چون اینور سال اختلال داره تا حدینقل قول:
نقل قول:
بله شما درست می فرمایید سر من شلوغه این چند روز مغذرت بات محاسبه غیر دقیق
نقل قول:
نقل قول چندگانه چه ربطی به قالب داره؟ اینکه دوستان استفاده نمیکنند یا دوست ندارند استفاده کنند، به قالب ارتباطی نداره.
شما از اون کنار دکمه ی نقل قول، روی دکمه ی مثبت نقل قول چندگانه میزنی و پست های مورد نظر رو تیک میزنی.
+
دکمه ی ویرایش هم کاملا مشخص و در دسترس هستش. برای همین راحت میشه در صورت لزوم بعدا پست ها رو ویرایش کرد.
تاپیک هم به حاشیه نره، خیلی خیلی بهتره. موردی هست لطفا توی خصوصی بهم بگید از این به بعد. ممنون.
:n16:
شاتل شبانش پولیهنقل قول:
من 128 یه ساله گرفتم با شبانه رایگان از 1-8 کلهم حدود 150 ت البته بن تخفیف داشتم و پول نصب ندادم
تنظیم درستش تو آی دی ام از 1:15 تا 7:45 هستش
سرعت دانلود 400kb در مجموع دو تا سه لینک
البته اگه مراعات نکنی و توپو ببندی توش اول به 70kb محدودت می کنن بعدم زیاد دان کنی از ترافیک روزانت کم می کنن.پس مراعات کن و دلی دلی استفاده کن.
توصیه بسیار مهم : من از خود نمایندگی شاتل اصفهان گرفتم برخودشون و ساپورتشون عالیه.به هیچ وجه از خورده پا خرید نکنین.
مواردی که شما تازه منتقل شدین به این بخش فکر کردین من نقل قول چندگانه نمی زنم به من حقوق میدن اینجا طبق پستی که ارسال میشه!نقل قول:
فکر کنم یه برنامه نویس کامپیوتر بدونه منظور شماد یگه چیه...
قالب گرافیکی انجمن همون ساختار 2006خودشو حفظ کرده که خوانایی بالایی نداره واقعا برای کاربر! خیلی می تونست از این راون تر و بهتر باشه این قالب!
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
دوستان من این سوال رو یه بار هم قبلا مطرح کردم ولی جواب خوبی نگرفتم.
ایا سرویس اقتصادی شاتل 4 گیگ در ماه با سرعت 128 جوابگوی کار من هست؟
سرعت 128 بیشتر از 128 میبندن دیگه درسته؟
قالب چه برای 1990 باشه و چه برای 2015 ! از یه کاربر ساده گرفته تا مهندس کامپیوتر و ... به راحتی میتونه دکمه های نقل قول چند گانه (آخرین دکمه در سمت چپ و ویرایش پست در اولین دکمه از ردیف سمت چپی ها) رو ببینه و به راحتی هر چه تمام تر ازشون استفاده کنه.نقل قول:
اینکه دوست ندارید استفاده کنید از این قابلیت، لطفا به گردن قالب نیاندازید. به دوستمون 4l1r3z4 هم پیشتر تذکر دادم و ایشون بی هیچ حاشیه ای، پذیرفت. این تذکر آخر بود که امیدوارم از این به بعد دیگه رعایت کنید.
بحث حاشیه ای هم در تاپیک ممنون.
پیروز باشید.
سلام
دوستان برای دانلود کدوم سرویس به صرفه تره ؟؟ البته دانلود زیاد هم نیست مثلا روزی 3 گیگ
ممنون میشم جواب بدین
شاتل ترافیک آپلود رو حساب نمیکنه؟ یا من اشتباه میکنم
شرکت های دیگه همچین کاری کردن؟
دلیل این که اپلودو حساب نمیکنن چی میتونه باشه!
من خودم الان 128 نامحدود شاتل رو دارم و سرعتش 150 هستش و شده در ماه 40 گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتش همون 150 مونده
جریان چیه مال همه اینطوریه؟؟یک ساله شاتل دارم همش اینطوریه هر چی دانلود میکنم سرعت ثابت میمونه پایین نمیاد
برای همه ایران اینطوریه؟؟
با سلامنقل قول:
ببینید اگر که فقط خودتون هستید و شخص دیگه ای استفاده کننده دائمی نیست معمولا 3-4 گیگ در ماه کفایت میکنه. من الان سرویس 3 گیگ ماهیانه دارم (البته از فناوا) خودم و خانمم و استفاده اومن هم شبیه شماست , نهایت ممکنه یک ماه مصرفم 4 گیگ بشه.
در مورد تمام شدن حجم هم اگر که زودتر از موعد تمام بشه شما میتونید که حجم اضافه بخرید و هر چقدر هم که ازون حجم اضافتون باقی بمونه منتقل میشه به ماه بعد. (شاتل رو که مطمئنم چون در محل کار قبلی داشتیم و فناوا رو هم که الان دارم اینجوریه) . مثلا شما سرویس 4 گیگ دارید و بعد از 20 روز حجمتون تمام میشه. میتونید یا سرویس جدید بخرید که اون 10 روزتون میسوزه یا مثلا 2 گیگ حجم اضافه بخرید. بعد اگر در آخر ماه ازون 2 گیگ مثلا 700 مگش اضافه بیاد اضافه میشه به حجم ماه بعدتون و اون میشه 4.7 گیگ. البته یک نکته هست که اگر از حجم اصلی ماه که 4 گیگ بود , مثلا 1 گیگش اضافه بیاد اون میسوزه و منتقل نمیشه.
در مورد قند شکن هم , تجربه خود من اینه که فناوا به شدت محدود میکنه , آسیاتک کار میکرد و لی سرعتش پایین بود , شاتل کار میکرد سرعت خوب بود و صبانت بهترین سرعت رو داشت (تمام اینها در اصفهان هست) بسته به تعداد مشترکان در هر مرکز هم یک مقداری فرق میکنه.
سرعت رو هم میتونید زنگ بزنید به فروششون و ازشون سوال کنید ولی معمولا بالاتر می بندند.
اگر که منظورتون 3 گیگ دانلود روزانه هست اول برید دنبال نا محدود و اگر که حجمی میخواهید فقط های وب به صرفه هست اونم به خاطر فشفشه ها چون فشفشه های حجم بالاش بعضا تا گیگی کمتر از 1000 تومن هم داره.نقل قول:
اگه بخوای از شاتل بگیری ، باید از آرت 1 شروع کنی و اگر که محدود شدی ، با پرداخت ما به تفاوت آرت 1 و 2 ، سرویستو به آرت 2 ارتقا بدی و از محدودیت دربیای و همینجور تا انتها....نقل قول:
در غیر این صورت میتونی از فن آوا سرویس 1 مگ نامحدود رو بگیری ( 65 تومن) که هر چقد بخوای میتونی دانلود کنی ؛ البته فن آوا تو چیزشکن و ... اختلال داره و ممکن خوشت نیاد.
اگرم که بخوای سرویس حجمی بگیری ، می تونی از شاتل سرویس 8 مگ رو بگیری و تو شبانه دانلوداتو انجام بدی یا اینکه از شرکت های دیگه بگیری که شبانه دارن...
شاتل آپلود رو حساب نمی کنه ؛ منتها بعضی شرکتا هستن که آپلود رو حساب میکنن ولی به جاش 25% حجم اضافه موقع خرید بهت میدن.نقل قول:
50 - 60 گیگ دانلود کنی ، دیگه احتمال زیاد محدودت میکنن ؛ ولی اگه محدودت نمیکنن ، که استفاده کن و تا میتونی پدر شاتلو درار :n02:نقل قول:
من یک ساله کارم دانلوده اصلا محدود نمیکنن .نقل قول:
شما اطلاغی ندارین کسی صبانت داشته باشه من الان من محدود نشده باشه؟؟
نقل قول:
سلام
دانلود چند کیلوبایت هست در هر ثانیه در این سرویس ؟
120تا 150 کیلونقل قول:
ممنوننقل قول:
من امروز سرویس ارت 2 گرفتم
اما سرعتم از ۱۵۰ بالاتر نرفته
ارت 2 باید چند باشه سرعت ؟
آرت 2 حداقل باید 160 تا 180 باشهنقل قول:
با 23089در تماس باشید نتیجه هم اینجا اعلام کنید بی زحمت
بنظر من 128 کی نامحدود شاتل ماهی 30 ت خوبه یکی از دوستان داره می گه من ماهی 50-60 گی دان می کنم راضیم هست از سرعتشنقل قول:
نکته مهم : اگه زیاد دان کنید و توپو ببندید توش سرعتتون محدود میشه توسط سرور پس مراعات کنید.
من یه 128kb شاتل دارم.سرعتش نرماله ولی شبا خیلی هنگ می کنه بیشتر شبا آن هستم.هنگش رو موزیلا (با اینکه 18 هستش) خیلی زیاده می خواستم سوال کنم آیا اگه یه مگ یا 8 مگ بگیرم خوب میشه اختلافش فاحش هست یا نه؟
سلام
من میخوام سرویس ART4 ( نامحدود ) بگیرم یه سوال دارم اینکه ماهی چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
جواب قانع کننده ای ندادن!!نقل قول:
گفتن : سرعت همینه ، سرعت بالاتر میخوای ؛ آرت ۳ بگیر !!!!!
یعنی سرعت ۱۷۰ برای آرت ۳ هست ؟
نه متاسفانه اصن از صبانت هیچ اطلاعی ندارم و فقط چیزی که از تاپیک این فروم فهمیدم ، این بود که پینگ خوبی داره نسبت به بقیه...نقل قول:
با تشکر پینگ خارجی یا داخلی ؟!!نقل قول:
کدومش بهتر از بقیه شرکتاست؟!!
والا چیزی که من دستگیرم شد از طریق کاربراش ، این بود که کلن پینگ داخل و خارجش نسبت به بقیه بهتره و واسه گیم بهتر جواب میده ؛ حالا شما تو تاپیکش هم از کاربراش یه سوال بکن در مورد پینگش ، که الان چه جوریاس... :n06:نقل قول:
کلن در مورد پینگ ، واسه من تجربه شده که 80% یه پینگ خوب ، به دلیل مرکز مخابراتی و خلوتی آن و ... است و 20% مربوط میشه به شرکت مربوطه ؛ چون من به عینه دیدم و تجربه کردم که کاربر یه شرکت ، پینگ گرفته و عالییییی بود ولی در یه مرکز دیگه ، کاربر همون شرکت ، پینگ واقعا افتضاح داشت.
در نهایت منظورم اینه که حالا اگه کاربر یه شرکتی بهت گفت که پینگش خوبه ، توقع نداشته باش که حتما و بلاشک پینگ تو هم عالی خواهد بود :n06:
من بهتون پیشنهاد میکنم که از شما آرت 1 شروع کن و اگر که محدود شدی ، با پرداخت هزینه ای ، سرویست رو به آرت 2 ارتقا بده و اگر دوباره محدود شدی...( همین کارو تا آخر ادامه بده) ؛ اینجوری هم به صرفه تره و هم بهتر جواب میده...نقل قول:
حالا سرعتاشون ( آرت 1 و 2 ) زیادم با هم فرقی نداره ؛ 30-40 کیلوبایت اختلاف در دانلود ، اصن احساس نمیشه...نقل قول:
سلام دوستان
تازه از شاتل با من تماس گرفتن و گفتن خط شما فیبر نوری هست و نمیتونیم خدمات بدیم . گفت برین مرکز مخابراتی ببین با شما همکاری میکنن که خط رو مسی کنن !! ؟؟
کسی اطلاعی در این مورد داره؟
راهش چیه؟
این خط رو صاحبخونه تازه گرفته و امکان اینکه خط دیگه ایی بگیرم نیست.
مرکز مخابراتی مالک اشتر هستیم
ممنون از شما
اون اینکه برای اینکار شخص مالک خط باید اقدام کنه یا کارت ملیش رو به شما بدهنقل قول:
برای تغییر هم شما باید به مرزک مخابراتی مراجعه کنی ببینی چی میگن.
فکر میکنم کلی دردسر و معطلی داره این کارنقل قول:
اینترنت مخابرات چطوره؟ توی تاپیک خودش هم پرسیدم...
سلامنقل قول:
شما ART1 که گرفتی در ماه چند گیگ میتونی استفاده کنی؟ ( بدون افت سرعت )
سلام
واقغیت داره ترافیک شبانه رابگان برداشه شده و یک سوم محاسبه میشه ؟
اون که شما میگی برای پارس انلاین صدق می کنه نه شاتلنقل قول:
شبانه شاتل پابرجاست.
نقل قول:
به نقل ا خود شاتل در این صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
یعنی در صورتی که این مبلغ بدی ترافیکت از 1-8 رایگانه
یه سوال دارم از اونایی که سرویس یه مگ شاتل رو دارن : آیا سرعت وب گردیش با 128 اختلاف فاحش داره ؟
1مگ با 128 فرق نداره به نظر شما؟نقل قول:
بله کیفیتش بهتره نسبت به سرویس دهنده های دیگه
یه مگ با 128 فرق داره ولی مهم اینه که اختلاف فاحش داشته باشه.مثلا سرعت 128 الان با 128 قبل 88 (پایین اوردن پهنای باند توسط مخابرات) اختلاف فاحش داره. 10 برابر 128 الان بود.نقل قول:
ارت 1شاتل بین 120تا150کیلو به شما دانلود میدهنقل قول:
نقل قول:
بابا من چی میگم شما چی میگی ؟ من میگم سرعت وب گردی برام مهمه وگرنه که دانلود شبانه رایگان دارم (پول دادم رایگانش کردم) تو دو تا لینک 400kb دان میده.
یه کلام سرعت برازینگ تو یه مگ اختلاف فاحش با 128 داره یا نه ؟ این هرکدوم از دوستان داشتن لطفا بگن.