دوست عزیز افت سرعت برای همه سرویس دهنده هاست چون مشکل از طرف زیرساختنقل قول:
Printable View
دوست عزیز افت سرعت برای همه سرویس دهنده هاست چون مشکل از طرف زیرساختنقل قول:
نکتهش اینه که اینجا هنوز 3G همراه اول فعال نشده.نقل قول:
3G همراه اول با انتن -111dbm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سیگنال -101dbm
هرچقدر سیگنالت عددش کمتر باشه بهتر میشه.و نزدیکتر هستی به bts
خیرنقل قول:
dbm = decibel milliwatts
هر چقدر عددش بیشتر باشه یعنی سیگنال قوی تر هست
(عدد -111 از -101 کوچکتر هست)
تا جایی که من می دونم dBm هرچی کمتر باشه بهتره
من با ریاضیش کارندارم 80- db یعنی سیگنالت از 95-db قویتر هست.افتاد؟
این نحوه حرف زدن شما درست نیست دوست عزیز ، مگر اینجا چاله میدون هست؟نقل قول:
عدد -80 از -95 بزرگ تر هست = -80dbm از -95dbm بیشتر هست = توان دریافتی بیشتر = سیگنال قوی تر = نرخ انتقال بیشتر
شما برو یه سرچ بزن بعد بیا با این قطعیت بگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تو چاله میدون شما از افتاد استفاده میکنن؟)
به percent &dbmیه نگاه بنداز قشنگ متوجه میشی.
نقل قول:
دوست عزیز بقیه دوستان کاملا درست میگن هرچه مقدار dbm بیشتر باشه یعنی به صفر نزدیک تر باشه درصد سیگنال بالاتر میره بخاطر اینکه dbm منفی هست. شما به خود عدد توجه می کنید که کمتر هست این حرفو میزنید در صورتی که به علامت منفی کنار عدد توجه کنید متوجه میشید حرفتون اشتباه بوده. در این عکسی هم که گذاشتید این موضوع کاملا مشخصه.
من مستند صحبت میکنم.90dbm- به شما قدرت سیگنال بیشتری میده یا 50dbm- ؟
من اولشم گفتم به ریاضیش کاری ندارم.شما چه بخوای چه نخوای این منفی پشت هست. من میگم 50dbm- تقریبا سیگنا ل 100% بهت میده ولی وقتی 95dbm-داری یعنی اوضاعت خوب نیست زیاد.110dbm- که دیگه افتضاحه.
شما جواب سوال منو بده.اینو اگه رد میکنی با اسکرین شات از قدرت سیگنال های مختلف حرفتو اثبات کن.
دوستان چرا این قدر نسیت بهم جبهه میگیرید؟
سعی کنیم بهم چیزی یاد بدیم ازهم یاد بگیرم نه اینکه بهم بیاحترامی کنیم
عزیزان حرف همه شماها درسته.
سیگنال -50 dbm قدرتش از -100 dbm بیشتره. (هر چه نزدیکتر به صفر قدرت بیشتر)
+
Off Topic
مثل داستان شما، مثل این داستان مثنویه:
داستان چهار کس که زبان هم را نمی فهمیدند
چهار تن با هم همراه بودند یکی ترک و یکی تازی، یک فارس و یکی رومی. به شهری رسیدند. یکی از راه دلسوزی به آنان یک درهم پول داد که غریب بودند.
فارسی زبان: «با این پول انگور بخریم.»
تازی گوی (عرب زبان): «عنب بخریم.»
ترک زبان: «اُزُم بخریم.»
رومی زبان: «استافیل باید بخریم.»
ستیز و جنگ و نزاع در میانشان درگرفت تا جایی که به هم مشت می زدند. حکیمی آنجا رسید و به سخنان آنان گوش داد. او که چهار زبان را می دانست فهمید همه یک چیز می خواهند ولی به زبان خود می گویند. پول آنان را گرفت و رفت برای آنان انگور خرید هر چهار نفر مطلوب خود را دیدند و خوشحال شدند و دعوا پایان یافت. این است کار حکیمان الهی و اولیای خدا.
: دی
حرف ما هم دقیقا همینه -50 قدرت بیشتری داره. همه ماها حرفمون یکی هست فقط فرقش توی اینه که شما از واژه کمتر استفاده می کنید ما هم میگیم واژه بیشتر غلطه تو بحث قدرت سیگنال dbm باید گفته بشه کمتر...نقل قول:
در هر صورت منظور همه ماها یکیه.
دوستان کسی اطلاع داره چه زمانی همراه اول ارائه 3G رو بصورت مصرف آزاد شروع میکنه ؟ (چون گویا در حال حاضر فقط برای خط هایی که اقدام به فعال سازی بسته اینترنت کردند امکان استفاده از اینترنت نسل سوم وجود داره !)
و اینکه آیا کسی تجربه استفاده از 4G همراه اول رو داشته ؟ (اگه کسی تجربه داشته ممنون میشم یه تست از سرعتش بذاره و همینطور محدوده پوشش نسل چهارم رو بگه)
تاجایی که میدونم همه شهرها بجز تهران مصرف ازاد برای اولین اتصال به شبکه فعالهنقل قول:
نسل ۴ هم فعلا هیچ سیمکارتی توضیع نشده
Sent from my iPhone using Tapatalk
به جز تهران در سایر کشور بدون خرید بسته هم می تونید از 3g استفاده کنید.نقل قول:
سرعت 3g همراه اول در اصفهان
واقعا مضحکه
سلامنقل قول:
وضعیت انتن دهی شما مناسب نیست
لطفا وقتی انتن کامل هست این تست رو انجام بدید
سلامنقل قول:
راحت ۱۰ مگابیت سرعتتونه.
دوستان این تنظیمات گوشی رو باید چه جوری درست کنیم ؟
گوشی من هواوی است مدل honor 3c 8/2g ممنون راهنمایی کنید از مدل بین المللی هم هست
من توی تهران بدون خرید بسته از ۳جی همرا اول استفاده کردم
نقل قول:
کلا برای اولین بار به شبکه وصل شدید یا قبلا بسته ای فعال کرده بودید که تمام شده باشه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای بار اول که به شبکه وصل شدم به تری جی وصل شدم بدون بسته.قبلنم که اصلا همراه اولی نبودمنقل قول:
سلام. 3G توی شهر یزد راه افتاده؟کسی خبر داره؟اگه راه افتاده کجاها رو پوشش میده؟
دوستان این تنظیمات گوشی رو باید چه جوری درست کنیم ؟
گوشی من هواوی است مدل honor 3c 8/2g ممنون راهنمایی کنید از مدل بین المللی هم هست
نقل قول:این قضیه اتصال برای اولین بار چیه ؟نقل قول:
یعنی سیم کارت صفر این قضیه رو داره ؟ یا مورد دیگه ای مد نظرتونه ؟
بنده که به هیچ عنوان بدون بسته نتونستم 3G همراه اول رو حتی تست کنم !
من توی تهران نمی تونم رجیستر بشم
بسته نداشتم تا به حال
جناب تنها شما برو سایت موبایلستان اونجا انجمن گوشی هواوی هست مدل گوشیتو پیدا کن.سوالتو بپرس.سریعتر به جواب میرسی.نقل قول:
settingsنقل قول:
mobile network
access point
add
apn mcinet
name mcinet
save
تمام
ای لعنت به این mci
پنجشنبه جمعه خوب بود
دوباره از امروز عصر افت سرعت شروع شد مثل کل هفته پیش
تف......:n21:
دوستان ما چون انبار شرکتمون در انتهای خیابان ابوذر(طالقانی طلاب مشهد) هستش و روزی یکبار به اونجا سر میزنم و کلا به هر گوشه شهر که میرم از 3g همراه اول یک تستی میگیرم پریروز و دیروز که به انبارمون رفته بودم و اونجا از 3g تست گرفتم در هر دو روز با نتیجه باورنکردنی روبرو شدم که عکسشو براتون میزارم.خوش به حال کسایی که اون منطقه زندگی میکنند:n02: