این جور که من شنیدم، وکیل آباد، لشکر، فرهنگیان، صدف، معلمنقل قول:
Printable View
این جور که من شنیدم، وکیل آباد، لشکر، فرهنگیان، صدف، معلمنقل قول:
من دقیقا روبروی درب پایک ملت (دور میدون پارک) تست کردم و شبکه 3g ایرانسل را پیدا کرد.نقل قول:
وکیل آباد و معلم که بعید می دونم. چون من توی وکیل آباد و معلم چند نقطه تست کردم و خبری نبود. (شاید خیلی محدود راه اندازی شده باشه)نقل قول:
و ما همچنان در انتظار رویت 3G ایرانسل!!!!! کرج منطقه ما ( شاهین ویلا و بنیاد ) فعلا تحت پوشش قرار نگرفته :n27: خیلی مسخره اس تقریبا 90 درصد شهرهای بزرگ تحت پوشش قرار گرفتن ولی ما همچنان در انتظار!! شاید این جمعه بیاید شاید!!!! :n09:
من فردا میرم یه تست میزنم دقیقا جای فلکه ـی پارک جای همون دور برگردون خوبه:n02:؟
با سلام خدمت همگی
کسی از برنامه ایرانسل برای فعال کردن 3G در شهر کرج خبر نداره؟ 1 شهریور راه می افته یا باید حالا حالا ها صبر کنیم؟
دوست من شما کدوم منطقه کرج هستی شما هم مثه ما همچنان در انتظار رویتی??نقل قول:
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
من ساکن میدان آزادگان خیابون برغانم اینجا خبری نیست فعلانقل قول:
آقا اینا باید بیان تک تک دکل ها رو دستکاری کنن تا 3G بشن یا با نرم افزاری چیزی آپدیتشون میکنن؟؟
من چهار راه لشکر تست کردم نبودنقل قول:
فردا دارم میرم میدان شریعتی ، (بهار - احمد آباد) رو تست می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول و ایرانسل سخت در تلاش هستند تا هر چه زودتر شبکهی خود را به نسل سوم ارتقاء دهند و سرویس 3G خود را از حالت آزمایشی وارد مرحله عملیاتی کنند. در همین راستا هر دو اپراتور اطلاعاتی را در باره اینترنت 3G منتشر کردهاند و علاوه بر آن، همراه اول حتی تعرفه قیمتهای اینترنت نسل سوم خود را اعلام کرده است. برای مقایسه قیمت اینترنت 3G اپراتورها همراه زومیت باشید.
ایرانسل نحوهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرح داده است تا کاربرانی که در مکانهای تحت پوشش شبکهی نسل سوم این اپراتور قرار دارند بتوانند از شبکهی دیتای پرسرعت بهره ببرند. اما همراه اول پا را از این هم فراتر گذاشته و نه تنها نحوه فعال سازی سرویس 3G خود را شرح داده بلکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را نیز اعلام کرده است.
نوع بسته سرعت حجم
(همراه اول)قیمت (ریال)
همراه اولحجم
(رایتل)قیمت (ریال)
رایتل۱ روزه 128KB 100MB ۱۰٫۰۰۰ N/A N/A ۷ روزه 128KB 300MB ۳۰٫۰۰۰ 200MB ۳۰٫۰۰۰ ۳۰ روزه 128KB 1GB ۱۰۰٫۰۰۰ 1.5GB ۱۲۵٫۰۰۰ ۳۰ روزه 1024KB 2GB ۲۰۰٫۰۰۰ 2GB ۲۳۰٫۰۰۰
قیمتگذاری همراه اول احتمالا رایتل را نیز مجبور میکند، تعرفهی قیمت سرویسهای خود را کاهش دهد.
نویسنده: مسعود یوسف نژاد
منبع:
وضعیت 3جی ایرانسل در رشت امروز :
مکان های زیر زیر پوشش 3جی قرار گرفت :
شهرداری - صیقلان - زرجوب - کل منطقه تختی و باقر آبار - گلسار و سعدی - معلم - لاکانی - پارک شهر - مطهری - چهار راه میکائیل - پرستار - کل منطقه راضی - 16 متری سمیه در گاز - اداره گاز
پیشرفت خیلی خوب بوده . فکر نمیکردم اینقدر منطقه ای به این بزرگی زیر پوشش بره
سرعت الان رو چنده؟نقل قول:
فعلا فقط پوشش نسل 3 اومده و هنوز ارسال و دریافتی انجام نمیشه
وضعیت مازندران چطوره؟کسی 3g دریافت کرده؟
ساری که خبری نیست
من از دوستانی که دارم توی ایرانسل شنیدم نقاطی رو الان روشن کردن و به سرعت دارن شبکه رو توی کرج توسعه می دن. شاید ظرف چند روز آینده نقاط زیادی روشن بشه.نقل قول:
دوستان کسی از مازندران خبری نداره
ایرانسل تو خونه و آنتن 60 درصدی :
به نظر من مشکل از ایرانسل نیست،مشکل از اون اقایون هست+رایتل +همراه اول که از خداشه پول خون از ملت بگیره
فقط باید دعا کنیم فردا همین قیمتهای فعلی ایرانسل باقی بمونه و مثل همراه اول هر گیگ 128کیلوبیت رو نکنه 10 هزار تومن...نقل قول:
اقایون خانوما کسی نمیدونه استان کرمانشاه شهرسنتان کنگاور تری جی وصله یا نه؟؟؟
در ضمن من چطور میتونم تبلتموتنظیم کنم نکسوس۷هست یه گذینه داره 2gو3gمن بزارم رو تری جی کافیه؟ یا باید کار دیگه بکنم؟؟؟؟
ممنون از کمکاتون
نقل قول:
سرعتت بالای 9 مگابیته! مطمئنی 3G هستش؟
فکر نکنم تا فردا چیز جدیدی اعلام کنن.چون اگه میخواستن از همین امشب میزاشتن رو سایتنقل قول:
حداقل امیدواری که داره ایرانسل هنوز مشخصه داره برای قیمت و سرعت استقامت می کنه چون تو سایتش هم هنوز نزده و قیمت رو ارجاع داده به بسته های قبلی با قیمت قبلیواقعا هم 128 رو من نمی دونم همراه اول چه رویی داره اسمش رو گذاشته 3g .....دیگه edge 256 بود دیگه :) فقط تو ایران از این اتفاق ها میفته .....به نظرم ایرانسل اگه محدود هم کنه مطمعنا مثل شرکت های adsl قانون رو دور بزنه و باز بزاره سرعت روچون خیلی به نفع خودش هم هست
اگه قرار باشه رو 128 محدود بشه که دیگه پیشرفت نمیشه ، میشه پسرفت !
به قول دوستان رو E سرعت 256 کیلوبیت بود . الان بیایم 3g بشیم با سرعت 128 ؟؟؟
خنده داره!
نقل قول:
آخه edge هم 256 نمیدادن!!! یا اصلا کار نمیکرد یا فوقش 10 کیلوبیت بود، بیشترین حدی که من در یه منطقه تونستم بگیرم 128 کیلوبیت بود یعنی چیزی حدود 16-17 کیلوبایت!
چند بار بهشون ایمیل زدم میگن تو کدوم منطقه مشکل دارید منم:n29::n04: تو همه ی مناطق مشکل وجود داره! چرا جک میگین! بعد اونا هم دیگه جوابمو نمیدادن و من دوباره روندو تکرار میکردم.
جوری جواب میدن انگار از پشت کوه اومدن! البته شایدم اومده باشن! فقط 4 نفر با روابط عمومی بالا اونجا نشوندن که ملتو بپیچونن!
خدایی ترکیدم از خنده !! اومدم هر چی سرچ کردم نسل 3 همراه اول رو پیدا نکرد !! سیم تنهای اولانداختم بعد دیدم که نه خیر !!! اصلا نسل 3 رو پیدا نیکنه ( 3-4 ماهی هست که بود ) ولی در عوض یه چیز خفن پیدا میکنه و وصل میشه:n09::n08::n08::n08::n08:
البته دوستان توجه کنند همراه اول اصرار داشت 4g داره :))))
یعنی عاشق این پسرفت و تغییر نام تکنولوژی تو ایرانم
آقایان کارشناس نمیدونن که صفحات اینترنتی الان دیگه همه بالای 1 مگ هستن و بعضی تا 5 مگ و یا بالاتر هم میرسن! 128 میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه، صفحات یه مگی با این سرعت، بیش از 60 ثانیه طول میکشه بالا بیان صفحات سنگینتر که دیگه باید پاش خوابید تا بالا بیاد. سرعت 128 برای وبلاگ های قدیمه که متنی بودن، نه وبسایتهای سنگین پرعکس کنونی!:n28:
اقا شد ۱شهریور نت من وصل نشد که
الان انحصار رایتل تموم شد ؟!
اگر خدا قبول کنه دیگه تموم شد امشب گود بای پارتی رایتله!!!:n02:نقل قول:
من چند جا امتحان کردم، خیلی نوسان داشتنقل قول:
speedtest رو هم هر بار یک سرعتی می داد
سرعت دانلود از 40-50 کیلو بود تا 300-350 :n02:
خدا رو شکر فعلا!نقل قول:
من چند هفته رایتل استفاده کردم افتضاح بود :n15:
قابل توجه دوستانی که اعتراض کردن . این ایرانسل دست همراه اولم از پشت میبنده تو گرونی . یه کاری میکنن که بگید خدا پدر مادر رایتلو بی امرزه
به خاطر این میگم که من تجربه فروش ۳۵۰ تا مودم وایمکس ایرانسلو داشتم . انقدر اذیت میکنن یه مودم بدن که حد و اندازه نداره . حالا بماند برای تعرفه بالای ۱۲۸ چندین بار باید یه نامه رو بفرستی بعدشم با تعرفه گرون و....
کدوم شرکتی حجم یک گیگ تعرفه ازاد وایمکس با سرعت اشغالی ۲۵۶ میده ۱۰۰۰۰۰ هازرتومن . مگر تعرفه مصوب ۳۶۰۰ نیست؟ رو چه حساب میگیره؟ حالا شماها دلتون خوشه این تکنولوژی جدید رو که خداتومنم پول توش ریختنو بیان مفت مفت به کاربرا بدن؟
به نظر میرسه ایرانسل رو حرف خودش وایساده و کاملا مشخصه که اصلا دوست نداره محدود کنه
همراه اول همون لحظه اول قیمت و سرعت مضخرفش رو داد »:(
این هم 1 شهریور و سرعت دانلود با سیگنال ضعیف!! 2 متر گوشی رو ببرم بالا سرعت میشه 2 مگابایت :n02:
دوستان به قول اون دوستمون فکر مکنید ایرانسل یه دکمه میزنه اینترنت همتون وصل میشه |:
این روز ها ،آرامش قبل طوفانه :)
شما انتظار داری سریع محدود کنن یه چند روز طول میکشه تا هماهنگ کنن همه چیزونقل قول:
دیر زود داره سوخت و سوز نداره :)
محدود کردن که دیگه نرم افزاریه و یه دکمه میخواد :دینقل قول:
============
به هر حال تو این چند روزی که استفاده کردم خیلی به درد من خورد و من ازش صمیمانه تشکر میکنم !! :X
8 مگابیت؟؟؟:n04::n28:نقل قول:
فکر کنم وقتی به ماها برسه سرعت همون 2-3 کیلوبایت EDGE شون باشه! :n08: