تاون هال چندی؟نقل قول:
Printable View
تاون هال چندی؟نقل قول:
تان هال نهنقل قول:
از صوب منم دقت کردم اصلا تاحالا هفت نیاورده
فقط هشت و نه و ده میاره! اکثرا هم هشت میاره بعدش نه و ده کمتر از این دوتاا
دوستان تا حالا موردی دیده شده که کسی کلش رو تموم کرده باشه به معنای واقعی ؟ :n29:
یعنی دیگه اپدیتی براش نمونده باشه ....اصلا میشه همچین چیزی؟
بله،تعدادشون کم هم نيست ! کافيه يک نگاهى به تاپ پليرها بندازين.نقل قول:
تو تاپ ها که برید میبینید 5 کارگر بیکار گاها منابع تا خر خره پر چون چیزی برای آپ نیستنقل قول:
و انقدر جم وجود داره که تا آپدیت میاد بلافاصله فول میشه
اصلا کسی هست که بدون خرید جم رفته باشه تا آخر بازی ؟
اره چرا نشهنقل قول:
قلق بازی رو بلد باشه کسی بدون جم میشه رفت تا ته
در صورت فول آپ شدن، هدف و انگیزه ای وجود داره برای ادامه بازی؟ الان نبرد برای تاپ پلیر شدن و بالا بردن کاپ ها شدت داره بین فول آپ ها یا نه؟
درود
دوستان من تازه رفتم تان هفت در مورد غارت دارک اکسیر سوال داشتم
اولا بهترین بازه کاپ برای غارت دارک چیه؟یعنی کاپم روی چه حدودی باشه بهتره
بعد ترکیب نیروها چه طوری باشه؟من تا الان فقط از بربر و آرچر استفاده می کردم که برای لوت اکسیر و گلد جواب می داد واسه دارک هم میشه یا نه باید از استراتژی دیگه ای استفاده کنم
(چند ساعت دیگه دریل و مخزن دارک اوکی میشه دارم از الان خودم رو آماده میکنم:n02:)
ممنون میشم اگه تجربه دیگه ای هم در این مورد دارید بیان کنید:n40:
سلامنقل قول:
در مورد دارک بگم که هرچقد کاپتون بیشتر باشه بهتره! چون مپای قوی تر میاره که خب مپای قوی هم دارکشون بیشتره!
اگه میتونی بین 1600 تا 1800 برسونی کاپتو و همونجا هم بمونی پر از دارکه! هم لوت زیاده هم دریل های پر! هر اتک حداقل هشتصدتا دارک میتونی جمع کنی! با زدن دریل های لول سه یا چهار! لول شیشم گیرت بیاد دوتاش حدود سه هزارتا یا بیشتر دارک میده!
من الان بدون زحمت هر روز حداقل 20 هزارتا جمع میکنم اونم بدون اینکه خودم متوجه بشم و هدفم دارک نیست! فقط باید کاپت بالا باشه!
یه ترفند دیگه هم هست که با اسپل لایت رو روی مخزن های پر میندازی که اونم نزدیک هزارتا دارک میشه دزدید هر بار!
اما بهترین کار همینه که کاپتو بالا ببری و دریل های پر رو بزنی!
مرسی دوست عزيزنقل قول:
والا این چند روزه که تان داشت آپ می شد من مخازنم پر بود کار خاصی هم نداشتم گفتم برم کریستال جمش رو بگیرم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این مپهایی که من دیدم واقعا سخت بود بعید می دونم بتونم کاپ رو همین حدود نگه دارم
به هر حال بازم ممنون تست می کنم ببینم می تونم لوت بزنم یا نه اگه نشد که میرم کاپهای پایین تر
:n16:
تو گلوبال دیدم یکی میخواست اکانت بفروشه خریدار میگفت شماره اکانتت رو بده تا ببینم چقدر جم داری!
چجوری میشه فهمید یه اکانت چقدر جم داره؟
نقل قول:
تحقیقات در زمان اپگرید ساختمان ادامه پیدا میکنه ولی یک باگ وجود داره که نمیدونم چرا درستش نمیکنند به این صورته که بعد از اتمام ارتقا ساختمان، زمان تحقیقات رو دقیقا همان زمانی میاره که شروع به ارتقا ساختمان کردی! در حالیکه این زمانی که داره نشون میده درست نیست و تحقیقات خیلی زودتر تموم خواهد شد! این اشتباه باعث میشه که فکر کنید ارتقا سرباز در زمان ارتقا ساختمان وجود نداره.
خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی دوبار این قضیه رو تجربیدم :n02:
در این حالت زمان آپگرید سرباز بیشتر میشه ! همیشه باید سربازی رو آپ کنید که زمانش کم باشهنقل قول:
سلام
از امروز عصر کلش از کار افتاده و لود نمیشه . هر کاری کردم فایده نداره . بقیه دوستان مشکلی ندارند ؟
با تشکر . . .
خیر من همین الان دارم بازی میکنم.نقل قول:
عجیبه ، بازی رو که از صفر شروع میکنی مشکلی نداره . ولی به محض اینکه با اکانت گوگلت سینک میشی هنگ میکنه . هم تبلتم این مشکل پیدا کرده هم گوشیم . برادرم هم دقیقا همینجوری شده .
هر چی هست به اکانت گوگل و شرکت مخابرات اصفهان ربط داره !!!
من یه چیزی متوجه شده ام
نمیدونم شاید هم توهم باشه !
من هروقت زیادی رو بازی باشم و آفلاین نشم و بهم حمله نشه یهو علامت آنت وای فای میاد و بازی لود میشه و در همین 5-10 ثانیه که بازی لود میشه میرم میبنم بهم حمله شده
فکر میکنم بازی از عمد از بازی میندازتم بیرون
چند بار این اتفاق واسم افتاده
از عدم مشکل اینترنت و وایرلس و این چیزا هم مطئن هستم
بازی که اتومات کیک دارهنقل قول:
یعنی فکر میکنم بعد از 12 یا 15 ساعت دائم انلاین بودن مینویسه شما به استراحت نیاز دارید و برای 15 دقیقه به زودی از بازی کیک میشید :دی
و دقیقا هم بعدش بهتون اتک میزنن . یعنی سرور اکانت شمارو از لیست Random خارج میکنه و تو لیست سرچ قرار میده
این هشت ساعت بودنقل قول:
از آپدیت جدید، شده 6 ساعت!
6 ساعت پشت سر هم آنلاین باشید، از بازی انوماتیک بیرون انداخته میشید...
امروز دوتا اتک وارم از بازی پریدم بیرون نمیدونم چرا:n28:
این مشکل رو من و خیلیای دیگه هم بعد از اپدیت داشتیم!نقل قول:
شما این بازیتون رو حذف کن ،دیتارو هم پاک کن!
بعد برو مستقیم از گوگل پلی دانلود و نصب کن و ایملتم بزن! به احتمال 99 درصد بالا میاد
هیچ ربطی به اینترنت و گوگل نداره!
به بازی ربط داره که یه سری باگ داره! شما کاری که گفتم رو بکن درست میشه!
خب منم نمیگم که شما اون مپارو بزنین! میگم تو این ریج کاپ یه سری مپا هستن که دریل پر دارن! شما اونا رو بزن! اشکال نداره منفی بگیری! باز زدن تان هال های بیرون دوباره میتونه کاتو بالا بیاری! ولی لازم نیست بری کریستال ! گلد یک هم خوبه !نقل قول:
ولی خب حق میدم بهت! ولی کم کم راهشو یاد میگیری ....
پیغام زیبای this item isnt available in your country نمایش داده میشه .نقل قول:
شما با چی دانلود می کنی ؟
دوستان تا 2 روز پیش xmod بخوبی کار میکرد . الان آخرین ورژن برنامه و مود رو نصب کردم ولی بازی اصلا اجرا نمیشه و صفحه سیاه میاد . باید حتما برنامه رو حذف کنم تا اجرا بشه . شما چنین مشکلی ندارید ؟
بله کاملا درسته من برام پیش اومد.نقل قول:
دوستانی که با ایکس مود صفحه سیاه میاد یا کلا بازیشون مشکل داره آخرین نسخه بازی رو از گوگل پلی دانلود کنن:
برای دانلود از گوگل پلی هم لینک بالا رو با این سایت جنریت کنید:
شما باید دیتای گوگل پلی رو پاک کنین اول! بعد باید فیلتر شکن رو فعال کنین و دانلود کنین! منم بدون فیلتر شکن وقتی سرچ میکنم اصلا نمیاره!نقل قول:
لینک اخرین ورژن ایکس مودو بزارین لطفا
از سایت اصلیش میتونید دانلود کنید:نقل قول:
دوستان این ماجرای خرید جم رایگان و اینچیزا واقعیه؟ کار میکنه؟ کسی امتحان کرده؟
ممنون مشکل xmod با نصب آخرین نسخه حل شد
تازگیا با xmod وقتی میخوام تو وار تست بزنم نیروهای کستل حریف رو نشون نمیده!
آخرین آپدیت کلی بازی تغییراتی رو تو روند بازی داشته که در حال حاضر ایکس مود قادر به شناسایی تمام اجزا برای اتک نیست من جمله نیرو های کستلنقل قول:
برای همین اکیس مود به صورت مجازی به شما امکانه اینو میده که نیرو های دلخواه رو توی کستل حریف بزارید و زمان حمله تست کنید که چطوری اتک پیش میره
به هیچ وجه هیچ جم رایگانی به کسی داده نمیشه اصلا حتی خیلی از کار برای ایرانی بلد نیستن که خرید جم بازی رو فعال کنن که با گیفت کارت خرید کنن و اکانت خودشون رو میدن دست سایتها که اصلا کار واقا اشتباهیه و نمیشه اعتماد کرد و باید در اقل خودت بخری بعد فکر میکنی جم رایگان میدن؟؟نقل قول:
حتما یا تو پستای الکی لاین دیدی که اگه شیر کنی جم بهت میدیم یا بعضی سایت ها و نرم افزار ها که ازت میخاد جیمیل و پسورد بدی که روستات رو میدزدن دیدی
دوست منم جیمیل و پسورد رو داده بود به یه کسی سه روز وقت صرف کردم تا تونستم بازی شو پس بگیرم و رو یه جیمیل جدید سیوش کنم[emoji53]
دوستان xmode باعث بن شدن پروفایل نمیشه؟
نه من خودم الان حدود چهار ماهه دارمش چیزی نشدهنقل قول:
چرامن هر کامنتی میزارم پاک میشه؟
گوشی باید روت باشه حتما؟
بعله برای اندروید باید روت شده باشه و برای اپل باید جیلبریک شدهنقل قول: