نه به سال شمسی بود
Printable View
نه به سال شمسی بود
سلام بچه ها
خوبین
این امیر رو ولش نکنین ها
یک شام به همه بدهکاره
خودش خوب میدونه چرا
قابل توجه آقا امیر اگه شام ندی تمام عکس های قدیم و جدید و دوربین مخفیها رو میزارم تو سایت حتی میزارم تو امضام
حالا گفته باشم
قرار جمعه هم ردیف کنین من میام
سلام آقا مجيد خوبي بابا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرمت رديف شد ؟؟؟نقل قول:
امير هم بايد شام بده نميدونم چرا ولي خوب بايد بده يكيش به دليل همون جشن تفلدشه ... بهنام هم نوشابشو ميده !! چون كوچولويه فقط نوشابه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايه ي عكسهاش هم هستم مخصوصا اون كه داره..... و ...... :27:
عید همگی مبارک
درضمن یادم رفت
به فرشته خانم و آقا جواد هم خیر مقدم عرض میکنم
[QUOTE =بی کی ام - مهدی ] آرمت رديف شد ؟؟؟[/QUOTE]
ممنون حل حل شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برای تفلدش که باید کیک بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bkm_mehdi
اما شام یک موضوع دیگه داره که خیلی خیلی مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمیگم که داماد شوده ها اسرار نکنین نه نمیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکرتم جیگر آقایینقل قول:
به فرشته خانم و آقا جواد هم خیر مقدم عرض میکنم
میشه یک موضوع بگین تا در موردش بحث کنیم
جواد جون اینجا که چت روم نیست که در مورد چیزی بحث کنیم :41:نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا محلیه برای گذاشتن قرار ملاقات بچه های مشهدی :10:
و گزارش قرار ها و گذاشتن عکس های مربوط به قرار ها :21:
:5:
جمعه کیا میان ساعت 6 هون محل ( درب پارک جلو خیابون سجاد ) همیشگی ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
میشه بپرسم شما میرید اونجا چه کارم کنید
1 میشین دور و بر هم چرت و پرت میگید
2 میشینید تریاک می کشید
3 موارد دیگر
(شوخی)
امیدوارم به کسی بر نخورده باشه ولی می دونم مشهدیا جنبه شوخی کردن دارن
ولی خارج از شوخی میشه بگید تو قرار ها چه اتفاقی میفته
شاید اگه اجازه بدید من هم بیام
سلام به بكس مشهد .........
يك كلام ختم كلام ....
كار بدي نميكنيم
شما هم بيا
میشه لطفا جزئی تر بگیدنقل قول:
سلام به بكس مشهد .........
يك كلام ختم كلام ....
كار بدي نميكنيم
شما هم بيا
مهدی جون شما چرا چراغت می گه آفلاینی ولی آنلاینی(قدرت خدا)
بيشتر توضيح ميدم ......
اول از همه بهنام كوچولو سر قرار مياد آدم ياد الافي ميفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد نيم ساعت بهدش من ميام آدم ياد گرفتاريهاش ميفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه ربع بهد بابابزرگ ياد نصيحت و حرف هاي خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد امير شيردل بعد از 5 ساعت ياد نت ميفتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهد مجيد آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و محمود خان كه مياد ور دل بابابزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نويد و مهدي بي جي هم شايد بيان و پيشي و......
چراغمم سوخته
ایول بچه های مشهد :5: :10:
من اين هفته 99.9 درصد ميام........يکي طبق اس ام اس به من اعلا م کنه
آقا مهدی توضیحات خیلی جالب و راحت و قابل درک و در کل چرت بود
میشه واضح با یک کلمه بگید سر قرار چه خبره
یعنی شما یک ساعت میشینید قربون صدقه هم می رید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!
بابا جون هر کی دوست داری بگو اونجا چه خبره؟
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا .
سلام
این جمعه قرار گذاشته شده یا نه
چون این جمعه بیکارم و معلوم نیست
کی دوباره وقتم آزاد بشه.
آقا مجبد پست خصوصی تون رو هم چک کنید.
برو بچ تبریک بگین کاربر فعال شدم
حالا فایدش چیه؟؟؟؟؟؟
سلام عليكم......
اوچيكتم تو كجا اينجا كجا....اين همه بچه مشهدي داريم وسر نميزدن....نقل قول:
خوبي نويد جان ؟؟؟؟ بازم حاجي حاجي مكه ؟؟؟؟؟نقل قول:
با هم در مورد مزاياي سهميه بندي بنزين و جمع آوري اراذل و اوباش صحبت ميكنيم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پيشي جان فقط تو وامير قربون صندوق صدقه هم ميريد بقيه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اي بابا يه چي ميگي ...خودت اون سري نگفتي من هميشه تو عمرم بي كارم و بي كار ميمونم ...پس چطور فقط اين جمعه .........؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
ها خوب تبريك ...من به زور آخر فروم باز شدم كسي نگفت خرت به چند بهد تو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم جیگر خرت به چند؟نقل قول:
ها خوب تبريك ...من به زور آخر فروم باز شدم كسي نگفت خرت به چند بهد تو ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان راضی شدی؟
سلامنقل قول:
ملوسم (هم وزن عروسک در مواردي که غرضي در کار باشه بکار ميره :دی) از وقتي پول تلفنت زياد شده چرا ديگه بيرون نمياي :دی
راستي بچه ها چه خبر از محمود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه اینجا فقط پسرای مشهدی تشریف میارن ببخشید اینجا ما خانوم مشهدی نداریم؟ من که نمیتونم با چند تا اقا صحبت کنم
نقل قول:
اين حرفها چيه ؟؟؟؟ مرد وزن نداريم حقوق همه يكسان است..............
حتي ميتونيد توي قرار ملاقات هاي ما شركت كنيد من و بابابزرگ هواي جوون ترهارو داريم........
تازه حتما نميخواد مشهدي باشين كه مثلا رفقاي خانومتون كه مال شهرهاي ديگه هستن بيارين......
منم خانوممو ميارم پست بده خوبه ؟؟؟؟؟
منم خیلی دوست دارم با مشهدیا باشم ولی اینجا متاسفانه همه پسرننقل قول:
اگه دوست داری بیا همون تاپیک خانما... :46:
من قبل ار اینکه بیام اینجا مشهد بودم... همش خاطرس برام
نقل قول:
پست بالايي رو بخونيد خانوم رز...............
منم ميگم بياييد...........
مگه حتما بايد پسرها پست بدن ؟؟؟؟ همه مشهديها بيان ديگه
منم كه گفتم خانومم ميگم بياد ............
منتظر خانومتون هستم حاجی
باشهنقل قول:
:31:
حيف در زمان خدمت كه من مشهد بودم شما از اين قرار ها نمي زاشتيد وگرنه با بچه هاي گروهان مي اومديم جلبتون ميكرديم . اجتماع بيش ا ز سه نفر ممنوع .
شوخي كردم .
يادش به خير . چه خاطراتي من دارم از مشهد .
ا بهروز خوشحالم اومدي .......
انشا...يه روز بيايي مشهد جلبمون كني ...
البته فكر كنم فقط نظرمو بتوني جلب كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خانوم ها رز و فرشته خانوم هم دعوت به همكاري ميكنيم .....
از فردا هم چند تا خانوم ديگه بهتون اضافه ميشه
اون بازار عباس قلي خان سما منو ياد بازار در طويله خودمون ميندازه . هر دو محل تردد ادمهاي مشكوك هستند .
يك خاطره هم از اون جا دارم كه بگم شايد بخندي .
دو نفر از بچه هاي شمال روز اخر خدمت رفته بودن اونجا كه تل بگيرن يك شب حال كنن بهشون پشگل انداخته بودن .
آي ما تا يك ماه مي خنديديم .........
به تاپيك ما هم سر بزنيد . مين نكاشتيم اونجا .....
من هنوز تو کف این چراغ آقا مهدی هستم
چرا عوضش نمی کنی یک لامپ کم مصرف بگیر که دیگه نسوزه...
اينجا فقط کساني که قرار ملاقات ميان پست بدن ، بقيه دوستان لطفا برن اين تاپيک ...
ممنون ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149349&page=19
نه مهدي جان خانوما اگه خواستن در مورد شهرشون پست بدن ، برن همون تاپيک " باند تخصصي مشهدي " بهتره ...نقل قول:
اينجا باشه در مورد قرار ملاقات و بحثاي پيرامونش با حضور دوستان شرکت کننده قرار ...
ممنون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...................................
ای بابا چه کار به پست های ما داری جیگرنقل قول:
اينجا فقط کساني که قرار ملاقات ميان پست بدن ، بقيه دوستان لطفا برن اين تاپيک ...
من پست می دم قرار ملاقات هم نمیام مگه چیه!!!!!!!!!
اگه قرار نمياي ، اين تاپيک " باند تحصصي ..." برا شما زده شده ...نقل قول:
-----------------------
مهدي اين تاپيک 7-8 ماهه در مورد بچه هاي هستش که در قرار ميان و افراد ديگري هم در موردش پست داده باشن ، تک و توک و انگشت شمار بوده ... اين تاپيک تا الان به همين منوال بوده از حالا به بعدش هم طبق عنوان تاپيک به همين شکل فقط مخصوص دوستان شرکت کننده در قرار و بحثاي مرتبط با آن خواهد بود و نه بحثاي ديگر ...
اون حرفت رو هم نشنيده گرفتم ... سعي کن تو ادبياتت بيشتر دقت کني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اونجا هم پست می دمنقل قول:
اگه قرار نمياي ، اين تاپيک " باند تحصصي ..." برا شما زده شده ...
با اینجا هم حال می کنم و پست می دم
عجب گیر دادی بی خیال
حیف منهم مشهدیم اما از مشهد خوشم نمیاد.:2:
اگه قرار نبود برم مدرسه خونه میموندم بیرون نمیومد.
اگه دیدید کله ی حاج مهدی ترکید نپرسین چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه ربطي داره ؟؟؟؟:27: يهني اگه من مدرسه نميرفتم تو كله ي امير و چوكا ميكردي ؟:18: