creative aurvana earphone
این خوبه 85 تومه
Printable View
creative aurvana earphone
این خوبه 85 تومه
نقل قول:
دوست عزیز من تا سقف ۳۰ تومن عرض کردم نه 85 تومن:18::18::18:
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
نوع هدفن رو مشخص کن.بزرگ باشه یا in earنقل قول:
مدلای پیشنهادی من:
1.sony mdr-e829v (خودم 1 سال داشتم.کیفیتش واقعا خوبه)فک کنم 28 تومن
2.sony mdr-ex35 قیمت 25 تومن.
3.JVC-HA-S150 قیمت 25 تومن
کسی میدونه
Skullcandy Full Metal Jacket چه جوریه ؟
سلام
بچه ها کسی میدونه این nokia bluetooth headset-bh-905 چنده؟?
درود بر همگی
من دنبال یه هدفون خوب برای گوش دادن به موزیک (بیشتر سبک ترنس) می گردم
دیروز هدفون تو گوشی AKG مدل K340 رو خریدم، صداش خوبه اما احساس می کنم یه مقدار تیزه، (البته فکر می کنم چون هدفونی که تا الان ازش استفاده می کردم Sennheiser RS 170 بوده عادت کردم به صدای لطیف)
خلاصه دنبال یه هدفون بهتر از این مدل akg می گردم
الان نظرم روی دو مدل زیر هستش :
[PHP]http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5097[/PHP]
[PHP]http://www.akg.com/personal/K%20390%20NC,pcp_id,174,pid,105,_psmand,1.html:K%2 0390%20NC[/PHP]
بیشتر مدل beats by dre رو می پسندم چون کاملا با ایفون سازگاره، من هم که موزیک هامو با ایفون گوش میدم و می تونم از میکروفونش برای صحبت کردن هم استفاده کنم
اما اگه بدونم از لحاظ صدا مدل AKG بهتره اون رو می گیرم
اگه هم مدلی بهتر از این دو تا می شناسید معرفی کنید، پولش هم مهم نیست
با سپاس.
از مدلای بزرگ میخواستم...این مدلی که خودت داشتی بزرگ بوده؟؟؟
ضمنا میکرفن هم داره این مدل....من با میکرفن میخوام...
مرسی
:8:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
:8:با عرضه معذرت یه سوال داشتم میدونم راجب این تاپیک نیست اما اگه میشه لطفا بهم جواب بدین...من چطوری میتونم جواب پستایی که میزارم رو وقتی وارد سایت شدم ببینم...مثلا اگه ۱۰۰ تا پست بذارم روز بعدش بیام یادم میره کجاها گذشتم...چطوری میشه جوابای پستمو ببینم؟؟؟
واقعا نمیدونستم این سوال رو کجا کنم...خیلی مخلسیم
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp please :11:نقل قول:
چقدر سوت و کور شده اینجا
حالا که ما می خوایم هدفون بخریم هیچ کس نیست کمکمون کنه :41:
ep630 یه مدل داشت که میکروفونم داشت دقیق یادم نیست مدلش ولی عالیهنقل قول:
اگه قیمت برات مهم نیست میتونی شار یا اولتیمیت ایر بگیری تو پایتخت دیدم و مدل dr. dre tour رو با diddy رو هم دیدم که توصیه نمیشه چون جنبه فشن داره این ایرفون ها و صدای حرفه ای بهت نمیده اگه بری تو بقیه سایت ها هم بخونی نقد کاربر ها رو به هیمن موضوع اشاره کردن من خودم یه skullcandy گرفتم اونم فشنه مدلش ! صداش در حده ep630 هست ولی قیمتش 50 !نقل قول:
دو نکته:
1)EP-630i میکروفن داره که فقط با iphone جواب میده.
2)این دکتر... اگر هم خوب باشه چون مسافر میاره اصلا قابل اطمینان نیست و توی منابع مرجع حرفه ایی صدا حتی لحظه ایی به مغز فرد خرید این نوع هدفون ها خطور نمیکنه. برای همین اصلا بحثی درباره این ها پیدا نمیشه.
یک مدل boss هم تو بازار هست فکر کنم 140 تومن بود.
خيلى ممنون بابت راهنمايياتون ولى من متوجه نشدم كه مدل هاى پيشنهاديتون براى من چيه ؟
کسی نیست جواب مارو بده!!خواهشن جواب بدین...طاقتم سر اومده:11:نقل قول:
سلام دوستان ؛
من پارسال ، همین موقع ها بود که این مدل هدفونو گرفتم ( Philips Headphones SHE9621 ) ، روزانه بیش از 3 ساعت برام کار میکنه ! ولی دیگه از دستش خسته شدم ، سوکتش تا حالا 3 بار خراب شده بود ! الان خیلی کیفیتش اومده پایین وقتی سوکت رو عوض کردم !
الان ابن مدل چشممو گرفته ( Philips In-Ear Headphones SHE9555 ) ؛ بیستو نه تومن یه سایتی داره میده !
پلیرم هم موزاییکه :40: ، این جدیده چطوریه ؟ کیفیت و بیس ش به پای اون قبلیم میرسه ؟ کلا" نظر بدید !
عکس ها :
کد:http://download.p4c.philips.com/files/s/she9555_97/she9555_97_tlp_.jpg
کد:http://download.p4c.philips.com/files/s/she9555_97/she9555_97_rtp_.jpg
کد:http://www.shopeasygo.co.uk/image/she9555-2.jpg
با این وجود تا حدود 200 دلار میتونید واسه in ear پول بدید--البته یه نصیحت بکنم واسه in ear تا این حد پول ندید ...نقل قول:
در مورد انتخاب اولتون تو ایران مدل های beats by dre رو کسی زیاد تست نکرده من خودم همین TOUR رو تست کردم از نظر کیفیت به نظرم واقعا عالی بود + اینکه باس قوی و شفافی داشت و من واقعا از صداش خوشم اومد
اما اینجا مسئله پول بیان میشه که این ایرفون خیلی خوب واقعا به این قیمت نمی ارزه خوب دلیلش هم مشخصه
برای چی هدفون های DR.DRE اینقدر گرون هست ! قیمت بالاش به خاطر خود dr.dre و اسمش هست و اینکه چون اکثر خوانندگان U,S از این هدفون ها و ایرفون ها چه استفاده شخصی میکنند چه تو MUSIC VIDEO هاشون ازش استفاده میکنن گرون هست + اینکه 2 مدل از ایرفون ها با همکاری رپر pdiddy و مدل دیگر با همکاری lady gaga ساخته شده و امضاشون روش هست و ... (البته از حق نگذریم تو امریکا فروش خیلی خوبی داره این هدفون ها )(من خودم از صدای beats studio واقعا لذت بردم)
بعد شما میخواید حتما کنترل داشته باشه ایرفونتون ؟ ..
مدل هایی از برند های سونی و کریتیو هم یه نگاه بنداز اون ها هم مدل های خوبی دارند .. .
Aurvana in ear2 هم نگاه بنداز از برند کریتیو ...
کلا تو این رده سونی و کریتیو موفق تر بودن از سن هایزر و ای کی جی و ... برخلاف CIRCUMAURAL ها و ...
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
من در مورد handsfree اطلاعی ندارم متاسفانه ولی اگه earphone بخوای تو این رده از کریتیو میتونی ep630-830 رو مدنظر داشته باشی با ex35 از سونی ...:46:نقل قول:
سلام به دوستان عزیز میخواستم یه هدفون خوب تا ۱۰۰ تومن نهایت بگیرم واسه mp3 player و مدلیشم میخوام از این های باشه که معمولی هستش و مثل هدفون قدیمیا هستش باشه نه از اینایی که داخل گوش میره کامل یا روی گوش قرار میگیره ( مثل مدل هدفون موبیلها میخوام ) چون اینایی که داخل گوش میره کامل گوشه منو اذیت میکنه و اصلا نمیتونم تحملشون کنم... فقط واسه موزیک میخوام و کیفیت صدای خوب و بیس خوب و جنس سیمشم مقاوم باشه ...چه مدلی رو پیشنهاد میدین خودم این رو دیدم نظرتون چیه ؟(akg K319) ار این بهتر چی هست تا این قیمت؟
مرسی از عزیزانی که جواب میدانکد:http://www.amazon.com/AKG-319--Ear-Bud-Headphone/dp/B0028N786Q/ref=sr_1_1?s=gateway&ie=UTF8&qid=1285228473&sr=8-1
من زیاد اصراری به کنترل داشتن ایرفون ندارم (البته اگه داشته باشه که چه بهتر)نقل قول:
من دنبال بهترین کیفیت می گردم، می خوام بهترین صدا رو بشنوم
اگه مدل خاصی از برندهای پیشنهادیتون سراغ دارید خوشحال میشم معرفی کنید
نظرتون در مورد k390 nc از برند akg چیه ؟
نقل قول:
من aurvana in ear 2-1 رو پیشنهاد میکنم رده پایین ترم ep650 و اگه با کنترل میخوای مدل ep 930i رو بهت پیشنهاد میکنم ...
جواب پست من رو کسی نمیده؟:41:
انتخاب خوبیه در ضمن کریتیو هم یه چیزایی داره مت EP240نقل قول:
راستی یه موقعی دو تا فروشگاهی که در پایتخت کووان میفروختند گوشی ها شو از خریدار بر میداشتند و گوشی In ear میدادند اکه بتونی یکی از اونا بخری کیفیت خوبی دارند قیمت شان در حد 10 تا 15 باید باشه
آره اتفاقا از اون مدل که فرمودی سالها استفاده کردم اما گفتم این دفعه یه چیز خوب بگیرم که از قبلیم بهتر باشه چشمم به این مدل AKG K319 افتاد بنظرتون بهترین مدل همینیه که من لینک دادم؟ارزش اینقدر هزینه رو داره؟ بیسش چطوره؟
من هم یک سال پیش تو فکر خرید AKG K319 افتاده بودم ولی دیدم این همه هزینه برای earbug منطقی نیست و نتیجه بخش هم نیست.
بهتر نیست توسط سایت های خرید اینترنتی از خارج یک چیز با قیمت مناسب مثل koss portapro یا px-100 بگیری تو خیابون هم میشه استفاده کرد.
سلام دادا برا akg هر چی هزینه کنی ارزش داره من مدل k321 رو دارم و خیلی راضیم تازه فهمیدم بیس و موسیقی یعنی چینقل قول:
حالا بنظرتون دوستان عزیز بین ۲ مدل k317 به قیمت 67 و k319 به قیمت 97 کدوم مدل بهتره؟ 30 تومن اختلاف بخاطر چیه؟
دوستان هدفون inear بین 30 تا 40 چی پیشنهاد می کنید ؟ کیفیت صدا و دوام برام مهمه ...
از برند AKG چیزی تو این رنج قیمت هست ؟
کریتیو:نقل قول:
ep630 هجده تومن
ep635 بیست تومن
ep830 چهل و پنج
sony:
MDR-XB40EX هفتاد و پنج تومن
MDR-EEX35L بیست و پنج تومن
X300/BLK هفتاد و پنج تومن
MDR-XB20EX پنجاه تومن
AKG:
akg k 321 پنجاه و هفت تومن
قیمت ها ویرایش شد.
من akg یه مدلشو تست کردم تو فروشگاه دیجیتال میگفت 110 تومن اصلا نسبت به قیمتش نمی ارزید صداش عینه هدفونه فابریکه پلیر خودم بود به یارو گفتم گفتش نه گفتم بیا تست کن دید ضایع میشه گقت سلیقه با سلیقه فرق داره !! من فکر کنم in ear از akg نگیرید بهتر باشه
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
این بود فکر کنمکد:http://www.akg.com/personal/K%20340,pcp_id,269,pid,822,_psmand,12.html:K%20340
من فکر کنم earbug+inear بالای 60 تومن تو ایران نخرید بهتره.
چون مارک خوب تو این رنج نیست به قیمت تو بازار ایران نیست.(نظر شخصی)
این 340 من دارم :31:
به نظره من تو ایران کریتویو بهترین گزینه هستش
آره برای عموم جامعه همون کریتو گزینه خوبی هست.
ولی نه برای همه.
دوستان صفحه پیش ما هم یه سوال و راهنمایی خواستیم !
نقل قول:تو بازار این مدل هدفون خیلی زیاد شده به نظر میاد فروش خوبی هم داره فکر کنم قیمتش حدود 25 تومن باشه. ولی خوب چون فیلیپس برند مطرحی تو صدا نیست عموم افراد مطلع خیلی دنبال نمیکنند تو این قیمت اگه سونی یا کریتیو بخواهی میتونم بهتر کمک کنم .نقل قول:
کریتیو:
ep630 هجده تومن
ep635 بیست تومن
sony:
MDR-EEX35L بیست و پنج تومن
این مدل فیلیپس هم به نظر میاد صدای بمی داره مشکلش کابل کوتاهش هست تو رنج قیمتیش هدفون خوبی هست. ولی چیز زیادی نتونستم دربارش پیدا کنم.
ممنون ؛نقل قول:
این چند مدل رو دیدم زیاد زباد نبودن و به دلم ننشستن ،
میشه تا حدود 25 - 30 تومن بهترین و زیبا ترین و خصوصا" با کیفیت ترین هدفون رو نام ببرید !
و از کجا میشه اصلشو به صورت اینترنتی خرید ؟
:11:
اینترنتی از ایران دیگه؟!
با چی آهنگ گوش میدی؟
چه اهنگی گوش میدی؟
آره دیگه :31: !نقل قول:
آهنگ های اچ دی و با کیفیت بسیار بالا ؛ هم بیس دار و هم لایت /
با کریتیو زن موزاییک :40: !
یه ایراد که ep630 داره بم overload شده ایی داره که که بعضی فرکانس ها رو کمی خفه کرده من واقعا عذیت میشم وقتی طولانی مدت ep630 استفاده کنم.نقل قول:
ولی تو این محدوده قیمت Sony MDREx35 هدفون خوبی هست و صدای یکنواختتر و بهتری داره.
اهنگه hd یعنی چی ؟نقل قول:
به این مدل آهنگ ها :نقل قول:
What is High-Definition Music?
Our high-definition music sounds more realistic and offers greater sonic detail than most commonly available online music. All of our audio formats sound substantially better than standard 128 kbps MP3 files.
We offer the following file types:
AIFF: CD-quality uncompressed music files offering seamless integration with iTunes.
FLAC: CD-quality "lossless" compressed music files that sound as good as AIFFs, but can be downloaded faster; compatible with MediaMonkey, VLC, Songbird, Mac Flac, Toast, and Winamp, but not compatible with Windows Media Player, iTunes or iPod.
320 kbps MP3: Small, compressed music files offering the fastest download times and universal compatibility with all MP3 players.
96/24 and 88.2/24 FLAC: DVD-audio quality music files for the discerning audiophile -- a truly high-definition listening experience. These files will not play on iTunes or Windows Media Player, you will need to use a compatible player such as MediaMonkey or Songbird.
سلام دوستان من بالاخره akg k319 رو گرفتم آخریش بود که داشت 90 گرفنم ...باید بگم از نظر صدا خیلی عالیه و صداش گرمه تنها نقطه ضعفش بیسش که خیلی عمیق و قوی نیست اما من چون هدفونی که توی گوش میره نمیتونم استفاده کنم اینو خریدم
چرا 90 پوله اینو دادی اصلا حال نمیده که in ear نیست اون skull candy نه به من دادی از این بهتره ها
بله میدونم ولی اسمش hd نییست بهتره بگی 320 kb :31:نقل قول:
hd به خروجی تصویر میگن