کلا روز خوب پرسپولیس بود هرچی زدن رفت تو گل مخصوصا توپ آخر که بادآورده بود (به قول خیابانی :n08: )
و همین که نیلسون چند واکنش عالی داشت که شاید تو بازی های دیگه همینارو گل میخورد
مظلومی هم که از 6 میترسید میخواست بازی رو تموم نکنه ولی نتونست:n02:
Printable View
کلا روز خوب پرسپولیس بود هرچی زدن رفت تو گل مخصوصا توپ آخر که بادآورده بود (به قول خیابانی :n08: )
و همین که نیلسون چند واکنش عالی داشت که شاید تو بازی های دیگه همینارو گل میخورد
مظلومی هم که از 6 میترسید میخواست بازی رو تموم نکنه ولی نتونست:n02:
نمرات این هفته بازیکنا
نیلسون ... میثم حسینی... سید جلال ... بنگر ... ماهینی ... حقیقی ... کفشگری ... مسلمان ... خلعتبری ... صادقیان ... سید صالحی .... کلهم اجمعین 10:n02:... همراه با یه تشکر ویژه از بچه ها:n16:
نمیشه شیش تا بزنیم و تبریگ نگفت :n16::n12:
یعنی فصل که آغاز میشه من به امید یه بازی 6 تایی کل فصل رو سر میکنم:n12: ، 1-2-3-4-6 ... تیم اصلا 5 واسش مفهمومی نداره :n09:
گل 5 ام رو زدیم دقیقا مشخص شد که یه انگیزه جدید به هر دوتا تیم وازد شد این طرف 6 تایی کردن و اون طرف 6 تایی نشدن ، بازی رو حسابی درگیرانه کرده بود.
حتی یه چند جا از بس طول کشید تا به گل شیشم برسیم دیگه عصبانی شدم ، خونواده گفتن چیه ؟ تیمت که 5 تا زده :n02:
[حذف شد]
پس پرویز دابل شیش شد ::n19:نقل قول:
یکی از نکات کلیدی که خیلی خوب این بود که با زدن گلهای بیشتر تیم همچنان عطش خودش رو برای گلهای بیشتر داشت
و انگیزه تیم کم نمیشد و انگار که نتیجه مساویه یا حتی پرسپولیس عقبه
واکنش های بسیار زیبای نیلسون , جنگندگی مدافعان بخصوص سید جلال و عطش مهاجمان برای زدن گل بیشتر گویای این قضیه بود
+
تراکتور هم بازیشو مساوی کرد رفتیم به صدر
تبريك ميگم واقعا برد دلچسبي بود پرسپوليس با جوانانش امسال انساالله جامو بالاي سر ميبره. ركورد داران هم بد جور ركوردشون از دست رفت . عدد 6 چه ميكند اين روزا...
من نيمه دومو كامل نديدم ولي اين نتيجه نشون ميده تيم داره به يك وحدت تاكتيكي مناسب ميرسه و كم كم مشكل گل زني پرسپوليسم داره حل ميشه و بلاخره بازي خارج از تهرانم با صلابت پيروز شديم انشا الله كه تداوم داشته باشه
حاشيه بازي
نقل قول:
هواداران پرسپوليس از پرويز مظلومي درخواست کردند تا براي ديدن نتيجه پاياني مسابقه اسکوربورد را تماشا کند.
نقل قول:
به نقل از فارس، در جريان اين مسابقه هواداران پرسپوليس پس از اينکه مس گلهاي سوم و چهارم را دريافت کرد بارها با کنايه پرويز مظلومي را با لقب «سوبله چوبله» تشويق کردند.:n08:
نقل قول:
* هواداران پرسپوليس در پايان مسابقه به کرمانيها عدد 6 را نشان دادند.
نقل قول:
* خوشحالي عجيب نيلسون با تکان دادن حولهاي که در دست داشت در جاي خود جالب توجه بود.:n12:
بازی حسابی چسبید. هر چقد بازیای قبلیو کم گل میبردیم امروز جبران شد. پرویز مظلومی اگه الکی تیمشو به حاشیه نمیکشوند اینطوری نمیشد ولی حال کردم پوزش خورد :دی
گزارشگرم خیلی باحال بود بازی پر گل بود خیلی ذوق زده شده بود :دی
چه گلی زد کفشگری دمش گرم
تبریک به همه دوستان :n12:
به بعضی ها هم باید گفت برید دم در خونه خودتون گل کوچیکتون رو بازی کنید :n09:
جدای از بازی خوب بازیکنا من واقعا دست خدا و لطفش توی این بازی به پرسپولیس رو به شکل کاملا مشخصی دیدم
ههممون اون گل سالم نوری توی اون دربی و لجاجت شیث با دایی و خیانتش به پرسپولیس دقیقه 90 رو یادمونه
حالا امروز وقتی همون شیث میره توی تیم مظلومی و اول بازی اون اشتباهو میکنه چی میتونه باشه غیر از لطف خدا
وقتی جناب مظلومی که با کمک اشتباهات داوری توی روزنامه ها به خودش انواع و اقسام لقبها رو میداد امروز 6 تایی میشه چی میتونه باشه غیر از لطف خدا
وقتی همه ما بی تاب گل ششم هستیم و داور به خاطر وقفه ای که جناب مظلومی توی بازی ایجاد کرد 6 دقیقه وقت اضافه میگیره و توی همون دقایق مدافع حریف اونجوری توی کنترل یه توپ ساده اشتباه میکنه و توپ میفته روی پای حاتمی چی میتونه باشه به جز لطف خدا
امروز هم شیث جواب بدیهاشو گرفت هم مظلومی
و ما هم یادمون باشه که خدا هم فوتبال نگاه میکنه و اگر ما هم روزی دست از پا خطا کنیم یه جایی خِرمون رو میگیره
علیرضا چه امضای معنا داری گذاشته:n12:
دوست دارم خدایا:n12:
گزارش روز : همه بردهای شش تایی پرسپولیس / از تاج تا مس
پرسپولیس رکورددار پرگل ترین بردهای لیگ های ایران است
سایت گل- پرسپولیس در طول تاریخ خود فراز و نشیب های زیادی داشته است ، این تیم رکورددار پرگل ترین بردهای لیگ های ایران است :
پرسپولیس در لیگ ازادگان 10 بر 1 شاهین بوشهر را در هم شکسته و در لیگ برتر 8 بر 2 پگاه گیلان ( داماش کنونی ) را شکست داد که این دو برد پرگل ترین بردهای تاریخ پرسپولیس اند .
این تیم بردهای شش برصفرزیادی نیز در طول تاریخ خود داشته است :
پرسپولیس 6 - 0 تاج سنندج ( استقلال سنندج ) / سال 1350 / زیرگروه باشگاه های ایران
پرسپولیس 6 - 0 سپاهان اصفهان / سال 1350 / قهرمانی باشگاه های ایران
پرسپولیس 6 - 0 تاج تهران ( استقلال تهران ) / سال 1352 / لیگ تخت جمشید
پرسپولیس 6 - 0 پگاه گیلان / سال 1384 / لیگ برتر
پرسپولیس 6 - 0 پیکان / سال 1391 / لیگ برتر
پرسپولیس 6 - 0 ملوان / سال 1391 / جام حذفی
پرسپولیس 6 – مس کرمان 0 / سال 1392 / لیگ برتر
بردهای 6-1
پرسپولیس 6 - 1 تاج شیراز ( استقلال شیراز ) / سال 1349 / لیگ منطقه ای باشگاه های ایران
پرسپولیس 6- شاهین 1( باشگاه های تهران/ 1363)
پرسپولیس 6 - 1 دارایی تهران / سال 1368 / لیگ قدس
پرسپولیس 6 - 1 ذوب آهن اصفهان / سال 1373 / لیگ آزادگان
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مظلومي كه بعد از اعلام ضربه پنالتي كنترل خودش را از دست داده بود پس از اخراج از كنار زمين در جواب هواداران پرسپوليس ناگهان عدد چهار را به انها نشان داد.پرويز، شان خودش را از قالب يك مربي به يك ليدر تنزل داد و صد البته باعث تهييج بازيكنان پرسپوليس شد.
او دقيقا همان اشتباهي را كرد كه در ان داربي معروف مرتكب شده بود.استقلال با دو گل پيش بود و مظلومي فاتحانه براي هواداران تيمش دست تكان مي داد.مهدوي كيا بعدها تعريف كرد كه ديدن چهره مظلومي و آن دست تكان دادن هايش چگونه در منقلب كردن پرسپوليس نقش داشت.
امروز هم مظلومي به گونه ديگري باعث تهييچ حريف شد.به قول دايي؛آخه كجاي دنيا ،مربي براي تماشاگر كري مي خواند؟
در مورد بازی که به اندازه کافی حرف زده شد ولی در مورد گزارشگر بازی هم بگم یکی از معدود بازی هایی بود که گزارشگر رو مخ بینننده ها نبود و با تیکه های بامزه ، دیدن بازی رو هم جالب تر کرد
چند تا از این تیکه ها :
خطاب به اون کسی که اومده بود وسط زمین ؛
به نظر میاد پسرِ خوبیه! یه نفر کافی بود واسه گرفتنش اینهمه پلیس لازم نبود:n08:
حقیقی 3 تا " مسی" دریبل زد
دفاع مس اتوبان شده
پس از مصدومیت بازیکنان پرسپولیس در وقتهای اضافه:خدا کنه داور دیگه این صحنه ها رو به زمان بازی اضافه نکنه
مس هم 6 تایی میشه
انتخاب بهترین بازیکن ازمیان پرسپولیسیهاکار سختیه هرچند که بازیکنان مس هم بچه های خوبی بودن
:n02:
=============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دايي: داوري به اين خوبي نديده بودم
سرمربي پرسپوليس گفت: نه تنها صالحي بلکه بزرگتر از او هم نميتواند با چنين لحني حرف بزند و بگويد دايي تنبيه پذير نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي دايي پس از پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان در نشست خبري گفت: بازي را خوب شروع و در همان دقايقي ابتدايي از اشتباه دفاع مس به نحو احسن استفاده کرديم و به موقع گل را به ثمر رسانديم. در دقيقه 15 بازي هم توانستيم گل دوم را به ثمر برسانيم که اين مسئله کمک کرد تا بتوانيم حاکم بازي شويم.
به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: در نيمه دوم با صحبتهايي که در رختکن انجام داديم مطمئن بودم مس رو به بازي انتحاري ميآورد و از تاکتيک توپهاي بلند استفاده ميکند اما خوشبختانه بچهها هوشمندانه بازي کردند و در اکثر دقايق مسابقه حاکم مسابقه بودند. امروز روزي بود که توپهاي ما گل شد. فوتبال همين است يک روز ميبري و يک روز ميبازي. من به تمام اعضاي تيم مس هم خسته نباشيد ميگويم اما به نظر من امروز روز ما بود.
سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه عملکرد داور اين بازي بسيار خوب بوده، تصريح کرد: به نظر من قضاوت اين بازي در چند سال اخير جزو بهترين داوريها بوده و داور مسابقه محکم و قاطع سوت ميزد. حتي خود من هم در اين چند سال داوري به اين صورت نديده بودم.
دايي درباره اتفاقاتي که بعد از گل سوم پرسپوليس بوجود آمد و منجر به اخراج پرويز مظلومي شد گفت: فکر ميکنم اتفاقات برعکس چيزي شد که آقايان فکر ميکردند. خوشبختانه بچههاي ما حرفهايتر و باهوشتر بودند و اسير اين ترفند نشدند. در ادامه هم تمام نبض بازي در دست ما بود و توانستيم سه گل ديگر هم بزنيم.
وي اظهار داشت: سال قبل که من با راهآهن به کرمان آمدم در اوج شايستگي 4 بر صفر شکست خوردم اما امروز آن روي فوتبال خودش را به ما نشان داد. خدا را شکر تيمم برنده شد. من منکر زحمات مس نميشوم اما اتفاقات دست به دست هم داد تا اين نتيجه رقم بخورد. بايد بگويم به طلسم هيچ اعتقادي ندارم و بچهها تلاش کردند. ما از همان ابتداي فصل تمريناتمان را به خوبي دنبال ميکنيم و جابجاييهاي نيمفصل هم باعث شد تا به هارموني خوب برسيم و اين بازي را با يک نتيجه خوب پشت سر بگذاريم.
دايي درباره برتري پرسپوليس در اين بازي خارج از خانه و نتيجه نگرفتن اين تيم در بازيهاي قبلي به غير از ورزشگاه آزادي گفت: در استاديوم آزادي راحتتر بازي ميکنيم چرا که بازيکنان تيم ما تکنيکي هستند و سعي ميکنيم بازي خود را روي زمين انجام دهيم. در واقع تنها زميني که ميتوانيم اين کار را به خوبي روي آن انجام دهيم ورزشگاه آزادي است و به همين خاطر نتايج بهتري در آن ورزشگاه گرفتهايم.
وي اضافه کرد: شايد در شهرستانها شکست خورديم اما اين بار با نتيجه خوبي پيروز شديم و برخلاف هميشه که مشکل داشتيم توانستيم بازي را به خوبي به سود خود خاتمه دهيم.
سرمربي پرسپوليس در واکنش به اظهارات صالحي رئيس کميته استيناف در برنامه تلويزيوني و اينکه گفته است دايي تنبيهپذير نيست، اظهار داشت: صحبتهاي او را گوش نکردم چرا که وقت خود را براي يک برنامه تلويزيوني و صحبتهاي صالحي نميگذارم و براي پرسپوليس وقت خواهم گذاشت و تلاش ميکنم. آنچه برايم مهم است و فکر و ذکر خود را به آن اختصاص ميدهم پرسپوليس است و خداراشکر که اين برنامه را نديدهام.
دايي ادامه داد: ميدانم صالحي و ديگران چه برنامهريزي را آغاز کردهاند اما نه تنها صالحي بلکه بزرگتر از او هم نميتواند با چنين لحني حرف بزند و بگويد دايي تنبيه پذير نيست. هرکسي بايد حد و حريم خودش را رعايت کند و نبايد تنها به خاطر اينکه صالحي رئيس کميته استيناف است با چنين لحني حرف بزند.
وي خاطرنشان کرد: مدارک خود را هفته آينده ارائه ميکنم و پاسخ صحبتهاي صالحي را با اين مدارک خواهم داد. من از حق تيم خودم دفاع ميکنم. علي دايي حرف زده و چند وقت ديگر نتايج آن مشخص خواهد شد. به خاطر دفاع از پرسپوليس حرف حق زدم اما گل بود به سبزه هم آراسته شد. آنها تنها علي دايي را محروم نميکنند و به دايي ضربه نميزنند بلکه پرسپوليس و 30،40 ميليون هوادار آن را ناراحت کرده و به آنها ضربه ميزنند.
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: ببينيد چه کساني حرفهاي بدتر از اين را زدند و در مصاحبه با خبرگزاريها در شبکههاي تلويزيوني چه صحبتهايي را مطرح کردند. دايي يکپنجم آنها را مطرح نکرده است من را اين همه جريمه نقدي و محروم کردند اما با اين کارها تنها به هواداران پرسپوليس و علاقهمندان اين باشگاه ضربه ميزنند.
وي در پايان گفت: علي دايي حق است و حقانيت صحبتهايم ثابت خواهد شد.
رويانيان: آقاي صالحي احترام خودت را نگه دار!
مديرعامل باشگاه پرسپوليس ضمن اعلام پرداخت مطالبات عجمان گفت: رئيس کميته استيناف بايد پاسخگوي بي احترامي خود به علي دايي باشد و باشگاه اين موضوع را پيگيري خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس صبح روز چهارشنبه به منظور مذاکرات نهايي با باشگاه عجمان به اتفاق امير مشيري مشاور روابط بين الملل مديرعامل راهي دبي شده بود در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس از پرداخت بخشي از مطالبات باشگاه عجمان خبر داد و گفت: با مساعدت و لطف آقاي هدايتي که جا دارد از ايشان تقدير و تشکر کنيم بخشي از مطالبات باشگاه عجمان بابت رضايت نامه محمدرضا خلعتبري پرداخت شد و براي پرداخت بخش ديگري از آن نيز توافقات بسيار خوبي داشتيم و در آينده نزديک تسويه حساب خواهيم کرد.
محمد رويانيان که براي بازگشت به ايران در فرودگاه دبي به سر مي برد درباره برتري پرگل سرخپوشان مقابل مس کرمان گفت: پيروزي مقتدرانه و غرورآفريني بود که جا دارد آن را به اعضاي کادرفني تيم فوتبال پرسپوليس، بازيکنان و هواداران تبريک بگوييم. بايد به کليه اعضاي تيم و در راس آن علي دايي دست مريزاد و خسته نباشيد گفت که توانستند با کسب سه امتياز اين بازي طلسم ناکامي هاي پرسپوليس در کرمان را بشکنند و براي اولين بار در ليگ حرفه اي پرسپوليس با يک پيروزي آن هم نتيجه شش بر صفر کرمان را ترک کند.
وي ادامه داد: بنابر گزارشي که از سوي روابط عمومي باشگاه در اختيار بنده قرار گرفته پرسپوليس با اين برد پرگل بيش از 10 رکورد را به ثبت رسانده و قطعا اين برتري قاطعانه روحيه و انگيزه اعضاي تيم را براي ادامه فصل و رقابت فشرده با ساير مدعيان مضاعف خواهد کرد. به هر حال در فوتبال نتايجي رخ مي دهد و بعضي وقت ها يک تيم غافلگير مي شود و اين باخت چيزي از ارزش هاي تيم مس کرمان کم نخواهد کرد و بنده اميدوارم تيم مس کرمان بتواند در ادامه رقابت ها نتايج مطلوبي کسب کرده و در ليگ برتر ماندگار شود تا هواداران کرماني که علاقه و وابستگي زيادي به تيم محبوب خود دارند شاهد درخشش ها و افتخارآفريني هاي تيم شهر خود باشند.
رويانيان درباره محروميت دو جلسه اي علي دايي و اظهارات رييس کميته استيناف در پاسخ به علي دايي گفت: حکمي صادر کرده اند ناعادلانه و غيرقانوني. ما درخواست واخواهي داده ايم و اين حکم را نمي پذيريم. چطور مي شود ايشان بعد از صدور راي مصاحبه مي کنند اما اظهارات آقاي دايي و نقدهاي منصفانه و قانوني ايشان را تحمل نکرده و علاوه بر فرافکني به سرمربي پرافتخار پرسپوليس توهين و بي احترامي مي کنند.
وي افزود: آقاي صالحي احترام خودت را نگه دار. به شما اين اجازه را نخواهيم داد که به سرمربي پرسپوليس توهين و بي احترامي کنيد و قطعاً در قبال اين بي احترامي بايد پاسخگو باشيد. شما اگر منصف بوديد پاسخ نقدهاي آقاي دايي را مي داديد نه اينکه به فرافکني و توهين پناه ببريد. در کميته استيناف تخلفاتي شده است از جمله اينکه رايي صادر کرديد که پس از ورود سازمان بازرسي مجبور به اصلاح راي شديد. شما در پاسخ به ادعاهاي آقاي دايي جوابي نداشتيد و احترام خودتان را نگه داريد. ما به کسي اجازه بي احترامي به سرمربي پرسپوليس را نمي دهيم و اين حکم را هم قبول نداريم.
البته بعدش گفت برای بازیکن اخلاق... :n02:نقل قول:
6 تایی شدن [حذف شد] تبریک :n02:
صدر نشین شدیم مجددا رکوردایی که تا اینجای فصل داریم ایناست:
بیشترین برد (10 برد)
کمترین گل خورده (8 گل)
بهترین تفاضل گل(13+)
یه شیش تایی دیگه.
تبریک می گم.
این عدد شیش با پرسپولیس عجینه. انشالله منتظر می مونیم تا شیش بعدی...
دوستان
ممنون میشم سعی کنید مسائل مربوط به دربی ها و القاب مرتبط با اونا که ارتباطی با بازی پرسپولیس - مس نداراند رو برای جلوگیری از ایجاد حاشیه در تاپیک، در پست هاتون مطرح نکنید.
+نقل قول:
502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
منم تبریک میگم برد پرسپولیس رو به هواداراش.:n16:
امروز همه :n12: 10 :n12:
نیلسون، یکی از بازیکنا لیگ برتر تو مصاحبه اش تو نود گفت که نیلسون کلا" سطحش از لیگ برتر بالاتره؛ حقیقتی غیر قابل انکار هست، این بشر جاگیریهاش اونقدر عالی هست که برای خیلی از توپ ها واکنش خاصی هم انجام نمیده، سوپر واکنش هاش هم مربوط به سوپر شوت هاست
سیدجلال حسینی
محسن بنگر
میثم حسینی
حسین ماهینی
رضا حقیقی، یه خورده بیشتر تو زمین بدوه عالی تر هم میشه، خیلی مواقع راه میره تو زمین، برای بازیکنی تو پست اون نیاز هست که متوسط دویدنش بیشتر از اینها باشه تا به دفاع فشار نیاد و هافبک تهاجمی ها و مهاجم ها کمتر درگیر کار دفاعی بشن
مهرداد کفشگری، یاد حمید استیلی میندازه منو
محسن مسلمان، عالی!!! مدیرعامل ذوب آهن اواخر فصل قبل تو مصاحبه گفت که مسلمان روح و فکر و حواسش اونجاست (پرسپولیس) جسمش اینجا
پیام صادقیان، بعضی از بچه ها انقاد میکردن که تک روی زیاد داره، اگه دقت کنید اونجا هایی که تک روی میکنه امکان پاس دادن نیست، مخصوصا" امروز تو چند حرکت اگه پاس میداد بازیکنامون تو آفساید بودن
سیدمهدی سیدصالحی، این فصی اونطور که باید گل نزده برامون ولی موثر بازی میکنه، متاسفانه فشار کم گل زدن هم تاثیر میذاره رو بازیش
محمدرضا خلعتبری، حالا شده :n12: خــلـــعـــتـــبــــری :n12: بلکم بیشتر
محمد نوری
من نگران اون روزی هستم که این چند تا بازیکنمون اروپا خواهند رفت :n27:
این شیش تا گل امروز حسابی به من چسبید و هنوز هم حلاوت خودش رو داره.:n02:
هوادرا، دایی، سردار، بازیکنا موچکرررررررررریمنقل قول:
همین فرمون :thumbsup: بریم (که میریم) قهرمانیم
سلام، تبریک خیلی زیاد و چه سیر پیشرفت خوبی رو پرسپولیس داره و چه مسایلی بمرور حل شد و چه انگیزه ای برای نتیجه گیری بوجود اومده...
و مورد دیگه بعد از مدتها یک بازی که در ویترین بازیهای بیادموندنی باشگاه قرار میگیره رو داشتیم...و چه گلهایی...
نکته ای که میخواستم بگم این بود که بعضی از دوستان نظرشون این بود جنجال پرویز مظلومی یکی از علل شدت یافتن این شکست برای مس بود، ولی من نظرم این نیست، هرکس دیگری هر کاری میکرد این روز خوب پرسپولیس بود و خود پرسپولیسیها عطش و انگیزه برد و قهرمانی رو دارند...
بنظرم آقای مظلومی که فرد با تجربه ای است میتونست گلهای بعدی رو پیش بینی کنه و مشخص بود این بازی شکستی سنگین براشون رقم میزنه، و گرنه اون اصرار عجیب و غریب برای بیرون کشیدن تیم از زمین که خود شاگردانش رو هم گیج کرده شاید علت منطقی دیگه ای نمیتونست داشته باشه...و انگار ایشون پیه محرومیت رو به تنش مالونده بود ولی نمیخواست این بازی 3-0 بیشتر بسته بشه.
آره منم فکر میکنم مظلومی دوهزاریش سریع افتاده بود که امروز روز پرسپولیس هست و می خواست همون 3-0 ببنده بازی رونقل قول:
چون اگه واقعا" بخاطر پنالتی می خواست بکشه بیرون، همون بعد از اعلام پنالتی می کشید، چرا صبر کرد بعد از گل شدنش اینکارو کرد
البته از طرفی شاید می خواست به تیمش شوک! وارد کنه، بالاخره شیث هم آمادگی شوک وارد شدن ها رو داشت :n02:
-----------
ولی انصافا" این آتیلا حجازی مثله مرحوم ناصر خوان :n12: دوست داشتنی هست، یه تیکه هایی از مصاحبه اش رو نشون داد، خوشم اومد ازش، البته بماند که کلا" پدر و پسر رابطه شون با دایی خوبه، به شخصه خیلی دوس دارم مربی موفقی بشه
اگه بشه این بازیکن ها و دایی و سردار را برای فصل بعد حفظ کنیم خیلی خوب میشهنقل قول:
اگه اشتباه نکنم یکی از مربی ها تیم گفته بود که هنوز از تیم راضی نیستند و بازی اصلی رو فصل بعد هوادرها می بینن
اگر اینجوری بشه ، دو سال میشیم کابوس همه تیمها.البته اگر بعضی ها بگذارند
زمان هر چی بگذره، بساط این بعضی ها هم جمع میشه، تاثیرات دولت جدید تو فدراسیون هم گذاشته میشه (اینکه تو خبرها اومد تیم روحانی به دایی پیشنهاد وزیر ورزش رو دادن می تونه موید این امیدواری باشه)نقل قول:
نماینده اردبیل هم کمکه دایی میکنه
یه نکته مهم این وسط اینه که خودمون با خودمون خوب بمونیم مخصوصا" دایی و سردار
نکته مهم دیگه بحث مالی و ساپورت بازیکناست که بهشون شرایط زندگی سخت نشه!!
خداییش چه قدر دوست دارم این فصل تا ابد ادامه پیدا کنه لامصب تو خوابم نمیدیدم صادقیان و خلعتبری تو پرسپولیس باشن.
امیدوارم فصل بعد با درخشش بازیکنامون تو جام جهانی از دستشون ندیم.
صادقیان همینطور تو جام جهانی بازیکنه قطعا از تیمهای درجه 1 اروپا پیشنهاد داره.
البته عالیشاه هم واقعا عالیه فقط یه خورده زیادی با توپ ور میره وگرنه اونم چیزی کمتر از پیام نداره:n12:
امیدوارم فصل بعد هم همین تیم باشه و بازیکنامون ترانسفر نشن
به گزارش شهر به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس برتری 6 بر صفر شاگردان علی دایی در بازی خارج از خانه مقابل مس کرمان با شکسته شدن بسیاری از رکوردها و ثبت آمارهای جدید در تاریخ فوتبال پرسپولیس و همچنین رقابت های لیگ برتر همراه بود.
در ذیل گزارش ویژه ای از ثبت رکوردهای جدید پس از برتری سرخپوشان مقابل مس کرمان را می خوانیم:
1- بهترین برد خارج از خانه تاریخ پرسپولیس در لیگ برتر: برتری شش بر صفر سرخپوشان مقابل مس در کرمان بهترین برد خارج از خانه پرسپولیس در رقابت های لیگ فوتبال حرفه ای بود. پرسپولیس تاکنون با این تفاضل گل هیچی تیمی را در خارج از خانه مغلوب نکرده بود. پرسپولیس در رقابت های لیگ آزادگان موفق شده بود تیم ذوب آهن را با نتیجه شش بر یک در اصفهان شکست دهد.
2- بهترین برد تاریخ پرسپولیس در لیگ: برتری شش بر صفر شاگردان دایی مقابل مس کرمان پس از برتری هشت بر دو مقابل پگاه بهترین برد تاریخ پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر حرفه ای محسوب می شود. پرسپولیس در بازی های خانگی هم نتوانسته بود با بیش از این تعداد گل حریفان خود را در لیگ برتر مغلوب کند. پرسپولیس پیش از این تیم پگاه گیلان را با نتیجه 8 بر 2 مغلوب کرده بود اما آن بازی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و از آنجا که پرسپولیس در خارج از خانه توانسته همچون بازی با پگاه با تفاضل گل مثبت 6 ، بدون گل خورده و البته در خارج از خانه حریف را مغلوب کند به نوعی گفت که پرسپولیس در تاریخ لیگ حرفه ای همچون بازی با پگاه بهترین نتیجه تاریخش را به ثبت رسانده است. پرسپولیس فصل گذشته نیز تیم پیکان را با نتیجه شش بر صفر مغلوب کرد اما آن بازی نیز در ورزشگاه آزادی برگزار شد در حالی که روز جمعه این هفته پرسپولیس در کرمان و خارج از خانه حریفش را با شش گل شکست داد. سرخپوشان همچنین در اردیبهشت سال 84 نیز تیم پگاه گیلان را با نتیجه شش بر صفر شکست داده بودند. همچنین پرسپولیس در سال 73 توانسته بود تیم شاهین بوشهر را با نتیجه 10 بر 3 شکست دهد که آن بازی در رقابت های لیگ آزادگان برگزار شد نه لیگ حرفه ای.
3- بهترین برد امسال رقابت های لیگ برتر: برتری پرگل سرخپوشان مقابل مس کرمان بهترین نتیجه کل رقابت های برگزار شده فصل جاری لیگ برتر محسوب می شود. پیش از این تیم داماش توانسته بود در یک بازی پرگل تیم ذوب آهن را با نتیجه پنج بر یک مغلوب کند اما برتری شش بر صفر پرسپولیس مقابل مس این رکورد را هم شکست و بهترین برد مسابقات امسال به نام پرسپولیس به ثبت رسید.
4- بهترین برد دایی: پیروزی خیره کننده پرسپولیس مقابل مس بهترین برد علی دایی در رقابت های لیگ حرفه ای محسوب می شود. دایی در پرسپولیس برد با پنج گل برابر نفت تهران و پیکان را تجربه کرده بود اما شاگردان او مقابل مس کرمان شش گل به ثمر رساندند تا رکورد قبلی سرمربی خود را شکسته باشند.
5- رد پای دایی در بردهای تاریخی به عنوان بازیکن و مربی: در چهار نتیجه تاریخی پرسپولیس در رقابت های لیگ برتر در دو بازی ردپای علی دایی دیده می شود. دایی در بازی مقابل مس کرمان سرمربی پرسپولیس بود و در برتری 8 بر 2 مقابل پگاه گیلان چهار گل پرسپولیس را به ثمر رساند.
6- 6 گل 6 گلزن: برای دومین بار در تاریخ فوتبال پرسپولیس شاهد آن بودیم که شش گل پرسپولیس را شش بازیکن به ثمر رساندند. سالی که پرسپولیس با نتیجه شش بر صفر تیم پگاه گیلان را شکست داد نیز این اتفاق رخ داده بود.
7- بهترین برد یک تیم در کرمان: هیچ تیمی در تاریخ رقابت های لیگ برتر نتوانسته بود در کرمان به برتری شش بر صفر دست یابد. تیم مس کرمان پیش از این شش بر دو و با مربی گری پرویز مظلومی بازی را به تیم استیل آذین واگذار کرده بود اما نتیجه ای که در بازی این هفته پرسپولیس و مس به ثبت رسید بهترین برد یک تیم در کرمان را رقم زد.
8- بدترین باخت تاریخ پرویز مظلومی: پرویز مظلومی که در بازی مقابل پرسپولیس پس از اخراجش بنابر گزارش برخی خبرگزاری ها عدد 4 را به هواداران نشان داده بود بدترین باخت تاریخ خود را تجربه کرد. البته مظلومی در دربی سال 1352 که منجر به باخت شش بر صفر تاج(استقلال) مقابل پرسپولیس شده بود به عنوان بازیکن نیمکت نشین نظاره گر شکست تاریخی همبازیانش بود و بعد از 40 سال تاریخ دوباره برای او تکرار شد هر چند که شاید مظلومی بدترین باخت عمرش را شکست در دربی ده دقیقه ده نفره و با نتیجه سه بر دو در حالی که استقلال با دو گل از پرسپولیس پیش بود بداند. مظلومی پیش از این با مس برابر استیل آذین و با آلومینیوم برابر فجرسپاسی نیز دریافت شش گل را تجربه کرده بود.
9- بدترین باخت تاریخ مس: تیم مس کرمان حتی در بازی های خارج از خانه هم با چنین نتیجه ای بازی را به حریفان خود واگذار نکرده بود تا در این دیدار شش گل دریافت کرد و بدترین باخت تاریخ این تیم توسط پرسپولیس به ثبت رسیده باشد.
10- اولین برد پرسپولیس در کرمان درلیگ حرفه ای: تیم فوتبال پرسپولیس در رقابت های لیگ حرفه ای موفق به برتری و کسب سه امتیاز مقابل مس در کرمان نشده بود اما این طلسم با درخشش سرخپوشان شکست شد و پرسپولیس طلسم ناکامی هایش در کرمان را با یک برد تاریخی جشن گرفت. تیم فوتبال پرسپولیس در سال 1367 تیم شهرداری کرمان را با نتیجه دو بر هیچ و در رقابت های جام حذفی مغلوب کرده بود.
ما تنها تیمی هستیم که وقتی 5 تا گل هم زدیم باز استرس داریم :n02:
نقل قول:
اگه دعوت بشن که نمیشن
با یه مشت چکش افتضاحی تو جام جهانی بالا بیاد که نگو
Sent from me :D
نه به نیم فصل اول که خارج از خونه یا مساوی میکردیم یا دقیقه 90 گل میخوردیم و میباختیم،نه به الان که 6تا 6تا میزنیم به حریفا.............
این تیم منو یاد پرسپولیس بچگیام میندازه:n01:
پرسپولیس آقا پروین!!!
پرسپولیس باید دست خود پرسپولیسیها باشه.............
راستی عجیب بود که بهترین بازیکن زمین صادقیان شد!
پیام خوب بود، اما تک روی و اشتباه هم داشت
به نظرم خلعتبری یا مسلمان از خط حمله و کفشگری و حقیقی از خط میانی استحقاق بیشتری داشتند
امتیاز بازیکنان:
نیلسون: 9
سید جلال: 9
بنگر: 9
ماهینی: 6
میثم حسینی: 7
حقیقی: 8
کفشگری: 8
صادقیان: 8
مسلمان: 8
خلعتبری: 9
سیدصالحی: 8
فرزاد حاتمی هم گرچه کم بازی کرد، ولی یه گل زد، و یه موقعیت هم پاس نداد و خراب کرد: 8
وحيد قليچ در بيمارستان بستري شد
وحيد قليچ دروازهبان سابق پرسپوليس به دليل عارضه شديد قلبي در بيمارستان جماران تهران بستري شد.
به گزارش فارس، گفتني است پزشکان پس از معاينات اوليه اعلام کردند که قليچ بايد ظرف 48 ساعت آينده تحت عمل جراحي قلب قرار گيرد.
برخي از مسئولان باشگاه پرسپوليس با توجه به وضعيت نامناسب قليچ در چند وقت اخير به ديدار او رفتهاند.
از طرف همه هواداران برای وحید قلیچ گلر اسبق باشگاه پرسپولیس ارزوی سلامتی و تندرستی دارم...
روی صحنه گلی که از میلان خورد وقتی برای گرفتن توپ اقدام کرد دقیقا مشخص بود چقدر قدرت بدنیش و توان حرکتش رو از دست داده:n03:
انشاالله با دعای مردم در سلامتی کامل به زندگی عادیش برگرده
نیلسون: 10 : توی همون تک موقعیتها دروازه رو بسته نگه داشت
سید جلال: 10
بنگر: 10 جاش واقعا خالیه توی تیم ملی . یا کیروش چشاش آستیگمات شده یا اینکه .... انشاا.. با سید جلال کل فصل همین خط دفاع رو برامون حفظ کنن
ماهینی: 6
میثم حسینی: 8
حقیقی: 8
کفشگری: 9
صادقیان: 9
مسلمان: 8
خلعتبری: 10
سیدصالحی: 6
نوری هم که واقعا در حد نخودی توی تیم ظاهر میشه و کاش خودش زودتر بره و به سرنوشت نوروزی و رضایی دچار نشه !! بازی کردن به هر قمیتی آخه ؟! حاتمی هم نشون داد که سید باید بیشتر حواسش به موقعیتهایی که خراب میکنه باشه ! تک موقعیت کجا و 3 موقعیت کجا ؟!
دایی و رای کمیته استیناف
علی دایی در بازی ای که شروع کرده بود فعلا محکوم شده است و در حکم کمیته استیناف و کمیته های انضباطی سخن های فراوانی آمده است که نگارنده را وادار کرده است.
بار دیگر انگشت اشاره یی رو به کمیته انضباطی کرده و از آقایان چند سوال داشته باشم.
۱ سوال اول این است که از شأن و کیان داوری سخن گفته شده است. می پرسیم با توجه به حکم محرومیت
سر مربی تیم پرسپولیس از نشستن بر نیمکت سر مربیگری این تیم در دو مسابقه مراتب شأن و کیان مردم و طرفداران و باشگاه کجا قرار دارند؟ بر فرض اینکه علی دایی با ادبیاتی غیر متعارف و آن هم بعد از مسابقه و در پی اشتباهات کاملا غیر توجیه داوری این سخنان را گفته است این مساله چه ربطی به ضربه زدن به باشگاه دارد؟
هنگامی که شاهدیم برای دیدار یک مسابقه از جام حذفی بین تیم های استقلال و کاسپین تنها ۲۰ یا ۳۰ نفر می آیند به چه دلیل باید این گونه به مردمی که به ورزشگاه می آیند چنین فشارهایی تحمیل کرد؟ روند قهر مردم با ورزشگاه ها تا چه زمانی چنین منسجم ادامه دارد؟ مضحکه هایی چون کسر امتیاز یا اینکه مربی را به صرف مصاحبه یی از نشستن بر نیمکت محروم کنیم چرا برای مایلی کهن ها و... انجام نمی شد؟
۲ سوال دوم درباره این گفته است که به فرض دلایل مثبته و قویه بر تخلف داوری خاص در اختیار مربی باشد در این صورت به حکم شرع ! قانون و اخلاق مربی یا مقام صاحب اطلاع باید مراتب به مسوولان اطلاع داده شود.
می پرسیم این کدام قانون شرعی است که مراتب اثبات گناه را برای برخی پست ها چون بازیکن و مربی را می توان علنی کرد ولی برای داوری و رییس و نایب رییس و چنین نیست؟
به آقایان می گوییم در قانون شرع و خدا حقوق برای همگان یکسان اعمال می شود و از بعد اخلاقی نیز چنین است که در اخلاق هیچگاه نیامده به صرف داشتن لباس یا به قول شما مقام و کیان باید مزیتی برای کسی قایل شد، از سوی دیگر در پی رسوایی هایی که در هر جای دنیا صورت می گیرد مراتب باید به صورت علنی اعلام شود آن گونه که امروز موارد ارتشا در فوتبال انگلستان گفته می شود و در سال های پیش درباره رشوه خواری داوران آلمان مراتب به اطلاع عموم رسید و این گونه نبود که داوری به علت فساد و اخذ رشوه محکوم شود و مجبور به ترک داوری شود و چند سال بعد به عنوان کارشناس داوری شاهد حضور ایشان در سرزمینی که مدعیان بسیار اخلاق و شرع داریم چنین اسف بار باشیم .
۳ از روند سالم سازی و روح جوانمردی و اهداف ارزشی و غایی سخن گفتید. سوال ما این است؛ این قوانین و این شعارهای زیبا تنها درباره شخص علی دایی و تیم پرسپولیس باید مورد توجه باشند؟
آیا درباره روند سالم سازی صورت های مالی فدراسیون فوتبال کسی نباید توضیح قاطعی بدهد یا اینکه این مساله در چرخه سالم سازی و جوانمردی و روح قانون و شرع نیست؟
۴ حال سوال مهمی که اذهان را به شدت مشغول می کند این است اگر ادعاهای علی دایی درست نبوده که بنا به شواهد تاریخی شبهه زیادی درباره عملکرد داوری ها وجود دارد،
می پرسیم چرا این آقایان برای اثبات بیگناهی خود باید کسان دیگر را متهم کنند و بخواهند دست به خودکشی های دسته جمعی بزنند و حکایت های تهدید را بشنویم؟ می پرسیم مدارک مبنی بر تماس های قهرمانی با کمک مربی پرسپولیس و درخواست نمایندگی ها ساختگی بوده اند یا اینکه کیان داوری مهم تر از روشن شدن حقیقت است؟
روزنامه اعتماد
روح پدرت شاد احمدرضای دوستداشتنی
--------------------
چه بازی ای کرده میلاد غریبی برای ذوب
تازه تو نود دیدم
علاوه بر گل قشنگش یه چند تا پاس گل داده که هم تیمی هاش خراب کردن
Sent from Lumia 920
بیچاره مظلومی هنوز نمیدونه داره چوب چی رو میخوره
یادمه دایی بعد از اون دربی معروف و گل نوری گت تا آخر عمرمم نمیگم این بازی رو 1 به صفر باختم بعد کلی آدم بهش خندیدن که اشتباهات داوری جزئی از بازیه و دیگه توی تاریخ ثبت شده که پرسپولیس این بازی رو باخته
بعد از اون بازی دایی کلی به داوری اعتراض کرد و برعکسش مظلومی تا تونست از داوری تعریف کرد
حالا بنده خدا هنوز نفهمیده که دایی توی مصاحبه بعد از بازی با تعریف اونچنانی و عجیبش از داور چه کنایه ای بهش زده:n08:
حالا باید به جناب مظلومی گفت عزیزم زیاد جوش نزن و اعصاب خودتو خورد نکن تاریخی شدی رفت...:n08:
خداکنه فقط سردار نره!!! :n28: امیدوارم تائید نشه!
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، استعفاهای پی در پی رویانیان در چند وقت اخیر و برخی مشکلات باعث شد تا مسئولان وزارت ورزش تصمیم به تغییراتی در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بگیرد.
طبق آخرین شواهد که حتی در جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مطرح شد علی پروین به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب و حسین هدایتی نیز به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه معرفی شده است.
این در شرایطی است که رویانیان از سمت مدیرعاملی باشگاه برکنار شده اما احتمال دارد عضو هیئت مدیره باقی بماند اما هنوز این موضوع تایید نشده است.
این اتفاق امشب در حالی رخ داده که وزارت ورزش قرار است تا 2 روز آینده لیست نهایی هیئت مدیره باشگاه را معرفی کند.
بالاخره پروین داره به آرزوی دیرینش می رسه!!!! اه اه پست و مقام به هر نحوی