نمیشه آنلاین دید؟ بازی حسابی حساسه
نمیشه آنلاین دید؟ بازی حسابی حساسه
از اینجا ببینید
با سرعت 50 هم میشه دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه اول تموم شد
بیلبائو اکثرا داشت حمله میکرد (( حداکثر 20 دقیقه آخر که اینجوری بود ))
رونالدو هم تو چند صحنه با په په و راموس داشت تو دفاع بحث میکرد
بیلبائو خیلی ضد حمله داشت و امیدوارم مشکل ساز نشه !!!!!!!!!
پرسینگ بازیکنای اتلتیکو وحشتناک بود!
یعنی ببینید چی بود که ژابی و مودریچ یکی در میون توپ لو میدادن و حتی لوپز هم توپ مدام لو میداد...!
اگه نیمه دوم هم اینطور باشن، خیــــلی کارمون سخته..
حالا با بدختی توپ رو میاریم جلو، جناب دی ماریا با تو جو بودن و یا جناب کریم با حرکات زیباش (اومد پشت پا پاس بده، توپ رو زده دوباره به پای خودش..وحشتناک ضایع!) توپ ها رو خراب میکنن...
شاید اگه ثانیه 20 ضربه کریس گل میشد، الان شرایط جور دیگه ای بود...
+
مارسلو هم خیلی توپ لو داد و شاید اومدن کوئنترائو بتونه اون سمت رو جمع کنه...
احمقتر از دیماریا من آدم ندیدم !!!!!!!!
ایسکو 1000 برابر دیماریا ارزش داره !!!!!
//////////
با تمارض بازیکن حریف رونالدو قرمز مستقیم گرفت
دیگه داوری تابلوئه !!!!!!!!
دیگه هیچی نمیمونه که بگم !!!!!!!!!!!! :n29:
آخرین لحظه نذاشت بازیکن ضربش رو بزنه !!!!!!
تا بوده داوری همین بوده !!
جالبه که تویه کل نیمه بازی، کریس رو میزدن..
بعد اون صحنه هم بازیکن حریف کریس رو هل میده اول...اما کریس اخراج میشه...!
اصلا اخراج کریس درست...
بازیکن اتلتیکو که کم مونده بود کریس رو بزنه چرا حتی کارت زرد هم نگرفت؟!؟!
این اخراج همه چی رو خراب کرد...
در کل هم فقط همون 20 دقیقه اول نیمه دوم رو خوب بودیم و خیلی شایسته برد هم نبودیم...
حیف بود به هر حال...
فرصت عالی رو از دست دادیم...
تا وقتی دی ماریا از نزدیک های نقطه کرنر جو میگیرتش و شوت میزنه، اینجور هم میشیم...
داور ثابت کرد که ادم فهمیده و در کارش بسیار ماهر هستش.
شاید اگه دست بازیکنان بیلبائو شاتگان یا اره برقی میبود اون موقع داور به جای کارت قرمز به رونالدو کارت زرد میداد.
خوب بازی شدیدا فیزیکی و درگیرانه بود.رونالدو هم خیلی بچگانه اخراج شد شاید داور میتونست یه کارت زرد بده ولی این داور از قدیم الایام با تیم مشکل داشت ! آنجلوتی هم اصلا خوب کار نکرد و مارسلو شدیدا از خودش ضعف نشون میداد بهتر بود کوانتراءو رو میاورد تا از لحاظ فیزیکی از وینگر های اتلتیک کم نیاره.نقل قول:
مرجع خبري رئال مادريد : در شبي كه رئال مادريد اين فرصت را داشت تا از بارسلونا پيشي بگيرد ،اين ديگو لوپز بود كه در باز شدن دروازه رئال پس از 9 بازي نقش داشت .آنجلوتي همچنان نمي خواهد نقطه ضعف تيمش درون دروازه را ببيند . ديگو لوپز همان طور كه در نيوكمپ يك تنه تيم را به گند كشيد و در حالي كه رئال در آستانه برگرداندن نتيجه بود ،با دريافت عجيب ترين گل دنيا ، زمينه ساز شكست شد ، اين بار نيز در بيلبائو نتوانست از اندوخته و پيروزي رئال دفاع كند تا ركورد كلين شيت ،پس از 9 بازي شكسته شود .فرق دروازه بان بزرگ و دروازه بان متوسط در همين جاست . يكي مثل ايكر در كورنيا ، در تنها موقعيت بازي ، با يك سوپر واكنش پيروزي را حفظ مي كند و ديگري روي اولين موقعيت جدي در دروازه اش در سن مامس ، دروازه اش گشوده مي شود و تازه بعد از خوردن گل ، موتورش روشن مي شود و يادش مي افتد كه وظيفه اش واكنش نشان دادن است .رئال مادريد در كورنيا در نيمه اول حرفي براي گفتن نداشت . سيستم 3-3-4 حرفي براي زدن نداشت . اتلتيك با والورده به خوبي و با مهار مودريچ و ژابي ، نبض بازي را به دست گرفته بود و رئال چيزي نداشت تا ارائه بدهد .
اتلتيك در نيمه اول تيم حاكم بر ميدان بود و به استثناي دو شوت رئال در اوايل بازي توسط كريتسيانو و دي ماريا ،شاگردان آنجلوتي كاملا بازيچه حريف بودند . اتلتيك در نيمه اول هيچ موقعيت جدي نداشت اما تيم حاكم بر ميدان بود و بازيكنان رئال مدام توپ لو مي دادند .در نيمه اول شرايط كمي بهتر شد . فشار هجومي اتلتيك كاهش يافت و رئال راحت تر بازي را كنترل كرد . پس از يك شوت جدي از دي ماريا ، بالاخره ال فيدئو يك توپربايي از ايتوراسپه داد . دي ماريا براي بنزما توپ را فرستاد ، بازيكن فرانسوي كه چندان جالب بازي نمي كرد ، توپ را به كريستيانو داد تا ستاره پرتغالي توپ را براي خسه ساخته و پرداخته كند . جواهر آكادمي رئال نيز فرصت را هدر نداد و همچون مستايا و نيوكمپ ، استاديوم سن مامس جديد را هم در نورديد و گلزني كرد .اما خيلي زود دروازه رئال گشوده شد . اين ايباي گومز بود كه روي اولين توپي كه در اين بازي كسب كرد ، دروازه ديگو لوپز را گشود تا يك بار ديگر سطح كيفي دروازه بان گاليشيايي مشخص شود .پس از اين صحنه ،روي تمارض بازيكن اتلتيك ، اين كريستيانو بود كه روي اشتباه محرز داوري اخراج شد تا باز هم در شرايط سخت ،اين داوران باشند كه به كمك بارسلونا بيايند و مانع از اين شوند كه به رده سوم نزول كنند . در ادامه ديگو لوپز بالاخره فهميد كه وظيفه دروازه بان تكان خوردن است و چند واكنش داشت تا جلوي شكست را بگيرد .به نظر مي رسد كه آنجلوتي بايد تنوع بازيش را بيش از اين كند . سبك 3-3-4 شايد در مقابل تيمهاي ضعيف تر جواب بدهد اما تيم جنگنده اي مثل اتلتيك با مربي جسوري مثل والورده به خوبي پادزهرش را پيدا كرده بود ،پادزهري كه اگر توسط تيمهاي ديگر اجرا شود ، كسب نتيجه آسان نخواهد بود . بنزما باز هم نشان داد كه يك بازيكن پر فراز و نشيب است و هر چقدر هم خوب باشد ، ممكن است كه در شبي كه انتظارش نمي رود ،ضعيف كار كند . خسه از سويي يك بار ديگر نشان داد كه حقش فقط و فقط فيكس شدن است . در مورد ديگو لوپز هم چيزي نمي توان گفت . حالا رئال هم امتياز با بارسلوناست اما بارسا با تفاضل گل در رده سوم است . اتلتيك نيز نسبت به رئال و بارسا سه امتياز برتري دارد .
بنزما هم که ول معطل بود کلا !
و اما در رابطه با اون قسمتی که قرمز کردم واقعا شرایط وخیم مرجع خبری رو میرسونه.....و به خاطر همین مسعله من قطعا به زودی زود میدوم سایتشون رو بیارن پایین تا بفهمن بیشتر از این باید حواسشون رو جمع کنند و هر مزخرفی ننویسند لوپز دوتا سیو فوق العاده داشت !
البته من با قسمتی از حرفاشون که به لوپز مربوط میشه موافقم.
بالای 90 درصد احساس میکنم اگر کاسیاس بود به هیچ وجه توپ گل نمیشد.
اون دو تا سیو هم که انجام داد به شکلی بود که چون توپ مستقیم به سمت جایی رفت که لوپز حضور داشت تونست سیو کنه و به نظرم کار خاصی نبود.
برادر من اون شوت بالا 80KM/h سرعت داشت ! دوتا دروازه بان هم بودند باز گل میشد ! رفت خورد به تیرک بعد رفت تو دروازه عمرا هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیره.نقل قول:
البته من با قسمتی از حرفاشون که به لوپز مربوط میشه موافقم.
بالای 90 درصد احساس میکنم اگر کاسیاس بود به هیچ وجه توپ گل نمیشد.
اون دو تا سیو هم که انجام داد به شکلی بود که چون توپ مستقیم به سمت جایی رفت که لوپز حضور داشت تونست سیو کنه و به نظرم کار خاصی نبود.
طرفداری بی خودی بسه! قبول دارم خیلی تند حرف زده این سایت و حق لوپز نیست اما خب رو اون شوت خیلی بهتر از اینا میتونست کار کنه!نقل قول:
و اما در رابطه با اون قسمتی که قرمز کردم واقعا شرایط وخیم مرجع خبری رو میرسونه.....و به خاطر همین مسعله من قطعا به زودی زود میدوم سایتشون رو بیارن پایین تا بفهمن بیشتر از این باید حواسشون رو جمع کنند و هر مزخرفی ننویسند لوپز دوتا سیو فوق العاده داشت !
درسته توپ خیلی سرعت داشت اما لوپز زیاد با توپ فاصله نداشت......لوپز اصا جهشی نداشت به اون صورت!نقل قول:
برادر من اون شوت بالا 80KM/h سرعت داشت ! دوتا دروازه بان هم بودند باز گل میشد ! رفت خورد به تیرک بعد رفت تو دروازه عمرا هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیره.
و اما شاهکاری داوری و کلا این شخص آقای Aysa Gamez و افتخاراتشون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا همونی که مورینیو از روی لیست ۱۰ تا از اشتباهات فاهشش رو تو کنفرانس خبری اعلام کرد !
این داور همون داوری بود که تو 4 دقیقه کاکای تعویضی رو اخراج کرد...همون داوری بود که فینال کوپا با اتلتیکو مورینیو رو اخراج کرد و گند زد به بازی و بعدش رونالدو رو تو همون بازی اخراج کرد ... جالب تر اینکه همین امسال هم راموس رو تو بازی با اوساسونا اخراج کرد...!
میشه از محسن قهرمانی دعوت بشه که بازی های ما رو سوت بزنه؟؟ فک کنم نتیجه بهتر بشه...
آخه بار اولش نیست ... در رابطه با مورینیو همین کارو کرد ! سال های اول رونالدو همین برخورد رو باهاش داشتند ! دو سال هر سری گیر میدن به لوپز و کاسیاس رو قدیس نشون میدند ! بابا بسه دیگه ! اون شوت ظاهرا 78Km/h سرعت داشته ! یعنی در عمل توی اون فاصله دروازه بان هیچ کاری نمیتونه انجام بده ![HTML][/HTML]نقل قول:
طرفداری بی خودی بسه! قبول دارم خیلی تند حرف زده این سایت و حق لوپز نیست اما خب رو اون شوت خیلی بهتر از اینا میتونست کار کنه!
....
جالب شد
رونالدو چرا اخراج شد آخه ؟؟؟
گل رئالو خسه زد
نوشته جیزه :n02:
بازیو که ندیدم ، فقط حیف شد که مساوی شد
راحت میتونستم از بارسا جلو بیفتیم ، البته الانم باهاشون مساوی هستیم ولی اختلاف با اتلتیک زیاد شد ( البته میگیریمشون و صد البته نه با وجود این گونه داورها )
فقط رونالدو تو بازی بعد رئال تو لالیگا نیست که بازی مهم و سختیه
هر چی بازی سخته افتاده تو چند هفته ی پشت هم
بوفون و وان در سار شوت گیر هم بودن نمیگرفتن...نقل قول:
طرفداری بی خودی بسه! قبول دارم خیلی تند حرف زده این سایت و حق لوپز نیست اما خب رو اون شوت خیلی بهتر از اینا میتونست کار کنه!
اون همه بازیکن جلوش بودن و اونم اون شوت وحشتناک...
بهتر که بازی رو نشون نداد.....چون حتما" این خیابانی میشد گزارشگر و دیگه هیچی هم این حرص میداد هم داور هم بازی و شب اول شبی فحش بارون میشد تلوزیون بد بخت!
خبرشو الان میشنوم حرص میخورم چه برسه که بازی رو ببینم!
من صحنه ی گل خوردن رئال رو دیدم ، خداییش شوت بدی بود و نمیشد گرفت
قبول دارم لوپز رو گل دوم بازی با براسا مقصر بود ولی روی این گل به نظر من مقصر نبود
+
داور هم گل کاشت
خیلی اعصاب خورد کن بود قبل از بازی یه حسی بهم میگفت که نمیتونه ببره و بارسا رو پشت سر بذاره
حیف شد موقعیت خوبی بود اگه میشد بارسا رو گذر کن مطمئناً قهرمان میشه چون اتلتیکو اخر فصل کم میاره و نمیتونه رقابت کنه
سه جلسه محرومیت در انتظار کریستیانو رونالدو
کریستیانو رونالدو پس از اخراج در جریان دیدار یکشنبه شب تیم فوتبال رئال مادرید مقابل اتلتیکو بیلبائو ممکن است سه جلسه محروم شود.
به گزارش ایرنا از مارکا، رونالدو در دقیقه 75 این دیدار که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، در اعتراض به اعلام نشدن پنالتی روی کریم بن زما با دست یک ضربه به صورت کارلوس گورپگی مدافع تیم مقابل زد.
رونالدو بعد از این اتفاق از داور مسابقه کارت قرمز گرفت اما هنگام خروج از زمین رفتار نامناسبی نسبت به کمک داور نشان داد که احتمالا از چشم داور دور نمانده است.
این بازیکن اکنون بازی روز شنبه هفته آینده رئال مادرید مقابل ویارئال را از دست خواهد داد اما ممکن است سه جلسه محروم شود که در این صورت در دو دیدار بعدی مقابل تیم های ختافه و الچه را هم نمی تواند بازی کند.
یه چیزی هم که متاسفانه بخاطر اخراج فراموش شد، پاس گل فوق العاده کریس به خسه بود که با وجود اینکه خسه عالی توپ رو زد، همه بازیکن ها اومدن از کریس تشکر کردن چون واقعا فوق العاده بود حرکتش...
باشه هر چی شما میگی!نقل قول:
بوفون و وان در سار شوت گیر هم بودن نمیگرفتن...
اون همه بازیکن جلوش بودن و اونم اون شوت وحشتناک...
ولی یه بار دیگه نگاه کن ببین موقع شوت جای گیری لوپز کجا بود؟ ....عکس العملش فقط خابیدن رو زمین بود!
سعید جان به نظر من نمیشد اون توپ رو گرفت ، خداییش گرفتنش سخت بودنقل قول:
من خودم طرفدار سر سخت کاسیاسم ولی میگم اگه کاسیاسم بود نمیتونست بگیره چون خیلی زاویه دار زد ، خورد به تیر و بعد رفت تو گل
البته من نمیگم اون گل تقصیر لوپز بودا! اشتباه نشه!نقل قول:
سعید جان به نظر من نمیشد اون توپ رو گرفت ، خداییش گرفتنش سخت بود
من خودم طرفدار سر سخت کاسیاسم ولی میگم اگه کاسیاسم بود نمیتونست بگیره چون خیلی زاویه دار زد ، خورد به تیر و بعد رفت تو گل
در درجه ی اول تقصیر دفاع بود که اجازه داد اون توپ سر ضرب و بزنن!
اما خب نظر من اینه که میشد اونو گرفت.... کاسیاسم چون جسه کوچیکتری داره فرض ( فرز ، فرذ ) تر از لوپزه....
آره اونطوری که باشه قطعا به نظر من کاسیاس اگه بهش بازی بدن ثابت خواهد کرد که از لوپز بهتره ولی لوپز هم خیلی خوبهنقل قول:
حالا مساوی شد رفت باید به فکر بازی های بعدی بود و مخصوصا بازی های مهم با اتلتیکو مادرید که خیلی مهم هست
همین سه سنبه بازی داریم دیگه ؟؟؟؟
معلوم نیست نشون بدن یا نه ؟
تو سایت ها که خبری نیست ، نگین که بازی رئال - اتلتیک رو نشون نمیدن که ... :n02:
سرمربی رئال مادرید از اخراج کریس رونالدو از ترکیب تیمش راضی نبود والبته بادید مثبتی به تساوی تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو نگریست
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در پایان بازی دیشب تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو که با تساوی 1-1 به پایان رسید در کنفرانس خبری شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد:
*روند بازی: ما بازی خوبی انجام دادیم. با انسجام خوبی کار کردیم و در نیمه دوم خیلی خوب بودیم. می شد روند بازی متفاوت دنبال شود. چون ما اول به گل رسیدیم و بازی را تحت کنترل داشتیم ولی در ادامه گل فوق العاده ای توسط اتلتیک به ثمر رسید. در مجموع از روند بازی تیم راضی هستم
*اخراج رونالدو: قضاوت سخت است. تصاویر حاکی از آن است که اخراج او قدری اغراق آمیز بود
*عملکرد اتلتیک: در نیمه اول اتلتیک خیلی ما را تحت فشا گذاشت و ما با سختی های زیادی روبرو شدیم. هرچند که آنها تنها در یک موقعیت به دروازه ما نزدیک شدند. در نیمه دوم اوضاع متفاوت دنبال شد و ما بیشتر کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم
*تعویض های محافظه کارانه: بازی کردن با ده بازیکن کار سختی است. به ویژه اگر بازیکنان خسته باشند. من می خواستم بازیکنان تیمم تا پایان بازی قبراق و سرزنده باشند
*گل ایبای گومس: بعد از آنکه بازی 0-1 شد، ما سختی زیادی نمی کشیدیم وبا تعادل کار را دنبال کردیم. گل تیم حریف با یک ضربه استثنایی از راه رسید و این گل ناشی از اشتباه ما نبود.
چند صفحه قبل رو که مطالعه کردم مقداری بعضی از دوستان واقعا کم لطفی کردن نسبت به لوپز
درخشش در فصل گذشته و همین فصل رو فراموش کردین؟
این فصل واقعا به خاطر بازی های یکی در میونی که انچلوتی دروازه بان ها رو تعویض میکنه باعثش افت هردو میشه
خب امشب با آتلتیکو تو برنابئو بازی داریم
بازی رفت کوپا هست
بازی هم ساعت 22:30 هست که شبکه ورزش قراره پخش کنه !!
خیلی دوست داشتم آتلتیکو تو جام حذفی ماندگار بشه
ولی با این اوضاع اگه حذف بشه فشار ازش برداشته میشه و لیگ رو بهتر دنبال میکنه !! :n02:
به امید موفقیت تیم در بازی امشب :n12:
///////////
محروميت 3 جلسه اي براي کريس رونالدو
فوق ستاره تيم فوتبال رئال مادريد با وجود اخراج در ديدار اين هفته ليگا برابر آتلتيک بيلبائو و تعيين محروميت براي وي در بازي نيمه نهايي جام حذفي امشب برابر آتلتيکومادريد به ميدان مي رود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نوشته روزنامه موندو دپورتيوو کريس رونالدو پرتغالي در بازي با بيلبائو به علت درگيري با کارلوس گورپگي کارت قرمز گرفت و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا وي را 3 جلسه از همراهي رئال مادريد محروم کرد اما با توجه به اينکه محروميت رونالدو ديروز اعلام شد وي مي تواند در داربي امشب برابر آتلتيکومادريد در ورزشگاه سانتياگو برنابئو شرکت کند.
بدين ترتيب رونالدو که ماه ژانويه براي دومين بار بهترين بازيکن فوتبال جهان شد ، سه ديدار رئال برابر ويارئال ، ختافه و الچه در روزهاي 8 ، 16 و 22 فوريه را از دست خواهد داد.
:n15::n23:
جدی قرار نشون بدن ؟
تو جدول پخششون که خبری نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n13:
خوبه بعد مدتی بازی رئالو میبینیم
امیدوارم ببریم که برای بازی برگشت کارمون آسون بشه و فشار زیادی تو این هفته های فشرده به تیم وارد نشه
+
حالا که رونالدو رو جریمه کردن باید اون داور ... رو هم جریمه میکردن
+
من دیشت خواب دیدم که بردیم :n02: 3 بر 2 ولی نمیدنم چرا تو خوابم اتلتیک میزبان بود
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
شکست ناپذیری کاسیاس در 24حضورش در دربی مادرید
دروازه بان رئال در دو باخت اخیر تیمش مقابل اتلتیکومادرید درون دروازه تیمش نبوده و 682 دقیقه است که دراین فصل گلی را دریافت نکرده است
سایت گل –رئال مادرید و اتلتیکومادرید امشب در شرایطی در دور رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل هم قرار می گیرند که ایکر کاسیاس دروازه بان تیم مادریدی از دروازه کهکشانی ها دفاع خواهد کرد.
از 18 ماه مارس 2000 تا 17 می سال 2013 رئال مادرید در 24 دربی متوالی مقابل اتلتیکومادرید نباخته بود. جالب هم اینجاست که در طول این 24 دربی، کاسیاس دروازه بان رئال مادرید بوده.
کاسیاس که حالا آقای دربی لقب گرفته، درهیچ یک از دربی هایی که دروازه بان ثابت رئال بوده، شکست نخورده و در دو مصاف اخیر رئال با اتلتیکومادرید، در زمان حضور آنچلوتی و مورینیو، رئال در شرایطی شکست خورده که کاسیاس دروازه بان تیمش نبوده است.
حتی در 5 دربی دوستانه ای که دو تیم در طول این سالها برگزار کردند نیز بخت با کاسیاس یار بوده واو در هیچ یک از سه باختی که رئال در این 5 بازی دوستانه مقابل اتلتیکو به دست آورده، دروازه بان تیمش نبوده: یکی از این سه باخت در روز 8 سپتامبر2002 در جام الیمپیکوی سویا و باحضور سسار درون دروازه رئال و با باخت 1-0 کهکشانی ها به پایان رسید. در روز 26 مارس سال 2003 و در جام مادرید 2012، رئال با حضور سسار 1-2 مغلوب اتلتیکو شد ودر روز 22 دسامبر سال 2006 دریادبود خسوس خیل بعد از تساوی 0-0 دو تیم دروقتهای اضافه رئال با حضور دیگو لوپس در ضربات پنالتی مغلوب اتلتیکو شد.
به علاوه کاسیاس رکورد خوب دیگری را نیز یدک می کشد.او 682 دقیقه است که در طول این فصل دروازه اش را بازشده ندیده.این رکوردی است که هیچ دروازه بان دیگری در تاریخ باشگاه مادریدی آن را کسب نکرده بود و حالا او می تواند دراین بازی اولین بازیکن تاریخ رئال مادرید لقب گیرد که در 8 بازی رسمی متوالی گلی را دریافت نکرده. پاکو بویو در سال 1995 و خود کاسیاس در سال 2013، در هفت بازی رسمی متوالی گلی نخورده بودند
آخرین باری که کاسیاس در جام حذفی گل خورد، به روز 25 ژانویه سال 2012 و در نوکمپ برمی گردد که دانی آلوس در وقت های اضافه نیمه اول دروازه او را باز کرد. آمار او ، بهترین آمار دروازه بانی در تاریخ رقابت های جام حذفی است که 781 دقیقه گلی را دریافت نکرده و9 بازی متوالی است( هشت بازی کامل و 16 دقیقه حضورش درمستایا تقریبا یک سال پیش؛ دقیقا در دیداری که آربلوا باعث شکستگی دست او شد.)که گلی را دریافت نکرده.
محتوای مخفی: ژست رونالدو در بازی با بیلبائو خطاب به داور چهارم نبود
هر چه فکر میکنم ، میبینم ژست رونالدو بد نبوده ، حالا چرا میگن ژست جنجال برانگیز نمیدونم
آخ این دیه گو کاستا چقدر موزی تشریف داره !!!!!!!! :n24:
اصلا تو بازی کرم نریزه بیخیال نمیشه !!!!!!
ولی خوشم اومد رئالیا هم کم نیاوردن تا تونستن زدنش !! :n08::n02:
//////////
بازی هم بد نبود
بازیکن ها کم و بیش توپ از دست میدادن که بعضی مواقع آزار دهنده بود
این بنزما هم همچنان معلوم نیست چرا آنچلوتی بهش بازی میده ؟!!!!! :n23::n15:
خسه هم واقعا نشون داده بازیکن خوبیه و میش بهش اطمینان کرد
مودریچ هم دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاره
آتلتیکو هم طبق معمول فشرده بازی میکرد و البته خشن !!!
ضعیفترین بازیکن های رئال هم طبق معمول بنزما و شاید دیماریا !!
///////////
خب نیمه دوم هم تیم عالی بود
واقعا آتلتیکو کاری نکرد
دیماریا هم بر خلاف نیمه اول تو نیمه دوم عالی بود
دیه گو کاستا هم دیگه فهمید با رئالی جماعت نباید شوخی کنه !! :n08:
رونالدو هم خیلی تلاش کرد گل بزنه ولی نشد
بعضی مواقع هم عصبی میشد !!
به طور کل خوب بودیم و اصلا رئال نذاشت آتلتیکو کاری کنه !!
تبریک به خاطر برد،بازی عالی بود و همه ی بازی دسته رئال بود،رئال هم رواورد به شوت از راه دور با توجه به اینکه خیلی بسته بازی می کرد اتلتیکو و نتیجه هم گرفت:n02:
اولاً که عجب خرابیه این دیگو کاستا. نیمۀ اول که دیگه شورشو در آورده بود.
همچنان تیم آنجلوتی سردرگم هست. هدف مشخصی تو بازی دیده نمیشه.
علاوه بر فروش اشتباه بازیکن ها (اوزیل و هیگواین) و انتخاب بازیکن با پارامترهای غیر فنی (نمونش حضور همیشگی بنزما فقط و فقط به خاطر حمایت های زیدان)، بزرگترین ضربه به تیم رو آنجلوتی با عوض کردن جای بازی بازیکن های اصلی تیم انجام میده.
الان چه درست و چه غلط یکی دو تا بازیکن از تیم رفتن که نباید اینطور میشد. آقا برای اینکه جای خالی اونها رو بپوشونه رونالدو رو هی میفرسته خط حمله و دیماریا رو میزاره هافبک وسط. برای همینه که با اینکه دیماریا یه پاس گل داده (گل دوم) و یه گل زده و تو گل اول هم نقش داشته دوستان میگن ضعیف بود. به خاطر اینکه در بهترین حالت در اون پست کارایی 100% نداره.
تو بازی بیلبائو توپ برگشتی از ضربۀ سر رو همین دیماریا باید جمع میکرد و به توپ هم نزدیک تر بود اما چون ذهنیت دفاعی نداره نرفت سمت توپ و بازیکن بیلبائو از عقب اومد و ضربه رو زد.
امروز تو بازی دیدیم که هافبک وسط به شدت خالی بود.
اگه خدیرا مصدوم نشده بود و اونو آلونسو اون عقب کار میکردن و مودریچ وسط و جلوتر و دیماریا هم آزاد میبود. باز قابل قبول بود. متاسفانه تو خرید بازیکن دقت نکردن.
با بازی دادن به کریم هم دارن حق خسه و موراتا رو میخورن. وقتی بیل برگرده اونوقت خسه باید نیمکت نسین بشه در حالی که شم گلزنی خیلی بهتری از بنزما داره.
رئال باید به هر قیمتی شده یکی تو حد و اندازه های لواندوفسکی، کاوانی، فالکائو یا حتی ون پرسی (هر چند ازش بدم میاد) رو بگیره. تو بیشتر پست ها با یه مصدومیت تیم به مشکل میخوره.
به نظرم اینا باید تو نقل و اتنقالات یه هافبک طراح میگرفتن. میتونستن برن دنبال ماتا. تو این شرایط به درد تیم میخورد.
پارسال با اون نتایج نه چندان خوب هم تیم شکل بازیش بهتر بود.
دیگه فکر نکنم هیچوقت تیم یکپارچه و عالی و با انگیزه و جنگنده ای مثل سال دوم مورینیو رو ببینم.
برای چی از فان پرسی بدت میاد مگه آرسنالی هستی:n02:نقل قول:
اخرش نفهمیدم مشکل شما رئالی ها با کارلتو چیه کسی ندونه فکر میکنه کارلتو جانشین کسی شده که تمامی جام ها درو کرده بود
فکر نکنم کارلتو اگه 3سال در رئال بمونه بدتر از مورینیو نتیجه بگیره که در عرض 3 سال در لالیگا 2تا قهرمانی زود هنگام تقدیم بارسا کرد
بدون شک بهترین بازی امسالمون بود...(شاهکار نبودیم اما خب)
یه بازی خیلی منطقی رو انجام دادیم...زمانیکه باید حمله میکردیم و هر وقت لازم بود توپ رو نگه میداشتیم
حیف که رقیب تیمی بود که فقط تو فکر دعوا و درگیری بود...
+
انتخاب بهترین بازیکن سخته
دی ماریا روی هر 3 گل تاثیر داشت و بعد از این همه حرص دادن ما، بلاخره یه بازی خوب دیدیدم ازش...(هر چند بازم نیمه اول دیوونمون کرد)
خسه فوق العاده بود...واقعا انصاف نیست که خسه روی نیمکت بشینه...عالیه این پسر...نکته جالب دربارش اینه که ضربات اخرش رو عالی میزنه...واقعا آینده رئال-ه
پپه عالی بود...یاد اون روزهای بی نظیرش...با تغریبا گلش، شرایط رو برای تیم آماده کرد و بعد هم با بازی عالیش در دفاع و البته کار کردن روی اعصاب کاستا، نذاشت کاری از پیش ببرن...خیلی خوب بود...
در دفاع البته کوئنترائو هم خیلی خوب بود...هم در دفاع خیلی خوب بود و بارها توپ گیری کرد و هم در حمله بارها شرکت کرد..پرتحرک ترین کوئنترائو ممکن بود...
و البته مودریچی که مثل همیشه فوق العاده بود...هرچند مهمترین کارش، برگشت توپ روی خط بود...اگه بازی 2-1 میشد، شرایط خیلی فرق میکرد و بازی عوض میشد...این پسر واقعا خوبه...
گل نخوردن ایکر هم خوب بود..رکوردش داره بیشتر میشه...
+
بدترین بازیکن هم مشخصا کریم که کلا ندیدمش من..!
هیچ کاری نمیکنه این پسر...!
خیلی خوشم اومد...اتلتیکو رو خرد کردیم...کار خاصی نتونستن بکنن. بیشتر از سه گل خودمون، از این موضوع کیف کردم!
تو یکی دو صحنه جای خالی اوزیل کاملا محسوس بود...اونجا که بازیکن حریف توپو لو داد و ما 4 به سه شده بودیم جلوی دروازه...ولی توپ دست ایارا بود و انقدر لفتش داد که بازیکن حریف دوباره اومد توپو گرفت. رونالدو اونطرف خالی بود داشت خودشو می کشت از عصبانیت....اگه اوزیل بود...
تو بازیهایی که درگیری بالاست، کوئنترائو خیلی بهتر از مارسلو کار می کنه...مارسلو حال نداره بدوئه! خستس!
پپه هم خوب بازی کرد...یه صحنه بازیکن حریف داشت تک به تک میشد فوق العاده توپو ازش گرفت...
خسه هربازی داره گل می زنه و امیدوارم زیدان این بنزما رو بیخیال شه...آقا کسی که فعلا رو فرم نیست، خوب نیست! زورکی که نمیشه.
رونالدو هم اگه واقعا 3 بازی محروم شده باشه باشگاه باید جریمش کنه. درسته که حرکتش اخراج نداشت ولی دیگه همه می دونیم چون یه پای قضیه رونالدو هست، همیشه بزرگنمایی میشه. چرا آدم باید بهونه بده دستشون؟
تبریک می گم برد مقابل اتلتیکو رو ...
حسه و مودریچ خیلی خوب کار کردن و از اون طرف دفاع عالی هم انجام شد ...
بازی توی لالیگا رو هم اگه یادتون باشه دیگو کاستا دقیقا همین روش رو پیش گرفت ... دیشب وقتی داشت این حرکات غیر انسانی (:n02:) رو انجام می داد گفتم ۲باره می خواد مث اون بازی بکنه که دیدم موج عظیمی از بازیکنای ریال شروع کردن به زدنش ... چنان لذتی داد بهم که هیچ کودوم از گل های این بازی نداد مخصوصا وقتی توی نیمه ی دووم په په زدش بعدش اون خنده ی مارموزانه رو انجام داد خیلی جال داد ...
در مورد دروازه بان حریف ، کورتویس هم بگم وقتی ریال اوولین کرنر بازی رو زد قبل از اینکه به کسی بخوره ( توپ به محوطه جریمه نرسیده بود! ) شیرجه زد ! از همون موقع معلوم بود که مطمن نیست . چند تا ( ۲ تاشو یادمه ) شوت هم بود که وحشتناک بد گرفت .. کلا اون قدر هم که می گن خوب نیست ...
یه صحنه ی جالب داشت توی بازی اونجا که زدن تو گوش راموس اگه اشتباه نکنم ... حرکت رونالدو جالب بود ... اگه حرکت رونالدو ۳ تا بازی محرومیت داره، این چرا زرد هم نداشت ؟
کاسیاس به نظرم باید دروازه بان اوول تیم بشه ۲باره ...
نمی دونم با این وضعیت عالی خط دفاع واران چی می شه ...
خب منم با تاخیر تبریک میگم برد رو......
بهترین بازیکن زمین از نظر من دی ماریا بود...... جنگنده ، پر تحرک ، باهوش.....تکنیکی.... چه پاس گلی داد.......کشت بازیکن جلوشو :دی
بدترین هم باید بگم بنزما....... توپ که دستش میاد خودشو گم میکنه اکثر مواقع...... اینم به خاطر از دست دادن اعتماد به نفسه که توسط فشار هوادارا ایجاد شده.... یه طورایی مثه فرناندو تورس تو چلسی....
دیگه اینکه خوشحالم کاسیاس رکوردشو بازم بیشتر کرد البته توپی نیومد روی دروازش یه ضربه ی سر بود که اونم به نظر من میتونست یه ضرب بگیره اما بازم عالی دفعش کرد ، به جای خوبی دفعش کرد....اون یکی هم اگه مودریچ نبود گل میشد.
راموس هم داشت کار دست خودش میداد.....اوایل داشت مثه یه کاپیتان با تجربه بازیکنا رو اروم میکرد اما بعد خودش هم اعصابش به هم ریخت.....البت این بازی کنای اتلتیک هم خیلی موزمارن.... یه صحنه که راموس واقعا میخواست بزنه فک خوانفران رو بیاره پایین :دی
په په هم داره برمیگرده به دوران اوجش.....اینم باید ممنون انجلوتی و مصدومیت واران باشیم که فرصت شد په په دوباره خودشو پیدا کنه.
در کل این تیم همونطور که بعد بازی الکلاسیکو گفتم تو نیم فصل دوم بهتر میشه......فصل بعد دیگه به نظرم عالی میشه....... خیلی امیدوارم:n12:
منم تبریک میگم برد رو ، کارمون برای صعود راحت شد
بازی خوبی بود ، فقط طبق معمول بیشتر بازی های رئال بدترین بازیکن همون بنزما بود
از این کاستا بدم میومد ، دیگه متنفر شدم ازش
کلا کاری میخواست بکنه که رئالیا کارت بگیرن ، هر چند تو چند حرکت حالیش کردن که اینکار چه جوابی میتونه داشته باشه ، اوجش این بود که با آلونسو درگیر میشد اوایل
گزارشگر هم که اصلا نشون نداد دوست داشت رئال گل بخوره ، یه ج گفت :
تو نیمه ی دوم اتلتیکو مادرید مارو امیدوار کرد
بعد دید خیلی چیز تابلویی گفته گفت :
منظورم از امیدوار کردن اینه که بازی قشنگ تر بشه
خیلی جاهای دیگه ، مخصوصا رو قضیه کاستا
فقط خسه خیلی خوبه ولی کم پاس میده ، یعنی تا جایی که بتونه دریبل می کنه که بتونه خودش بزنه و اگه جایی نتونه پاس میده
موراتا دیگه خیلی بد تر از خسه هست تو پاس ندادن ، باز خسته 2 تا پاس میده ولی این دیگه هیچ
تو چند بازی که موراتا میاد تو بازی توجه کردم همش دوست داره خودش بزنه و اصلا پا نمیده
+
تو بازی های دیشب کوپا چه داوری های جالبی دیدیم :n09:
محتوای مخفی: هدیه زلاتان به رونالدو برای جشن تولد او
یه چیز یادم رفت بگم :n08:
از همه قشنگتر دیشب اونجا بود که کاستا کارت زرد گرفت و په په داشت بهش میخندید !!! :n09: :n08::n08::n08:
تبریک میگم، بدون شک بهترین نمایش این فصلمون رو شاهد بودیم (البته با در نظر گرفتن قدرت حریف)، به ثمر رسوندن سه گل مقابل اتلتیکویی که بهترین خط دفاع در لیگ و در اروپا رو داشته و در کل بازی های این فصل فقط یک بار رنگ باخت رو دیده و فعلا در صدر لیگ به سر می بره دستاورد کمی نیست، با این نتیجه و صعود تقریبا قطعی تیم به فینال عملا تکلیف دو بازی از 4 بازی سخت این دو هفته رو مشخص کردیم.
البته مهم تر از نتیجه تمرکز و کنترل کاملی بود که روی بازی داشتیم که به جز یکی دو مورد اجازه هیچ گونه حرکتی رو به اتلتیکو ندادیم. این بازی می تونه نقطه عطفی باشه برای ادامه فصل و البته بازی مهمی که به زودی در لیگ با اتلتیکو خواهیم داشت، بازی که می تونه در تعیین قهرمان لیگ به شدت سرنوشت ساز باشه.
بازی همون طور که انتظار می رفت فوق العاده پربرخورد بود و البته با داوری خیلی ضعیف، خیلی راحت می تونستیم چندین اخراجی رو از طرفین ببینیم، از دیگو کاستا و خشونت توام با تمارض های متعددش گرفته (که صرفا یک کارت زرد گرفت) تا آربلوا که بدون توجه به توپ به دنبال جبران چند بازی اخیر کاستا بود یا اینسوا مدافع چپ اتلتیکو که ضربه بسیار بدی رو به پای خسه وارد کرد که خیلی راحت می تونست از بازی اخراج بشه (و البته در عین ناباوری حتی کارت زردی رو دریافت کرد) و موارد دیگه مثل خطایی که اگه اشتباه نکنم میراندا مدافع اتلتیکو (که بعدها یک کارت زرد رو هم گرفت) روی رونالدو چسبیده به محوطه جریمه انجام داد که گرفته نشد و ...
بهترین های میدان به اعتقاد من دی ماریا، پپه، مودریچ و البته خسه بودن، خسه ای که در این فصل و در این سن کم تونسته گل های واقعا مهمی رو به ثمر برسونه، از جمله در سن مامز، مستایا، نوکمپ و حالا در دربی و در مقابل اتلتیکو. گلی که دیشب به ثمر رسوند و حرکت بدون توپ و فرار زیبایی که داشت یادآور بعضی از حرکات هیگواین بود، خصلتی که متاسفانه بنزما نداره. بنزما به جای اینکه با حرکات بدون توپ در عمق دفاع حریف به سمت فضاهای خالی یا ایجاد فضا برای هم تیمی ها باشه، متاسفانه معمولا در خط هافبک به سر می بره! به اعتقاد من با ویژگی هایی که تا حالا از خسه دیدیم، با بازگشت بیل به ترکیب کارلو باید امکان استفاده از خسه به جای بنزما رو به طور جدی در نظر بگیره.
شنبه آینده بازی مهمی با ویارئال داریم، ویارئالی که در بازی رفت بازی بسیار زیبا و حتی برتری رو به نمایش گذاشت و به سختی تونستیم یک تساوی بگیریم، طبق صحبت های کارلو، بیل برای اون بازی آمادگی کاملی داره و می تونه به جای رونالدوی محروم به میدان بره. در صورت کسب پیروزی در اون بازی می تونیم به طور موقت در صدر جدول قرار بگیریم تا حداقل برای 24 ساعت فشار مضاعفی به دو تیم رقیب یعنی اتلتیکو و بارسا وارد بشه.
من موندم رئال بازیکنی مثل خسه داره چرا میره بیل رو میخره.کلا" این بازیکن گنجیه که مفت و مجانی نصیب رئال شده و فکر کنم یکی دو سال دیگه خیلی از بیل بهتر بشه.
من به شخصه از آنچلوتی انتقاد زیادی میکنمنقل قول:
دلیلش جام نیست
دلیلش بازی های قشنگ هست
زمان مورینیو فقط کافی بود تیم یه ضد حمله کنه
اونوقت موقعیت تیم حریف که جلوی دروازه رئال بود تبدیل میشد به یه موقعیت فوق العاده حساس
سرعت بازی زمان مورینیو عالی بود ولی الان نه
هیچکس نمیتونه انکار کنه بازی های زمان مورینیو قشنگ نبوده !!
علاوه بر بازی قشنگ در حال حاضر سیستم آنچلوتی هم یه ذره بهش ایراد وارده
چرا بنزمایی که همیشه برگ چغندر هست فیکس بازی میکنه اون وقت کسی مثل ایسکو و موراتا که واقعا استعداد های خاصی هستن رو نیمکت بشینن
و حتی بعضی مواقع خسه که نیمکت نشین هست
نکته دوم دیماریا هست که بالای 50 درصد موارد ضعیف کار میکنه ولی بازهم فیکس بازی میکنه
نکته سوم و البته مهم
حذف رونالدو تو سیستم رئال هست
تو اکثر بازی های رونالدو از بازی محو میشه و عملا کاری نمیتونه بکنه
تو چند سال اخیر که مورینیو بود رونالدو اصلا راست بازی نمیکرد
ولی در حال حاضر تو سیستم رئال به راست میاد و واقعا کاری نمیتونه بکنه
البته اینایی که گفتم انتقاد از سیستم آنچلوتی بود
چون هدف گرفتن نتیجه هست که آنچلوتی داره خوب کار میکنه در زمینه گرفتن نتیجه
ولی از نظر قشنگ بودن و سرعتی بودن بازی به هیچ عنوان این تیم با تیم مورینیو قابل مقایسه نیست !! (( ضد حمله های وحشتناک زمان مورینیو واقعا بازی رو جذاب میکرد ))