از همه شما ممنونم میرسی... کارتون درسته...
با نظر آقای ایمانی موافقم که ای برنامه به درد نمی خوره و لی همون طور که دوستان عزیز(iman,Alfa) توضیح دادند مشکل از مدل و ترم افزار قدیمی گوشی هست در هر صورت ممنون استفاده کردم
Printable View
از همه شما ممنونم میرسی... کارتون درسته...
با نظر آقای ایمانی موافقم که ای برنامه به درد نمی خوره و لی همون طور که دوستان عزیز(iman,Alfa) توضیح دادند مشکل از مدل و ترم افزار قدیمی گوشی هست در هر صورت ممنون استفاده کردم
اولا من ایمانی نیستم « امامی » هستم.
دوما خواهش می کنم وظیفه بود.
سوما ما رو دعا کنید.
اقای امامی ما دعاتون میکنیم....
راستی بچه ها چرا اینقدر کلوپ K750 فعالیتش کمه!! هر از گاهی میاین؟؟!!
خوب هر کی تجربش رو از این گوشی کسب میکنه بزاره تا بقیه هم استفاده کنن...
قربون همتون
موفق باشید.
به نظرت 177 صفحه کمه؟نقل قول:
اقای امامی ما دعاتون میکنیم....
راستی بچه ها چرا اینقدر کلوپ K750 فعالیتش کمه!! هر از گاهی میاین؟؟!!
خوب هر کی تجربش رو از این گوشی کسب میکنه بزاره تا بقیه هم استفاده کنن...
قربون همتون
موفق باشید.
خیلی از موضوعات با دیگر گوشیها مشترک هست و در چندین کلوپ دیگه هم مطرح شده.
نه ایمان جان کم نیست
میگم خیلی دیر به دیر آپدیت میشه اینجا
تعجب میکنم این همه K750 دارن ولی خیلی کم تو فروم فعالیت میکنند.
حق با شماست ولی K750 گوشی خوش دستی هست و کمتر دچار مشکل میشه. به بیشتر مشکلات هم دوستان اشاره کردند.کم کم دیگه این گوشی از دئر خارج میشه و جاشو به گوشیهای جدیدتر میده.
یه سایت می خوام برای دانلود منو
دوست من سایت Topsony هست ولی به کار شما نمیخوره چون دردسر زیاد دارهنقل قول:
اما اگه یه سرچ تو گوگل بکنی گزینه های خوبی رو پیدا میکنی..
موفق باشید.
ایوا چقدر کمک کردی:5:نقل قول:
سلام. راهی وجود داره که SMS ها را روی Ram گوشی ذخیره کنیم؟؟؟
لطف می کنید.نقل قول:
در مورد خلوتی کلوپ K750 من هم با شما موافقم. ونظرم این است که در صفحات گذشته مهمترین پاسخ به مشکلات و مهمترین ترفندها را دوباره بگذاریم.
اگه موافقید بسم الله...
اگه منظورت تغیر شکل قیافه صفحه منو است این فایل PDF را دانلود کن یه سری اطلاعات و آدرسهای تاپ در مورد گوشی های اریکسون داخلشه...نقل قول:کد:http://hadif18.googlepages.com/www.hadinik.comK750itoW800i.pdf
نقل قول:
یه سایت می خوام برای دانلود منو
کد:www.sek750i.pl
فکر نمیکنم برای سونی اریکسون بشه.من که تابحال ندیدم.نقل قول:
سلام. راهی وجود داره که SMS ها را روی Ram گوشی ذخیره کنیم؟؟؟
ادرس کار نکرد:10:نقل قول:
[QUOTE=iman_s;1769663]مشکلی بود حل شدکد:www.sek750i.pl
با تشکر:10:
سلام .
یه سوال :
میشه واکمن سری W رو تو k750 استفاده کرد ؟
از طرق هک گوشی ؟ نمی خوام تبدیل به W800 کنم
منم همین سوال رو داشتمنقل قول:
فکر نمیکنم این کار امکانپذیر باشه. چون این قابلیت فقط برای سری W هست و روی سری های دیگه مثل K فقط یک مدیا پلیر معمولی وجود داره. از راه هک هم فکر نکنم بشه.چون هسته سیستم عامی که سیستم واکمن هم جزیی از آن میشه در Main گوشی هستند و بوسیله هک به main فقط میشه پچ اضافه کرد.پچ هم فقط میتونه در main تغیراتی ایجاد کنه نه اینکه چیزی اضافه کنه.نقل قول:
سلام .
یه سوال :
میشه واکمن سری W رو تو k750 استفاده کرد ؟
از طرق هک گوشی ؟ نمی خوام تبدیل به W800 کنم
سلام دوست عزیز
مدیا پلیر K750 رو نمیتونید به واکمن تغییر بدید همون طور که دوستمون گفت باید Main گوشی عوض بشه
و گرنه الان همه داشتن از واکمن استفاده میکردند.
موفق باشید
سلام.چطور میشه بازی super real tennis رو از روی گوشی پاک کرد.هر وقت می خوام حذفش کنم میگه فایل محافظت شده.
توسط فار منیجر یا Setool2liteنقل قول:
سلام.چطور میشه بازی super real tennis رو از روی گوشی پاک کرد.هر وقت می خوام حذفش کنم میگه فایل محافظت شده.
Far Manager:
به مسیر زیر برو و فایلهایی که مربوط به این برنامه هستند(از اسمشون معلومه) حذف کن:
/tpa/preset/system/ams/
Setool2lite:
متن زیر رو تو نوت پد کپی کن و ذخیره کن.بعد فایل رو تو قسمت MISC Files قرار بده و دکمه Write Script رو بزن:
نقل قول:
delfile:/tpa/preset/system/ams/superrealtennis.jar
delfile:/tpa/preset/system/ams/superrealtennis.jar
delfile:/tpa/preset/system/ams/Super_Real_Tennis
سلام.متشکرم از کمک شما.موفق باشید.
سلام
کسی یک راه بلد نیست تا این کیبورده گوشی درست شه.از همون اول قاطیه!!!موقع اس ام اس پدر آدم در میاد .هی تند تند میره حرف بعد!
کسی راهی بلد نیست؟
نکنه دیکشنری t9 فعاله که موقع sms با این مشکل مواجه میشی. همیشه همنجوریه یا فقط موقع تایپ sms؟
نه از اون نیست.وقتی مثلا می خوام تایپ کنم s باید 4 بار 7 رو بزنم.این 4 دفرو p چاپ میکنه.حتی ماله دوستامم اینجوریه:19:.البته نه فقط یک حرف کلا بعضی وقتا اینجوری میره رو اعصاب من.خودش تند تند رد میکنه انگار!!نقل قول:
شاید از جوی استیکشه(!):31:
به جوی استیک که ربطی نداره :دی
ولی اگه میخوای تایپت سریعتر بشه از دکمه های ولوم هم کمک بگیر. مثلا با زدن دکمه 2 حرف a نوشته میشه. بازدن دکمه 2 و ولوم بالا(+) حرف c و با زدن دکمه 2 و ولوم پایین(-) حرف c نوشته میشه.
چطور میشه ظرفیت inbox رو افزایش داد؟
فول شده اخطار میده
میشه رو رم انداختش یا نه؟
با سلام
لطفا برنامه افزایش صدای k750 رو می خواستم
با تشکر
شما باید گوشیت رو هک کنی اموزش هست برو تایپک هک گوشیهانقل قول:
سلام دوستان من از setool 2lite نتونستم استفاده کنم یعنی همه مراحل انجام میشد و برنامه کار خودش رو انجام میداد و پس از انجام کار زمان رو هم مینوشت ولی عملا هیچ تغییری روی گوشی دیده نمی شد. نه پچی نه منویی نه ... خلاصه همون که اول گفتم.
مشخصات گوشی :
k750i
r1bc002
prgcxc 125954_china_cl R1BC002
EROM: R3A005
PRGCXC 1250091_EROM_DB1020_CLARA_FLAFLA
ITP SW VERSION :CXC 125 932_49 R1C
COSTOMIZATION
CDA 123456/ 123R2A
CXC 125953 R1BC002
1E0W
EMEA_6
CONTENT VERSION
PA19
COLOR:
CID49
منم خیلی دوست دارم از چیزایی که تو این تاپیکهای هک نوشتن استفاده کنم. لطفا راهنماییم کنید ممنون
از من میشنوی گوشی تو فلش کن با فریمور R1CA021نقل قول:
که از اینجا میتونی دانلود کنی :
جمعا حدود 18 مگابایت
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1CA021_MAIN_EU_RED49.zip
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.zip
کد:http://uploadbazar.com/710K750i_CDA102337_6_EMEA_6.zip
سلام
کسانی که کا 750 دارند بطور متوالی تا وقتی که شارژ گوشیشون تموم بشه چندساعت میتونن موسیقی گوش بدن.
من تا 5 ساعت و 30 دقیقه تونستم.
میگن ان 73 تا 12 ساعت پخش میکنه ولی عجیب اینکه تو حالت مکالمه از کا750 زودتر شارژش تموم میشه
خیلی عوامل دخیل هستندمانند مقدار بلندی صدا و اگه صدای گوشی رو از طریق هک زیاد کرده باشی بازم زودتر تموم میشه.ولی یک نکته بگم من شب که میخواستم بخوابم گوشی رو از شارژ در آوردم(یعنی فول شارژ بود) بعد هندزفری رو وصل کردم و گذاشتم تو گوشم و خوابم برد.صبح که از خواب بیدار شدم هندزفری از گوشم در اومده بود و گوشی افتاده بود زیر تخت.منم چون عجله داشتم یک کم دنبال گوشی گشتم و چون پیداش نکردم بیخیالش شدم و رفتم دنبال کارم.شب که اومدم خونه موقع خواب یاد گوشی افتادم.دیدم زیر تخته و هنوز داره میخونه و 19% هم شارژ داشت.نزدیک به 24 ساعت گوشی داشت آهنگ از طریق هندزفری پخش میکرد.تازه تو این مدت چند بار خودم و چند تا از دوستام به گوشی زنگ زده بودند و چون کسی تو خونه نبود گوشی سر جاش مونده بود.یعنی چندین بار هم زنگ و ویبره خورده بود و باز هم شارژ داشت.ولی از نظر پخش از اسپیکر خودم چون با صدای بلند آهنگ گوشی میکنم و آگوستیکش هم هک کردم خیلی زود شارژ تموم میشهنقل قول:
سلام
کسانی که کا 750 دارند بطور متوالی تا وقتی که شارژ گوشیشون تموم بشه چندساعت میتونن موسیقی گوش بدن.
من تا 5 ساعت و 30 دقیقه تونستم.
میگن ان 73 تا 12 ساعت پخش میکنه ولی عجیب اینکه تو حالت مکالمه از کا750 زودتر شارژش تموم میشه
بچه ها تو کل p30گشتم یک مدیا پلیر خوب برای k750 پیدا نکردم هر کی داره دریغ نکنه:8:
دوست عزیز برای این گوشی بهترین مدیا پلیر همون مدیا پلیر خود گوشی هست.برنامه های دیگه که معروفترینشون KD Player هست زیاد جالب نیستند.لگر هم از ظاهرش خسته شدی یا گوشیتو تبدیل به W800 کن که به جای مدیا پلیر واکمن داشته باشی یا اسکین مدیا پلیر روی گوشیت بریز. برای اینکارها به کلوپ سونی اریکسون برو.بقیه بحث رو هم همونجا دنبال کن.
ایمان جان راست میگه اگه تیدیلش کنی به w800 خیلی بهتر میشه.چون پلیر k750 خیلی مسخره هست.
ُسلام.
میشه کاری کرد k750 فیلم با پسوند avi نشون بده ؟
پچی چیزی ؟
حالت معمولی که نشون نمیده .
فکر نمیکنم اینکار عملی باشه. منم یک مدت دنبالش بودم ولی به نتیجه ای نرسیدم.نقل قول:
سلام بچه ها خوبین همتون !!
Pishi جان فکر نکنم بشه و یعنی اصلا نمیشه ....
چون که مدیا پلیر خود گوشی برای این کار ساخته نشده
و دوم اینکه باید برنامه جانبی نصب کنی و فکر کنیم برای جاوا هم هیچ برنامه ای وجود نداشته باشه که
AVI پخش کنه !
سوم : اینکه برای پخش AVI شما باید یه پردازنده نسبتاً قوی داشته باشید که فکر نکنم تو K750 موجود باشه !!
ما که داریم کم کم کوچ میکنیم به P1 یا W960 پیشنهاد کوچ رو به شما هم میکنم ...