اینجا رو به رفیق بازی تبدیل نکنیدنقل قول:
آدمهای درغگو رو امثال شما انسانهای ساده لوح میسازید و بزرگ میکنید
Printable View
اینجا رو به رفیق بازی تبدیل نکنیدنقل قول:
آدمهای درغگو رو امثال شما انسانهای ساده لوح میسازید و بزرگ میکنید
به وسیله شارلاتانها اداره میشهنقل قول:
بله شما فکر کردید یک کمپانی بزرگ بنام EA با این همه پول و قدرت و...نمیتونه جلوی سایت یگیره؟
میتونه ولی میدونه انجا منبع مادر نیست ...
ضمنا یک دلیل دیگه شما هر انتشاری رو که گرفتید داخلش فایل توضیحات وجود دارد مثلا نحوه کرک و... nfo داخل ان ایا تا به حال اشاره ای به سایتی شده؟ اصلا داخلش چی نوشته تا به حال خوندید؟
من تو فیفا ۱۳ به یه مشکلات اینطوری برخوردم. البته نه دقیقا سیاه شدن صفحه ولی کلا بازی به هم ریخته بود. اینترنت رو زیر و رو کردم راه حلی پیدا نشد. آخر مجبور شدم بازی رو دوباره از اوریجین دانلود کنم!نقل قول:
دمت گرم حاجی . حداقل یه جوابی دادی . منم نت رو گشتم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم . :n16:شاید چون بازیه کپی شده رو ریختم در مسیر اوریجین این طور شد...شاید !نقل قول:
دوست عزیر بعد آبدیتی که ea داد 50 mg دیگه fitnees shot نمیشه گل کرد به این راحتینقل قول:
اين تاپيك هم شده كرك كرك كرك :/
يعني شوت زدن سخت تر شده ؟ الان كه خيلي آبكيه.نقل قول:
نه منظورش شوت های فنی یا معنای لغوی شوت های ظریف هستش که دوستمون به اشتباه نوشته fitnees shot :n02: که درستش finesse shot هستش.نقل قول:
*
گزارش های زنده از بازی های همزمان هم خیلی جالبه و بعضا خنده دار ...
لحن اون گزارشگره هم خیلی جالبه ... اسمش فکر کنم مک نالی هستش.
یه نمونه مثلا : از آنفیلد خبر میرسه که لیورپول 10 نفره شده و 1-0 عقبه:n26:
شما قبلا اینجا بودی و بن شدی دیگه اره ؟نقل قول:
در ضمن ایشون هم توهینی به http نکردن و واقعیت رو هم گفتن که همچین تبادلاتی توی بستر http معلومه که لو میره . امنیت http هیچ وقت نقض کپی رایت رو پوشش نمیده .
در ضمن نه فقط واسه فیفا 13 بلکه توی اکثر تاپیکهای بازی قبل از اومدن کرک اطلاع داده بودن که کرک اون روز میاد . من اخرین باری که پست ایشون رو دیدم فکر کنم پارسال توی تاپیک dishonored بود ؟ پس بحث رفیق بازی و دفاع هم نیست و الکی فکرای چیز نکنین :n02:
چرا بازی برای xbox -- شده اما برای pc نه؟ اگه کار ea هست که نمیذاره پس چرا xbox رو گذاشت؟
دوستان بجای اینکه اینقدر بیخود اعصابتون رو سر بحث کرک خرد کنید، یکم دیگه تحمل کنید ببینیم چی میشه.
ارزش اینقدر بحث رو نداره.
Xbox 360 و PS3 که قضیه شون کاملا فرق میکنه و این بازی نیست که باید کرک بشه ،فقط بحث هَک شدن کنسوله که مدتها پیش هَک که هیچ jtag هم شدن و دیگه کارشون تمومه!!!نقل قول:
ولی بازیهای pc باید کرک بشن که اگه واقعا یه تبانی در کار نباشه(که واقعا بعید میدونم چینی چیزی رو)در صورتی که بازی فوقش تا پایان این هفته میلادی کرک نشه دیگه کم کم باید از فکر این بازی و احتمالا خیلی از بازیهای دیگه از جمله Battlefield 4 هم بیایم بیرون مگه اینکه یه چیزی حول حوش 100 تا 200 هزار تومان (بسته به نوع بازی) داشته باشید که بالای یه بازی بدین!!!!!
چرا بعضیا اینطوری فکر میکنن تبانی چیه؟ اخه کدوم شرکتی میاد با تیم کرکر تبانی کنه که کرک رو دیرتر ارایه بدن؟؟؟؟ مطمین باشید اگه دست EAبه تیم اسکیدرو یا ریلودد برسه تیکه تیکشون میکنه....مسیله اینجاست که هیچکدوم از این تیمها موفق به رمزگشایی بازی نشدن...و این موفقیت eaرو نشون میده که روی بازیش چنین کد و رمزهای پیچیده ای قرار داده..... و تا زمانیکه این کدها شکسته نشن امکان کرک نیست.....روش کار هم فقط به صورت ازمون وخطا هست و همین کار و پیچیده تر میکنه.....به هرحال دو راه بیشتر ندارید
1-صبر کنید تا بالاخره یکی از این گروهها بازی رو کرک کنن
2-برین 130تومن بدین و بازی رو اورجینال بخرید و حالش رو ببرید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
آره 130 تومن بدید حالشو ببرید اما بعد نیم ساعت بازی کردن چنان ضد حالی میخورین جوری که عرب نی انداخت !نقل قول:
2-برین 130تومن بدین و بازی رو اورجینال بخرید و حالش رو ببرید
همین الان داشتم بازی میکردم 2 تا اینجوری گل زدمنقل قول:
منطق شما میگه که تنها راه ارتباطی Http هست ؟نقل قول:
این فقط یک راه ارتباطی در بستر اینترنت هست که عمومیت بیشتری داره
شما در بستر ارتباطی http کارت بانکی ملت رو -- کنی نمیتونن گیرت بیارن ؟
یک سایت هست Skidrowgames.ir به نظرت چند تا از اعضای این سایت اعضای اصلی این گروه هستن ؟
تاجالا دیدی یک هکر یا کرکر بیاد بگه آره من فلانی هستم اینم سایتم و آنچه شما خواسته اید رو براتون کرک میکنم ؟
بعد همه هم نگاه میکنن که کرک میاد و هیچکس جلوشو نمیگیره
http امنه اما فقط برای کارهای قانونی
درجایی که کپی رایت رعایت میشه رعایت نکردنش جرمه و راحت از طریق همین http امن قابل ردیابی هست
رد و بدل شدن اطلاعاتی که شامل رعایت نکردن قوانین کپی رایت میشه خرج از Http هست و جوری هست که عموم بهش دسترسی ندارن کسایی هم این کار هارو انجام میدن در http نیستن
منطق من اینارو میگه
این رو قبول دارم بیشتر چرت گفتم:دی...فقط میخواستم یه کم به خودم امیدواری بدم که کرک میشه...چون هنوز دو ماه نیست بالای گرافیک پول دادم،دق میکنم اگه آخرش داغ این BT4 رو دلم بمونه!:n02:نقل قول:نقل قول:ولی این رو قبول ندارم :دی
چون الان 130 تومن دادید FIFA خردیدید،هفته آینده هم دارین 150 بدین BT4 بگیرین یا دو هفته بعدش دارین 150 تا 200 بدین بالای AC بدین و همینطور برید جلو... (چون مطمئن باشید شاید گروههای کرکر نتونند قفل بازی رو بشکنند ولی مهندسین شرکتهایی نظیر UBI یا ACTIVISION براشون فقط 10 دقیقه کار داره تا به نوع سیستم کد گذاری DRM پی ببرند و یه کپی از اون روی بازیهاشون بزنند!!)
فعلا همینطور که گفتم اگه این بازی کرک نشه رسما یه جورایی خاک بر سر شدیم رفت:n28::n02:
اگرچه ته دلم روشنه که آخرش کرک میشه!!...این جمله_م مثل این می مونه که طرف بگه اگه خدا بخواد این خونه همین روزه خالی میشه با خیال راحت میرم دزدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا فکر اینکه به خاطر کدهای DRM کرک نشه رو از فکرتون بیرون کنین . چون خدا درد رو که میده درمونش رو هم میده . مگه اینکه قضیه چیزی غیر از کدهای جدید DRM باشه که در این صورت هم فوقش فقط فیفا کرک نمیشه و اون هم میری یا یه سال صبر میکنی تا 15 یا ارجینال میخری .نقل قول:
واقعا چرا دوستان زحمتکش (کرکر ها) انقدر بی خیال شدن؟
اینجوری باشه مجبور میشم برم برنامه نویسی و اینا یاد بگیرم، خودم دست به کار بشم. البته دیگه میره برا فیفا 17 به بعد.
مطمئن باشین بازی کرک میشه . همیشه از این جور مشکلات در راه کرک کردن بازی های مختلف وجود داشته . ولی سرانجام بازی مورد نظر کرک شده .
ممکنه زمانش کم و زیاد بشه ... ولی در آخر اکثرا به نتیجه رسیدن . دوستان بهتره یک کم صبر داشته باشن .
کرک فیفا 13 هم با تاخیر زیادی منتشر شد.
فیفا 13 چند روز طول کشید تا کرک شد؟نقل قول:
الان چند روز از انتشار فیفا 14 گذشته؟
اسم تاپیک باید عوض بشه به::فیفا 14:بحث و تبادل نظر در مورد کرک...:n21:
خوب ما pc باز ها حرفی نداریم شما خودتون بازی میکنید که ایکس باکس و ... دارید از نظر من بهتره فیفا 14 برای کنسول بزارن اسم رو
از زمان ریلیز رسمی حدود دو هفته ولی بازی حدود 4-3 روز قبلش لیک شد!نقل قول:
من فکر کنم سال بعد کرک بازی برسه یا شایدم ریلودد به عنوان هدیه کریسمس بهمون تو کریسمس بده بازی رو واقعا اگه اینجوری بشه که بازی ها کرک نشن باید سال میلیونی بازی بخریم
کلا دیگه فاتحه بازی کردن با کامپیوتر خونده شده....
دیگه بازی کردن با پی سی خریت محضه
اون از جی تی آی که معلوم نیس واسه پی سی ریلیز شه این هم از فیفا که هنوز کرک نشده.
اخه لامصب پول کنسول جدید رو هم نداریم که بدیم :n03: وگرنه فیفا نکست میزدی لذت دنیا رو میبردی
مهمترین دلیلی که من کنسول نمیخرم اینه که با کیبرد بازی میکنم.با دسته اصلا اون حالو بهم نمیده.
الان داشتم تاپیک فیفا 13 رو مرور می کردم کرک دقیقا 8 اکتبر اومده
امروز 9 اکتبره...پس اینقدر فاصله ای نیس که ناامید باشین...
کلا توصیه ایی به دوستان می نمایم.اینکه بازی کردن انلاین با تیم های متوسط خیلی بیشتر حال میده و بسیار رو به واقعیت هستش..من تیمی که اکثرا ور میدارم لاتسیو هست.اگرم بخام یه تیم قوی بردارم بارسا یا برزیل...اما وقتی با لاتسیو بازی میکنم((مثلا دیروز که دو دست بازی کردم یه بار در برابر اورتون و یه بار ناپولی))خیلی بیشتر حال میده...
اگه بخوام بازیا اورجینال بخرم از کجا باید بخرم؟؟
ساکن اصفهان هستم
دقیقا 7 ام امدنقل قول:
یک مشکلی داشت 5 نوومبر تکمیل شد
دقیقا منم عین خودتم :n02: اصلا فوتبال با دسته حال نمیده چه برسه به بازی های دیگهنقل قول:
نقل قول:منم تا قبل از اينكه كنسول بخرم همين حرفا رو ميزدم ولي الان كلا قضيه فرق ميكنه. الان وقتي فيفا تو PC رو تصور ميكنم حالم بد ميشه.نقل قول:
مهمترین دلیلی که من کنسول نمیخرم اینه که با کیبرد بازی میکنم.با دسته اصلا اون حالو بهم نمیده.
شاید مثل من فکر میکردید، ولی مطمئنا من بعد از خرید کنسول مثل شما فکر نمیکنم.نقل قول:
من کلا کنترل درستی رو دسته ندارم. هر وقت با دسته بازی میکنم، فقط دفاع میکنم تا گل نخورم، ولی با کیبرد قضیه فرق داره.
یکی از دلایلش عمق دکمه های کیبرده که کنترل رو راحت تر میکنه.
تنظیمات کیبورد برای فیفا 14 چیه دوستان بزارین تنظیمات حداقل داشته باشیم
آقا یکی این کرکو امتحان کنه دیروز منتشر شده تو یه سایت Reloaded!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کامنتاشم نوشتن کرک کار کرده!!
وای خدا به چیه این بازی دل خوش کنم آخه !
از هر دو تا حمله که میکنی یکیش آفساید میشه . خیلی خنگن خدایی این بازیکن ها . همش تو آفساید میمونن
حالا از هر دو تا آفسایدی هم که میگیره یکیش باز تو صحنه آهسته اشتباهه و آفساید نیست :n08:
یعنی از خواب که پا میشم میگم برم یکم فیفا بازی کنم یاد این چیزاش که میفتم ... پشیمون میشم