اقا این ورقه روی پد موس تقریبا رفته الان خیلی زبر و بد شده میشه دوباره از جایی گرفت؟؟؟ اسم خاصی داره؟؟؟؟
Printable View
اقا این ورقه روی پد موس تقریبا رفته الان خیلی زبر و بد شده میشه دوباره از جایی گرفت؟؟؟ اسم خاصی داره؟؟؟؟
دوست عزیز من در مورد لپ تاپ های مورد نظرتون قبلا تو یه تاپیک دیگه جوابتون رو دادم.اما باز هم میگم که انقدر وسواس نداشته باشین.دوست گرامی من قبلا هم گفتم که اگه واقعا ایسوس مدل k46cb همچین کانفیگی زده که خوبه و بدون شک انتخابش کن چون من قبلا گفتم که من شک دارم که گرافیک مدل گرافیک 740M دارای 2GIG باشد چون 740 کلا مقدارش 2 هست بعدش هم من هنوز موندم که ایسوس با این کانفیگ خوب چرا قیمتش انقدر خوبه و بازم میگم که شک دارم که DIGIKALA اشتباه نکرده باشه.اما در مورد باتریش نمیدونم.ولی در مورد Z500 من همه جوره تاییدش میکنم واقعا عالیه مخصوصا الان که قیمتش یه مقدار افت کرده و با گرافیک 740 اومده. دوست عزیز اگه برای کارهای مهندسی میخواین که شما گفتین رشتتون مکانیکه پس با برنامه هایی مثل اتوکد و... کار خواهین کرد که یقین داشته باشین لپ تاپ های ضعیف تر هم جواب گوی شما خواهد بود اما اگه واسه بازی هم میخواین که دیگه بحث جداست و یقین داشته باشین که تو این رنج قیمت لپ تاپی پیدا نخواهید کرد که خیلی خوب رو بازی ها جواب بده البته این لپ تاپ هایی که نام بردم جواب گو هستند اما در بعضی بازی های حرفه ای به طور حتم یه نواقصی پیدا خواهند کرد.ولی اگه لپ تاپی میخواین که برای بازی هم جوابگو باشه لنوو Y500 حرف نداره که البته قیمتش میره بالا.اما در کل بهتون بگم که اگه واقعا این کانفیگ ایسوس K46CB وجود داره یعنی با گرافیک 4گیگ 740 و CPU 3610QM حتما بخرین البته اینم بدونین که صفحش 14 اینچه و اگه نپسندیدین بعدش Z500.نقل قول:
داداش شما منظورت چیه؟؟نقل قول:
منظورت اسمارت پد خود لپتاپ هستش یا یه چیز دیگه:n13:
ممنون از دوستانی که جواب پست منو دادند. :n16:
بعید میدونم دیجی کالا مشخصات این مدل ایسوس را اشتباه نوشته باشه.چون دو جا در مشخصاتش تاکید شده که دارای گرافیک قدرتمند 4G هست.در ضمن دوست عزیز alitaali ، قیمت این ایسوس جدیده آنچنان ارزان هم نیست ها.3149000 تومان کم پولی نیست و سخت افزارش هم از z500 آنچنان قویتر نیست که بگیم باید خیلی اختلاف قیمت داشته باشه.فقط یک گرافیک 4gش نسبت به z500 بالاتره.
والا امروز یکم انتخابم رفته به سمت ایسوس.درسته ، اگه کسی براش ظاهر زیبا خیلی اهمیت داشته باشه ، z500 بهترین انتخاب هست.اما یکم که سبک سنگین کردم ، دیدم برای من که ظاهر زیبا داشتن جزو اولیت های اصلیم نیست ، مدل های n56vz و n56vm و این کانیفیگ جدید k46 ایسوس خیلی بهتره.چون باتریشون مسلما از z500 بهتره و سخت افزارشون هم خیلی خیلی نزدیک به z500 هست.(البته قیمت دقیق از n56vz و n56vm نندارم.اگه از دوستان کسی قیمت جدید داره بگه ، ممنون میشم).
اصلا از لحاظ رنج قیمتی N56vz و Z500 قابل مقایسه نیستن.:n02:نقل قول:
z500 با گرافیک 740 رو می تونید دیجی کالا 2700 بخرید اما N56vz قیمتش حالا اومده 3900 تازه تاهمین ی ماه پیش 4100 هم بود.
اون دوستمون راست میگه N56vz خیلی گرون هستش حدود 3800-3900نقل قول:
بازم میگم اگه واقعا گرافیکش 4 هستش 100% اون رو بگیر اما باز انتخاب با خودته
لنوو هم کم برندی نیستش و بعد از اپل کم ترین خرابی رو داره
والا من دیجی کالا رفتم دیدم بعلهنقل قول:Nvidia GeForce GT 740M 4096 MB UpTo 6192 MB هستش اما 2 سایت دیگه رفتم
و اونجا زده بود 2048-4096 حالا نهایتش یه تماس هستش اما باز کانفیگ فوق العاده ای داره که یه همچین قیمتی یه مقدار عجیب هستش.
سلام دوستان منم دیروز لپ تاپ Z500 را خریدم I7/6/1 امروز یه ویندوز 8 نصب کردم یه سری مشکل دارم کسی هست کمکم کنه؟ مشکلم با گرافیکشه وقتی میخوام درایور NVIDIA را نصب کنم میگه این سخت افزار وجود نداره ، فکر میکنم فعال نشده باشه، چطور باید فعالش کنم؟
به به مبارکهنقل قول:
دادا شما اول درایور اینتل رو نصب کن و یه سر هم به صفحه اول تایپک بزن
سلام دوستان :منم دیروز یکیشو گرفتم...z500 1/6/i7/2 واقعا عالیه...:n04:پرقدرت...بی صدا...شیک...الانم با اون اومدم کلوپ...ولی یه مشکلی واسم پیش اومده که واقعا کلافم کردم: تاچ پدش خوب کار نمیکنه ، یعنی وقتی میخوام اشاره گر ماوس رو حرکت بدم ،درگ میکنه ...حتی کارکرد چند انگشتیشم (multi-finger)کار نمیکنه...توی تنظیماتش رفتم همه چیش روبراه بود...واسه اطمینان گزینه defultرو زدم ولی بازم درست نشد...:n27: درایورشو آپدیت کردم ، نشد >حذفش کردم و دوباره نصبش کردم ،دوباره نشد...بافروشنده تماس گرفتم : از شانس بد ما امروز جمعه ست و تعطیل...دوستان لطفا کمکم کنید واقعا کلافه شدم...:n03:
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
پس اگه اینجوریه باید بی خیالش شم و همون z500 را بچسبم. :n02:نقل قول:
یکبار دیجی کالا z500 را با ویندوز 8 اورجینال آورده بود.امکانش هست که تو بازار با ویندوز اورجینال هم گیر بیاد؟؟؟بعد من تجربه نصب ویندوز 8 را ندارم اصلا (اما ویندوز xp را کاملا یاد دارم) ، به نظرتون از پس نصب ویندوز خودم برمیام یا اینکه بدم همونجایی که ازش میخرم برام نصب کنه؟؟؟هزینه نصب ویندوز چقدر هست؟؟
نقل قول:
اگه وین 7 تصب کرده باشی اینم شبیه اونه. در ضمن ویندوز اورجینال چه به دردت میخوره بنده خدا؟ جز اینکه 100-200 تومنی الکی از جیبت میره. بابت هزینشم هر کی هر چی بخواد تا میکنه. تو نرخای اتحادیه که نگاه کردم قبلا حدود 25 تومن آب میخوره. ولی حیف 25 تومن.:n02:
وایه نصبش یه امتحانی بکن ضرر نمیکنی.
بابا نصب ویندوز کاری نداره منم خودم تجربی با 3 بار خرابکاری یاد گیرفتم خیلی از نصب Xp راحت ترهنقل قول:
ویندوز اورجینال هم نگیر خدا وکیلی برا ما که تو ایران هستیم خداتومن آب میخوره و اصلا به درد نمیخوره نهایت با یه کرک میتونی ویندوزت رو اورجینال کنی
دوست عزیز این ربطی به درایور اینتل نداره البته شاید تا اینجا درستش کرده باشی.اما اگه درست نشده بهتون میگم.منم روز اول همین مشکل رو داشتم.برای اینکار برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از قسمت select product دستگاه خود را که Z500 هست و همچنین ویندوزت رو انتخاب کن مثلا من ویندوزم 8 64بیتی بود که بعدش از قسمت Video درایور مورد نظرت رو دانلود و نصب کن که البته در اونجا برای ویندوز 8 64 بیتی دو تا درایور برای GeForce وجود داشت که برای من این درایور Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) - Notebook نصب شد.نقل قول:
دوست عزیز.اگه میتونی یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.منظورم این نیست که اپدیتش کنی حتما یه بار درایورشو دانلود و نصب کن.نقل قول:
نصبش کردم بازم نشد...!!!به هر حال ممنون از راهنماییت دادا...:n01:نقل قول:
دوستان به نظرتون این قیمتایی که تو دیجیکالا برا z500 زده درسته ؟تو کمتر از دو هفته نزدیک 400 هزار تومن ارزونترش کرده میتونید تو نمودار تغییر قیمتش ببینید
الان زده2579 تومن
اگه ایشالا قرار به خریدن بود سراغ گارانتی مزخرف هماهنگ نرید.اون یه سال بیمه ایران کنارش واسه شکستگی های احتمالیه نه گارانتی قطعات تعویضی که معلوم نیست بیمه زیر بار بره یا نه مثل خود هماهنگ.گول نخوریدا!!!نقل قول:
سلام
آقا اینکه میگید این لپ تاپ بی صدا هستش یه خورده منو ناراحت کرده!
وقتی میگین بی صدا تا چه حد.من داداشم ایسوس k53 داره و از مال من کم صداتره
من وقتی تو یه اتاق که تنهام لپ تاپ رو روشن می کنم خیلی راحت صداشو می شنوم.
صدا هم از سمت چپ و پایین بدنه هستش!بنظرتون مشکل خاصی داره یا عادی هستش
به نظر خودم که صدای فن هستش و 2داهای عجیبی ازش در نمیاد.
سلام دوستان
من 2 دو روزیه که این لپ تاپو با کانفیگ i5/6/1t/gf 635 گرفتم اصلا با ویندوز 8 حال نمیکنم ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم و درایورشم از خود سایت لنوو دانلود کردم (لازم به ذکره که دقیقا دایورهای دانلودی مربوط به همین لپ تاپه) حالا مشکلم تو نصب درایور گرافیک انویدیاست با این که اول درایور گرافیک اینتل 64 بیتیو نصب کردم و ریستارتم کردم اما موقع نصب درایور انویدیا اروری میده بااین مضمون
this graphics driver could not find compatible graphics hardware
که انگاری نمیتونه سخت افزار گرافیکو پیدا کنه.دیگه کلافم کرده ویندوزم چند بار عوض کردم اما بیفایده بود.ایا باید از بایوس این سخت افزار شناسونده بشه؟ظاهرا چند تا از دوستان هم این مشکلو داشتن.
یعنی میگین این لپتاپ از Asus k53 پرصداتره؟؟؟؟نقل قول:
نمیدونم والا من که حتی کار سنگین ازش بکشم صداش در نمیاد بنده خدا:n02:
البته دیگه اقرار نباشه اگه خیلی بازی کنم صداش رو میشنوم اما نه به این صورت که مثلا تو اتاق تنها
نشستم صدا فنش بخواد اذیت کنه.
دوست عزیز یه چیزی که خیلیا در مورد این لنوو Z500 تایید میکنن این هست که این لپ تاپ واقعا بی صداست.حالا دیگه من نمیدونم که شما چجور صدایی رو میگین ولی اگه میبینین که صداش ازار دهندست حتما با گارانتی در تماس باشین.نقل قول:
دوست عزیز اگه میشه نوع ویندوز 7 رو به من بگین یعنی کدوم نسخه رو نصب کردین؟نقل قول:
متاسفانه صدای لپ تاپ چیزیه که نمیشه با عکس و اینا نشون داد
ولی خیلی نگرانم کرده.باید یه لپ تاپ لنوو دیگه ببینم تا مقایسه کنم
ولی من خودم که کار کردم به جرات می تونم بگم که asus k53 خیلی کم صداست
چه نسبت به z500 چه نسبت به بقیه لپ تاپ ها
اینم بگم که منظورم از اتاق تنهایی این بود که هیچ صدایی نباشه و اینا
موردی که گفتم تو اتاق تنهام حتی صدای تیک تاک ساعت آونگی توی پذیرایی رو هم میشه شنید
ولی اگه تو همون اتاق پنجره باز باشه و صدای بیرون بیاد تا سرمو نزدیک اون قسمت لپ تاپ نکنم صدایی نمیشنوم
یا امثلا اگه یه موسیقی باز کنم و صدای ویندوز مدیا پلیر رو بذارم روی صد و اگه صدای لپ تاپ رو روی 30 اصلا صدا قابل تشخیص نیست.حتی اگه سرمو بچسبونم به بدنه
ولی نمی دونم طبیعی هستش یا نه!اینو دیگه شما باید بگین؟
اینم بگین:
یعنی لپ تاپ شما واقعا بی صداست؟
یعنی اصلا هیچ صدایی نداره؟
سکوت مطلق؟
سلام مجدد
آقا من همون اول اینتل را نصب کردم مشکلی نداشت
ولی nvidia نصب نمیشه :(
دوست عزیز من تو همون جایی که گفتین یعنی جایی که هیچ صدایی نباشه بودم اما هیچ صدایی نشنیدم البته یه کوچولو صدای فن میاد اونم خیلی کم که دیگه حتی باید به اون خیلی توجه کرد که مثلا بشه گفت که داره اذیت میکنه.در اخر هم بگم که اگه اینطور که گفتم هست که مشکلی نیست یعنی در حد یه مقدار صدای فن ولی اگه میبینین که صدا بیش از حده یا مثلا فنتون در حالت عادی خیلی قوی کار میکنه و صدا میده البته توجه داشته باشین که گفتم تو حالت عادی یعنی اینکه بازی نکنین یا کارای خیلی سنگین نمیکنین.. بعد با یه انتی ویروس کامپیوترتون رو چک کنین در نظر داشته باشین که حتما اگه انتی ویروسی رو سیستم نصبه باز از یه انتی ویروس دیگه هم استفاده کنین تا ببینین که شاید سیستمتون ویروسیه.اخه اگه سیستمتون ویروسی بشه احتمال داره که این ویروس ها از کامپیوترتون زیاد کار بکشه و به همین خاطر فنتون به صدا در بیاد.دوست عزیز اصلا شاید زیاد حساس شدین ولی باز هم این کارهارو انجام بدین.نقل قول:
دوست عزیز من که در پست قبل گفتم شما چیکار کنید.شما به احتمال زیاد الان درایور Nvidia رو از روی سی دی نصب کردین و اون اروری رو که گفتین داده.خوب برو همون کاری رو که گفتم انجام بده تا درست شه.نقل قول:
شما از کولپد استفاده نمی کنید؟نقل قول:
حرف شما درسته ملاکی برای تعریف مقدار صدای تولیدی نمیشه قرار داد ولی من هم در سکوت مطلق که فقط صدای ساعت اتاق منهای صدای فن کولپد شنیده میشه مقایسه می کنم :
در حالتی که در انرژی منیجمنت روی بالانس قرار داره و استفاده خیلی سبک ( وبگردی - موسیقی ) صدای خاصی شنیده نمیشه فقط گاهی اوقات که سمت چپ دستگاه داغ میشه فن ها صداشون شنیده میشن
در استفاده سنگین تر هم که فن ها کاملا صداشون مشهوده و دائم روشن هستند
ولی با این ها نمیشه مقایسه کرد بهتره با استفاده از برنامه hw monitor هم سرعت فن رو دید و هم دمای قطعات رو اینجوری مقایسه بهتری میشه انجام داد
سلامی دوباره به همه...دوستان لطفا اگه میدونید کمکم کنید ... کسی نیست؟؟؟:n03:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز ويندوز 7 ultimate نسخه 64 بيتي و سرويس پک 1
در ضمن همه درايورارم از خود سايت لنوو دانلود کردم و اصلانم با سي دي کاري نداشتم چون اون مال ويندوز هشته
ديدم که بعد من يک دوست ديگه اي هم اين ماجرارو داشته.لطفا هرکس راه کارشو ميدونه کمک کنه این چه مسخره بازیه ای اخه یعنی باید به گرافیک اینتل رضایت بدیم؟؟؟:n03:
نقل قول:
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید خسته شدم..
آقا alitaali این کار را انجام دادم، دانلود کردم ولی حل نشد
همون ابتدای نصب این پیغام میاد:
this graphic driver could not find compatible graphics hardware
اقا من حتی ویندوز 8 هم نصب کردم و درایورهارو از رو سی دی خودش نصب کردم اما باز به درایور انویدیا بعد از نصب درایور اینتل رسیدم باز همین پیغام لعنتیه
this graphic driver could not find compatible graphics hardware
رو داد.واقعا که مسخرست .این از هشت چه برسه به 7.هیچی دیگه انگار لپ تاپ با گرافیک اینتل خریدیم ولی به قیمت لپاپ گرافیک دار
نخیر,من از کولپد استفاده نمی کنمنقل قول:
یه اسکرین شات از برنامه hw monitor گرفتن تا با مال شما مایسه کنم:
اینم بگم که کانفیگ من core i7 با گرافیک 740 هستش.
دوست شما برو تو بایوس سیتمت شاید از اونجا گرافیک انویدیا دیزیبل شده چون امکان هست که فقط روی اینتل تعریفش کنینقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
دوست عزیز خواهشا بدون اینکه علمی داشته باشین حرفی نزینین خواهشا.دوست عزیز cpu شما از نسل ivy bridge هست که این نسل دارای یک پردازنده گرافیکیIntel HD 4000 میباشد پس 100% شما یک گرافیک جیفورس هم دارین.من قبلا هم گفتم که یه جوری در مورد این لپ تاپ صحبت نکنین که هر کی اومد داخل این تاپیک فک کنه که این لپ تاپ اشغاله.اخه دوست عزیز پس چرا دوستان دیگه ما این مشکل رو ندارن و الان فقط شما و یکی دو تا دیگه از دوستان این مشکل رو دارن.شما هم یکبار کامل همه گرافیک ها رو پاک کنید سپس گرافیک اینتل رو نصب کنید و بعد برین تو سایت لنوو درایورشو دانلود کنید و بعد نصب کنید.اگه میشه حتما با ویندوز 8 64 بیت کار کنید.و من یقین دارم که شما مثلا یدونه از درایورها رو دانلود میکنید و وقتی میبینین که نصب نمیشه اون یکی درایور رو دانلود نمیکنین.منم دقیقا مثل خودتون بودم اصلا از روی سی دی نصب نمیشد.ولی رفتم تو سایت و اول درایور Nvidia Video Driver (N13P-GLR, N13P-GSR) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) رو دانلود کردم اما نصب نمیشد و همین ارور شما رو میداد و بعد درایور Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) رو دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد.نقل قول:
معرفی برترین نامهای تجاری لپتاپها
رتبه بررسی فنی طراحی کیبورد و تاچ فناوری صدا و تصویر ارزش خرید نوآوری نرمافزار مجموع اپل اول ۲۰ ۱۴ ۱۵ ۱۳ ۹ ۵ ۸ ۵ ۸۹ لنوو دوم ۱۴ ۱۳ ۱۴ ۱۰ ۷ ۹ ۱۰ ۴ ۸۱ ایسوس سوم ۱۱ ۱۲ ۱۱ ۹ ۸ ۸ ۱۰ ۳ ۷۲ اچپی چهارم ۱۳ ۱۲ ۱۳ ۱۰ ۷ ۸ ۴ ۴ ۷۱ سامسونگ پنجم ۹ ۱۳ ۱۰ ۱۳ ۸ ۷ ۶ ۳ ۶۹ سونی ششم ۱۰ ۱۳ ۹ ۱۴ ۶ ۷ ۴ ۴ ۶۷ دل هفتم ۱۳ ۱۱ ۱۳ ۵ ۷ ۷ ۶ ۳ ۶۵ ایسر هشتم ۹ ۱۰ ۱۱ ۹ ۷ ۷ ۶ ۳ ۶۲ توشیبا نهم ۹ ۸ ۹ ۸ ۷ ۸ ۴ ۳ ۵۶
تبریک به دوستاران lenovo:n12:
سلام.من این لپ تاپ رو سه شنبه گرفتم و همون اول بایوس بیب (صدای بوق کوتاهی که موقع روشن کردن PC و لپ تاپ شنیده میشه رو بستم). توی دو روز اول هم متجوه هیچ صدایی نشدم تا ایتکه امروز که خواستم سیستم رو روشن کنم متوجه یه صدایی شدم که نمی دونم صدای بوق بایوس هستش یا چیز دیگه.رفتم بایوس رو نیگا کردم و دیدم که صدای بایوس همچنان بسته است.حالا نمی دونم صدای چیه ولی نگرانم کرده چون هیچ ج.ری نمیشه قطعش کرد! می خواستم بدونم لپ تاپ شما هم موقع روشن کردن این صدا رو میده؟یه صدای بوق کوچیک.یا اگه اطلاع راه حلی دارین ممنون میشم بگین.
سلام دوستان
من قصد دارم برای یکی از اقوام این لپ تاپ رو بخرم که برای کار با 3dmax و autocad لازم داره
در مجموع از دوستانی که این مدل رو خریدن مشورت می خوام که از لپ تاپشون کاملا راضی هستن؟
و سوال دیگه اینکه دی جی کالا الان این لپ تاپ رو با گارانتی هماهنگ دارنه اما توی مشخصاتش نوشته بلوتوث نداره!!! این واقعیت داره؟
ماشالا این تاپیک هم داره رکورد میزنه ، یادمه 3 -4 سال پیش کلوب N5010 رو راه انداخته بودم که بالای 400 تا صفحه شد آخرش :n02: خدا وکیلی هم لپ تاپ خوبی بود هنوز که هنوزه من هرروز یاهاش mw3 بازی می کنم و آخ نگفته :n02:
یه جوون مرد پیدا شه جواب مارو بده :n16:
دوست عزیز یک صدا دیگه هم از بایوس فعال میشه که مربوط به وصل کردن وخارج کردن شارژره شاید شما اونو فعال کردی بهتره بری یه چک بکنی.نقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2