من سه روزه پروويژن گرفتم . هيچ مشكلي ندارم .بدون فريز شدن و قطعي برنامه ها رو دارم.كنترلش هم خوبه.باپخش فيلم و عكس و موزيك هم من هيچ مشكلي نديدم.95000 تومان خريدم با يك آنتن روميزي
Printable View
من سه روزه پروويژن گرفتم . هيچ مشكلي ندارم .بدون فريز شدن و قطعي برنامه ها رو دارم.كنترلش هم خوبه.باپخش فيلم و عكس و موزيك هم من هيچ مشكلي نديدم.95000 تومان خريدم با يك آنتن روميزي
راستی صفات خوب و پسندیده خودتو به دیگران نسبت نده!نقل قول:
با این همه لوده وساده دنیا گلستونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محصول جدید از X.Vision
مادیریان یه Digital TV ، USB تولید کرده :
maadiran.mihanblog.com
نقل قول:%100 با شما موافقم
سلام. چگونه ممکن است کانال های فرکانس 618 را داشته باشم اما 602 و 650 را نداشته باشم .لطفا راهنمایی کنید
بحث تلویزیون کرج از 5 سال پیش مطرح بوده !نقل قول:
ولی فکر کنم زیاد طول نکشه یه 10-20 یا نهایت 30 سال دیگه تلویزیون کرج هم راه میوفته.
شما اگه خودت نکته ی مفیدی داری بفرما بقیه هم استفاده کنن ، در غیر این صورت ممنون میشیم اگه پست ندید ، مدیرای سایت کارشون رو خوب بلدن ، بچه ها هم دارن خیلی خوب راجب موضوع تاپیک صحبت میکنن و مشکلی هم نیست .نقل قول:
پس به امید خدا تا اون موقع HD میزنن !نقل قول:
ولی به نظر من به جای زیاد شدن تعداد شبکه ها ، کیفیت پخش و کیفیت محتوای شبکه های موجود بالاتر بره بهتره .
چه فایده هر استان یه شبکه داشته باشه و کلا 100 تا شبکه ی مختلف راه بیوفته اما برنامه های هیچکدوم رو به خاطر جذاب نبودن و کیفیت پایین پخش و متنوع نبودن در اکثر مواقع نشه نگاه کرد
الان صدا سیما به نظر من این شبکه ها رو کم داره که اگه راه بیافته عالی میشه : یه شبکه ورزشی که بازیهای تنیس و پینت بال اتومبیل رانی .موتور سواری . قوی ترین مردان /و... رو هم پخش کنه - یک شبکه آموزشی تخصصی کامپیوتر- یک شبکه مخصوص دنیای بازی های کامپیوتری که توانشم داریم - یک شبکه مختص خاننده های داخلی و مجاز - همین شبکه ها میتونه خیلی مخاطب جذب کنه مخصوصا ورزش و گیم
به نظر من متاسفانه یکم سلیقه های کهنه تو سیستم سیما جاری هستش ، وگرنه به نظر من اگه یکم به جوونای پر ایده و با سلیقه میدون داده می شد ( البته جوون زیاده تو سیما اما پر ایده و با سلیقه و هنرمند نیستن زیاد) اونوقت بدون اینکه احتیاج باشه مثل شبکه های ماهواره ای با ابتذال مخاطب جمع کنن میتونسستن کلی برنامه ی جذاب و باحال و پرمحتوا بسازن پوز هرچی خارجیه بزنن . البته یکمم سرمایه ی مالیه بیشتر میخواد که اونم حل میشد.نقل قول:
حتی اگه یه شبکه HD با برنامه های خیلی جذاب و شیک و پرمحتوا رو به صورت پولی بسازن مطمئنم خیلیها حاضرن در ماه مبلغی رو بپردازن تا اون شبکه رو بتونن ببینن .
اگه شبكه HD بزنن و فقط راز بقا پخش كنن هم كلي مخاطب پيدا ميكنه :31:
"توليد كردن" مناسب نيست ، "سرهم كردن" بيشتر مناسبه براي شركت هاي ايراني !نقل قول:
تا وقتي كه جنس چيني وارد ايران بشه ، """"امكان نداره"""" بشه جنس مشابه رو در داخل توليد كرد . شك دارم ماديران توليد داشته باشه و بيشتر بسته بندي رو عوض ميكنه يا اگه خيلي بخواد كار كنه ، برد رو توي قاب مي بنده!
بايد ديد قيمت اين usb ها رو چند اعلام ميكنن . توي بازار كه از 25 هست تا 35 - برند هم بالاي 50 هست . اما ماديران نهايتش بايد 30 بده.
حرف شما درسته.نقل قول:
مجبوره اون قیمت بده.
من که خودم یه کارت Kworld دارم.
پرویژنی های عزیز من هر کاری می کنم زیرنویس فیلم های divx مطلقا نمایش داده نمیشه هم نوع زیرنویس رو امتحان کردم( srt, sub, sub idx فارسی و انگلیسی ) ضمنا نرم افزار رو هم به ورژن سه آپدیت کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان فروم به علت طولانی شدن پست ها صفحه اول فروم ویرایش می شود غیر از مدلهای زیر و شهرهایی که ذکر می شود گیرنده های دیگری که می شناسید با مشخصات و قیمت مصرف کننده ذکر کنید و همچنین شهرها را تا در صفحه اول فروم قرار دهم متشکرم
xvision,provision. sinam,marshal
تهران مشهد اصفهان شیراز مازندران قزوین
کرج دماوند
نقل قول:
کلآ زیرنویس فارسی رو که نمیاره ولی اگه انگلیسی رو میخوای باید اسم فیلم رو با اسم SUB یکی کنی فقط فرمت SUB باید SRT باشه بعد تویه یک پوشه بریزی منوی دستگاه هم انگلیسی کنی بعد میادش
اقا من tv digital مدل استرانگ خریدم وصل کردم ولی شبکه های داخلی رو نمیتونم بگیرم و فقط شبکه های جام جم و مستند و پرس و شبکه استانی و... میگیرم.:41:
الان همسایه ما 1 مدل دیگه داره و همه 14 کانال رو میتونه بگیره.
به نظر شما مشکل از چیه....؟؟؟:19:
طول آنتن بکار رفته توسط شما کوتاه است و با استفاده از یک انتن مناسب مشکل شما به امید خدا حل خواهد شد.نقل قول:
مشکل از انتن نمیتونه باشه چون ما انتن مرکزی داریم .تو حالت معمولی تمام کانال ها رو با کیفیت خوب میگیره.
ولی نمیدونم چرا این دستگاهه نمیگیره...:37:
دوستان توی tvهایی که گیرنده دیجیتال دارن برای دریافت کانالها به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
EX700
نه عزیز فقط آنتن هوایی معمولی رو بهش وصل میکنی .نقل قول:
یکی از فامیلها یکدونه پروویژن خریده اما وقتی میخواد یک فیلم با پسوند MKV تماشا کنه تصویر خوبه اما به هیچ وجه صدا نداره اما در کامپیوتر به راحتی با صدا پخش میشه اگه کمک کنید و بگید مشکل از کجاست متشکر میشم
فیلم هم 720P هست
نقل قول:
امروز رفتم عوضش کردم و همون جا برام تست کرد.مثه اینکه این گیرنده ها نباید به انتنی وصل بشه که روش تقویت کننده هست.
حالا به نظر شما خراب شدن دستگاه بخاطر تقویت کننده انتن بود....؟؟؟
الان نمیدونم این یکی که جدید گرفتم رو وصل کنم یا نه...!!!؟
شاید 1 انتن جدا براش گذاشتم.:13:
من یه ایکس ویژن گرفتم
اولا فقط 8 شبکه میگیره 1-2-3-4- تهران خبر قرآن آموزش حتی شبکه استانی خودمون قزوین رو هم نمیگیره!!
دوم اینکه تصویر هی قطع و وصل میشه!؟ یا اصلا نمیاد
روز اول که گرفتم مشکلی نداشت ولی فقط روز اول
الان قدرت و کیفیت انتن بین 40 تا 50 است
کسی میتونه کمکم کنه؟
آنتن خفاشی با تقویت کننده آیا باید آنتن را عوض کنم اگر آره چی چی بگیرم
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونی مدل ، قیمت و محل خرید دستگاهی که خریدیرو بگی
با تشکر
با سلام
من از این کارت های یو اس بی خور دارم ولی بعضی کانال ها با اینکه فرکانس کامله کمی نویز و لگ داره ...
حالا تصمیم گرفتم یک مدل مثل پرویژن یا ایکس ویژن بگیرم ... سیم کشی آنتن منزل ما مشکل داره و ما از آنتن سر خود استفاده می کنیم . مشکلی بابت نشون دادن تصویر دیجیتال به وجود نمیاد ؟
چاکر بروبچه های همشهری.اولا من تلویزیونم گیرنده دیجیتال داره ومنم همین 8تا شبکه رو دارم.دوم اینکه ما خونمون نزدیک صدا سیما هست ومن بوستر و آنتن خفاشی رو هم بهش وصل کردم عالی میگیره.به نظرم آنتنتو تنظیم یا عوض کنی مشکلت حلهنقل قول:
سلام رفقا ببخشید الان وضعیت پوشش تلوزیون دیجیتال عادی و مخصوص موبایل در کل ایران چه جوریاست؟ما بیرجمدیا تا کی باید از همه امکانت محروم باشیم!اون از اینترنت اونم از این سروریس ها! خدا به ما رحم کنه!
کلا به جز نبود محدودیت در تعداد شبکه و کیفیت خوب گه مزایایی داره این دیجیتال؟میتونه بدون هزینه ما رو از گوشی های چینی بی میاز کنه؟
سلامنقل قول:
منم از این کارت ها دارم ولی USB نیست .
نویز که نمیشه داشته باشه.
برای من قدرت فرکانس 50 بود وصل کردم به آنتن تلویزیون ( بوستر هم داره ) مشکل قدرت فرکانس و کیفیت حل شد!
حالا یه سوال !
از چه نرم افزاری برای مشاهده کانال ها استفاده می کنید؟
BlazeHD TV ؟
منم همين مشكل رو دارم ولي يك بار stopمي كنم دوباره playمي كنم درست مي شه!نقل قول:
سلامنقل قول:
البته منظورم لگ بود ...
این نرم افزار تو سون لپ تاپ من نصب نمی شه و با نرم افزار معمول خودش استفاده می کنم یا در واقع استفاده می کردم .
مشکل تاخیر چند ثانیه ای نسبت به آنالوگ هم کمی آزار دهنده است .
خیلی دوست دارم از این پروویژن ها بخرم ولی می خوام مطمئن بشم با خریدش پولم هدر نرفته باشه
برو بچ کرج خبر بدند
توی کرج چند تا کانال می گیرید ، شبکه مستند رو هم دارید؟
سلام دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
فعلا ديجيتال موبايل فقط در تهران فعاله بايد صبر ايوب داشته باشي شايد درست شد.
در ضمن اين قابليت درگوشیهایی مانند نوکیا ان 92 ، ان 77 ، ان 96 ، سامسونگ پی 900 ، و ... . قابل اجرا خواهد بود
این هم متن کاملی که خود صدا و سیما در این ارتباط منتشر کرده >
پخش تلویزیون روی موبایل چیست؟ پخش تلویزیونی روی موبایل یا DVBH سال پیش در سازمان آغاز شد . این ارسال بطور آزمایشی است و فرستنده آن می تواند همه تهران را پوشش دهد . با گوشی هایی خاصی هم می توان آن را در یافت کرد که آن گوشی ها فعلا در بازار ایران موجود نیست . آن دسته از گوشی هایی که ان را دریافت می کنند و در بازار ایران موجود است به صورت آنالوگ می باشند. فعلا هموطنان در خصوص خریداری هیچ گوشی تعجیل نفرمایند تا در خصوص آن اطلاع رسانی شود . در دنیا در حال حاضر 4 استاندارد مطرح جهت پخش تلویزیون موبایل وجود دارد. پخش تلویزیونی روی موبایل یا DVBH .
که عبارتند از
1- ISDB-T
2- ----H
3 - T-DMB
4- Media flo
استاندارد ----H توسط اتحادیه کشورهای اروپایی براساس استاندارد ----T طراحی و پیاده سازی شده است و در استاندارد ارسال بسیار شبیه ----T می باشد فقط به منظور استفاده بهینه از تکنولوژی های نوین اساس ارسال شبکه های صدا و تصویر بر مبنای پروتکل IP می باشد.کدینگ تصویر نوع MPEG4 (H264) و نوع کدینگ صدا غالباً AAC است. بدلیل قابلیت تکنیکی بالای این استاندارد تقریباً در اکثر نقاط جهان بجز آمریکا و ژاپن این استاندارد ، استاندارد غالب می باشد. 2- استاندارد T-DMBبدلیل عدم موفقیت سرویسهای رادیو دیجیتال براساس استاندارد DAB و به منظور حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاری های انجام در DAB کنسرسیوم مربوطه در کشورهای اروپایی اقدام به اصلاح این استاندارد و تبدیل آن به یک استاندارد Multimedia نمود که سیستم T-DMB نتیجه این تلاش می باشد.این استاندارد براساس پارامترهای ارسال DAB طراحی شده و به همین دلیل در بخش مخابراتی (Transmission) دارای محدودیت های DAB می باشد ولیکن از استاندارد MPEG4 برای فشرده سازی تصویر و استاندارد AAC جهت فشرده سازی صدا استفاده شده است.در حال حاضر این استاندارد به عنوان یک گزینه رقیب و یا مطرح در کشورهای اروپایی شناخته نمی شود. ولیکن پروژه های محدودی در این منطقه براساس این تکنولوژی به صورت آزمایشی اجرا و پیاده سازی شده است. قابل ذکر است تنهـــــــا کشور کره جنوبی که در سیستم پخش تلویزیون دیجیتال استاندارد ATSC ( آمریکایی ) را انتخاب کرده و این سیستم قابلیت استفاده به صورت موبایل را ندارد از استانـــدارد T-DMB جهت پخش موبایل TV به صورت گسترده استفاده کرده است و بنظر می رسد علت اصلی عدم انتخاب سیستم ----H سازگاری این استاندارد با ----T و عدم استفاده کره از ----T بوده است. 3- استاندارد Media FLO این روش پخش بسیار شبیه استاندارد ----H می باشد ولیکن بدلیل اینکه یک اتحادیه خصوصی در Quallcom آمریکا این استاندارد را بنا نهاده و تمامی جزئیات آن اختصاصی می باشد و به همین دلیل این استاندارد فقط در امریکا پیاده سازی شده است و به نظر می رسد خارج از این کشور رایج نشود.4- استاندارد ISDB-T همزمان با مطرح شدن دو استاندارد پخش ATSC و --- در امریکا و اروپا در کشور ژاپن یک استاندارد اختصاصی براساس استاندارد اروپایی شکل گرفت این استاندارد جهت پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی طراحی شد و با بروز موبایل TV از قابلیت های آن جهت ارسال اطلاعات تصویر با نرخ بیت پایین استفاده شد.این استاندراد در حال حاضر فقط در ژاپن و برزیل پذیرفته شده است و سایر کشورها هیچ گونه تمایلی به استفاده از آن ندارد بالطبع استفاده از موبایل TV با این استاندارد مستلزم پذیرش آن به عنوان استاندارد پخش تلویزیون دیجیتال نیز می باشد. در کشور ما در سال 1384 بررسی های اولیه جهت انتخاب استاندارد پخش موبایل TV آغاز شده است و بدلیل استفاده از استاندارد ----T در پخش زمینی بهترین گزینه جهت پخش موبایل TV استاندارد ----H بود.در حال حاضر یک فرستنده با قدرت 3KW در ایستگاه جماران بدین منظور اختصاص داده شده و برروی کانال 31 – UHF جهت پخش ----H در نظر گرفته شده است.برنامه های موجود برروی این فرستنده فقط توسط گوشی های تلفن موبایل خاص با توانایی دریافت استاندارد ----H قابل دریافت است. وضعیت ----H در جهان در حال حاضر اکثر کشورهای آسیایی- اروپایی و افریقایی و حتی در امریکای شمالی ( کانادا ) و امریکای جنوبی استاندارد پخش ----H را به عنوان پخش موبایل TV انتخاب کرده اند. لیکن فقط در تعداد محدودی کشور این سیستم به مرحله عملیاتی رسیده است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.فرانسه ( سه شهر )آلمان ( فقط دو شهر )ایتالیا ( کشوری )قابل ذکر است در منطقه خاورمیانه فقط کشور قطر پخش موبایل TV با استاندارد ----H را آغاز کرده است.
اقا 1 انتن جدا براش گذاشتم و بهش وصل کردم.هر 14 کانالو میگیره.سرعت تعویض کانالش هم نسبت به این مارک های ایرانی بهتره.از همه جالب تر تنها مدلی هست که 3d ساپورت میکنه.نقل قول:
خلاصه اگه کسی خواست بخره من استرانگ رو بهش توصیه میکنم.قیمتش هم 95 تومنه.
برای اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.strong.com.au/SRT%205425.htm
منم دیروز پشت شهرداری دیدم که رو استرانگه نوشته بودن تنها گیرنده سازگار با 3D اما نفهمیدم یعنی چی!!! ظاهرا فقط یه حقه تبلیغاتیه.نقل قول:
گذشته از اینکه صدا سیمای خودمون حالا حالا ها نمیره سراغ 3D، تا اونجائیکه میدونم برای یه گیرنده فرق نمیکنه که کانال فرستنده برنامه رو 3D پخش کنه یا معمولی. مثل همین ریسورهای ماهواره که کانالهای 3D رو هم میگیرن. تلوزیون باید قابلیت پخششو داشته باشه در غیر این صورت شما تنها دوتا تصویر موازی در کنار هم رو خواهید دید.
این که مشخصه 3d عمرا رو شبکه های صدا وسیما نمیاد.تازه hd هم بعیده بیاد .نقل قول:
ولی با توجه به اینکه قیمت استرانگ با پروویزن یکی هست اگه استرانگ بگیرین بهتره.
3d هم به حرف فروشنده استناد نمیشه کرد و برای اثبات این موضوع به این ادرس مراجعه شود:
کد:http://www.strong.com.au/SRT%205425.htm
در سايت زده : 3D Ready و در بازار لوازم الكترونيك به اين معني هست كه امكان ساپورت 3d را در آينده پيدا مي كنه اما بايد يك قطعه خارجي روي آن نصب شود ! يعني در حال حاضر ، معني كشك رو ميده :31:نقل قول:
اين سايتي كه معرفي كرديد فاقد هر گونه اعتباره ! فكر نكنم با توجه به رتبه اي كه داره ، روزي 10 بازديدكننده هم داشته باشه و اين شايد نشون از استقبال كم اين محصول داشته باشه.
اما از نظر فني و كاري ، دليلتون رو براي معرفي استرانگ به جاي پروويژن بگيد
اقا کسی خبر نداره کرج چند تا کانال دیجیتال رو می گیره؟
8 كانال رو ميگيره دوست عزيزنقل قول:
8 تا كانالنقل قول:
نه فكر كنم مستند نميگيره