گفتي k750 رو به k800 تبديل كردي؟؟؟؟نقل قول:
امكان نداره!!!
گفتي k750 رو به k800 تبديل كردي؟؟؟؟نقل قول:
امكان نداره!!!
درسته در تايپ اشتباه شد . به w800i تبديل كردم . :31:نقل قول:
اگه مي شه جواب سئوال بعد من را بديد .
سلام آقا سیاوش من اطلاعات جامه تری میخوام میشه شماره تماس بدبن ممنون میشم
سلام دوستان من w700i دارم به نظر شما با فار منجر روش کار کنم یا نه میخوام منوشو عوض کنم لطفا جواب بدین.
اگه با فار روي اين گوشي كار كني همه چيز بستگي به شانس داره ممكنه گوشيت روشن نشه و يه فلش بيفتي ولي ممكن هم هست روشن بشه.اين روش فقط روي كا750 به طور صحيح كار ميكنهنقل قول:
ببخشید دوستان پس روش افزایش صدای w800 تو کدوم تاپیکه؟ مگه نباید اینجا باشه؟برا 810 که یه تاپیک جدا زدند.نکنه دبلیو 800 هم همونطوری افزایش پیدا میکنه؟
اگه اشتباه نکنم تو تاپیک acoustic جدید ترین درایور صدا برای گوشیها یه سرچ بزنی پیدا میکنی:46:نقل قول:
1- نوید جان ممنون .
2- آقایونی که ظرفیت مسیج ها رو زیاد کردند با بلوتوث مشکل پیدا نکردند؟ من (w800) بعد اینکار ظرفیتم به 34380 افزایش پیدا کرد کلی حال کردم(چون آموزش گفته 11000 تا میشه).حالا اگه فایل با بلوتوث بفرستم یه کم گیر میکنه بعد یه کم میره آخرش هم میگه connection lost . قبلا دو سه بار شده بود اما حالا فقط 1 بار اینطوری نشد!
منم به ذهنم رسید که با این روش هک که حدود 34400 تا ظرفیتم شد یه چیزی به اندازه کل حافطه داخلی گوشیه و احتمالا فضای مورد نیاز (مثل رم کامپیوتر) برای ارسال فایل ها هم اشغال میشه.(یعنی هر چند این فضا خالیه اما برای مسیج تعریف شده.پس موقع بلوتوث کم میاره ) حالا شما نمیدونین گوشی فضایی برای buffering (مثل بقیه چیز ها از جمله پرینتر که buffering داره) داره یانه؟ اگه داشته باشه با این کار دهن گوشی آسفالت میشه که!
دوست عزيز فكر كنم شما اولين نفري باشي كه يه اين مشكل بر ميخوري من كه تا بحال نديده بودم :18:و خاطرت جمع باشه مشكلت از جاي ديگه هست شما ميخواي يه بار گوشي رو مستر ريست كن ببين مشكلت حل ميشه يه نه چون برا من كه يه همچين اتفاقي نيوفتاده جاي ديگه هم نديدم....:11::11:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما به نوکیا بلوتوث میفرستید چون اسکول نو کیا اگه جا نداشته باشه اولش نمیگه مثل سونی اریکسون اخرش میگه جا نیست ادم ضایع میشه یه بار به یه سونی اریکسون بفرست ببین میشه یا نهنقل قول:
:41: :41: من چرا این همه با نوکیا ضد هستم و این همه اشکال از نوکیا در میارم:41: :41: :41:
يعني چي امكان نداره؟نقل قول:
من خودم اين كار رو كردم و گوشيم الان W800 شده و مثل توپ هم كار ميكنه.
وقتی داری یه چیزی رو میخونی تا با نقل قول جواب بدی عینک بزن:18:نقل قول:
نه اتفاقا به w700 زدم اما دفعه اول گرفت بعد دیگه نگرفت!فایل تم بود.الان هم چند روزی گوشی بلوتوث دار ندیدم که باهاش دوباره امتحان کنم!!! امتحان کردم خبر میدمنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه لطفی بکن با xs++ یه اطلا عات از گوشیت بگیر بگو k750 نشون میده یا دبلیو 800؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان...آیا از طریق هک کردن میشه گوشی رو فلش کرد؟
من گوشیم k510 هست...چطوری این کا رو بکنم؟
karehamaton doroste
من میخوام گوشیمو هک کنم ولی وقتی میخوام گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم خود به خود روشن میشه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه کمکم کنید...........
ممنون.
باید قبل از وصل کردن کابل usb دکمه c رو نگه دارید.نقل قول:
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو هم باید با xs++ فلش کنید!
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید من یه بار شانسیی روشن نشد مسیج ها رو زیاد کردم..اما حالا نمیشناخت یه بار هم شناخت روشن شد..یه توضیح کوچیک بدیدنقل قول:
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم!!!!!!!نقل قول:
اقا الان که ریجستر ازاد شده من میتونم k750 رو به w800 تبدیل کنم گوشیم چنج هست؟؟
آره ولی اول باید بدی باکس برات تبدیل کنن چون نرم افزار XS++ نمیدونه رجیستر آزاد شده و گوشی تو Please Wait گیر میکنه. فکر کنم با فار هم بشه ولی به دردسرش نمی ارزه.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم داشتم دیوونه میشدم .
با سلام .
از دوستان کسی اطلاع دارد که اگر گوشی را از سایت سونی اریکسون ( کا 750 ) آپدیت کنیم رجیستر دوباره اصلی میشود یا خیر و اگر اصلی شد می توان آن را دوباره هک کرد یا نه:40: ؟
سلام
آقا کی میدونه که چرا وقتی گوشی های cid49 رو می خوای با فار هک کنی به محض اینکه میری تو فولدر FS گوشی روشن میشه؟!!!
البته یکی از دوستام با BOX فایلی میریزه که گوشی دیگه روشن نشه بعد با فار کار میکنه و باز گوشی رو به حالت اول برمیگردونه! حالا من که BOX ندارم چیکار کنم؟؟؟:13:
اصلا من که خودم k750 دارم که cid36 هست اما اینجوری نمیشه!:20:
با سلام .
هنگام کار با ++xs ابتدا گوشیمو رو میشناسه ملی نمیتونه فلش رو انجام بده :
[HTML]04:58:24| Ready for operation!
04:58:34| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
04:58:34| Binary acknowledge failed with: 89
04:58:34| Failed sending datachunk[/HTML]
cdi 49 - red -k750i
ممنون میشوم کمک کنید .
(قبلا مشکلی نداشتم - پس از نصب ویندوز بوجود آمد . البته usb گوشی رو نصب کرده ام )
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو باید در برنامه ++xs فلش کنید تا گوشی روشن نشه, احتیاجی به باکس نیست!:46:نقل قول:
اگه توضیح بیشتری می خواید بگید!:20:
سلامنقل قول:
ببین اگه میخوای گوشی رو با far هک کنی باید قبلش با Phone XS گوشی رو فلش کنی تا روشن نشه
بعد از انجام هک فایل رست رو توی گوشی فلش کنی تا روشن بشه
به این لینک مراجعه کن:
p30mob
GoodLuck
ریجستر اصل میشه ولی تا زمانی که پلاگین ساخته نشده هک نمیشن فکر نکنم کسی دیگه واسه کا750 پلاگین بسازه:13: :13: :13: :13:نقل قول:
من نرم افزار Xs++ رو برای نصب درایور جدید دوربین استفاده کردم، خوب جواب داد ولی کار باهاش رو بلد نیستم. کسی بلده؟
گوشی من سریال چنج هست میهام هک کنم ولی ارور می ده
باید چیکار کنم من تمام برنامه ها و همینطور پلاگین ها رو گرفتم
می شه کمکم کنید گ.شیم K750i هست
اخه کدوم برنامه کجاش چه اروری میده هاننقل قول:
2 مقاله ی بسیار زیبا از اصطلاحات و عبارات هک و فلش به زبان بسیار شیوا و ساده:20:
این مقالات در صفحه ی شمارهی 37 تاپیک مرجعی از نکات قرار داده شد:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خوندش امیدوارم لذت ببرین
:10:
با سلام به همه شما كه اين همه ادعا داريد لطفا به سوالات من پاسخ بدهيد
مزايا و معايب هك گوشي هاي چنج
مزايا و معايب اپديت
برنامه هاي داوينچي client @far mainger@به چه درد ميخوره
ايا گوشي هاي چنج رو ميشه اپديت كرد
فلش گوشي چنج مزايا و معايب:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
ssgdfnhghgdhdghgzdhghdhhkkgjj
دوست عزیز هیچکس اینجا هیچ ادعایی نداره فقط دارن به هم دیگه کمک میکنند و تجربیاتشونو در اختیار همدیگه میزارننقل قول:
جواب تمام سوالاتو شما هم تو همین تاپیک هستش جستجو رو واسه همین گذاشتن
:18:
ممنون از راهنماییت اول اینکه اگه گوشی k750 نباشه چی؟ مصلا w550 یا مدل دیگه , میشه با Phone XS کار کرد؟نقل قول:
بعد اینکه میشه بیشتر راجع به فلش کردن باPhone XS توضیح بدی ممنون!
آخه کار با far هم راحته هم خیلی عالی! اگه کامل راهنمایی کنی که با این گوشی های cid49 چه جوری میشه کار کرد ممنون میشم!:31:
راستی کی میدونه که چرا گوشی من k750 , cid36 هست که وقتی که میخوام عکس بندازم و عکس رو بزرگترین سایز هست میتونم زوم کنم اما دوستام نمیتونن زوم کنن دلیلش چیه؟ بعد چرا کیفیت LCD بعضی از k750 ها بیشتره؟
اقا من نميدونم اين درايو dcu 60 بايد چه كاركنم
علت سخت افزاری هست و در بعضی از گوشیهای K750 قدیمی مشاهده میشه.بعضی از درایور ها هم هستند که در سایز بزرگ زوم می کنند ولی عکس رو بدون زوم ذخیره می کنند.نقل قول: