میثم حسینی هم اومد.دفاع خوبیه
نیاز به هافبک داریم هافبک توپ پخش کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Printable View
میثم حسینی هم اومد.دفاع خوبیه
نیاز به هافبک داریم هافبک توپ پخش کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
توافق اوليه حداديفر با پرسپوليس
بازيکن تيم فوتبال ذوبآهن با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق اوليه رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولان باشگاه پرسپوليس با قاسم حداديفر به توافقات اوليه رسيدند اما صحبتهاي نهايي پس از بازگشت تيم ملي از قطر موکول شده است تا نظر باشگاه ذوبآهن در اين باره گرفته شود و همچنين صحبتهاي نهايي با اين بازيکن صورت بگيرد.
تيم ملي هماکنون در دوحه به سر ميبرد تا امشب ساعت 20 و 45 دقيقه به مصاف قطر برود.
به گزارش فارس، همچنين يکي ديگر از دغدغه هاي پرسپوليس حفظ سيد جلال حسيني است. اين بازيکن که اکنون همراه تيم ملي در دوحه به سر مي برد، توافقات اوليه خود را با رويانيان در امارات انجام داده اما از باشگاه درخواست کرده نظر نهايي خود را بعد از سه بازي تيم ملي بگويد.
به نظر منکه این دو روز خرید های خیلی خوبی داشتیم(اگه حدادی فر نهایی بشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۳۴۸ تولد در استان اردبیل
۱۳۶۴ حضور در باشگاه های استقلال اردبیل و شهرداری اردبیل
۱۳۶۶ قبولی در دانشگاه آزاد اردبیل رشته مهندسی کشاورزی
۱۳۶۷ قبولی در دانشگاه صنعتی شریف رشته مهندسی متالوژی
۱۳۶۸ حضور در باشگاه های تاکسیرانی تهران و بانک تجارت تهران
۱۳۶۹ کسب عنوان آقای گلی باشگاه های تهران
۱۳۶۹ دعوت به تیم ملی برای اولین بار و حضور در باشگاه پرسپولیس تهران
۱۳۷۴ قهرمانی لیگ ایران با تیم پرسپولیس تهران
۱۳۷۵ کسب آقای گلی جام ملتهای ۱۹۹۶ و کسب مقام گلزن ترین بازیکن آسیا در سال ۱۹۹۶
۱۳۷۶ حضوری کوتاه در باشگاه السد قطر و ترانسفر به اروپا (باشگاه های کلن و آرمینیا بیله فلد)
۱۳۷۷ حضور در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و قهرمانی در بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک
۱۳۷۸ قهرمانی با بایرن مونیخ در بوندس لیگا و جام حذفی آلمان
۱۳۷۹ حضور در هرتابرلین و بازی در جام باشگاه های اروپا و گلزنی به چلسی و میلان
۱۳۷۹ کسب مقام مرد سال آسیا در سال ۲۰۰۰
۱۳۸۰ حضور در باشگاه الشباب امارات
۱۳۸۲ حضور دوباره در باشگاه پرسپولیس
۱۳۸۳ کسب مقام سومی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ و به ثمر رساندن صدمین گل ملی در بازی با لائوس
۱۳۸۳ دریافت نشان لیاقت از رییس جمهوری
۱۳۸۴ همکاری با یونیسف و اولینسفیر صلح ایرانیِ یونیسف
۱۳۸۴ قهرمانی با صباباتری در جام حذفی کشور
۱۳۸۵ حضور در جام حهانی ۲۰۰۶ و خداحافظی از تیم ملی
۱۳۸۵ کسب مقام گلزن ترین بازیکن ملی تاریخ فوتبال
:n12:
استقبال هواداران پرسپولیس در سرعین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون انگار میخواد شبکه پرسپولیس راه اندازی بشه:دی
داشتم تو کانالا میگشتم دیدم زده بود شبکه پرسپولیس به زودی
اگه کسی خواست بگه تا فرکانسشو بدم:دی
داش مهدی مهدوی کیا رو دریابین...
اسطوره و افتخار این هست و اثباتش هم اینه...
با حرف و بلوف و ادعای محبوب ترین بودن یه بازیکن محبوب نمیشه...
مهدوی کیا در بازی خداحافظی بالاک و دوستان به همراه منتخب جهان :n12::n12::n12::n12::n12::n12:
مهدوی کیا در کنار مالودا ، دروگبا ، شوچنکو ، اسین و آندره شوله!
اسین خراب کرد عکس رو:n27::n02:
حضور مهدويکيا درکنار بزرگان فوتبال جهان
هافبک سابق تيم ملي فوتبال ايران در کنار بزرگان فوتبال جهان در بازي خداحافظي ميشاييل بالاک در آلمان به ميدان رفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدار نمادين تيمهاي منتخب جهان و ياران ميشاييل بالاک چهارشنبه شب در شهر لايپزيک آلمان و در ورزشگاه ردبول آرهنا برگزار شد و مهدي مهدويکيا بازيکن سابق تيم ملي ايران در کنار بزرگان و ستارگان دنياي فوتبال به ميدان رفت.
به گزارش فارس،اين بازي که به مناسبت خداحافظي بالاک يکي از ستارگان فوتبال آلمان تدارک ديده شده بود شاهد حضور ستارگان برتر دنياي فوتبال بود.
در تيم منتخب جهان که هدايت آن را ژوزه مورينيو سرمربي جديد چلسي بر عهده داشت، بازيکناني نظير شوچنکو، اسين، دروگبا، ينس لمن، لوتار ماتئوس، فيليپ لام، ندود، مهدويکيا و ... حضور داشتند و در آن سوي ميدان در تيم ميشاييل بالاک که هدايت آن برعهده رودي فولر سرمربي سابق تيم ملي آلمان بود بازيکناني نظير رنه آدلر، ديتمار هامن، کريتسن ورنز، ميشاييل شوماخر (اسطوره فرموليک)، حسن صالح حميدزيچ و ... حضور داشتند.
در اين بازي مهدي مهدويکيا موشک ايراني 82 دقيقه در ترکيب تيم مورينيو به ميدان رفت و نشان داد که همچنان توانايي بازي پس از بازنشستگي را هم دارد.
هافبک سابق تيم ملي کشورمان در اين ديدار هم شماره 2 بر تن کرده بود.
تيم منتخب جهان اين بازي را در نهايت با نتيجه 4 بر 3 به سود خود پايان داد تا هافبک مليپوش ژرمنها به طور رسمي از دنياي فوتبال کنارهگيري کند.
بالاک در مدت حضورش در دنياي فوتبال، با بايرلورکوزن نايب قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد و با تيم ملي فوتبال آلمان در جام جهاني 2002 و جام ملتهاي اروپا 2008 به مقام نايب قهرماني رسيد. ورزش 3
پ.ن : اینا (بازیکن خارجیا) اگه بدونن مهدی چجوری خداحافظی کرده شاخ در میارن:n29:
مهدی مهدوی کیا کاپیتان سابق پرسپولیس در مسابقه خداحافظی میشاییل بالاک به سرمربی گری خوزه مورینیو به طور کامل به میدان رفت:
مهدی مهدوی کیا 84 دقیقه برای تیم مورینیو به میدان رفت . در نهایت تیم منتخب ستارگان جهان موفق شدند تیم یاران بالاک را با نتیجه چهار بر سه شکست دهند.
اسم مهدی از بالا چهارمیه و پایین ریکاردو کاروالیو
اون پایین هم اسم مورینیو رو نوشته
به افتخار مردی که مراسم خداحافظیش خوب برگذار نشد
اما او رفت تا
مراسم خداحافظی بازیکنی خوب برگذار شود
واقعا دیدن مهدی در این حالت برخلاف وداع غم آلودش بسیار لذت بخشه
کلا لبخند مهدی دلنشینه
یک سوال
واقعا فوتبال ایران بدون اسطوره های پرسپولیس و درخششون در اروپا اونهم دوش به دوش بزرگان، چگونه بود؟
در این سالهای شوم که غرور ایران روز به روز بیشتر خورد شد
این اسطوره های پرسپولیس بودن که با درخششون در جوامع بین المللی تکه تکه های این غرور شکسته رو از زمین برداشتن
اگر درخشش اسطوره هایی مثل کریم باقری دایی مهدوی کیا و حتی مهرداد میناوند در فوتبال اروپا نبود میشد به غم نامه فوتبال ایران در 20 سال اخیر عنوان دو دهه سکوت داد
افتخار ملی ...
کیا موشک آسیا با بهترین مربی جهان مورينيو ...
این پسر خیلی دوست داشتنی ,,,
به احتمال فراوان کريم انصاريفرد فصل آينده در تيم بوخوم آلمان بازي خواهد کرد
انصاريفرد که فصل ناموفقي را در پرسپوليس پشت سرگذاشت پس از دريافت رواديد، هفته جاري به آلمان سفر خواهد کرد تا، به نقل از ايسنا، به تيم بوخوم آلمان بپيوندد.
مهدي مهدوي کيا، وحيد هاشميان و محرم نويدکيا سه بازيکن ايراني هستند که پيش از اين در اين تيم بازي کردهاند.
(خدا کنه بوخومی ها بزنه به کلشون و بخرن انصاری فردو...از دستش راحت شیم...:n02:)
امیدوار با رفتن کریم قاضی بمونهنقل قول:
به احتمال فراوان کريم انصاريفرد فصل آينده در تيم بوخوم آلمان بازي خواهد کرد
همانجوری که تیمی مثل بایرن مهاجمهای تقریبا از لحاظ سبک بازی مشابه داره که البته نتیجه اش رو هم گرفته پرسپولیس هم میتونه با مدیریت مربی، قاضی و سید صالحی رو با هم استفاده کنه
تاکتيک دهنوي قرارداد با 16 تيم ليگ برتري است :n09::n08:
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت:دهنوي شوخي بدي را با محبوبترين تيم آسيا انجام داده است و بايد تاوان سختي را پس بدهد.
سعيد شيريني درباره آخرين شرايط قاسم دهنوي اظهار داشت: ما با قاسم دهنوي قراردادي مشروط داريم اما از آن کوتاه نميآييم حتي اگر تا پاي محروميت دهنوي هم پيش برويم.
به گزارش فارس،وي افزود: در ذات و شخصيت من نيست که دنبال تخريب کسي باشم اما ظاهرا امضاي قرارداد داخلي با 16 تيم ليگ برتري تاکتيک دهنوي در فصل نقل و انتقالات شده است. اما اين بار اين بازيکن شوخي بدي را با محبوبترين تيم آسيا انجام داده است و بايد تاوان سختي را پس بدهد.
سرپرست قرمزپوشان خاطرنشان کرد: ما در قرارداد داخليمان با دهنوي که از لحاظ قانوني مو لاي درز آن نميرود بندي گنجانديم که در صورت عدم پايبندي به اين قرارداد او بايد رقم سنگيني را به عنوان ضرر به پرسپوليس بدهد.
وي تاکيد کرد: البته به نظر ميرسد اين پولها براي سپاهانيها پول نباشد ولي هميشه هم نميشود کارها را با پول پيش برد و مطمئن باشيد مقابل بيقانوني خواهيم ايستاد و بابت اين موضوع شکايت خواهيم کرد.
منبع : ورزش 3
================================
ینی این حرکات دهنوی تو فوتبال ما هم بی سابقس !! :دی !
استقلال و پرسپولیس و سپاهانو با هم سرکار گذاشتن هنر می خواد .... !! :دی !
همایون بهزادی: اگر از این دنیا رفتم، حلالم کنید!:n27:
سایت هواداران پرسپولیس: سرطلایی فوتبال ایران که چندی است از بیمارستان مرخص شده، هنوز سلامتی کامل خود را به دست نیاورده است. او جمله غمانگیزی میگوید: "اگر از این دنیا رفتم، حلالم کنید!"
همایون بهزادی درباره وضعیت کنونی خود اظهار کرد: هنوز به سلامتی کامل خود دست نیافتهام و از نظر تنفسی مشکلاتی دارم.
وی با تشکر از همه کسانی که به ملاقات او رفتهاند، گفت: در زمانی که در بیمارستان بودم، خیلیها به ملاقاتم آمدند که بیهوش بودم و نتوانستم دیدارشان کنم و تشکر خود را به آنها اعلام کنم. بعد از اینکه به هوش آمدم هم دوستان زیادی به ملاقات آمدند اما نمیتوانم از کسی اسم ببرم؛ چرا که دوستان زیادی در این مدت به من لطف داشتند و مرا شرمنده خود کردند. خیلی از افراد هم از طریق فرزندانم و از خارج از کشور جویای احوالم شده بودند، از همه آنها ممنونم.
کاپیتان سالهای دور تیم ملی فوتبال همچنین گفت: طی این سالها چند بار به بیمارستان رفتم اما این بار شرایطم خیلی سخت بود. الان هم درخواستی از کسی ندارم. تنها آرزویم این است که خدا عزتم را حفظ کند. تشکر میکنم از همه مردمی که در این سالها کنارم بودند و به من کمک کردند. دست همه آنها را میبوسم. اگر زنده ماندم که امیدوارم باز هم توفیق حضور در کنار مردم و خدمت به آنها را داشته باشم و اگر هم از این دنیا رفتم، حلالم کنید.
مسئولان باشگاه پرسپولیس به زودی قرارداد یعقوب کریمی را رسانهای میکنند.
به گزارش فارس، در پی مذاکرات باشگاه پرسپولیس با یعقوب کریمی و سپس قرارداد این بازیکن با سپاهان، مسئولان باشگاه پرسپولیس از این بابت بسیار ناراحت هستند از این رو طبق هماهنگیهای انجام شده مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد دارند قرارداد یعقوب کریمی با خودشان را رسانهای کنند تا به سؤالات رسانهها و مردم در این خصوص جواب داده شود.
همچنین احتمال دارد که شکایتی نیز از این بازیکن به کمیته انضباطی داشته باشند.
گفتنی است کریمی در حال حاضر در تمرینات سپاهان حضور دارد.
سلام
ويتنام هستم. تورنمنت فوتبال پايه سنين ٦ تا ١٥ سال كه با شركت چهارهزار فوتباليست دختر و پسر از كشورهاي ويتنام، تايلند، لائوس و فيليپين به دعوت فدراسيون فوتبال ويتنام و نروژ در شهر hue برگزار ميشود.
نشستي با مسئولين مسابقات و افراد شركتكننده در اين تورنمنت از جمله نماينده فيفا، نماينده فوتبال نروژ و ويتنام در مورد اهميت فوتبال پايه برگزار شد.
اميدوارم ما نيز اهميت بيشتري به فوتبال پايه در سطح كشور بدهيم.
اینو مهدی کجا گفته؟تو فیس بوق یا اون پرنده آبیه؟نقل قول:
وداع رسمی ولاتکو گروزدانوسکی با هواداران پرسپولیس
پرسپولیس نیوز : هافبک مقدونیه ای فصل گذشته پرسپولیس رسما با هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ولاتکو گروزدانوسکی که در نیم فصل گذشته لیگ برتر به پرسپولیس ملحق شد،در صفحه اجتماعی اش از هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد.
ولاتکو در پاسخ به پرسش یکی از هواداران پرسپولیس مبنی بر اینکه آیا احتمال بازگشتش به جمع سرخپوشان وجود دارد یا نه عنوان کرد:متاسفانه خیر.
او همچنین در پیام دیگری از روزهای حضورش در پرسپولیس به نیکی یاد کرد.
......................
بازیکنه خوبی بود...
صادقيان با پرسپوليس به توافق رسيد
پيام صادقيان مهاجم تيم ملي اميد و فصل گذشته ذوب آهن براي حضور در پرسپوليس با سران اين باشگاه به توافق رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ورزش 3
صادقيان که با نمايش خوب در رقابتهاي دو فصل اخير ليگ برتر هواخواهان زيادي در ميان تيمهاي ليگ برتري پيدا کرده بود با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد تا براي دو فصل پيراهن اين تيم را بر تن کند.
به گزارش ايسنا ، صادقيان پس از انجام ديدار پليآف ليگ برتر با امضاي قرارداد رسمي و ثبت آن در هيات فوتبال استان تهران، پيراهن سرخپوشان را بر تن خواهد کرد.
علي کريمي تصوير چک برگشت خوردهاش از باشگاه پرسپوليس را روي صفحه شخصياش در فيسبوک منتشر کرد
جنگ و گريز علي کريمي و باشگاه پرسپوليس و البته مديريت آن ادامه دارد.
در پي انتشار تصويري از چک برگشتي سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس، علي کريمي متعاقبا تصوير اين چک را روي صفحه شخصي اش در فيس بوک گذاشت .
کريمي در شرح اين چک نوشته است : پس از دريافت مبلغ چک باشگاه با دو تاريخ متفاوت نوشته شده بر روي آن !!!! که توسط سرپرست موقت به من داده شده بود، کل مبلغ آن را صرف امور خيريه خواهم کرد.
آيا اين به آن معناست که کريمي بالاخره اين چک برگشتي را وصول کرده است ؟ پاسخ منفي است. نکته مهم هم اين است که تاريخ چک و امضا متفاوت است تا کيفري نشود .
کريمي که در هنگام دريافت چک ، به تاريخ ها توجهي نکرده است در جمعي دوستانه گفته بازيکنان جديد پرسپوليس مراقب چک هايي که از باشگاه مي گيرند باشند .
طعنه اي که کريمي به باشگاه و سرپرست پرسپوليس زده است بايد از سوي مديران اين تيم پاسخ داده شود .
\ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90/منبع.
تا به حال چندتا خرید خوب داشتیم مثل همین آخری
اما واقعاً نیاز به یک هافبک بازیساز با تجربه یه چیزی تو مایه های استیلی یا جباری احساس میشه.بازیکنی که بتونه تیم رو از گره در بیاره و باید زودتر هم این نیاز برطرف بشه تا با تیم مچ بشه.روی محمد نوری اصلاً نمیشه حساب کرد تو سه تا بازی شاید دو تا پاسی که منجر به خطر بشه بتونه بده
فعلاً خرید هامون اینها هستن:
شجاع خليل زاده - يونس شاکري - قاسم حداديفر - غريبي - محمد عباسزاده - کفشگري - عليعسگر - سيدصالحي - ميثم حسيني - پيام صادقيان
قرمز ها احتمالی هستند
تيم فوتبال پرسپوليس در دومين ديدار تدارکاتي خود بعد از ظهر امروز در ورزشگاه تختي اردبيل به مصاف منتخب دانشگاه آزاد رفت.
به نقل از فارس، در اين ديدار پرتنش و پر برخورد پرسپوليس موفق شد با درخشش عباسزاده آقاي گل ليگ يک در فصل گذشته در دقايق 54 و 65 دو بار دروازه حريف اردبيلي خود را باز کند اما قرمزپوشان در دقيقه 75 بر روي يک اشتباه دروازهشان باز شد و نتيجه اين بازي با نتيجه دو بر يک به نفع پرسپوليسيها به پايان رسيد.
گفتني است پرسپوليس در اولين ديدار تدارکاتي خود نيز موفق شده بود با يک گل آرتا سبلان را شکست دهد. پرسپوليسيها قرار است روز سهشنبه به تهران برگردند. محسن بنگر پس از دريافت گل پرسپوليس در دقيقه 76 از زمين بازي اخراج شد. البته عملکرد ضعيف داور اين بازي باعث شد تا بارها دو تيم به سوتهاي اشتباه او اعتراضهايي داشته باشند.
خوشایندترین اتفاق این چند روزه باشگاه پرسپولیس جدا شدن فشنگچی از تیم بود مثل اینکه دیشب با باشگاه تسویه حساب کرد رسمن از پرسپولیس جدا شد خیلی حال داد بازیکنی که خود علی دایی به تیم آورده بودش با برگشت دوباره علی دایی به تیم تو لیست مازاد قرار گرفت و بالاخره بعد از چند فصل حرص دادن هوادارا از شرش راحت شدیم:n02:
تیم دروازهبانان با حضور نیلسون کامل شد
قاضي: ميخواهند من را مقابل هواداران قرار دهند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: رويانيان به من گفت در ليست دايي هستي اما وقتي جلسه گذاشتيم تمايلي براي تمديد قرارداد نداشتند.
محمد قاضي در خصوص آخرين وضعيت سال آيندهاش و قراردادش با پرسپوليس اظهار داشت: در چند روز گذشته در چند نوبت به همراه مدير برنامههايم مذاکراتي جدي با چند تيم خوب و مطرح داشتم. با تشکر از همه مديران و مربيان تيمها به خاطر شرايط خاصي که سال گذشته برايم اتفاق افتاد از آنها خواستم چند روزي را بيشتر فکر کنم و بعد تصميم بگيريم.
به گزارش فارس، وي درباره پيشنهاد باشگاه استقلال و فتح اللهزاده نيز گفت: قبل از اينکه نامي از استقلال بياورم دوست دارم هواداران را در جريان اتفاقات در پايان فصل گذشته قرار دهم.
وي افزود: بعد از اتمام مسابقات و انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي، رويانيان به بنده اطلاع داد که در ليست پرسپوليس هستي و دايي تو را براي فصل جديد ميخواهد. قرار شد براي تنظيم قرارداد جديد تا چند روز آينده از من دعوت شود که بعد از چند روز به باشگاه رفتم اما احساس کردم آن ها تمايل زيادي براي تمديد قرارداد من ندارند.
قاضي ادامه داد: آنها ادامه مذاکرات را با هماهنگي دايي به آينده موکول کردند که تا به اين لحظه که با شما صحبت مي کنم باشگاه موضعگيري رسمي درباره موضوع انجام نداده است. آخرين بار هم مدير برنامههايم براي تسويه حساب به باشگاه رفت که شيريني از او 48 ساعت زمان خواست ولي متوجه شدم آنها با گزينههاي ديگري در حال مذاکره هستند.
مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا سرانجام در پرسپوليس ميماند يا خير گفت: نميدانم چه شخص يا اشخاصي اين صحبتها را مطرح کردند که من براي باشگاه شرط گذاشتهام.آنها مي خواستند من را مقابل هواداران قرار دهند ولي اينجا اعلام ميکنم که اگر احساس کنم اين اتفاقات براي خراب کردن وجهه من پيش هواداران باشد در مورد اتفاقاتي که در طول فصل برايم رخ داد و تاکنون از بازگو کردن آنها خودداري کردم صحبت مي کنم. مطمئن باشيد همه چيز را بازگو ميکنم که هواداران پرسپوليس و تيمهاي ديگر بدانند که چه حقخوريهايي در حق من شد و من تيم ملي و شرايط خوب فوتباليام فداي اين مسائل شده است.
قاضي تاکيد کرد: هواداران بدانند من همان محمد قاضي هستم که بدون بازارگرمي و در روز اول فصل نقل و انتقالات با عنوان اولين بازيکن پرسپوليس را انتخاب کردم اما مسائل زيادي را ديدم که هيچگاه به خودم اجازه ندادم با گفتن آنها آرامش تيم را به هم بريزم. دليل اين سکوتم هم فقط خواست آقاي رويانيان بود.
-----------------------------------
ای کاش یه کاری بکنن که قاضی بمونه.خیلی بیشتر از سید صالحی بدرد تیم میخوره.با گرفتن سید صالحی یک سهمیه رو هم میسوزونیم ...اگر از تیم بره بعد حسرتش رو میخوریم.
--------------------------------------------
حضور خلعتبري در عجمان شايسته نيست
محمدرضا خلعتبري با حضور در تيم عجمان امارات مجبور است نام جعلي خليج ع.ر.ب.ي را روي آستين پيراهنش تحمل کند.
در حالي که پس از تحريف تاريخ از سوي اماراتيها و تغيير نام ليگ امارات به نام مجعول خليج ع.ر.ب.ي، پيشبيني ميشد که تا زمان بازگشت به عقب سران فدراسيون فوتبال امارات، بازيکنان ايراني به صورت خودجوش فوتبال باشگاهي اين کشور را تحريم کنند، رسانههاي عربي امروز از امضاي قرارداد محمدرضا خلعتبري با باشگاه عجمان خبر دادند.
به نقل از ايسنا، البته خلعتبري گفته است که امضاي قرارداد او با باشگاه عجمان پيش از تغيير نام ليگ امارات بوده است اما در شرايطي که شنيده ميشود علي کريمي با وجود داشتن پيشنهادي ميلياردي از اماراتيها به خاطر اين تحريف تاريخي به پيشنهاد اماراتيها پاسخ منفي داده، انتظار ميرفت که خلعتبري هم با پشت پا زدن به پيشنهاد وسوسهکننده عجمان، خود را به تحريم نانوشته فوتبال ايران پايبند نشان دهد.
بر اساس عرفي که در بيشتر ليگهاي دنيا وجود دارد، بايد لوگوي ليگ کشورها روي آستين پيراهن بازيکنان حک شود و چه اتفاق بدي خواهد بود، نقش بستن نام جعلي خليج ع.ر.ب.ي بر روي لباس يک بازيکن ايراني و مليپوش.
------------------------
فرق بازیکنهای بزرگ و کوچیک اینجور جاهاست که مشخص میشه...درسته موندن خلعتبری از سپاهان از لحاظ منافع باشگاه به ضرر پرسپولیسه ولی رفتن به لیگ امارت ضرر خیلی زیادی به غرور ملی و منافع ملی ما وارد میکنه.
به نظرم اگر چنین کاری کرد باید تا اخر عمر از بازی های ملی و حتی حضور در کشور محروم بشه.این مسئله ای نیست که با چند تا مصاحبه و عذرخواهی ماست مالیش کرد
قاسم دهنوی از کلیه فعالیتهای فوتبالی محروم شد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در پی شکایت باشگاه پرسپولیس و پیگیریهای انجام شده، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مدارک قرمزپوشان را تأیید کرد و در نهایت اعلام کرد که قاسم دهنوی تا زمان حضور در کمیته انضباطی از حضور در کلیه تمرینات و انجام فعالیتهای فوتبالی به صورت تعلیق درآمده و محروم است.
وی باید با مستنداتش از خود در کمیته انضباطی دفاع و در صورت تأیید تصمیمگیری دیگری در خصوص این بازیکن گرفته خواهد شد.
بازم یک خرید خوب
حضور سيد صالحي هم رسمي شد
عاليشاه با پرسپوليس دو ساله بست
اميد عاليشاه هافبک تيم فوتبال راه آهن با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، اميد عاليشاه که در دو فصل گذشته به واسطه اعتماد علي دايي، تبديل به يکي از پديده هاي فوتبال ايران شده است،با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد و قراردادي دو ساله را به امضا رساند.
عاليشاه عصر ديروز صحبت هاي مقدماتي را با محمد رويانيان انجام داده بود.
عاليشاه فصل گذشته بازيکن رده سني زير 21 سال تيم فوتبال راه آهن بود و در ليست 22 بازيکن بزرگسال و 5 بازيکن زير 23 سال باشگاه راه آهن قرار نگرفته بود و به همين دليل، طبق قوانين، سهميه ليگ برتري محسوب نمي شود. عاليشاه همچون ميلاد غريبي، دو خريد جديد پرسپوليس هستند که سهميه ليگ برتري محسوب نشده و امسال بازيکن رده سني زير 23 سال پرسپوليس محسوب خواهند شد. عاليشاه از روز چهارشنبه در تمرينات پرسپوليس شرکت خواهد کرد.
همچنين پيوستن سيدصالحي مهاجم گلزن تراکتورسازي به پرسپوليس نيز قطعيت يافته و اين بازيکن که چند روز پيش با محمد رويانيان به توافق رسيده بود، به خاطر رخصت گرفتن از باشگاه تراکتورسازي، درخواست کرده بود خبر رسمي پيوستنش به پرسپوليس، پس از کسب اجازه وي از باشگاه تراکتورسازي منتشر شود. سيدصالحي نيز پس از بازگشت سرخ پوشان از اردوي اردبيل، در روزهاي چهارشنبه يا پنجشنبه در تمرينات پرسپوليس حضور خواهد يافت.
باشگاه پرسپوليس پيش از اين براساس ليست ارائه شده از سوي سرمربي تيم، با مهرداد کفشگري هافبک راه آهن، قاسم دهنوي هافبک تراکتورسازي، ميثم حسيني مدافع مياني و چپ نفت تهران، ميلاد غريبي هافبک کناري تيم فوتبال سايپا، يونس شاکري مهاجم تيم فوتبال ابومسلم و عباس زاده مهاجم تيم فوتبال نساجي مازندران قرارداد بسته بود.
همچنين براساس ليست ارائه شده از سوي سرمربي تيم، قرارداد چند بازيکن فصل گذشته تمديد شده و توافقات خوبي براي تمديد قرارداد ملي پوشان پرسپوليس انجام شده است که پس از پايان بازي هاي تيم ملي، منجر به عقد قرارداد رسمي خواهد شد.
ورودی ها:
شجاع خليل زاده - يونس شاکري - قاسم حداديفر - غريبي - محمد عباسزاده - کفشگري - عليعسگر - سيدصالحي - ميثم حسيني - پيام صادقيان - اميد عاليشاه
خروجی ها:
علي کريمي - فشنگچي - محمد قاضي - انصاري فر - ولاتکو دانوسکي - معدنچي
قرمز رنگ احتمالی هست
رویانیان: دوست داشتم پنجعلی در کادر فنی باشد/ انصاریفرد فعلا بزرگتر من و دایی شده!
محمد رویانیان میگوید انتخاب پنجعلی به عنوان سرپرست پرسپولیس قطعی نشده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره انتخاب محمد پنجعلی به عنوان سرپرست این تیم اظهار کرد: هنوز به طور قطعی چیزی مشخص نشده است. من چهار روز پیش جلسهای با پنجعلی داشتم و صحبتهایی با او انجام دادم اما قرار شد پس از بازگشت تیم از اردبیل با حضور علی دایی جلسه دیگری برگزار کنیم و وضعیت سرپرست را مشخص کنیم.
وی ادامه داد: باید ببینیم که آیا علی دایی هنوز میخواهد به کادرفنیاش فردی را اضافه کند یا خیر. میدانم پنجعلی علاقه و اعتقاد زیادی به علی دایی دارد و خود من دوست داشتم او به عنوان یکی از اعضای کادرفنی به ما کمک کند. با این حال همانطور که گفتم وضعیت سرپرست هنوز قطعی نیست و باید در جلسهای که با علی دایی میگذاریم، درباره نحوه استفاده از پنجعلی بحث کنیم. البته پنجعلی به من گفت که هرکاری از دستش بربیاید برای پرسپولیس انجام میدهد. او دوست دارد به ما کمک کند. امیدوارم که از این مرد پرسپولیس بهترین استفاده را ببریم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین درباره آخرین وضعیت کریم انصاریفرد و در پاسخ به این سوال که با توجه به پیشنهاد او از بوخوم اجازه رفتن او از پرسپولیس را میدهید گفت: فعلا که اجازه ما دست کوچکترهاست. ما دو هفته است که منتظر کریم هستیم اما او پاسخی به ما نداده است. کریم پسر خوبی است اما حرف ما را قبول نمیکند فعلا که او بزرگتر من و دایی شده است.
رویانیان همچنین درباره محمد قاضی هم گفت: قاضی یکی از بهترین، منظمترین و با اخلاقترین بازیکنانی است که من در این مدت با او کار کردم او بازیکن ارزشمندی است اما باید قبول کنیم که حضور دو مهاجم خوب در یک تیم سخت است. ما به دنبال انصاریفرد بودیم و به همین خاطر به قاضی گفتیم به خاطر آیندهات به پیشنهادهایت فکر کن. او هر تیمی که برود شایستگیهایش را دارد.
به گزارش ایسنا، امروز محمد پنجعلی در گفتوگو با ایسنا از قطعی بودن حضورش در پرسپولیس به عنوان سرپرست خبر داده بود.
محمد نوری قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کرد.
به گزارش ایسنا، هافبک ملیپوش پرسپولیس امروز صبح پس از مذاکراتی که با رویانیان و شیرینی انجام داد برای ماندن در جمع سرخپوشان به توافق رسید.
قرارداد جدید نوری با پرسپولیس دو ساله است. او بعد از ظهر چهارشنبه به همراه سایر ملیپوشان ایران برای دیدار با کرهجنوبی به این کشور سفر میکند.
........................................
خیلی بدم میاد از این بازیکن...
علی عسگر که بازیکن خودمون بود و قرضی داده بودنش راه آهننقل قول:
با این تفاسیر و بدون در نظر گرفتن حدادی فر و صادقیان ما از سه سهمیه لیگ برتری مون (سید صالحی-حسینی-کفشگری) استفاده کردیم و با این صحبتهایی که انجام شده احتمال اومدن حدادی فر و صادقیان هم زیاده و میمونه فقط یک سهمیه که فعلا خبری در این مورد پخش نشده.
اگر میشد جای صادقیان، مسلمان رو میگرفتند خیلی بهتر بود ولی انگار هنوز مسلمان قرار داد داره.
تو خط دفاع اگر بتونن حسینی رو راضی کنن بمونه خیلی بهتر از خرید خلیل زاده هست.اینجوری یکی از سهمیه هامون رو نگه میداریم برای خرید یه بازیکن دفاع راست یا بازیساز.
فکر کنم قبلا یه جا خوندم که صادقیان جز سهمیه زیر23 سالهنقل قول:
راستش اگه اشتباه نکنم گل گفته بود که حسینی موندنی شده و امیدوارم اینبار درست گفته باشه.:n01:نقل قول:
و خط دفاع اگر بتونن حسینی رو راضی کنن بمونه خیلی بهتر از خرید خلیل زاده هست
خوشبین هستم به فصل بعد.
درسته با دایی بود که 5بار پشت هم باختیم ولی موقعی بود که حواشی درگیری با لیدرا و کاشانی وارد تیم شده بود.
اوایل که حاشیه نداشت 6بار پشت هم بردیم تازه با اون بازیکنایی که داشتیم.
تجربه دایی هم بالا رفته و با راه آهن که یک تیم میانه جدولی بود نتایج خوبی گرفت فصل پیش و تنها تیمی بود که تو نیم فصل تونست ما رو ببره.
بازیکنای خوبی داریم جذب میکنیم و حوشبختانه اکثرا 22 23 سال دارن.
خط حمله رو قوی بستیم ولی اگه خط هافبکو حوب نبندیم و مثل سالیان اخیر امیدمون فقط به ممد نوری باشه،چیزی نصیبمون نمیشه.
دوست داشتم میلاد نوری رو که با راه آهن بسته رو جذب کنن که نشد.
فکر کنم عالیشاه و کفشگری بازیکن میانه زمین هستن.خداکنه خوب باشن و بتونن مهاجما رو تغذیه کنن.
البته جذب احتمالی حدادی فر خیلی میتونه مفید باشه و فشاری که رو نوری هست کم میشه.
در مورد انصاریفرد هم باید بگم ایشون میتونست خیلی حرفه ای با باشگاه مذاکره کنه یا به توافق میرسیدن و میموند یا به توافق نمیرسیدن و میرفت و قاضی میموند.
این کارشو که یه هفته ناپدید شد و دست باشگاه رو تو پوست گردو گذاشت رو توهین به پرسپولیس و هوادارا میدونم.انگار که مثلا با اینهمه پولی که فصل پیش گرفت چه گلی به سرمون زد:n21:
امیدوارم سردار دور این بازیکن مغرور و بی فایده رو خط بکشه.
اروپا که گمون نکنم بتونه بره، صحبت از مذاکره با تیم رقیب هم بود، برو همونجا اونها رو هم نابود کن!
مهاجم نوک سیدصالحی رو گرفتیم ای کاش نمیگرفتیم (صرفا به خاطر استقلالی بودنش) ولی حالا که گرفتیمش دیگه واسه او پست نباید بازیکن بزرگ جذب کنیم که میشه مث قضیه قاضی و کریم فصل قبل.
یه بازیکن جوون قد بلند واسه اون پست جذب کنیم خوبه تا موقع مصدومیت سیدصالحی بی بازیکن نمونیم و هم از نیمکت نشینی اعتراض نکنه.
خط دفاع و دروازه بان هم کمبودی نداشتیم و بهترین کار تمدید بازیکنا بود که تا اینجا اکثرا موندنی شدن و فقط مونده سدجلال که فکر کنم احتمال زیاد اونم میمونه.
یه دفاع راست هم لازمه که ماهینی بی رقیب نمونه.
فقط نگران دو موضوع هستم.
اول اینکه با تغییر دولت رویانیان از پرسپولیس بره و تیم بیوفته دست امثال عباس انصاریفر و مصطفوی ها.
دوم اینکه دایی و سردار دوباره روابطشون کارد و پنیر شه و دودش بره تو چشم تیم و هوادارا.
والسلام:n01:
علی کریمی با تراکتورسازی به توافق رسید
پرسپولیس نیوز :علی کریمی در آستانه پیوستن به تیم فوتبال تراکتورسازی قرار دارد.
کاپیتان فصل گذشته پرسپولیس که برای ماندن در این تیم برای سال بعد با مسئولان این باشگاه به مشکل برخورده است، روز چهارشنبه مذاکرات جدی با مدیران باشگاه تراکتورسازی انجام داده و به توافقاتی دست پیدا کرده است.
کریمی در این مذاکرات با تبریزی ها به توافق مالی دست پیدا کرده است و به احتمال فراوان روز پنجشنبه انتقالش به این تیم نهایی می شود.
از تبریز خبر می رسد که تیم تحت هدایت مجید جلالی به دنبال ستاره های دیگری هم هست. جواد نکونام که او هم برای ماندن در استقلال وضعیت نامشخصی دارد صحبت هایی با تراکتورسازی انجام داده است و باید دید نتیجه این مذاکرات چگونه می شود.
خوش به حال هموطنان ترکموننقل قول:
ما قدر کریمی رو ندونستیم
ایشالا اونجا موفق باشه:n12:
نقل قول:
علی کریمی با تراکتور سازی به توافق رسید
:n28::n28::n28::n28::n28::n12::n12::n12:نقل قول:
خوش به حال هموطنان ترکمون
ما قدر کریمی رو ندونستیم
ایشالا اونجا موفق باشه:n12:
پرسپولیس نیوز : علی دایی در تمرین امروز به یک رمال و پیشگو حملهور شد. پس از تمرین امروز پرسپولیس یک پیشگو در تمرین قرمزها حضور پیدا کرد. زمانیکه علی دایی تنها بوده و کسی در کنارش نبود به طرف او رفت و گفت حاضر است که پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی کند. علی دایی که از این بابت به شدت عصبانی شد به او گفت من خدای خودم را دارم و بس و احتیاج به رمال و پیشگو ندارم و خودم میدانم که چکار کنم. سپس اعتراض شدیدش را به این پیشگو اعلام کرد و او نیز که دید وضعیت خوب نیست سریعا پا به فرار گذاشت. البته مسئولان باشگاه پرسپولیس سعی کردند تا این رمال را بگیرند اما او به شدت عرض خیابان ورزشگاه درفشیفر را میدوید تا از دست مسئولان پرسپولیس فرار کند. همچنین در انتهای تمرین امروز دو هوادار در تمرین قرمزپوشان حضور پیدا کردند که بر روی سکوها به دنبال تنش بودند. سایر هواداران به سمت این دو نفر رفتند و با کمک ماموران انتظامی ورزشگاه درفشیفر، این دو هوادار حاشیهساز را از ورزشگاه بیرون انداختند. در این بین درگیریهای کوچکی هم پیش آمد.
.........................................
پرسپولیس نیوز : مسئولان باشگاه پرسپولیس منتظرند تا اگر با گزینههای ایرانی خود به توافق نرسند با پروویچ مذاکرات نهایی را داشته باشند. مسئولان باشگاه پرسپولیس برای چند پست خود به دنبال چند گزینه ایرانی هستند تا برخی از نقاط ضعف تیم خود را به قوت تبدیل کنند. از همین رو آنها با گزینههایی وارد مذاکره شدهاند اما اگر با این گزینههای ایرانی به توافق نرسند به احتمال فراوان با توجه به اعلام مدیر برنامههای پروویچ با این بازیکن صحبتهای نهایی انجام میشود. با مدیر برنامههای این بازیکن مذاکراتی انجام شده اما هنوز او را در لیست انتظار پرسپولیس است.
.........................................
کدوم گزینه داخلی؟
اتفاقا کریمی قدر پرسپولیسو ندونستنقل قول:
درسته علی کریمی بازیکن بزرگیه ولی پرسپولیس چه با کریمی یا صد تا مثل کریمی چه بدون اونا همیشه پرطرفدارترین ومحبوبترین تیم آسیاست