چه راهی؟میشه توضیح بدین؟نقل قول:
که البته اونم باز راه داره منتهی یه کم دوندگی داره فقط
+ کسی که واحد مانده داره از سال سوم و هنوز پاسش نکرده میتونه این خرداد یا شهریور ماه همزمان واحد موندش رو با واحد های پیش دانشگاهیش پاس کنه؟
Printable View
چه راهی؟میشه توضیح بدین؟نقل قول:
که البته اونم باز راه داره منتهی یه کم دوندگی داره فقط
+ کسی که واحد مانده داره از سال سوم و هنوز پاسش نکرده میتونه این خرداد یا شهریور ماه همزمان واحد موندش رو با واحد های پیش دانشگاهیش پاس کنه؟
آقا اگه میشه یه نفر این درصد ها رو برام تو سایت گزینه 2 بزنه ببینم نمره تقریبا تو منطقه 3 چند میشه.
1
ریاضی 10
فیزیک 20
شیمی 20
عربی 0
دینی 60
ادبیات20
زبان 0
....................
2
ریاضی 15
فیزیک25
شیمی 25
عربی 0
دینی 50
ادبیات20
زبان 0
سلام بچه ها یه سوال خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده اونم اینه که اگه آدم بعد از اینکه درس خوند بیاد یه ساعت کامپیوتر و کارهایی مثل خوندن مطلب و یه کم بازی کردن(البته نه بازی خشن،مثلا فیفا!!!)اینا انجام بده ممکنه تو اون چیزایی که در طول روز خونده تاثیر منفی بذاره، من خودم اینجوری احساس می کنم البته تا حالا عملا نتیجه منفیش رو تو درس خوندنم ندیدم ولی از اونجایی که من تقریبا هر شب به مدت یه ساعت کامپیوتر میام ضروریه که جوابشو بدونم،مثلا من امروز 9 ساعت درس خوندم یعنی ممکنه بازده مغزم بیاد پایین ممنون می شم جواب بدین
من که بر عکسم ینی وقتی میام یه ساعت پا کامپیوتر بعدش یه 1 ساعت درس میخونم اندازه3 ساعت وقتایی هست که میرم کتابخونه.
به جان خودم راس میگم:n29:
سلام. فعلهای مرکب رو تو واژه شماری چطوری باید تشخیص داد؟ تو کتاب نشر الگو ایجاد میکند یه واژه س آشکار میسازد دو تا. چرا؟!
1-----نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 6290 حدود رتبه اکتسابی: 10000-9000
2
----
حدود نمره اکتسابی: 6580 حدود رتبه اکتسابی: 9000-8000
فعل مرکب یه واژه هست. حتی عباراتی که روی هم رفته یه معنای کنایی رو میرسونن یه واژهان. مثل پشت گوش انداختم: یه واژه. (زبان فارسی 2 ص 68) ولی در مورد آشکار میسازد، احتمالا در جمله، آشکار مسند واقع شده و در نتیجه جز فعل نیست.نقل قول:
سلام. فعلهای مرکب رو تو واژه شماری چطوری باید تشخیص داد؟ تو کتاب نشر الگو ایجاد میکند یه واژه س آشکار میسازد دو تا. چرا؟!
خیلی خیلی خیلی آقایی دمت گرمنقل قول:
ببشید فقط اگه میشه اینا رو هم برام در بیار
با نمره 8700 تقریبا رتبه چند میشه ؟
با نمره 8300 تقریبا رتبه چند میه
این رتبه توی منطقه 3 هست دیگه؟نقل قول:
میشه رتبه ی کل رو هم تخمین زد؟؟
سلام
برای دبیر فنی قبول شدن چه رتبه ای بیارم؟منطقه ی سه.چه درصدهایی باید بزنم؟
سلام دوستان عزیز لطفا این درصدارو تو گزینه 2 برام تخمین 92 بزنید
تجربی منطقه2 جنسیت:پسر
ادبیات :48
عربی :16
دینی : 48
زبان :90
زمین:36
ریاضی :12
زیست:35
فیزیک :15
شیمی :25
میخواستم بدونم تا چه رتبه ایی با این درصدا میارم لطفا دقیق بگید؟
و اما برای قبولی در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی و فضای سبز دانشگاه تهران پردیس کرج تو احتمال قبولی اینارو تو گزینه2 میارم
و تا آخرین رتبه ایی که میشه این رشته ها رو قبول شدو بگید؟
ممنون میشم زودتر پاسخه درست به من بدید.
نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 8590 حدود رتبه اکتسابی: 8000-7000
ممنون دوست عزیز تو بخش احتمال قبولی این رشته هارو آوردم؟!نقل قول:
دوستانی که سال چهارم هستن در کلاس های مدرسه شرکت می کنند؟
مثل اینکه fبخش نامه اومده کلاسا تا آخر اردیبهشت باقیه؟
امتحانات نهایی که فکر کنم 25 یا 26 اردیبهشت شروع میشه تا آخر اردیبهشت کلاس واسه چی هست حالا !نقل قول:
بستگی داره مدیریت دبیرستان چقدر همکاری کنه! مثلا مدرسه داریم که از اول اسفند، پیشهاش رفتن خونه!نقل قول:
دوستانی که سال چهارم هستن در کلاس های مدرسه شرکت می کنند؟
مثل اینکه fبخش نامه اومده کلاسا تا آخر اردیبهشت باقیه؟
نه عزیزم،اینجور نیست.نقل قول:
ما که نمی ریم
خیلیام نمی رن.
خوش به حال شماها:n02: ما مدرسه هم میریم فوق برنامه هم میریم:n21:نقل قول:
نه عزیزم،اینجور نیست.
ما که نمی ریم
خیلیام نمی رن.
این روزا ادم بخواد مدرسه بره 6 ساعتش هدر رفته برای یه کلاس دو ساعته هم باید 4 ساعت وقت گذاشت این 10 ساعت الکی میره
توی خونه خیلی بهتره از 5 ساعت لا اقل 4 و نیمش مفیده
معلما هم این روزا بخاطر زیاد شدن جمعیت کلاس فوق العاده هاشون که سرکلاس اصلی اصلا درس نمیدن:n15:
پس برای مدرسه رفتن دلیلی وجود نداره
ضمن اینکه اکثر درس ها هم تموم شده
باسلام.نقل قول:
دوست گرامی به قول بچه ها ... هیچی توش نیست صلاح نمیدونی نرو.
در صورتی که واقعا مدرسه وقتت رو غیر مفید پر میکنه میتونی توی خونه درس بخونی .... پادگان هم نیست برای یه روز غیبت 3 روز اضاف و یه روز خلاء بخوای بکشی!
راستی دانشگاه هم نیست! که بعضی درس ها رو به خاطر 3/16 یا... حذف کنن.
پس در صورتی که این روز ها توی مدرسه کار مفیدی انجام نمیدین نرید بهتره و بچسبید به درس.
برای قبولی در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی و فضای سبز دانشگاه تهران پردیس کرج تو احتمال قبولی گزینه2 اینارو تو میارم
و تا آخرین رتبه ایی که میشه این رشته ها رو قبول شدو بگید؟
برو سایت کانون یادگار ماندگار رو دانلود کن توش همه رشته ها رو نوشتهنقل قول:
سلام دوستان با این درصدها رتبم حدودی چند میشه؟
ادبیات 60
شیمی 45
فیزیک 30
زبان 30
عربی 17
دینی 55
ریاضی 5
کسی اینجا تو آزمونای گزینه دو شرکت میکنه؟
بچه ها می وام زبان فارسی بخوم ۲-۳ تایی بزنم؟
راحت ترین بخشا که سوال میان کجان؟
اون چند جزیی بودن ها رو خوندم فقط.
سلام این بستگی به سطح علمیتون توی این درس داره.نقل قول:
و میزان یادگیری و علاقه.
واژ و تکواز ها رو با تمرین میشه راحت زد ولی اغلب زمانبر هست و اگر خوب مسلط نباشید امکان اشتباه زیاد.
خود کتاب رو یکدور بخونید .چون سوالات ویرایش یا ساده اغلب یک تست طرح میشه .
سبک سوالات زبان رو ببینید و مباحث رو به انتخاب خودتون بخونید
موفق باشید
یکی از تستاش بخدا اینقدر برام آسونه که تستش رو با نگاه می زنم...نقل قول:
باورت نمی شه سال پیش با این که هر سال از این مبحث می اومد نیومد به جاش مبحثی که نخوندم... :n03:
مبحث جلمه رو حتما حتما بخون تکواژ نخواستی هم نخون
ویرایش + بیاموزیم هانقل قول:
مبحث وابسته ها هم به نظرم آسونــه . وقتتم زیاد نمی گیره . اگه شمارشی هم ازش بیاد از بقیه ی شمارشی ها آسون تره
تکواژ رو اگه میخوای بخونی باید ساختار کلمات ( مشتق - اینا ) رو هم بخونی تا بتونی به تستاش جواب بدی .
دوستان من با این تست های ارتباط معنایی ادبیات مشکل دارم
معنی بیتی که توی سوال اومده رو کامل بلدم ولی گزینه هارو تا حالا به چشم ندیدم
چطوری باید بخونم که ارتباط معنایی هارو هم بتونم بزنم؟
یه سوال دیگه هندسه 1 و 2 و تحلیلی به ترتیب چند تا تست میاد؟
ممنون
خب نباید هم گزینه ها رو تا الان دیده باشی چون ابیات خارج از کتاب هست . شما از کتاب درسی باید مفهوم ابیات مهم رو بدونید بعدش از یک کتاب تست ( مثلا الگو ) استفاده کنید تا فهم ادبیتون زیاد بشه و سرعتتون هم بره بالا .نقل قول:
از هندسه ها روی هم 15 یا 16 تا سوال طراحی میشه .
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز حداقل مثالی میزدید ...
باید توجه کنید برای پاسخ دادن به این گونه سوالات موارد متعددی رو باید مد نظر قرار بدید! مثلا معنی بیت . . . نکات نهفته شده در بیت . . . تاریخ ادبیات . .
اشاراتی که بعضی از ابیات به تاریخ ؛ افراد خاص ؛ حالات انسانی و ... دارن
به عنوان مثال : ( این مثال رو قبلا به یکی از دوستان دادم)
سوال: مضمون همه ابیات به استثنای بیت ........... با یکدیگر تناسب دارد. (جواب مورد نظرتون رو بگید :n01:)
1 ) گنج عشق خود نهادی در دل ویران ما ***سایه ی دولت بر این کنج خراب انداختی
2)خراب تر ز دل من غم تو جای نیافت *** که ساخت در دل تنگم قرار گاه نزول
3)سایه ای بر دل ریشم فکن ای گنج روان *** که من این خانه به سودای تو ویران کردم
4)سرایی را که صاحب نیست ویرانیست معمارش***دل بی عشق میگردد خراب آهسته آهستته
امتحانه؟نقل قول:
اقا من تازه شروع کردم ادبیاتو این سوالای سخت چیه؟:n02:
حقیقتش نمیدونم
شاید 4 باشه
فک کنم گزینه چهار:n02:نقل قول:
سوال: مضمون همه ابیات به استثنای بیت ........... با یکدیگر تناسب دارد. (جواب مورد نظرتون رو بگید :n01:)
2)خراب تر ز دل من غم تو جای نیافت *** که ساخت در دل تنگم قرار گاه نزول
3)سایه ای بر دل ریشم فکن ای گنج روان *** که من این خانه به سودای تو ویران کردم
4)سرایی را که صاحب نیست ویرانیست معمارش***دل بی عشق میگردد خراب آهسته آهستته
نقل قول:با سلام.نقل قول:
نمیدونم چرا همه تا این سوال رو میبینن گزینه 4 رو انتخاب میکنن!.
میشه به گزینه های دیگه ای هم فکر کرد .. .
دو گزینه که از شعر های حافظ هستن و دقیقا مخالف هم دیگه! گزینه 4 جزو اون ها نیست....
پس گزینه 4 نمیتونه جواب مورد نظر باشه. چرا که یه گزینه با بقیه ابیات ارتباط نداره و قاعدتا گزینه مورد نظر باید بیت حافظ باشه.( چون کاملا مخالف هم هستن )
اینم دو تا گزینه که از اشعار حافظ هستند :
2)خراب تر ز دل من غم تو جای نیافت *** که ساخت در دل تنگم قرار گاه نزول ( پاسخ صحیح)
(سوال فنی حرفه ای سال 91)
سلامنقل قول:
منم با گزینه 2 موافقم اما اول میخواستم بگم 4 که دوباره از آخر به اول خوندمشون(گزینه هارو) و2 درسته.
سوال دیگه ای هم داشتی جواب میدم.
من متوجه نشدم چرا گزینه 2 جوابه. بنظر من که 1و2 متضاد نیستن. شاید معنیشون رو بد متوجه میشمنقل قول:
درسته که تو شعر دوم شاعر یکم افسردست(گویا شکست عشقی خورده :دی) اما تو هردوشون داره میگه عشق تو در دل خراب منه.
تو شعر اول هم همینو داره میگه فقط گویا تازه در فازِ مخ زنیه میگه منت گذاشتی اومدی تو دل خرابم
با سلام.نقل قول:
قسمت هایی رو که قرمز کردم گویای مسئله هست .
گزینه دو داره میگه غم تو جایی خراب تر از از دل من برای وارد شدن پیدا نکرد.
اما گزینه یک داره میگه گنج عشق ( تشبیه صورت گرفته یعنی عشق رو به گنج تشبیه کرده ) و گفته که خودت این عشق رو که مانند گنج است در دل ما وارد کردی و باعث ارامش دل ما شده ای.
امیدوارم مشکل بر طرف شده باشه.
.................................................. .......
اما حافظ اهل زدن مخ نبوده .... (پیشنهاد میدم کتاب شاهد بازی در ادب فارسی نوشته دکتر سیروس شمیسا رو مورد مطالعه قرار بدید ... متوجه میشید که شاعران ما جمالات و زیبایی رو در صورت زیبای افراد مذکر میدیدن نه مونث ... )
با سلام.نقل قول:
دوست گرامی لطفا بگید که در این بیت : ((((( آن برگ گل است یا بناگوش***یا سبزه به گرد چشمه ی نوش )))))کدام نکته ی بدیعی وجود دارد و چرا؟
1: ایهام
2: التفات
3:تجاهل العارف
4: تهکم
حقیقتا سوال من نیست مال کسان دیگه ای بوده :دی
خب با تشکر از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مارو به چالش کشید :n02:
خب ببینید دقیقا منظور من یه چیزی مثل مثال شما بود
این ابیات توی کتاب فکر نمیکنم اومده باشه پس یه نفر هرچقدر هم کتاب رو خونده باشه بازم این تست میتونه براش مشکل ایجاد کنه
حل اینجور تست ها به قدرت تحلیل خود شخص تو درس ادبیات بستگی داره
پس من هرچقدر هم که خونده باشم نتونم تحلیل خوبی از این بیت ها ارائه بدم چی؟
باید قید ادبیات رو بزنم؟
ولی اولش نوشتم گزینه 2 بعد ویرایش شد کردمش 4 :n02:
سوال انسانیه؟نقل قول:
دوست گرامی لطفا بگید که در این بیت : ((((( آن برگ گل است یا بناگوش***یا سبزه به گرد چشمه ی نوش )))))کدام نکته ی بدیعی وجود دارد و چرا؟
1: ایهام
2: التفات
3:تجاهل العارف
4: تهکم
حقیقتا سوال من نیست مال کسان دیگه ای بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجز گزینه 1 بقیه گزینه ها رو اصلا نمیدونم چی هستن!