نقل قول:
از اون لیست سمت چپ باید Galaxy S3 رو انتخاب کنی :
آپدیت های جدید هم تو صفحه زیر گذاشته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
از اون لیست سمت چپ باید Galaxy S3 رو انتخاب کنی :
آپدیت های جدید هم تو صفحه زیر گذاشته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپدیت اندروید 4.2.2 که رو گوشیتون نصب کردینش مشکلی نداشته اگه خوب بوده بریم دانلودش کنیم ؟یک سوال دیگه هم داشتم خبر دارین کی قراره اپدیت رسمیش بیاد:n01:
ممنون رفیقنقل قول:
اگه نصبیدی بیزحمت ببین چقدر از رم خالی می مونه:n11:
واینکه یه اسکرین شات از تغییراتی که توش می بینی بذار.
سلام اریا جاننقل قول:
رفیق در تنظیمات اپشن Smart Pause اضافه شده یا نه؟
نقل قول:
سلام.
تا حالا به یه باگ برخورد کردم و اونم اینه که هر برنامه ای رو که آپدیت میکنی باز نمیشه و باید یه بار دیگه برنامه رو از روی فایل دانلودی نصب کنی.البته اطلاعات برنامه پاک نمیشه اما به هر حال باگ هست.اما اینو هم بگم که من گوشی رو بعد از آپدیت وایپ نکردم و شاید به خاطر اون باشه.حالا امشب آخر وقت یه تست میکنم ببینم درست میشه یا نه.:11:
سلام.نقل قول:
مقدار رم رو که نمیتونم دقیق براتون بگم چون وایپ نکردم و برنامه زیاد رو گوشی دارم و باعث میشه مشخص نشه رام چه اندازه هست.اگه امشب وایپ کردم خدمتتون عرض میکنم.اسکرین شات همچشم برم خونه میزارم(الان خونه نیستم) :11:
سلام.نقل قول:
داداش من تا جایی که گشتم ندیدم .کدوم قسمت باید باشه ؟:11:
سلامنقل قول:
این قسمت فکر کنم باید باشه :
settings/display/feature
سلام.نقل قول:
نه داداش توی قسمت Display یه همچین گزینه ای نیست.:11:
دوستان گوشيم ديگه كلا شارژ نميشه چه بايد بكنم باهاش ؟ چند جام خوندم مثله اينكه اين مشكل تو خيلي از s3 ها هستش ولي راه حلي براش پيدا نكردم ،
سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
دوستان يه سوال ديگه اين ٤.٢.٢ رو چجوري ميتونيم نصب كنيم ؟
سلام.نقل قول:
فکر میکنم دیدم برنامه ش رو (واسه اندروید ) میگردم اگه پیداش کردم براتون آپلود میکنم.:11:
سلام.نقل قول:
اگر همون آزمایش که از طرف سامسونگ اومده رو میفرمائید باید از طریق اودین نصب کنید و اگر رامهای کاستوم رو میفرمائید از طریق ریکاوری.:11:
ممنون دوست عزيز:n16: از طريق odin نصب كردم ولي بازم مشكل باتري پابرجا مونده ، يسري از دوستان گفتن مشكل از برد دستگاهه و كلا بايد عوض بشه !
+
الان دستگاه رو به pc وصل مي كنم به عنوان شارژر نميشناسه ، حتي به pc وصل هم نميشه انگار كلا شناسايي نمي كنه ديوايس رو
سلام.نقل قول:
مشکلتون چی بوده؟:11:
والا دستگاه كلا شارژ نميشه ، فقط بعضي وقتا به صورت كاملا شانسي شارژ ميشه ! ( از صبحزاصلا شارژ نميشد ولي الان شروع به شارژ شدن كرده ! )بقيه اوقات يا اصلا شارژر رو شناسايي نمي كنه ( شارژر هاي مختلفو امتحان كردم )يا شارژر رو شناسايي ميكنه و LED قرمز روشن ميشه ولي دستگاه شارژ نميشه و حتي از شارژش كم هم ميشه ( حتي بعضي اوقات وقتي كمتر از ٢٠ درصد هست شارژ و به شارژر وصل ميكنم چراغ قرمز روشن ميشه و علامت شارژ شدن هم روي دستگاه مياد ولي تو home screen پيغام ميده دستگاه رو با شارژر وصل كن !)الان مشكل شناسايي نشدن ديوايس بوسيله pc هم اضافه شده ( توي فروم اصلي اندرويد ميخوندم چند نفر ديگه هم اين مشكلاتو داشتن ولي راه حلي ارائه نكرده بودن)
كابل ات رو عوض كننقل قول:
بچه ها گوشیم دو سه روزه هی پشت هم هنگ میکنه :n03:، 10 ماهه دارمش ولی الان به این مشکل بر خوردم. اصلن نمیتونم با گوشی کار کنم . وقتی هنگ میکنه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مجبورم باتریشو در بیارم بعد دوباره بزارم تا روشن شه. بعد اینکه روشن میشه بعد از چند دقیقه تا 1 ساعت دوباره همین مشکل پیش میاد. حسابی رفته رو اعصابم :n03: . میدونید مشکل چیه؟؟؟؟
یک دوستی هم به خاطر بد افزار کلا تاچ ویزش بسته میشد.
شما مشکلی با فکتوری ریست نداری؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود که با فول وایپ کردن حل شد و احتمالش هم به این دادم که برنامه کنترل باتری احتمالا باعث شده بوده به خاطر آلوده بودنش:n01:
مشکلی پیش نمیاد؟ این مشکل حل میشه؟
نقل قول:
اگر بک آپ دارید فکتوری ریست کنید درس میشه
نه مشكل از كابل نيست كلا با چند تا شارژر ديگه htc و سامسونگ هم امتحان كردم مشكل پابرجاست
سلام.نقل قول:
معمولا" با وایپ کردن گوشی این مشکل حل میشه منتها اطلاعاتتون پاک میشه.:11:
ممنون دوست عزيز:n16:
من وايپ كردم ولي بازم درست نشط متاسفانه فقط الان زبان دستگاه اسرائيلي شده هيچ نظري ندارم چجوري بايد درستش كنم
سلام.نقل قول:
همون اول باید زبان انگلیسی رو انتخاب میکردید.اگه تازه وایپ کردید و اطلاعاتی روی گوشیتون نیست یه بار دیگه وایپ کنید و توی صفحه اول انگلیسی رو انتخاب کنید وگرنه باید از روی آیکونها زبان رو پیدا کنید و از اونجا انگلیسی رو انتخاب کنید.:11:
ممنونم :n16:نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم:
اگه با این گوشی زیاد تو نت بریم،البته نه همیشه ،ممکنه ویروسی بشه؟
و یا هنگ کنه؟ چون به اندازه کافی باتریش که زود خالی میشه و خب قاعدتا داغ میکنه..
پاسخ بدید ممنون میشم...
نقل قول:
سلام
ویروسی که بستگی داره به چه سایتایی سر بزنین، اگه اونجا ها آلوده باشه شما هم گوشیتون آلوده میشه، که این بازم بستگی داره به این که اون سایت چطوری آلوده باشه، اگه روی خود پیج ویروس یا هر چیز دیگه ایی باشه، معمولا با رفتن به اون پیج اجرا میشن ولی امنیت سیستم عاملتون بالاس راحت اینطوری آلوده نمیشه، حالت بعدی اینه که نرم افزار آلوده دان کنید و روی گوشیتون اجرا کنید.
هنگ کردن بستگی به عوامل مختلفی داره،
اگه گوشیتونو روت کردین، ممکنه بخاطر کرنل باشه
ممکنه نرم افزار خاصی دارین استفاده می کنین که اون باعث هنگ میشه
ویروسو این مسائل هم هست ولی باید ببینین اگه جای خاصی رفتین و بعد از اون اینطوری شده، ممکنه آلوده شده باشه گوشیتون.
سلام.نقل قول:
در مورد ویروس که دوستمون لطف کردن و توضیح دادن اما در مورد باطری و داغ کردن بستگی داره به مقدار استفاده گوشیتون از سی پی یو و اینکه چه برنامه هایی رو استفاده کنید و اینکه چه برنامه هایی به صورت مدام روی گوشیتون در حال اجرا باشه.اگر این برنامه هارو با نرم افزاری مثل آتو ران منیجر مدیریت کنید نه باطریتون زود خالی میشه و نه گوشیتون داغ میکنه من معمولا" صبح که شارژر رو از گوشی جدا میکنم تا شب با مقدار تماس خیلی زیاد و استفاده از اینترنت در حد متوسط و البته بدون اینکه بازی کنم یا فیلم ببینم تا شب متوسط بین 80 تا 75 درصد شارژم باقی میمونه اما اگر بازی کنم یا فیلم ببینم و با همون مقدار تماس و اس ام اس و اینترنت نهایت شارژ م تا شب به 40 در صد میرسه.یعنی در هر شرایطی از صبح تاشب بیشتر از شصت درصد شارژم استفاده نمیشه.
ضمنا" یکی از مواردی که به شدت توی کاهش شارژ تاثیر داره اینه که منطقه ای که هستید آنتن خوب نباشه و گوشی مجبور باشه مدام آنتن رو سرچ کنه.:11:
دوستان اگه یادتون باشه قبلا پرسیده بودم که گوشی گلکسی اس 3 همکارم بعضی وقت ها که صفحه قفل هست ، و بعد از مدتی میخان برم با گوشی کار کنن میبینن گوشی خاموش شده و اصلا هم روشن نمیشه باید باتری را درآورد .
این مشکل یکی دوبار پیش اومد و دو هفته ایی بود که دیگه این طور نشده بود تا دیروز که بازم گوشی در حالی که صفحه اش قفل بود خاموش میشه ( بدون اینکه ما متوجه بشیم ) و تا باتری را درنیاریم روشن نمیشه .
در ضمن گوشی یک ماهه خریداری شده با گارانتی سامتل .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
نقل قول:
شما ورژن آندرویدت چنده ... ؟؟
منم یک تبلت لنوو دارم که همین مشکل رو داره ... احتمال داره از رام باشه
4.1.2 رسمی است .نقل قول:
نقل قول:
گوشی رو وایپ کنید , اگه مشکل ادامه داشت یک رام دیگه روش نصب کنید
احتمال داره از بدافزار هم باشه
دوستان صفحه گوشيم گاهي اوقات خود به خود روشن ميشه و بعد از چند ثانيه خاموش ميشه.
چه كنم؟ :n15:
بد افزار هست. فکتوری ریست کنید یا بد افزارو پیدا کنید
ممنون ، اپیلیکیشنی نیست که بد افزار را شناسایی کنه ؟نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان برنامه مسیر یاب آفلاین برای این گوشی سراغ دارین بهم معرفی کنین:n16:
سلام خدمت همه دوستان
بالاخره امروز گوشی رو 1/300 فروختیم رفت و سفارش s4 رو دادیم ببینیم چجوریاست:n02: