دوستان اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها کدومه؟
من اخرین چیزی که نصب کردم این Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED بود.
اگر جدیدتر هم هست لطفا لینکش رو به من بدید
Printable View
دوستان اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها کدومه؟
من اخرین چیزی که نصب کردم این Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED بود.
اگر جدیدتر هم هست لطفا لینکش رو به من بدید
دوست عزيز بايد صبر كنيد تا فصل تقل و انتقالات كه فكر كنم ماه ژانويه باشهنقل قول:
سلام
الان من در مستر لیگ در نیم فصل اول هستم و به دروگبا پیشنهاد دادم و اونم قبول کرده . اما هنوز به ترکیبم اضافه نشده . چرا ؟؟
من نیم فصل اول تموم کردم تو نقل و انتقالات نیم فصل پیشنهاد دادم اونم قبول کرد ولی تو ترکیبم نیست؟نقل قول:
الانم دارم نیم فصل دوم بازی میکنم ولی بازیکنی که خریدم رو نمیدونم کجاست؟؟!!!
سلام دوستان
چرا تو pes 2013 لیگ نیست؟ فقط کاپ هست کسی میتونه کمکم کنه که لیگ برم یا اضافه کنم؟
سلام دوست گرامی .نقل قول:
متاسفانه لیگ رو ورداشتن و راهی نیست تا اضافه بشه ..... فک نمیکنم پچی هم وجود داشته باشه که لیگ رو اضافه کنه ....
شما میتونید مستر لیگ بازی کنید . :n12:
آرمین جان چی شد؟نقل قول:
گزارشگر عرب پیدا نشد آخر :n02: ...... شما تست کردی؟
+
مزدک که حالمو بهم زد با گزارش کردنش :n02: میگه : این مسیه ... این مارسلوئه :n20:
کسی گزارش فیفا رو لینکی داره ؟
این گزارش ترکی رو هم دو تا لینک بودم که جفتش خیلی کند بود با اینکه سرعتم دو مگ بود دیشب گذاشتم بعد چند مگ دانلود کردن اینقدر کند بود قطع شد
احتمالاً مذاکرات نهایی نشده بعضی مواقع بازیکن قبول می کنه تیم قبول نمی کنه بعضی مواقع برعکسنقل قول:
تایتل آپدیت:نقل قول:DVD Version Update File: Patch103.zipولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
کد:http://download.peskits.com/DOWNLOAD/PES_2013/DICIEMBRE/rld-pes13103.rar
آره خیلی خیلی مضخرفه گزارش مزدک... نه عربی اصلاً موجود نداریم دی:نقل قول:
من همون روز مستقیم کردم این آخرین ورژنه و البته مستقیمنقل قول:
خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:
کد:http://spaniuly.dl.rapidbaz.com/IP1sF/Proevosoc13_TR_SPIKER_V.1.2.rar
ای بابا ... پس باید صدای بازی رو ببندم آهنگ جاش گوش کنم :n08::n02:نقل قول:
آره خیلی خیلی مضخرفه گزارش مزدک... نه عربی اصلاً موجود نداریم دی:
فدات !!!!!!!!
این بازی را نصب کردم.
اما بعد از چند دقیقه که وارد بازی میشم میپره!
آنتی ویروسم هم غیر فعال میکنم اما باز هم بازی یهو قطع میشه!
لطفا کمکم کنید
نقل قول:
ممنون ولی دیشب هم اومدم اینو دانلود کنم نشد الانم نشد :
پیام خطا » شما به عنوان کاربر رایگان، تنها می توانید ۲ دانلود همزمان داشته باشید و در حال حاضر سیستم بیش از این تعداد را با مشخصات شما شناسایی کرده است
راه حل » لطفا نسبت به تهیه اشتراک رپیدباز اقدام نمایید و یا در فواصلی دیگر و بعد از اتمام دانلودتان مجددا سعی کنید
نمیتونید مثلا اپلود باز ریموت کنید؟
پچ جدید برای XBOX360 نیومده؟
نه خودم دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس با این تفاسیر فایل دوم رو نصب کنم؟
کرک هم که انگار پاک شده .
کد:http://download.peskits.com/DOWNLOAD/PES_2013/DICIEMBRE/
من فقط توی رپیدباز اکانت دارم واسه فچ کردن فایل به نظرم باید توی آپلود باز اکانت داشته باشینقل قول:
لینکایی که توی سایت تورگچه اسپیکر گذاشتن رو نتونستید دانلود کنید؟
پچ رسمی یا دست ساز؟نقل قول:
برای کرک بهتره که از سایت گیم کپی وُرلد استفاده کنید...نقل قول:
نه نسخه دانلودی دانلود اورجینال هست درسته که ما هم بازی هامون دانلود میشه ولی چیزی که دانلود می شه clone شده از دیسک اورجینال هست این رو دقت کنید! اما نسخه دانلودی اینه که شما بازی رو اینترنتی خرید می کنید ولی به جای ارسال دیسک برای شما لینک دانلود بازی از سوی کونامی ایمیل میشه همراه با شماره سریال یکتا و اورجینال و گیم آیدی و کونامی آیدی و ... برای استفاده از خدمات آنلاین... اینایی که پایریسی منتشر شده از روی دیسک اول ایمیج می گیرن بعد آپلود می کنن بنابراین نسخه هایی که الان دست ماها هست نسخه دیسکه
منظورتون اینه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینه که نه سرعت سرورش خیلی پایینه من با سرعت دو مگ هم نتونستم چند مگ دانلود میشه خودش ارور میده و دانلود کنسل میشه
نه بابا این که اون قدیمی اس تازه معلوم نیس لینکاش زنده ان یا مرده:نقل قول:
اینا رو میگم لینک اصلی که من اینارو مستقیم کردم
یا
ببینید از کدوم می تونید دانلود کنید یا مستقیم کنید
همین دو تا رو گفتم دیگه کندهنقل قول:
این دوتا همون لینکاس دیگه که ادرس پستشو گذاشتم:
نقل قول:
فرقی نمیکنن که :دی
والا از بین 3 تا لینک اینکه نتونی از هیچ کدوم استفاده کنی بدشانسی بزرگیه... شما مطمئنی که نمی تونی اون لینکی رو که من گذاشتم دانلود کنی؟ آخه ربی نداره اون مستقیمه من خودم وقتی دانلود می کنم اون از کجا می دونه که اکانت دارم یا ندارم؟ من که نه توی سایتش می رم نه ساین این هستم پس چرا می تونم دانلود کنم؟
یه سوال دارم : من الان مستر لیگ رفتم و رئال مادرید رو مربی گری و بازی میکنم با استفاده از ترفندی GP یا همون پول باشگاه رو بی نهایت کردم هرچی که بود خریدم منظورم تو قسمت shop هستش. تمرین بازیکنا وسایل خلاصه همشو خریدم اما من واسه بازیکنا کفش میخوام. چجوری کفش بخرم؟
:n03::n03::n03:
والا نمیدونم مشکلش چیه بقیه دوستان تست کنن ببینن میتونن این دانلود کنن ؟نقل قول:
فقط لینک باز کنن ببیننن ارور میده یا میتونه شروع به دانلود کنه
تست کردم آره نمیشه حتما باید ساین این باشم من ساین این بودم الان هم از کرم هم اکسپلورر ساین اوت کردم نشد والا نمی دونم چی کار کنم. اگه لینک بهتری گیر اومد یا تونسم روی یه اپلود سنتر بهتری فچ کنم فایل رو می ذارمش حتماً
کلا هرچی باشه فرق نداری فقط جدید باشهنقل قول:
پچ رسمی یا دست ساز؟
رسمی ها:نقل قول:
دیتا پک 3
آپدیت های تایتل : 1.03
(برای مدیا آیدی که ما الان در دست داریم و بصورت پایریسی منتشر شده آپدیت 1.03 نیومد و آخریش 1.02 هست)
پچ دست ساز مال یک ویرایشگر حرفه ای به اسم استویان هست... یه پسر 27 ساله بلغاری هست که راهنمایی های زیادی هم بهم کرد و کمک های زیادی کرد که بتونم بازی رو ویرایش کنم...
بدیش اینه که دیر عمل می کنه آخرین پچش بر پایه دیتا پک 2 هست...
من بازی خودم رو ویرایش کردم و کل لیگ انگلیس رو به حالت لایسنس شده در آوردم
اسم تیم ها اصلاح شدن
لوگوشون اصلاح شدن
لباساشون درست شدن
اسم لیگ و کاپ انگلیس به
The F.A Cup و Barclays Premier League
تغییر پیدا کرده
با ابزارهای خاصی میشه این کار رو انجام داد البته بایستی که کنسولتون جی-تگ یا ریست گلیچ ه_ک شده باشه
سلام
ترفندهای این بازی را از کجا پیدا کنم؟
شما ورژن بازیتون چنده؟نقل قول:
منظورم اینه که تا حالا پچ رسمی کونامی رو دانلود کردید؟ 3 تا آپدیت رسمی داره شما اگه نصب نکردید آخرین پچ رو نصب کنید... تا اونجایی که می دونم بعد از هر برد توی مستر لیگ (باید بازی کنید نه اینکه کوئیک سیمولیت کنید) دقیقا مثل مود BAL براتون کفش های مختلف می ده
والا ترفند که زیاده سایت ها و وبلاگ های زیادی ترفند می ذارن اما شما بهترین ترفندها رو توی یوتیوب می تونید پیدا کنید واسه PES برای همه بازی ها می تونید از یوتیوب تیوتریال و رهیاب و آموزش پیدا کنید گرچه به عقیده من تراینینگ این نسخه واقعا عالیه شما به قسمت تراینیگ بازی برید و اون چالش ها رو سعی کنید که پاس کنید. مطمئنا چیزای زیادی یاد می گیرید که توی بازی به دردتون می خورهنقل قول:
سلام
آقا من یه مشکل دارم توی PES من دسته های بازی را جا به جا میشناسه دسته دو را دسته یک میشناسه و دسته یک را دسته دو
قبلا دوتا دسته بود مشکلی نبود ولی الان یه تک دسته وصل میکنم دسته یک ولی بازی اونا دسته دو میشناسه و نمیتونم با هاش کار کنم لطفا بگید چه جوری فیکسش کنم:n16:
سلام دوستان خوبم
لطفا اخرین اپدیت رسمی pc رو با مخلفاتش برام بزارید ورژن و دیتا پک هردو 1.00 هستند
با سپاس:n16:
نقل قول:
این مشکل نیست که دوست عزیز یکی از دسته ها رو دسته یک و اون یکی رو هم دسته دو میشناسه بهتره حساس نباشید چه فرقی می کنه شما کنترلر شماره 2 رو به عنوان پریماری تنظیم کنید... چیز حادی نیست یعنی اگه معکوس عمل کنید دقیقا میشه چیزی که می خواهید... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم... شما فایل setting رو اجرا می کنید و کنترلر پریماری رو به دلخواه اون دسته ای رو که می خواهید انتخاب می کنید و تنظیم می کنید...
نقل قول:
تایتل آپدیت:
DVD Version Update File: Patch103.zip
ولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند. همگی نسخه کلون از دیسک اورجیال هستند
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
کد:http://spaniuly.persiangig.com/P30World/pes13-v1.03-fix.zip
قبل از ریختن کرک دقت کنید اول ویروس یاب رو غیر فعال کنید بعد کرک رو همراه با فایل rld.dll کپی کنید توی مسیر نصب... بعد اون پوشه رو ببندید و ترک کنید... ویروس یاب رو فعال کنید و توی تنظیمات مربوط به Exclusions فولدر کونامی توی program files اد کنید یعنی شما با اینکار ویروس یاب رو مجاب به این می کنید که کاری با فایل های درون این پوشه نداشته باشه... در غیر این صورت فایل rld.dll توسط ویروس یاب پاک میشه
موفق باشید
برای xbox360
با آپشن فایل هایی که daymouse برای ایکس باکس بیرون میده خیلی راحت میشه تمام تیمها و لیگ ها رو لایسنس کرد لیگهای بوندس لیگا و لیگ قهرمانی انگلیس (سطح 2 انگلیس) هم اضافه شده دو وع هم آپشن فایل میده یکی بر پایه دیتاپک های کونامی یکی بدون اونها فقط با بازی اصلی که نیاز به هیچ گونه دانلودی از لایو نداره فقط حدود 20 مگ دانلود داره بعد با فلش منتقل میشه به هارد کنسول.
استقبال از آپشن فایل هاش به قدری بالاست که فلش های آماده و کانفینگ شده با آپشن قایل هاش رو تو اینترنت برای فروش میگذارند.
سلام
من اپدیت اولی رو ریختم ولی وقتی نصبش میکنم ارور میده که این برنامه یا نصب نیست یا گم شده
باید چیکار کنم؟؟؟؟:n14:
آپدیت دوم رو امتحان کنید یعنی ورژن دانلودی بازی
دوستان برای آپدیت بازی (مخصوصا ترانسفرها) در PS3 چه باید کرد ؟ (بازی کپی و ورژن کنسول 3.55 هست)
ممنون دوست عزیز دومی کار کرد من جز اون 1% بودم :n02:نقل قول:
متاسفانه من پلی استیشن ندارم ولی نمی تونی مستقیما به شبکه PSN متصل بشی فایل دیتا پک از سایت های پایریسی دانلود کن... مطمئنا روش ها و Tool هایی مثل ایکس باکس کانتنت منیجر برای پلی 3 وجود داره که بتونی فایل ها رو بریزی روی هاردت می تونی به تالار کنسول ها هم مراجعه کنی ولی من پیشنهاد می کنم توی فروم های خارجی بگردینقل قول:
بسیار عالی...نقل قول:
پس خاطرت باشه که اگه پچ 1.04 یا 1.05 و ... اومد پچ ورژن دانلودی رو دانلود کنی
موفق باشی
با سلام.
دوستان من یه مدتی نبودم,میشه لطف کنین آخرین پچ رسمی و غیر رسمی,خلاصه هر چی که جدید اومدرو برام بذارید,مخصوصا آپدیت خود کونامی و پچ pesedit,توی تاپیک گشتم اما گیج شدم!!
ممنون
رسمی :نقل قول:
صفحه قبل پست شماره 1788
غیر رسمی pesedit:
AAA رو از لینک پاک کن.کد:http://softAAA98.ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
اگه از pesedit استفاده کنی،آپدیتهای رسمی رو داخل خودش داره و شاید فقط نیاز به اون کرک داشته باشی.
دوستان لطفا یکی به من بگه توی مسترلیگ چجوری میتونم درصد انتقال بازیکنان رو بالا ببرم؟ممنون میشم
آخه اینجوری هر کی رو میخوام بخرم همشون درصد انتقالشون 2 یا 1 درصد :n03:
به فکز یه مربی باشید که ترانسفرینگش بالا باشه اینطوری راحت بازیکن می تونید بخریدنقل قول:
دوست عزیز بهترین مذاکره کننده رو ورداشتم ولی هیچی که هیچینقل قول:
نمیدونم چیکار کنم
ککککککککککککککممممممممممم مکککککککککککککککککک
سلام
چرا داور موقعی که خطا میشه آوانتاژ میده کارت زرد نشون نمیده؟موقع کرنر چه جوری بازیکنان داخل محوطه افزایش بدم؟