[COLOR="#800080"]برو اینجا تمدید کن همشهری[/COLOR] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
[COLOR="#800080"]برو اینجا تمدید کن همشهری[/COLOR] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خط شما نویز نداره نرمالهنقل قول:
از تو خود سایت می تونی تمدید کنی برو تو قسمت تمدید سرویس جاری سرویست رو به سبد خرید اضافه کن و بعد پرداخت کننقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
چه طوره مقدار SNR واسه همه بین10 تا 30 هست و نویزشون هم کمه ولی واسه من
مقدارSNR بین 120 تا 200 هست. قبلا 230 بود الان کم شده
ودر ضمن نویز هم زده 340
چه طور این طبیعیه. یعنی مودم این اطلاعاتو اشتباه میده یا خطم همین طوره
سلام
من الان سرویس ٢٥٦K-٢Month دارم می خواستم بدونم اگه سرویس با سرعت بالاتر بگیرم روی سرعت رایگان شبانه تاثیری داره؟ بیشتر میشه یا فرقی نمیکنه؟
نویز شما 340 نیست 34/0 هست و snr شما هم 12/3 هست مودمه شما ممیز رو نمیزاره نویز 340 خیلی زیاده اینقدر زیاد که اینترنت شما اصلا وصل نباید بشه چه برسه به اینکه بخواد رو 21000 ثابت بشه خط شما یه خط معمولی هستنقل قول:
ماشالله
تاپیکتون رو دیدم مخم سوت کشید !
عجب کیفی می کنین
اینجا که مخابرات مارو مظلوم گیر آورده قیمتش سرویس ها رو 2 برابر کرده!!
آقا جای ما هم دانلود کنین نوش جونتون
به تاپیک ما خوش اومدید:sq_8:نقل قول:
دوستان میخواستم سرویسمو از 512 به 256 تغییر بدم از طریق نت نمیشه؟؟؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
حالا یه سوال
چرا با زیاد شدن دان استریم سرعت اینترنت زیاد نشد.؟ یعنی محدودیت گذاشتن رویه 4 مگ؟
از مخابرات محل پرسیدم میگه ما نمیتونیم محدودیت بزاریم اینا رو مخابرات مرکزی شهر میزاره.
دوستم الان یه ماهه تویه بابل ای دی اس ال گرفته. از همون اول سرعتش بالا بود 1500 کیلوبایت بر ثانبه دانلود میکنن
نه حتما باید بری مخابراتنقل قول:
والا اینو دیگه من نمی دونم سرعت خود من با بالا رفتن دان استریم بالا رفته اینکه تو بعضی از شهر ها چرا با بالا رفتن دان استریم سرعت ثابت مونده یه خورده عجیبه احتمال زیاد مخابرات مرکزی شهرتون محدودیت گذاشتن ولی بازم به قطع نمیشه گفتنقل قول:
بازم مرسی
یعنی واس برم مخابرات بگم جریانو ببرن بالا سرعتو.
ای بابا امروز سرویسم تموم میشه تو سایتشونم نمیشه رفت 4 روز هم تعطیله
گیری کردیم از دست اینا
سلام من اهل ساري هستم ميخواستم بدونم كه اينترنت مخابرات تو ساري چجوري هست محدوده من مخابرات ميدان امام هست من خودم از فن آوا سرويس 8 مگ دارم ولي شبانه 2 مگ هست ميخواستم بدونم از مخابرات اينترنت بگيرم ميارزه يا نه
سرعت با این لینک هم بالا نمیره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب از کافینت یا جای دیگه تمدیدش کن.نقل قول:
مخابرات 4 مگه. هم روز و هم شب.نقل قول:
اينم از سرعت اينترنتم از فن آوا
افشین جان خود سایت مخابرات نمیشه رفت.
صبر داشته باش خحوب میشهنقل قول:
براي گرفتن سرويس بايد چيكار كنم و قيمتها و حجم ها رو از كجا مطلع بشم
ميگن قطعي زياد راست يا دروغ
میگم الان که دارن رو سایت و سرویس محاسبه ترافیک تغییرات اعمال میکنن نمیشه هر چی میخوایم دانلود کنیم؟!!!
فکر کنم ترافیک نندازه!!
کسی تست کرده؟
ازون حرفا زدیا اخه وقتی سایت بالا نمیاد ملت از کجا تست کنن ببینن حجم انداخته یا نه:sq_8:نقل قول:
برو مخابرات منطقتون و در خواست بده اونجا قیمت و لیست سرویس ها رو میدننقل قول:
قعطی نداره ولی افت سرعت داره مثلا یه وقت میبینی تا کلیک می کنی سایت میاد بالا یه وقت می بینی چند ثانیه طول میکشه ادمو دق میده ولی الان نزدیم 20 روزه سرویس ها پایدار شده و من زیاد به افت سرعت هم بر نخوردم
سلام دیشب تا یک و نیم شب نشستم اولین روز بود که نت وصل کردن برام مخابرات رو میگم تو روز سرعت تا 800 کیلوبایت بر ثانیه میره خدایا توبه!!! ولی شب زیر 50 کیلوبایت هست حالا گفتن شبانه رایگان سرعت رو باید بیارن پایین نه اینقدر دیگه.... جاهای دیگه هم همینطوریه؟
راستی برای اینکه سیستم شبانه حساب کنه مجبوریم مودم رو روشن خاموش کنیم؟
عزیزان ! سایت مخابرات بستس !یه بنده خدایی که مثل من ترافیکش تموم شده باید چیکار کنه ؟
برو مخابرات منطقتون دستی تمدید کننقل قول:
از سرورهای پر سرعت مثل رپیدشر و میدیافایر استفاده کن و لینک های بیشتری رو همزمان برای دانلود بزار، حداقل 5 تا.نقل قول:
صبر.......نقل قول:
اینم چیز :) من ! نمیدونم سرعت چرا اینقد پایینه !!؟؟؟
درود
دوستان وضعیت مرکز مخابراتی نوشیروانی چطوره ؟!
الان از آسیاتک 2 مگ دارم و سرعت دانلود روزانه بین 200 تا 400 و شبانه هم حدود 60 !
دانلود شبانه واسم مهمه که وضعیتش خرابه...
فرقی بین مخابرات و آسیاتک هست ؟!
چرا با فیلترشکن دوبرابر ترافیک میره؟
اگه منظورتون مرکز دانشگاه بابل هست که توصیه میکنم حتما مخابرات بگیرید ...نقل قول:
در حال حاضر هم روز و هم شب سرعت فوق العاده شده ...
شب ها بین 7 تا 8 گیگ دانلود دارم !
با سلام به همه
آقا یکی به ما بگه که این crc چیه که هر دو ثانیه ۱۰ تا میره بالا؟
و ایکه حالا و تو این عکس وضعیت خطم چطوره؟؟؟
و این اصطلاحات و اعداد دقیقاً بیاگر چی هستن؟؟؟
و چطور میتونم به وضعیت خطم سر و سامون بدم؟؟؟؟
من اسپلیتر جدید خریدم و از ابتدای اونجایی که خوده مخابرات بهمون سیم داده، یه سیم نو و جدید کشیدم اما بازم وضعیتم اینه؟
چیکار کنم، راهنماییم کنید
ولی برای من اصلا خوب نیست! شبها به زور 5 گیگ دانلود می کنم.نقل قول:
سرعتت تو روز چنده. مرکز دانشگاه فکر کنم آخرین جایی که می خوان درست کنن.
برای تک لینک حدود 50 ولی چندین لینک همزمان تا 450 میرسه !نقل قول:
به زور 5 گیگ دانلود میکنید اصلا خوب نیست ؟! :)) پس اونایی که اصلا دانلود ندارن چی بگن ؟!
دوستان دیگه هستن تو شهر های مجاور دارن شبی 20 گیگ به بالا دانلود میکنن ! پس واسه من هم افتضاحه !
من هم منظورم همین بود دیگه. الان رفیقم امیرکلا هست سرعتش شده 1Mb/s ولی ماله ما هنوز همون 450 .نقل قول:
خبر نداری مرکز دانشگاه رو کی درست می کنند؟
من در جریان نیستم ... چی رو درست میکنن ؟! چه مشکلی داره که باید درست بشه !؟نقل قول:
سرعت دانلود دوستتون 1 مگابایت بر ثانیه هست ؟ 2 برابر ما ؟ خیلی خوبه ...
سلام و عرض ادب:11:
ديشب اخبار ساعت 22 شبکه 3/سه صدا و سيما؛ يه خبري گفته بود در مورد افزايش سرعت اينترنت از 13 آذر؛ و راه اندازي تلفن 2020 تمام استانها
از دوستان؛ کسي خبر يا اطلاعات تکميلي در اين مورد دارند، ممنون ميشم اطلاع رساني بفرماييد
پست های قبلی رو بخون متوجه می شی. برای خیلی از دوستان سرعت به 2Mb/s هم رسیده.نقل قول:
بله منم شنیدم مثل اینکه قرار downstream افزایش پیدا کنه.نقل قول:
یعنی فقط سزعت دانلود نه آپلود.
نقل قول:
هیشکی منو دوست نداره
هیشکی به سوال من جواب نمیده؟؟؟؟؟