اقا من این بلوز رو از کجا پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی ندر رو گشتم نتونستم پیداش کنم
Printable View
اقا من این بلوز رو از کجا پیدا کنم
هر چی ندر رو گشتم نتونستم پیداش کنم
یعنی هیچ کس تجربه زدن این بابا رو نداره من اولیشم
بعدا هم میان تو سرور ها می گن تو نوبی بیا ببین که نوبه
عزیزم یه برجایی هست تو ندر که جنسشم از ندر بریک هست ( اون قهوییا !) توی اونا بلاز اسپاونر هست که یه موب آتیشی هست ! با کشتن اون بالز بدست می آرید !
عزیز دل برادر گشتم ولی نمی شه پیداش کرد
شانست بده دیگه ! ولی بودنش هست ! باید خیلی بگردی ! من یه بار رفتم جلو اسپاون بود ! یه مپ دیگه 6 روز کامل گشتم تا پیدا شد !
سلام به همگی!
الان سروری ران هست؟!
شاید به اغوش گرم ماینکرفت برگشتم!!!
اخرش پیدا کردم
وسط نقشه رو گشتم نبود زدم به کنارهای نقشه درست از کنار دریای ماگما رفتم اخرش رسیدم به چند تا ستون سیاه بالا که رفتم درست از کنار بلوز سر در اوردم زدم گشتمشون تا دل استکبار بلزه !!
حالا در به در دنبال دراگون نرد هستم می خوام استار ندر رو گیر بیارم
بچه ها تا هفته دیگه سرور رایگاااااااااااااااان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میشه :sq_15:
:26::42: خدایا هوی را از ما نگیر...نقل قول:
آقا من تو ساخت هتل و رستوران و همچنین برج میلاد و * منجنیق و زنگ در و ... * مهارت دارم اگه خاستید میتونم تو سرورتون بسازمخونه هم میتونم بسازم راستی یه پیشنهاد : اگه بتونید بازی را واقعی کنید خیلی بهتر میشه مثلا یه کالای واسطه تو بازی قرار بدید به جای پول مثل زغال ( هر زغال 1 دلار )یا مثلا شغل و از این جور چیزا تو بازی بزارید و روزانه به کسانی که شغل دارن حقوق بدید ( مثل آهن یا ..)خلاصه اگه کمک خواستید در خدمتم
دوست عزیز :دی اسپاون رو با 4 تا خارجکی توی Hamachi ساختم :5: نمخواد دیگه :دی دستتم درد نکنه :5:نقل قول:
:دی:35:نقل قول:
تنکیو :دی :دی :دی = Tnx :دی
وایسا سرور زده شه یه سروری میشه حالشو ببری :21:
Spawn رو ببینی مغزت همون یا در جا م ی گ و ز ه :دی
راستی یادته سره 4 تا Piston با هم دعوا کردیم ؟ :sq_13: چه دورانی
سرور حدودا کی ساخته میشه؟
خواهش بااا منو تو این حرفا رو نداریم!!!نقل قول:
چقدرهم بهتر اسپاون خوب!
چی؟!؟!؟ در مورد چی حرف میزنی؟!؟!؟ کی منوتو دعوا کردیم؟!؟! هرکی دعوا کرده بات بیا به من بگو تا...!!!
فقط من ممکنه اولا نتونم بیام...چون کارت گرافیکم سوخته هفته پیش!! ( اصلا کلا ادم بدشانسی هستم!) اینترنت هم فعلا پول ندارم شارژ کنم! ( الانم از مال یه بدبختی دارم استفاده میکنم!!!!)
فقط دوستان یه جای خوب تو تپه برا من بزارید!!!
یووههاااهاااا :sq_2: میخوام این سرور هم مثل سرورای قبلی بترکونم !:sq_2: یه چیز جالب ! هر سروری که میرفتم ، میرفتم یه جای دور خونه میساختم چون دزد اینا نباشه !:sq_1:از شانس خوب من هم دزد میومد خونم ، هم 3 روز بعد دور تا دورم خونه میشد :sq_11: کلا میگن یا بقل اسپاون خونه بساز یا بقل سپهر :sq_24::sq_13: سرورای قبلی چون خونم خیلییییییییی گنده بود به نام نمیزدن تویلمو :sq_4: حالا ! کسی هست که 24 ساعت آن باشه و شریک بخواد ؟ پرو هم باشه :sq_16:
بعد یه چیز دیگه ! اقا برین سرورای خارجیرو ببینین .... هیچکدوم سرور شاپ نداره و این بازیکن ها هستن که شاب دارن ! شما ها هم بیاین شاپ نزارین دیگه ! باو شاپ گند میزنه به بازی :| مرده به جا اینکه بره جنگل پیدا کنه و کاکااو بکنه برگرده خونش ، میره شاپ یه دونه کاکااو میخره میاد خونش پرورش میده :| یا الان باید کلی بگرده روستا پیدا کنه تا ازش هویج و سیبزمینی بکنه ! اما الان راحت میره از شاپ یدونه میخره ، پرورش میده :| نزارین دیگه ! امیدوارم لگم نداشته باشه :( مخصوصا اون اولش که بازی میاد ! راستی :| ورزن 1.4 دیگههه ؟:sq_6:
اره به قوله خودت ورزن1.4.2 هستش :دینقل قول:
سرور هم شاید شاپ نداشته باشه ولی ChestShop میریزیم که بچه ها خودشون بسازن :دی
باز بهونه پهونه هاش گل کرد :2:نقل قول:
کم داری ها :2: گفتم که 5 شنبه دیگه :دینقل قول:
سلام داداشین
چند ماه دنبال این سرورای لعنتی ......... میگردم. :دی:sq_10:
خدا رو شکر یکیش داره میاد.:sq_15:
اقا سرور رو ران کن مردیم از بی کسی ... از بی سروری.:sq_3:
من 1.3.0 دارم میخوام اپدیت کنم وقتی فایل minecraft.jar رو دان میکنم پسوندش عوض میشه میشه زیپ.
وقتی خودم تغییر پسوندش میدم ارور میده وقتی همین طوری هم میزارم ارور میده در کل هــــــــــــــــلـــــــ ـــــــپ!!!:sq_17:
در ضمن اصغر به خاطره منفجر کردن نصف محله شما + قلعه جواد معذرت میخوام , معذرت خواهی رو به صورت کتبی نوشتم زدم کنار درت ( تنها چیزی که از انفجار جون سالم بدر برد) بعد انفجار. ... ناراحت نیستی که؟ میدونم نیستی همون موقعی که نامه سر گشادم رو کنار درت ( تنها چیزی که از انفجار جون سالم بدر برد) خوندی یه لبخند نمکین زدی گفتی ایول باببا از کی یاد گرفته تی ان تی بزنه. در کل دارم دنبالت میگردم تا دوباره پیشت خود نمایی کنم راستی دیگه از استون استفاده نکن که تخریبش زمان بره.
دادا مهران سرور رایگانه یا پولی؟
وی پی اسه یا خونگی؟
وی پی است لینوکسه یا ویندوز؟ :دی
نقل قول:
به به به بهههههههههههههههههههههههه ههههههه ICY Pro چند ماه نبودی ؟ :40::40::40::40::40::40::40::40::40:
وی پی اس رو بگم خیلی خفنه عزیز :دی
بعدشم خونگی بود دیوونه بودم سایت میزدم براش ؟ =))
سرور هم رایگانه :دی
هان؟؟؟:ینقل قول:
کم داری ها گفتم که 5 شنبه دیگه
فک کنم یه 6 تومنی بگیرم
اکانت وی ای پی ـو اینارو ok می کنم خواستی هم بگید دیگه چه بهتر :دینقل قول:
پنجشنبه!!!!
سرور؟؟؟؟
گفته بودنکه 5شنبه سرور ران میشه ولی نشده!یا اگه شده ای پی ندادن!
سرور تا 1 ساعت دیگه ران میشه و ip رو بهتون میدن !
بچه ها Sorry کار داشتم بد جور نتو نستم ای پی بدم
Ip سرور = mc.diamondcraft.ir
سایت = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور PVP و Creative هم چند روز دیگه درست میشه :دی
جیگر پچ سرورت چیه ؟ خود بازی رو تو سایتت بگذار ادمی که از گوگل میاد خود بازی رو از کجا پیدا کنه ؟
من انلاین اکانت ساختن یادم رفته چطوری بسازم تو سایت یه چیزهایی نوشتی ولی مثال نگذاشتی زیر توضیحت یه مثال بگذار
کسی لینک دانلود 1.4.2 رو داره؟
آقا ورژن 1.4.2 هستش چون 1.4.4 خیلی باگ داشت نزاشتم
لینک دانلود ها هم میزارم به زودی عزیز
اینم لینک 1.4.2 اگه بلد نیستید اینم آموزش : اول دانلود کنید
بعد برو تو Run بنویس %APPDATA% بعد Enter کن بعد برو تو فایل .minecraft بعدش توی bin حال minecraft.jar رو پاک کن اینی که دانلود کردی رو بریز
با تشکر :دی
اخ که چقد دلم برا ماین تنگ شده! ولی حیف تا وقتی کارت گرافیک نخرم نمیتونم بیام....
خدایی چقدر عجیبه ها! با گرافیک انبرد میتونم دوتا و کانتر بزنم ولی تی ورد و ماینکرفت نمیتونم!!!
در کل جای مارم خالی کنید!
حتما اطفا بیاید cretiveحال میده
من وقتی 1.2.3 رو میخوام اپدیت کنم ارورر میده!!! چه کنم ؟؟؟ ده بار تست کردم از هر روشی امتحان کردم نشد که نشد!!! :sq_7:
یکی یه لینک کامل بزار نمیخوام اپدیت کنم میخوام کلا دان کنم ؟! :sq_9:
فیس دوغ داری ؟ :دی بورو تو فیس دوغ Minecraft Install اون جا لینک های دانلود رو میزاره
نقل قول:
لطفا به پیام خصوصی جواب بده
نقل قول:
امیدوارم اتفاق ناگواری برات نه افتاده باشه و شاد و سر حال باشی
can't reach server
سرور سالمه دوست عزیز :sq_8: بچه ها هم به خوبی دارن بازبی میکنن :P
سرور روی ورژن چنده؟مجانیه؟آی پی لطفا
THe mehrankhan aziz chera bazi vaghta server offline mishe to ye site ke miram neveshte offline
دوستان ببخشید لانگلیسی تایپ کردم فراموش کردم نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ر روی ورژن چنده؟مجانیه؟آی پی لطفا
اینجا ای پی داده
ما هم نفهمیدیم ورژنش چنده
ورژن 1.4.5 هست