Nav + Comodo Fw به نظرم ترکیب قدرتمندی هست .نقل قول:
اگر ! اگر و بازم اگر !! خودتون خیلی مراقب هستید Eset Smart Security هم جواب گو هست و بسیار Light .
Nav + Comodo Fw به نظرم ترکیب قدرتمندی هست .نقل قول:
اگر ! اگر و بازم اگر !! خودتون خیلی مراقب هستید Eset Smart Security هم جواب گو هست و بسیار Light .
اره منم موافقم.eset 6خیلی قوی شده.فایروال , HIPS روی حالت تعاملی گذاشتم,از CLT سیصد گرفت.نقل قول:
بحث فایروال فقط به HIPS نیست ، فایروال ESET به درد وب گردی و اینترنت نمی خوره.نقل قول:
خواستم جواب ندم ولی دیدم نمیشه ، نباید سکوت کرد !نقل قول:
کسپرسکی دیتابیس ان مانند دیتابیس بیتدفندر هست .
در مورد ویروسی بودن همانطور که محمد گفتند باید اپدیت و فول اسکن می کردید ، نه اینکه فقط نصب بکنید و انتظار داشته باشید کسپر ویروس بگیره ، البته در یک بازه زمانی خودش فایل های سیستم را به صورت بلادرنگ اسکن می کنه.
و اینه اویرا با کرک ها میانه خوبی نداره ، نکنه کرک ها را بجای ویروس ، شناسایی کردی؟
و اینکه نرم افزار MBAM هم با کرک ها میانه خوبی نداره و اینکه فرق این برنامه و بقیه سوییت ها این که هست دسترسی ازاد داره برای اسکن کله سیستم حتی فایل هایی که اجازه دسترسی ندارند و اسکن ریجستری.
اگر دکور بودند ، شما نصب نمی کردید.:n09: و در اخر بجای اینکه اینجا فقط پست بزنید و همش درخواست خرید و قیمت گیری سوییت ها را انجام بدهید، بهتره یکم فکر بکنید که نیاز شما چی هست و بعدا قصد خرید را اعمال کنید .و اینکه کسی با خرید یک سوییت ، کاربر Professional نخواهد شد.و نمی شود.
کاملا موافقم امیر جان :
مشکل دوستان اینه که هر اخطار یا کشف نرم افزار ضد مخرب خودشون رو ویروس و آلوده شدن به مخرب قلمداد میکنن که اصلا اینطور نیست....
هم بحث فالس آلارم هست هم بحث کرک و کی میکر و کی ژن و حق کپی رایت و .... که الحمدلله و بحول و قوه الهی توی سیتمهای ما ایرانیها پره ازین فایلهای کرک ....(حالا کاری ندارم که خیلی از کرکهایی که دسترسی مستقیم به نت دارن اعتمادی بهشون نیست) اما مثلا کی میکرها و کیژنها رو اگه بهشون شک دارین بعد از ساخت شماره سریال یا خودتون پاک کنین یا بذارین ضد مخرب زحمتشو بکشه...
مثلا کرکی که توی سیتمتونه رو 1 یا بیشتر مخرب میشناسه و همون کرک اگه مثلا توی فلش مموری یا بکاپی از سیستم یا فولدر نرم افزار خام اون برنامه باشه هم یکبار یا حتی با فالس شاید چندیدن بار ویروس و مخرب شناسایی بشه و بهمین سادگی چند ده ویروس (مثلا ویروس ) از توی سیستم درمیاد...
یک نکته دیگه اینکه جدا از گیر دادن به کرک مالور بایتس حتی به گرد پای کسپر و دیگر محصولات مشهور از لحاظ شناسایی نمیرسه...از یه نرم افزار 10 مگی با آپدیت زیر 10 مگ انتظار دارین که شناساییهاش مثلا از کسپر بیشتر و صحیحتر باشه؟؟؟؟؟
امیر عزیز و دیگر دوستان بارها تکرار کردن که اول و آخر ایجاد و حفظ امنیت خود ما کاربرها هستیم و انتی ویروس فقط یک وسیله ست و وسیله به دست و اراده و نوعی که ما تعیین میکنیم فقط میتونه به ما کمک کنه...
در ضمن تمام شرکتها و آگاهان این حوزه تاکید دارن که حتما ضد مخرب رو روی سیستم تمیز و بدون مشکل نصب کنین تا اون هم تمیز و با حداکثر توان و بدون مشکل براتون کار کنه....مصداقش اینه که سیستم از قبل ویروسی نباشه و اقلا پاکسازی و اسکن کامل بشه و بعد ازون هیچ اثراتی از انتی ویروسهای قبلی رو سیستم موجود نباشه (این دو مورد مهمترینها هستن) و .....
پیروز باشید
امنيت مقولهي پيچيهاي هست و اين امنيت توسط خود انسان ارائه ميشه.
حتي اگر شما از بهترين آنتيويروسهاي دنيا (هركدوم كه مدنظرتون هست) استفاده كنيد باز هم خود كاربر و انسان هست كه بايستي براي امنيت اقدام كنه.
در كل اين نرم افزارها به نوعي كمك كننده در اين زمينه هستند.
شاد باشيد:40:
سلام دوستان
ببخشید اگه سوالم کلیشه ای و تکراری هست
میشه یه نرم افزار امنیتی رایگان معرفی کنید که کارش قابل قبول باشه و زیاد هم منابع سیستم رو درگیر خودش نکنه
اینکه رایگان باشه خیلی برام مهمه که نیاز به سریال و کرک نداشته باشه.
الان از ویندوز 8 استفاده میکنم، اگه برنامه ای معرفی کنید که بشه با سیستم امنیتی خود مایکروسافت(windows defender ) مچ بشه خیلی خوبه
:n16:
اگه به انتی ویروس خیلی قدرتمند نیاز نداری من روبواسکن رو پیشنهاد میکتنم. لینک دانلودش هم میزارمنقل قول:
32 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیتی
اگه مشکلی با تحریم شدن ایران توسط اوست نداری من اوست پیشنهاد میدم.نقل قول:
گزینه دیگه هم کومودو هست که میتونی از ادرس زیر دانلود کنی
این آنتی ویروس ها تا وقتی تست هایی ازشون گرفته نشه و خودشون رو اثبات نکنند نمیشه بهشون اعتماد کرد و به کسی پیشنهاد کردنقل قول:
بهترین آنتی ویروس رایگان آوست هست که اگر مشکلی با تحریم و آپدیتش ندارین نصب کنید و بعد از اون هم آویرا هست
این محصولات خیلی قوی تر از windows defender هستند.نقل قول:
نقل قول:
من پيشنهادم آنتي ويروس COMODO هست.
تقريباً از زماني كه تاپيك اين آنتي ويروس راه افتاده دارم ازش استفاده ميكنم.
راضي هستم و مشكلي هم باهاش نداشتم.
الان براي چندجاي دولتي هم نصب كردم. اونها هم از اين مورد راضي هستند.
شركت سماسامانه كه سامانه دانشجويي دانشگاهها رو طراحي و راه اندازي ميكنه هم از اين آنتي ويروس استفاده ميكنه.
با توجه به اينكه اين شركتها به صورت تخصصي روي آنتي ويروسها و امنيت كار مي كنند به نظرم قويتر از Windows Defender باشند.نقل قول:
کدامین ضد مخرب میتواند فقط و فقط با خرابکاریهای کرک ها کنار نیاد و اونقدر باهوش باشه که بخاطر کرک بودن و کپی رایت فایل موردنظر رو حذف نکنه!؟
نورتون در درجه اول از این لیست کنار میره چون حتی قرنطینه هم نمیکنه و فایل رو جذف میکنه...
سیستم موردنطر برای یک بچه هست که با لپتاپش بازی میکنه (کرک لازمه) پس کمودو هم از این لیست باید حذف شه
ESET باگ داره نمیدونم دقیقا با کرک ها چیکار میکنه البته در حال بررسی هست ولی امروز کرک مورد نظر رو نه قرنطینه کرد نه گذاشت اجرا کنه شایدم مشکل از ESET نباشه
ممنون دوستان بابت پیشنهاداتون
اواست فقط انتی ویروسش رایگانه؟ مثل اینکه اینترنت سکوریتش پولیه
اینترنت سکوریتی رایگان کمودو به نظرتون خوبه؟
دوست عزیز من جواب اون دوستمونو دادم که محصولی میخواست که با windopws defender کنار بیاد. وگرنه خودم میدونم:n02:نقل قول:
اوست تنها انتی ویروس رایگان داره و اینترنت سکیوریتیش پولیهنقل قول:
کومودو هم محصول خوبیه ولی اگه زیاد اهل کرک باشید اذیت میکنه چون خیلی گیر میده.در کل اگه حوصله ور رفتن باهاشو ندارید پیشنهاد نمیشه.
من تنها به فکرم کسپرسکای میرسه که گیر به کرک و کیجن نمیده.نقل قول:
دکتروب هم داشتم و زیاد به کرک گیر نمیداد.
سلام
گیر به کرک در آنتی ویروس های زیر نیست
AVAST سیستم ضعیف و بهتر از ESET
ESET سیستم ضعیف
Kasper سیستم قوی
موفق باشید
دوست عزیز یکی از موتور های این انتی ویروس بیت دفندر هست هم موتور بیت هم اپدیت بیت و چندین بار تستش کردم و خوب عمل کردنقل قول:
به نظرتون فایروال کمودو در کنار انتی ویروس اواست ترکیب خوبی میشن؟
فایروال که به کرک و این حرفا گیر نمیده؟
مشکلی ندارند ، ولی نسخه رایگان Avast رو نصب کنید ، سایر نسخه ها که SandBox دارند ممکنه تداخل ایجاد کنند .نقل قول:
سلام!
این آنتی ویروس هایی که برای اندروید هستند فقط ویروس های مال اندورید را میشناسند؟ چون چند تا ویروس خطرناک مال رایانه را ریختم داخل گوشی اما آنتی ویروس کومودو و نورتون هیچ چیزی را پیدا نکردند!!!!!!!!!
سلام :نقل قول:
بله فقط مال اندروید رو میشناسه...مخربهای پلتفرمها و سیستم عاملهای مختلف روی دیگر پلتفرمها اثری ندارن --
معلومه که نمیشناسه چون خرابکاری نمیتونن بکنن و نوع و زبان برنامه نویسی اونها مثل هم نیست ....
سلام.
بیت دفندر اینترنت سیکرو بتی یا کمودو اینترنت سیکروبتی؟
ایا تریال ریست بیت دفندر واسه توتال هم کار میکنه. و ایا نسخه اورجینال میشه ینی مثل کرک نا امن که نیست؟ ممنونم میشم جواب بدید مرسی
من با کمودو تقریبا اشنا هستم در مورد بیت خیلی کم میدونم. و نمیدونم هوش مصنوعی و .... چجوریه hips داره؟ چه امکاناتی داره؟ چه برتری هایی داره چه ضف هایی داره نسبت به کمودو
HIPS کمودو بهتر از بیت ( بیت اصلا HIPS داره ؟؟؟ )نقل قول:
ساختار کلی فایروال کمودو بهتر از بیت
شناسایی بیت بهتر از کمودو
حذف مخرب بیت بهتر از کمودو
در کل
آنتی ویروس بیت
فایروال کمودو
ولی اینترنت سکوریتی بیت میتونه امنیت شما را اوکی کنه و مشکلی نخواهد بود
بعد آنتی ویروس هایی که ما داخل کامپیوتر نصب میکنیم میتونند هر ویروسی که مال هر سیستم عاملی باشد را شناسایی کنند؟؟؟نقل قول:
پس بیت hips دارهنقل قول:
و از نظر هوش مصنوعی چی؟
سلام"بستگی ب میزان خطری ک با خودش ب همراه میاره داره. بعضی از مخربها از لحاظ ساختار، اینقدر قدیمی هستند ک هیچ مشکلی برای سیستمهای جدید ایجاد نمیکنند ک طبیعتا آنتی ویروس کاری باهاشون نداره. درمورد سیستم عامل ها هم همینطوره. بستگی ب نوع تهدید و برنامه نویسی ویروس یا... داره.نقل قول:
والا در مورد بیت نمیدونم از HIPS استفاده میکنه یا نه من پست قبلیم را هم اصلاح کردم تا در موردش اطلاعات بیشتری بگیرمنقل قول:
والا توی خود سایتش که یکبار هم از این کلمه استفاده نشده :n02:
بقیه دوستان نظری دارند ؟؟؟
متاسفانه در مورد هوش مصنوعی نمیتونم نظر درستی بدم چون تست بدرد بخوری نیست که هر دو محصول درش باشند
ولی تستی که خودمون زدیم کمودو در هوش مصنوعی حرفی برای گفتن نداشت
در کل آنتی ویروس بیت یه سر و گردن شاید هم سه تا سر و گردن از کمودو بالاتر باشه :n05:
در فایروال هم که بهتره مقایسه نشند :n02:
اگر بخواهیم کومودو را به کاسپرسکای بگیریم چی؟نقل قول:
دقیقا شرایط مشابه با بیت میشه با این تفاوت که فایروال کسپر خیلی عالی تره و یه جورایی نزدیک هست به کمودونقل قول:
توی آنتی ویروس میشه
بیت = کسپر ؛ این دو عالی تر از کمودو هستند
توی فایروال
کمودو > کسپر > بیت
سیستمتون باید خیلی قوی باشه تا هر دوتاشون راحت کار کنند/ کاسپر ک میدونید همش داره تو سیستم میگرده دنبال ی چیزی. آروم و قرار نداره ک :n02: اما از شوخی گذشته ب نظرم البته با اجازه جناب xman681 آنتی ویروس کاسپر با فایروال کومودو خوبه. تست کردم ک میگما. (با CLT فایروال کومودو همه تست هارو قبول شد ولی فایروال کسپر فقط حدود 96 تست رو قبول شد)نقل قول:
اخر ما نفهمیدیم که کدوم اسمارت سکیوریتی بهتره؟! الان Kaspersky internet security و ESET Smart Security هر دو رو پکشون رو دارم اما نمیدونم کدوم بهتره؟!
سلام" این سایته ب اکثر آنتی ها امتیاز داده و میشه با هم مقایسه کرد :نقل قول:
در مورد ورژن جدید محصولات نود32 و کاسپر هنوز اطلاع دقیق ندارم ک توضیحاتشون با دوستان دیگست.
بهتر از چه نظر؟ اگه از نظر قدرت پاک سازی؟ کاسپر بهتره . شناسایی هردو عالی هستن سبکی؟ نود سبک تره . اپدیت ؟.نود اپدیت هاش کمتره امکانات؟ هردو خوب هستن فایروال ؟ کاسپر بهترهنقل قول:
سلام دوستان
من از کاسپر 2011 استفاده می کردم و راضی بودم ولی مدتی هست که خیلی سیستم من را کند کرده است البته لب تاپ من کمی قدیمی و ضعیفه . رم 1 و سی پی یو 1.6
حالا من دنبال یک آنتی ویروس مطمئن و سبک برای سیستمم هستم استفاده من از اینترنت زیاده استفاده می کنم . منون می شم من را راهنمایی کنید
با تشکر
به نظر من ترکیب اویرا فری و کومودو فایروال خیلی عالیه با توجه به ضعیف بودن سیستمتون.نقل قول:
سلام.
بهترین آنتی ویروس از نظر راحت کرک شدن کدومه ؟
Avira و avast کرک میشن ؟
منظورم از کرک اینه که زمانی که کرکشون کردی ، دیگه راحت خودشون آپدیت آنلاین بگیرن و ...
کمپانی زوم الارم یک فایروال رایگان بیرون داده درسته؟
انتی ویروس رایگان هم زده؟
سلام :نقل قول:
زون آلارم فایروال چندین ساله ورژن رایگانش در دسترسه.یه پک هم داره شامل انتی ویروس و فایروال رایگان که یکجا میتونید از سایتش دانلود کنید.البته از سایت خودش فقط با اینستالر و آنلاین نصب میشه.اول یه فایل اینستالر 2 مگابایتی دانلود و با همون نصب میکنید(الان اکثر انتی ویروسها دارن به سمت اینستالر آنلاین میرن...
امنیت و کارائیش چطوره ؟ خیلی سنگین که نیست مثل کاسپر !نقل قول:
ممنون