قیمت دنا چنده ؟
دنا بخریم یا پارس ؟
قیمت دنا چنده ؟
دنا بخریم یا پارس ؟
دنا هنوز تولید نشده شاید سال دیگه ....:n13:نقل قول:
اگه منظورتون رانا هست ( چون دنا هنوز تولید نشده ؟ به نظره من پارس با موتور tu5 بگیری بهترهنقل قول:
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ خرید و فروش خودرو در کرج بیش از آنکه به طور معمول در نمایشگاههای اتومبیل صورت گیرد اغلب در اختیار دلالان و واسطه هایی است که در بازارهای حومه شهر مشغول خرید و فروش خودروها هستند.
"شیطان بازار" محل خرید و فروش خودرو اشخاصی است که قصد دارند واسطه ها را در جریان انجام معامله هایشان از میان بردارند ولی آنچه به راحتی می توان در بازار مشاهده کرد، این است که دلالها نبض معاملات را در دست دارند و چه در جریان خرید و چه در فروش اتومبیلها نقش و حضورشان تعیین کننده است.
در شرایطی که نمایشگاه های اتوموبیل مکلف به نصب جواز کسب در محل فعالیت خویش هستند و هرگونه تخطی از این دستور، تخلف محسوب می شود در این مکان خرید و فروش های غیر قانونی خودرو انجام می شود.
دلال ها با ظرافت و هزار دوز وکلک ماشین مردم را به نازل ترین قیمت از چنگ آنها در می آورند و با کمی بزک کردن به قیمت گزافی می فروشند، در این بازارها صداقت و سلامت فروشنده محرز نیست و حتی ممکن است مال دزدی هم در آنجا فروخته شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازار باعث کسادی کار نمایشگاه های معتبر اتومبیل می شود، همچنین دلالان "شیطان بازار" نه عوارض و نه مالیات دارند در حالی که نمایشگاه ها باید همه عوارض شهری را به طور کامل پرداخت کنند.البته برخی از بنگاه داران معاملات ماشین نزدیک به این بازار هم ماشین های خودرا در این مکان به فروش می رسانند.
این بازار معمولاً پر از جمعیت و مملو از خودروهای جدید و قدیمی است که در چند ردیف ودو بخش که یکی مخصوص دلالان و دیگری مخصوص افراد عادی است در کنار هم پارک شده اند که در بخش دوم، دلالان خود را به عنوان مصرف کننده معرفی می کنند تا بتوانند خودروی مورد نظرشان را زیر قیمت بخرند.
برخی از فروشندگان و خریداران را هم جوانانی که خودشان را ماشین باز معرفی می کنند، تشکیل داده اند و نرخ ماشین های آنها نسبت به بقیه گرانتر و به صورت توافقی تعیین می شود.
سلام
پژو 206 تیپ سه مدل 86 چند می ارزه؟
سلام دوستان نظرتون بااین خودرو های چینی چیه؟
یعنی در مقابل l 90 و سمند LX EF7 چیه؟
از نظز کیفیت ساخت خرج بالا آوردن میگن ؟
ساپورت mvm ]ای چینی چجوره توی نمایتدگی ؟
سلام، پژو 206 تیپ 3 مدل 86 به شرط سلامتی کامل ، بدون رنگ و ... --->16.500.000نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
قیمت ال90 فول مدل 91 صفر و ال90 E1 فول با 2 ایربگ و ای بی اس صفر رو میخواستم.
با تشکر
ال 90 مدل 91 ایی دو بازار آزاد --->25.500.000نقل قول:
ایی یک ـپشن ----->24.200.000
سلام دوست عزیز از قیمتها مطمعن هستید چون ال90 فول رو بنگاه 26 به من قیمت داددن و e1 فول رو 22.200 م به من قیمت دادن.نقل قول:
نقل قول:دليلش اينه غول خودرو داره بيدار ميشه زير 26 هرچي گيرت اومد امان نده که الان تو بازار تا 27 هم معامله شدهنقل قول:
یه متخصص نبود جواب منو بده؟نقل قول:
ماشينهاي چيني هم به دليل دلار خيلي رفتن بالا ، الان ماشيني مثل MVM315 به خاطر رخش قيمت و بازار خوبي پيدا کرده، از نظر مخارج همه چي گرون شده، ولي مديران خودرو خيلي انحصاري کار مينه مثلا دوست ما قيلترروغن گيرش نيومد و نمايندگي گفته توي بازار توزيع نميکنيم و بايد بياي نمايندگي برات عوض کنيم.نقل قول:
اگه سمند موتور ملي يا سورن موتور ملي ميخواي بخري بايد بدوني بازار دست دوم خوبي ندارن و اگه خواستي اين موتور رو داشته باشي و لذتشو ببري بايد بري سراغ مدلهاي زير 90
ماشيناي چيني عين ماشيناي ايراني بعد از يکسال بدجوري سر و صدا مياد تو کابينشون اگه خواستي مثلا MVM315 صفر بخري کمي بزاري روش و مگان بخري بهتره که بازار دست دوم خوبي هم داره،
تندر فول پارس خودرويي هم گزينه بدي نيست الان صفرش دوباره کشيد بالا، ولي فقط فول بگير نه تيپ پايين تر
206 تیپ سه مدل 86 را که خیلی تمیزه ، طرف میگه 17. قیمتش بالا که نیست؟
16.5-16.7 میارزهنقل قول:
اما اگه تر وتمیزه بگیرین چون کم گیر میاد ماشین کارکرده وسالم
قیمتها نوسان دارند دوست عزیز .نقل قول:
ایی یک شما معمولیه ، من ایی یک آپشن رو قیمت دادم فقط رینگش معمولی هست و سپر همرنگ بدنه نیست .
۲۰۶ تیپ ۲ ، مدل ۹۰ ، کاپوت تعویض نمایندگی
جیلی ثبت نامی ۲۰۱۳ ؟
ممنون
در مورد خودروهای چینی (مخصوصا MVM110) من چند وقت پیش قصد خرید داشتم ولی با تجریبات دوستان متوجه شدم که مدیران خودرو اصلا پشتیبانی خوبی نداره و تامین قطعات سخت هست ، ضمن اینکه کیفیت مناسبی ندارهنقل قول:
206 تیپ 5 مدل 89 زیر 30 تا کارکرد پیدا میشه ؟ چند قیمت میخوره ؟
سلام
206 صندوقدار v8 مدل 85 تمام رنگ (دور رنگ)ولی با سقف و شاسی سالم
کارکرد واقعی 95هزار تا موتور سالم 6ماه بیمه و لاستیک و امکانات
دارم می خواهم بفروشم چقدر قیمت می خورد ؟
مشهد
نقل قول:
سلام
دوسته من مگان الان قیمتش چقدره؟
فکر نکنم یکم باید بزارم روش ....
مگان بله کمي بالاتره البته کارکرده مدل 86 يا 87نقل قول:
تیبا کدوم رنگش قشنگه ؟
من نظرم آبی نفتی هست یا نوک مدادی
فقط اینا افتشون بیشتر نیست ؟ یا همون سفید بردارم ؟
لیفان 91 که 2500 کیلومتر راه رفته حدودا چند می ارزه؟ به من 29.5 قیمت دادن.به نظرتون مناسبه یا بالاست؟
اول نوک مدادی بعد ابی خوبهنقل قول:
در مورد تیبا اتفاقا رنگ تیره بیشتر خواهان داره تا روشن...
سلام.قیمت پژو پارس تک سوز و دو گانه مدل 88 چنده؟
یه جا هست پژو پارس دوگانه مدل 89 رو میده 18500000!!!!!!!!!!!!!میگه فقط گلگیر جلو رنگ داره.به نظر شما مشکوک نیست؟مدل 88 هم این قیمت ندیدم.
یه سوال همیشگی:پارس بهتره یا 405؟
سلام
برای اطلاع دوستان پریروز یه 405 خاکستری متالیک مدل 87 بدون رنگ دوگانه دستی با 60000 کارکرد خریدم به قیمت 14.200.000 (ماشین خونگی بود و تایرا 70 درصد و بیمه سه ماه)
البته فکر میکنم یکم گرون خریدم
اگر لیفان 620 با موتور 1600 CC باشه بله قیمت مناسبهنقل قول:
پارس دوگانه سوز مدل 88 قیمت 19 میلیون تومان البته تا 19.5 میلیون هم جا داره.نقل قول:
بین 405 و پارس از نظر فنی و عملکرد کلی فرقی نیست فقط سلیقه شماست که برای خودرویی زیباتر و شکیلتر هزینه بیشتری رو باید پرداخت کنید.
زانتيا ٨٥ گلگير راننده رنگ شدگي داره سفيد ١٦٥ تا راه رفته اما سر پا چند ميرزه؟
بيمه تا برج ٣
لاستيك نو نو
زانتیا مدل 85 با گلگیر رنگ شده قیمت حدود 29 میلیون توماننقل قول:
دوستان این ماشین چند میارزه؟
405 مدل 90 دوگانه
بیمه بدنه 1 سال
بیمه شخص ثالث 1 سال
لاستیک 80 درصد سالم
15000 کارکرد
دو در و یه گل گیر و یه پای رکاب و سپر جلو تعویض
چقدر میارزه؟
نقل قول:
قیمتش حدود 16 میلیون تومان
تمیز و سالمش دوگانه سوز حدود 18 میلیون تومان هست
سلام
روآی سال دوگانه سوز مدل 89
بدنه به جز 2تا خوردگی جزئی روز صندوق عقب کاملا سالم
3ماه ثالث و 6 ماه بدنه داره
در فکرم یدونه 405 با موتور TU5 بخرم به جاش
اینو چند میخرن؟
اون چنده؟
سلام به دوستان عزیز
عرضم به حضور شما که برای یه خودرو خانوادگی تو قیمت های 20 تا 24 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
بین سمند پارس 405 کدام یک؟
فقط یه مقدار سریعتر جوب بنده را بدین ممنون میشم.
توقعات من از خودرو یکی امنیت مناسب با پولی که میدیم دوم مقدار راحتی در طول مسافرت و ...
مرسی و تشکر
مرسینقل قول:
الان قیمت slx بنزینی و دوگانه کارخونه چنده؟
فروش دارن؟
به نظره من پارس با موتور tu5 بهتره چون هم جاداره و هم مصرفش پایینتره تا سمندنقل قول:
405 هم با موتور tu5 هم خوبه و با پارس تفاوت چندانی جزء تو قیافه ندارن
به نظر من پارس بهتره بعد 405 بعد سمند
slx tu5 کارخونه 18.600 قیمت بازار 21 م ضمنا slx tu5 دوگانه سوز نداره.کارخونه هم فعلن فروش نداره باید از بازار تهیه کنبد.نقل قول:
سلام پژو GLI مدل ۸۴ دوگانه LPG شیشه ها برقی دزگیر بیمه 8/92 لاستیک 60٪ رنگ تو مایه های خاکستری بنفش! چه قیمتیا می ارزه؟
و فرق این GLI با GLX تو چیه؟
الان ال 90 مدل 90 پارس خودرو 17 تا کارکرد گلگیر جولو سمت راننده نوکش رنگ پریده ( ریخته ) و دفرمه ! دیاق زیر چراغ سمت راننده جا خورده دفرمه ولی سپر سالم چراغ هم سالم سفید چقدر میارزه ؟ با توجه به این که دوباره قیمت رفت بالا چیزی حدود 27.500 شده صفرش !!!!!!!!!!!
و
مورد بعدی 206 تیپ 5 مدل 89-90 کارکرد زیر 30 ترجیحا زیر 20 بدون تصادف چقدر برچسب قیمت میخوره ؟