احتمال هم داره که الکترود جرقه زن کثیف شده باشه و خوب جرقه نزنه .نقل قول:
Printable View
احتمال هم داره که الکترود جرقه زن کثیف شده باشه و خوب جرقه نزنه .نقل قول:
شاید چون یک صدایی مثل فندک گاز (جیز مانند )موقع روشن شده میده خرجش زیاده
نه حرج زیادی نداره در ضمن هنوز هم گارانتی داره فردا با سرویس کارش تماس بگیرید تا باید سرویسش کنه.نقل قول:
تقریبا هردو حالت پیش میاد در حالت اول خود به خود فشار آب بالا میره و نشتی هم داره ، امروز از طرف شرکت یه سرویس کار اومد گفت حدود 500 تومن هزینش میشه و بهتره دستگاهتو عوض کنی ایران رادیاتور ببندی آیا واقعا این همه هزینه داره؟ شما خودت کار انجام میدی یا کسی را سراغ داری واسه این کار ?نقل قول:
باتشکر فراوان از صبر وحوصله شما در پاسخگویی
با توضیحات شما میشه نتیجه گرفت که منبع انبساط مشکل داره. اگر دست به آچاری تا راهنمایتون کنم و گرنه به یک تعمیرکار با وجدان بگید بیاد و منبع انبساط پکیج را تا فشار یک بار باد بزنه . اگر باد نگه داشت و سوارخ نبود که دیگه همه چیز درسته و گرنه باید منبع انسیاط را تعویض کنید. ببخشیدا این تعمیرکارو هم دیگه به خونتون راه ندید. منبع انبساط نو خیلی خیلی بشه 250 هزار تومان ، بیشتر نمیشه.نقل قول:
تا حدودی دست به آچار هستم اگه براتون امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم
شیرهای رفت و برگشت مدار شوفاژ را ببندید.
آب مدار شوفاژ را از شیر تخلیه پکیج یا هر جای که دوست دارید خالی کنید.
کاور پکیج را باز کنید.
منبع انبساط را از پکیج جدا کنید و آب داخلش را خالی کنید.
با یک تلمبه تا فشار یک بار بادش کنید.( اگر سوراخ باشه باد نگه نمیداره و هر چی باد بزنید از سمت لوله منبع انبساط خارج میشه).
دوباره منبع را سرجاش نصب کنید و مدار شوفاژ را پر از آب کنید.نقل قول:
آقا این همه هم دیگه دست به آچار نیستم ، اگه براتون امکان داره یک تعمیر کار خوب تو محدوده تهران یا سعادت آباد بهم معرفی کنید . واقعا از دست این پکیج درمونده شدم
متاسفانه پکیج مرکوری خیلی کیفیت بالای نداره. بهتره زنگ بزنی به شرکتشون و ازشون بخواید که یک تعمیرکار خوب بهتون معرفی کنید.فکر کنم باید با صنعت سرای دماوند تماس بگیرید. تو اینترنت سرچ کنید شماره دفتر مرکزی صنعت سرای دماوند پیدا میکنید حتماً.نقل قول:
اخه نفر قبلی هم از طرف همون شرکت صنعت سرا اومده بود واقعا ادم نمیدونه با این شرکت های چیکار کنه هر کاری میکنی یه حرف دیگه میزنن آدمو خسته میکنن . شما راهنمایی دیگه ای راجع به تعمیرکار نمیتونید بکنید من تعمیرکار خوب از کجا پیدا کنم اخه؟
خیلی جالب و البته عجیبه طرف از طرف شرکت صنعت سرای دماوند آمده و نماینده پکیج های مرکوری ،به شما گفته این پکیج خرجش زیاده بهتره بازش کنید پکیج ایران رادیاتور ببندید.(از چاله در بیاد و بیوفتید داخل چاه ). مطمئن باشید این شرکت تعمیرکارهای دیگه ای هم داره که کار بلدتر از نفر قبلی باشه.نقل قول:
در مورد پكيج ري بايكان نظرتون چيه؟
سلام.نظرتون در مورد پكيج ري بايكان چيه؟
پکیج بایکان یک پکیج ترکیه ای ، پکیج فوق العاده خوبیه. 2 سال خدمات داره . وارد کنندگان این پکیج از قدیمی های صنعت تاسیسات هستند و جزء اولین ها در گرمایش ایران محصوب میشن.و مشعل های ری آلمان را وارد میکردن. و سابقه خیلی خوبی دارند.
پکیج ری هم یک تکنولوژی آلمانی داره و فکر میکنم در ترکیه ساخته و مونتاژ میشه. و یک کارخونه هم در ایران (:n02:فکر کنم توی شهریار) برای تولید این پکیج ساختن و تمام امکاناتش را هم فراهم کردن و قرار به زودی خط تولید را راه اندازی کنند.( البته قطعات چینی هم داخل این پکیج .... :n02:، چون ظاهرش خیلی شبیه به پکیج های اروپایی نیست) قیمت خیلی مناسبی داره (حدود 1900/000 تومان) به نظر میرسه پکیج خوبی باشه.راستی صداش هم خیلی کمه ( قابل توجه کسانی که به صدا حساسیت دارن) .نقل قول:
آقای tamirkar واقعا از راهنمایی های شمامتشکرم . امروز زنگ زدم به شرکت وحسابی شلوغش کردم ، عصری یک تعمیر کار خبره فرستادن گفت دستگاهت فقط شارژ بادش کم هست و کمی هم رسوب گرفته همشو درست کرد با 25 هزار تومن
بازهم ممنون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خواهش میکنم . خدایش منم از اینکه همکارای مثل تعمیرکار قبلی شما دارم شرمم میشه. بدون اینکه دستگاه مشکل اساسی داشته باشه و خیلی راحت میشه با یک سرویس مشکل را حل کرد ، نسخه می پیچن که چی؟ دستگاه بدرد نمیخوره و باید عوضش کنید.
من هم خودم تا حالا دستگاه چند تا از مشتری هامو عوض کردم ولی خدایش دستگاههای که واقعاً آفتابه خرج لحیم بودن(مثلا مبدل دستگاه سوراخ شده و پیدا نمیشه مثل پکیج روکا که قطعات یدکی اون خیلی سخت گیر میاد). نه دستگاهی که با یک باد زدن و با صرف نیم ساعت وقت مشکلش حل بشه.نقل قول:
سلام دیروز زنگ زدم نمایندگی گفت اون ارور E2 مربوط به افت فشار گاز هستش اکثر شهرها الان همین مشکل رو دارن. ولی در رابطه با صدایی که موقع روشن شده الکترود میده مثل اتصالی کردن برق گفت طبیعی هستش و اگر مربوط به الکترود بود اصلا روشن نمیشد. ولی من مطمئن هستم قبلا صدا نمیداد. این ارور E2 هم بعد از همین صدا میاد. حالا طوری هست که خودم بتونم تمیزش کنم . نصفه شب ارور داده بود تا صبح خونه شده بود یخچال. :n03:نقل قول:
با تشكر از راهنمايي شما.
ايا تو شهرستان ميشه رو فروش و خدمات بايكان كار كرد؟
تعمیرکار درست گفته به دلیل کم بودن فشار گاز هم میتونه باشه. و چون فشار خروجی سر مشعل کمه هرچه جرقه زن تلاش میکنه با زدن جرقه دستگاه روشن نمیشه.چون گاز خروجی در سر مشعل ها خیلی کمه.نقل قول:
کاور دستگاه را باز کنید. روکش بعدی را هم که روی محفظه احتراق را هم بردارید. قاب جلوی مشعل را هم در بیارید. تا به الکترودها و مشعل دسترسی داشته باشید.آب داغ را باز کنید ببینید چطوری جرقه میزنه.اگر خوب جرقه نمیزد ، دستگاه را خاموش کنید ، با یک مسواک یا یک سمباده نرم روی جرقه زن را تمیز کنید تا تمام اکسید های روی جرقه زن پاک بشه.بعد دستگاه را روشن کنید ببینید چطوری جرقه میزنه .( جرقه ها باید کاملاً دیده بشه )نقل قول:
سلام چندتا سوال داشتم ترجیح می دم جدا جدا مطرح کنم.
برای یه سالن بزرگ می خوام دو تا پکیج قراربدم بصورت موازی کار کنن ایا اشکالی می تونه به وجود بیاد؟
ایا نیاز به منبع انبساط هم داره تو این حالت که بطور مجزا نصب بشه؟
پکیچ تو کدوم طبقه نصب بشه یا تو ارتفاع بالا؟ (چون این سالن سه طبقه هست) اگر منبع انبساط می خوام کدوم طبقه نصب بشه؟
بعد می خواستم این دو پکیج به نوعی تو یک یا دو منبع دوجداره آب رو هم گرم کنن که آب گرم داشته باشن. لطفا نظر بدین؟
با سلام من تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و حالا قصد خرید پکیج دارم.نظر خودم که اپتیمای بوتان هست (24000) ولی فروشگاهی که میخواستیم ازش رادیاتورهای پانلی Kermi بخریم میگفت بوتان اصلا خوب نیست و بردش میسوزه و آتیش میگیره و ...! خودش پکیج Navien سری Ace رو پیشنهاد میداد و میگفت کره ایه، مثلش تو ایران نیست و شرکت مبنا آوردتش و ... حالا نمیدونم این پکیج (یا مدل های فرولی) ارزش پانصد ششصد هزار تومن هزینه بیشتر رو دارن یا نه؟ در ضمن از خدمات این پکیج اطلاعی دارید؟؟
من بنسر پرو خریدم حدود هفت سال پیش (بوتان) خیلی عالیه، ولی یه بار LCD ش تصویر نمی داد عوض کردم حدود 260 تومان قیمتش بود. ولی تا حالا اذیت نکرده. می گن ایتالیایی
هفت سال پیش ممکنه ایتالیایی بوده ولی الان همه چینی شدن.نقل قول:
با سلام وتشكر از اقاي تعميركار.
شما بين اماتيس و بايكان كدوم رو توصيه مي كنيد.؟
سلام دوست عزیز
سالن چند متره و چه ارتفاعی داره؟نقل قول:
منبع انبساط در داخل خود پکیج هست و دیگه نیازی به منبع انبساط داره. منبع انبساط هر پکیجی با توجه به ظرفیت پکیج طراحی و روی پکیج نصب میشه.
بهترین حالت اینه که پکیج در طبقه پایین نصب بشه.
به کمک پکیج میشه منبع دوجداره آب رو هم گرم کنید.
نقل قول:
البته نباید منبع دوجداره با ظرفیت بالا کار را خیلی برامون مشکل میکنه.نقل قول:
بله ناوین کره ای و شرکت مبنا وارد کننده این پکیج است. خیلی خیلی هم دارن روش تبلیغات میکنن .ولی متاسفانه روی خدمات این پکیج خیلی نمیشه حساب کرد. چون تازه وارد بازار شده .
اما اینکه فروشندگان ناویین به شما گفتن پکیج بوتان اصلاً خوب نیست را قبول ندارم .بله برد بوتان مشکلاتی داشته ولی بیشتر این مشکلات را رفع کردند.نقل قول:
با شما هم عقیده هستم و اعتقاد دارم بنسر پرو بوتان گل سر سبد پکیج های بوتان است.نقل قول:
بایکان پکیج خیلی خوبیه و ساخت کشور ترکیه است.
آماتیس هم پکیج خوبیه و ساخت کشور چین.
بین این دوتا پکیج اگر بخوام برای خودم یکی را انتخاب کنم من 100 درصد بایکان را انتخاب میکنم.نقل قول:
ممنون جناب تعمیر کار و همچنین دوست عزیزی که بنسرپرو رو پیشنهاد دادند.این مدل بنسرپرو 24000 هزار نداره و این طور که فروشنده اش میگفت 28000 اش بدون فن هست. (درسته یا نه و آیا واسه حدود 120 متر زیربنا می ارزه نسبت به اپتیما یا نه اجزای داخلش زیاد فرقی ندارن؟) سوال دیگه من هم این بود که پانصد ششصد هزار تومن پول بیشتر دادن به دیواتاپ و دیواتک های فرولی یا این پکیج های ناوین واقعا نسبت به خرید اپتیمای بوتان ارزش داره یا نه؟ چون یه مقدار راضی کردن پدر برای خرید محصول خارجی با این وضع چینی بازار سخته!نقل قول:
پکیج دیواتاپ میکرو کیفیت بسار بالایی دارد. یکی از بهترین محصولات شرکت فرولی که وارد ایران شده.در ظرفیت های مختلف 24 و 32 و 37 هزار موجود است.یک پکیج دو مبدله است. برای مناطقی که سختی آب بالایی دارند خیلی خوب جواب میده.مبدلش هم خیلی گرون نیست و اگر دستگاه رسوب بگیره و بخواهید اسید شویی نکنید با 150 هزار تومان میشه کلاً مبدلش را عوض کنید.و مطئناً ارزش داره 500 هزار تومان بیشتر هزینه کنید و از این محصول استفاده کنید. امکاناتی که در برد این دستگاه وجود داره در کمتر دستگاه اروپایی میشه نمونه هاشو پیدا کرد.گارانتی 3 ساله شرکت فرولی هم که یکی دیگر از مزایایی پکیج دیواتاپ میکرو است.برای متراژ 120 متر یک پکیج 24 هزار کفایت مینه.
پکیج ناویین با اینکه یک پکیج کره ای است ولی قیمت خیلی بالایی داره .نقل قول:
این سالن 450 متر هست.
البته یه هواساز ضعیف هم هست که در صورتی که پکیج کم بیاره اون رو روشن می کنن.
حالا ایا می شه دو تا پکیج رو سری یا موازی نصب کرد.؟
در واقع باید اب رو گرم کن تو مخزن دو جداره و بعد بره سراغ گرم کردن محیط.
این بنسر پرو (بوتان) که گفتم الان برای دو واحد نصب شده، یعنی دو واحد رو گرم می کنه یکی حدود 140 متره یکی 95 متره این دو واحد از سه طرف بازن یعنی دیوارشون به خیابونه و خیلی راحت سرد می شن. واقعا گرما دهیش خوبه ولی ایرادی که داره این ال سی دیش هست که خراب می شه. بله 28000 هست و بدون فن البته مدل فن داره هم داره ولی خیلی گرونتره.
سلام چرا از مدل های high power استفاده نمیکنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات واحد Power PlusPower Plus ظرفیت حرارتی ورودی kW 50 100 kcal/hr 43000 86000 ظرفیت حرارتی خروجی (60-80) kW 44.2 88.3 kcal/hr 38000 76000 ظرفیت حرارتی خروجی (30-50) kW 48.50 96.80 kcal/hr 41700 83000 محدوده راندمان حرارتی % 98.2-108.2 98.2-108.2 کسب رتبه اروپائی Efficiency ref European DirectiveCEE92/94* **** **** حداکثر دمای آبگرم برگشتی (رادیاتور) °C 80 80 حداکثر دمای آبگرم برگشتی (گرمایش از کف) °C 50 50 حداکثر دمای آبگرم بهداشتی °C 60 60 حداقل فشار آب راه انداز bar 0.50 0.50 حداکثر فشار کارکرد bar 6.00 6.00 حداکثر توان برق مصرفی W 169 333 حداقل و حداکثر گاز مصرفی (گاز شهری) m3/h 1.60-4.76 1.60-4.76 حداقل و حداکثر قطر دودکش mm 50 50-125 ابعاد (ارتفاع * عرض * عمق ) mm 1000*600*380 1000*600*380 وزن Kg 60 90
سلام
جناب آقای تعمیرکار
یه پکیج با پمپ گرانفوس داریم درپوش روی شافت پمپ 1 دنده بیشتر نمیپیچه سر جاش ( جای دنده ایراد داره ) و نشتی داره فعلا با یک اورینگ اضافه و تفلن آب بند شده لطفا راهنمایی کنید آیا قطعه خاصی باید تعویض بشه یا کلا پمپ باید عوض بشه و آیا با همین سیستم که آب بند شده کافی هست و دیگه نیازی به تعویض هست یا نه
با تشکر از راهنمایی شما