فقط نخندین بهم...نقل قول:
من هنوز سیمکارت رو ننداختم رو گوشیم اما با اون یکی خطم زنگ میزنم بهش میگه شماره در شبکه موجود نیست...یعنی فعال نشده؟...یا لازمه ک حتما بندازمش رو گوشیم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Printable View
فقط نخندین بهم...نقل قول:
من هنوز سیمکارت رو ننداختم رو گوشیم اما با اون یکی خطم زنگ میزنم بهش میگه شماره در شبکه موجود نیست...یعنی فعال نشده؟...یا لازمه ک حتما بندازمش رو گوشیم؟
سلام.نقل قول:
فعال نشده من 2تا سیم فعال دارم که تا حالا رو گوشی ننداختم زنگ میزنم بهشون میگه" در حال حاضر تمای با مشترک مورد نظر امکان پذیر نیست،تماس شما به اطلاع ایشان خواهد رسید". :11:
نقل قول:متشکرمنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست برای یکدونه اس ام اس؟
یعنی باید یک دونه رایتل اعتباری بخرم
:n03:
سیم شما اعتباری یا دایمی هم باشه اس ریجستر برای رایتل یا نمیاد کلاً یا خیلی بد میاد بعد از چندین بار امتحان... با ایرانسل ریجسترکن سریع حل میشه.نقل قول:
نقل قول:چطور با ایرانسل رجیستر کنم؟نقل قول:
چون سیم کارتم شماره رایتله
ایرانسل بخر اگر نداری! چون با همراه اول هم من تست کردم لنگه رایتل اس ام اس ریجستر خیلی بد براش میاد.نقل قول:
اقا سیم کارت من امروز هم فعال نشد....
ممکنه 5 شنبه تو روز کاریشون نباشه و فردا ففال شه؟؟؟
از ثبت سند سیم کارت برای فعال شدن سیم 72ساعت کاری زمان لازمهنقل قول:
خوب من دوشنبه شب مدارک دادم.....نقل قول:
اگر 5شنبه روز کاری باشه امروز باید فعال میشد اما اگر 5شنبه کاری نباشه میشه فردا
مسخره ها....زنگ زدم گفت تصلا کد ملیتون ثبت نشده...
زنگ زدم به جایی ک ثبت نام کردم گفت یادم رفته شماره خططون رو بنویسم....
سلام.نقل قول:
رایتل که تا سه روز نشه بهت میگه ثبت نام نکردی اما اون جا که ثبت نام کردی بهت دروغ گفته چون اصلا سایتش یه جوریه که شما تا شماره موبایل شماره سیم کارت و نوع سیم کارت رو بدرستی وارد نکنی و یک کد ملی نزنی اصلا مرحله دوم نمیره احتمالا یارو اصلا ثبت نام نکرده براتون.:11:
Sent From My SM-G900H
خب دیگه مرکز خدمات رایتل هم گفت اصلا کد ملی ثبت نشده تو سامانه ثبت نشده...نقل قول:
زنگ زدم به جایی ک ثبت نام کردم گفت یادمون رفته شماره خط رو بگیریم...بعد ازم گرفت و گفت الان ثبت نامش می کنم.....
سلام.نقل قول:
شما مگه مدارک رو ندادی بهشون؟مگه برچسب سیم کارت رو از شما نگرفتن؟!!!
اگر گرفتن که خوب روی برچسب هست.اگر هم نگرفتن که بعید میدونم بتونن ثبت نام کنم. البته شاید با داشتن سریال سیم کارت که روی برچسب هست نیازی به برچسب نباشه.شماره سریال رو از شما گرفتن؟ :11:
Sent From My SM-G900H
ااون برچسب سیمکارت دوتاشو برداشت....الان نگاه کردم رو برچشب فقط سریال سیم کارت هست و شماره خط روش نیست....نقل قول:
سلام.نقل قول:
مال من هم سریال هست هم شماره خط،پس انشاا.. ثبت نامتون رو انجام میده و تا سه روز آینده وصل میشه.
ولی جالبه که طرف باهاتون تماس نگرفته که نقص مدارکتون رو اطلاع بده.(با شماره موبایل و ثابتی که بهش دادی که شماره رایتل رو بگیره).:11:
Sent From My SM-G900H
اتفاقا گفت زنگ زدیم خونه کسی جواب نداده....ولی شمارش نیوفتاده رو تلفن حتما اشتباهیی گرفته...نمیدونم....نقل قول:
امکانش هست زودتر از 3 روز فعال شه؟
سلام.نقل قول:
والا نمیدونم ولی بعید میدونم چون توی مواقع خلوت کارشون سه روز رو زمان میبرد حالا که قضیه سیم کارتهای نمایشگاه رو هم دارن.:11:
Sent From My SM-G900H
یه سیم کارت قدیمی هم دارم 11 ماهه دارمش...اونم نگاه کردم رو برچسبش شمارش نیست فقط سریالش هستنقل قول:
سلام.نقل قول:
من اینجوری رو میگم.ولی الان پرسیدم میگن بعضی هاش همینجوری که شما میگی شماره سیم کارت روش نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent From My SM-G900H
در حال حاظر ایرانسل بهترین هست
کسی نظر ستجی کرد؟نقل قول:
به نظر من ایرانسل بدترین است....هیچیش به ادم نرفته
خوشحالم که انحصار رایتل داره تموم میشه، واقعا افتضاحه شبکش همش قطعی مکرر نت داره!
مثلا ما تو منطقه تحت پوشش داخلي هستيم هي آنتن ميره هي مياد کلا 2 دقيقه آنتن داره 3 دقيقه نداره اينترنت هم که افتضاح گوگل رو باز نميکنه.
دوست عزیز راجع به پوشش قبول دارم....نقل قول:
اما گوگل مشکل کشوریه من خودم هم داتک دارم هم پارس انلاین هیچکدوم گوگلو یا باز نمیکنن یا به زور باز میکنن
ترو خدا یکی به من کمک کنه.....
سند سیم کارتم برگشت میخوره میگه سریالش موجود نیست....
به 200 هم زنگ میزنم قطع میشه
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سند چی برگشت میخوره؟ اگه سریال سیم کارتت موجود نباشه که اصلا سندی صادر نمیشه،شما شماره سیم کارت ،شماره تلفن و کد ملی رو برام پیغام خصوصی کن بدم همین امشب برات چک کنن. شما اگر سریال سیمکارت و شماره تلفنت با هم نخونه اصلا از مرحله اول جلو نمیره چه برسه به صدور سند که بخواد برگشت بخوره(یکی از دوستانم نمایندگی ایرانسل و رایتل رو داره به دفعات ثبت سیم کارت های این دو اپراتور رو دیدم که به چه نحوی هست).:11:
Sent From My SM-G900H
دوستان عزیز مشکل من در رایتل حل شد
قبلا چندباری بهشون زنگ زده بودم و از مشکل پایین سرعتم شکایت کردم و گفتم سرعتم در حد 4 کیلو هستش
بعد دیدم درست نمیشه سیم کارت رو انداختم دور و گفتم ما رو بخیر از رایتل
نخواستیمش
دیروز از خود شرکت رایتل بهم زنگ زدن و گفتن که آقای حسنی ما غلط کردیم :n02:
ما اشتباه کردیم :n09:
شما یه ایندفعه رو ببخشید و یه بار دیگه تست کتید سرعتش بهتر شده
ما تضمین میکنیم برای شما که سرعتش بهتر شده :n09:
خلاصه گفتم حال بذار ببینم اگه وقت کردم یه تست میکنمش
تستش کردم دیدم نه واقعا خیلی بهتر شده
و من با خود گوشی یا وقتی که گوشی رو به سیستم وصل میکنم به عنوان مودم خیلی خوب و عالی با سرعت 35 کیلو دانلود میکنه :n10:
خلاصه حسابی همب حال دادن
بالای آنتن گوشی م قبلا نوشته بود H
ولی الان نوشته H+
سرویس 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این یه سالی که رایتل داشتم تا حالا افت سرعت نداشته.لااقل ساری اینطوری بوده چه 128 چه 512
کلا ثبات رایتل شمال کشور بهتر بوده تا جنوب کشور !!!نقل قول:
چون اغلب تو جنوب کشور پهنای باندش رو از طریث شرکتهای وایمکس تامین میکنه و اغلب کمبود داره ولی تو شمال کشور خودش مستقیک پهنا میگیره و معمولا کمبود نداره
منم شمال تست کردم سرعتش بد نبودنقل قول:
سلام دوستان
من یه سیم کارت دیتا از نمایشگاه کتاب گرفتم ولی سرعتم 4 کیلوبایته
سیم کارت رو فعال هم کردم
کار دیگه ای باید انجام بدم تا سرعتم زیاد بشه ؟
با تشکر
کاری نمیشه کرد !!نقل قول:
چون تعداد یوزر تو منطقه شما زیاده سرعت کم هستش
البته اگر آنتن خیلی ضعیف هم باشه سرعت هم کم میشه
آخه خیلی جاها تست کردم و سرعت همین قدر بوده
تهران تو 3-4 تا محله با آنتن پر تست کردم تو اراک هم چند جا تست کردم همش سرعت 4 کیلوبایت بهم میده.
زنگ بزنم پشتیبانیش ببینم چی میگه.
با سیم کارت دیتا نمیشه زنگ زد پشتیبانی ؟
دوستان کلا این رایتل از دور خارجه!
من سیم کارت اعتباری خریدم
آنتن دهی افتضاح
اینترنت پایداری نداشت
به طور مثال هیچ زنگی نمیخورد ولی بعد اس ام اس میومد که در تاریخ و ساعت ... فلان شماره باهات تماس گرفته
در مورد اینترنت : یک روزه حجم مصرف میشه حجم دانلود میخوره
کلا من ازش راضی نبودم و خیلی وقته ازش استفاده نمیکنم
خرید سیم کارت دیتا از رایتل یه اشتباه بزرگه که خودمم این اشتباه رو کردم !!نقل قول:
اصلا هیچ مزایایی برای دیتا بودنش نداره :n15:
نمیشه زنگ زد باید بری تو قسمت ثبت مشکل و اونجا پیغام بذاری و شماره تماست رو تا باهات تماس بگیرن
والا من هر جای تبریز تست کردم اصلا سرعت مشکل وجود نداره ؛ فقط مشکل آنتن دهیش هست که شارژ گوشی رو فوری میخوره
رایتل 128 رو 256 بستن اما جدیدن با برداشتن سرویس 512 همه رو 1 مگ کردن بنظرم تو سرعتا بالا دیگه مثل قبل اختصاصی نشه و سرعتش و کیفیتش افت کنه اما با لغو انحصار رایتل دیگر اپراتور ها مثل ایرانسل و همراه اول این اجازه دارند که با رقابت اپراتور ها سرویس 3G فعال کنند اون وقت هم ارزون تر میشه و قیمتا سرویس خیلی به صرفه تر میشوند
کمک...
من برای یکی از اشنایان اخرای فروردین رایتل خریدم فعال شد فرداش کد هدیش اومد....
اما سیمکارت جدیده ای ک تازه برای خودم گرفتم جمعه صبح فعال شد اما هنوز کد هدیش نیومده...
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام.نقل قول:
توی کنترل حساب اینترنتی تون نگاه کنید ببینید فعال هست یا نه.شاید اس ام اس بهتون نرسیده باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
توی ecare کجاش برم؟؟؟؟نقل قول:
همین یه ساعت پیش رفتم تو ecare شارژ خریدم و پسوردمو عوض کردم
هورا انحصار رایتل تو مرداد ماه تموم میشود :n07::n05:
تالیا هم نسل 4 میخواهد
شرکت گسترش ارتباطات تالیا برای ورود به نسل 4 خدمات مخابراتی تلفن همراه آگهی فراخوان شناسایی پیمانکار منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، شرکت تالیا از امکان سنجی گذر از نسل 2G به (4G (LTE خبر داده و در فراخوان اخیر خود از شرکت هـای داخـلی و خــارجی دارای تجـربه و امکانات طراحی، تامین و اجــرای شبکه مـوبایل با تکنولـوژی (4G (LTE دعـوت به همکاری کرده است.
پیش از این وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود که پس از پایان دوره انحصار رایتل، مجوز نسل سوم تلفن همراه در مرداد ۹۳ و مجوز نسل چهارم در نیمه دوم سال ۹۳ واگذار خواهد شد.