آقا کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
Printable View
آقا کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
من این بازی رو کمتر از 6 ساعت تموم کردم:21:
البته به نظرم بازی خیلی ساده بود ولی گرافیکش استثنایی بود.
در مورد این بازی باید بگم که اصلاً معلوم نبود مقصود این بازی چه بود؟ میگفتن به تهران وارد شدن ولی سردر تمام اماکان عربی نوشته شده بود و تنها چیزی که به ایرانی ها تعلق داشت برج میلاد، پلاک ماشین ها، چند پرچم ایران و عراق (خیلی جالبه که ایران و عراقو تو این بازی یکی دیده:16:) صدای افراد و البته صندوق صدقات:31: و اسم لوکیشن ها که وقتی واردش میشدی هیچ نشانی از تهران و ایران نداشت. ولی روستای آراز هم جالب بود.
بانک شهری هم آخر خنده بود:16:
ایرانی ها مدام فحش ناموسی به آمریکاییها میدادن. اما من اصلاً از این بازی بعنوان بازی ای که بتونه منو میخکوب کنه یاد نمیکنم ولی گرافیکش باز هم میگم فوق العاده بود.
ارزش یک بار بازی کردنو داره ولی نه اینکه 13 گیگابایت رو دانلود کنی و 6 ساعته تموم بشه!
سلام. با یه ذوقی دانلود کردم! بعد ارور داد که با کارت گرافیک 7600 GS بنده کار نمی کند!! کسی راه حلی چیزی نداره؟ درایورش رو هم آپدیت کردم!!! ولی نشد..........
سلام اقايون!
البته من اين سوال رو پرسيدم اگه كسي نظري داشته باشه بگه ممنون ميشم
من بازي رو نصب كردم كرك رو هم ريختم موقع اجرا اين پيغام رو ميده
the procedur entry point Getcurrent processor Number could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
بايد چيكار كنم درست شه؟:11: :11:
داداش گرافیک من 9500 خوب جواب نمیده بعد میگی ارور داد خوب معلومه ارور میده دگنقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
دوست من شما باید ویندوزت 7 64bit باشه.:5:نقل قول:
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
داداش تو که گفتی فقط 2 روز سر اون قسمت بودی !!:18:نقل قول:
دو روز رو كه بازي نكردم وقتي ديدم موندم ديگه ادامه ندادم و تو انجمن مطرح كردم. مگه بيكارم دو روز روي يه مرحله اون هم مرحلهي اول بمونم و درجا بزنم؟نقل قول:
ولي در مجموع 3 روز بازي، سرجمع 6 ساعته تمومش كردم يعني متوسط روزي دو ساعت.
سلام، سيستم من مشخصاتش اينه :
CPU:Core 2 Duo Intel E7400 2.8 MHz
RAM : 2 GB DDR2
Graphic: 1 GB 9400 GT
مي خوام سيستم رو با يك رم 2 گيگ و يه كارت گرافيك حول و حوش قيمت هاي 160 هزارتومن ارتقا بدم، چه چيزي رو پيشنهاد ميكنيد كه اين بازي رو بتونم رو High شايدم Ultra :5: اجرا كنم. و تا يك مدتي نياز به ارتقا نداشته باشم.
ممنون ميشم.
دسوت من این سوال رو باید توی تاپیک مشاوره برای خرید سخت افزار مطرح میکردی ولی چون به طور خاص منظورت برای این بازی بود با این بودجه میتونی یه 6770 بگیری که با توجه به گفته های بچه های در رزولوشنهای نه چندان بالا حتی روی ultra هم میشه ازش یه فریم playable گرفت...نقل قول:
کارت درسته . برای تو انعکاس صدا نداشت؟نقل قول:
این انعکاس صدا با راهی هم که گفته شد درست نشد
اگه میشه یه لینک کرک درست حسابی به من بدید
قربونت.نقل قول:
نه من کوچکترین مشکلی نداشتم. آخه مشخصات سیستمم اینه :
Main ASUS p8Z68 v pro
CPU Corei7 2600K
RAM DDR3 1600 2*4GB Corsair
EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked DDR5 256-bit
بدون مشکل بازی کردم و به نظرم این بازی ها فقط در این سیستم ها خوب جواب میده. البته رزولوشن هم 1920*1080 بود. در کل راضی بودم.
ایولا . سیستمت ردیفه دگ . به نظر منم عامل اصلی انعکاس صدا ضعیف بودن سیستم هستشنقل قول:
اول بگو سیستمت چیه؟نقل قول:
من سیستمم مالی نیست اما تو کامپیوتر پسرداییم هم که سیستمش خوبه همین طور بودنقل قول:
اما این سیستم من:
CPU 3GHz core 2 pentium D
Ram 2 GB
VGA: ATI 4670 512 MB
من فقط بازی را خریدم و هیچ پچ و آپدیتی براش نگرفتم
چیزی لازمه؟
سلام من وقت بازی
چند وقت یه بار بازی کرش می کنه من نسخه reaload را نصب کردن .کرک یا پچه دیگه ای وجود داره.
نرم افزارهای vcredist ,openAL ,gfwlive ,directx لازمه.درضمن برای تو که کارت گرافیکت ati هستش catalyst نیز لازمه.نقل قول:
نقل قول:
اینم لینک سالم کرک بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیستم مورد نیاز بازی
Minimum System Requirements
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
واقعا ویندوز هفت 64 بیت توصیه شده هست؟
اگر این طوری هست که من یه 64 بیت نصب کنم
من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم...هم انعکاس صدا دارم و هم تو قسمت قطار دشمنا غیب بودن!!! بعد یهو ظاهر میشدن!!!
اینم سیستم من:
cpu: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz
Ram:4.0 GB
GPU:NVIDIA GeForce 210 (PS3.0/VS3.0)
Vram:1 gig
مشکل صدا هیچ رقمه حل نمیشه؟؟؟
در اجرای بازی مشکل دارم وسط بازی هی خودش میشینه بلند میشه
مشکل از کجاست ؟؟
اگه دسته به کامپیوترت وصله جداش کن بعد بازی رو اجرا کن :46:
نقل قول:
ممنون :40::11::26:
دوستان من بازی رو راحت نصب کردم و اجرا کردم
فقط تو بازی صدا اکو داره و قطع و وصل میشه برام صحنه ها هم کند و خیلی آهسته هست... دیونه شدم دیگه از دستش
cpu 3.2 dual core
گرافیک geforce 8400
رم 2 گیک
ویندوز 7 (32 بیت)
هارد هم فضا داره کافی .....
تمام اون کلک های بالا رو هم زدم و صدا درست نشده ... set priority رو هم high کردم ولی درست نشده
راهنمایی بفرمایید
چی کار کنم ؟
سیستم شما خیلی برای این بازی ضعیفه..
گرافیک بازی رو روی LOW بزارید
و اخرین درایور کارت گرافیک رو هم دانلود کنید :11:
البته این موضوع 100% جواب نداده. اون درایور ها رو که نوشتم نصب کننقل قول:
سلام
من بازیو به بدبختی پیدا کردم
دوتا مشکل
یکی اینکه صدا مورد داره!!!
یکی دیگه هم اینکه سایه ها ایراد داره!!!
میشه یه کمکی بکنید
مشکل صدا رو که نمیدونم تو پستای قبل راجع بهش بحث شده ولی مشکل سایه رو منم داشتم با آپدیت کارت گرافیکم که انویدیاست به ورژن 285.79 beta درستش کردم .نقل قول:
لینک دانلودش اینجا هست :
[PHP][/PHP]کد:http://www.kingsdownload.com/1390/08/19/geforce-driver-beta/
سلام !!! می خواستم بگم که من تونستم با راهمایی های شما بازی رو اجا کنم !!! و هیچ مشکلی از نظر صدا ندارم فقط وقتی وارد بازی میشم تصویر قطع و وصل میشه.. وقتی رزولیشون رو عوض میکنم درست میشه ولی وقتی که میام بیرون از بازی باز میرم داخل همین مشل رو دارم !!! راه حلی چیزی داره واسه درست شدنش ؟؟
اره منم همین مشکل رو دارم چی کار کنم؟؟؟!!:44:نقل قول:
مشکل چند صدایی بازی رو چطوری میشه برطرف کرد؟
وقتی رزولیشن رو اوردی پایین دوباره ببر بالا درست میشه..
ولی راه حل قطعی من براش پیدا نکردم :46:
دوستان من نسخه دو dvd این بازی رئ دارم که محتویاتش تو عکس معلومه
ولی همش برنامه origin نصب میشه و خود بازی نصب نمیشه
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/dhpeh2twwd8wum0sv1wh.jpg
................................
..........................
اگه بخایم بازی رو با گرافیک اخر بازی کنیم باید بوردمون چی باشه کلا مشخصات سیستم؟
شما با سیستم زیر میتونید به راحتی بازی را با آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید بدون هیچ مشکلی!نقل قول:
Ram: 4Gig
Graphic: Gtx 460
Cpu: Core 4 مدل ها مختلف ! البته اگر Cpu تون Cori 7 باشه خیلی بهتره Cpu های Core 4 بعضی وقتا زیاد داغ میکنه!
سلام این بازی رو ویندوز اکس پی نمی یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر :thumbsdowنقل قول:
از کدوم کرک استفاده میکنید ؟ شاید اصلا کرک رو سر جاش نریختید .نقل قول:
ویندوزتون چیه ؟
یه سری چیزایی مثل ++visual c و open al و directx رو دوباره نصب کنید .
به نظر من مشکل از کرک هست .
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
اگه به اینترنت وصلی قطعش کن و دوباره امتحان کن .نقل قول: