سرعت مرورگر اپرا در کامپیوتر من خیلی کمه چکار کنم سرعت اون زیاد بشه
Printable View
سرعت مرورگر اپرا در کامپیوتر من خیلی کمه چکار کنم سرعت اون زیاد بشه
I'd دارم مي خوام از ائتونز برنامه دانلود كنم ولي همش پيغام ميده رمز ورود اشتباه است . همونجا دوباره رمز جديد إيجاد ميكنم وارد اكانت اپ استور ميشم ولي دوباره موقع دانلود كه رمز ميخواد ميگه اشتباه است. چكار كنم ؟
در مورد تعمیر ماشین حساب سوال دارم؛ کجا بپرسم؟
راستش من که کاره ای نیستم تو انجمن ولی به نظرم تو بخش سخت افزار بپرسید مرتبط تر باشهنقل قول:
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
سلام من در مورد آپپدیت نشدن ویندوز 7 سوال داشتم کجا مطرح کنم تا به سوالم پاسخ داده بشه؟؟؟؟:n03:
سلام خدمت دوستان مشکل سنسور میل سوپاپ درسمند ef7 دارم سنسور عوض کردم هما کاری کردم درست نشد لطفا دوستانی که این مشکل داشتن ورفع کردن بنده را راهنمایی بکنن ممنون میشم
میتوانید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
سلام به دوستان من تازه عضو این سایت شدم
میخواستم در مورد برنامه GiliSoft Exe Lock 4.3.0 بپرسم.
این برانامه رو نصب کردم و پسوردم را فراموش کردم.میشه روش حل این مشکل رو توضیح بدید.
:n04:
میتوانید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدید ایجاد کنید.نقل قول:
سلام
میخام یوزرم را تغییر بدم کجا باید پست بزارم:n28:
سلام.نقل قول:
به معاون انجمن پیام بزنید.
Sent from my K00E
سلام من تازه واردسايت شدم ميخام چندسوال راجب پكيج وانواع اونا بپرسم لطفا راهنمايي كنيد:n13:
- - - Updated - - -
سلام من تازه واردسايت شدم ميخام چندسوال راجب پكيج وانواع اونا بپرسم لطفا راهنمايي كنيد:n13:
- - - Updated - - -
سلام.نقل قول:
خوش آمدید.
پکیج چی؟!
شوفاژ دیواری؟
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام و خسته نباشید.
راجع به قسمت نرم افزاری کیبورد سوال داشتم.
به تالار موبایل و تبلت/لپ تاپ و تبلت-بخش نرمافزاری مراجعه کنید.نقل قول:
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام سوالم در مورد اینه که ، محل خرید قطعات کامپیوتر به8 صورت عمده در تهران کجاست ؟ اینو تو کدوم تاپیک میتونم پیدا کنم ممنون
سلام
چجور میتونم سوال در مورد سینما خانواده سونی بپرسم؟
کدوم صفحه!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این قسمت عزیز :n40:
با سلام. کانالهای دیجیتال تلویزیونهای سامسونگ مدل UA46F6400ARXZN و UA48H6400ARXZN چطوری فعال می شن؟ ممنون
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید. میتونید گفتگوی جدید ایجاد کنید.نقل قول:
با سلام سوالی دارم و لطفا سریعا پاسخ دهید. برای رفتن به سایت جامع دانشگاهی گلستان با تلفن اندروید باید مراحلی را طی نمود تا اینترنت اکسپلورر در تلفن فعال گردد با توجه به راهنمایی که در سایت وجود داشت مراحل را انجام دادم ولی بعد از ساخت اکانت outlook در مرحله بعد با مشکل مواجه شدم و گزینه"access for Re اصلا وجود ندارد و همچنین در مراحل بعد طبق توضیحات موجود در سایت موارد گفته شده وجود ندارد.لطفا و حتما در اولین فرصت بنده را راهنمایی کامل نمایید. من برای رفتن به سایت گلستان مشکل دارم و متاسفانه کامپیوتر ندارم و مجبور هستم با تلفن به سایت فوق بروم و این مشکلات وجود دارد. با تشکر و سپاس فراوان منتظر پاسختان هستم
سلام من یه سوال درباره درس برنامه نویسی داشتم
فلوچارته ک.م.م حلش چجوری میشه خواهش میکنم جواب بدین:n35:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک جدید بزنید. من یا دوستان پاسخ خواهیم داد.نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام سوالی دارم و لطفا سریعا پاسخ دهید. برای رفتن به سایت جامع دانشگاهی گلستان با تلفن اندروید باید مراحلی را طی نمود تا اینترنت اکسپلورر در تلفن فعال گردد با توجه به راهنمایی که در سایت وجود داشت مراحل را انجام دادم ولی بعد از ساخت اکانت outlook در مرحله بعد با مشکل مواجه شدم و گزینه"access for Re اصلا وجود ندارد و همچنین در مراحل بعد طبق توضیحات موجود در سایت موارد گفته شده وجود ندارد.لطفا و حتما در اولین فرصت بنده را راهنمایی کامل نمایید. من برای رفتن به سایت گلستان مشکل دارم و متاسفانه کامپیوتر ندارم و مجبور هستم با تلفن به سایت فوق بروم و این مشکلات وجود دارد. با تشکر و سپاس فراوان منتظر پاسختان هستم
نزدیک ترین بخش به سوال شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . میتوانید در تاپیک اینترنت اکسپلورر بپرسید یا تاپیک جدید بسازید.
با سلام من کجا باید سوالات مربوط به برنامه نویسی زبان C مطرح کنم ؟؟ با تشکر از شما
با سلام
امکان ارسال عکس و لینک برای بنده فعال نیست.لطفا راهنمایی بفرمائید.
فکر کنم به خاطر تازه وارد بونتون باشه، تعداد پست به ۱۰ یا ۲۰ برسه درست میشه.نقل قول:
سلام
در مورد یک بیماری روانی سوال دارم. یعنی یک سری علائم دیدم میخوام ببینم نشون دهنده بیماری یا اختلال روانی خاصی هست یا نه؟
سوالمو کجا باید بپرسم؟
سلام دوستان
من ویندوز 8 روی لپتاپم دارم و مشکلم اینه که تا حالا دو سه تا سی دی RW منو خراب کرده، تا سی دی رو میذارم سریع بدون پرسیدن گزینه ای ، پشت سی دی رو می بنده و اونو از حالت ری رایتبل خارج می کنه.
و من باید سی دی رو فرمت کنم و مثل سی دی عادی استفاده کنم.
در ضمن گزینه send to هم برای سی دی کار نمیده و حتما باید وطلب رو رایت کنم رو سی دی ، در حالیکه با ویندوز 7 این مشکلو نداشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام کامپیوترم یه ماه یه بار کند میشه بعد یه صدایی از هاردم میاد و ویندوزم میپره وقتی ریستارت میکنم پیغام پیغام خطای 0xc0000001 رو میدم ومجبور میشم ویندوزم رو عوض کنم لازم به ذکره بگم یک بار هم هاردم رو عوض کردم ولی مشکلم حل نشده ممنون میشم راهنماییم کنید
در مورد ام فایل ها و ویرایش اونا کجا سوال بپرسم؟:n37::n13:
سلام دوستان ، کجا باید برای تغییر نام کاربریم در انجمن درخواست کنم؟
سلام...چطور می شه نام کاربری رو عوض کرد؟
سلام دوستان
در حال حاضر امکان تغییر نام کاربری وجود نداره
با تشکر مهران...
ای بابا نصب بازی خودش می تونه یک تاپیک باشه چرا گفتین اینجا:n36:
وات؟! :n13:نقل قول:
بازی انجمن داره که :n36:
سلام بازی خدای جنگ2به مرحله ای رسیدم سگ سه سرمیکشه نیروجدیدمیگیره اهرم میکشه کدوم دربایدبشکنه ممنون راهنمایی کنید