از M2n-e بهتر عمل كرده - البته من منظورم Kn9 Sli بود با قيمت 150 تا 160 .
Printable View
از M2n-e بهتر عمل كرده - البته من منظورم Kn9 Sli بود با قيمت 150 تا 160 .
نظر شما در مورد مادر بورد Abit NF M2 nVeiw چيه ؟ آيا در بازار هست يا نه ؟
:)
بين اين مادر برها كدام بهترند ؟
asus m2n-e
abit kn9
epox mf4 ultra3
msi k9n
کسی این مادربورد رو تو بازار دیده ؟
MSI K9N Platinum Socket AM2
اگر قیمتشم میدونید بگید و کجا دیدید .............. مرسی
از دوستان کسی قیمت هارد وسترن 320 گیگ 16 مگ بافر یا raptor x 150 GB را داره؟
قیمت این قطعات را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید پیدا کنید :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط shahramcat
سلام.
كسي قيمت سي پي يو AMD Athlon 3000 X2 رو داره؟!!!!
امير جان ...نقل قول:
نوشته شده توسط online-amir
پردازنده 3000 X2 نداريم /.
پس چند داريم؟!!!نقل قول:
امير جان ...
پردازنده 3000 X2 نداريم /.
3600 تا 5200نقل قول:
نوشته شده توسط online-amir
==
تاپيك هم فعال هستش .. شما يه كم صبر داشته باش ..
با سلا خدمت دوستان و حرفه اي هاي سايت پي سي ورلد
لطفا راهنماييم كنيد
من دنبال يه دي وي بي كارت خوب هستم به من گفتن آلمانيهاش خوبهميخواستم بينم نظر شما چيه و كدومش بهتره
اگه ميشه مارك و قيمتشو برام بگيد و اينكه از كجا ميتونم اصلشو گير بيارم (بدل نباشه)
ممنون ميشم راهنمايم كنيد
موفق باشيد
سلام دوستان
من برنامه نویسم ولی بین خودمون باشه که تو سخت افزار زیادی شوتم (البته دارم سعی خودم رو میکنم :biggrin: )
میخوام سیستمم رو upgrade کنم ( مادر بورد و CPU و گرافیک و رم ). کل پست های این تاپیک رو دیدم :blink: یک چیزایی دستگیرم شد .
توی اینترنت هم که مشخصات CPU های Intel و AMD رو خوندم . یک دفعه هم رفتم بازار رضا و مشخصات اون قطعاتی رو که راجه به اونها تحقیق کرده بودم نشون دادم و گفتم اینا رو میخوام هر کدوم از مغازه ها یک چیزی گفتند که کلی باهم فرق داشت و بیشتر گیج شدم .
1- رم در حد 2 گیگ میخوام. (Oracle نسخه سرور و Sql Server همیشه در حال اجراست)
2- با کامپیوترم زیاد بازی نمیکنم (گاهی فیفا بازی میکم :rolleye: ). البته گاهی برنامه گرافیکی هم مینویسم .
3- در مورد پردازنده و مادر حرفی برای گفتن ندارم چون حتی هنوز نمیدونم Intel میخوام یا AMD :sad:
که البته در مورد AMD یک هوا نظرم مثبت تره
4- باتوجه به اینکه مادر بورد و سی پی یو قدیمیم (مادر بوردم Asus هستش و سی پی یو Intel Pentium 4 2GHZ) رو میخوام عوض کنم ، یک چیزی حدود 400 تا 500 تومن میخوام هزینه کنم . (البته بیشتر هم بشه یک فکری به حالش میکنم )
ممنونم میشم یک راهنمایی کنین :)
راستی آشنا ماشنا ندارین ؟ :laughing:
ببخشید دوبار پست شده بود
سلام
دوستان يك سيستم Amd مس خوام براي يكي از دوستا ببندم.
چي پيشنهاد مي كنيد. تا حدود 700 هزار تومن .(البته با مانيتور)
ممنونم.
مادربرد رو asus p5ld2se و cpu intel dual core 64 bit pentium d 2.66نقل قول:
نوشته شده توسط BoomDoongDang
اینا رو هم 200 تومان میشه
گرافیک هم چون زیاد احتیاج نداری nvidia 7600gs
اینم یه 130 تومانی هست
رم حداقل 200 تومنی میشه
این 430 نومان
اگه بیشتر خرج کنی بتونی cpu intel core 2 بگیری و یک مادر برد یکه core 2 ساپرت کنه تا چند سال نیاز به ارتقاع نداری
مرسی Actros عزیز :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط actros
قیمت Intel core 2 و مادر بوردش چقدر بیشتر میشه ؟ :blush:
اگه تفاوتشون نجومی نباشه ترجیح میدم حالا حالا ها مجبور نباشم Upgrade کنم !
تنکیو از توجهتون :)
P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.86GHz 190.000 Toman
ASUS - P5B 170.000 Toman
اين ديگه كمترينه شه ولي اگه بگيري خيلي از اون يكي بهتره
ميشه 280 تومان اين 2 تا با بقيه قطعات جمع كن ببين چند ميشه.
سلام
من مي خوام يك سيستمي بخرم كه قيمتش 500000 تا 550000 تومان باشه.
در مورد ريز قطعات زياد آشنايي ندارم اما مي خوام قطعات اين ها باشن:
CPU : intel 2.8 يا بالاتر
H.D.D : 80 GB
RAM : 512 DDR
VGA ان برد نباشه
F.D.D , Writer , Modem , كيبورد و ماوس و مانيتور هم مي خوام.
لطفا اگه ممكنه به من در مورد ريز قطعات پيشنهاد بدين كه چي بخرم بهتره ؟ قيمتش هم نمي خوام از اون كه گفتم بيشتر بشه.
در مورد اينكه مانيتور رو هم بخوام LCD يا CRT بخرم چقدر تفاوت قيمته بگين.
ممنون
با سلام
:biggrin:
قينت كارتهاي ذيل تو بازار الان چنده؟
giga 7300GT 256 mb
7600gt 256 mb giga
moder bord GA-945P-S3[/COLOR]
cpu 3.0 Full intel
min bord 945pl-S3
mose &key bord farasoo key bord modele 8130 چون usp داره رو خودش
VGA 6200 TC 256 mb giga
hard maxtor 80به بالا
dvd wreter pioneer
modem giga يا zoltrex
memory 512 dual يا 1GB dual chanel
manitor samsung سليقه اي
:rolleye:
سلام به همه اساتید محترم و محترمه. من میخواهم با مبلغ حدودا 250 هزار تومن قطعات زیر را بخرم:
cpu , کارت گرافیک ، مادربرد و رم.
میخواهم گرافیک 128 و رم512 باشه.
اگر لیست بهترینهاشون رو با توجه به مبلغ بدید ممنون میشوم. لطفا با توضیحات دقیق
مرسی...
مادربردنقل قول:
نوشته شده توسط ostadonline
ASUS P5AD2_E تومان 79000
ASUS P5GD2_X تومان 73000
CPU
INTEL 2.66 1MB CASHE FULL تومان 70000
RAM
KINGSTONE 512 PC533 DDR2 تومان 50000
VGA
ATI X550 با برد ایسوس 65000
یا
NVIDIA 7300 GS تومان 70000
VGA اولی بهتره چون حافظه 256 مگابایت داره. و باس مموری 128 بیت هستش.و کارش هم خوبه
ولی دومی 64 بیتس هستش
با سلام من می خوام برای یه نفر یه سیستم جمع کنم با بودجه 400 تومن حالا خودم یه چیزایی مدنظرم هست شما یه نگاه بندازید
Cpu:2.8 samperon
Ram : 256mb kingstone bus 400
Combo: liteon
Hard: 80gb western digital sata
Vga: geforce 6200 128mb
Modem : creative v92
Monitor: 17 flatron Samsung
خوب حالا شما نظر بدید و اگه میشه گارانتی این قطعات بگید مال کجاست در مورد سی پی یو که فکر کنم خوب باشه در مورد مین بورد که شما یکی معرفی کنید فکر کنم ازراک با این پول خوب باشه فقط pci-e و sata رو ساپورت بده
در مورد کومبو هم این نظر منه حالا اگه شما چیز بهتر و ارزونتر سراغ دارید بگید فقط خودتون کار کرده باشید و گارانتیش خوب باشه در مورد هارد که فقط sata باشه در مورد گرافیک ، فکر کنم گرافیک خوبی باشه البته با برد xfx و توربو کش هم نباشه در مورد مودم از گزینه خوبی زیر 10 تومن مد نظر دارید بگید در مورد مانیتور که فکر کنم سامسسونگ خوبه فقط شما یه مدلشو بگید تا سقف 115 تومن فقط 17 و فلترون باشه در مورد اسپیکر هم شما یه مدل میکرو لب تا سقف 15 تومن معرفی کنید در مورد کیس که می خوام دسته دوم بگیرم با پاور نو به نظرتون خوبه اگه نو بگیرم ارزونترین چقدره ؟
در آخر اگه میشه نظرتون رو با دلیل بگید و قیمت و گارانتیشم بگید و مدل دقیق رو معرفی کنید و از این بودجه بالاتر نزنه کیبورد و موس و فلاپی رو هم در نظر بگیرید (البته قیمتشو )
ممنون میشم جواب بدید چون فوری ایست برای همین فردا می خوام خیلی ممنو میشم
کسی نبود یه جوابی بده من تا امشب می خوامش لطفا یه نگاهی بندازید دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط arash rashno
سلام به دوستان مخصوصا گبنا که در انتخاب قطعات سیستم خیلی کمکم کرد، سیستم مورد نظر من با تاخیر به دستم رسید که علتش هم نبود قطعات اسوز در بازار تهران (ایران) بود که مجبور شدم به گیگابایت روی بیارم.
در زیر لیست قطعات رو به همراه قیمت هاشون گذاشتم (شاید مورد استفاده کسی قرار بگیره).
85/9/1
CPU
[240.000] P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo - E6400]
MOTHER BOARD
[204.000] GIGABYTE - P965P-DS4
سیستم سایلنت داره و از خازن های سولید (جامد) استفاده کرده که باعث طول عمر بیشتر میشه (1394و ...)
VGA CARD
[220.000] GIGABYTE - GV-NX76T256D-RH [Silent Pipe II]
بازی های Legend - H-L2 Episode One - Condemned - Prey - Carbon - SC-Double Agent با کیفیت فول براحتی بازی می کنم...
RAM
[250.000] OCZ - Dual Channel [2 GIG]
HARD DISK
[185.000] Western Digital [400GB]
MONITOR
[126.000] LG - 17" 730
پول نداشتم وگرنه یه ال سی دی درست حسابی میخریدم ;)
POWER
[130.000] AcBel - 500W [Active PFC]
MOUSE
[70.000] Logitech G5 Gaming Laser Mouse
با تشکر از بچس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این ماوس رو پیشنهاد کردن؛ ماوس بسیار عالی، سریع و راحتی هست که به سادگی میتونید در حین بازی دی پی آی شو در سه حالت مختلف تغییر بدید که خوراک گیمرهاست و قابلیت های بسیار زیاد دیگه ای داره...
MOUSE PAD
[3.500] Gel Mouse Pad Lotus
قرار بود ماوس پد استیل پد بخرم ولی استیل پد کیو سی کی هوی هنوز وارد بازار ایران نشده و کیو سی کی پلاسش فقط موجود بود که قیمتش 20 تومن بود (گرون!). این ماوس پد سه تومنی خیلی کوچیکه و همش آزارم میده!
[20.000] SteelPad QCK +
[] SteelPad QCK Heavy
DVD
[24.500] Sony
DVD-RW
[45.500] Sony
CHASE
[75.000] GIGABYTE GZ-XB
KEYBOARD
[15.000] Farasoo 8020
متاسفانه کیبرد لاجیتک کلاسیک تو بازار اصلا وجود نداره و مجبور شدم فراسو رو انتخاب کنم که اصلا بدرد نمیخوره (وقتی سریع تایپ میکنم میبینم که چند تا حرف رو جا میزاره باید کلیدها رو تا ته فشار بدی تا یک کامه تایپ بشه)
[15.000] Logitech@Classic Keyboard
HEADSET
[40.000] Logitech@Precision PC Gaming Headset
چهل تومن پول برای هد ست شاید زیاد باشه ولی برای این هد ست خیلی خیلی زیاده! از من به شما نصیحت حتی اگه یک گیمر حرفه ای هم هستین این هد ست رو نخرین (نکات منفی: بصورت بک وارد روی سر قرار میگیره - آخرین حد ولومش در حد نصف ولوم هد ست های معمولی بازار هست - به هیچ وجه دکمه یا کشویی برای تنظیم بهتر قرار گرفتن روی سر نداره)
موفق پیروز باشید.
بدرود.
salam.mishe ye sit moarefi konid ke gheymate ghatate externalo zade bashe.man khayli niaz daram
با 700تومان می خواستم قطعات زیر رو بخرم
ram, graphic ,motherboard (رم 2 گیگ باشه,شرکت سازندش هم بگین )
منتظر بمونم ویستا بیاد بعد بخرم بهتر نیست؟
مادربرد asus p5wdh deluxeنقل قول:
290 تومان
RAM 2gig KINGSTON
225 تومان
گرافیک NVIDIA 7600 GT با برد ASUS
200 تومان
سلام به همه
من ميخوام يه دي وي دي رايتر خوب بخرم كه هم از نظر گارانتي و كاركرد خوب باشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اگر پیشنهاد من را میخواهی بدونی من LITEON DVD R/RW 16X را معرفی میکنم قیمتش 43,000 هزار تومنه میتونی لیست کاملش رو از لینک زیر ببینی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قصد خرید یک کارت گرافیک با محدوده قیمتی 130000 تومان دارم. به نظر من دو مدل 7300gt 512 و 7600gs 256 از سری کارتهای xfx که قیمت هر دو حدود 130000 تومان است مناسب هستند(مدل 7300 دارای رم واقعی است و توربوکش نیست) . حالا من نمیدانم که کدام یک از این دو مدل قویتر هستند در ضمن من تمامی بنچ مارک ها را دیدم در هیچ کدام 7300gt با رم 512 را مورد مقایسه قرار نداده بود ، اگر کسی بنچ مارکی سراغ داره ممنون میشم.
درضمن یک کارت 6600gt 512 با برد PixelView هم قیمت کردم 130000 تومان بود، نظر شما راجع به این سه نوع چیست البته من بیشتر نظرم روی دو مدل اول (XFX) است.
آیا مدل 7300 با ویندوز ویستا سازگار است یا نه؟مدل 6600 چطور؟
از دوستان خواهش میکنم نظر خود را با دلیل قانع کننده و معتبر بدهند.
منتظر راهنمایی دوستان هستم
متشکرم
سلام
قیمت اسکنر
canon 4200f
canon 4400f
رو می خام
تو این رده قیمت چیز بهتر هست؟
اول بگم هر چی سری کارت جدیدتر باشه سازگاری بیشتر و امکانات بشتر داره یعنی سری 7 نسبت به 6 سازگار ترنقل قول:
بنابراین به هیچ وجه سراغ 6600 نرو - مقایسه 7600GS و 6600GT :
Results - Splinter Cell: Chaos Theory (DirectX 9 Benchmark)
همچنین Vertex Shader Pipelines و Rendering (Pixel) Pipelines کارت 7600 GS بالاتر از 6600gt
اگر مشخصات هردو کارت 7600 و 7300 را ببینی متوجه میشی که 7600 به مراتب قوی تره ، گول 512 مگ 7300 را نخور در حقیقت رم واقعی این کارت 64 مگ که با استفاده از رم 512 مگ هم میتونه بشه :
مقایسه 7300GT و 7600GS تو بازیه _ half life 2 episod one _ اینجاست که 7600 خودش را نشون میده
اگر میتونی روپولت یک بزار و 7600GT تهیه کن که با برند XFX قیمتش درحدود 180000 در میاد
از راهنماییت ممنون رضا جاننقل قول:
قیمت مادربرد epox مدل EP-MF570 SLI چقدره ؟ بدون SLI چطور. همچنین میخواستم بدونم مادربرد MSI-K9N Ultra از SLI پشتیبانی میکنه یا نه اصلا مادربرد های MSI مدل K9 (AM2) چطوریاس
msi k9n مشکل داره یعنی بعضی مواقع ریست میشه با اینکه بایوس جدیدی براش دادن بلز هم یک سری مشکلت دارهنقل قول:
بهتر همون epox را انتخاب کی
سلام دوستان من میخام یه کارت گرافیک 7600 بگیرم میخاستم از شما هم کمک بگیرم بنظر شما 7900gs بگیرم بهتره یا 7600gt ؟
لطفا" کمک کنید کدومیش بهتره
نظر خودم 7600 Gt هستش
پلکستور یا پایونیر بگیر من خودم پایونیر دارمنقل قول:
خیلی خوبه