مرسی.. آره همه رو دارم میبینم + Pan Am .. هفت تا فیلم هفت روز هفته :دی.. ولی چشم.. کمترشون میکنم..نقل قول:
بازم ممنون
Printable View
مرسی.. آره همه رو دارم میبینم + Pan Am .. هفت تا فیلم هفت روز هفته :دی.. ولی چشم.. کمترشون میکنم..نقل قول:
بازم ممنون
یه روش ساده ام هست مدرسه میری یا پشت کنکوری؟نقل قول:
حالا بر فرض مدرسه میری ساعت 2 برسی خونه تا ساعت 11 شب 9 ساعت وقت داری یک ساعت درس بخون یک ساعت :8: یک ساعت درس بازم یک ساعت :8: اینطوری روزی حداقل 4 ساعت میخونی روزایه تعطیل بیش از 6 ساعت هم به کارای دیگه میرسی هم به درسات هفته ای میشه حدوده 30 ساعت :5:
این طوری یواش یواش به درس خوندن عادت میکنی ولی بازم میگم فقط منــظم و با برنامه بخون :10:
ایـــــــــــــــــــــــ ـول :33::33::33::33::33::33:نقل قول:
من سومم روزای مدرسه 3 میرسم خونه 7 ساعت میخونم روزای تعطیل 15 ساعت میخونم!!
خجالت بکشین
خيلي خوبه شما هرچي الان بخوني بعدان به كارت مياد !نقل قول:
ولي به نظر من به درسهاي سال 2 وم هم توجه بكن !
مخصوصا عربي 2 و1 !
و اختصاصي ها !
راستش من تقریبا 2 ماه بود که میخواستم این برنامه رو داشته باشم، یعنی روزای مدرسه 7 ساعت بخونم و روزای تعطیل 15 ساعت ، تقریبا یک و ماه نیم طول کشید تا بتونم خودم رو با همچین برنامه ای وفق بدم ! اما وقتی که بیوفتی رو غلطک اگه روزی 6-7 ساعت نخونی شب نمیتونی بخوابی !نقل قول:
البته این بدی خیلی بزرگی برام داره ! ( به نظر خودم )
چون توی آزمون های قلمچی شرکت میکنم ، دفتر برنامه ریزی دارم که ساعت مطالعه رو توش مینویسم ، بعد که مدرسه میرم بعضی از آدم های کوته فکر ازم میپرسن دیروز چند ساعت خوندی ، مثلا میگم 6 ساعت و ربع ! بعد اونا شروع میکنن حرف مفت زدن ! این یکم آدم رو ناراحت میکنه ... اما خب وقتی با درسخونا در مورد ساعت مطالعه صحبت میکنی ترقیب میشی که بیشتر بخونی
سلام.
یه سوال فوری:
مگه سال فارغ التحصیلی همون سال پیش دانشگاهی نیست؟
من سال قبل (89-90) پیش دانشگاهی بودم.واسم زده:
سال تحصسلی فارغ التحصیلی 88-89
سال 88-89 سالیه که امتحان نهایی سال سوم رو دادم.
غلطه؟
واسه بقیه چی زده سال فارغ التحصیلی رو؟:31:
البته با توجه به اینکه گفته:
لطفا پس از مطابقت اطلاعات با کارنامه تحصیلی خود کلید تائید و یا عدم تائید را بفشارید.
من یه کارنامه دارم بعد از اتمام سال سوم بهمون دادن روش نوشته کارنامه فارغ التحصیلی سال تحصیلی 88-89
===========
آقا کد دانش آموزش من تو کارنامه فارغ التحصیلی بدون صفر اولش زده ولی مثل اینکه اولش صفر داره...من با هر دو مدل با صفر و بی صفر وارد شدم هر چی میزم واسه ورود تو سوابق هم همونو نشون میداد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با صفر یا بی صفر؟
سلام به 91 ی ها:31:
امیدوارم که همتون موفق باشین. من عملی نیمه متمرکز رو دادم ولی گفتم تا نتایج بیاد 91 هم ثبت نام کنم چون پارتی که نداشتم مثل بقیه که اومده بودن:41: پارتی فقط خدا:40:ولی قبولم.
حالا یه سوال دارم من دیپلم گرافیک دارم یعنی دیپلمم هنریه حالا برای کنکور 91 کدوم گروه ها رو میتونم بزنم بجز هنر؟ بگین ممنون می شم :11:
راستی دفترچه و کارت کنکور 91 رو خواستین اینجاست:
دفترچه:
کارت:کد:http://www6.sanjesh.org/Download/zip/Sarasari91.zip
ولی عجله نداشته باشین چون از 16 آذر شروع می شه :20:کد:http://92.242.195.223/onlinepayment/
داداش اونقدم پیچیده نیست.:10: منظورش از اون سال فارغ التحصیلی همون سالیه که دیپلم گرفتی (سوم). واسه منم همون 88 - 89 زده. پس درسته.نقل قول:
=========
خوب لابد جفتش درسته که با هر دو وارد میشه دیگه! اگه تایید کردی رفته، دیگه این چه اهمیتی داره؟! اصلا نکنه سر کار گذاشتی مارو؟!
نه والا سرکار چیه :31:ما کی باشیم شما رو سرکار بزاریم :31:نقل قول:
آخه من واسه نظام وظیفه هم که مطالبو میخوندم البته اگه اشتباه نکنم واسه نظام وظیفه وقتی میگن سال فارغ التحصیلی یعنی سالی که مدرک پیش رو میگیری...یعنی کلا درست تموم شده :31: بعد دیدم این جا سال سوم رو حساب کرده :31:
همین باعث شک من شد :31:
بعد مقادیری زل زدن به کارنامه حل شد :31: و فرستادم رفت :31:
ممنون.:11:
كسي كه بخواد به حرف ديگران گوش بده ديگه موفق نيست شما نه به كسي اجازه دخالت بده نه بزار كه حرف كسي روت تاثير بزاره !نقل قول:
ولي شما الن كه فرصت داره به عربي و انگليسي توي عمومي ها و به رياضيها و شيمي و فيزيك ها هم خيلي توجه داشته باش !
ضمنا اگه سمپاد يا ... هستي ساعت بيولوژيكي بدنتو تنظيم كن كه ظهر نخوابي و شبها خيلي زود بخوابي !
واقعا لذت میبرم از این همه تلاش...خودم هیچ وقت نتونستم اینجوری تلاش کنم...نقل قول:
امیدوارم که همینجوری ادامه بدی...
حتما دفتر برنامه ریزی رو پر کن و به حرف مفت همکلاسیات توجه نکن
تو مدرسه های ما یه جوی هست که هرکی که درسش خوبه دوست داره به دوستاش بگه که من چون باهوشم درسم خوبه وگرنه زیاد نمیخونم و همه هم به این افراد با دید حسرت نگاه میکنن...
به نظر من تلاش واسه رسیدن به هدف لایق ستایش هست نه هوش بالا....
ایشالا که موفق باشی....
اره اینقدر بدم میاد از این ادما روزه امتحان میپرسی الکی میگه وای نیم ساعت خوندم ولی تو امتحان 20 میگیره :2:نقل قول:
يلام دوستان ميشه يكي بياد راجب ازمون هاي غير حضوري و ازمون هاي زبان انگليسي تخصصي يه كم توضيح بده !
ممننون !
نه ، سمپادی و المپیادی و اینجور چیزا نیستم ! چون تیزهوش نیستم ! ( حالا شاید خیلیا تو سمپاد تیزهوش نباشن ، به هر حال ... )نقل قول:
مدرسه شاهد میرم ( پارسال دولتی بودم ، تازه میفهمم فرق دولتی با مدارسی مثل شاهد زمین تا آسمون هست ! از نظر درس دادن و امتحان گرفتن تا تدریس معلم ها، مثلا معلم حسابانمون دو سال پیش رتبه 7 کنکور کشور شده ! البته ارشد ریاضی محض، مثلا یه مسئله میگه پر از فرمول ، بعد یهو ذهنی بدون راه حل جواب رو بدست میاره :دی )
ویرایش :
نمیشه ظهر ها نخوابید !
مدرسه ما امسال مکانش رو عوض کرده و رفته خارج شهر، یه جایی دقیقا وسط جنگل که پر از زنبور و اینجور چیزاس ! :دی ( مازندران هستیم )
با اینکه سرویس دارم ساعت 3 میرسم خونه ! دیگه خسته و جنازه تا 5 میخوابم ! بعدش هم تا 1-2 بیدار میمونم درس میخونم ! یعنی هم ظهر میخوابم هم شب بیدار میمونم ، دقیقا بر خلاف اون چیزی که شما گفتی :دی
البته خب توی مدرسه دولتی ( مدرسه قبلیم ) یه جوی حاکم بود که هرکی 20 میشد میگفت نیم ساعت خوندم ، یه ربع خوندم و اینا ! اما این مدرسه ( شاهد ) جوش سالم تره ، بچه ها خیلی صادقانه میگن 40-45 ساعت و سر هم دیگه کلاه نمیزارن ، یه حالتی هم هست که بچه ها در عین رقابت با هم رفیق هستن ! یه چیزی به ذهنم رسید بگم بد نیست ، خیلی از پدر مادرا میگن بچه اگه بخواد درس بخونه توی هر مدرسه ای درس میخونه ! اما من کاملا با این مخالفم ( مثل عقیده اشتباه پدر خودم )نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اصلا ظهر نخواب ظهر خوابيدن يعني اينكه ادم سر حال ميشه و وقتي كه خيلي سر حال باشي ديگه درس نميخوني !
راستی من کارنامه ی آزمونهات رو دیدم با توجه به ساعت مطالعه ات ترازت کمه یعنی با این ساعت مطالعه یی که داری باید الان حداقل 6000 باشی...نقل قول:
بشین بررسی کن ببین کجای کارت ایراد داره شاید کتابهایی که تست میزنی یا استرس سر جلسه یا همین خستگی ناشی از زیاد درس خوندن یا شاید تازه قلمچی شرکت کردی یا هم تازه با تست زدن آشنا شدی...
با نظرت راجع به جو مدرسه هم کاملا موافقم ، بابای منم عین بابای شما فکر میکنه ولی من خودم سوم دبیرستان توی یه مدرسه غیرانتفاعی درس میخوندم که یه جو رقابتی خوبی بین بچه های کلاسمون بود و شاید اونقدری که سوم دبیرستان درس خوندم تو پیش دانشگاهی درس نخوندم و واقعا وقتی به گذشته نگاه میکنم و یاد اون سال میفتم خیلی تعجب میکنم که من چه جوری اون موقع این همه درس میخوندم...
پس بخون که بری یه دانشگاه تووپ :46:
دوستان لطفا جواب بدین:
شخصی با دیپلم گرافیک که دیپلم هنری حساب می شه بجز کنکور هنر دیگه تو کدوم گروه ها می تونه شرکت کنه بین ریاضی و تجربی وزبان؟
:13:
قاعدتا اینجوریه که یه نفر از بین سه گروه انسانی و تجربی و ریاضی فقط میتونه یکی رو شرکت کنه و زبان و هنر رو هم میتونه هردو رو در کنار اون یه رشته کنکور بده یعنی مثلا یه نفر در نهایت سه تا رشته میتونه کنکور بده مثلا ریاضی و زبان و هنر حالا نمیدونم فک میکنم شما هم همین جوری باشهنقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یکی از آشناهامون سال تحصیلی 82-83 دیپلم گرفته (یعنی خرداد 83) و سال 84 هم پیشدانشگاهی رو گذرونده ولی کنکور نداده. حالا میخواد تو کنکور شرکت کنه. اومده از من میپرسه که آیا کد سوابق تحصیلی مربوط به اون هم میشه؟ راستش من گفتم بذار تا بپرسم بهت میگم. حالا واقعا شامل حال چنین کسی هم میشه یا نه؟
پی نوشت: یادمه خودم هم که سال 84 کنکور دادم و قبول شدم، اون سال آخرین سالی بود که نمرات دیپلم تو کنکور تاثیر نداشت و از سال بعدش تاثیر دادن.
برای ایشون تاثیر ندارهنقل قول:
مرسی امینم عزیز برای اینکه وقت گذاشتی و توجه کردی.
خب پس من با چه رتبه ای میتونم سراسری قزوین معماری قبول شم؟؟ و با چه درصد هایی این رتبه رو باید بیارم؟
بازم تشکر.
دلیل اینکه میگین ظهر نخوابم فقط همینه ؟!نقل قول:
خب من همینجوری چه سرحال باشم چه نباشم درس میخونم !
آره ، ترازم خیلی پایینه !نقل قول:
چون از پایه ضعف دارم، اون 2 سالی که توی مدرسه دولتی بودم خیلی ضعیف شدم، اما خب امیدوارم بتونم جبران کنم ...
شما یه کمی اطلاعات بده ببینم !نقل قول:
منطقه چندی !
نقل قول:
دوست عزیز اگه سال سوم ی حد اقل باید ترازت 6000 -7000 باشه تا بتونی سال بعد به تک رقمی فک کنی !
البته تراز قلم چی !
من سال دومم
به نظر شما چه كتابهايي رو بيشتر براي كنكور بخونم(تستي يا تشريحي)؟؟؟
منطقه یکم و پشت کنکوری.با معدل کتبی 11.5
کل سوالم همینه: معماری سراسری قزوین چه رتبه ای میخواد؟این رتبه چه درصد هایی میخواد؟
نقل قول:
باید
ادبیات 60%
زبان خارجه 60 %
معارف و عربی 60 %
ریاضیات 30 %
فیزیک 50 %
و شیمی 60 %
بزنی !
و متوسط رتبه کشوریت 5811
و رتبه منطقه 2 هم باید 1873 باشد
موفق باشید ! :40:
شما هم میتونید بدونید که با چه دصد هایی کجا قبول میشید لینک زیر را دانلود کنید
تجربی :
ریاضیکد:http://kanoon.ir/?filey=tajrobi
کد:http://kanoon.ir/?filey=riazi
بله، میدونمنقل قول:
دوست عزیز اگه سال سوم ی حد اقل باید ترازت 6000 -7000 باشه تا بتونی سال بعد به تک رقمی فک کنی !
البته تراز قلم چی !
اما خب من هنوز خیلی توی کار تست مبتدی هستم !
به امید خدا به این ترازی که گفتید هم میرسم ...
دوست عزیز هر کی گفته کگه تست و تشریحی از هم جداس شکر میل کرده !نقل قول:
شما تست هارو تشریحی کار کن !
این یعنی اینکه کاغذ و وردار دونه دونه تست هارو تا جواب اخر برسون !
به روش تشریحی !
اصلا تست و تشریحی معنا نداره !
هردو یکی هستن !خودتو با این حرفا گول نزن !
موفق باشید:40:
یه خبر جدید !
آغاز فروش کارت اعتباري کنکور سراسري 91
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فروش کارت اعتباري براي ثبت نام در کنکور سراسري سال 91 خبر داد و گفت: داوطلبان مي توانند با ورود به سايت سازمان سنجش از هم اکنون کارت ثبت نام را خريداري کنند.سيدجلال طباطبايي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان مي توانند از دو طريق کارت اعتباري ثبت نام را خريداري کنند. طريق اول به صورت اينترنتي است که به وسيله کارتهاي شتاب قابل خريداري است و طريق دوم به صورت خريداري از پست است.
وي افزود: داوطلباني که مايل به خريداري کارت اعتباري از طريق اينترنت هستند، مي توانند از هم اکنون به سايت سازمان سنجش مراجعه کنند. همچنين داوطلباني که مايل به خريداري کارت اعتباري از طريق پست هستند، مي توانند از روز 16 آذرماه با مراجعه به ادارات پست کارت خود را تهيه کنند.
معاون اجرايي سازمان سنجش يادآور شد: دفترچه راهنماي شرکت در آزمون سراسري سال 91 در روزهاي آتي بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد و داوطلبان مي توانند با دريافت کد ثبت نامي از روز 16 آذر با مراجعه به سايت سازمان سنجش در اين آزمون ثبت نام کنند.
وي با بيان اينکه ثبت نام تا 25 آذرماه 90 ادامه دارد، اظهار داشت: استقرار اطلاعات ثبت نامي و ويرايش نيز در روزهاي 30 بهمن تا 3 اسفند ماه سال 90 امکان پذير است.
طباطبايي خاطرنشان کرد: داوطلبان در هر مرحله از خريد، فقط مي توانند يک نوع کارت را انتخاب و خريداري کنند و هزينه کارت اصلي ثبت نام 85 هزار ريال معادل 8 هزار و 500 تومان است و براي اعلام علاقمندي به دانشگاه پيام نور و غيرانتفاعي ها نيز افراد بايد مبلغ 45 هزار ريال معادل 4 هزار و 500 تومان را پرداخت کنند.
وي يادآور شد: آزمون سراسري سال 91 در روزهاي 8، 9 و 10 تيرماه 91 برگزار مي شود و کارت ورود به جلسه به صورت اينترنتي در روزهاي 4 تا 7 تيرماه منتشر مي شود.
نقل قول:
یعنی قبول شدن معماری دانشگاه قزوین رتبه نسبتا خوب 1837 میخاد؟ شما مطمئنی؟
حرف شما درسته ، اما با این روش هر تست رو توی 5 مین حل میکنم ! در صورتی که باید توی آزمون زیر 2 مین تست رو بزنم !نقل قول:
دوست عزیز هر کی گفته کگه تست و تشریحی از هم جداس شکر میل کرده !
شما تست هارو تشریحی کار کن !
این یعنی اینکه کاغذ و وردار دونه دونه تست هارو تا جواب اخر برسون !
به روش تشریحی !
اصلا تست و تشریحی معنا نداره !
هردو یکی هستن !خودتو با این حرفا گول نزن !
موفق باشید
اگه منظورت کنکور زبانه باید بگم مثل زبان عمومی بیشتر سوالات مربوط به لغت (vocabulary)میشه که بیشترشون تو زبان عمومی نیستنقل قول:
با دیپلم گرافیگ نمیتونی تا جاییکه من میدونم اگه پیش دانشگاهی پاس کرده باشی میتونی تو ریاضی ،تجربی ،انسانی شرکت کنینقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بیشتر تشریحی و عمیق بخون و سعی کن معدلتم بالا باشهنقل قول:
پیش دانشگاهی رو که پاس کردم :10: فقط برعکس اینو شنیده بودم که مثلن یکی که تجربی یا ریاضی بوده اومده وهنر هم داده ولی آیا یه هنری می تونه تجربی یا ریاضی شرکت کنه در کنار هنرش امکان پذیر هست یا نه رو نمی دونستم. این جور مسائل رو که باید تو دفترچه قید بشه نمی ذارن :19:نقل قول:
اره 100 % مطمئن باش !نقل قول:
این اطلاعاتو از یادگار ماندگار کانون گرفتم و گزاشتم و خیلی خیلی هم دقیقه !
خب بگیره مگه کار دیگه شما دارید !نقل قول:
که وقتتون محدوده !
اگه الان 5 مین وقت بزاری !
زمان کنکور 1 مین وقت میزاری و اون موقع که وقتتون زیغ هستش به کارتون میاد !
ضمنان شما باید بدونید که با تمرین و تکرا ر سرعت زدن تست هم بالا میره !
و اینو بدونید که واسه تراز 6000 اوردن تو کانون متوسط درصدها 35 در صد باشه کافیه !
پس شما اگه تو 5 مین هم یه تست حل کنی قطعا میرسی !:27:
موفق باشید :40:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
[QUOTE=moh72;6668235]اگه منظورت کنکور زبانه باید بگم مثل زبان عمومی بیشتر سوالات مربوط به لغت (vocabulary)میشه که بیشترشون تو زبان عمومی نیست
من راجب ازمونهای که کانون قلم چی واسه کسایی که زبان میخونن برگزار کنه پرسیدم !
میدونید این ازمونا کی و کجا و چگونه برگزار میشه !
ممنون:11:
نقل قول:
هنوز من نمیتونم بپذیرم که با یه چنین رتبه خوبی میگیره شایدم من از سطح دانشگاه قزوین خبر ندارم میتونی کمی از سطح این دانشگاه بگی و مثلا با سطح چنتا دانشگاه دیگه برام مقایسش کنی
راستی برق دانشگاه قزوین چه رتبه ای میخاد؟ میخام ببینم و نتیجه گیری کنم ممنون میشم
دانشگاه امام خمینی قزوین یه دانشگاه بین الملل یه !نقل قول:
و خیلی سطحش بالاس !
مثلا شاید ندونی ولی سطح علمی دانشگاه صنعتی شریف بالاست یعنی اوله بعدش میشه صنعتی اصفهان !
اگه شما بری ارم دانشگاه صنعتی اصفهان رو ببینی خیلی به دانشگاه صنعتی شریف شبیه این به این علته که صنعتی شریف اول قرار بوده صنعتی اصفحان باشه !
اینو از خودم نمیگم چون خواهرم هیئت علمی دانشگاه شریفه !
شما این لینک زیر رو دانلود کن به نتایج جالبی دس پیدا میکنی !
و خودتون سطح دانشگاهها دستتون میاد !
موفق باشید:40:
http://kanoon.ir/?filey=riazi
دوست عزیز من گفتم این دانشگاه رو با بقیه دانشگاهها مقایسه کن نه شریف رو با ص اصفهاننقل قول:
اینکه سطحش بالاست رو من تا حالا نشنیده بودم یعنی مثلا از سطح دانشگاه اصفهان بالاتره؟
قطعا نیست !
دانشگاه اصفهان خیلی معتبر تره !
ولی من تا جاییی که الان پرسیدم که هنر معماری و عمرانش خییلی قویه ! در حد دانشگاههای تهرانه !
ولی بقیه رشته هاش یه کم ضعیف تر و رتبه کم تری رو میخواد !
قسمت معماری و هنر دانشگاه امام خمینی در حد دانشگاههای مثل خواجه نصیر تهران ! وشایدم ص اصفهان !
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
و در جنبه ی بین المللی هنر و معماری حرف اول میزنه و بعد انسانی بعد پزشکی و بعد مهندسی !
واسه همینم بینلمللی شده !
:31:
نقل قول:
منم در کل منظورم بود چون خودم علاقه ای به عمران و معماری و هنر نداشتم شاید نمیدونستم اینو
منظورتون اینه که مثلا برقش رتبه پایین تری رو میخاد نسبت به معماریش؟
ولی به نظر من شما اونفایل رو دان کن خیلی جالبه خواهید فهمید که یه دانگاه خوب قبول شدن زیاد هم سخت نیست !
و با چه درصدهایی میتونی به دانشگاه و رتبه مورد علاقت فک کنی !
کلا خیلی به کارت میاد !
موفق باشی !:11:
دوست عزیز من که پارسال کنکور دادم الانم شکر خدا دانشگاه میرم و دیگه اونی که شما گفتی به کارم نمیاد فقط به اینجا سر میزنم که اگه تونستم دوستان رو راهنمایی کنم فقط تعجب کردم اون رتبه ای رو که شما برا قبول شدن معماری دانشگاه قزوین گذاشته بودید گفتم چنتا سوال بپرسم ببینم اوضاع از چه قراره فقط همین
35 درصد ؟!نقل قول:
و اینو بدونید که واسه تراز 6000 اوردن تو کانون متوسط درصدها 35 در صد باشه کافیه !
حداقل شیمی و دینی رو که آزمون قبلی 6000 آوردم بالای 70 درصد زدم !
روی چه حسابی میگید 35 درصد ؟