نقل قول:thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu:n18:
Printable View
نقل قول:thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu:n18:
مگه میخوای با بعثت چقدر دانلود کنی دوره بعثت گذشت.نقل قول:
اشکال از IDM هست به درستی کرک نشده.
بیشتر از این هم ازش در نمیاد.نقل قول:
به همه توصیه میکنم همین طرح نقرهای 4 گیگ رو بگیرن طرحش خوبه قیمت و سرعتشم مناسبه . 180 kb.secنقل قول:
کانکشن رو PPPOE ست کن روی مودم . اگه درست نشد از DNS استفاده کن.
چک کن ببین Data قطع میشه یا DSL .
نه بابا تا قبل عید عالی بود شبی 2.5تا 3 گیگ میگرفت تو اسفند 2هفته آخر گند زده شد بهش!نقل قول:
الانم سرعتم بگیر نگیر دارهی شب رو 60-70 میچرخه ی شبم مثل الان رو 120-130
مگه قراره همچين اتفاقي بيوفته؟نقل قول:
سلام
من 512 نامحدود داشتم برای 2 سال که تموم شد و به جاش طرح نقره ای 3 ماهه 30 گیگ گرفتم (سرعتش هم مالی نیست به حساب 1.5 مگ هست ولی سرعت روزها حول هوش 100 کیلوبایت هست مخابرات انقلاب)حالا شبانه رایگان دارم؟
امور مشترکین رفتم گفتن شبانه رایگان نداره ولی 2020 گفت اگه 6 ماهه شارز کنی داره اگه همون اول امور مشترکین که سوال کردم این رو میکفت 6 ماهه میگرفتم حالا 2020 هم میگه فقط باید این 3 ماهه رو تموم کنی بعد 6 ماهه بگیری تا شبانه رایگان بدیم گفتم اگه روی همین 3ماهه 3 ماه دیگه شارز کنم شبانه رایگان میشه میگن نه نمیشه حالا من از حماقت این امور مشترکین و طمع کاربودن این مخابرات چکار کنم ؟! لعنت به این مخابرات پول پرست ... کدوم احمقی این طرح ها رو ارایه کرده مگر قبلیها چه مرگش بود ؟
مخابرات در خانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------
مخابرات در دانشگاه فردوسی:
مشکل زیرساخت دارن :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02:
نقل قول:
سلام
با vpn سرعتت اینه؟؟؟
کارشناسی؟
تا جایی که من یادمه vpn کارشناسی تو دانشکده ما 60 70 بیشتر نمیداد!!!
باید دعا کنیم تا این اتفاق بیافته :n06:نقل قول:
حجمی که شبا دانلود میکنین واسه من آرزوه، شب میزارم رو دانلود صبح نگا میکنم 500مگ دانلود شده تازه این خوبشه،کمتر از این میگیرم معمولا.:n27:
دوست عزیز دانشگاه کلا داستانش متفاوته من با سرعت 8 مگ هم دانلود داشتم اونجانقل قول:
مخابرات در دانشگاه فردوسی:
سرعت کل دانشگاه فراتر از این حرفاس
البته اگه خود مسئولین دانشگاه بذارن چیزیش به دانشجوها برسه
دیشب حدود 1800مگ گرفتم با بعثت !:n28:
احتمالا تو همین مخابرات بمونم فقط میخاستم بدونم این طرح 4ش چطوره میخام قبل خرید کاملا مطمءن بشم?
درود
میخواستم از طریق کابل مسی همساده اقدام به خرید طرح های شرکتی بکنم...
و فقط نامحدود میخوام...
کسی میدونه باید از کدوم شرکت بگیرم؟
آسیا تک فعلا خوبه تو نامحدودا و تو حجمیا مخابراتم ای بدک نیست!
ping rafte bab az 4.2.2.4 shode 180 diruz 130 bud
یا این تفاسیر واسه منی که فــبیر نوری هستم بهترین راه همون وایمکس هستش.
طرحم تموم بشه میرم روی وایمکس.
مخابرات هم بره جهنم.
من طرح طلایی دارم، نهایت سرعت دانلودم الان 100 کیلوبایته.
پینگ من با همین 4.2.2.4
با طرح بعثت شد 550!:n08::n04::n04::n04:
نه بابا وایمکس که بدتراز مخابراته! تو این مورد همین مخابراتو بچسبی بهتره!:n15:نقل قول:
در ضمن اگه دقت کردید از یه هفته قبل از سال نو باز سرعت ها اومده پایین.شب که صحبتش رو هم نکنید ولی همین روز هم که قبلا بهتر بود و معمولا از ماکزیموم پهنای باند استفاده میکریم , الان همونم اومده پایین.
100 ٪ سال دیگه همین موقع هیج کس از ما ایرانی ها اینترنت نخواهیم داشت.همین رو هم ازمون میگیرند.:n19:
دیشب دانلود رایگان شبانه از ساعت 12 شروع شده بود ،هنوز هم در ریز کارکردم 12 تا 1 رو رایگان زده .
مخابرات نهایت سرعتش تو طرح به قول خودشون الماسه که زور میزنه به350 کیلو بایت در ثانیه میرسه طرح طلایی به250و طرح نقره ای هم نهایت180 اینو یکی از کارکنان مخابرات گفت وبا چیزی که من دارم استفاده میکنم(نقره ای)مطابقت داره نهایت سرعت من به180تا190 ودر بعضی ساعتها به20تا30کیلوبایت خصوصا تو ساعت11تا3.5میرسه
کسی میدونه طرح برنزی هم دانلود شبانه داره یا نه؟
تمامی طرح ها رو اگه 6 ماهه بگیری داره.نقل قول:
راستی وایمکس هم افقتضاه هست کسی نگیره.
فکر میکنی دیتا وایمکس از کحا میاد ؟
طرحت شما چیه دادا ؟نقل قول:
قاعدتا باید بعثت باشه دیگه
این مخابرات سرویس نامحدود ۱۲۸ داره؟ یعنی اجازه بده ۲۴ ساعته دانلود کنی؟ سرعت دانلود سرویس ۱۲۸ مخابرات همون ۱۶ کیلوبایته یا بیشتر؟ مثلاً شبها بیشتره یا همیشه روی حول و حوش ۱۶ ثابته؟
نقل قول:
تسلیت می گم
شما مشترک مخابرات هستید :n02:
این طرح های 2020 که نا محدود هم داره یعنی اینا نمیخوان بدن به ما؟
راستی طرح الماس رو به خانگی میدن؟
سلام دوستان ببخشید سوالم رو اینجا میپرسم ولی عجله ایه
ویندوز رو عوض کردم اکس پی نصب کردم الان. به اینترنت وصل نمیشه در صورتی که با وایرلسش از طریق موبایل و لپ تاپ وصل میشم...همه ی چراغ های مودم هم روشنه توی مرورگر ویندوز ختی صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه انگار اصلا نشناختشه به پشتیبانی زنگ زدم گفت. اینترنتت مشکل نداره ویندوز چک کن منم نمیدونم چه کنم؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
واسه من که اینجور نیست من3 ماهه نقرهای گرفتم شبانشم فعاله ونهایت تو هر شب تا2گیگ میگیرم اول از حجمم کم میکنه صبح دوباره حجمم بر میگرده.یه عکس از دانلود رایگانم تو صفحات قبلی گذاشتمنقل قول:
دیشب 2گیگ دانلودیدم با بعثت چه حالی داد!به چه روز انداختن تورو خدا به کم قانع شدیم.:n03:
قبلا از پنل گلدنت میشد طرح عوض کرد الان نمیشه،واسه شما هم همینطوریه؟
منم دیشب 2.5 گیگ گرفتم ولی جالبه جرا با طرح های جدید اینقدر دانلود میکنین؟2 گیگ برای 2 مگ کمه!!!
سلام ؛نقل قول:
مگه میشه سه ماهه ، رایگان داشته باشه ؟ شما کی سه ماهه گرفتی ؟
الان که زنگ میزنی میگن 6 ماهه به بالا بگیری رایگان داره .
================================================== ==
دوستان یه سوال دیگه ؛ تو فایل pdf تعرفه ها فقط قیمت 1 ماه رو زده . من میخواستم بدونم 6 ماهه طرح نقره ای 10 گیگ قیمتش چنده ؟ کسی میدونه ؟
من بعثت دارم فعلا .
سلام دوستان من از 13 عید به این ور که شب بوده وصل شدم دیگه وصل نشدم اما ازم حجم کم کرده اونم 3 گیگ فقط اون دوتای اخر مال امشبه
من چند روز قبل عید گرفتم22/12/91 سه ماهه نقره ای10 گیگ به87تومن . الان اگه بخوام 3 ماه دیگه تمدید کنم زده87450تومننقل قول:
یوزرت که مشخصه شماره تلفنت میمونه پسوردت که چندحالت بیشتر نداره یا چند رقم اخر تلفنه یا شماره ملی که بطور اتفاقی بعضی ها میدونند .رمزتو از2030.goldnet.irعوض کن.فکر کنم پسوردت باید یکی از اینا باشه 3976 یا23976 یا شماره ملیتو کهمن نمیدونمنقل قول:
نه باز برگشت به همون 1 تا 7 برنزی شش ماهه .نقل قول:
سرعتش با روزانه هم فرقی نمیکنه؟نقل قول:
واسه من که اینجور نیست من3 ماهه نقرهای گرفتم شبانشم فعاله ونهایت تو هر شب تا2گیگ میگیرم اول از حجمم کم میکنه صبح دوباره حجمم بر میگرده.یه عکس از دانلود رایگانم تو صفحات قبلی گذاشتم
توف به روحـــــــــت مخابرات.
خدایبش یکی از آرزوهام این شده که مخابرات انـــــشا... یک روز خراب و با خاک یکسان بشه.
الان شمایی که سرویس از مخابرات گرفتی و گوگل رو هم به زور باز میکنی میدونی پول اینترنتت رو به کی دادی ؟میدونی اون یارو که پول رفته تو جیبش الان کجاست ؟داره چه کار میکته ؟چه صفایی داره میکنه یارو با اون همه پول مفنه.
واسه اونایی که هنوز مخابرات دارند و بازم میخوان تمدید یا تعرفه دیگه بگیرند از خود مخابرات واقعا متاسفم.
پول به چی دادید و چی دارید استفاده میکنید.:n08:
من خودم تا آخر فرودین از مخابرات میرم واسه همیشه. میرم پورت مخابرات رو تخلیه میکتم.البته اینو بگم تا حالا از روی ناچاری بوده.چون فیبر نوری بودم.
مـــیرم Wimax میگرم و خیال خودم رو هم راحت میکتم.
در هر صورت دوستان چند بار گفتم بازم میگم. مخابرات حالا حالا نمیخواد حتی 1٪ هم افزایش کیفیت داشته باشه.
واسه اونایی هم که کابل مسی هستند و از مخابرات سرویس دارند که دیگه خیلی خیلی متاسفم.
نقل قول:
چرا فرق میکنه تو روز تو1.45دقیقه 1گیگ میگیره اما شب1تا7 تو6 ساعت2گیگ میگیره