ممنون میشم به منم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تایپکی زدید , خیلی کمک میشه
:n16:
ممنون میشم به منم کمک کنید
ممنون از تایپکی زدید , خیلی کمک میشه
:n16:
نقل قول:
درایور sptd.sys رو مخصوص ویندوزی(64 یا 32 بیت) که داری آپدیت کن از اینجا :
و اگه درست نشد Daemon Tools یا Alcohol120% ( یا هر درایو مجازی دیگه ایی ) رو اگه نصب کردی کلاً پاک کن .
بله . مشکل کابل هم میتونه باشه . مشکل از اسلات روی مادربرد هم میتونه باشه . میتونی هارد و کابل رو روی یه سیستم دیگه تست کنی .نقل قول:
سلام خسته نباشید
لطفا اگه میشه به من کمک کنید و به مشکلم رسیدگی کنید.متشکرم
نقل قول:
1- آنتی ویروستو عوض کن و از آویرا ، آوست یا اسنشیال (آپدیت )استفاده کن و سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
2-درایور گرافیکتو از سایت رسمی آپدیت کن (با وی پی ان برو ایران تحریمه ) :
3- دایرکتس(Directx ) رو آپدیت کن :
4- آپدیت های شماره های KB2670838 و KB 2823324 ویندوز رو اگه داری پاک کن از مسیر زیر :
Control panel>Programs and Features> View Installed Updates
5- درایورهای صدا ، شبکه و بایوس رو هم از سایت رسمیشون آپدیت کن .
6 - اگه سیستم رو اورکلاک کردی از اورکلاک در بیار .
7- اگه با موارد بالا مشکل حل نشد :
مشکل سخت افزاری رم یا هارد هست که در صورتی که روش بالا بی نتیجه بود باید :
با یه نرم افزار عیب یابی و تست مثه
Hard drive inspector
هاردت رو تست و عیب یابی کن .
و
با نرم افزار Memtest86 رم هاتو تست کن .طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
نسخه usb رو دانلود کنید از :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
در صورتی که با نرم افزار memtest ارور مشاهده کردی اول اسلات رم ها رو عوض کن و یا تمیز کن و اگه این کار بی اثر بود کلاً دیگه رم ها رو عوض کن
سلام من یه ایسوز مدل ul80jt
windows version: Windows 7 Service Pack 1, 6.1, build: 7601
windows dir: C:\Windows
CPU: GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i3 CPU U 330 @ 1.20GHz Intel586, level: 6
4 logical processors, active mask: 15
RAM: 4072976384 total
وقتی با باتری خالی لپ تاپ رو روشن میکنم بعد از مدتی crash dumpمیکنه و میره تو صفحه ابی
منم مجبورم با برق مستقیم کارکنم الانم چند روزه که با برق هم که میزنم یا صفحه هنگ میکنه و قفل میشه و مجبورم دستگاه رو خاموش روشن کنم یا همون جور میشه و میره رو صفحه ابی...
ویندوزم رو عوض کردم بازم درست نشد..نرم افزار who crashedدرمورد مشکلم این پیغام رو میده
Crash Dump Analysis
--------------------------------------------------------------------------------
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.
On Thu 18/7/2013 8:35:15 PM GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\071913-29312-01.dmp
uptime: 00:22:53
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x75C00)
Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFC80301C4A8B, 0x0, 0xFFFFF80003BE4F5C, 0x7)
Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.
یا این یکی
On Sun 14/7/2013 4:51:37 PM GMT your computer crashedcrash dump file: C:\Windows\Minidump\071413-30186-01.dmpuptime: 04:32:21This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x75C00)Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80003A7EAD9, 0xFFFFF88020A4D750, 0x0)Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTIONfile path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exeproduct: Microsoft® Windows® Operating Systemcompany: Microsoft Corporationdescription: NT Kernel & SystemBug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.
بیشتر علتهای مشکلم رو این فایل میزنه
ntoskrnl.exe
مشکل من چیه وچطور حلش کنم؟
غیر از ntoskrnl.exe کدوم فایل ارور میزنه؟نقل قول:
ویندوزی که عوض کردی همون ویندوز قبلی بود یا یه پک دیگه بود ؟؟
اگه میشه فایل های دامپ رو واسم آپلود کن .
سلام با یه ویندوز۷ دیگه عوض کردم
تو ۱۵ تا crash اخر این فایلهارو زده:
نقل قول:
1- درایورهای صدا ، شبکه و بایوس و گرافیک رو از سایت رسمیشون آپدیت کن .
2 - اگه سیستم رو اورکلاک کردی از اورکلاک در بیار .
3- اگه با موارد بالا مشکل حل نشد هارد و رمت رو تست کن :
با یه نرم افزار عیب یابی و تست مثه
Hard drive inspector
هاردت رو تست و عیب یابی کن .
و
با نرم افزار Memtest86 رم هاتو تست کن .طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :
نسخه usb رو دانلود کنید از :
memtest.org
فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.
حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .
لینک کمکی :
البته ممکنه مادربرد هم مشکل داشته باشه که در این صورت باید لپ تاپ رو یه تعمیرکار تست و عیب یابی کنه !
به احتمال زیاد مشکل شما سخت افزاریه . در هر صورت نتیجه رو اعلام کن .
کسی راه حلی برای رفع مشکل برام پیشنهاد نمی کنه؟نقل قول:
مشکل هنوز پا برجاست و حل نشده است.
خد مت مهندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره این ارور که داد :
اینم فایل دامپ ما :
در این حالت idm به ورژن 6.17 ارتقا یافته و بیت تورنت هم نصب نیست و حالت اور کلاکینگ هم غیر فعال شده
فکر کنم شما فقط وقتی توی نت هستی بلواسکرین داری. درسته ؟؟نقل قول:
شما درایورهای مربوط به شبکه ، نت، وایرلس و ... رو همشو آپدیت کن .
البته با یه سرچ توی گوگل متوجه شدم این ارور فایل NETIO.sys بیشتر مربوط کاربرای ویندوز 8 میشه . شاید هم این یه باگ توی ویندوز 8 باشه یا شاید درایورهایی شبکه و نت شما با ویندوز 8 سازگاری ندارند که اگه با آپدیت درایورها مشکل حل نشد فعلاً باید بیخیال ویندوز 8 بشی!!!
سلام
این نتایج تستهای منه:
مشکلم چیه؟
رم ها مشکل ندارن . هارد رو هم تست کردی؟نقل قول:
خسته نباشیننقل قول:
1- دیشب 2 دقیقه هم نشده بود که بلو اسکرین گرفتم --همیشه روی نت هستم
2-تمام درایور ها مربوط به لن اپدیت شد که قبلا هم همون درایور ها بود و وایرلس مادر برد هم غیر فعال شد
3-مادربرد من 2 تا لن داره دیشب که بلو اسکرین گرفتم روی چیپست intel بود حالا روی realek گذاشتم ببیینم چی میشه
4- فقط چند ساعت قبل از بلو اسکرین یک اپدیت نصب شده بود به نام :
Windows Malicious Software Removal Tool for Windows 8 and Windows Server 2012 x64-based Systems - July 2013 (KB890830)
Update type: Important
After the download, this tool runs one time to check your computer for infection by specific, prevalent malicious software (including Blaster, Sasser, and Mydoom) and helps remove any infection that is found. If an infection is found, the tool will display a status report the next time that you start your computer. A new version of the tool will be offered every month. If you want to manually run the tool on your computer, you can download a copy from the Microsoft Download Center, or you can run an online version from microsoft.com. This tool is not a replacement for an antivirus product. To help protect your computer, you should use an antivirus product.
فقط گفتم شاید از این باشه هر چی گشتم پاکش کنم تو لیست اپدیت برای پاک کردن نبود
6-یک اروری هم همون موقع که بلو اسکرین گرفتم در قسمت action center ثبت شده که اونم براتون گذاشتم شاید کمک کنه :
The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x000000d1 (0x0000000000000008, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xfffff88001a3a86d). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 072113-17093-01
7-توی فایل دامپ ما چیزی در مورد این باگ که اولش نوشته--گفته نشده ؟
سلام دوستان عزیز
من چند روز با این مشکل لعنتی مواجه هستم و خست کارمو مختل کرده..
لپ تاپم مدل msi cx-640 هست که دو تا گرافیک داره
رم 4 cpu i5
باید بگم که وقتی این مشکل پیش میاد و من به سراغ این مسیر C:\Windows\Minidump میرم فایلی نیست که بخواهم براتون اپلود کنم (فایل های هیدن هم باز میباشند)
قبل انتی ویروس کسپر نصب کردم پاک کردم گفتم شاید مال اون باشه که حل نشد
گفتم ویندوز عوض کنم ببینم چی میشه از همن سی دی ویندوز قبلی خودم 7 64 بیتی نصب کردم یکم باهاش کار کردم مشکلی نداشت اما دوباره همینجور شد صفحه ابی اومد و ریست کرد
ببینید دوستان بزارید یه نگاه بندازیم دقیق بهش از سی دی ویندوز نمیتونه باشه چون من این ویندوز رو روی ده تا لپ تاپ تست کردم و مشکلی نداشته
از درایور هام هم نمیتونه باشه چن همه رو شناخته ویا اگه مشکل درایور باشه چطور تا چند روز پیش که همین ویندوز بود مشکلی نداشت؟ در حالی که سخت افزار جدیدی اضافه نشده
خواهش میکنم بگید با وجد اینکه اون فایل تشکیل نمیشه من از کجا بفهمم نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟ چطور باید حلش کنم امیدوارم اطلاعات کامل داده باشم
دوست عزیز اگه صفحات قبلی را مطالعه کنیدنقل قول:مهندس گلمون[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت تصویری گفتن که چه جوری فعالش کنید تا این فایل ایجاد بشه
نقل قول:شرمنده دااش میشه شماره صفحشو بدی؟ ندیدم؟
بله هاردمو هم با اون نرم افزار که گفتی تستش کردمنقل قول:
مشکلی نداشتن
ایا ممکنه مشکل از سخت افزار wifiباشه؟
چون میام اینترنت قاطی میکنه...
داداش میشه بگید اون لینک کجاست؟
مهندس حیدری به پست ما هم نگاه میندازی؟
سلامنقل قول:
1- از control panel گزینه system واز قسمت سمت چپ گزینه Advanced system setting رو انتخاب کن .
2- از پنجره باز شده system properties و از سربرگ Advancedقسمتی وجود داره بنامStartup And Recoveryکه با انتخاب دکمه setting پنجره ایی باز میشه .
3- از پنجره باز شده از قسمتWrite Debugging Information گزینهSmall memory dump رو انتخاب کن و دکمه OK رو بزن تا تغییرات ذخیره بشه.شکل زیر :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به این ترتیب فایلهای دامپ در BSOD بعدی در پوشه مربوطه بوجود میان . فایلهای دامپ رو آپلود کن تا به مشکلت رسیدگی بشه
این اروری هم که شما گرفتین ( x000000d1 ) توی 90 درصد موارد مربوط به مشکل در یکی از درایورها میشه.نقل قول:
شما با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داشتین ؟
===============
1- شما نرم افزار ESET SysInspector رو از این لینک دانلود کن :
بعد از نصب و اجرا با فرمت فشرده zip گزارش بگیر و آپلود کن . خودت هم میتونی وضعیت کارکرد خوب یا بد درایورها رو چک کنی. حتما هم از قسمت Network connection اتصالات TCP و UDP رو چک کن.
2- از control panel گزینه Administrative tools و گزینه Event viewer رو انتخاب کن . از قسمت سمت چپ این برنامه دنبال Administrative events بگرد . پس از انتخاب این گزینه از قسمت سمت راست گزینه save all events as... رو انتخاب و فایل رو با فرمت evtx ذخیره کن . این فایل رو هم آپلود کن .
درود.
دوستان من هر از گاهی با مشکل BSOD مواجه میشم. اما در این اوخر فواصل زمانی که اخطار واسم میاد کم شده و بعضاً هفته ای یه مرتبه این مشکل ایجاد شده!
فقط اینم بگم که 99%، این مشکل شبا واسم پیش اومده! من شبا سیستم رو دانلود میزام و صبح با نرم افزار خودش Hibernate میشه. اما بعضی وقتا صبح که سیستم رو روشن کردم دیدم که Blue Screen داده و سیستم خودش خاموش شده! و فکر هم میکنم در لحظه ی Hibernate شدن هم باشه! چون خودم که بعضاً تا 5 صبح بیدارم این اتفاق نمی افته! یا مثلاً بعضی وقتا Hibernate نرم افزار رو غیرفعال میکنم که سیستم روشن بمونه، این اتفاق نمی افته!
پ.ن: در طی چند روز گذشته این اتفاق هر شب تکرار شده!
پ.ن2: توی 3-4 سالی که سیستمم رو عوض کردم و این سیستم رو بستم، تا حالا سابقه نداشته در طی روز این مشکل واسم پیش بیاد. مگر بجز 1-2 مرتبه! هر دفه که اتفاق افتاده فقط در همین بازه ی زمانی نزدیکای صبح بوده که منم خواب بودم!
پ.ن3: هیچ سخت افزار جدیدی هم به سیستم اضافه نشده!
اینم مشخصات سیستم:
CPU: Intel - Core 2 Quad
VGA: 9600Gt
Ram: 4GB
اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فولدر زیر شده Minidump
پ.ن: فایل Memory.dmp وجود نداشت! حتی مخفی!
نقل قول:
مشکل از ویندوزه . احتمالا ویندوزت قدیمه( یک یا دو سال پیش) و این ارور هم یه باگ توی ویندوزای قبلی بوده که البته مایکروسافت برطرفش کرده.
طبق چیزی که در سایت مایکروسافت گفته شده :
STOP: 0x0000009F
DRIVER_POWER_STATE_FAILURE
A device driver is in an invalid or inconsistent power state from either shutdown or going into or returning from hibernate or standby modes.
برای حل مشکل :
1- از ویندوز 7 sp1 به همراه آپدیت های جدید استفاده کن.
2- درایورهای اصلی رو آپدیت کن : گرافیک، صدا، مادربرد ، شبکه و ....
- CPU and Chipset Drivers: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Video Drivers: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- از آنتی ویروس های آویرا ، آوست یا اسنشیال استفاده کن .
شما هم با ESET SysInspector گزارش بگیر و آپلود کن .نقل قول:
در ضمن فایل های دامپ جدید رو هم آپلود کن .
مشکل از wifi هم میتونه باشه . درایورهای وای فای، شبکه ، وایرلس و ... رو آپدیت کن .
نقل قول:
من ویندوزم رو حدود 2 هفته ای میشه نصب کردم! من 1 سالی میشد که 7 (سرویس پک 1) نصب داشتم تا حدود 1 ماه پیش که 8 نصب کردم! یه 2 هفته ای 8 داشتم و بعد بنا به دلایلی برگشتم به 7 (سرویس پک 1) که الان حدود 2 هفته از اون زمان میگذره.
درایورام که آپدیتن. آنتی ویروس هم من از KasperSky Internet Security استفاده میکنم!
پ.ن: من قبلاً ویندوز رو آپدیت میکردم! اما وقتی دیدم نمیشه از آپدیتا بک آپ گرفت و عملاً با هر بار تعویض ویندوز، همه چی صفر میشه دیگه بیخیالش شدم!
جناب حیدری من دیروز یه 8 نصب کردم دیروز چند ساعتی همراه با نت استفاده کردم صفحه ابی نیومد امشب هم تست میکنم اگه نشد که یعنی با 8 خوب هستنقل قول:
اگر خوب باشه دوباره ویندوز هفت رو نصب میکنم اگر ابی اومد دامپ رو اپلود میکنم ولی مهندس من این ویندوز رو روی چند تا لپ تاپ تست کردم مشکلی نداشته قبلا هم همین ویندوز روی لپ تاپم بوده مشکل میتونه از کجا باشه ..؟ یعنی باید قید هفت رو بزنم؟
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
اطلاعات خواسته شده براتون پ .خ کردم
احتمال زیاد مشکل از درایورهاست : گرافیک ، مادربرد، صدا و ...نقل قول:
بهر حال باید فایل های دامپ رو آپلود کنید .
ولی در کل ویندوز 7 سازگاری بیشتری با سخت افزارها داره و درایورهایی که واسش اومدن امتحان خودشونو پس دادن . شما هم احتمالاً با آپدیت درایورها مشکلتون با ویندوز 7 حل خواهد شد .
مدل مادبردت اسوسه؟ ( احتمالا ً ASUS P8Z77 ! درسته ؟ )نقل قول:
اگه مدل مادربردت همینه مشکل صددرصد مربوط به درایور وای فای ( یا لن )مادبردتون میشه که ظاهراً این درایور آپدیت نیست یا با ویندوز 8 سازگاری نداره یا خود درایور مشکل داره . شما اینکارها رو انجام بده :
1- به این روشی که میگم درایورهای مربوط به مادربرد رو آپدیت کن :
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن و از قسمت بالای سایت support و از صفحه باز شده Download رو انتخاب کن . از قسمت پایین صفحه دانلود گزینه Select Model Manually رو انتخاب کن مدل مادربرد رو به همراه نوع ویندوز انتخاب کن و پس از تأیید ( Confirm ) درایورهای مربوط به شبکه (LAN ) ، وای فای ،بایوس و چیپ ست رو آپدیت کن . دقت داشته باش که از هر درایور ممکنه چند تا وجود داشته باشه . به تاریخ و ورژن درایورها نگاه کن و اونی که تاریخش جدیدتره رو دانلود و نصب کن . اونایی هم که روبروشون نوشته WHQL معتبرترن و توسط مایکروسافت تأیید شدن .
2- IDM و تورنت رو پاک کن .
احتمال خیلی زیاد دیگه باید مشکلت با اینکار حل بشه وگرنه دیگه مشکل از خود درایورهاست که با ویندوز 8 سازگاری ندارن.
1-خیلی ممنون از اینکه به صورت دقیق جواب میدیننقل قول:
2-حتما انجام میدم و نتیجه را میگذارم -مدل مادربرد هم درست فرمودید
3-فقط من درایورها را از خود سایت ایسوس دانلود کرده بودم یعنی مدل مادر برد و وینودوز 8 را انتخاب میکردم و خودش لیستی از تمام درایور ها برای قسمتهای مختلف میداد که از اون طریق اپدیت میکردم
4-برنامه پیدا کردم به نام driver pack که روی دی وی وی شرکت پرند بود که حجمش 4 گیگا بایت موقع نصب هست با وجود اینکه درایور های شبکه اپدیت بود بازم برای شبکه اپدیت داد که نصب کردم
5-بعد از این کار تورنت را برای ازمایش نصب کردم قبلا ارور شبکه میداد و میگفت شما کانکشن برای دانلود تدارید اما حالا دیگه این ارور را نمیده و به راحتی دانلود میکنه
6-اگه بایوس را اپدیت کنم بازم باید ویندوز را عوض کنم یا نه ؟
سلام. من با ویندوز 7 همیشه با صفحه آبی مواجه میشدم. چند وقت پیش ویندوز xp نصب کردم. ولی باز هم همون طوریه. ولی تنها فرقش اینه که مثل ویندوز 7 اولش صفحه آبی نمیاد، یک راست ریستارت میشه. اینم آپلود مشخصاتم از جنرال ریپورت که گفته بودید:
ممنون. منتظرم...
ارورها خیلی کلی هستند و تحلیلشون کمی مشکله . اگه فایلهای دامپ بیشتری داری آپلود کن. اینطور بهتر و دقیقتر میشه نظر داد ولی کلا مشکل شما دو دلیل اصلی و کلی داره :نقل قول:
1- مشکل درایورها
2- مشکل سخت افزاری
احتمال زیاد مشکل مربوط به همون مورد اول میشه و خصوصا درایور گرافیک . شما درایورهای اصلیتون رو آپدیت کنید : گرافیک ، مادربرد، صدا، شبکه ، وسایل جانبی(کارت تی وی ، رم ریدرها و...) و ...
اگه مشکل حل نشد فایل های دامپ جدید رو دوباره آپلود کنید .
در ضمنبا نرم افزارESET SysInspector گزارش بگیر و آپلود کن .
خواهش میکنم.نقل قول:
اگه فعلاً خوبه که دیگه نیاز به آپدیت بایوس نیست ولی اگه باز مشکل پیدا کرد بایوس رو آپدیت کنید.
در ضمن من اینطور که توی سایت اسوس دیدم از هر درایور چند ورژن و تاریخ داشت . بعضی هاشون WHQL داشتن و بعضی هاشون نداشتن. احتمالا شما درایورهای غیر معتبر یا تاریخ گذشته رو دانلود کردید یا همون درایورهای جدید مشکل داشتن. بهرحال من از یه چیز مطمئنم : مشکل صد در صد از درایور وای فای یا شبکه (شاید به احتمال کم هم بایوس) هست .
سلام دوستان
خسته نباشید
من ویندوزم سون هست و آنتی ویروسم نود32
چند شب پیش حدود ساعت 2 اینا بود طبق معمول آنتی ویروسم آپدیت شدولی اینبار بعد آپدیت کامپیوتر ریست شد دوباه بالا اومد و به محض اینکه بالا میاد بعد 4تا 5 ثانیه یه صفحه آبی میاد که عکسشو پایین میذارم تا 100 سریع میره دوباره ریست میشه. قبلا هم این مشکل پیش اومده بود که اونطور که یادمه یه برنامه کوچیک بود که برای برنامه نود 32 گذاشته بودن اون آپدیت مخرب رو حذف میکرد. من راحت میتونم برم safe mode اونجا میرم تو دریاو نصب نود 32 و تو آپدیت جدید اونا رو که پاک میکنم و ریست میکنم دوباره کامپیوتر درست میشه ولی به محض اینکه آپدیت میکنم نود32 رو سریع صفحه آبی میاد و ریست میشه.
نود32 ورژن4 داشتم که گفتم ورزن رو عوض کنم شاید خوب شه و ورزن 6 جدید رو ریختم ولی فایده نداشت!
درایور گرافیگ هم آپدیت کردم فایده نداشت. این ارور مموری که نوشته چطوری میشه درست کرد؟؟
فایل دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل سایز اینسپکتور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ram: 2GB
VGA: 9600GT
من مطمئن هستم نود 32 مشکل ایجاد کرده چون به محض اینکه اینو آپیدیتش پاک میکنم و غیر فعال راحت کار میکنم.
با تشکر از شما
نقل قول:سلام مهندس حیدری امشب با هشت هم یه دفعه ابی شد که دامپ با ویندوز 8 رو براتون اپلود کردمنقل قول:
7 رو هم نصب میکنم اگه ابی شد براتون دامپش رو اپلود میکنم
بفرمایید
این ویندوز 8 چون جدید اومده کلاً با درایورهای قدیمی میونه خوبی نداره:n23: بخصوص درایورهای شبکه و وایرلس و ... .نقل قول:
شما درایور گرافیک رو آپدیت کنید از اینجا(درایور اصلی گرافیک رو البته. اونی که روی لپ تاپ هم مارکشو نوشته. که فکر کنم انویدیا باشه ) :
با وی پی ان هم برید ایران از طرف انویدیا تحریمه .
و درایورهای شبکه ، وای فای ، وایرلس رو هم آپدیت کنید . از سایت رسمی خودشون .
www.azurewave.com
بایوس رو هم از سایت رسمی لپ تاپتون آپدیت کنید(آپدیتش یکم مشکله . راهنمای آپدیتش رو از خود سایت ام اس ای بگیرید)
و ....
متأسفانه سایت msi در قرار دادن آپدیت های جدید اصلاً خوب نیست . اینطور که من نگاه کردم آپدیت ها بیشترشون مربوط به سال 2011 بودن! پس شما فقط بایوس رو از ام اس آی آپدیت کنید و باقی دیوایس ها رو از سایت رسمی خودشون .
در ضمن
موقتاً بعد از دانلود درایورها IDM رو پاک کنید و
اگه وقت کردید از سیستمتون با ESET sysInspector یه گزارش بگیرید و آپ کنید . ممنون میشم
نقل قول:
ارورها به احتمال 90 درصد مربوط به نود میشن چون ارورهای MEMORY_MANAGMENT هستند . احتمال زیاد نود32 در استفاده از RAM با نرم افزار یا درایور دیگه ایی Conflict داره . صفحه آبی بیشتر در مورد کاربران آنتی ویروس های بیت دیفندر، کسپر و نود هست و تقریبا طبیعی هم هست چون این سه آنتی ویروس برای دسترسی به حافظه ی رم بیش از حد قلدر هستند!:n25:
برای حل مشکل شما چاره ایی جزء اینکه از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنی نداری : آوست ، آویرا یا اسنشیال .
سلام دوستان عزیز منم با این سیستمم مشکل دارم اساسی مشکل من اینه که سیستم یهو فریز میشه و یه صدای نویز از اسپیکرها شنیده میشه هر کاریش کردم درست نشد بعضی وقت ها هم صفحه ابی میاد من چطور میتونم درسش کنم ممنون میشم راهنمایی کنی
مشخصات سیستم
cuu:amd phonem x2
ram:2 gig ddr3
main:msi
vga:5450
همین مرسی
با عرض سلام
اگر کمکی به ما هم بکنید ممنونتون میشم . راستیتش این blue screen دیوانه کرد مرا .
درایو کارت گرافیکم را هم آپدیت کردم ها نمیدونم چرا اینجوری میشه .
فایل دامپ :
خیلی ممنون