سلام
من 1525n مدل اینسپایرون دارم ولی متاسفانه دفترچشو پیدا نمی کنم . اگه می شه یه لطف کنین این دفترچش رو برام بذارین ممنونتون می شم
سلام
من 1525n مدل اینسپایرون دارم ولی متاسفانه دفترچشو پیدا نمی کنم . اگه می شه یه لطف کنین این دفترچش رو برام بذارین ممنونتون می شم
Dell Inspiron 1525 - User Guide Owners Instruction Manual PDF
کد:http://www.luxgsm.lu/files/Dell_Inspiron_1525_FR1213601045.pdf
کد:http://sale24.ee/PDF/4000446.pdf
من لپ تاپ سونی مدل cr353 دارم .اکثر وقتها یه صدای خش خش از قسمتی که فن کار میکنه میاد!! -اول اینطوری نبود یه 6 ماهی میشه که دارمش..مشکل از چیه؟میشه این صدارو برطرف کرد؟
یه سوال دیگه اینکه میشه ویندوز ایکس پی روش نصب کرد؟چون هیچ سی دی درایوری تو کارتنش نبود و ویندوز ویستا روش نصب بود...
با تشکر
1- فنی که زیر لپ تاپه دیگه ؟ احتمالا داره خراب میشه ... باید سرویسش کنی اگر گارانتی نداره خودت و اگر داره بدی گارانتی .... و بهتر نشد ، تعویض فن
2- بله ، درایورهاش هم سونی برای این سری داده بیرون فقط یکم دردسر داره :
اصلا برای چی XP ؟ تا چند وقت دیگه XP رو مایکروسافت دیگه ساپورت نمی کنه !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
سلام
ویندوز 7 رو میتونم نصب کنم رو dell inspiron 1520 ?
درایور هاشو چه کار کنم؟
نصب که میشه اما برای درایورها گیر می افتید !
بزارید نسخه نهایی اش بیاد ... همچین مالی نیست.
اگر درایور پارو و acpi لپ تاپ برای ویندوز سون شناسایی نشه درست ، بدتر از هر سیستم عاملیه !
چطور ممکنه خراب بشه!؟:41:اخه همش 4 ماهه که کار میکنه!نقل قول:
اگه همینطوری بمونه و تعویض نشه چه مشکلی پیش میاد؟
مشکلی ندارخ بزار بمونه ...
سلام دوستان عزیزم.جهت هارد به هارد کاردن دو لپتاپ ساده ترین راه غیر از استفاده از کول دیسک چیه؟؟؟
من تا دیشب لپ تاپم مشکلی نداشت تا اینکه ارتباط ماوس و فلش مموری با لپ تاپ از بین رفت. به این نحو که گرچه این دو قطعه وصل هستند به سیستم ولی پیام معروف not recognized رو میده
از دوستان سوال کردم جوابی کلی شنیدم مانند اینکه ویندوز باید عوض بشه
یا اینکه بخشی از سخت افزار لپ تاپ با نام های یو اس بی مشکل پیدا کرده و باید تعمیر کار ببری و 100 تومن پول هم بدی
حالا دوستان با توجه به این نکات مشکل چیه؟
اگر با تعویض ویندوز یا ریکاوری حل نشد ، صد در صد از خود usb و یا جامپرهاش روی مادربرد لپ تاپ هست و باید ببرید گارانتی یا تعمیرگاهنقل قول:
من تا دیشب لپ تاپم مشکلی نداشت تا اینکه ارتباط ماوس و فلش مموری با لپ تاپ از بین رفت. به این نحو که گرچه این دو قطعه وصل هستند به سیستم ولی پیام معروف not recognized رو میده
از دوستان سوال کردم جوابی کلی شنیدم مانند اینکه ویندوز باید عوض بشه
یا اینکه بخشی از سخت افزار لپ تاپ با نام های یو اس بی مشکل پیدا کرده و باید تعمیر کار ببری و 100 تومن پول هم بدی
حالا دوستان با توجه به این نکات مشکل چیه؟
نقل قول:
استفاده از روش شبکه و کابل کراس ... سریعترین و راحت ترین.
سرچ کنید آموزشش هست توی سایت در همین بخش و بخش های تالار شبکه :46:
سلام
نرم افزاری هست که مثلا بفهمیم فن لپ تاپ سالم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سالم نبود و دمای سی پی یو میرفت بالا که هنگ می کرد و یا خاموش می شد ؟
فکر کنم hardware monitor ها این کار را بکنند ... از بچه های بخش کارگاه سخت افزار بپرسید
سلام من یه لیتاپ اچ پی 1299 گرفتم وقتی میخوام از اینترنت adsl استفاده کنم فقط سایت گوگل رو میتونه باز کنه
و یه سایتایی هم به زحمت 10 دقیقه طول میکشه باز کنه و یه لبتاپ سونی هم دارم که به راحتی دارم از همون اینترنت و سرعت
بالا ازش استفاده میکنم میخواستم ببینم مشکل کجاست؟؟؟
هر چی هست مشکل از یک جای سیستم عامل ویستای اون هاست نه از لپ تاپ !
هر دو لپتاپ ویندوز ویستا دارننقل قول:
درایور هم اپ کردم تغییری نکرد
از کدام قسمت وینوز میتونه این مشکل به وجود بیاد؟؟؟
من میخام اکس پی نصب کنم روی سونی 110 اما در صفحه ابی رنگ که کرنل دباگر رو لود می کنه متوقف شده....چرا این طوریه......مگه راه حل دیگه ای داره؟
سلام
برا بلوتوث لپ تاب برنامه اي هست كه بهتر كار كنه و قابلست هاي زيادي داشته باشه ؟
در اين زمينه برا بلوتوث ها برنامه اي هست؟
نقل قول:
به نظر من بهترین و کارآمد ترین برنامه کار با بلوتوث یک لپ تاپ یا PC این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در بخش نرم افزار در خواست بدید فکر کنم کرک شده اش هم پیدا کنید :46:
سلام دوستان من dv5 1070 hp دارم من لپتاپم تو هر ماه حدودا 30 دقیقه خاموشه ایا واسش مشکلی پیش میاد اگه زیاد روشن باشه البته فقط واسه دانلود استفاده میکنم؟
سوال دومم هم اینه چند روزیه یه صدای خیلی خفیف ازش میشنوم که فکر میکنم از فنشه چطور میتونم بفهمم واسم مشکلی به وجود اومده نیومده خودش که هیچی نمیگه و به نظر نمیاد ایراد داشته باشه لطفا کمکم کنید؟
اقا من هارد لپتاپ رو در اوردم و روی به یه پی.سی وصل کردم و فرمت سطح پایین هم کردم.. ویستا هم نصب کردم و به خوبی هم کار می کرد ، ولی بازکه هارد رو گذاشتم روی لپتاپ ارور صفحه ابی رو میداد...
پس مشکل ازهارد نبوده
ممکنه از رم باشه؟
اره منم این سوال رو دارم. روشن بودن زیاد به شرط مصرف نکردن زیاد منابعنقل قول:
فینگیلیش خلاف قوانینه. فارسی بنویسید.نقل قول:
سلام بر مهندسان
من یک لب تاپ hp nx6125 دارم با کمال تاسف رمز setup آن را که فینگر پرینت هم دارد فراموش کردم نزدیک به دو ماه است که تمام گزینه های موجود را بکار بردم نتیجه نگرفتم و اکنون از ورود به setup محروم هستم لطفا راهنمایی فر مایید
با تشکر و در انتظار پاسخ vurgun
نقل قول:
مرسي
فقط نسخه لايت نداره اين برنامه؟:31:
86 مگ رو دانلود كنم سيم تلفنمون فكر كنم بتركه
:27:
دوستان من مي دونم سوالم تكراري يا نه اگه تكراري ببخشيد چون خودم لپ تاپ ندارم و براي كسي اين سوالو مي پرسم:
اين دوست من از لپ تاپ مثل يه كامپيوتر روميزي استفاده مي كنه و هميشه تو برقه لپ تاپش و شنيده باتري را اگه در بياره عمر باتريش بيشتر مي شه و راحت هم از لپ تاپش مي تونه استفاده كنه.اين كار را كرده...حالا سوالش اينكه باتري را وقتي از لپ تاپ جدا مي كني بايد خاليه خالي باشه يا نه يكم شارژ داشته باشه يا فول باشه و يا اصلا فرقي داره يا نه؟
بهتره بین 60 تا 80 درصد شارژ داشته باشهنقل قول:
دوستان من مي دونم سوالم تكراري يا نه اگه تكراري ببخشيد چون خودم لپ تاپ ندارم و براي كسي اين سوالو مي پرسم:
اين دوست من از لپ تاپ مثل يه كامپيوتر روميزي استفاده مي كنه و هميشه تو برقه لپ تاپش و شنيده باتري را اگه در بياره عمر باتريش بيشتر مي شه و راحت هم از لپ تاپش مي تونه استفاده كنه.اين كار را كرده...حالا سوالش اينكه باتري را وقتي از لپ تاپ جدا مي كني بايد خاليه خالي باشه يا نه يكم شارژ داشته باشه يا فول باشه و يا اصلا فرقي داره يا نه؟
و هر چند وقت یکبار هم ازش استفاده کنید چون فاسد میشه استفاده نکردن بیش از چند ماه
نقل قول:
متاسفانه راهی وجود نداره
یا ببرید شرکت گارانتی کننده یا با خود ساپورت سایت hp تماس بگیرید ... البته بعد رجیستر لپ تاپ :46:
نقل قول:
1- بهتره بیشتر بهش استراحت بدید ... به هر حال قطعات عمر و ساعت کاری مفید دارند و بعد از آن مشکل می آورند ... :46:
2- صدای خفیف از چند چیزه :
× اپتیک و حرکت لنز
× صدای نویز موتور هارد
× فن cpu
مشکل خاصی نیست ... عادت می کنید :27:
Bluescreen از رم هم ایجاد میشه ... بعضی اوقات با تمیز کردن نویز ها و برطرف شدن باگ ها ، از بین میرهنقل قول:
هارد راباید روی خود نوت بوک low level format کنید نه روی PC و بعد بزارید روی نوت بوک ! :18:
سلام
من یه بازی برای تست گرافیک ریختم...call of duty world at war
for vistro 1510
g-force 8400
مشخصات دستگام و بازی تو این لینک هست
مشکل اینه که بازی بر اساس سیستم من بالا ترین گرافیک رو انتخاب می کنه...ولی بسیار کنده..و باید گرافیکو خیلی پایین بیارمکد:http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/analysis2.tmpl?registration_option_id=7965
================================================== ==========
مشکل دیگرم اینه که میرم تو رپیدشر برای دانلود میگه این ای پی داره دانلود میکنه..وایسا تموم شد بعد دانلود کن..ولی من دانلود نمی کنم.
ممنون
نقل قول:
مشکل اینه که بازی بر اساس سیستم من بالا ترین گرافیک رو انتخاب می کنه...ولی بسیار کنده..و باید گرافیکو خیلی پایین بیارم
خوب چیپست شما GS هست و برای بازی ضعیفه ... شاید با نصب درایور nvidia که در بخش درایور هیمنجاست یا با آورکلاک کردن بهتر بشه !
به لپ تاپ مربوط نیست .. مشکل از share شدن اینترنت شما توسط سرویس دهنده است !نقل قول:
مشکل دیگرم اینه که میرم تو رپیدشر برای دانلود میگه این ای پی داره دانلود میکنه..وایسا تموم شد بعد دانلود کن..ولی من دانلود نمی کنم.
ممنون
سلام
من خاطرتون باشه چند دفعه ای مزاحمتون شدم.
مدل لپتاپم 1525 بود
من یه مشکل دارم اونم اینکه با موبایلم به لپتاپم وصل می شم(با بلوتوث ftp ) و از طریق,audio, BT setting رو فعال می کنم .و آهنگ رو از موبایل play می کنم . آهنگ خیلی خوب از کامپیوتر پخش می شه اما بعد از حدودا 5 دقیقه لپ تاپ قاطی می کنه. بعدم blue screen و یه ریست می ده. اشکال از کجاست؟
یه پیغامم بعد از بالا اومدن مجدد ویندوز میاد:
windows has recovered from an unexpect shutdown
یه problem details هم زیرش می ده ولی من کلا هیچی ازش سر در نیاوردم:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: AD41135F
BCP3: A555FB64
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini022509-02.dmp
C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\WER-39483-0.sysdata.xml
C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp\WERE8F7.tmp.vers ion.txt
Read our privacy statement:
کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409
ویندوزم ویستا اولتیمیت هست
راستی مگه نگفته بودن blue screen از ویستا حذف شده؟
دوستان یه سوال داشتم اگه زود جواب بدید ممنون میشم لپتاپ من مودم معمولی نداره فقط لن داره ایا میشه با تبدیل به مودم مهمولی تبدیل کرد مستقیم وصلش کنی تلفن
usb نداره ؟؟؟ مودم اکسترنال استفاده کن .
سلام دوست عزیز :20:نقل قول:
نه به هیچ عنوان نمیشه چون بحث سر خوروندن سوکت تلفن به پورت لن نیست بحث سر کاربرد سخت افزاره درنتیجه هیچوقت نمیتونیم از کارت شبکه به جای مودم استفاده کنیم !
شما میتونی از یه مودم اکسترنال ( USB یا Com یا PCMCIA ) استفاده کنی !
دوستان مدل لپ تاپ من ایسر ایماشین e520 یعنی تنها راه خریدن مودم اکسترناله
قیمت مودم حدودا چنده
نقل قول:
blueScreen از ویستا حذف شده ؟! بدترین چین روی ویستا هست ! از روی seven حذف شده !
یک مشکلی میاره ... فکر کنم مشکل سخت افزاری یا داخلی وجود داره که مموری دامپ میشه !
آره راست می گین حواسم نبود!!!
راه حلش چیه؟
امکان داره به خاطر کم بودن رمش (1gb) باشه؟
نه ... گفتم یک مشکل خاصه شاید با نصب دوباره ویندوز حل بشه !