سلام دوستان
من به تازگی یه 206 تیپ 2 صفر خریداری کردم میخواستم رینگ زیر رو از سایت اپکو خریداری کنم
رینگ رونال 5 پره
بین سایز 14 و 15 موندم که کدام رو بگیرم! کدام مناسب تر است؟
سایز لاسیتک مناسب برای این رینگ ها چیه؟
سلام دوستان
من به تازگی یه 206 تیپ 2 صفر خریداری کردم میخواستم رینگ زیر رو از سایت اپکو خریداری کنم
رینگ رونال 5 پره
بین سایز 14 و 15 موندم که کدام رو بگیرم! کدام مناسب تر است؟
سایز لاسیتک مناسب برای این رینگ ها چیه؟
برای لیفان x60 چه لاستیکی پیشنهاد می دهید؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید
سلام دوستان. شرمنده ی مدت نبودم. مرسی از راهنمایی دوستان . بالاخره بعد از تحقیقات زیاد ب لاستیک سومیتومو ژاپن رسیدم. الان چند ماهه ک دارم استفاده میکنم خوشبختانه راضی هستم. هم ضمانت خوبی داره هم تاریخ جدید بود تقریبا 7 ماه از تولیدش گذشته بود . 195/15/60 . خواستم بگم لاستیک خوبیه اگه دوستان ب این برند رسیدن توو تحقیقاتشون میتونن رو این لاستیک حساب باز کنننقل قول:
هانکوکنقل قول:
کیفیت مطلوب
پایداری خوب
عملکرد خوب هنگام ترمز گیری
سلام دوستان، میخوام لاستیک بخرم، لاستیک ژاپاس حتی یک بار هم زیر ماشین نرفته، اما سال تولیدش 2011 ست
، لازمه که برا ژاپاس هم لاستیک بخرم؟
قیمت لاستیک یوکوهاما یا تویو سایز 225/65/17 چنده؟
برای زاپاس نیاز نیستنقل قول:
چون اگر هم پنچری پیش بیاد مسافت کمی باید باهاش طی کنید
یوکوهاما جفتی حدود 1100000 توماننقل قول:
سلام
سمند ال ایکس رینگ فابریک و ...
میخوام چهار تا لاستیک رو عوض کنم . رانندگیم 85 درصد اسفالت . اما15 درصد خاکی و سنگلاخ. کلا بی ملاحظه میرم خارج از جاده.
لاستیکی که خیلی نکوبه تو اتاق و البته راحت هم اسیب نبینه تو خاکی. بودجه هم برای هر تایر حدود 300 کنار گذاشتم.
ایده خودم سومیتومو و در مرحله بعد فالکون و نکسن.
در ضمن سایز هم موندم 205 باشه یا اینکه 195 بالاتر نرم. ایا درسته فرمون پذیری ماشین افت میکنه با لاستیک پهن؟
پیشاپیش ممنون
درود بر آقا بابک عزیزنقل قول:
پس از مدت ها باعث خوشحالی شد پست شما رو در انجمن اتومبیل دیدم
در مورد سایز لاستیک که 205 رو انتخاب کنید
میزان چسبندگی خودرو افزایش پیدا میکنه اگرچه فرمون در حد
بسیار کمی سفت میشه که قابل چشمپوشی هست.
و برندهایی مثل فالکن و نکسن خوبن اگر کوهمو هم انتخاب کنید خوبه
به تاریخ تولید لاستیک حتما دقت کنید
ممنون محمد عزیز از لطفتنقل قول:
موضوع نرمی و خشکی لاستیک با حساب اینکه خاکی سنگلاخ میبرم ماشین رو و نمیخوام استرس پنچری داشته باشم زیاد , برام مهمه. میشه لاستیک صرفا خشک انداخت اونوقت تو حالتی عادی باید صدای اتاق رو اونم با وضع سمند تحمل کنم. یه چیز بینابین که نه راحت پنچری بده و ضعیف باشه و نه خیلی خشک باشه. بین نمونه هایی که گفتین کدومش این پیچیدگی رو داره؟
تاثیر اسیب تایر پهن به جلوبندی و هیدرولیک فرمان تا چه حده؟ خیلی جدیه یا میشه عبور کرد ازش؟
یه کمی هم نگران لاستیک تقلبی/چینی هستم. راهی برای تشخیص اصل بودن تایر هست؟ یا نمایندگی معتبر که کالای اصل میاره؟
برای سایز 205 در مورد زیر و بند و اینا خیالتون راحت مشکلی پیش نمیارهنقل قول:
لاستیک های کره ای اصل رو از فروشگاه های معتبر تهیه کنید و کلمه Made in Korea حتما روش درج شده باشه حتی برچسبم نباشه روی لاستیک درج شده باشه
لاستیک برند هانکوک رو بنده 6 ساله استفاده میکنم مشکلی نداشتم چند باری هم جاده خاکی رفتم مشکلی نبوده البته سالی چندبار خاکی رفتم
در مورد چسبندگی ترمز و نرمیش هم بسیار عملکرد خوبی داره
سلام.
دوستان بین
TOYO CF2 و کومهو و هانکود از لحاظ نرمی و چسبندگی و کیفیت کدوم بهتره؟
هزینه اش مهم نیست. تعریف TOYO مدل CF2 رو یجای دیگه خیلی کرده بودن. ممنون.
از لحاظ نرمی چسبندگی کیفیت کومهونقل قول:
سلام.دوستان..
من یک پراید 88 دارم .توی مسافرت یکی از لاستیکها وسطش به انداره 5 سانت جر خورد -لاستیکم کومهو 185 است..حالا می خواهم لاستیک بخرم نمی دانم خارجی بخرم یا ایرانی....بهترین لاستیک ایرانی چی بخرم و خارجی قیمت مناسب چی بخرم
توی سایز 165 و 175 کدام گل رو پیشنهاد می کنید؟ در نرمی و چسبندگینقل قول:
دوستان تویو proxes cf2 رو در کنار مدلای سطح پایین هانکوک. کومهو قرار ندین لطفا. ریویو های تایر ریویو رو بخونید این یه لاستیک رده بالاس. کلا کره ای ها مقابل ژاپنی ها حرفی برای گفتن ندارن. این یه چیزه مشخصیه. ولی فروشندگان عزیز قربونش برم هرچی جا بیفته میگن خوبه .تو بعضی تستا این مدل تویو از میشلن پریماسی 3 بالاتر قرار گرفته ! از همه لحاظ تایید شده هست. خودم 3 ماه خریدم. خدای چسبندگی هست برای پژو سایز 205/55/16 گرفتم که کمی نرمی هم داشته باشم با فاق 55 . بسیار راضیه م
اینم یه ریویو مثلا. بین 16 تا لاستیک اروپایی اسیایی چهارم شده. بالاتر از میشلن
لاستیک بسیار خوبی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین لاستیک های ایرانی یزد تایر و کویر هستننقل قول:
یزد تایر رو من تعریفش رو زیاد شنیدم از دوستانی که استفاده کردن
منم که ریویو از همین سایت رو دیدم جذب ش شدم. منتهی نرمی اون هم خیلی واسم مهمه. شما که استفاده کردید چطوره؟ ممنون.نقل قول:
والا من فاق 55 رو دارم رو رینگ 16 ار نرمی کاملا راضی هستم. همون ریویو دیدی که از نرمی نمره خیلی خوبی آورده حالا شما اصلا ببین سایز مورد نظرت و داره ؟ اگه داره موجود هست ؟ یه مدل دیگه داره تویو drb اونم محشرهنقل قول:
دوستان سلام
از نظر علمی تا چه تاریخی لاستیک اون قابلیت نرمی و کارایی خوب و قابل اطمینان خودش رو داره
مخصوصا اگر اصولی نگهداری و انبار شده باشه و آفتاب اصلا نخورده باشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تاریخ مصرف لاستیک میگن6-7 سال هست.نقل قول:
من خودم 6 سال بیشتر لاستیک کومهو زیر ماشینم بود 70 هزار تا کار کرد تو این مدت. ماشین کم کار.من تا اخرش راضی بودم
ولی کلا سال دوم سوم کمی کارایی افت میکنه
سلام
3 ماه پیش بعد کلی تحقیق و با توجه به قیمت 4 حلقه تایر 235.55.18 نکسن nfera گرفتم به قیمت جفتی 950 تومان و مشکلی نداشتم تا امروز اتفاقی موقع چک کردن شیار تایر دیدم شیار ها فرق داره!(البته در ظاهر معلوم نیست و خیلی شبیه هستند) دقت کردم دیدم به صورت ضربدری دو حلقه تایر گل su1 که توی نت نوشته تابستانی هست و دوحلقه ru5 که چهار فصل هست!
بلافاصله به سراغ فروشنده رفتم و اعتراض کردم که من چهار فصل میخواستم اما به این صورت به من فروختی.ابراز بی اطلاعی و تعجب کرد و تنها کاری که کرد چهار فصل ها رو جلو انداخت و تابستانی ها عقب.
توی نت و سایت نکسن سرچ کردم گل su1 که تابستانی هست رو نوشته برای شرایط بارانی و خیس هم خوب عمل میکنه بقیه امتیازاتشون هم تقریبا یکی بود.
به غیر از ترد ویر که برای تایر 4 فصل (ru5) عدد 500 هست که نشان از دوام بالاش داره و تایر تابستانی (su1) که عدد 300 هست.
به نظر شما مشکلی ایجاد نمیکنه؟
برم اتحادیه شکایت کنم که تایر تا به تا بهم فروختن؟
سلام
میخوام طایر های ال نود رو عوض کنم تو بین طایر های ایرانی کدوم رو و با چه سایزی پیشنهاد میدید ؟
برای تندر 90 لاستیک ایرانی کویر تایر سایز 205/60/15نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما .آیا این همون مرکوری هست یا اون فرق می کنه ؟
مربا نیست که میفرمایید درست نگهداری بشه مثلا بذارن تو یخچال یا تو سایه,معمولا در دنیا لاستیک با تاریخ تولید بیشتر از سه سال نباید انداخته بشه زیر ماشین این در مورد لاستیکهای سطح بالا مثل میشلن درسته ولی لاستیکهای ایرانی حتما باید تاریخ روز باشه,اینم که دوستمون میفرمایند 6 سال لاستیکم کار کرده و70 هزار کیلومتر یعنی میشه تقریبا سالی 12 هزار کیلومتر ماهی هزار کیلومتر پس نشون دهنده کم راه بودن این خودروست ,سعی کنید همیشه لاستیک تاریخ روز خریداری کنید یا اگه خارجی میزنی بیشتر از یکسال نباشهنقل قول:
مشکلی ایجاد نمیکنه اگه نگران این هستی که مثلا لاستیک تابستانی تو زمستون لیز میخوره اصلا نگران نباش لیز خوردن به عاج لاستیک بستگی داره مهم همون لاستیکای جلوته که ترید ویرش خوبهنقل قول:
لاستیک کلا سلیقه ایه یه نفر سایز پهن دوست داره یکی فابریک هر کدوم هم مزایای خودش رو داره مثلا لاستیک پهن یکم بیشتر به جلوبندی اسیب میزنه ولی فرمون پذیری بهتری داره,مرکوری مال کارخونه یزد تایره من که خودم لاستیک فروشم بیشتر فروشمون همین مرکوریه و دنبال بقیه لاستیکهای ایرانی خیلی کم میان دلیلش بد بودن اونا نیست ولی مثل اینکه یزد رو سایز پهن هم 14 و هم 15 بهتر جواب داده نمونش راننده های تاکسی که اگثرا همین لاستیکو میزنن معروف هم هست به گل ریزنقل قول:
لاستیک 225/65/17 یوکوهاما جفتی چنده؟
قیمت این سایز یوکوهاما برای هر حلقه بین 650 تا 700 هزار تومننقل قول:
جفتی حدود 1300 تا 1400 هست
سلام
به توصيه دوستي كه خودش اين تجربه را دارد براي سراتو ٢٠٠٠ اپشنال لاستيك ٢١٥/٥٥/١٦ گرفتم
مشكلي پيش نمياد
ممنون
سلامنقل قول:
نه مشکلی ایجاد نمیکنه خیالتون راحت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رییس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا در ارتباط با استفاده از لاستیک خودرو، بیش از عمر مفیدش هشدار داد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ داوود قاسمیان با اشاره به اینکه تایر به عنوان آخرین عضو گرداننده سیستم انتقال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقش مهمی در کنترل وسیله نقیله دارد، گفت: لاستیکها ضمن اینکه وظیفه حرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برعهده دارند، ضربات ناشی از دست اندازهای ریز را گرفته و از انتقال به اتاق شاسی جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه لاستیک از چند لایه تشکیل شده که سطح رویی آن به آج یا گل لاستیک معروف است، افزود: سطح رویی لاستیک از ورود اجسام نوک تیز به داخل آن جلوگیری میکند تا تایر پنچر نشود.
رییس پلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهری راهور ناجا تصریح کرد: هر چه آج های روی لاستیک بیشتر باشد چسبندگی آن به سطح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر است و کنترل خودرو در پیچ های تند و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های لغزنده آسان تر می شود.
وی با اشاره به اینکه عمق آج یک لاستیک نو 5.9 میلیمتر است ادامه داد: حداقل آج لاستیک باید 1.6 میلیمتر باشد و لاستیک هایی که کمتر از این آج دارند به هیچ عنوان برای رانندگی ایمن نبوده و می تواند برای راننده حادثه ساز شوند.
رییس پلیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهری راهور ناجا به تاریخ تولید لاستیک اشاره کرد و گفت: کلیه لاستیک ها دارای تاریخ ساخت روی جداره خود هستند که با 4 رقم نشان داده می شود که دو عدد اول نشان دهنده هفته سال ساخت و دو رقم آخر سال ساخت لاستیک به میلادی است؛ به عنوان مثال اگر بر روی لاستیک عدد 1217 درج شده است نشان می دهد لاستیک مورد نظر در هفته دوازدهم سال 2017 میلادی تولید شده است.
وی در پایان تاکید کرد: رانندگان باید بدانند حداکثر عمر مفید لاستیک 3 سال است و با توجه به اینکه لاستیک کالایی مصرفی است حتی اگر از آن استفاده نشود و عمر مفیدش به اتمام رسیده باشد ممکن است در حین تردد دچار مشکل شده و برای راننده حادثه ساز شود.
سلام
بهترین لاستیک ایرانی برای پژو 405 چیه ؟ سایز 205
من تا حالا از رودستون و کوموهو استفاده میکردم ولی با این گرونی های اخیر فکر نکنم دیگه بشه خریدشون!
تو خارجیا نکسن و فالکن چطورن ؟ ( چندتا مدلش قیمت متعادلی داشت )
سلام
برای پژو پارس بهترین لاستیک ایرانی چی هست ؟ ۲۰۵
و ارزون ترین مدل خارجی با کیفیت چی هست؟
لطفا حدود قیمت رو بفرمایید. ممنون
اوضاع اقتصادی اینقدر گل و بلبل هست که مجبوریم از تولید داخلی حمایت کنیم :n10:
یه جفت لاستیک 165 ایرانی که بین همه لاستیک ایرانی ها از همه نرم تر باشه چی میتونم بگیرم با این وضع بازار خارجی که نمیشه گرفت ایرانی هم هرچی زودتر بگیرم به نفعمه هرروز داره میره بالاتر خیلی لاستیک هام داوم بیاره دوماهه
فقط میخوام نرم باشه هم ماشین به صدا نیافته هم ترمز گیری خوبی داشته باشه تا حالا ایرانی استفاده نکردم فقط چینی داشتم
اگه نرم میخوای ایران تایر بنداز ولی زودتر هم صاف میشه در کل رو لاستیک ایرانی بیشتر از یک سال امید نداشته باشنقل قول:
یزد تایر تو 205 ها بهترینه معمولا همه دنبال یزد میان,فکر لاستیک ارزون خارجی رو هم بنداز دور مگه چینینقل قول:
دیگه چاره نیست با این بازار خراب ایرانی هم بتونی بگیری باید کلاتو بندازی بالانقل قول:
من از ماشین زیاد استفاده نمیکنم بخاطر همین زود آج لاستیک تموم بشه برام فرقی نداره فقط میخوام بین همه ایرانی ها نرم تر از هم باشه حداقل هم صدا کمتر یاد تو اتاق هم ترمز گیری بهتری داشته باشه .
بعضی از دوستان کویر ویزدو پیشنهاد دادن ولی هیچکس صددرصد نمیدونه ونمیتونه قاطعانه بگه کدوم بهتره