مرسی دوستان ! استفاده بردیم :دی
بپردازید به بحث اصلی یعنی جی اس 2 :دی
مرسی دوستان ! استفاده بردیم :دی
بپردازید به بحث اصلی یعنی جی اس 2 :دی
میگم بازی های گالکسی 1 هم روش اجرا میشه؟
قبل از اینکه جواب بدم لازمه که محصولات اخیر intel رو با مشخصاتشون بگمنقل قول:
Dual Core = دوهسته فیزیکی
Core 2 Due = دوهسته ی فیزیکی
Core 2 Quad = چهار هسته فیزیکی
Core i3 Family = دو هسته فیزیکی = چهار هسته مجازی
Core i5 Family = چهار هسته فیزیکی
Core i7 Family = چهار هسته فیزیکی = هشت هسته مجازی
دوستان اهل فن میدونند که هسته ی مجازی تا 90%مشابه هسته ی فیزیکی عمل میکنه و هسته ی فیزیکی رو با Core و هسته ی مجازی رو با Thread میشناسند....
در این سری از محصولات استثناهایی هم وجود داره....
Cpu های دوازده هسته ای اینتل شامل شش هسته ی فیزیکی هستند که هر هسته معادل یک دوهسته ی مجازی عمل میکنه و درمجموع میشه 12 هسته 6Core = 12 Thread
Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Edition
12M Cache, 3.46 GHz
منبع :وکد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52585
Intel® Core™ i7-2600S Processor
8M Cache, 2.80 GHz
منبع :کد:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52215
دست درد نکنه.فقط چقدر گنجشک دارید توی محلتون :31:
یه سوالی: اگر به اینتنرت وصل نباشی میتونه افلاین موقعیت فرد را با جی پی اس و ...پیدا کنه.یه جا شنیدم نمیشه.نمیدونم راست یا غلطش را.
درسته اینجا پرنده زیاد داره و خیلی هم خوش منظره هستش جای همتون خالی.نقل قول:
اینو من تست نگرفتم هنوز.
تست که گرفتم بهتون خبر میدم:31:
ممنون و موفق باشید:11:
اگه منظورتون a-gps هست این نوع با اینترنت سرعتشو بالا میبره نه اینکه بدون اینترنت کار نکنه!!نقل قول:
توی ریویو کیس یو هم ایشون فک کنم از گوگل مپ استفاده کرده بودن!:11:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
حرفتونو قبول دارم منم منظورم همینه ( ولی اصولا توی توضیح دادن من همیشه مشکل دارم!!)نقل قول:
البته یه چیزو که گفتین اونم مقایسه Gs ,GS2 ببینید توی بنج مارکها چیزهای دیگه ای هم مثل رم تاثیر داره!!:11:
راستی دوستان فک کنم قضیه این سیپیو ها هم معلوم شد و خوب بحث خوبی بود کلی به اطلاعات کلیا اضاف شد!
پیشنهاد میکنم اگه کسی سوالی داشت با پ.خ بپرسه!
تا برگردیم سر بحث اصلی
با تشکر
هیچ کاره !:31:
dual core و core 2 dou هر دو 2 هسته فیزیکی دارن و هسته مجازی ندارننقل قول:
کارایی بهتر core 2 duo به خاطر بهبود hyper treathing هست و ربطی به هسته مجازی و غیره نداره
core 2 quad هم 4 هسته فیزیکی داره ولی فرقش با سری I این هست که در واقع 2 تا دو هسته ایه
در مورد سری I درست گفتی ولی برای استفاده از هسته های مجازی نرم افزار باید بتونه ازش استفاده کنه که نرم افزاراش خیلی کم هست و اگرم تاثیری داشته باشه فقط تو مولتی تسکینگ هست و تو پردازش یه پروسه تاثیری نداره
در کل تو عنوان تعداد هسته های cpu فیزیکیهاش مهمه و مجازی مهم نیست
و در نتیجه تو پردازنده های دسکتاپ اینتل فعلاً بیشترین هسته 6 هست
البته تو پردازنده های سرور مثله xeon بیشتر از 6 تا هم داریم
اولا نمیخواستم حوصله ی بچه ها سر بره بخاطر همین خیلی خلاصه وار توضیح دادم و توی این خلاصه نویسی خوب مجبور بودم خیلی از جزئیات رو نگم که شما زحمتش رو کشیدیدنقل قول:
دوما در مورد Core 2 Due شما درست میگی و اشتباه من این بود که یدفعه از Dual Core پریدم به Core 2 due و core due رو توضیح ندادم و ننوشتم که چرا Dual core کنار رفت و بعدش core due اومد و چرا core due کنار رفت
شما درست میگی هسته های Due و Quad فیزیکی هستند و من الان نگاه کردم،مرسی که یادآوری کردی
تا اینجا ممنون که کمک کردی اشتباهاتم رو بدونم
اما درمورد هسته ی مجازی باید بدونید که هسته ی مجازی کار هسته ی فیزیکی رو شبیه سازی میکنه و هر هسته ی مجازی thread هارو گرفته و پردازش میکنه و وقفه ی کمتری ایجاد میشه در حالی که اگه قرار بود اینکار رو هسته فیزیکی انجام بده جداگانه باید مصرف برق و غیره رو داشت و لی با هسته ی مجازی یک هسته فیزیکی تقریبا دوبرار هسته فیزیکی سابق کار میکنه و لی مصرف انرژی کمتری داره...و چندتا مزیت دیگه که مجال بحثش نیست
به نظر شما چرا مهندسین اینتل از هسته های فیزیکی به هسته های مجازی روی آوردند؟ اگه مصرف انرژی کمتر نبوده،اگه معماری بهتر آدرس دهی حافظه و Data نبوده ، اگه استفاده ی بهتر از کش های L1 ,L2 , L3 نبوده، اگه استفاده از سی پی یوهای 45 و 32 نانومتری نبوده...یقینا شما یه چیزی میدونید که اونها نمیدونند....
درمورد مولتی تسکینگ هم درسته ...افزایش هسته ها تا یک حدی در افزایش سرعت اجرای یک برنامه تاثیر داره و بعد از اون دیگه اگه هزارتا هسته هم باشه تاثیر چندانی نداره...
نهایتا من به شما تبریک میگم که شما از مهندسین شرکت اینتل بیشتر میدونید و اونها حتما نمیدونند دارند چیکار میکنند و الکی واسه ی خودشون طراحی میکنند و هسته ی های الکی میسازند!!!!
خوش به حال شما که بیشتر از اونها مهندسید
بحث مهندسی نیست ... ما باید ببینیم چی واقعاً تاثیر داره و چی برای تبلیغاته اینم بیشتر تبلیغاته تا اینکه تاثیر واقعی داشته باشهنقل قول:
نهایتا من به شما تبریک میگم که شما از مهندسین شرکت اینتل بیشتر میدونید و اونها حتما نمیدونند دارند چیکار میکنند و الکی واسه ی خودشون طراحی میکنند و هسته ی های الکی میسازند!!!!
من خوشم مياد تا يه طوري ميشه طرف ميكنه شكسته بسته سرچ ميكنه مياد اينجا اظهار فضل ميكنه :31:
نميگم بده ولي ديگه بعضي دوستان طوري از واژه ها صحبت ميكنن انگار تو دانشگاه شريف ريزپردازنده 1 و 2 و 3 و پيشرفته رو تدريس ميكنن! :31:
آقا بهمن رو فاكتور بگيريد :31:
حالا منم يه چيزي بگم به عنوان فارغ التحصيل رشته نرم با معدل بالاي 14.64 :31: از دانشگاه معتبر :31: (ديگه باقيش ريا ميشه :31:)
هرچي هم تعداده هسته ها زياد بشه(حالا دو هسته يا 4 هسته)
اين آخرش نرم افزاره كه بايد از اين هسته ها استفاده كنه! وقتي نتونه يعني هيچ!
خيلي از سي پي يو هاي فعلي جلو افتادن از قافله!
من ميگم سي پي يو بدون هسته فرد اعلا بگيريد كه زير دندون نره :31:
ظاهراً ریویو هارو نخوندی ... همین جمله gsmarena که میگه گلکسی اس 2 سریعترین بروزر رو که تا حالا دیدیم داره کافیهنقل قول:
اگه دو هسته ای تاثیری نداره پس دلیل اینکه این گوشی تو همه چی سریعترینه چیه ؟
وقتی آیفون 4 که انقدر تو بروزر سریعه رو به راحتی پشت سر میزاره چطور میتونی بگی تاثیری نداره
گزشته از 2 هسته استفاده از رم ddr3 برای اولین بار تو گوشی و gpu خیلی قویتر و کلی پیشرفت دیگه اینو از ARC جلو میندازه
حتا اگرم اندروید 2.3 نتونه از 2 هسته استفاده کنه میدونیم که برای این گوشی حداقل 1 آپدیت میاد و اونوقت تاثیرش رو میبینیم
به هر حال اگه این پست رو برای جذب دوستان به ARC زدی باید بدونی که اگه قیمتش 400 تومن بود خیلیا میخریدنش ولی فعلاً با قیمت 700 تومن هر کاریم کنی مشتری نداره
البته من تو مغازه 1 نفرو دیدم که 695 تومن خریدش!
الان همه برندا 2 هسته ای زدن و این توجیه درستی نیست که چون برند مورد علاقمون از این کار ناتوانه برندای دیگه رو زیر سوال ببریم!
حسن مشكل داريا!!! سريع ميپري تو آدم :31:
من اصلا كار به گالاكسي ندارم!!!!!!!
من فقط در مورد سي پي يو هاي دو هسته اي خواستم يه چيزي گفته باشم كه عقب نباشم! :31:
بخند حالا ! اين آب قندو بخور فشارت افتاد :31: خوبه ما خودمون 100 بار گفتيم گالكسي رو دست نداره
ديگه چته؟ :31:
اووووووووه! :31: :31:نقل قول:
به هر حال اگه این پست رو برای جذب دوستان به ARC زدی باید بدونی که اگه قیمتش 400 تومن بود یلیا میخریدنش ولی فعلاً با قیمت 700 تومن هر کاریم کنی مشتری نداره
اين آخر پست بود! چه قدر خنده دار بود
به من چه كه بيام مشتري براي آرك جذب كنم :31:
حتما خودت اينجوري هستي كه اينطوري احساس ميكني :31:
اول آخر آرك ! دو قرون گيرم ميومد ميكردم :31:
چشم...!!!!نقل قول:
اولا اگه واقعا برداشتتون از بحث علمی اظهار فضله،که من دیگه چیزی نمیگم و سکوت میکنم...خوب حالا چه اشکالی داره دوتا چیز هم من یادبگیریم و اشتباهاتم رو بدونم...شماها که همه مهندسین بذارید ما بی سواد ها از علمتون استفاده کنیم
دوما مدرک من سوم راهنمایی هستش و درس رو ول کردم رفتم دنبال مکانیکی...! اصلا هم مال این حرفها نیستیم که بیام جلوی شما مهندس ها اظهار فضل کنیم...
سوما چشم !!! من از این بعد به thread میگم نخ و به بقیه هم میگم.....خوب استاد اسمش اینه دیگه،دیگه چی باید بهش بگم،خوبه از این به بعد برای اینکه دیگه حرفهای قلنبه سلمبه نزنم به Core i7میگم سیب زمینی!
چهارما در پست های قبل قول دادم از گوشی های دیگه در این تاپیک حرف نزنم و نزدم....به روی چشم...دیگه اظهار فضل هم نمیکنم و افاضه ی فضل اساتید رو نظاره کرده و استفاده میکنم
در نهایت واقعا انتظار نداشتم در این تاپیک کسی که بحث علمی مکنه رو مسخره کنند و بهش تیکه بندازند و منکه اشتباهم رو قبول کردم و رفتم پستم رو درست کردم!
اگر هم من به hasanmotori تیکه ای انداختم قبل اشتباهم رو قبول کردم...
نخواستیم بابا!!!!!!!
برید با همون گالکسی اس 2 حال کنید...
سلام بچه ها:31:
منو گالاکسی با هم رفتیم بیرون با ماشین یه دوری بزنیم میخواستم gps رو چک کنم که واقعا عالی بود.گوشی رو گذاشتمش روی stand ماشین و رو حالت voice talking تنظیمش کردم.جاتون خالی نشستیم تو ماشین با هم گپ زدن:31:
ولی خودمونیما چقدر این voice talking حال میده تو ماشین خیلی راحت sms میدادم-زنگ میزدم به دوستام و میرفتم تو gps و همه این کارا رو بدون اینکه به گوشی دست بزنم انجام میدادم-این تکنولوژی خیلی تو ماشین بدرد میخوره.
دوستمو با زیدش سوار کرده بودم رفتیم دریا جاتون خالی ......تو راه وقتی داشتم با گوشی صحبت میکردم دوستم میگفت با کی حرف میزنی گفتم با گوشیم.اولش فکر کرد دارم شوخی میکنم.ولی وقتی براشون از قدرت و کاراییهای این غول موبایل صحبت کردم هر دوشون کفشون برید.دوستم بد جور رفته بود تو نخ این گوشی ول نمیکرد منو همش سوال میکرد از قابلیتاش:31:
خلاصه خیلی خوش گذشت ولی اینو بگم که تمام این امکاناتش فقط برای تبلیغات نبود و خیلی تو ماشین بدرد میخوره:21:
باید خودتون ازمایش کنید تا حرفامو باور کنید:46:
بهمن جون اين جمله رو معنيشو ميفهمي؟ :31:
نقل قول:
آقا بهمن رو فاكتور بگيريد :31:
راستي بكس 13 دم دستت هست؟ :31:
من ديگه اسپم نميدم!
نه عزیزمننقل قول:
گفتم که منه بی سواد رو چه به بحث با مهندسینی چون شما
گفتم که من تا اونجایی درس خوندم که دهقان فداکار پیرهنش رو در آورده بود و منتظر تصمیم کبری بود!!!!
شما که microprocessor و Assembly و انتقال داده و طراحی دیجیتال و معماری کامپیوتری موریس مانو و سیستم های عامل(احتمالا نوشه ی ویلیام استالینگز) و مهندسی فایلهای استاد روحانی رانکوهی رو خوندید و پاس کردید دیگه براتون کسر شانه که بیاید با بی سوادهایی مثل من دهن به دهن بزارید....
مواظب باشید یه وقت خدای نکرده بی سوادی من به شما سرایت میکنه...!!
بهمن جان خودتو ناراحت نکن اینا هم دل دارن دیگه حوصلشون سر میره میبینن هیچکی نمیاد تو تاپیک arc پست بده ایناهم یه چیزی بگن میان اینجا اسپم میدن :27:
تا فرهوده هست غصه ای ندارن :31:نقل قول:
آقا خواهشا دیگه بکشید بیرون از این هسته یا بنده خدا نژاد میوفتم :31:
آقا سمپل دوربین یادت نره .. آنباکسینگ برچسب ال سی دی و قاب ژله ای می خوایم چی کار؟:31:
.
راستی با تمام بی گیگی دارم ریویوت رو دانلود می کنم .. دستتم طلا :46:
پ.ن: راستی به این بنده خدا اس زدم میگه دانشجوام 50تا دارم قیمت هم همون 900
کسی تونست زنگ بزنه ببینه چی میگه من الان نمی تونم بزنگمکد:http://mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=7081
میگم با ابن همه اطلاعات مطمءنی منظورت از سوم راهنمایی سال سوم دکتری نبوده؟!نقل قول:
اینم به همه:
بچه ها خواهشا قبل از اینکه دوباره سر و کله مدیرا پیدا بشه و شروع به پاکسازی کنن ( که تر و خشک با هم بسوزه!(خودشون گفتن!!))
بیخیال این بحثا بشین یکی اومد یه چیزی گفت یه چیزی هم شنید!
ممنون میشم بیخیالش شید!:11:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
راستی یادم رفت برام دعا کنین محتاجم!!!
امروز علاالدین بودم
2-3 تا از مغازه های طبقه پایین داسشتند و 3-4 تا از مغازه های طبقه 5-6 داشتند
قیمت هم 980-1050 بوذ
این فروشگاه میداد 980
طبقه ششم-واحد 648-فروشگاه موبایل 648
قیمت 980
دوستان این قیمت ها پایین درسته ؟ مثلا 900 تومانی هم هست ... کسی نمیدونه آیا این ها مثلا لاک هستن یا نه و یه چیز هایی از این قبیل که باعث شده قیمت را اینقدر پایین بدن ...
سوال منم هست.نقل قول:
هر کی میگه مال من درسته .. گیر کردیم این وسط.
سلام دوستان
گوشی شاپ آورده
قیمت: 10.900.000 ریال
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2318
حالا واقعا راهی نداره بفهمیم کدوم درسته؟
سرمون کلاه نره!!
میگم بهتر نیست صبر کنیم یه چندماه بگذره هم قیمتش منصفانه تر بشه و هم اورجینال هاش بیان؟
البته میترسم اون موقع دیگه مثل kissyou دیگه اصل کره گیرمون نیاد،هرچند چینی اصل و درجه یک هم دست کم از کره نداره...Arc با اونهمه کیفیت و زیبایی(که صدالبته به زیبایی و با کیفیتیه gs2نیست) چینی هستش
راستی kissyou جان دستت دردنکه ، تازه الان وقت کردم رویوتو ببینم
برای شروع خوب بود ولی ما رو بیشتر کذاشتی تو کف!! گوشی خوشگل و خوشدستیه
بی زحمت توی رویوهای بعدیت از موزیک پلیر و اس ام اس نوشتن و delivery report و ویدئو پلیر و شماره گیر و کنتاکتها هم رویو بذار
ممنون که زحمت می کشی و برامون وقت میذاری
آخه خرید الانش حال میده نه 2 3 ماه دیگه اون موقع دوباره آیفون جدید میاد آدم هی میخواد وایسه اون و بخره بعد دوباره 2 3 ماه بعد گالاکسی 3 میاد و .... کلا این گوش های High end خرید اولیشون خیلی حال میده
پس کسی از دوستان نمیدونه از کجا میشه فهمید چی و کدوم درسته ؟
حتما بهمن جان تمام سوالاتی که شما فرمودید رو بعلاوه سوالات بقیه دوستان رو هم دارم یادداشت میکنم تا تو ریویو بعدیم بهشون رسیدگی کنم.نقل قول:
خوشحالی و رضایت شما دوستان ارزوی ماست-مرکز تبلیغات kissyou galaxy در خدمت شماست:31::31::46::46:
موفق باشی:11:
دوستان سلام.kssyou جان دست درد نكنه بابت ريويوكه دادى چون واقعآ ناراحت بودم گوشى زوتربدستم رسيده بودوبه دوستان قول ريويودادم ولى هم
كامپيوترم جمع نشده وهم خودم نبودم شرمنده هستم دست گلت دردنكن درمورد مقايس گوشى گالكسى اس تو با اتريكس كه گفتم انجام مى دم امشب رسيدم
ازنظرسرعت دانلود اين دوتا گوشى را مقايس كنم يك بازى را كه حدود١٦مگا حجم داشت را ازطريق وايلس روى دوگوشى ريختم اول روى اتريكس وبعد
روى گالكسى ريختم زمانى كه با اتريكس شروع به دانلود كردم هنوز باورم نمى شه چه سرعت خوبى آنقدركه اصلآ يادم رفت كه وقت بگيرم خلاصه بلافاصله
باگالكسى شروع كردم به دانلود البته درست من وقت رانگرفتم ولى زمان آنقدربود كه چنگى به دل نمى زدالبته دوبار باز باحجم كم آزمايش كردم ولى تو
دانلود گالكسى حرفى براى گفتن نداره درمقابل اتريكس
سلام دوست عزیز ممنون از ازمایشتون.نقل قول:
شما دقیقا زمان نگرفتید که چقدر طول میکشه دانلود تو این دو تا گوشی؟
چون من که با گالکسی یکی دو بار از طریق وایرلس فایل ریختم خیلی سریع فایلها رو منتقل کرد.
اگه ممکنه لطف کنید زمانها رو هم بزارید تا من یه مقایسه بکنم.
ممنون از لطفتون و موفق باشید:11:
kssyou جان دست درد نكنه بابت ريويو :11:
از جوونیت خیر ببینی :31:
یه سوال ویدیو و کلیپ ها رو حداکثر با چه رزولوشینی میریزی تو گوشی
چون من تو گوشیم با رزولوشن 480*720 حدود 150 تا 200 مگی میشه
راستی کیس یو جان شما وقتی از voice talking استفاده میکردی باید وصل اینترنت میبودی یا نه؟!
آخه پوریا توی فروم بغلی میگفت باید وصل باشی!!
سلام بر عادل فروسي پور فروم مانقل قول:
آقا دستت دردنكنه
راستي من امروز ميخوام گوشيو بگيرم چجوري تستسش كنم
در ضمن تو حالت دانلودينگ بايد بره مثل گالكسي 1 يا طور ديگه ايه
ممنون ميشم كمكم كنين تا با خيال راحت بخرمش
سلام فریبورز جان خواهش میکنم قابلتو نداشت و ممنون که وقت گذاشتی نگاه کردی:31:نقل قول:
این بستگی به فایل داره مثلا من یه فایل دارم با رزولیشن 720.480 که 52 مگابایت هستش . همینطور یه فایل دیگه دارم که با همین رزولیشن 480 مگابایت هست تازه زمان پخش هر دو تا هم یکی هست و در حدود 10 دقیقه هستش.
من فایلهای تصویری 1080p رو هم با حجم 2.5 گیگ توش ریختم و مشکلی نداشته تو پخششون و خیلی روون پخش میکنه:31:
اگه سوالی بود در خدمتم:10:
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
فکر کنم ایشون درست میگن البته من هنوز بدون کانکشن امتحان نکردمنقل قول:
چک میکنم و بهتون خبر میدم
موفق باشید:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خواهش میکنم قابلی نداشت:31:
برای تست بدنشو حتما دقیق ببینید که خش یا چیزایی مثل این نداشته باشه مخصوصا رو صفحه نمایشش چون اگه خش روش باشه موندگار هست و اینکه گوشی باید مثل اینه برق بزنه:31:
وسایل داخلشو دقت کن که کامل باشه و همینطور وقتی گوشی برای اولین بار میاد بالا چند تا صفحه رو باید پر کنی که شما خودت بیشتر واردی ولی وایرلس و بلوتوث و صفحه نمایشش رو حتما چک کن که پیکسل سوخته ای چیزی نداشته باشه.
خلاصه اینکه مبارکت باشه و براش حتما یه محافظ صفحه نمایش بگیر که کلا خیالت راحت باشه و قاب یا کیف هم براش بگیر من قاب پیشنهاد میکنم چون هم از این ور و اون ور خوردن گوشی محافظت میکنه و هم یه نوع ضربه گیر هم هست اون مدل ژله ایش و اگه خدایی نکرده از دستت افتاد خرابی یا خش یا شکستگی پیدا نکنه:46:
داداش دمت گرم !
منم دیدم !
عالی بود ریویووت ! فقط اولشو خیلی خیلی لفت دادی :دی
ویس تاکینگش فارسی ساپورت نیست ؟
سلام R@R#M@N جان ممنونم که وقت گذاشتی و ریویومو دیدی اگه کمو کاستی بود ببخشید:20:نقل قول:
متاسفانه هنوز فارسی ساپورت نمیکنه ولی شنیدم که اپدیتی که بشه پینگلیش باهاش صحبت کرد میخواد بیاد البته هنوز مطمعا نیستم:13:
امیدوارم که فارسی ساپورت بشه:31:
در مورد حالت دانلودينگ كسي حرفي نزده
مگه نگفتی voice talk شو تو ماشین چک کردی؟!نقل قول:
نکنه با edge وصل بودی؟!
کسی از دوستان از لینک زیر تا حالا خرید کرده؟ گوشی هاشون لاک نیست؟ ساخت کره هست؟
کد:http://mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=7081
بله دوست عزیز من هر ماه یه اکانت یک ماهه از همراه اول میخرم که بدون محدودیت هستش و همیشه وصله و نمیدونم چرا ولی حتما یا باید به اکسسپوینت وصل باشی و یا از edge استفاده کنی:13:نقل قول:
منم ريويوت رو ديدم عالي بود. فقط يه ربع طول کشيد گوشيو در بياري باطري بکني توش:دي
ولي رو هم رفته خوب بود. ممنون
منم اگه خدا بخواد امروز مي گيرم