میانگین امتیاز چند سایت معتبر رو میگن متاکریک.... مثلا یکیشون 9 داده یکی 7 یکی 10 و یکی 4! میانگین اینارو میگیرن!
Printable View
میانگین امتیاز چند سایت معتبر رو میگن متاکریک.... مثلا یکیشون 9 داده یکی 7 یکی 10 و یکی 4! میانگین اینارو میگیرن!
خب این رنکینگ مهمتر یا متاکریک؟نقل قول:
دوستان من یه سوال دارم بابت co op بازی؟
شما غیر از campaign چیز دیگه ای میبینید؟
ظاهرا بازی 6 مرحله co op داره که من چیزی پیدا نکردم...
یکی از دوستان گفته بود که از اوریجین سریال رو خریده, اوریجین رو چطور باز کرده؟
سایتش رو که باز میکنی ناقص بالا میاد و میزنه که سایت مشکل داره؟
کسانی که بازی رو میخوان به من ایمیل بزنن در 3 dvd بازی کامل و بدون مشکل هست
خودم بازی رو تا آخر بردم .
کد:amir.masha@yahoo.com
حقیقت متاکریک یجورایی دهن پر کن هست ولی بنظرم نظر خود game spot میتونه ملاک خوبی باشه هر چند که بعضی از نظرات باز هم مغرضانه هست..... نمیدونم اهل فیلم هستید یا نه ولی imdb هم این متاکرکی رو یه مدت هست اظاف کرده! اونم بیخوده!نقل قول:
دوستان بازیخور که بازیو ندارند
بازی را می فروشم
4 دی وی دی نسخه انگلیسی Reloded
همش میشه 3500 تومان:46:
داداش ادت کردم الان cd-key من روسی معمولی بود ولی 11 گیگ هست 1 هفته ای طول می کشد تا با شبانه دانلود کنم .شما چه cd-key خریدی منظور چه نسخه ای؟نقل قول:
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
قسمت store اورجین با چیز پی ان باز می شود.نقل قول:
imdb ک خیلی معتبره بابا! ولی یه مدت خبر ندارم چ خبرهنقل قول:
97000مشاهده واسه یه بازیه fps فک کنم سابقه نداشته!!! (تو سایت)
نقل قول:بازیو میده 6 تومنکد:http://www.magicfilm23.in
کد:http://83030001.irandm.ir/cart/add.php?PID=8303000106
با پول پست تا 10 تومان میرهنقل قول:
دوست عزیز اگه می خوای من بهت بازی را میدم 3500 تومان
نسخه اصلی انگلیسی با کرک Reloded
اگه خواستی بهم ایمیل بده یا تو یاهو اد کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن قبل شما چندتا از بچه های همینجا بازیرو ازم خریدن:46:
کدوم شهر ؟نقل قول:
آقا نسخه Reloaded ،BlackBox و بقیه نسخه های منتشر شده این بازی توی سایتp30day هست، درستم کار میکنه. پیشنهاد میکنم حتما نسخه 14gb رو دانلود کنید..
کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-battlefield-3-9376.html
من بازی رو خریدم.
جالبه که اصلا کرک نداشت. 19 تا پارت زیپ شده بود و فقط آنزیپش کردم و یه راست رفت تو بازی !!!
بچه ها پلاک ماشین ها رو دیدین؟
پلاک های ایران با نمره ایران 54 !
یه سری هم نمره تهران هست...
اونوقت اینا تو عراق چیکار میکنن؟
دوستان در مورد انلاینش یه خورده راهنمایی کنین!
سیدی کی چند بخرم خوبه؟ (که تو پاچمون نره؟!)
اصلا ارزش انلاین زدن رو داره؟
[IMG]file:///C:/Users/AMIR/Desktop/Untitled.jpg[/IMG] این ارورو چیکار کنم کمک کنید :41:
بیخیال!! این بازی فقط آنلاینش ارزش داره.نقل قول:
یه گوگل کوچولو بزنی کلی سایت پیدا میکنی که سی دی کی میفروشن.
به امید دیدارت در بازی آنلاین
در کل بازی جالبی بود ولی داستان بازی که خیلی کوتاه بود همش فکر کنم 5 ساعته تموم شد.......
واقعا از اینکه این بازی رو انجام دادم شرمندم. کاملا بازی سیاسی و کثیفی بود. جالبه تو عراق که هستیم سربازا میگن مردم عراق دشمنمون نیستن plr هست ولی توی ایران چنین حرفی زده نمیشه
.......
کاش سرمایشو داشتیم یک بازی ضد بتلفیلد میساختیم البته نه با داستان های چرتی که الان بازی های ایرانی روش ساخته میشه با یک داستان درست حال بتلقیلد رو میگرفتیم
تهرانم عزیز:10:نقل قول:
دوستانی که میخوان دانلود کنن از لینک بالا دانلود کنن , کاملا سالم هست , سرعت دانلودش هم توپهنقل قول:
نقل قول:
عزیز با چیز پی ان هم فرقی نمیکنه!!!
اینجوری باز میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من با چیز پی ان راحت باز می شود .بعد هم نگه مستر کارت دارید که می خواهید از اورجین خرید کنید؟اگر می خواهید cd-key battlefield 3 را بخرید که سایتهای ایرانی زیادی هستند راحت خرید کنید.نقل قول:
به امید ساخت یک بازی ارزشی با محوریت خط اول مقاومت سوریه!!!نقل قول:
در نقش سربازان بشار اسد
xpهاش هم با کشتن زنان و کودکان بدست میاد،روزی زیر 30 تا هم اگه کسی کشت گیم اور میشه،توبیخ میشه.
مرحله آخرش هم اسنایپ میدن سربازهایی رو که از قتل عام مردم خودداری کنن هدف بگیرید.
بچه ها من واقعا شگفت زده شدم من لپ تاپم گرافیکش 310m 1gb هست با رم 4 امروز وقتی بازیو گرفتم اصلا امید نداشتم که حتی بازی رو لپ تاپم نصب شه ولی وقتی نصب کردم بازیو اجرا کردم رو بالاترین کیفیت بدون هیچ کندی اجرا شد واقعا شگفت زده شدم دلیلشو واقعا نمیدونم
اقا من دارم بازی با حجم 14 گیگ دانلود میکنم RELOADED . این قضیه سی دی کی چیه ؟ من دانلود کنم میتونم انلاین بازی کنم ؟ (256 مخابرات)
و یه نکته جالب یا شایدم عجیب اینکه "میدان آزادی" تو بازی قرار نگرفته . مسخره تر از این نمیشه . چون از برج میلاد هم قدیمی تر و معروف تره
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
دلیل تعجبت اینه که سیستم مورد نیاز تو صفحه اول رو نخوندی :46:نقل قول:
دوست گرامی اجرا کردن بازی مهم نیست باید دید چقدر افت فریم دارید.نقل قول:
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
برای آنلاین بازی کردن نیاز به cd-key هست که آن را باید اگر مسترکارت دارید از خود اورجین بخرید یا اگر مستر کارت ندارید از سایتهای ایرانی برای آنلاین بازی کردن سرعت زیاد مهم نیست پینگ مهم هست که هر چه پایین تر باشد بهتر هست.نقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
از دوستان هر کس آیدی اورجین دارد اد کند hosein_artist
نقل قول:
چنده ؟ چجوریه ؟ محدوده ؟ بدون اون نمیشه انلاین بازی کرد ؟
من نمی دونم شماها چرا انقد به یه بازی گیر میدین بازی به حدی که باید می بود قشنگ بود گرافیکش که حرف نداشت صدا گزاری که ترکونده دیگه فارسی حرف زدن به این قشنگی نورپردازی که حرف نداره دیگه انقد گیر ندین انگار حالا متتظر بازی بودین که خدا ساخته خیلی هم بازی قشنگ هست
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
من الان سرعت دانلودم 30 هست و دارم cod mw2 رو آنلاین بازی میکنم بعدا که سرور های ایرانی هم اومد واسه bf یه فکری می کنم الان حال ندارم سی دی کی بدم بهش آره داشتم می گفتم با پینگ 60 بازی میکنم خیلی هم حال میده از کجا اینترنت گرفتی اگه مخابرات گرفتی حله:46:نقل قول:
این بحث ها سر Medal of Honor هم بود من که از اون بازی خیلی خوشم اومد مخصوصا نور پردازی و صدا گذاریشنقل قول:
عزیز شما تو سرور ایرانی پینگت 60 هستش که فکر نکن خیلی پایینه...در حقیقت افتضاحه نباید از 2 یا 3 بالاتر باشه...:27:نقل قول:
البته نت ایرانیه دیگه همه همین مشکل رو دارن...:2:
مگه سرور ایرانی واسه BF3 هم پیدا میشه؟:18:
این سرورش که dedicated هستش و فکر نمیکنم تو ایران باشه!:8:
آره سلیقه با سلیقه فرق داره دیگه... اگه اینطوری نبود که شرکتهای بازی ساز زود برشکست میشدن...:8:نقل قول:
60 افتضاحه؟بهترین پینگ 60 هستا:31::46:نقل قول:
از کجا باید بفهمم چقد افت فریم دارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم یه ویدیو:
:31::31::31::31::31::46::46::46::46:کد:http://www.mediafire.com/?rzm7vs5pm06p8v7
!:6:
===========
من رفتم وليعصر اونجا پيدا كردم هشت تومن داد. حالا هم دارم نصب ميكنم. راستي نسخه٣٦٠ًرا حت ميشه انلاين زد??
ولی نامرد ها چقدر فحش میدن !!!:27: فحش ناموسی هم میدن!!!!!!!:18:
حالش به همونه.طرف با اون صدای خفن: آمریکایی های لامصب همتونو میکشم و ....:41::31::46:نقل قول:
نه بابا صدای ایرانیا خیلی سوسوله ! با امریکاییا مقایسه کن !نقل قول: