نقل قول:
بله حامد جان برای Euro Truck Simualtor 2 هست:46:
Printable View
نقل قول:
بله حامد جان برای Euro Truck Simualtor 2 هست:46:
من يه فكر ديگه اي تو ذهنمه!نقل قول:
اگه بشه با مرسدس بنز اكتروس با سرعت 148 كيلومتر در ساعت بندازي تو پياده رو و اون آدما رو له كني چي ميشه؟:21:
:18:
بايد با بيلچه جمعشون كني...:27:
نقل قول:
نه دیگه من راضی نبودم که به محیط زیست طدمه بزنه حالا هر کاری مکینه دود در نمیاد :31:
حالا بهش گفتم که کرکش رو عوض کنه شاید حل بشه:46:
سلام
من از اون سه تا سایت صفحه اول
http://germantruck-forum.de/viewforum.php?f=22&sid=17a6748fb5fb3e4e3f13b0d774a cb8c5
www.gamemoding.com
www.18wos.org
کلی مد دانلود کردم.
می خوام بدونم اینها با ورژن 1.04 سازگارن؟
نقل قول:
سلام...
معمولا زيرشون نوشته كه به كدوم ورژن مي خورن...
اما در كل تا 80% به همه ورژن ها مي خورن و مشكلي ندارن...
ایول اگه این رو هم اضافه کرده باشن که دیگه اقعا محشر میشه بازینقل قول:
فکر کنم دارن روی همه چیز این دفعه کار میکنند دمشون گرم
فکر کنم برای همین هم هست که هی داره تاخیر میخوره دارن روی بازی درست و حسابی کار میکنند
ایول خدایی دیگه با بازی واقعی طرف هستیم خداییش حق دارن تاخیر توی اومدن بازی بدن دارن این همه کار میکنند برای بازی دمشون گرم وقتی بازی بیاد دیگه 30 دقیقه هم از پای بازی بلند نمیشم تا چند روز یه کله میشنم بازی مکینم:31:نقل قول:
بهروز تو هم حالا یه کرک دیگه امتحان کن ضرر که نداره شاید تونستی دود در بیاری:46:
نقل قول:
بهروز من یه پیشنهاد برات دارم تو اصلا دیگه فکر نکن:31:
خیلی نامردی دلت میاد اون همه ادم رو بکشی بعدش فکرکردی پلیس اونجا نقش هویج رو داره یه حالی ازت بگیره که وفتی ادم میبینی بندازی اون لاین حرکت کنی:27:
ولی در کل خیلی ظالم هستی:31:
باشه،ولي كدوم كرك رو؟
از صفحه اول؟
فكر كنم(!) راست مي گي...نقل قول:
با اين همه تغييرات مثلا اگه چراغ قرمز رد كنيم بايد ماشين پليس هم دنبالمون راه بيفته...
البته اگه يه كم ديگه پيش بريم به يه بازي كاميوني مخلوط شده با GTA IV مي رسيم!
نقل قول:
توی صفحه اول که دیگه نیست
صفحه ها رو برو عقب تک تک تا 20 صفحه قبل چند تا کرک هست اون ها رو امتحان کن ببین نتیجه میده:46:
نقل قول:
آره دیگه مطمئنا میاد دنبالت پلیس اگه نیاد که خیلی غیر طبیعی میشه
خب مگه بده دو تا بازی رو با هم یکی کنند اون هم دو تا بازی ردیف مثل GTA IV و Euro Truck Simulator 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي بشه اين بازي...!نقل قول:
راستي به نور پردازي بازي دقت كردين؟
آفتاب افتاده رو داشبورد ماشين...
ياد ظهر هاي آفتابي بوشهر مي افتم...!
داخل ماشين هم حسابي داغ شده،بعدش كولر رو روشن مي كني و با اون صداي باحالش و هواي خنكش جون مي گيري!
نقل قول:
تو مثل اینکه خیلی رفتی توی جو بازی بهروز حالا خوبه هنوز نیومده بیاد چی کارمیکنی؟:31:
یه جا پیدا کردم اینترنت مافوق سرعت در عرض 2 ساعت نزدیک(شایدم بیشتر!) به 1 گیگ مد دانلود کردم :31:
توجه کنید که هنوز بازی رو نصب هم نکردم :39:
این جمله رو متوجه نشدم یعنی چی یه جا پیدا کردم اینترنت مافوق سرعت؟نقل قول:
خب یه جایی دیگه.رفتم جایی اینترنت ددیکیتد داشتند(منظورم اینه که یه خط اینترنت اختصاصی داشتند).سرعت زیر 500 KB/sec نمی اومد.منم تا تونستم مد دانلود کردمنقل قول:
كجا بوده اينجا؟
تو شيراز هم پيدا ميشه؟
كافينت ديگه؟
سلام
آقا من لینک پیشنهادی رو دانلود کردم :31:
حالا باید extrac کنم ؟ ولی ستاپ ندیدم توش
نه تهران بود.محل کار یه آشنا بود که البته یه نهاد نیمه خصوصیه.نقل قول:
حالا می خوام برم خونه بازی رو نصب کنم و مدها را اعمال کنم (شکلک خر کیفی)
نقل قول:
عزیز شما از حالت فشرده که خارج کردی باید فایل اصلی بازی رو روی یه cd رایت کنی تا فایل setup براتون بیاد:46:
نقل قول:
خب خوشبحالت که اینجوری تونستی دانلود کنی
حالا من یه چیزی بگم بیشتر حال کنی
من خودم اینترنت 4mb دارم البته اختصاصی که سرعتش با دانلود منیجر روی 700 هست
حالا برو حال کن:31::21:
نقل قول:
خب دیگه اون به خودت و شهرت بستگی داره که همچین کافی نتی داشته باشه و تو پیدا کنی که بعید میدونم کافینتی باشه که سرعت دانلودش 500 باشه من توی کرج تا 250 هم دیدم ولی 500 فکر نکنم باشه
خوشبحالتون...
ما با سرعت دانلود 20 كيلوبايت در ساعت بازي دانلود ميكنيم،شما با چي!
راستي دقت كردين هر چي لول بره بالاتر كنترل كاميون هم بهتر ميشه ،اما در عوضش زمان كمتري براي جايجايي بار بهتون ميده...
نقل قول:
بهروز واقعا تو با سرعت 20 بازی دانلود میکنی؟:18::31::18:
دمت گرم بابا عجب صبرو حوصله ای من این دو تا لینک که توی صفحه اول بود رو کلا توی 30 دقیقه دانلود کردم تازه هی میگفتم خیلی طول کشید یعنی 800mb رو توی نیم ساعت دانلود کردم بازم شاکی بودم
بعد تو با سرعت 20 چه حوصله ای داری بازی هم دانلود میکنی:31:
دقيقا از ساعت 2 شب تا ساعت 6:49 صبح طول كشيد...نقل قول:
اين كار ما هم خودش دنيايي داره...!
هر 3 تا قسمتو بریزم رو سی فقط همین ؟نقل قول:
فقط رو سی دی جواب میده ؟ فلش نمیشه ؟
نقل قول:
128 داری درسته؟:46:
خب برای تو دنیایی داره برای من اعصاب خورد کنی داره :31:
همیشه موفق و خوش باشی:11:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
نقل قول:
نه عزیز یه فایل اصلی هست که اون رو باید روش دوبار کلیک چپ بکنی نرو خودش باز میشه بعد هم رایت کن روی یه cd بعد که cd رو بزاری اتوران برای نصب میاد بالا و راحت میتونی نصب کنی و کرک هم نمیخواد:46:
اگه نمیدونی کدوم فایل هم هست بزار من برم خونه دقیق بهت فایلی که باید رایت کنی رو میگم الان خونه نیستم
منم 128 پارس دارم که تو این 13 روز ترافیک رو مجانی کرده :D
ولی دیشب با 50 تا 70 میگرفت که تونستم 400 مگ دانلود کنم
نقل قول:
خب دیگه شانس شما بوده که با 70 گرفتی
پس دیشب حالی کردی:8::21::27::46::31:
نقل قول:نقل قول:
البته اگر نرم افزاری مثل Alcohol 120% داشته باشید میتونید از طریق Image اون رو Load کنید
آقا من هيچ وقت نتونستم اين كار رو بكنم...نقل قول:
هر وقت وقت كردين يه تاپيك آموزشي در موردش بزنيد...
آره اگه میشه اسم فایل ها رو بگونقل قول:
ممنون
نقل قول:
خب امیر خان گل شما باید روی فایل t-gtsim که حجمش 1k هست دوبار کلیک کنید و نرو با صورت خودکار باز میشه و بعد روی یه cd رایت کنید وبعد از رایت cd رو که داخل دستگاه بذارید اتوران نصب بازی میاد بالا و میتونید به راحتی و بدون نیاز به کرک بازی رو نصب و اجرا کنید:46:
موفق باشید:11:
توجه توجه
خب دوستان به علت اینکه دوست عزیزمون actros 1843 یا همون رضا خودمون متاسفانه بن شدن و دیگه نمی تونن که بیان توی سایت و صفحه اول و پست اول هم دیگه نمیشه که آپدیت و به روز رسانی بشه از طرف ایشون به همین خاطر توی همون صفحه اول پست 6 برای من هست که از این به بعد تمام لینک های پست اول و هر چی لینک مد یا مربوط به بازی اضافه بشه توی پست 6 در صفحه اول اضافه میشه
داداشه مننقل قول:
من 3 تا پوشه دارم که اکسترک کردم . تو هرکدم 2 تا فایل 1 کیلو بایتی هست یکیشون image فایل هست و یکی SFV
من رو هرکدوم که کلیک میکنم نرو باز نمیشه . نرو هم نصبه رو سیستم . یکیوشنم رایت کردم ولی بازی درست نشد . متوجه صحبت های شما نمیشم
نقل قول:
امیر جان شما باید هر 3 تا پوشه رو باهم بگیرید و از حالت فشرده خارج کنید تا در نهایت یه پوشه داشته باشید با حجم 417mb
بعد توی اون پوشه یه فایل هست به نام t-gtsim که حجمش 1k هست و وقتی روش دوبار کلیک بکنید نرو خود به خود باز میشه و میتونید رایت کنید:46:
چندتايي عكس جديد از Euro Truck Simulator 2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قراره تريلر هاي 2 تايي اضافه بشه...!
سازنده ها گفتن كه ما نمي تونيم تمام آرزوهاي كاربران رو در اين بازي گنجايش بديم...
ولي اگه شما بازي هاي ما رو بخريد ما هم تشويق مي شيم كه رو پروژه هاي بعديمون يعني Euro Truck Simulator 3 و American Truck Simulator كار كنيم!
الان یه پوشه دارم 417 مگ رو هر فایلی کلیک میکنم نرو باز نمیشه !نقل قول:
راه دیگه ای نداره ؟
سلام چگونه میشه چیت پول زد؟؟؟؟