:18:نقل قول:
بزار بازی کن ببین اگه سخته یا نمیتونی بری اونوقت برو سراغ رمز
بله هر بازی رمز داره (اگه نداشته باشه ترینر داره)
Printable View
:18:نقل قول:
بزار بازی کن ببین اگه سخته یا نمیتونی بری اونوقت برو سراغ رمز
بله هر بازی رمز داره (اگه نداشته باشه ترینر داره)
کسی این نسخه Pre Final رو گرفته؟
من که فکر می کنم نسخه اصل هست فقط چون دزدیده شده روش مارک تقلبی زدند که جلوش گرفته نشه یا لینکهاش از روی آپلود سنتر ها برداشته نشه. ون اگه راک استار بر علیه اون آپلود سنتر شکایت کنه ممکن هست مشکلاتی براش پیش بیاد در هر حال گذشت زمان همه چیز رو معلوم خواهد کرد این همه صبر کردیم این 2 هفته هم روش
یعنی اگه نسخه کامل یا غیر دزدی بود شکایت نمیکرد؟؟نقل قول:
هیچ ربطی به مرکز آپلود نداره اگه قرار شکایت بود اینهمه شرکت تا حالا شکایت کرده بودن و در rapid و 4share و....
بسته شده بود(گاها از بعضی سایتا شکایت میکنن) ولی سایتای sharing قضیشون میفرقه!!!! OK؟؟؟؟
این دو هفته هم می گزره اما شاید 1 ماهی طول می کشه درست بشه بازی کرد
با این اوضاع کرک و پچ که جدیدا پیش اومده اینم حتما یا تو بازی نمیره یا از فلان درصد به بعد از بازی می پره بیرون یا........
اگه بازی تو ایران تو همین روزها منتشر بشه بدونید که Pre-Final هست و هیچ مشکلی هم نداره....
من اگه بتونم می خوام اینو دانلودش کنم...
Account راپید هم دارم.... خیالم راحته...
سایت رسمی Games for Windows سیستم پیشنهادی بازی GTA IV رو منتشر کرد .
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
18GB :18:؟؟؟؟نقل قول:
چه خبره بابا!!
من فک کنم این Maximum باشه....
سیستم فضایی می خواد اگه اینجوری باشه!
دوستان سلام...
من میدونم که قبلا خیلی ها راجع به سیستم اجرای بازی پرسیدن و شما هم سیستم مورد نیاز رو گفتین ولی سیستمی که من میخوام بخرم ظاهرا لب مرزه و از اونجایی که اجرای این گیم خیلی برام مهمه ممنون میشم بگید این سیستمی که میخوام بخرم این بازی رو به خوبی اجرا میکنه یا نه...
Mb:ECS-P43
CPU:Intel E5200 core 2
VGA:9500 GT 512 DDR 3 Club 3d
Ram:2*1 Gig Kingmax 1066
ممنون میشم بگین تا اگه اجرا نمیکنه فکر دیگه ای بکنم...
مثل اينكه بازي همين امروز منتشر شده يه نگاهي بندازيد.لينك دانلودهم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اومده....نقل قول:
ولی معلوم نیست کامله یا نه....
اینم لینک فروش از سایت EBAY
کد:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260305141621&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=330286151382&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DCR%252BIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D41
دوست عزیز این سیستمی که شما داری میگیری واسه بازی هاییه که هنوز منتشر نشدن :31:نقل قول:
گرافیکت خیلی خوفــــــه!
فقط رم رو یکم بیشترش کن...
به نظرم 4GB بندازی بهتر میشه...
این بازی هم رو High میتونی بازی کنی اصلاً نگران نباش:40:
عجیبه!!!این سیستم رکامندد هست!!؟؟یا حداقل!!؟؟قبلا که چیز دیگه ای توسط خود راک استار و IGN و .....اعلام شده بود!پردازنده چهار هسته ای!!!لینک منبع!؟نقل قول:
:13:
بله دوست عزیز Recomended هست....نقل قول:
اینم لینک منبع:نقل قول:
Minimum System Requirements
Recommended System Requirements
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
- Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
- OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
- Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
- Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
- 18 GB Free Hard Drive Space
- Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
واسه منم عجیبه...نقل قول:
کد:http://pc.ign.com/articles/925/925515p1.html
RockStar و این سیستم!!!؟؟؟
گرافیک بازی های راک استار زیاد تعریفی نداره...
به نظر منم اینجوریا نیست....
باید صبر کرد و دید چی میشه...
نقل قول:خب این دو تا سیستم که زمین تا آسمون فرق می کنه!اونی که تو IGN هست معتبره و راک استار و چند سایت دیگه تائیدش کردن حتی تو لیست سایتنقل قول:هم سیستم دومه!ولی خیلی غیر واقعی و تبلیغاتی به نظر می رسه!مشکل کارت گرافیک و رم نیست!بحث استفاده از 4 پردازنده با فرکانس 2.4 هست!!!:18:کد:www.srtest.com
حالا بحث سیستم بازی رو بیخیال!حدودا کی بازی به دستمون میرسه!؟خیلی کنجکاو شدم بازی رو تست کنم!!
بازی یه نسخه ازش اومده ولی کسی دانلود نکرده:27:نقل قول:
بازی اصلی 2 دسامبر میاد....
GTA 4 برای PC در 3 دسامبر!
خوب راکستار به videogaming247 اعلام داست که این بازی برای PC در 3 دسامبر منتشر می شود نه 2 دسامبر!
کد:http://www.n4g.com/pc/News-233641.aspx
اگه توی سایت رسمی رو بخونید ، نوشته : در 2 دسامبر در آمریکا و 3 دسامبر در اروپا .نقل قول:
دوست عزیز این تاریخ جدید انتشار بازی هستش و دیگر در اروپا و آمریکا تاریخ جداگانه نداره وبصورت سراسری در جهان منتشر میشه!نقل قول:
اگه توی سایت رسمی رو بخونید ، نوشته : در 2 دسامبر در آمریکا و 3 دسامبر در اروپا .
و در ضمن این حرف خود راکستار هستش و سایت نقل کننده هم سایت موثقی هستش!!
کد:http://www.videogaming247.com/2008/11/19/gta-iv-pc-launching-on-december-3-not-december-2/
روزشمار تاریخ انتشار بازی !
کد:http://www.gta4.tv/forums/index.php?showtopic=790044
یعنی این بازی 15 روز دیگه می آد؟
من نمی دونم شما از کجای این 15 رو دیدی !!!!!!! ولی فکر می کنم عددی که الان نوشته 12 روز دیگه هست !!!!
GTA4 PC: 12 Days, 03 Hours, 11 Mins, 22 Secs
New Grand Theft Auto 4 PC Trailer and Screenshots: The Video Editor
کد:http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=11027&game_id=6071#img128457
پس چرا قیافه اش اینقدر کج شده
اصلا فیزیک صورت کلا به هم ریخته....
نمیدونمنقل قول:
شاید واقعی نباشه عکس
راک استار DLC مخصوص Xbox 360 را announce و تاریخ انتشار اپیزود اول آن را اعلام کرد
-----------------------------------------------------------------------------------------
چند ماه پیش راک استار اعلام کرده بود که DLC اختصاصی ای را برای Xbox 360 در نظر گرفته است اما اطلاعات چندانی درباره ی آن منتشر نکرده بود.
بالاخره دیروز راک استار DLC مذکور را تحت عنوان "The Lost and Damned" رسماٌ announce و اعلام کرد که نخستین اپیزود از دو اپیزود آن در 17 فوریه 2009 منتشر خواهد شد.
Sam Houser درباره ی داستان اولین اپیزود این DLC گفت:"این اپیزود درباره ی سرنوشت Johnny Klebitz،عضو دار و دسته ی موتورسواران است و برشی از داستان اصلی بازی خواهد بود."
این DLC مشتمل بر سلاح ها،خودروها و مدهای مولتی پلیر جدید خواهد بود.
اولین تصاویر منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:http://i35.tinypic.com/3026vtd.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/wgw2dd.jpg
کد:http://i37.tinypic.com/fxgjmh.jpg
---------------کد:http://i34.tinypic.com/inefkg.jpg
منبع: IGN , Videogaming247
فکر کنم راک استار می خواد به نسخه ی پی سی گند بزنه!این حرف رو از روی اون عکس گفتم حالا باید منتظر بمونیم ببینم واقعا این طوری میشه یا نه!
تا سال 2009 بازي هايي ميان كه اين ديگه در مقابل اونا(مثل operation flashpoint 2) عددي نيست....
الان Of 2 چه ربطی به Gta داشت؟
سلام كسي اينو بازي كرده؟راستي ميگن نسخه اصليش رو نميذارن بياد تو بازار درسته؟يني فقط با دانلودش ميشه نسخه اصلي رو گير اورد؟اگه اينطوره بهم ميگيد دانلود از اينترنت چجوريه؟براي اين كار چي لازم دارم؟
بازی برای Pc ده آذر میاد نه 2009
+ اون عکس فیک بود
شاید نذارن Orginal بیاد ولی رایتیش پر میشه تو ایران :5:نقل قول:
روی 360 و ps3 که عالی بوده اکثرا 100 از 100 و 10از10 گرفته.نقل قول:
اصلی که کلا تو ایران هیچ بازی نمیاد (چرا کم میاد مثل wow یا کسی که حسابی فن باشه حاضره واسه گیم مورد علاقش orginal سفارش بده)
ولی اگه منظورت از اورجینال شرکت های رسمی ایرانی هست که شاید نه اما مطمعا باش از فرداش dvd ش تو همه مغازه ها هست
بازم اگه پیدا نکردی بچه ها واسه dl حتما می زارن
اره دارک جان منظورم همون شرکت های ایرانی هستش...نقل قول:
کدوم ادم بی عقلی 50 دلار واسه یه بازیه 2 تومنی که میتونه بخره پول می ده؟؟:27:
خیلی ها ! مثلا همین WoW خیلی ها برای نسخه ی اصلی و بازی کردن توی سرور اصلی ماهانه 24-23 تومن پول می دن جدا از نسخه ی اصلی که می خرن !!! در ضمن خیلی ها همین بازی رو هم ممکنه بخرن !!!! چون مظمئنن اون امکاناتی که توی نسخه ی اصلی هست ! توی نسخه ی کرک شده نیست ! از جمله اتصال به اینترنت از طریق بازی و این جور چیزا !!!!!!!!!نقل قول:
یا اکثر بازی ها برای آنلاین بازی کردن نیاز به نسخه ی اصلی هست ! مگر این که با یه سری کلاه گذاشتن ها با هاماچی بشه با نسخه ی کرک شده هم بازی کرد !!!!
من خودم انلاین تا حالا بازی نکردمنقل قول:
ولی فکر کنم WOWجریانش با IV زمین تا اسمون فرق داره
wow بدون انلاین مثل زنبور بدون عسل هستش
حالا باز هم نمیدونم چقدر با IV انلاین میچسبه
دوستان بازی با این سیستم رو Very High روون میاد؟؟
Ram:4gig Ocz
VGA:Zotac 9800GTX Plus
Cpu:Intel Q6600
چند فریم میده؟
بله سیستم بسیار خوبی هست و این بازی را همه روی اخرین تنظیمات میخوره!!!
وقتی یک x360 این بازی را اجرا کرد پس شما میتوانید بازی را با بهترین حالت ممکن اجرا کنید!!!!
بله اون پول رو واسه شارژ Account میدن... چون راه دیگه ای ندارن....نقل قول:
ولی واسه خود بازیش پول نمیدن!
:40:هنوز بازی منتشر نشده چطور می تونی اعتماد کنی:41::41: که بچه ها درست میگن؟؟؟نقل قول:
:40:مگه بچه ها بازی کردن که ازشون سوال میکنی؟؟:18:
نوعی اسپم در اواخر سال 2008
دوست عزیز ببخشیدا...نقل قول:
ولی شما تو همه ی تاپیک های بازی های جدید همین سوال رو کردی!
با سیستمت میشه هر بازیه امروزی و فردایی و پس فردایی رو بازی کرد!!
دیگه بالاتر از این سیستم نیست! هست؟ باور کن نیست!!
در ضمن GTA iV گرافیک بالایی نداره به نظر من 8400 هم میتونه راحت بازی کنه!!!
سلام دوست عزیز!نقل قول:
بله هست!خیلی هم هست!کارتهای خیلی قوی تر+پردازنده های خیلی بهتری هست!:46:(مخصوص یه گیمر حرفه ای!)
بله حداقل کارت گرافیک پیشنهاد شده برای بازی 7900 هست که با 8600 (Recommended) به شرط اینکه سایر قطعات مناسب باشن راحت و روون میشه اجرا کرد ولی با 8400 مطمئن هستم که باید تعدادی از افکتها + کیفیت رو کاهش بدید چون از 8600 خیلی ضعیفتره!
البته این بازی گرافیک نسبتا بالایی داره!تعداد زیاد آبجکتها و محیط گسترده و .....نیاز به کارت گرافیک نسبتا قوی و پردازنده در همون سطح داره!(ولی من هنوز با Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz مشکل دارم!!!:13:)
سیستم مورد نیاز بازی که تائید!هم شده:
دوستان چند صفحه قبل گذاشته بودن.
Minimum System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
:11: