کتاباشن میتونی بخری
Printable View
کتاباشن میتونی بخری
آقا این بازی خیلی سخته (مخصوصا واسه من که انگلیسی نمیدونم)
همش سوال میشه،باید جواب داد:19:
نمیدونم هدفم چیه :41:
رفتم تو یه خونه حواسم نبود یه چیزی ورداشتم (دزدیدم) صاحب خونه اومد باهم جنگید:31:
به نظر شما با این وضعی که من دارم میتونم تا آخر بازی برم؟
بیا بپرس جاهایی که گیر میکنینقل قول:
-------------------------------------------------------
چرا کتاب تو کتاب خونه میخوام بذارم نمیشه ؟ نکنه اینم باگه از نوعPs3:13:
الان من روی Archery کار کردم و یه پرک هم گرفتم که اگه مخفیانه(در خال نشستن)تیر بزنم 3 بربر از خون هدفم کم میشه.یه Daedric bow دارم که با یه گردنبند و انگشتر دمجش 150 هست.با ebony arrow راحت فالمر ها رو میکشم.نقل قول:
مخفیانه یعنی چطوری؟این Thief بودن چه مزایایی داری مثلا؟
اون falmer بل بله گوش میرزا ها که با 10تا تیر هم نمیمردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا این فروشنده ها اینقدر تو سر مال میزنن؟عصای 800گلدی رو 100 گلد میخره خدانشناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من جادو های جدید رو باید طی روند داستان یاد بگیرم یا میشه رفت پیش کسی یاد گرفت اونارو؟
thief بودن هم مهمترین مزیتش همین مخفیانه کشتن یا پیچوندن هست!:31:
دشمن های قوی رو راحت میشه کشت،خیلی جاها(مثلا جایی که 5-6 تا فالمر هست)میشه بدون درگیری از گوشه و کنار دشمن ها رو رد کرد و .........
این آپدیت جدیدـه رو نصب کردی؟اگه آره مشکل از اونه..........نقل قول:
چرا کتاب تو کتاب خونه میخوام بذارم نمیشه ؟ نکنه اینم باگه از نوعPs3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم نصب نکردی احتمالا مشکل از نسخه ps3 هست........
درستهنقل قول:
این باگ Esbern مربوط میشه به خط داستانی اصلی بازی
قاط زدم اینقدر کوءست هست
ویرایش شد
من ماموریت های Vex و Delvin رو انجام ندادم به باگ هم برنخوردم گرچه
سلام تو این مرحله ی esbern گیر کردم این باگش چه جوری درست میشه ؟
مزش به همون دعوا راه انداختنشه :دی ولی نگرفتم چی شد دمیج کمان 150؟؟ من الان ebony دارم ولی دمیجش 30 40 تاست...نقل قول:
دوستانی که جهت اسمیتینگ به deadric heart نیاز دارند می تونن تو کالج وینترهولد از Enthir بخرن هر دفعه دو تا داره ، بعد از دو روز هم دوباره آپدیت میشه
اینجا رو بخونید:نقل قول:
سلام تو این مرحله ی esbern گیر کردم این باگش چه جوری درست میشه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6628303&postcount=59
کار snke چی هست از خون دشمنا کم میکنه ؟
مهمترین پرکی که باید برد بالا کدومه ؟( من فقط دارم two hand weapons بالا میبرم )
نقل قول:
عزیز چه پولی چه کشکی کدوم "این همه":31:
من یه دو جین ضرب در 15 آدم و جک و جونور کشتم کلش 15000 چوب هم نمیشد یه لباس جادوگری هم دنبالشم 8000 چوب قیمت لباسش هست :18::31:
یه دونه ebony ingot قیمتش 360 چوب که با کلی جادو جنبل خر کردن طرف 280 تازه رسوندم
عزیز برو تو بهرش بعد بگو این همه
دست طلا اینو خوب اومدینقل قول:
امروز smithin رو 100 میکنم به مبارکی و میمنت:27:
اینم راهنمای کامل بازی
کد:http://hipfile.com/oqdh3qc4quzt/Prima.rar.html
Smithing و Enchanting هر دو باید 100 باشند برای حداکثر قدرتنقل قول:
اول از همه یک دست لباس ( Armor , Hand , Neck , Ring ) گیر بیار و با enchantـه قویتر شدن Smithing رو روش بزن
هر کدوم میشه 25 درصد قویتر که میشه 100% یعنی هرچی تو Smithing میسازی یا آپگرید میکنی قدرتش 2 برابر میشه
حالا Bowـه daedric رو بساز و بعد آپگرید کن و بعد 2 تا Enchant روش بزن که هرکدوم 37 پوینت health کم کنه :46:
نقل قول:
Sneak برای مخفی کاری است
پرک ها رو بسته به نیازت باید بری بالا ، از هر بخشی که بیشتر استفاده میکنی پرک اون رو اول ببر بالا مثل همین Two Hand و Heavy or Light Armor ( البته همه پرک ها هم نیاز نیست زده بشه شما باید هر پرک رو بخونی ، ببینی به کارت میاد یا نه
اگه تو یکی از شهرا کسی رو بکشی بعد سربازا تا آخر عمر دنبالتن؟
یک از کوئست ها کنارش ضربدر خورده یعنی چی؟آخه انجامش دادم ولی ضربدر خورده!
:40:
چطوری باید این Ice wraith رو کشت ؟
با ۲تا Attack منو میکشه:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کوئست هاشون رو انجام بدی میشی thane شهر بعدش یه بار که تو مکالمه بگی thane هستی دیگه کلا کاریت ندارن :20:نقل قول:
بعضی کوئست ها سبکشونه که تمام شدنشون با به موفقیت نرسیدن باشه اون چیزی نیست
شما احتمالا health کم داری هر موقه لولت آپ شد health رو آپ کن تا زود نمیرینقل قول:
چطوری باید این Ice wraith رو کشت ؟
با ۲تا Attack منو میکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بچه ها یه فریاد هست storm واسه من فعال نیست میگه dragon soul یه همچین چیزی احتیاج داری.اینو از کجا گیر بیارم؟
عزیز من الان لول ۲ هستم:31:نقل قول:
تو قسمت upgrade (همون جائی که ستارهها رو نشون میده) چیزی بنامه health ندیدم.
upgrade health کدوم قسمت هست؟
امیر جان من یادم نمیاد لول 2 همچین کوئستی گرفته باشم:13:نقل قول:
لول 3 بشید میاد!:دینقل قول:
Tab رو بزنید اون بالا میزنه Level Up
بزنید اولش میپرسه چی رو بالا ببره!
با کشتن اژدهانقل قول:
من1.2 دارم بعدش هم اومده ؟نقل قول:
این آپدیت جدیدـه رو نصب کردی؟اگه آره مشکل از اونه..........
اگرم نصب نکردی احتمالا مشکل از نسخه ps3 هست........
علی چطوری مخفیانه بازی می کنی؟ خیلی سخته! راحت می فهمن! اصلا نمیشه پیچوندشون !
کی گفته جادوگری ضعیفه؟ اتفاقا خیلی هم قویه... قوی ترین حالت هست... الان من هر وقت بخوام غیب میشم و راحت دورشون می زنم و هروقت بخوام برای خودم سرباز احضار می کنم تا بجنگه یا اسلحه میارم.. اسلحه های خیلی قوی... destruction عزیزم هم از همه قوی تر هست... همین فالمر هایی که می گید رو با یک تیر آتیشی می زنم...
همیشه اژدها میاد دو سه دور دورت دور می زنه بعدش میشینه زمین و نبرد می کنه... یک بار که اژدها اومد هنوز یک دور نزده بود که با جادوی رعد و برق کشتمش :دی اصلا بازی سوپر ایزی شده... (البته لولم و اسکیلا و آیتم هام هم خیلی قوی هست)
دوستان ممنون:11:
من فک کنم جیبم پر شده(سنگین شدم) آروم راه میرم:31:
صندوقی چیزی نیست من جیبامو خالی کنم؟
یکم که بری جلو صندوق هم هست که میتونی وسایلت رو توش بزاری
کفشهای من الان صدا ایجاد نمیکنن،از زره ام سرو صدا نمیاد بیرون(:31:)30% هم احتمال دیده شدنم کمترـه........نقل قول:
معمولا با تیرکمون میکشم دشمنا رو ولی بعضی جاها که فاصله دشمنا از هم زیاد باشه یا یه نفرو تک گیر بیارم با خنجر میرم سراغش!
+
اگه smithingـت 100 باشه و یه ست لباس داشته باشی که smithingـت رو بهتر کنه میتونی سلاح های خیلی خوبی بسازی.دمیج عادی این تیرکمون من 100 هست که یه گردنبند و یه انگشتر دار که هر کدوم باعث میشن تیر ها 22% قوی تر باشن.اگه enchanting من 100 بود و لباس های بهتری برای smithing داشتم میتونستم کمان بهتری هم بسازم.......نقل قول:
مزش به همون دعوا راه انداختنشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نگرفتم چی شد دمیج کمان 150؟؟ من الان ebony دارم ولی دمیجش 30 40 تاست...
مبین چاره کار اینه که روی درجه Master بری و اون موقع دیگه سوپر ایزی و اینا یادت میره : دینقل قول:
کی گفته جادوگری ضعیفه؟ اتفاقا خیلی هم قویه... قوی ترین حالت هست... الان من هر وقت بخوام غیب میشم و راحت دورشون می زنم و هروقت بخوام برای خودم سرباز احضار می کنم تا بجنگه یا اسلحه میارم.. اسلحه های خیلی قوی... destruction عزیزم هم از همه قوی تر هست... همین فالمر هایی که می گید رو با یک تیر آتیشی می زنم...
همیشه اژدها میاد دو سه دور دورت دور می زنه بعدش میشینه زمین و نبرد می کنه... یک بار که اژدها اومد هنوز یک دور نزده بود که با جادوی رعد و برق کشتمش اصلا بازی سوپر ایزی شده... (البته لولم و اسکیلا و آیتم هام هم خیلی قوی هست)
شما با آیتم غیب میشی یا با جادو؟نقل قول:
درباره Enchantment سلاح و زره ها کسی میتونه توضیح بده
تا حالا هیچی Enchant نکردم خیلی گیرم والا
مژده مژده
دوستان قبلا گفته بودم که هر جارو غارت میکنید و همه رو میکشید دیگه متاسفانه بعد از یه مدت اونا زنده نمیشن
داشتم میرفتم دنبال کارو زحمت برای پول در آوردن برای smithin که یه جارو غارت کردم یه 6 7 نفرو لتو پار کردمو ولی همشونو نکشتم رفتم وسایلشونو بفروشم
خلاصه بعد از یه مدتی (دقیقا نمیدونم چه مدت) دوباره سرو کلم همون جای قبلی افتاد دیدم همون 6 7 نفر رو که با روده هاشون
طناب درست کرده بودم سرو مورو گنده جلوی روم ایستاده بودن چشام چهارتا شد :18::18:
خلاصه رفتم تو بهرشون پخ پخ گوش تا گوش :4: ولی دوباره همه اون محل رو آدماشونو نکشتم
اگه دقت کرده باشید هرجارو که غارت میکنید و همه رو میکشید رو نقشه کوچیک کنار اسم محل مینویسه Cleared یعنی پاک سازی شده که اصلا خوب نیست یعنی دیگه زنده نمیشن
پس هرجا میرید برای کشتن و غارت یه محل حداقل یکی دو نفر رو زنده بزارید همه رو نکشید
یه جا دیگه هم همین کارو کردم و همه رو نکشتم دیدم بعد از مدتی دوباره زنده میشدن
پول دار شدم رفت :26:
این smithin هم مارو کشته از بش باید پول خرج کنید
نقل قول:
تایید میشه
روی Master دیگه اسپل های Destruction هیچ فایده ای ندارن حتی اسپل های Master ـش
فقط One-hand و Restoration
Enchanting :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6643335&postcount=1128
من یه چند تا شات جدید یاد گرفتم اما برام فعال نیست یعنی تیره هستو نمیشه انتخابشون کنم پیش اون عابدا هم بالا کوه رفتم اما دیگه اتفاقی نیافتاد باید چی کار کنم
نقل قول:
برای فعال کردن شات ها باید روح دراگون داشته باشی که با کشتن هر دراگون 1 دونه میگیری
بعد روی اون شات R رو بزن تا فعال بشه
من با میجم که رو Master نرفتم ولی با Warriorام که رفتم این همه که همه گندش کردن نیست!خیلی حال کردم مثلا Bandit ها دیگه اگه 5-6 نفری بودن اونوقت باید حتما به فکر Heal می افتادم!هیجان داشت ولی نه اینی که همه یه کوه ساختن! با Thief ام هم تقریبا همینطور ولی با میجم امتحان که کردم خیلی سخت بود برای من!باید از چند نوع مختلف اسپل استفاده میکردم و حساب شده میزدم دشمنامو!سر یه سری Arch-mageد2 بار مردم!!!!!!:18:
نقل قول:
کسی نگفت Master خیلی سخته
من الان با One-hand که میرم به نظرم بازم آسونه
جلوی اون میج ها هم فقط باید با Ward بری جلو تا نمیری
باز من مزاحم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطوری میشه رفت تو این قلعه?
این نگهباناش چقدر کنه هستن به زورو زحمت خودمو رسوندم به درش,ولی باز نشد
tnx [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون جاده کنار اصطبل رو برو به سمت قلعه به در ورودی شهر که رسیدی به گارد ها بگو یک دراگون به Helgen حمله کرده و من اومدم گزارش بدم ( بک چیزی تو همین مایه ها )نقل قول:
اینم از ما
کی100 میشی یره:19:
نقل قول:
جالبه که بازی جز کوئست های اصلی 200 تا کوئست دیگه داره ولی شما به فکر این هستین که حتی اون غار ها یا قلعه و ... رو که پیدا میکنین رو هم فتح نکنین و باز به اونجا برگردین که چن تا شمشیر و زره و... که قیمتشون خیلی نا چیز است رو به قول خودتون غارت کنین ولی شما اگه کوئست ها رو برین خیلی زود تر از اون کار ها به ارزوی خود میرسین و پولدار میشین