ممنون دوست عزيز،نگران اين بودم كه مدلاي جديد امتحان پس مداده باشن كه گويا ميفرمايين مشكلي نيست،چون دوست دارم دستگاه خشك كن هم بگيرم به lv95 رسيدم،حالا فقط ميمونه پاناسونيك يا بهترين مدل فليپس(كه فك كنم ١٢٨٠شه)
Printable View
ممنون دوست عزيز،نگران اين بودم كه مدلاي جديد امتحان پس مداده باشن كه گويا ميفرمايين مشكلي نيست،چون دوست دارم دستگاه خشك كن هم بگيرم به lv95 رسيدم،حالا فقط ميمونه پاناسونيك يا بهترين مدل فليپس(كه فك كنم ١٢٨٠شه)
دیگه حالم از LF51 پاناسونیک به هم میخوره! یه روز نمیشه که صورتم رو خون نندازه! وقتی هم که زیاد فشار ندی خوب نمیزنه....یعنی فقط 6 ماه اول خوب بود!
مدل های جدید هم که اینقدر گرون شده...
سلام بچه ها
من میخوام برای دوستم ریش تراش بخرم هم از ته بزنه چون عادت نداره ریش بزاره هم خط ریش بزاره و بتونه فرم بده در ضمن پوستشم حساسه میخوام زیرگردنشم خ خوب شیو بشه اگه سری برای کوتاه کردنه موی پشت گردنم داشته باشه که دیگه عالی میشه تا200میخوام براش هزینه کنم البته چیزی باشه عابرومندانه اخه کادو.راستی اگه 3سری باشه که باکلاس تره:n06:
هم با برق (سیم)کار کنه هم قابلیت شارژ شدن داشته باشه
دوستان نظرتون درباره ژیلت 5 تیغه ( ژیلت فیوژن پروگلاید 2+) چیه و از نظر کیفیت به چه صورته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.نقل قول:
اول که آواتارت تو حلقم:D
ژیلت به صرفه نیست چون یدکش گرون در میاد....یه ریش تراش فیلیپس از همین ارزونا بهتر کارایی داره.
دررود بر مرد نصف جهون...نقل قول:
ریش تراش داره اما لعنتی بهم نمیسازه شما درباره کیفیت اینا چیزی شنیدی؟ گرونه اما خب هر تیغش 6 ماه کار میکنه
سلام
من الان ریش تراش Braun Cruzer4 دارم ریش تراش خوبی هم هست اما نیاز منو براورده نمیکنه.
با تیغ کاملا جوش میزنم، با قسمت فویلی ریش تراش خودمم زیر گردنم خون میاد و جوش میزنه.بنابر این مجبورم که با خط اندازش ریش کل صورتمو بزنم که زمان میبره و سخته. بهترین چیز فکر می کنم Groomer باشه چون یک بار یه مدل فیلیپس رو امتحان کردم خیلی کوتاه و سریع زد راضی بودم. حالا میخوام یه ریش تراش بخرم. راهنمایی می خواستم که تو این مدل ریش تراشا Remington خوبتره یا Philips ؟
هر کدوم که بهتره چه مدلیش کوتاه ترین حالت میزنه و کامل تر از بقیه اس. قیمتشم نسبتا مناسب باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با فیلیپس زدن زیر گردن اونطوری که گفته شده سخته و خوب نمیزنه ، رمینگتون رو بزار کنار ، چیزی بگیر که امتحانش رو پس داده باشه . پاناسونیک بگیر و یا براوننقل قول:
فیلیپس هم جوابشو پس داده فکر کنم، ولی حالا اگر از براون یا پاناسونیک مدلی رو میشناسید لطفا بگید.نقل قول:
چقدر میخواهید پول بدین ؟نقل قول:
شما عزیز باید فیلیپس rq 1260 بگیرینقل قول:
تا 400 500 تومان، مدلی رو میشه بهم معرفی کنید؟نقل قول:
آخه من قبل از کروزر4 یه مدل خیلی خوب سه تیغه فیلیپس که زیر دوش میشد برد و تازه همراهش کرم اصلاح هم موقع اصلاح میزد بیرون استفاده کردم ولی تمام زیر گردنم خون میومد تازه کامل هم موهارو نمیگرفت یعنی یه سری میموند. به خاطر همین موضوع دیگه کلا بیخیال اصلاح صورتم به صورت کامل شدم و همیشه سعی می کنم ته ریش بذارم. واسه همین دنبال کوتاه ترین ته ریش زن هستم.نقل قول:
با این قیمت بهترین مدلی که میتونی بگیری براون سری 5 هست و پاناسونیک lt20 که خوب امتحانش رو پس دادهنقل قول:
اگه میخوای حسابی برات سفید کنه حتما پاناسونیک بردار و در کل از براون بهتره
متاسفانه ریش تراش جوری هست که ممکنه با صورت یکی سازگار باشه و یا نباشه و یا حتی بعد از یک مدت ناسازگار بشه!نقل قول:
منم LF51 دارم و البته خیلی هم راضی هستم. شاید تیغ شما کند شده
شما پیشنهاد میکنی اینو ؟ راضی هستی؟نقل قول:
من میخواستم بگیریم اینو ولی مطلب این دوستمون منو هم پشیمون کرد ، البته باید بگم خیلی کار خوبی کردن راست و حسینی گفتن ، ممنوم ازشون ، ولی با این حرفا آدم به این نتیجه میرسه ممکنه یک میلیون و سیصد بدی به ریش تراش بعد به صورتت نخوره ، نمی دونم میشه پولشو دادبه یه گوشی خوب...البته این که شیشصد تومنه...ریسکش می ارزه ...lt20 هم خیلی حرفش زیاده نمی دونم این یا اون...
امروز اتفاقی رفتم خیابون فردوسی ، دیگه حوصله بد و خوبو نداشتم رفتم اولین مغازه گفتم یه ریش تراش بده زیر گردن رو خوب بزنه ، گفت lf51 خودم دارم استفاده می کنم، همونو خریدم ، هنوز باش اصلاح نکردم ، امیدوارم تجربیاتم خونینی نداشته باشم ، ولی میام میگ چه طور بود که اگه بد بود در دامش نیوفتید :n06:
نقل قول:
من که راضی هستم ولی نمیتونم پیشنهاد کنم یا نه. چون ممکنه به صورت یکی بخوره و به یکی نه. روی دفترچش که نوشته بود باید حداقل تا یک ماه به صورت تر اصلاح داشته باشید تا صورت عادت کنه. Lt20 رو هم خودم برای دادشم گرفتم و اون هم راضی هست! البته یک ردیف تیغه کمتر داره و سرعتش کمتر هست ولی در عوض عمر باتری بالاتری داره و فکر کنم همزمان با برق هم کار میکنه و چون کوچیکتر هست کمی خوشدست تر هست.
امروز با lf51 اصلاح کردم ، یه کم ته ریش داشتم ، با موزر کوتاه کردم ، ولی چون تنظیم کردم که موزر صفر نزنه ، یه مقدار ریشم واسه اینجور ریش تراش ها بلند محسوب میشد ، که یه مقدار به صورت عمدی بود
رویایی اصلاح نکرد ، بگم خیلی خوب اصلاح کرده و این نهایت آرزوهای منه دروغ گفتم ، زیر گردن یه مقداری موند، سوزش و التهاب کمی هم زیر گردن داشتم ، یه نقطه حساس هم دارم که معمولا یا جوش میزنه یا خون میوفته که باز هم خون افتاد ، ولی در کل التهاب و فشار کمتری نسبت به تیغ داشت ، و خیلی هم نسبت به تیغ سفید تر کرد ...
که اینا خیلی واسه من مهم نیست ، مهم اینه که ببینم پس فردا یا به عبارتی دیگه یک روز در میون میتونم اصلاح کنم چون با تیغ واسه من غیر ممکن بود ، و باید یه وقفه چند روزه میوند و گرنه جوش میزد صورتم ...حالا ببینیم چی میشه...:n24::n23:
کلا با ریش تراش های پاناسونیک یا براون باید هر روز یا یک روز در میون اصلاح کنید. یعنی در حد ته ریش . اگه ریش بلند تر باشه کمی مشکل میزنه. ولی فیلیپس ها ریش بلند رو هم راحت میزنه و البته معمولا برای زیر گردن مشکل داره.
بازم میگم حتما برای اصلاح اون هم در چند هفته اول استفاده LF51 از کف استفاده کنید.
دوست عزیز، من مدل AT890 فیلیپس رو بهتون پیشنهاد میدم.نقل قول:
من که دارم و خیلیم راضیم.
اصلاح خشک و باکف هم داره.
در کل تو این قیمت عالیه.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
lمرسی از راهنماییت... ولی اینو که خریدم چکولم؟بفروشمش بره؟نقل قول:
ببخشید، من فکر کردم این مدل پاناسونیک رو فقط امتحان کردید، متوجه نشدم که خریدید.نقل قول:
خواهش می کنم ، بهترین حالت اینه که شما تجربیات رو بیان کنید و این نظر لطفتتونه ، وقتی خودم میخواستم ریش تراش بخرم خیلی این تاپیک رو میومدم دوس داشتم ببینم بعد خرید اصلاح اول ،دهم و بعد 6 ماه نظر دوستان نسبت ریش تراش چه جوره ...نقل قول:
بعد از اصلاح اول با وقفه یک روزه و با فوم اصلاح کردم با LF51 :
خوب حساسیت نسبت به تیغ خیلی کم تر بود ؛ امکان نداشت بتونم یک روز در میون با تیغ اصلاح کنم ، اما با این شد ؛ طول میکشه ، زیر گردن هم خیلی راضی نیستم ، نه این که بمونه ولی خیلی عالی نمی زنه ، سوزش و اینا هم نداشت ... البته تا یک ماه زمان خواسته برای هماهنگ شدن رویش ریش با ریش تراش... تا ببینیم چی میشه:n23:
مطمین باش که بهترین انتخاب رو کردی . یکم صبر داشته باش تا صورتت بهش عادت کنه . یکم که بگذره خودت دستت میاد از کدوم طرف ریش تراش رو بکشی تا بهترین نتیجه رو داشته باشی .اول از همه هم زیر گردن رو اصلاح کن تا ریش تراش گرم نشده و به نظر من اصلاح خشک بهتره تا تر .نقل قول:
بهرحال مبارکت باشه
سلام
من يه سوال راجبه شارژ ريش تراش داشتم. من ريش تراش فيليپس 7320 دارم. موقع شارژ فقط يه ال اي دي قرمز روشن ميشه ولي هر چقدر هم تو شارژ باشه چراغش خاموش نميشه. ميخواستم بدونم از كجا بفهمم شارژش پر شده؟ و اگه زيادي توي شارژ باشه آسيب نميبينه؟
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه
سلام. بچه ها یه ریش تراش خوب تو رنج قیمت 200 که مثل تیغ و ژیلت موهارو بزنه بهم معرفی کنین...مرسی..
مرسی دوستم ، پیشنهاد خوبیه حتما انجام میدم...:n16:نقل قول:
بچه ها ریش تراش اکوا تاچ فیلیپس با 6900چه فرقی داره؟کدومش بهتره راهنماییم میکنید؟
سلام دوستان در مورد ریش تراش
Panasonic ES-SA40
نظرتون چیه؟ممنون.
ریش تراش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فيليپس چجوریه ؟ خوبه بگیرم؟
سلام
یه ریش تراش ارزون جایگزین تیغ ژیلت میخوام بگیرم تو دیجی کالا چند تا رو پیدا کردم کدوم بهتره؟
Panasonic ES3833
- ماشین اصلاحی قدرتمند با دور موتور 8500 دور در دقیقه
- تیغه های داخلی دستگاه دارای زاویه 78 درجه جهت اصلاحی بهتر با تیغه های تیزتر
-پوشش ضد حساسیت هاپیوآلرژیک برای اصلاحی مطمئن
- قابل استفاده به همراه فوم
Panasonic ES3831
-- ماشین اصلاحی قدرتمند با دور موتور 8500 دور در دقیقه
- تیغه های داخلی دستگاه دارای زاویه 78 درجه جهت اصلاحی بهتر با تیغه های تیزتر
- پوشش ضد حساسیت هاپیوآلرژیک برای اصلاحی مطمئن
- قابل استفاده به همراه فوم
- تیغه قابل حرکت به طرفین برای حرکت بر روی کلیه خطوط و انحنای صورت
Panasonic ER-GB30 Trimmer
-قابلیت اصلاحی دقیق از 2 تا 18 میلی متر -دارای تیغه های فوق العاده تیز 45 درجه
-قابلیت تنظیم آسان طول اصلاح
-تیغه های قابل شستشو -قابلیت اصلاح با دقت 0.5
Remington HC5030 Trimmer
- تیغه دقیق 0/5 میلیمتری
- جای دست/دستگیره ضد لغزش
- 11 شانه طبقه بندی شده
- تیغه های قابل تعویض به منظور پاكیزگی هرچه بیشتر
Remington BHT6100 Groomer
قابل استفاده زیر دوش، استفاده در حالت مرطوب یا خشک
- همراه با 3 شانه: 4 و 6 و 8 میلی متری
- اصلاح موهای بدن با دقت 0.2 میلی متر
- طراحی منحصر به فرد بدنه برای راحتی كاربر در زمان اصلاح
- دارای سر با 2 تیغه كه در هر 2 جهت با دو اندازه مختلف اصلاح می كنند
اینجا تریمر و گرومر فرقشون چیه؟ گرومر همون بادی گروم (اصلاح بدن) نیست؟ هر دو تا جز دسته اصلاح صورت بودن
کسی مارو راهنمایی نمیکنه...نقل قول:
نظرتون در مورد فیلیپس AT890 چیه؟
به من که کسی جواب نداد, پس خودم تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که سری 3 ریشتراش های BRAUN که بیشتر خود دستگاه ساخت آلمان هست و کارایی و عمر بالایی داره و تو رنج 250-350 با گارانتی تهران بوران یافت میشن همچنین قطعاتی هم که بعد از چند سال برای حفظ کیفیت اصلاح باید تعویض بشه هم تقریبا راحت پیدا میشه...
پس من که میرم مدل 380 براون رو بخرم انشا.. که خوب در بیاد.:42: :n02:
من از این مدل استفاده میکنم و کاملا راضیم.نقل قول:
دوستان ازبین این دو مدل کدوم بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان لطفا یه تریمر خوب برای کوتاه کردن موی سر به من معرفی کنید!
میخوام بلندترین حالت رو برای کوتاه کردن موی سر داشته باشه
ممنون
سلام
من ریش تراشم چند وقته باتریش دچار مشکل شده .
مشکلشم اینه که وقتی شارژش تموم میشه اگه یه بار بزنی به شارژ و شارژش کامل بشه وسط اصلاح خاموش میشه
تست کردم دیدم وقتی شارژش کامل میشه اگه بکشمش و دوباره بزنم به شارژ و شارژش کامل بشه مثل روز اول خوب اصلاح میکنه
دوستان یه راهنمایی بکنن ببینم این از شارژرشه یا از باتری
البته گارانتی داره .تا بره گارانتی و برگرده 1ماهی طول میکشه و شاید بگن مشکلی نداره .پس لطفا اگه اطلاع دارین راهنماییم کنین