بزرگترین درس زندگی که به شخصه یاد گرفتم اینه که از اشتباههای گذشته درس بگیرم و تکرارشون نکنم. اگه کاری کردم و اتفاقات بعدش باعث شد بهم ضربه ی روحی وارد بشه رو دیگه بعدا تکرار نکنم. (البته هنوز دارم در عمل روی این کار میکنم)
Printable View
بزرگترین درس زندگی که به شخصه یاد گرفتم اینه که از اشتباههای گذشته درس بگیرم و تکرارشون نکنم. اگه کاری کردم و اتفاقات بعدش باعث شد بهم ضربه ی روحی وارد بشه رو دیگه بعدا تکرار نکنم. (البته هنوز دارم در عمل روی این کار میکنم)
1-رنگین کمان پاداش کسیست که تا آخرین قطره زیر باران بماند.
همیشه کاریو که شروع میکنید به پایان برسونید حتی اگه به ضررتون باشه.
احساس مسئولیت واقعا چیز باارزشیه که هر کسی اونو نداره
2-به ضمانتهای ایران اعتماد نکنین.چون الکی و دروغن(مگر ایمکه خیلی خیلی مطمئن باشه یا کسی شما رو معرفی کنه)
من از گارانتی ضرر بسیار دیدم.نه فقط برای موبایل یا ام پی تری بلکه حتی براس ماشین.
ام پی فورمو بردم گارانتی که یه قطعشو عوض کنن ولی نه برداشت همون قطعه رو با دست دو عوض کرد و بجای پیچ کردنش با چست آبکی چسبوندش.فقط قطعات دیگشو کلا عوض کرد.
این موضوع برای همه چیز صدق میکنه بجز استثنا هایی که گفتم.
شایدم بد نباشه مثلا هزینه رو پایین بیاره یا عوض کنن ولی چون توی ایران نمایندگی رسمی هیچ شرکتی وجود نداره و خود ایرانیه ضمانت میکنن (همونایی که وارد میکنن) بنابراین گارانتی رسمی هم نیست.
خود دانید.
3-من تجربه خوبی که داشتم، و به خودم به کرار ثابت شده احسان و نیکی به پدر و مادر هستش..
توی زندگی---کار---آینده و آخرت موفق هستی.
وقتی از حرف و اخلاق کسی رضایت نداری تنهاکاری که به مخاطبت میفهمونی که رفتارش رو دوست نداری سکوت هستش.
صداقت و رو راستی باعث موفقیت آدمی می شود
4-واقعا به سرنوشت مقدر برای هر فردی ایمان دارم !
همچنین اگه قلبت رو صاف کنی و چیزی رو از ته قلبت و واقعا بخوای احتمال اینکه بدستش بیاری زیاد میشه . و بعدش همیشه سعی کنید درست ترین مسیر رسیدن به هدف رو پیدا کنید و قدم آخر اینه که هر چیزی بدست میارید قطعا یه چیزهایی رو هم از دست میدین ( منظورم اینه که وقتی به هدفت نزدیکی دیگه برنگرد و پشت سرت رو نگاه نکن ! )
و حرف آخر اینه که هیچ وقت معنویات از زندگی آدم حذف نمیشه و برای آرامش و امید و عبور از سختی ها و مشکلات به کمک آدم میاد .
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .
توی زندگی هیچوقت منتظر معجزه نباشید چون معجزه ای وجود نداره و همه چیز بر پایه قوانین فیزیکه.این یه تجربه من بود
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد ( مخصوصا پسرا :31: )
روزی که بیمه شخص ثالث ماشینتون تموم میشه باهاش نرید بیمه برای تمدید پارکش کنید توی خونه یه تاکسی تلفنی بگیرید برید بیمش کنید بر گردید و فردا از 12 شب ببریدش بیرون
یا قبلش یه روز قبلش با ماشینتون برید برای تمدید
کلا بدون بیمه حتی در آوردنش از پارکینگ هم اشتباه محضه
زندگی آدم نابود میشه
بیمه بدنه هم به هیچ دردی نمیخوره
سعی کنیدهمیشه خودتون باشید و ادای کسی رو در نیارید
غرورتون رو هیچ وقت زیر پا نزارید حتی اگه ضرر می کنید
از تجربه ی من کپی کردی ؟نقل قول:
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد ( مخصوصا پسرا )
قبل از خرید گوشی حتما اطلاعات کافی در مورد اون گوشی کسب کنید.معمولا فروشنده های گوشی چیز خاصی بهتون نمیگن.در ضمن چند بار با صفحه کلیدش کار کنید و ببینید میتونید باهاش کنار بیاید یا نه
من خودم گوشی 3230 داشتم صفحه کلیدش انگشتمو داغون کرده بود
هیچ وقت به هیچ کس ، اعتماد و اطمینان 100% نکنید ...
هیچ وقت تمام سرمایه مونو رو یه چیز نزاریم. همیشه یه سری راه های یدکی و راه فرار داشته باشیم. سعی کنیم هیچ وقت به یه چیز 100 درصد دلبسته نشیم بلکه یه روزی روحیه مون داغون نشه.
زندگی پره از فراز و نشیب. معمولا 80 درصد نشیب و 20 درصد فراز داره. همیشه منتظر اتفاقات سخت و ناگوار باشیم تا خدایی نکرده یه زمانی اتفاقی به کلی نابودمون نکنه.
یه چیزی هم که واقعا بهش ایمان آوردم اینه از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری. وقتی میخوایم بلایی سر کسی بیاریم اینو بدونیم که روزی یه نفر همون بلا رو سر خودمون میاره.
وقتی یه مشکلی برات پیش میاد نگو واااای لعنت به این روزگار و سرنوشت و .....!!!! هرچی سر ما میاد چه خوب و چه بد همش کار خودمونه...سرنوشت چیزیه که خودت واسه خودت تایین میکنی..هیچوقت اجازه نده موجود بی رحمی به نام روزگار برات تصمیم بگیره و سرنوشتتو رقم بزنه...چون اگه بسپاری دست اون خدا میدونه که چی به سرت میاره...خودت سرنوشتتو بنویس و مطمئن باش تنها چیزی که مهمه اینکه که بخوای وقتی خواستی دیگه تمومه.....هیچی جلودارت نیست.
ســعی کنید در مورد مسـائلی کـه زیـاد در مـوردشون اطلاعات چـندانی نـدارید و یـا اطلاعاتتون بـه حد کـافی نیست با کسی بحث نکنید خصوصا تـو یـه جمعی کـه باهاشون رو در بایستی هم دارید ... یـا اگـه هم حـرف زدیـد زیـاد به اون حــرفی کـه در موردش مطمـئن نیسـتید اصرار نکـنید ... چون هم ممکنه اطلاعات ناقص و بعضا نادرستتون بـه بقیه منتقل بشـه و اون ها رو هم گمــراه کنه و هم اینــکه ممکنـه تو اون جمــع کسـی حضــور داشتـه بـاشه کـه خیـلی بیشـتر از شمـا تو اون حیطـهی مشخص خبــره بـاشه و شمـا خبــر نداشته باشید...همیــن بــلا امــروز سر من در مورد سرمایهگذاری کردن تو بورس اومــد و حسابی ضایع هم شدم ! :|
نکــنیــد تـو رو خــدا ! کـه مـث مـن بـد ضـایع میـشید،از مـن گفـتن بـود ! :31:
...
اگر در مورد یک شغل یا کلا در یک مورد خاص اطلاعات و تجربیاتی دارید که عموما نمیدونن سعی کنید برای همه نگید! بخصوص که طرفتون الکی حرف زن باشه و اصلا گوش نکنه شما چی میگی و بخواد حرف اشتباه خودشو بزور تایید کنه! :31: این جور موقع ها بذارید طرف خوش باشه و حرصشو نخورید :20:
وقتی یه نفر در مورد چیزی که خریدید ازتون میپرسه نباید همه توضیحات فنی رو براش از اول شروع کنی به گفتن دل زدگی ایجاد میکنه
یه چند تا نکته کوچیک انتخاب کن یه نیشتر با کلامت بهش بزن اگه تشنه بود و میهخواست بیشتر بدونه ازت میپرسه و مشتاقانه گوش میکنه حتی ممکنه ازت بخواد واسه خریدن کمکش کنی
اگه هم خوشش نیومد یه تشکر میکنه و تموم میشه
همیشه همه چیز رو برای همه کس نباید توضیح داد
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
راستی من امشب سعی کردم دوتا نکته بالارو تویمهمونی رعایت کنم
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
ولی راستش رو بخواین کامل کامل نشد یعنی سخته ما کلا پر حفیم میدونی بروبچ ای تی همشون پر از ایده هستن البته خدا رو شکر من ضایع نشدم چون سعی میکردم همش رعایت کنم و رعایت کنم
این اتفاق برای دوست من در حال افتادنه الان...
دوستم کاناداس.. بعد از اینجا براش زن پیدا کردن.. اینم یک ماهه رفته اونجا برای ادامه تحصیل!!
امروز ساعت 11 عقدش بوده... عقد غیابیی , غیرحظوری که میگن
دیشب مامانش زنگ زده گفته حق نداری زنگ بزنی خونه , که فامیل بگن داماد حووووله!!!!!!!!
حالا اینو ولش کردن توی حال خودش تا امروز ساعت11 که زنگ زدن بله بگه..... اینم که اصلا دل نداره... از استرس و اینها دقیق مراسم عقدشو بهش کوفت کردن....!!
میگه مثل بز توی خونه نشستم در و دیوارو نگاه میکردم که زنگ بزننن! دیوانه شدم!
بعد هم برای ناهار و جشن و اینها.... دیگه از بس توی شادی و سور ساط عقد بودن.. هیچ کس بهش توجه نکرده(یعنی یکی زنگ نزده تبریک بگه و..) گفتن اونجا نصفه شبه گرفته خوابیده..بذارید بخوابه
اون اون موقع تا حالا آن شده.. داره با من چت میکنه از بی کسی و تنهاییی... :))
این از مراسم عقدش!!!!
خدا باقیشو به خیر کنه
برای اینکه لحظه ای دیگران رو بخندونید خودتون رو تحقیر نگنید.خیلی از آدما برای اینکه به دل دیگران بشینند دیت به هر کاری میزنند
اگه از کسی بدتون میاد این موضوع رو به دیگران نگید.مطوئن باشید به گوش طرف میرسه و دشمنی بوجود میاد
وقتی توی جاده یه پیرمرد جلومون داره رانندگی میکنه ازش فاصله ی زیادی بگیریم چون هر لحظه ممکنه بزنه رو ترمز!
توی پمپ بنزین که میرین هیچ وقت نازل رو توی باک رها نکنید تا خودش باک رو پر کنه. (فکر نکنید نازل داخل باک گیر کرده و دیگه به این آسونی در نمیاد)
حتما با دستتون هم نازل رو بگیرید و نگه دارید
این تجربه تلخی بود که من امروز تجربه کردم :41::31:
اصن داستانی درست کردم امروز تو پمب بنزین. اه :31:
هیچ وقت به پدرتون سرکشی نکنید و نذارید روتون به روی هم باز شه که خیلی بد میشه رابطتون..
مثل چی پشیمون میشید.من این کارو کردم و پشیمونم اما غرورم نمی زاره برم ازش معذرت بخوام...(شب و روزم دعای مرگ می کنم)
ببخشید طولانیه ولی اگه مثل من تو بعضی موقعیت ها نبودید بخونید...
دوستان یه تجربه جدید امروز گرفتم که البته حماقت محض بود ولی اسمشو گذاشتم تجربه چون فکرشو هم نمی کردم و انتظار همچین چیزی رو اصلا نداشتم...
اوایل عصر امروز تو ماشین دوستم بودم رسیدیم به یه چهار راه که شمارش زمان چراغ هم نداشت. چراغ سبز شد و تا ما 2 3 متر از خط عابر رد شدیم چراغ زرد شد دوستم که راننده هم بود خواست وایسه من سریع گفتم نه برو برو و 3 4 متر جلوتر یهو یه افسر عین عجل معلق سبز شد و بزن کنار و مدارک و... به هیچ صراطی هم که مستقیم نیستن
تا ما پارک کنیم و پیاده شیم جریمه رو نوشته بود داده بود به همکاراش و خودش رفته بود تو اون چهار راه شلوغ مشغول جریمه دیگران شده بود
ما هم گرفتیم برگه رو دیدیم یه 10 نوشته و یه خط بعدش که گفتیم لابد 10 تومن هست و تازه گفتیم باز دمش گرم :دی و بیخیال راه افتادیم یکمی هم ناله نفرین کردیم که الان یک ماهمونو خراب کردی و... :دی 2 ساعت بعد که جدا شده بودیم رفیقم زنگ زد گفت این 100 تومنه!! خلاصه از چند ساعت پیش گلوم گرفته سر این چیزی که رفته تو پاچم... خود پول زور 100 هزار تومن به ناحق یه طرف (اگرچه حق هم باشه این مبلغ خیلــی زیاده بخصوص واسه ما...) این که رفیقم که تازه هم گواهی گرفته جلو خوانوادش و من در نظر اونا خراب شدم هم یه طرف این که این وسط قضیه تقصیر من هم بود و الان حتی کل جریمه رو هم از جیب خودم به اسم اینکه درستش کردم و اشنا داشتم هم بدم (که همش پای خودم هست در اصل) بازم... این وسط یه خرابکاری بدی بین من و رفیقم شد...
من که از اون افسر به هیچ وجه نمیگذرم و واگذارش کردم به خدا و این دنیا
تجربیاتشم که معلومه و گفتن نداره :41: ولی اگه بازم با اون افسر روبرو بشم حتما از خجالتش در میام
هیچوقت مشکلات رو واسه خودتون بزرگ نکنید اون شونه ها رو که دارید رو میبینید ؟ اونا بعضی وقت ها واسه اینن که بندازیتشون بالا و بگید بیخیال .....
دوستان الان نزدیک 6 باره که جریمه ی کنترل نامحسوس میاد دم خونه.هربار درسته که مقدار ناچیزی جریمه کردن .اما قبول داریم که خلاف کردیم و باید تقاس شو پس بدیم.تجربه کردم که قانون رو جدی تر بگیرم.هر چی باشه قانون ماله ماست و واسه آسایش ما.هر وقت نزدیک 4 راه شدید ، آماده ی ایست بشید مخصوصا ثانیه های آخرین تایمر چراغ راهنمایی.اگه خط عابر رو رد بشید و بایستید 50 تمن جریمشو اونم از طریق دوربین نامحسوس.چون این وسط راه عابرین رو سد میکنیم که اصلا کار خوبی نیست.سریع باشید اما اصلا عجله نکنید.
وقتی که دارید با کسی حرف میزنید حتما بهش نگاه کنید و حواستون به طرف مقابل باشه
اصلا با گوشی یا هر چیز دیگه ای که باعث بشه طرف مقابلتون فکر کنه حرفاش برایتون جالب نیست بازی نکنید
این کاملا طبیعیه که وقتی کسی به شما اموزشی یا دستور العملی رو میده دفعه اول حتی با اجرای دقیق اون کار به مشکل بربخورید
توی هر کاری قلق هایی وجود داره که گفتنی نیستند و توی کار باید خودتون لمسش کنید تا به وجودشون پی ببرید
هیچ چیز و هیچ کس اونقدر بد نیست که شما به بدترین شکل باهاش برخورد کنید
و هیچ چیز و هیچ کس اونقدر خوب نیست که بخوایید بپرستیدش (البته غیر از خدا) این مسئله توی روابط با ادم ها خیلی مشهوده که از بعضی افراد بت می سازیم
به هر کسی که پول میدید ازش مدرک بگیرید
پارسال بود که به یکی از دوستام مقداری پول قرض دادم و الان پولمو پس نمیده و میگه مدرکی داری که باهاش ثابت کنی بهم پول دادی!!منم الان گیر افتادم و نمیدونم چی کار کنم
اگه خواستید از سمساری چیزی بگیرید، دقت کنید اگه نایلون پیچی بود بگید بازش کنه دقیق همه چیو ببینید. من امروز یه چیز گرفتم ظاهرش خوب بود منتها چون تو نایلون پیچیده بود یه تیکش که پاره بود رو ندیدم.
هیچ وقت از دیگران انتظار نردبان شدن برای شما رو نداشته باشید.
از دیگران نخواید برن پیش فلان شخص سفارش شما رو کنن
خودتون مرد باشید برید
اگه نمیتونید دو دلیل داره
یا ایمانتون ضعیفه، یا اعتماد به نفستون
البته بیشتر موارد ایمان شخص ضعیفه و اعتماد به نفس داره ولی نمیدونه چطور بگه چی بگه کجا بگه
اینجاس که باید همه اشخاص رو کنار گذاشت و از "خدا" طلب کمک کرد
چرا که خدا ما رو به حال خودمون رها کرده ببینه چیکار میکنیم! توی یک لحظه میتونید تصمیم بگیرید به خدا نزدیک شید...
این مورد چندروز پیش برای خودم پیش اومد
خدا رو از یاد برده بودم، برای یه کاری به همه رو مینداختم.
یه لحظه پدربزرگم گفت توکل به خدا کن، تو ازش بخواه حتما کارت انجام میشه.
باور نمیکنید 24 ساعت بعد کارم انجام شد. و بسیار ازش ممنون و متشکرم.
اگه سوار تاکسی شدید تا وقتی که به مقصد نرسیدید کرایه رو حساب نکنید
قبل از سوار شدن حتما ببینید پول خورد دارید یا نه.اینو گفتم که مطمئنم سر 50 تومان با راننده باید بگو مگو کنید
تا وقتی که ماشین کاملا متوقف نشده در رو باز نکنید
موقع باز کردن در مواظب باشید که در اتومبیل به جایی برخورد نکنه
هیچ وقت از راننده نخوای که وسط خیابون و یا پشت چراغ قرمز نگه داره تا پیاده بشید
موقع سوار شدن یه بار به راننده بگید که مقصدش کجاست.معمولا این اشتباه پیش میاد که راننده متوجه مقصد شما نشده و یا اشتباهی فکر کرده که شما جای دیگه میرید
قبل از پیاده شدن دور و برتون رو خوب بگیردید که خدایی نکرده کیف پول و گوشیتون رو جا نزارید
همیشه به خدا توکل داشته باشید و وقتی میخوان کاری رو انجام بدین بگید " الیس الله بکاف عبده" ===ترجمه==="ایا خداوند برای بنده اش کافی نیست"
مطمئن باشید هیچوقت نا امید نمیشید.
توی گوشیـتون اصلا فیلم و عکس خانوادگـی نگهداری نکنید ، بعد از اینکه مثلا از جشن تولد خانوادگیــتون فیلم و عکس گرفتید سریع روی کامپیوتر بریزید .
شماره های خانواده و خونتون رو هم به اسم ذخیره نکنید . مثلا خونتون رو به اسم "منزل" یا "خانه" ذخیره نکنید .
احتمال گم شدن گـوشـی خیلی زیاده ، اونوقت عکس های خانوادتون دست آدم های غریبه می افته ، یا بعضی از دوستان فضول گوشی رو بر میدارند و میرن تو فایلا یا شماره خانوادتون رو برمیدارند و بعدا ازش استفاده میکنن .
محتوای مخفی: مطلب
1-موعظه ای که الان دم دست دارم چیزیه که بیشتر افراد برعکسش عمل میکنن:
از من به شما نصیحت وقتی کسی که به اندازه کافی باهاش ارتباط دارید(دوست.خواهر.برادر.دوست دوست و ...) کاری میکنه که ناراحتتون میکنه بسته به شخصیت طرف و موقعیت و با لحن مناسب مثلا شوخی یا... سعی کنید به طرف بگید که اقا من از این کارت ناراحت شدم. البته تاکید میکنم نه طوری که اونم از دستتون ناراحت بشه و برخوردی بینتون پیش بیاد.
این کار باعث میشه هم طرف اون حرکت رو دیگه تکرار نکنه هم شما یه کم خالی بشی.
میدونم که بیشتر مواقع گلایه نکردن ما از کارهای ناراحت کننده ی دیگران به خاطر دوست داشتنشونه ولی این گلایه ها جمع میشه و یه وقتی دیگه نمیشه کنترلشون کرد و به شکل خیلی ناراحت کننده ای بروز میکنن.
باور کنید اگر به این حرفم عمل کنید خیلی مشکلات عصبیتون حل میشه و کلا زندگی براتون راحت تر میشه. :20:
اقا رو در وایسی هم حدی داره. زیاده رویش فقط به خودمون ضرر نمیزنه به وقتش که بترکیم به طرف هم ضربه میزنه.
البته زیاده روی تو پررویی و به رو اوردنش هم اصلا خوب نیست و باعث میشه دیگران از دستتون ازرده بشن. :41:
ببخشید طولانی شد ولی تو رو خدا گوش کنید :46:
ویرایش شد : تجربه ها رو بنویسید فقط.
با افرادی که وقت و زمان براشون اهمیت نداره دوستی نکنید که جزء ضرر چیز دیگه ای نصیبتون نمیشه
اینگونه افراد تنبل هستند و سر قول و قرارشون نمیمونن و همیشه دیرتر سر قرار حاضر میشن و همین رفتارشون باعث میشه که از کارهاشون عقب بی افتند
با افرادی که هدف و برنامه ندارند و همیشه آس و پاس هستند رفاقت نکنید.امکان داره رفتارشون به شما هم سرایت کنه
برای درمان چاقی یا لاغری حتما به متخصص مراجعه کنید.
من خود سر رفتم از عطاری پودر بومبا که برای چاق شدنه گرفتم.الان سنگ کلیه گرفتم و نمیدونم چی کار کنم
حتما هر روز میوه مصرف کنید.بعضی ها هستند که اصلا سمت میوه نمیرن و هزار تا مشکل پیدا میکنن.من خودم اگه 2 روز میوه نخورم با عرض معذرت یوبس میشم
دوستانی که میخوان لاغر بشن اصلا عجله نکنن! مناسبش اینه که ماهانه حد اکثر یک تا دو کیلو لاغر بشیم.زژیم و کم خوری و اینجور مزخرفات رو بذارید کنار .به جاش مثلا عوضه اینکه شام پلو بخورید ، سالاد کلم و سبزی و پنیر و اینچیزا میل کنید بعلاوه ی تحرک یکم زیاد
اگه همینجور پیش برید بعد از دو سه ماه کاملا احساس خواهید کرد که لاغر تر شدید
رژیم گرفتن = ریزش مو/سستی/ضعف/ناتوانی/بی حوصلگی/بیخوابی
من قبلا رژیم گرفتم بدنم ناقص شد.اما بعد از برطرف کردن این نواقصات دفعه ی بعد ورزش و وعده های غذایی کم چرب باعث شد تو یه سال 12 کیلو بذارم زمین:دی
بدقول نباشید این اخلاق خیلی زشته
مرتب نیاید این جا و بقیه رو هی نصیحت کنید یکم هم از تجربیات بقیه استفاده کنید
سلام دوستان
توی اینترنت و فروم ها هیچ وقت به هیچ کاربری و یا هیچ شخصی توهین و فحاشی نکنید
و سعی کنید تا حد امکان پست های سیاسیِ خیلی واضح ننویسید
اینو بدونید که ما در همین محیط مجازی هم آزادی نداریم و هر خطری در کمینه ....
پ.ن : قربون همین p30 خودمون که اصن اینجور بحث ها نمیشه :happy:
کاری رو که می دونید می تونید انجام دهید قبول کتید
اگه دوست جون جونیتم گفت کنکور رو ول کن هنوذ وقت زیاده بهش توجه نکن تا مثل من مدیریت نخونی و اون نره حقوق بخونه
همیشه خودت انتخاب کن.اگه انتخاب شدی شک نکن که میخوان از سادگیت سوء استفاده کنن.
وقتی میخواید چیزی رو سرخ کنید بدونید کگه روغن خیلی داغه!!
یه بار داشتمک سیب زمینی سرخ میکردم تمام سیبزمینی که تو ظرف بود و از بالا ریختم تو ماهی تابه.چشتون روز بد نبینه هرچی روغن بود از روی ماهای تابه ریخت رو دست من و کلی ....