نقل قول:
نبوود؟:n04:
Printable View
نقل قول:
نبوود؟:n04:
شما به PC وبکم و میکروفن وصل کردید ؟
تست هم کردید ؟
مثلا با برنامه ضبط صدا میکروفون رو تست کنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
واسه این ساختار جدید یاهو برای ساخت اکانت و تایید شماره با مسج راهی عملی هست یا نه ؟
چون طبق ایران ت ح ر ی م هس و شماره ایران توش نیست
از اخر پست سوم و پست ششم پس چی گذاشتم من.:n02:نقل قول:
توی دوتا پست قبلی ام دوتا روش گذاشتم دیگه!
وبکم هیچ مشکلی با برنامه های دیگه ندارهنقل قول:
حتی از ورژن 10مسنجر استفاده میکنم وبکم بدون مشکله
همه این مشکلات با ورژن 11 به بعده
جالب اینجاس وقتیکه از تب Massenger > My Webcam رو انتخاب میکنم تصویر دارم ولی وقتی با یکی از ادلیست ها قصد ارتباط تصویری دارم غیرفعاله
روش ساخت ID جدید در یاهو !
1 - در صفحه ایجاد اکانت دو قسمت مربوط به وارد کردن شماره هست این قسمت ها :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - روشون کلیک راست و گزینه Inspect Element رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - دو قسمتی که توی عکس نشون دادم و تغییر بدید ( اگر یک بود به 98 و اگر مثبت یک بود به 98+ تغییر بدید ! ) فقط دقت کنید که اعداد 1 و 1+ رو تغییر بدید نه علائم دیگه ...
4 - در قسمت دوم مربوط به شماره هم همینکارو بکنید !
تمام شد ! حالا شماره خودتون رو بدون صفر وارد کنید !
من وقتی ایمیل هامو حذف میکنم میره توی trash و بعد از توی trash باید حذفشون کنم.
از کجا باید تنظیم کنم که مستقیما حذف شن و وارد trash نشن؟
کسانی که مشکله ساخت ایمیل در یاهو به دلیل نبود کشور ایران دارند لینک زیر را مطالعه کنند مشکلشون حل میشه از من که حل شد
سلام
دیروز که ایمیلم رو باز کردم دیدم همه چیز عوض شده. عکس پس زمینه شده یه عکس آبی بی ریخت از یه دریاچه؟!!
با اینکه من تم ایمیلم رو تغییر ندادم.
در قسمت آپشن هم گزینه theme دیگه وجود نداره تا بتونم تم رو عوض کنم!!
شیوه باز کردن ایمیل ها و ... همه تغییر کرده دیگه هر ایمیل به عنوان یه سربرگ باز نمیشه!!
خیلی گشتم دیدم تو بعضی از فروم های انگلیسی زبان هم همین مشکل رو مطرح کردند و عده زیادی گفتن ما هم همین مشکل برامون پیش اومده و یاهو هم پاسخگو در این مورد نیست.
آیا کسی به این مشکل برخورده؟
کسی راه حلی براش سراغ داره؟
سلام !
آقا یه سوال !
در ایمیل یاهو وقتی وارد Account Information میشیم ، در سمت راست تصویر ایمیلمون و نوشته بعد جلوش نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! این گزینه که انتخاب کنیم وارد یک صفحه ای میشیم که میشه ایمیل اضافه کرد و پس از تایید های فراوان توسط هر 2 میل ، میتونی اون میل که انتخاب کردی و بعنوان Primary انتخاب کنیم ! حال سوال من اینجاست ! چه فرقی میکنه کدوم میل Primary باشه ؟ اصلا مزیت اینکار چیه ؟
چون در مواقعی که ممکن است به هر دلیل اون اکانت قفل شه از ایمیل دوم کمک بگیری یعنی مثلا رمزی که فراموش کردی رو به اون ایمیل بفرسته....نقل قول:
فکر کنم با برگردوندن تنظیمات به حالت کلاسیک بتونی به تنظیمات قبلی برگردینقل قول:
فکر نکنم تنظیمی داشته باشه بهر حال بعد از login شدن دوباره خود trash اونهارو حذف میکنهنقل قول:
سلام خسته نباشین.به کمکتون نیاز دارم.چندوقتی بود وقتی میخواستم وارد ای دی یاهوم بشم رمزو قبول نمیکرداما از طریق مسنجرم میتونستم واردش بشم.دیروز اومدم مسنجرمو عوض کنم که الان هرچی رمز ای دیمو میزنم قبول نمیکنه.حسابم12 ساعته بلوک شد.تااینکه ازادش کردن/اومدم ریست پسوورد بزنم چون بازم بارمز قبلی واردش نمیشد.الان هررمزی که واسه رمز جدید میزنم قبول نمیکنه میگه پسوورد خیلی اسونه بااینکه از چندین نرم افزارایجادپسووردهای قوی استفاده کردم فایده ای نداره وحتی فیلد weak فقط قرمز میمونه حتی فیلد بعدیش روشنم نمیشه!!راهنماییم کنین چه رمزی بزارم...به ای دیم شدیدا نیاز دارم...مثال پسووردایی که اممتحان کردم: S@Ji@$ni DosT@$?29 و....... خیلی امتحان کردم نشد.لطفا کمکم کنین ممنون میشم.موفق باشین
نیاز به این همه دنگ و قنگ نداره
کافیه تو پسووردت از حروف بزرگ و کوچک و عدد استفاده کنی
همین
شایدم میتونه علتش ت ح ر ی م های جدید روی ایران باشه
اگه نرم افزاری داری مثل پ ر و ک س ی فایر که بتونه ای پی شما رو به کشوری غیر از ایران تغییر بده هم امتحان کنید
امیدوارم موفق شوید
پسورد حداقل 8 حرف و شامل حداقل یک حروف بزرگ و شامل عدد و حروفنقل قول:
از جوابتون ممنونم.نه اوناروهم استفده کردم...حروف بزرگ وکوچک...نمیدونم انواع واقسام اشکال فایده ای نداره..اما با فیلترشکن امتحان نکردم اما فکر نکنم فایده داشته باشه...الان امتحان میکنم
اینبار سوم بود...حسابم بلوک شد!!12 ساعت!!خداوکیلی یه عالمه رمز امتحان کردم نمیدونم چرا همرو .ویک. میدونه...حروف بزرگ وکوچیکم امتحان کردم دیشب هیچ فایده ای نداره...از روی فیلد weak تکون نمیخوره....حالا انشاالله12 ساعت دیگه با فیلتر شکن دوباره امتحان میکنم اما فکر نکنم به تحریم مربوط باشه....برعکس تموم کارامو زندگیمم توشه...از همه مهمتر ادلیستامم توش هستن که خدامیدونه چقدر منتظرم هستن...بازم ممنون از پاسخگوییتون واقعا فکر نمیکردم اینموقه شب کسی پاسخگوی من باشه..ممنونم انشاالله فردا تست میکنم وخبرشو میزارم اینجا دوباره.شبتون بخیر
سلام دوباره.من دیشب بود که هرکارکردم نتونستم رمزموتغییر بدم ازتون میخوام راهنماییم کنین.همین الان با فیلتر شکن وصلم به یاهو برای ریست کردن پسوورد امالعنتی بازم میگه پسووردتون اسونه بااینکه از حروف کوچک بزرگ اعداد سیمبل هاو همه چیز توش استفاده کرد توی تصویر زیر میتونین مشاهده کنین...
لطفا کمکم کنین هرراهی میشه بهم بگین تا انجامش برم...جز ریست پسوورد بقیه گزینه ها مثل حسابم به خطر افتاده رو هم امتحان کردم اما اخرش اونم میومد به همین جا....کمکم کنین ممنونتون میشم........
دادا اگه بخوای یوزر و پسوردت رو برام پیغام خصوصی بفرست ببینم میتونم عوضش کنم برات یا نهنقل قول:
البت اصل اول اعتمادتون هست . و اینکه قول صد درصد هم نمیدم که درست بشه . توی تاپیک فیس بوک هم دوستانی بودن که به مشکل برخورده بودن و یوزرشون رو برام فرستاده بودن .
قربانت
سلام داداش گل.
عزیز کلا میگه پسووردشمااشتباهه.از طریق سوال امنیتی درست میشه ومیره به قسمت ریست کردن پسوورد.مشکل اینجاست که هررمزی بهش میدم قبول نمیکنه...به رمز قبلی ارتباطی نداره عزیز دل...
چندتا پیشنهاد بدید لطفا برای گذاشتن رمزچون هررمزی میخوام بزارم براش ایراد میگیره.مثلا به این رمز به این سختی گیر میده میگه اسونه: S*PKrtulO20Rfc47
من میخوام بدونم براساس چه الگوریتمی باید رمز بزارم تا همش نگه رمزتون اسونه...اینو بهم بگین لطفا...
عزیز شما پروکـــسی-فایر داری یا نه ؟ فیل شکنت چیه ؟نقل قول:
نباید مساله از حروف رمز باشه ، احتمال بسیار از IP هست که بعضی وقتا یاهو و فیس بوک بهش گیر میدن
سرعت جواب گویی توی انجمن کم هستش لطفا اد کنین تا حرف بزنیم راحت تر.
چطور میشه به یاهو گفت رمز جدید به آلترناتیوی که دادیم برامون بفرسته؟
شرمنده این اکانت را چطور میشه به دست آوردنقل قول:
و همچنین چطور از این اکانت در ثبت نام ایمیل میشه بهره برد
دوستان یه سوال امنیتی
دیروز با آیدی تو منسجر بودم که یهو دیدم چنتا ایمیل واسم اومد
در عرض 1 دقیقه بیشتر از 10 تا ایمیل از یاهو واسم اومد !!!!!!!!!!!!
یکبار 5 بعد از ظهر یکبار 9 شب
از خود سایت یاهو بود
ایمیل ها چی هستن و چرا یهو اینقدر اومد ؟؟
مشکل امنیتی وجود نداره ؟؟
اصلا چی هستن اینا ؟؟
من یکی رو هم باز نکردم !!!!!!!!!!!!
سلام.من چندوقت پیش بهتون گفته بودم که وقتی میخوام ریست پسوورد کنم نمیکنه هر رمزی که میزارم میگه ضعیفه...برعکس اصلا دسترسی به ای دیم ندارم وخیلی برام مهمه...لطفا کمکم کنید هررمزی که با هرچی میزارم میگه رمز ضعیفه....ازحروف کوچیک وبزرگ گرفته تا همه چیزمیگه رمزقبول نمیشه...کمکم کنید لطفااونایی که تجربشون بیشتره....
پسورد باید شامل حداقل یک حرف بزرگ و حروف و اعداد باشهنقل قول:
سلام دوستان
من این مشکل رو داشتم که وقتی یوزرنیم و پسورد ایمیلم رو میزدم این صفحه می امد
که در صفحه 172 دوستمون این جواب رو دادند
من به یاهو ایمیل زدم و انها این جواب رو دادند
محتوای مخفی: [URL=http://img.upload724.com/
محتوای مخفی: [URL=http://img.upload724.com/
من هیستوری رو پاک کردم..پسوردم رو عوض کردم و یک پسورد قوی گذاشتم ولی هیچ فایده ای نکرد
من به این ایمیل نیاز دارم
راستی من نرم افزار free gate توی سیستمم دارم بخاطر اون نیست؟البته ازش استفاده نمیکنم
حالا کسی میتونه قدم به قدم به من کمک کنه؟
یا حداقل مغازه ای فروشگاهی کافی نتی جایی رو میشناسید که برم پیشش درستش کنه؟
کلا فری گیت نرم افزار خطرناکیه . توی ورژن های جدیدش اطلاعاتی که میفرسته و send داره خیلی زیادهنقل قول:
login activity رو نگاه انداختین ؟ ip کجا ها رو نشون میده ؟
با یک مرورگر دیگه هم امتحان کن
سلام بنظرتون مشکل از کجاست
Sorry, this account is temporarily locked
دیشب که نمیدونستم باید پسورد تلفیقی از حروف کوچیک و بزرگ و اعداد باشه ایمیلم قفل شد
در حال حاضر بیش از 12 ساعت گذشت اما همچنان این پیغام ظاهر میشه
You can try to recover your password again after the lock expires in approximately 12 hours
هم با فایر فاکس امتحان کردم...هم با اکسپلورر حتی با یه سیستم دیگه هم چک کردم کلا نتیجه اش یکسان بودنقل قول:
login activity کجاست؟
الان میتونی به این صفحه دسترسی داشته باشی ؟نقل قول:
که توی پایین صفحه گزینه های خوبی داره :
Change your password
Create your Yahoo! sign-in seal
Contact our Customer Care
Activate second sign-in verification
نه وقتی روی لینک کلیک میکنم فقط یک صفحه ی سفید میاد که کنارش نوشته یاهو
دوست عزیزم، اول اینکه ممنون بابت اون راهنماییت درباره مغازه. دوم، درباره مشکلت. یاهو یا جیمیل یا فیس بوک یا معمولن بازی های آنلاین پولی یا موارد مشابه، وقتی این چنین پیغامی رو میدن که شما در فاصله های کوتاه زمانی مدام ای پیت رو تغییر بدی، حالا عمدن یا سهون. این میتونه به دلیل دسترسی کسی دیگه به اکانتت باشه یا قطع و وصلی بسیار زیاد اینترنتت در فاصله زمانی کوتاه و یا استفاده از پراکسی؛ مخصوصن وقتی که قطع و وصلی زیادی داره پراکسیت و مدام ای پی جدید میگیره و شما هم همونطور صفحه شخصیت رو باز گذاشتی.نقل قول:
ضمنن پراکسی که استفاده میکنی از هرجایی دانلود نکن. ممکنه دستکاری شده باشن.
در هر صورت، باید صبر کنی اگر چندین ساعت اکانتت لاک شده و باز بشه. و وقتی امکانش رو داشتی بدون استفاده از هیچ پراکسی لاگین کنی.
این مشکل مال امروز و دیروز نیست
من الان بیشتر از یک ماهه این مشکل رو دارم
در ضمن قطع و وصلی اینترنت هم اصلا ندارم
همیشه هم بدون پراکسی لاگین میکنم که این پیغام رو میده
میگم حتی با سیستم دیگه هم امتحان کردم مشکل همینه
البته الان با پراکسی لاگین کردم...که امتحان کنم ببینم چی میشه
یه صفحه اومد که کد زیر رو وارد کنید...کد رو که وارد کردم باز همون ارور همیشگی رو داد
راستی متوجه یک نکته هم شدم
اولین باری که این صفحه اومد
من فرضا پسوردم 123456 بود
بعد هر پسوردی که زدم قبول نکرد تا اینکه مجبور شدم یه پسورد سخت بزنم ...مثلا این
"اگر دستم رسد بر چرخ گردون 123456"
حالا توی این صفحه ی اول که یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنیم من پسوردم رو میزنم 123456 قانونا باید بیاد که پسورد اشتباه هست دیگه
ولی باز توی همون صفحه ی ارور میره
توی اون کادر اول که زده پسورد قبلی به عنوان پسورد
"اگر دستم رسد بر چرخ گردون 123456"
رو زده
و میگه عوض کنید
به این آدرس هم دسترسی نداری ؟نقل قول:
ویرایش :
هر چند که میگید با یه سیستم دیگه هم همین مشکل رو داشتی ولی احتمال آلوده بودن سیستم هم هست .
ویندوزت چیه ؟ آنتی ویروس و فایروال چی داری ؟ آپدیتند ؟
یه سری هم به رفقا توی تاپیک " اورژانس سیستم های آلوده " بزن
ببخشید دوست عزیزم. متوجه نمیشم. منظورتون از «این صفحه اول» چیه؟ که میفرمایید «یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنم». توی صفحه ی اتچ شده به پستتون فقط پسورد قدیم و جدید از شما درخواست شده. شاید منظورتون صفحه لاگین یاهو هست؟نقل قول:
اون چیزی که من از صفحه اتچ شده میفهمم اینه که، شما بدون هیچ مشکلی لاگین کردید، چون بالای صفحه اسمتون هست پس قاعدتن پسوردتون درست بوده اما چون فردی دیگه به ایمیل شما دسترسی داره ازتون درخواست شده پسورد جدید انتخاب کنین. این رو هم بگم که یاهو خیلی سخت گیره در انتخاب پسورد، و اون مساله ای که اشاره کردید عادیه.
اگر جزیی تر و شفاف تر توضیح بدید شاید بتونم کمکی کنم.
این که همون صفحه لاگین یاهو هست دیگهنقل قول:
نمیدونم اون سیستم الوده بوده یا نه
ویندوزم که کلا داغونه...پارسال بخاطر یه سری نرم افزارهای دانشگاه مجبور شدم xp بریزم هنوز همون روشه
انتی ویروس هم ندارم:n02:
الان میرم اون سمت ببینم چی میگن