Sony Ericsson ARC S یا SAMSUNG Galaxy Advance ؟
برای کاربری که کاربردش تماس و SMS هست و براش کیفیت ساخت و شیک بودن موبایلش مطرحه کدوم مناسبه؟
Printable View
Sony Ericsson ARC S یا SAMSUNG Galaxy Advance ؟
برای کاربری که کاربردش تماس و SMS هست و براش کیفیت ساخت و شیک بودن موبایلش مطرحه کدوم مناسبه؟
کیفیت ساخت Arc ها زیاد خوب نیستند. هر چند گوشی شیکی هستندنقل قول:
نظر من رو ادونس هست
کدوم مدلنقل قول:
نه مشکلی نداره .نقل قول:
لگ و دلی هم نداره . حداقل تاچ ویزارد خیلی بهتر از بقیس
برای Ace2 تایید شده پس برای ادونس چه دیر یا چه زود میاد
شاید هم یکهو براش 4.1 عرضه شد
سلام
one s
شما گفتید سری one ایرادات زیادی داره
خواستم بدونم
نقل قول:
راستش من قبلا تجربه ناموفقی در دیاموند 2 داشتم.. 2 تا گوشی و عهر دوتاش خرابی تاچ..
الان نمیخوام ریسک کنم و گوشی ناشناس بگیرم.. وگرنه سولا رو میگرفتم.. برای همین نظر خودم بیشتر روی دیسایر اس هست که کمیاب شده و دی جی کالا هم گارانتی کامتل رو گذاشته 600 تومن.. در ارسال بالایی هم منظورم وان وی بود...
ناشناس!؟ سولا پس از Xperia S معروفترین گوشی سونی هست به دلیل تکنولوژی Flooting Touch در کشورهای غربی گوشیای رو میپسندند و معروف و شناخته شده میشه که تکنولوژی تازهای رو به همراه داشته باشه و Sola از این قاعده مستثنا نیست، اونوقت شما میگید ناشناس!؟ من خودم به شخصه اگر دوربین جلو داشت میخریدمش چون دوربین جلو واسم مهمه نمیگیرمش.نقل قول:
خواستم Galaxy Advance بگیرم. تو تاپیکش دیدم که دوستان میگن به Android 4 آپدیت نمیشه! :((((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تو رنج 600 تومن چی بگیرم که به Android 4 آپدیت بشه؟
منظورم از ناشناخته این بود که این گوشی هنوز کارکردش مشخص نیست.. معلوم نیست بعد از 1 سال چه ایراداتی ممکنه داشته باشه.. ولی دیسایر جواب داده.. امروز یک گوشی دیگه هم به فکرم رسید.. HTC Rhyme نظرتون در موردش چیه؟ بین این و دیسایر کدوم رو انتخاب میکنید؟نقل قول:
دوستان تا قیمت تا قیمت 200-حداکثر250 چه گوشی با سیستم عامل اندروید پیشنهاد میدین؟؟؟برند خیلی مهم نیست
HUAWEI U8150 ideos پیشنهاد من هستنقل قول:
خودم این گوشی رو دارم و راضی هستم
کیفیت ساخت بالا و طراحی ساده و قشنگ
قیمتش هم 185 تومن با گارانتی یاس هست.
به نسبت قیمتش فوق العادست
میتونی مشخصاتش رو اینجا ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درمورد گوشی وان وی اچ تی سی چیه؟ یا اکسپریا نئو ال ؟
(بلاخره مشکل اچ تی سی از نظر وای فایش حل شده یا نه؟)
بین این دو تاگیر کردم به نظرتون کدومشون بهتره ؟
و اینکه گفته میشود "همه گوشی های اندروید 4 با وایرلس مشکل دارن" درسته؟
بین گوشی های
Samsung Galaxy Y S5360
و
Sony Ericsson Xperia mini
و
Samsung Galaxy Mini S5570
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟لطفا با دلیل بگین..ممنون
نظرتون در مورد
Samsung Galaxy Gio S5660 چیه؟؟؟میشه با 260-270خریدش؟؟؟نسبت به بالاییا چطوره؟؟
اس ام اس دادن راحت برام خیلی مهمه(البته برای یه خانم میخوام گوشی رو)
سلام.. گویا برای اینکه مشکل فونت فارسی دیسایر اس با اپدیت حل بشه باید وررژن گوشی ؟ یا اندروید؟ خاورمیانه باشه.. موقع خرید از کجا بدونیم که ورژن خاور میانه هست؟
سلام
می خواستم بدونم که:1.تا الان برای اکسپریا اس مشکل خاصی پیدا شده یا نه؟/؟
2.احتمال اینکه همچنان با کاهش قیمت زیادی همراه باشه هست یا نه؟؟؟
3.با توجه به اینکه دوربین و سی پی یو و حافظش از نکسوس بالاتره شما کودوم رو پیشنهاد می کنین و چرا؟؟؟
با تشکر....
رفیقم وان وی اچ تی سی رو داره کیفیت صداش فوق العده اس . اون هم با وای فایش مشکل دارهنقل قول:
با نئو کار نکردم ولی وان وی عالیه هم از نظر فرم گوشی که حس خوبی بهت میده . هم سرعت و کیفیت عکاسیش . فقط یه مشکل توی فوکوس اتوماتیک در حین فیلم برداری داره.در ضمن از نئو باریک تر قشنگ تر و جدیدی تره
جیو خوبه نرم و روونه باهاش کار کردم راضی کننده استنقل قول:
احتمال زیاد توی علاالدین پیدا میشه با بقیه شون کار نکردم ولی اکسپریا مینی خیلی قدیمیه ولی سی پی یوش بهتر از بقیه است
اگر هم جیو نشد گلکسی وای بهتره چون سی پی یو بیشتری داره و جدید تره .
سونی رو بیخیال شو سخت افزار جالبی ندارهنقل قول:
باهاش کار کردی؟
نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
کی گفته اکسپریا مینی قدیمی تره!نقل قول:
اکسپریا مینی از همشون بهتره سی پی یوش ١ گیگه و حافظش هم ٣٢٠ فکر کنم.فقط صفحش ٣ اینچه.
ولی بعضی هاش یه مشکلی داره اونم موقعی که گوشی گرم میشه دکمه های منو و بک خود به خود کار میکنن.
اگه ازین مشکل میترسی و صفحه بزرگتر میخوای ,پیشنهادم اینه که یه مقدار رو پولت بزاری و sonyericsson live with Walkman بگیری صفحش ٣.٢ اینچه.
در ضمن جفتشون قراره به اندروید ۴ آپگرید شن.
ولی جیو نه.وای هم نمیدونم.
دوره گلکسی مینی هم خط بکش.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
بهترین گزینه برای شما Sony Ericsson Xperia mini هست که پردازنده 1 گیگاهرتزی (1000 مگاهرتز) هم داره + اینکه فیلمبرداری HD و قابلیت پخش HD رو هم داره و به نظر من تو این رنج قیمت بینظیره (قیمتش حدود 240 تا 260 هزار) مثلاً Galaxy Fit سامسونگ قیمتش حدود 30 تا 40 هزار تومن از Xperia mini گرونتره ولی پردازندهاش 600 مگاهرتزه و چیپ گرافیکیش یک مدل از mini پایینتره و نمیتونه HD رو عین مینی پخش کنه!نقل قول:
Xperia MINIنقل قول:
سلام دوستان ----
من یه پرس و جویی کردم تو گوشیای اندروید و در نتیجه به Samsung Galaxy Ace 2 رسیدم.
می خواستم ببینم نظرتون راجع بهش چیه؟
به نسبت قیمتش خوب هست یا نه؟
و به نظرتون قیمتش بالا میره یا پایین میاد؟ یعنی به نظرتون بهترین موقع برای خریدش کیه ؟
سلام.گوشیه خوبیه.
فقط حافظه ی داخلیش کمه(2 گیگ قابل دسترسی)
سلام دوستان
نظرتون در مورد Samsung I9070 Galaxy S Advance - 8GB در مقایسه با HTC One V چیه؟؟؟
برا این سامسونگه آپگريد میاد یا نه؟؟
بقیه ی سوالام چی؟نقل قول:
بقیه ی سوالام چی؟نقل قول:
>> Samsung Galaxy Ace 2 <<
می خواستم ببینم نظرتون راجع بهش چیه؟
به نسبت قیمتش خوب هست یا نه؟
و به نظرتون قیمتش بالا میره یا پایین میاد؟ یعنی به نظرتون بهترین موقع برای خریدش کیه ؟
سلام
الان با این قیمت ها خرید تبلت ارزون به همراه یه گوشی ساده (1280 یا ایکس 1 نوکیا) بهتره یا یه گوشی در حد نکسوس اس یا آرک بدون تبلت ؟
به نظرم هیچکدوم و افزایش بودجه برای دو هسته ای
به نام خدا/سلام دوست عزیز،هر گوشی در هر رنج قیمتی میتونه برای یک فرد بهترین گوشی و برای کس دیگه بدترین باشه.لطفا ذکر کنید که مهمترین مورد و بی اهمیت ترین مورد یک گوشی برای شما چیه تا بتونیم با کمک دوستان بهترین گوشی رو به شما پیشنهاد کنیم.در مورد قیمت هم فقط خدا میدونه ،نرخ دلار حساب کتاب داره ولی کسی به فکر حساب کتابش نیست،پس سعی کنید هر وقت جنس خاصی رو پسندیدید همون موقع تهیه کنید.نقل قول:
اگر هم بخوام عامیانه جواب بدم ،میگم برید sony xperia p رو که یه سرو گردن از این گوشی بالاتره و امروز در سایت دیجی کالا تخفیف (آف) خورده رو تهیه کنید ،یا علی.
بین این 2 تا موندم ( شاید آخرش بتونم اس2 بگیرم )نقل قول:
ولی خودم تبلت رو ترجیح میدم واسه مصرف زیاد اینترنتم
البته به مشکل قابل تعویض نبودن باطری بر می خوریم
من عین ... گیر کردم بین این دو تا موبایل :
1- SAMSUNG GALAXY S Advance
2- SONY EXPERIA P
کدومش باحال تره؟
برا هدیه دادن میخوام و فردا صبح باس برم بگیرم.
اون کسی که میخوام براش بگیرم دوربین واسش اهمیت نداره.
چندان اهل بازی و نرم افزار نصب کردن هم نیست
مهم براش زیبایی و خوش دستی و خر کار بودنه. کاربردشم گهگاهی وبگردی و گوش کردن به موسیقیه.
با این اوصاف کدوم پیشنهاد میشه؟
فقط خواهشاً زود جواب بدید. تا فردا صبح حتماً حتماً باید بگیرم.
بچه ها دو تا گوشی میخوام تا 650 تومن نظرم رو اکسپریا پی و ادونس هست؟
انتخاب دیگه ای هم هست؟ نظر شما چیه؟
با توجه به خواسته هاشون فکر میکنم Xperia P مناسب تر باشه.نقل قول:
Xperia Sola هم هست که میتونه انتخاب خوبی باشه ، ولی من پی رو ترجیح میدم.
اگه واسه خودت میخوای I9070 بگیر ، اگه واسه کسی میخوای که زیاد سر و کله نمیزنه با گوشی Xperia P به نظرم بهتره.نقل قول:
سولا هم هست که زیاد خوب عمل نکرده.
سلام من یه گوشی میخوام در قیمت 400 تا 500 تومان دوربین هم 5 تا 8 باشه برای خودم هم سیتسم عاملش و نرم افزار و بازی ریختن توش مهمه که هنگ نکنه و قابلیت ارتقا به آندروید های جدید داشته باشه صفحه اش آنجنان مهم نیست ولی اگه 3.5 تا 3.7 اینچ باشه خیلی خوبه ؟ خودم بیشتر نظرم رو neo هستش نظر شما چیه؟
neo l توی نئو ها از نظر ظاهر قشنگ ترهنقل قول:
ارتقا هم داده میشه
روون هم هست
Xperia U = 450نقل قول:
Ace 2 = 550
سلام ی گوشی واسه خانوم معرفی کنید موارد مهم .1.زیبا باشه .این خیلی مهم هست 2.ساپورت عالی .اندروید 43.صفحه نمایش عالی 4.دوربین خوب 5.بدنه خوبی داشته باشه 6. زود از رده خارج نشه 7. قیمت هم تا 600 . من بندرعباسم .واینجا قیمت ها ارزون تر هست ممنون از همه
تبلت ایسوز tf300t با tf300tg چه تفاوتی داره چرا قیمتش بیشتره
کسی قیمت بدون داک یا باداک نداره
تو بازار نه تو سایت و اینا
فکر کنم xperia p واستون مناسب باشهنقل قول:
البته 650 هست ولی میگین اونجا ارزون تره- طراحی و کیفیت خوبی داره و زنونه است تا حدی
نظرتون راجع به htc desire c چیه؟ ارزش خرید داره؟
چون اونی که جی داره شبکه 3G رو ساپورت میدهنقل قول:
قیافش رو از نزدیک ببین به احتمال زیاد نظرت عوض میشه :)نقل قول:
عکساشو دیدم فقط .... به نظرم خیلی خوشگله... حالا نظر شما تا همین قیمت چه گوشی ایه؟
اصلا ارزش ندارهنقل قول:
xperia u انتخاب خیلی بهتریه
دوست عزیز
شما می تونی lg optimus black p970 بگیری
من یه چند روزی دارم خیلی رزان و خوب کار میکنه 1 گیگ سی پی یو داره و 512 تا رم
دوربین 5 ودوربین جلو 2 انواع نت ورک و شبکه رو هم ساپورت میکنه قیمت من بدون گارانتی گرفتم 400
ولی دی جی کالا زده با گارانتی (فقط یاس بگیر چون اون الان ال جی داره)477 تومان
گوشی خوبی android هم هست می تونی تو gsmarena هم مشخصات کاملش رو ببینی تو اینترنت هم کلی ویدیو براش هست و امتیاز ی تقریبا نزدیک گلکسی س گرفته البته سطحش پایینتره ولی خوب بحث قیمت هم هست
اگه خواستی بگیری یه سر به موبایل ای ار هم بزن تا قیمت شهرتون دستت بیاد