بلاخره شما به اين نكته پي بردينقل قول:
نوشته شده توسط soleares
تو اين سه چهار هفته كسي متوجه نشده بود
فايل پشت قفل بايد قرمز رنگ باشه و من از قصد اينو اينجوري گذاشتم ولي كسي توجهي نكرد
Printable View
بلاخره شما به اين نكته پي بردينقل قول:
نوشته شده توسط soleares
تو اين سه چهار هفته كسي متوجه نشده بود
فايل پشت قفل بايد قرمز رنگ باشه و من از قصد اينو اينجوري گذاشتم ولي كسي توجهي نكرد
سعید.............نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
ایول
جالب بید..........
خوشم آمد همی.......
حیف که از رو صندلی پریدی........
نکته ی ظریفی بود
سلام مجددمومن خدا سلام عزيز...اسم چند تا چيزو ميگيم بعد از اون يه چي بگو...بابابزرگ خدا رحمتش كنه-صندلي داغ صندلي يخي -كبوتر مظهر پاكي-آلبالو خوشمزه-حسين رضا زاده پهلوان-سنگ قبر آخرت-عروسي تولدي دوباره-ورود ممنوع ضدحال-آب باريكه قناعت...خيلي مخلصيم داداش رامبد من بيشتر ... :)
از صندلی نشین بعدی ..........چه سوالا ئی می پرسی؟ :tongue: :tongue:
آقا نويد چند تا سوال داشتم نمي دونم قبلا پرسيده شده يا نه ولي شرمنده اگه تكراري بود اگرم نبود بازم شرمنده چون سوالم سخته ! خواهش عزیز ... هستم خدمتتون ...
1- با تك تك حروف Wookman يه لغت انگليسي بگو با معني ؟ (هر كدام يك كلمه) اینو شرمنده حسش نیست ...
2- اگر 100 ميليون بهت بدن مي ذاري بانك درست مثل خودم ! راستي چرا فكر كردي اين فكر احمقانه ست ؟بنظر خودم که خال هم فکر خوبیه اما ساید بعضی این طور فکر نکنن ...
3- چند سال ديگه ميشه 60 سالت ؟39
4- كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ؟3
5- اين سوال پاييني جوابش چيه ؟برو پايين بخون
6- جواب سوال بالا رو بلدي ؟برو بالا بخون
7- تا حالا شده كسي بذارت سر كار !؟ آره ...
8- بابا تو رو خدا بگو اين سينوس 60 ... چه قدر ميشه !؟راديكال سه دوم ...
9- چه قدر حقوق مي گيري ؟شركت حدودا 150.000 تا 200.000 اداره چون سربازم 20.000
10- تو سايت كلوب دات كام عضو هستي ؟نه
11- جون من بگو بهترين كاربر ( به جز مديران و ادمين ها ) كيه ؟ 10 تا ديگه از بهترين ها رو هم نام ببر به جان خودت نميتونم اسم ببرم ...
12- دوست داري دو ماه ديگه دوباره بشوننت روي صندلي ؟اصصصصلا
13- فكر ميكني كي تعداد پست هات به 10000 مي رسه ؟ دو سال ديگه ...
14- دوست داري براي خودت يه انجمن راه بندازي ؟ وقتش رو ندارم ...
15- چه ورزشي رو دوست داري؟ فوتبال
16- چه ورزشي رو دوست داري ولي بنا به دلايلي نمي توني انجامش بدي ؟بالايي
18- تا حالا با فلش چيزي ساختي ؟ اگه ساختي بذار ببينيم . ساختم ولي شرمنده خصوصي بيد ...
19- به نظرت بهره اي كه بانك پار... براي 100 ميليون تومان ميده چه قدره ؟ ( در يك سال) نميدونم
20- مسخره ترين سوال هارو كي مي پرسه ؟(توهين نشه ها )ميوخاي سرم رو به باد بدي ...
21- زيباترين اوتوري كه توي اين فروم ديدي مال كي بوده ؟همه خوبن بيشتر مال خودم .. :biggrin:
22- كدوم يك از آشناهات عضو اين انجمن هست ؟پسردايي و پسر خاله ...
23- آدم پول پرستي هستي يا نه ؟تقريبا
24- دوست داري همين الان بري به يه جاي معمولي از بهشت البته بهترين جاش نه ها ! يه جايي يه خورده بهتر از اينجا(اين دنيا) !؟آره ...
25- به نظرت چند سال عمر مي كني ؟ 60
26- دوست داري چند سال عمر كني ؟ 60
27- فكر مي كني اين فروم تا چند سال ديگه سر پا باشه ؟120 سال ...
28- بين phpBB . & vbulletin كدوم رو دوست داري و انتخاب مي كني ؟وي بولتين ... معلومه ديگه
29- به نظرت اگر آدم بخواد بره بهشت بهترين راهش چيه ؟عمل به دستورات الهي
30- مي توني يه جمله بگي توش 5 بار ع اومده باشه ؟يادم نيست ...
31- دوست داري بازم ازت سوال بپرسم ؟ آره ... بدنيست
32- آيا متوجه شدي سوال شماره 17 رو ازت نپرسيدم ؟آره عزيز
17- چرا ميگن آنان كه غني ترند محتاجترند ؟چون نادان ترند ...
33- معني پسر خاله دسته ديزي چيه ؟نميدونم
34- راستي اين ضرب المثل كه ميگه بعد از قرني شنبه به عيد مي افته درسته ؟نميدونم
35- اگه سوال بالايي درسته چه سالي شنبه عيد بوده ؟ اينم نميدونم
36- بيشترين تعداد سوالي كه ازت توي يه پست پرسيده شده چند تاست ؟فكر كنم 86 تا
37- به نظرت اگه آقا ميثم ديگه نتونه بياد توي انجمن يعني يه مشكل بزرگ پيدا كنه كي مي تونه جاشو بگيره ؟ البته از كاربران ومديرانمافيا
38- معني امضات رو ميشه بگي ؟مخلصصصصصصصصصصصصصص همه كاربرا
39- چند بار توي عمرت از اين كلمات استفاده كردي ؟ (ببخشيد (يا شبيه اين) سلام ! ) شوووونصد بار
40- دوست داري ماهي 5 ميليون تومان بريزند توي حسابت ( مادامالعمر) ولي حق نداشته باشي از ايران خارج بشي ؟نه ....
41- دوست داري براي هميشه بفرستنت ماداگاسكار ؟نه ....
42- تا حالا سعي كردي سر يه كسي رو كلاه كوچولو بذاري؟آره ...
43- تخم مرغ دزدي ؟نه به جان خودم ...
44- تا حالا شده وقتي يه خانم يا دختر ملوس ! داره ميره يه جوري نگاش كني ؟خدايا اين چشاي پاك رو از من نگير .... :laughing:
45- وقتي مياي توي اينترنت معمولا توي چه سايت هايي ميري ؟اينجا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46- دوست داشتي كره زمين 10 برابر از الان بزرگتر بود يا دوست داري تعداد آدماي زمين 10 برابر كمتر بود ؟دومي ...
47- تا حالا به اينكه يه شهاب سنگ ( حداقل قطر 10 كيلومتر) بخوره به زمين چي ميشه فكر كردي ؟اصصصلا
48- چند بار رفتي استاديوم آزادي ؟سه بار
49- بهترين بازي فوتبال دنيا بين كدوم تيم ها بوده چند چند شدن ؟برزيل آلمان 3-1 برزل برد ...
50- دوست داشتي دختر بودي يا اصلا نبودي ؟پسر رو عشق است ...
جواب ادامه سوالات در پست بعدي من ...
51- فكر مي كني خدا از 1 ميليون چند تا دوست داره ؟ 500.000 هزار
52- چرا نمياي توي تاپيك ضرب المثل بازار فعال بشي ؟به جان خودم وقت نميكنم ... ولي باشه ميام
53- اون تاپيكي كه دوستش داشتي و ترشي شد اسمش چي بود !؟ (سوتي بازار) نه عزيز اين نبود ...
54- يه جوك بگو ببينيم مي تونيم يه دقيقه بخنديم !؟شرمنده الان هرچي جوك به ذهنم ميرسه +18 بيده ...
55- از هر 1 ميليون كلمه چند تاش نام و ياد خداست ؟يك دهم ..
56- از چند سالگي پات به دنياي اينترنت باز شد ؟ 14 سالگي
57- فكر مي كني بين اعضا كسي هست كه توان هك كردن ياهو رو داشته باشه ؟نميدونم ...
58- اسم آخرين فيلمي كه ديدي چي بود ؟ آتش بس
59- اگه خدا بهت مي گفت شما مدير زمين هستي چه تغييري تو برنامه نويسيه زمين مي دادي ؟ ( چي رو عوض مي كردي )آمريكا و اسراييل رو ميزاشتم تو توضيحات برنامه ...
60- كتاب ركوردهاي گينس خيلي گرونه فكر مي كني سايتي باشه كه تايپ كرده باشه ؟ به نظرت سي ديش هست ؟ حتما هست بايد پيدا كني ...
61- يه اسم غير ايراني بگو كه خيلي دوستش داري ؟جانسون
62- اولين چيزي كه به ذهنت رسيد بگو : سير . بز . ميثمارميرغوروت . ميثم گل گلي . بدبو - شاخ - نميدونم - ادمين
63- مي توني با سه كلمه : مربا ي هويج . گداگودوله . عاشق عشق ! جمله بسازي ؟ عاشق عشق كه گداگدوله هم بود مرباي هويج دوست داشت ...
64- سخت ترين كاري كه ميشه كرد ؟ هيچ كاري سخت نيست اگه خودمون بخوايم
65- بهترين سايت وبلاگ دهي ؟(ميهن بلاگ . بلاگفا...)بلاگفا
66- نظرت در مورد اين جمله چيه ؟ پرانتز باز بنويس پرنده ... دوست داري پرانتز رو ببندي يا نبندي ؟ اصلا نفميدم چي شد ... :blink:
67- قشنگترين نام كاربري در اين انجمن ؟ سيلور
68- بزرگترين گناهي كه كردي ؟خصوصي بيد جيييگر
69- اگر بهت بگن مي توني توي نيويورك زندگي كني ولي ديگه هيچ وقت ( فقط اون دنيا) مادرت رو نمي بيني چي جواب مي دي آره يا نه ؟ نه عزيز ....
70- كوچيك بودي كشك بادمجون و ميرزاقاسمي ! دوست داشتي ؟زياد نه ولي واسه سير كردن شكم خوبه ...
71- توي ياهو گروه داري ؟آره
72- حضرت عيسي رو چه قدر مي شناسي ؟ تا حدودي
73- همين الان دوست داري چه غذايي جلوت باشه ؟خورش خلال :laughing:
74- اگه بهت بگن ما به شما روزي 10 ميليون ميديم ولي بايد تا آخر روز خرجش كني وگرنه از بين ميره چه قدرشو خرج مي كردي ؟ آيا چيزي ازش باقي مي ذاشتي ؟ خداييش سخته ...
75- مي توني بگي معني soleares چيه ؟نميدونم
76- راستي من نمي دونم معني ووكمن چيه مي شه بگي ؟ باغبان
77- فكر مي كني خسته شدم اين همه سوال پرسيدم ؟نه ...
78- اگه يه روز بشينم روي صندلي ازم چند تا سوال مي پرسي ؟ 20 تا
79- دوست داري هر چي مو تو تنت هست بريزه به جز موهاي سر و صورتت ؟ نه جيييگر ...
80- زود عرق مي كني يا دير يا معمولي ؟معمولي
81- بيشترين ساعتي كه شنا كردي چه قدر بوده ؟ دايم نيم ساعت ...
82- چند بار رفتي كيش چند بار قشم چند بار گلاب دره ! چند بار كلاردشت چند بار شيراز چند بار برره ؟ كيش 3 بار بقيه رو نرفتم الانم تو برره هستم ... ;)
83- مي دوني سريال شبهاي برره رو كجا بازي كرده اند ؟ نه
84- ماشين داري ؟ اگه داري چيه ؟
85- دوست داشتي جاي كي بودي ؟ خودم
86- بچه بودي بهتر بود يا حالا يا وقتي پير بشي بهتر ميشه ؟(از همه لحاظ)بچگي
87- كجاهاي بدنت سكشته و چند بار ؟ هيچ كجا ... جدي
88- دوست داري به جاي دو هفته 1 ماه بشيني روي صندلي داغ ؟ اصصصصلا
89- آيا چيزي از اين صندلي داغ ياد گرفتي ؟ آره
90- از بين اين چند كاربر حتما يكي رو انتخاب كن : ساويس . ميثم . مونيكا . مافيا . امين . همه خوبن اما بيشتر ساويس
91- نظرت چيه كه به جاي انجمن زبان انگليسي انجمن زبانهاي زنده وجود داشت و همه زبون ها رو آموزش مي گرفتيم ؟ برام فرقي نداره ...
92- خسته شدي ؟ نه
93- مي دونستم كه تا آخر سوالامو جواب ميدي حالابگو ببينم كفشات كهنه شده يا هنوز به نويي ماه اوله ؟نه وضعش هنوز خوبه ...
94- حجيم ترين كتابي كه تا به حال خوندي ؟ چه قدر بوده ؟Asp.net ششصد صفحه
95- سنگين ترين كتابي كه تابه حال از نظر محتوي خوندي ؟ چند صفحه بوده ؟ بالايي
96- از شاهنامه چند صفحه حفظي ؟ خيلي كم
97- كدوم غزل حافظ رو دوست داري؟ بعد از اين دست من و زلف چو زنجير نگار×××چند و چند از پی کام دل ديوانه روم
98- سرعت اينترنتت الان چنده ؟ 52 كيلو
99- دوست داري سگ داشته باشي يا ماهي ؟ماهي
100- تست هوشي كه توي انجمن گذاشتند رو دادي ؟ IQ چند شد ؟ نه
جواب ادامه سوالات در پست بعدي من ...
101- فكر مي كني CIA وهمين طور FBI مخفف چي هستند ؟ يادم رفته ...
102- بعد از تموم شدن بنزين آيا تردد ماشين ها كم ميشه ؟ يا نه از گاز استفاده مي كنند ؟ گاز ...
103- كي خودتو شناختي ؟ شايد هنوز كامل نشناختم
104- اگر آقا ميثم بگه شناسه كابريتون فورا بايد عوض بشه و نبايد ووكمن و نيش نيش و نويد و رامبد باشه اسم بعديت چيه ؟ VoX
105- فكر مي كني سعيد رونالدو بچه خوبيه ؟ فكر مي كني كه منم همين طور فكر ميكنم ؟ آره بچه خوبيه ...
106- مي دوني قشنگترين نام در جهان چي انتخاب شد ؟جهان كه نميدونم اما ايران علي بود ...
107- دشمن تشكيل شده از دو بخش دش و من هستش مي توني معني بخش بخش اين كلمه رو بگي ؟ نه عزيز ...
108- ياهو بهتره يا گوگل ؟گوووووووگل
109- اگر جنگ بشه ميري بجنگي ؟ ممكنه بميري ؟ آره جيييگر سربازم ديگه ...
110- كاري كه حسين فهميده كرد رو مي توني انجام بدي ؟نه اصلا
111- اگر چيزي به عنوان چت و انمجن نبود چي كار مي كردي اين همه مي اومدي توي نت ؟ داااااااانلود
112- اسم مورد علاقه تو بگو ؟ ( مي توني تا 5 تا دختر و 5 تا پسر رو نام ببري)دختر: ماهرخ پسر شاهرخ ....كافيه ....
113- ميدون ولي عصر بهتره يا هفت تير ؟ ولي عصر البته به نظر من
114- روز تولدت رو بگو ؟ 17 شهريور
115- (گفتن مي خوان يه دي وي دي بسازن كه توش × مگا بايت جا ميشه ) مي توني بگي به جاي ×چه عددي قرار مي گيره ؟ مگا :blink: عزيز گيگاش رو ساختن رفته پي كارش ;)
116- طولاني ترين كلمه در انگليسي چيه ؟W
117- آلماني بلدي حرف بزني ؟ حتي اگه يه ذره هم بلدي بگو ها .نه عزيز
118- تا حالا زنگ زدي 118 اذيت كني؟ دوران طفوليت يه بار
119- تا حالا به 119 زنگ زدي بگه ساعت نيمه شب و 15 دقيقه ؟! من يه بار برام اتفاق افتاد. نه
120- پول تلفنتون چه قدر مياد ؟معمولا 50.000
121- يه حيوون بگو كه توش حروف گ و خ وجود داشته باشه ؟گاو خشن :laughing:
122- مي دوني بد ترين سوتي كه دادم چي بوده ؟ نه
123- وقتي با يه دختر حرف مي زني تو چشماش زل مي زني يا ديفالو نگاه مي كني ؟ اصلا با دختر حرف مي زني يا با همشون قهري ؟ حرفم ميزنم اما نه عشقولانه ... هم به ديفال هم به دختره ...
124- مهدي سهيلي كيه ؟ پسر باباش
125- علي مهاجر رو مي شناسي ؟ نه
126- لقمان آوند رو چه طور ؟ نه عزيز ...
127- yahoo مخفف چيه ؟مخفف نيست .....
128- اسم اون كسي كه گوگل رو درست كرد چيه ؟ يادم رفته ...
129- از نرم افزار گوگل ارت استفاده كردي ؟ آره
130- فكر مي كني سوالي مونده كه نپرسيده باشم ؟ نه ديگه ....
131- كيف مي گيري دستت يا دست خالي مي ري سر كار ؟دست خالي ميرم ... بيشتر حال ميده
132- اگه خلبان مي شدي چي ميشد ؟هيچي دنيا به آخر ميرسيد
133- سريال پرستاران بهتره يا نرگس ؟ پرستاران
134- گوگوش بهتر مي خونه يا داريوش ؟داريوش
135- اگه يه گدا بياد بهت بگه پول وده ! بهش ميدي ؟ يا هر وقت بهت گفت آقا تو رو خدا يه كمك كوچيكي به ما بكن ابالفضل همراهت نمي دونم فلان بشي ... ؟ فقط و فقط اگه بدونم واقعا مستمنده ...
136- تا حالا جلوي ماشينت رو گرفتن ( يه جاي خلوت) بگيرن بزننت و پولاتو بگيرن ( مثلا با ماشين يكي داشتي ميرفتي قبرستون)نه عزيز ...
137- شماره شناسنامه پدرت چنده ؟ يادم نيست ... :happy:
138- مجتمع فني جاي خوبي هست ؟ آره خيلي
139- اگه بگن براي هميشه با يه نفر خدا حافظي كن چي مي گي ؟ ميگم باباي
140- معملا از حالت پيشرفته استفاده مي كني يا از پاسخ سريع ؟ پاسخ سريع
141- دوست داري برگردم و 142 تا سوال ديگه ازت بپرسم ؟ هر طور ميلته ...
142- 111×111 چه قدر ميشه ؟ 12321
موفق باشي ببخشيد منفحرت كردم .
لطف كردي ...
ووكمن جون سوالات زياد بودا ولي جوابا كوتاه ! فكر كنم بعد از اينكه از روي صندلي بلند شدي بايد بري تعطيلات چون ممكنه اين شكلي شده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من كه نفهميدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
115- (گفتن مي خوان يه دي وي دي بسازن كه توش × مگا بايت جا ميشه ) مي توني بگي به جاي ×چه عددي قرار مي گيره ؟ مگا عزيز گيگاش رو ساختن رفته پي كارش!
دوست من شما اين خبرو شنيدي كه سال 2010 نسل جديد Dvd ها مياد . 1.5 ترا بايت كه مي دوني چيه !
سلام رامبد جان مومن خدا با اين سوالاتي كه سامان ازت پرسيده بايد يه تايپيست خوب هم استخدام كني...بهترين دوست نداشتت جي اف :laughing: ...كي ميخواي آواتارت رو عوض كني معلوم نيست ...سيب رو دوست داري يا انار انار...اسم قبلي تهرانطهران ...شاخ شدي يعني چي سرت ميخواره...اهل كوه هستي نه زياد...چند بار تا حلا رفتي نوك قله 4-5 باري...اسم كامل ريوالدو نميدونم ...تيم يونتوس تو كدوم ليگ بازي ميكنه ايتاليا دسته دوم...بدترين كتكي كه خورديبا يكي از دوستام ...اسمه ارشد آسايشگاهمحمد ...آب پرتغال يا شير موز شيرموز...استرست واسه چي خرج ميشه نميدونم...موهاي سرت چند تاست هوارتا...سرت تا حلا چند بار شكستهصفربار ...آينده ات رو روشن ميبني تقريبا...معني اين كلمه چيه weapon نميدونم...با دوچرخه زمين خوردي 100بار...سايت تبيان ميريآره ...بيشترين وقتي كه معطل شدي كجا بودهنميدونم ...آش رشته يا سوپ سبزيجات آش رشته...دوست داري چه رشته اي تو دانشگاه ميخونديهمين ...لپ لپ دوست داريآره :laughing: ...نظرت در مورد هري پاتر چيه بچه خوبيه...اسم كامل مارودونا ديگو مارادونا فكر كنم ......بدترين عادت اينترنت...خوبترين عادت نماز...ديگه مردم دور از جووون...
تمام سوالايي كه از من پرسيدن رو واسش كپي پيس ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
شوخي بيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
ولي كم نياوردم و نميارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر 1000 گيگ ميگن يه ترابايت حالا من ميپرسم بعد از ترابايت چي ميشه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
ببينم مي خواي يه نوجون رو سوال پيچ كني !؟ من گفتم نسل جديد 1.5 ترا هستش همين .نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
سوالات :
1- سربازي كي تموم ميشه ؟
2- آيا توي كهكشانهاي دور موجودات ديگري كه مانند انسان يا فراتر يا مثل گذشته انسان باشند وجود دارد ؟ ( فكر مي ني اين طور باشه )
3- مجيد آنلاين بهتره يا پي سي ورد ! :happy:
4- بعد از ترا چي هست ؟ ( من نمي دونم )
5- حالا شما اگه تونستي بگي بعد از نانو و بعد از اون چيه !؟ (هدف از اين سوال بعد از پيكو چيه ؟) :blush:
منتظريم .
ببينم مي خواي يه نوجون رو سوال پيچ كني !؟ من گفتم نسل جديد 1.5 ترا هستش همين .
اوووكي ... بيخيال ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات :
1- سربازي كي تموم ميشه ؟ 85/10/1
2- آيا توي كهكشانهاي دور موجودات ديگري كه مانند انسان يا فراتر يا مثل گذشته انسان باشند وجود دارد ؟ ( فكر مي ني اين طور باشه )بنظرم همين طوره ... ;)
3- مجيد آنلاين بهتره يا پي سي ورد ! :happy: اول پي سي بعد پي تي بعد مجيد آنلاين
4- بعد از ترا چي هست ؟ ( من نمي دونم )هنوز كشف نشده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- حالا شما اگه تونستي بگي بعد از نانو و بعد از اون چيه !؟ (هدف از اين سوال بعد از پيكو چيه ؟) :blush:
ميكرو نانو ;)
منتظريم .
سلام مومن خدا انشا الله که خوبی... قویترین انسان به نظر شوما..اسم کامل رودگلیت...بهترین ساز..بهترین مداح اهل بیت...کاش چی میشد...نماز شب چند رکعت(برای گزینش) :blink: -دریا یا دریاچه...زیباترین جای ایران...جایگاه تو تو جهان کجا میبینی...ماه یا خورشید...ستاره یا سیاره...پلی استیشین یا سگا...مروارید یا زمرد...خوش خوراکی...بز یا گوسفند...فیل یا گوزن...حالا با این کلمات که میگم جومله بساز...کاپشن-فنر-ارتش-چهارراه...حالا سه بار بزن تو مانیتور تا مانیتورت بشکنه... :blink: اینم اثرات هنک کردن ما این آخری شووخی بید...یا حق... ;)
از چه نوع اعدامي خوشت مياد؟
دار-صندلي الکتريکي-سم گشي- گلوله باران
]چه حسی داری؟
چرا تاريك شديد؟ چراغ چشماتونو خاموش كرديد؟
سلام مومن خدا انشا الله که خوبیسلام عزيز ... مرسي ... قویترین انسان به نظر شوما با اراده ترين ..اسم کامل رودگلیت نميدونم ...بهترین ساز من با گيتار بيشتر حال ميكنم ..بهترین مداح اهل بیت حميد عليمي ...کاش چی میشد دنيا به آخر برسه ... ...نماز شب چند رکعت(برای گزینش) 11 ركعته كه 3 ركعت آخرش مهم بيده :blink: -دریا یا دریاچه دريا ...زیباترین جای ایران رامسر ...جایگاه تو تو جهان کجا میبینی اون وسطا ...ماه یا خورشید خورشيد ...ستاره یا سیاره ستاره ...پلی استیشین یا سگا پلي استيشن ...مروارید یا زمرد زمرد ...خوش خوراکی آره جيييگر ...بز یا گوسفند گوسفند ...فیل یا گوزن گوزن ...حالا با این کلمات که میگم جومله بساز...کاپشن-فنر-ارتش-چهارراه سر چهار راه ارتش كاپشن فنري ميفروشن :laughing: ...حالا سه بار بزن تو مانیتور تا مانیتورت بشکنهنميشكنه .... ... :blink: اینم اثرات هنک کردن ما این آخری شووخی بید...یا حق... قربانت
من كه همون دار رو انتخاب ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sina_f
دوست عزيز منظورت منم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله فردا اين ساعت من ديگه صندلي نشيني رو ترك خواهم كرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بهتون ميگم تا سه شنبه هفته ديگه هيچ صندلي نشيني جز ووكمن نداريم.
شما سوالاتتون رو بپرسيد. ايشون اگه خواستن ميان جواب ميدن اگرم نخواستن صندلي داغ يه هفته خالي ميمونه.
سعيد جان شوخي بود ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آره !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه ميدونم بعد از من قراره كي بايد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ووكمن جان نفر بعدي شما مشخص شده.
ولي ايشون از سه شنبه هفته بعد قراره بياد
الانم كاملا جدي هستم و شوخي نميكنم
اشكال نداره پس صندلي داغ رو يه هفته تعطيل كن تا يه نفس راحت بكشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
بله مگه الان غير از شما شخص ديگه اي هم روي صندلي نشسته؟؟!!
جواب سوالات من را ندادي ووكمن جان.
:blink: :blink: يه سوال اين مهدي هرو چرا نمياد تو رووم آخه منتظرم...
سالمي ... خوبي ...
اميدوارم بعد از اين همه سوال جواب سلامت باشي كدخدا
برو يك مسافرت بعد از همچين صندلي داغي مي چسبه
دوستان براي من پيغام پسغام ندن كه نذار صندلي بيكار بمونه
اگه علاقه دارين صندلي به صفحه 5-6 متفرقه پرت نشه از ووكمن بخوايد كه رو صندلي بشينه
چون تمديد يك هفته اي صندلي نشيني ايشون تاييد شده و قابل تغيير نيست
سلام نويد جان .
شما با نشستن بر روي صندلي داغ به مدت دو هفته نام خود را در كتاب ركورد هاي گينس ثبت خواهي كرد .
لطفا قبول كن و يك هفته ديگه به سوالها جواب بده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قبول نكني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال هم دارم :
در بين حيوانات كدام حيوان از همه با حيا تر است ؟
در دوره اموزشي پوتين پاره كردي يا نه ؟
اگر در پايان هفته دوم بگن يك هفته ديگه روي صندلي بشين چه مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك جمله بساز كه اين كلمه ها توش باشه :
موشك . خربزه . سيم خاردار . شعبان بي مخ . خورشت خلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب خوش دوست عزيز . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ميخواستم فرق Ericsson T20s وEricsson T20e را بدونم لطفا كمكم كنيد
آقا مفهوم نيست خب وقتي آف ميشم چراغم خاموش ميشه ديگه ....نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
كدووووووووووما ؟نقل قول:
نوشته شده توسط andyan
مياد عزيز من خودم امروز ديدمش ...نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
آره ... بايد يه مرخصي بلند مدت بگيرم ... چون دارم دور از جون شبيه خله و چله ها ميشم ....نقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
بابا از اول بمن گفتيد يه هفته هستش الان دبه در مياريد ؟نقل قول:
من ميگم يك مرخصي يك هفته اي به كدخدا بديد بعد دوباره سين جينش كنيد
بابا مي ترسم كدخدا فراري شه