با سلام
گوشی من خاموش شده یهویی اصلا هم روشن نمیشه
آیا راهی هس که تو حالت خاموش بهش رام زد ؟
Xperia C
Printable View
با سلام
گوشی من خاموش شده یهویی اصلا هم روشن نمیشه
آیا راهی هس که تو حالت خاموش بهش رام زد ؟
Xperia C
سلام ، گوشیم neo v هست ، میخواستم رام نصب کنم که وسطش گیر کرد و باتری درآوردم ،حالا دیگه تو محیط CWM نمیره!!
چی کار کنم؟
دوستان چند وقتیه گوشی دوستم این پیغام رو میده مشکل از چی میتونه باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کاستوم رام زده یا رام اصلیه؟
باید با کامپیوتر رام رسمی فلش بزنید وگرنه راه دیگه ای نیستنقل قول:
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
به این مسیر برویدنقل قول:
setting - General - Applications
سربرگ All را انتخاب کنید
سپس این سرویس رو پیدا کنید
Google play services
ان را انتخاب و از گزینه های ظاهر شده
clear data و clear catch رو بزنید
امیدوارم مشکلت اینطور حل بشه
اگه نشد با استفاده از بازار یا یه مارکت اصلی ببین Google play services به آخرین نسخه آپدیت شده. باید رام رو عوض کنی چون این مجموعه سرویس ها و برنامه های گوگل مشکل پیدا کردن.
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
سلام دوستان
من گوشی samsung galaxy s4 mini دارم
من بعد از این که یک مقدار باها کار میکنم یهو ریست میشه
لطفا راهنمایم کنید چون پدرم رو در اورده.
تازه ریست factory data هم کردم:9:
رام اصلیه از وقتی رفیقم خریده همینه 4.1.2فک کنمنقل قول:
خوب براش رام نیوده که عوض کنیم چکار کنم؟نقل قول:
شما کاری که دوستمون گفت رو انجام بده... مشکل از یکی از برنامه های گوگل هست. دونه دونه همه رو clear data کن تا خوب شه
گوگل پلی سرویس رو ارتقا دادم بازم میاد.حالا کل برنامهای گوگل رو زدم ببینم مشکل حل میشه یا نه
سلام دوستان
من گوشیم huawei g510 الان چند تا برنامه و بازی رو گوشی نصبه ولی از الان به بعد هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم میگه حافظه پره و منم یکی دو تا برنامه رو پاک میکنم تا نصب شه . من سوالم این جاس که من رمم دو سه گیگ خالی داره . و برنامه ها م تو رم نصب میشه . پس چرا این میگه پره ؟
سلام دوستان
من گوشیم huawei g510 الان چند تا برنامه و بازی رو گوشی نصبه ولی از الان به بعد هر وقت میخوام برنامه ای نصب کنم میگه حافظه پره و منم یکی دو تا برنامه رو پاک میکنم تا نصب شه . من سوالم این جاس که من رمم دو سه گیگ خالی داره . و برنامه ها م تو رم نصب میشه . پس چرا این میگه پره ؟
دوست عزیز اولا که اون رم نیست. رم در واقع جایی ه که برنامه های در حال اجرا داخلش قرار می گیرن.
حافظه برای نصب برنامه ها دو نوعه... یکی حافظه داخلی گوشی و یکی هم مموری کارت اکسترنال. فضای نصب برنامه به صورت پیشفرض حافظه داخلی گوشی هست و ممکنه این فضا پر شده باشه. یه چک بکنید مجدد
آخه من حافظه پیش فرض رو کارت حافظه انتخاب کردمنقل قول:
فکر نمی کنم بصورت دستی بشه انتخاب کرد برنامه ها کجا نصب بشن...برای این کار شما نیاز به اپ هایی مثل app2sd دارید که نیازمند روت بودن گوشی هستننقل قول:
پس اون گزینه مکان ذخیره پیش فرض توی تنظیمات /ذخیره سازی چیه ؟نقل قول:
اینم جواب بدیدنقل قول:
سلام
میشه لطفا تنظیمات جی پی ار اس ایرانسل
برای گوشی Ascend G330D U8825D رو بگید چیه؟
فوریه
ممنون میشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
به گوشی ربطی نداره به
[QUOTE=hamed678;8313250]سلام دوست عزیز
به گوشی ربطی نداره به اپراتور سیم کارتت ربط داره . اپراتورت چیه ؟
ایرانسل...........نقل قول:
به گوشی ربطی نداره به اپراتور سیم کارتت ربط داره . اپراتورت چیه ؟
برای ایرانسل باید کد *555*4*2# رو شماره گیری کنی رمز هم خواست 1234 بزن این فقط تنظیمات رو برات فعال میکنه . میخوای اینترنت بری حتما بسته بخر ارزون تر تموم میشه براتنقل قول:
سلام و عرض ادب به دوستان
گوشی دوستم Huawei Ascend G330D چندین وقته که درحالت بدون استفاده الکی ریست میشه بدون اینکه بهش دستی بخوره ولی در زمان کار با این گوشی اصلا ریست نمیشه!
و اینکه
یه رم چهار دیگه انداخته روش (با اینکه 4 گیگ رم داخلی داره که 2.5 گیگش قابل دسترسیشه) هر فایلی که بلوتوث میکنه یا دانلود میکنه و عکس و فیلمی میگیره مستقیم ریخته میشهرو حافظه جانبیش که 4 گیگ باشه! چطور می تونه از اون 1.5 گیگ حافظه خودش اتفاده کنه؟
ممنون.....
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید.
یه مشکلی تو نصب برنامه Opera Mini گوشی اندرویدی دارم .
من گوشیم سامسونگ مدل Galaxy Mini هست . برنامه رو توگوشی نصب میکنم ولی اجرا نمیشه یعنی موقع installing این ارور رو میده Unble to connect to the internet . please check your settings
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلامنقل قول:
میگه باید اینترنتتو چک کنی . چک کن ببین وصله
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام
دوستان تصویر زیر اسکرین شات از گوشی من هستش (hTc Sensation XE)
حالا هر کاری میکنم نمیتونم این ناتیفیکیشن هایی رو که جلوی اونها فلش کشیدم رو پاک کنم.
اگه میشه کمک کنید.
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گوشی سامسونگ خاموش روشن کنید مموری آسیب میبینه برای جلو گیری از این آسیب چه کاری بایستی انجام داد؟
سلامنقل قول:
از گزینه ی clear که در بالا سمت راست هست استفاده کنید
اگر باز هم پاک نشدند
احتمالا برنامه هایی هستند که نیاز به نت دارند برای ادامه
در نتیجه وای فای رو روشن کنید تا به طور کامل دانلود، اپدیت و ... بشند.
خیلی از برنامه ها بصورت دیفالت روی اینترنال مموری نصب میشننقل قول:
برای همین باید بعد از نصب به اس دی کارت منتقل کنید.
مشکل خودم یادم رفت :n02:
دوستان sd card من مدام هنگ میکنه و گوشیم ریست میشه
بعد که بالا میاد بعضی از فایلایی که روی اس دی کارت هست پاک شدن
و حتی برنامه ها هم غیرفعال شدن
مشکل از کجاست؟
و چه باید کرد؟
مرسی:n16:
دوستان گوشی رفیقم گلکسی S3 هست نرم افزار فارسی داشت گوشیش زبانش فارسی میشد ولی حالا گوشیش خودکار شده انگلیسی و دیگه فارسی هم نمیشه،یه نرم افزار فارسی ساز خوب معرفی میکنید دانلود کنم.ممنون فقط هر چی زودتر بگید بهتره
باسلام و خدا قوت به شما زحمت کشان من گوشی گرندمو با برنامه اودین به 4.2.2 ارتقا دادم که همه چیزش با موفقیت طی شد ولی قفل شبکه شده که توی سایتا که تحقیق کردم گفتن انگار حتما باید با باکس بازش کنم که بردم تعمیراتی رقم بالایی بهم گفت ایا تنها راهش همینه یا میشه با این فریموری که قرار دادید به حالت قبلش برگردونم ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید که شدیدا گیرم با تشکر
سلام من مشکل Wifi دارم،هر از چند دقیقه یه بار وای فای قطع و وصل میشه
چون دارم Clash of Clanes بازی میکنم هی از بازی میپره بیرون اعصابم خورد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندوید 4.1.2 هست،تو خونه 2 تا اینترنت متخلف دارم یکی از مخابرات یکی صبانت با 2 تا مودم مختلف ولی هر دوتاش این مشکلو دارن
کسی این مشکل نداشته؟؟
گوشیتون چیه؟نقل قول:
دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه [IMG]p_20140805_013813[/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان گوشی سامسونگ اس۴ دارم که وقتی صفحه اش رو روشن میکنم یکی از سنسوراش یکسره روشن میمونه تمام تنظیمات سنسوراشم غیر فعال کردم اما هر وقت که با یک دوربین بهش نگاه کنی سنسورش روشنه
گوشیم xperia SPنقل قول:
دوستان سلام نمی دونم سوالمو جای خوبی پرسیدم یا نه اگه جاش مناسب نیست منو ببخشید خلاصه من دیروز یک دستگاه جی3 خریداری کردم که بعد حدودا 4 سال اولین باره که من سراغ اندروید رفتم (چهار سال پیش هم زیاد تجربه نکردمش) به همین علت زیاد باهاش اشنا نیستم و از اونجایی که یه مدت بسار طولانی با ios سروکار داشتم و عادت کردم به بنامه های اورجینال میخواستم یدونم مارکت اندروید کجاست چجوریه؟ ایا گیفت کارتش پیدا میشه؟ آیا باید استورشو هم مثل بازار دانلود و نصب کرد یا پیش فرض روی گوشی هست؟ اخه تنها استوری که روی گوشی من پیش فرض وجود داره یک برنامه هست به نام PLAY STORE نه فروشگاه کاملی به نظر نمیاد اولا که فقط بنامه های رایگان رو نشون من میده (شاید برای اینکه اکانت من موجودی نداره) دوم اینکه گستره نرم افزاریش کم به نظر میاد (مثلا حتی لاین رو من توش پیدا نکردم) سوم اینکه من دو تا بازی از همونجا دانلود کردم که وقتی وارد بازی میشی ارور میه و از بازی میپره بیرون که خب وقتی داری از فروشگاه رسمی به طور اوریجینال خریداری میکنی انتظار همچین مسائلی رو نداری
من کلا زیاد نمیتونم وقت برای پیدا کردن برنامه کرک شده که فکر میکنم باز قابل اپدیت شدن و انلاین بازی کردن رو نداشته بذارم برا همین نیاز به برنامه هایی اوریجینال دارم که دردسر نداشته باشه خواهش میکنم راهنمایی کنید
ممنونم