یعنی از 214 به بعد دیگه میخواد سیمبینو بزاره کنار؟نقل قول:
پس چرا الان مطرح شده؟
Printable View
یعنی از 214 به بعد دیگه میخواد سیمبینو بزاره کنار؟نقل قول:
پس چرا الان مطرح شده؟
خوب دوست عزیز هر شرکتی از قبل سیاست کاریشو مشخص میکنه دیگه!نقل قول:
مثلا میگه تا 2014 سیمبین نمیفروشه چون قرار هست ویندوز فون تولید کنه و تا اون موقع بیشتر فروشش رو ببره رویه ویندوز فون!
سلام به دوستان.... بین گلکسی اس و نوکیا ان8 مشورت دوستان رو قبول کردم و ان 8 رو خریدم .. الان هم از طریق همین گوشی و جی پی ار اس ایرانسل با شما دوستان عزیز در ارتباطم .. ولی کیفیت دوربین در عکاسی پایینه الا ن ایکس 6 رو هم دارم ولی در کمال تعجب روشنایی وکیفیت عکس ایکس 6 بهتره آیا باید تنظیمات خاصی روش انجام بشه ؟ در زمان استفاده از رادیو اف هم وقتی هد فون از طریق جک وصل میکنم پیغام خروج رو میده !!!! یکی به دادم برسه که خداییش داره تو ذوقم میخوره ! راستی تو بندرعباس گوشی ها بدون گارانتیه و من 475000 تومن خریدم .. اصل فنلانده.. جون هرکی دوست دارین زززووود...ززززووووووود. ممنونتونم
ضمن تشکر . به راهنمایی جنابعالی گوش دادم و ان 8 رو خریدم .. ولی درکمال تعجب وقتی عکس گرفتم کیفیتش از ایکس 6 که دارم پایین تره . آیا نیاز به تنظیمات خاصی داره یه مشکل دیگه اینکه وقتی میخوام از رادیو اف ام استفاده کنم تا هد فونو وصل میکنم . پیغام میده به دلیل وصل نموندن هد فون اف ام خاموش میگردد.!!!نقل قول:
475 تومن بدون گارانتی گرفتم البته تو بندر گارانتی نمیدن.. شرمنده محبت کن و راهنمایی کن .. داره اعصابم میریزه به هم .. شوخی کردم همچی درست میشه ... البته با راهنمایی های شما دوستان ...
برچسب رویه لنز رو کندی؟ لنزش تمیزه؟ ممکنه 2تا نمونه عکس یکسان با هردوتا بزارین؟ ممکنه گوشی ایراد داره وگرنه ایکس6 کجا ان8 کجا!نقل قول:
مورد دوم هم تا به حال نه شنیدم نه دیدم.شما اول هدفون رو بزن بعد برو تو رادیو ببین چی میشه
X6؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا بیخیال!
من N97 دارم با 2 تا X6 مقایسه کردم و X6 خیلی آشکارا در عکاسی شکست خورد! یعنی X6 در بین 5 مگاپیکسلی ها چندان حرفی برای گفتن نداره، اون وقت شما میگی از N8 که بزرگترین سنسور رو داره و با دوربین های 14 مگاپیکسلی حرفه ای مقایسه میشه بهتر هست؟
دو احتمال داره بنظر من:
1:گوشی کلا N8 اصل نیست، چون گوشی های بدل چینی که هستند خیلی خیلی مشابه نمونه اصلی هستند و خیلی خیلی سخته تشخیص اینکه کدوم اصلی هست و کدوم بدل!
2: یا لنز کثیف هست و شایدم تنظیمان رو روی ابعاد عکس کوچکتر گذاشتید!
در کل شما دو عکس مشابه از این دو گوشی اینجا قرار بدید تا اساتید بهتر نظر بدن!(سایز اصلی رو بذارید و عکس رو دستکاری نکنید)
نقل قول:بازم تشکر از راهنمایی های دوستان :نقل قول:
به دلیل عجله رفتن به عروسی این اتفاق افتاد.. راهنمایی ها صد در صد درست هستند. وقبل از رجوع به جواب دوستا تو عروسی توسط یکی از N8 دارها حل شد ( جالب اینکه واسه دو سه نفر دیگه هم از دوستان این اتفاق پیش اومده بود که تا مراجعه به فروشنده هم کشیده بود) ... برچسب شفافه روی لنز بود وباعث انعکاس نور وغبار آلود نشون دادن عکسا میشد.:18::18::27:.... همچنین به دلیل تشابه شکلی آیکون فرستنده FM با رادیو ،اون پیغام رو میداد.که حل شد.( فکر کنم از WIRELESS HEADSET استفاده بشه هم راحت تر وهم واسه سلامتی بهتر باشه البت و صد البت از شنیده هاست .. ولی خودم استفاده میکنم و راحت ترم به خصوص برا رانندگی )) بازم ممنون از همهتون..........
ظاهرا قيمت اين گوشي ديگه پايين تر نميخاد بياد الان مدتي هست حدود 500 داره ميچرخه
فکر نکنم دیگه از این بیشتر بخواد افت کنه.نقل قول:
معمولا قیمت ها چند ماه اول افت میکنند و بعد با افزایش و کاهش قیمت ارز قیمتشون بالا پایین میشه!
نقل قول:بازار گوشی در بندر حداقل 30تومن رو قیمت اومده دلیلش هم بالارفتن قیمت درهم اعلام شده البته خرید های جدید ،n8 شده 500 ، گالکسی اس 490 ، x6 شده 300 و اچ تی سی دیزایر اچ دی با نصب برنامه 520 تومن ، 21 خردادنقل قول:
سلام
با توجه به اینکه n8 به صورت mass memory هستش آیا نصب آنتی ویروس الزامی است ؟ اگه بله چه آنتی ویروسی و از کجا؟ البته پکیج جدید نرم افزار پالس موبایل 2011SE رو هم دارم. ولی اکثر (سر و کی) رو میخواد که هر چی کردم نشد دریافت کنم . همه راهنمایی های توی سایت هارو هم رفتم ولی با این ایرانسل سیستم میره تو کما!!!! و APPROVE نمی کنه
سلام
با توجه به اینکه n8 به صورت mass memory هستش آیا نصب آنتی ویروس الزامی است ؟ اگه بله چه آنتی ویروسی و از کجا؟ البته پکیج جدید نرم افزار پالس موبایل 2011SE رو هم دارم. ولی اکثر (سر و کی) رو میخواد که هر چی کردم نشد دریافت کنم . همه راهنمایی های توی سایت هارو هم رفتم ولی با این ایرانسل سیستم میره تو کما!!!! و APPROVE نمی کنه
نقل قول:نقل قول:
سلام
دوست خوبم
سیستم عامل این گوشی جدیده
و هنوز هیچ ویروسی براش نوشته نشده
پس نصب آنتی ویروش اصلا لازم نیست
سلامنقل قول:
من از طرفدار های سرسخت نوکیا هستم و تعصب شدیدی دارم ان73 و ان 82 و n86 و n95 وn96 داشتم الان سه ماهه ان 8 دارم قبول کنید که دوربینش حتی یک درصد هم راضیم نکرد حتی به شفافیت ان 73 هم نیست من 10 ساله تو کار کامپیوتر و موبایلم غیر حرفه ای هم نیستم با تمام تنظیماتش ور رفتم کاور روش رو برداشتم ولی اصلا راضیم نکرد هرکی میگه خلاف اینه یه سری به همه فروم ها بزنه همه حرف منو تائید می کنند فیلم برداریش بی سابقه است حتی دی وی کم هارد دار من هم به پاش نمی رسه اما دوربینش نا امیدم کرد هر دفه بعد از عکس گرفتم مجبورم با نرم افزار های خودش میزان کنتراست و رنگ رو دستکاری کنم تا شادابتر به نظر بیاد ضمناً هر دفعه رو حالت ویوید که رنگ شادابیه می زارم در مرحله بعدی عکس برداری میره رو پیشفرض .من 4 تا دوربین دیجیتال سونی و کانن 6 -8-10-14 مگا پیکسلی دارم باز خدا پدر اون 6 مگا رو بیامرزه ضمناً عکسای موبایل رو با ال سی دی Amoled خودش نگاه نکنید که خوش رنگه ببرید تو کامپیوتر ببینید متوجه می شید هرکی میگه دروغ میگم هنوز تو مکانیسم انکاره نمی خواد واقیعیت رو قبول کنه تعصب بی جا داره یا اصلا ان 8 نداره یا داره ولی اصلا موبایل 5 مگا پیکسلی نوکیا اصلا نداشته تا مقایسه کنه شما فقط دو تا عکس ان 82 رو ببینید یک سرو گردن بالاتر اینه فقط و فقط ، فقط و فقط حححححححححححححجمش 12 مگا هست نه کیفیتش هرکی قبول نداره من ثابت می کنم
ضمناً باید اینو بگم انصافاً در تمامی موارد دیگه بسیار عالی عمل کرده ولی ای کاش می شد ...
نوکيا دوربين N8 را به روز رساني مي کند
به گزارش پايگاه اطلاع رساني GsmAria ، شرکت نوکيا به زودي برنامه به روز رسان براي ارتقاي کارايي دوربين گوشي N8 خود ارائه مي کند. با وجود اينکه گوشي مذکور با دوربين 12مگاپيکسل وارد بازار شد اما به نظر مي رسد هنوز هم فضايي براي ارتقاي قابليتهاي آن وجود دارد. از جمله قابليتهايي که با اين به روز رساني امکان پذير مي شود مي توان قابليت زوم خودکار ممتد را نام برد که در حال حاضر از طريق -- کردن در N8 امکان پذير مي شود هرچند نرم افزارهايي نيز مخصوص اين کار در OVi Store نوکيا وجود دارند.
با ارائه اين به روز رساني کاربران نيازي به نصب برنامه هاي جانبي نخواهند داشت. با وجود اينکه نوکيا تاريخ دقيقي براي عرضه اين به روز رساني اعلام نکرده اما خبرهاي غير رسمي حاکي از آن است که در ابتدا براي برخورداري از اين به روز رساني بايد سيستم عامل سيمبين 3 اين گوشي به نسخه سيمبين Anna ارتقا يابد.
نقل قول:
اینا همه درست
الن همه منتظر آنا هستن
اون مشخص نیست کی میاد
وگرنه خودمون میدونیم که آنا که بیاد کلی تغییر ایجاد میشه
از دوستان کسی نوکیا play to رو نصب کرده؟
عزیز من تعصبی روی نوکیا ندارم، یعنی داشتم ولی دیگه ندارم و گوشی خودم هم حالا گالاکسی اس هست!نقل قول:
ولی دوستمون گفتند که "کیفیت دوربین N8 از X6 کمتر هست"، منم گفتم X6 خودش به هیچ عنوان کیفیت قابل قبولی نداره، و نمیوتنه از N8 بهتر بوده باشه!
در بین 5 مگاپیکسلی های نوکیا N82 و N95 بنظر من بهترین دوربین و لنز هارو داشند(البته N95 فلاشش ضعیف بود). N97 بهترین 5 مگاپیکسلی نیست، ولی برید به کلوپ X6 و عکسی که برای مقایسه گذاشتم رو ببینید!
همچین دوربینی رو گفتم که نمیتونه از N8 برتر باشه. و اگر تعصبی روی نوکیا و N8 داشتم نمیرفتم گلاکسی اس بخرم!
نوکیا چرا به این روز افتاده؟
آخرین پست مال 4 روز پیش هست، تازه اونم خودم زدم!
یه زمانی هر ساعت 7 8 تا پست ارسال میشد اینجا!:41:
نکته مهم این که نوکیا بعد از چند سال که همیشه حسابی عکسارو دستکاری می کرد، این بار با کمترین دستکاری عکسها رو تحویل کاربر می ده به همین خاطره که به نظر می رسه رنگاش خوب نیستند، حتی اگه تو دوربینهای رده حرفه ای تر نگاه کنید، بهترین دوربینها اونایی هستند که رنگو واقعی بدن. دوربینهایی که رنگو قشنگتر می دن به این خاطره که رنگها رو اشباع می کنن وگرنه حتی شما توی طبیعت هم خیلی از رنگها را مثل دوربینها نمی بینید. اشباع کردن رنگ باعث قشنگی عکس می شه اما باعث از دست دادن مقداری جزئیات میشه و بعدا اگه بخواهید با کامپیوتر تغییراتی روی عکس بدین این جزئیات از دست رفته می تونن باعث مشکل بشن، به خصوص که عکسها با فرمت JPEG ذخیره می شن که یک فرمت Lossy هستش و با کوچکترین تغییر جزئیات رو از دست می ده. اگه عکسهای دوربینهای حرفه ای رو ببینید، با فرمت RAW گرفته می شن که هیچ تغییری توسط دوربین روی اون انجام نمیشه تا هیچ جزئیاتی از دست نره، عکاس بعداً با اضافه کردن جزئیات رنگ می تونه توی هر شرایطی کمترین جزئیات رو از دست بده.نقل قول:
به علاوه اگه کیفیت عکس N8 رو توی شب ببینید می بینید که تا حد امکان نویزها رو کم نکرده چون کم کردن نویز هم باعث ایجاد رنگهای مصنوعی میشه و جزئیات رو از بین می بره.
من خودم کاربر موتورولا هستم و علاقه ای به نوکیا ندارم، اما همسرم داره و عکسهایی که میگیره مثل یه دوربین عکاسی نیمه حرفه ایه و کمترین دستکاری روی عکس رو داره وبه کاربر اجازه می ده با نرم افزار داخلیش رنگهای عکس را بهتر کنه.
کسی تو این تاپیک نیست جواب بده.صدبار یه درخواست کمک دادم.همه غرق پول و معامله گوشی شدن!؟
اقا ما یه دکل وایرلس توحیاط زدیم و داریم به ملت اینترنت (یوزر نیم پسورد) ماهیانه میدیم.حالا واسه اینکه با گوشی ان8 خودم بتونم به اینترنت وصل شم باید یه جایی این یوزر نیم پسورد رو وارد کنم.در اصل به آنتن وایرلس وصل میشم ولی واسه اینترنت داشتن باید یوزر نیم پسورد وارد کنم.کسی میدونه کجای گوشی باید وارد کنم یا برنامه خاصی داره؟(نوع کانکشن pppoe هست.)
کسی نیست یه کمکی کنه کارم بدجور گیره
سلام
اگه بی سیمه کاری نداره که فقط کافیه تو settings / connectivity / WLAN /جستجو کنی وقتی رمز وایرلس تو بدی اجازه دسترسی به اینترت داری . .
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
سلام
از دوستان کسی نرم افزار Advanced Call Manager2.78 را ساین شده و کرک شده و فولشو داره واسه symbian^3؟
یا اگه تاپیک شو دارن معرفی کنن ممنون می شم ..
اين گوشي فيلم هاي بالاي 2 گيگ رو مي تونه پخش كنه پسوند و كدك فرقي نداره چي باشه
با سلام خدمت همه ی اعضای فروم:20:
من 2سال ان73 داشتم و ازش خیلی راضی بودم، 2سال و 4 ماه که تا حالا میشه هم ان96 دارم و تقریبا راضی بودم، ولی خب یواش یواش عمرش داره تموم میشه و دنبال گوشی جدید هستم.
می خواستم این دفعه از فضای سیمبین بیام بیرون و برم تو خط ویندوز یا آندروید که گوشی ان8 و قابلیتاش جلومو گرفت!
گفتم حالا این دفعه هم با سیمبین سر کنم و ایشالا دفعه بعد یه سیستم عامل دیگه، آخه نرم افزار زیاد نصب می کنم ودوست دارم سرو کله زدن با اونارو!
الان 2تا سوال دارم:
1.اگه این گوشی رو بخرم، بعدا پشیمون نمیشم که چرا همون htc رو که خواستم تجربش کنم و تو همین رنج قیمت بود نگرفتم؟ چون تحقیق کردم و خوشم اومده فکر نکنم پشیمون بشم.
( البته جوابتون از همین الان مشخصه چیه دیگه، بالاخره اینجا کلوپ همین گوشیه و معمولا حرفا تعصبی زده میشه و میگین عالیه!)
2.سوال مهم ترم اینه که من تو شمال زندگی می کنم و شهرمون معمولا از نظر گوشی و سیستم و این چیزا خیلی فعاله!
قیمت گوشی هم خیلی زیاد با تهران تفاوت نداره
خواستم بپرسم اگه ان8 رو با گارانتی از همینجا بگیرم بهتره یا می ارزه که از تهران و علائدین بگیرم؟
چون الانا خیلی بحث سر تقلبی بودن گوشی ها هست و میخوام از اصلی بودنش مطمئن بشم و برام حسابی کار کنه!
راستی یه چیز دیگه، اینجا قیمت با گارانتیش مثلا 530 تومنه، ولی از یکی شنیدم اینا اصل نیستن و اصلیش بعضی جاهای محدود تهران دارن که حدود 650 تومنه، این حرف راسته؟
ممــــــــــــــــــــنون !:46:
یه جورایی باید گفت به خودتون مربوطه، به عنوان مثال من خودم برای سخته که بخوام از سیمبین استفاده کنم و یه جورایی در برابر اندروید احساس خفگی بهم دست می ده. اما برعکس برای همسرم استفاده از اندرویدی سخته و سیمبیان بهتره. اگه میخواید نرم افزارهای به روز و جدیدی رو نصب کنید و یه سیستم عامل با سبک جدید داشته باشید، یه اندرویدی بهتره، وگرنه خدایش اگر دوربین، فیلم برداری، امکانات براتون مهمه، N8.نقل قول:
هفته پیش 488 فنلاندی برای یکی گرفتم. با گارانتیش بود 510 ولی گارانتی دارش ساخت چینه.
عزیز سیمبین عمرش تموم شده، باید برید دنبال سیستم عامل های جدیدتر!مخصوصا اینکه هر 2 3 سال یکبار گوشی عوض می کنید و بعدها با پشتیبانیش به مشکل میخورید!نقل قول:
من تا 1 ماه پیش حدود 5 6 سالی بود انواع گوشی های سیمبین استفاده میکردم، از n73 و n95 گرفته تا N97 و x6 و ...
حالا اندروید دارم،(گالاکسی اس) واقعا احساس گوشی هوشمند بهم دست میده!
مثلا خیلی جالب بود وقتی دیدم میزان دسیبل امواج مخابراتی رو نشون میداد! یا ادرس مک کارت شبکه! مهم تر از همه اینکه خیلی راحت میشه رامش رو عوض کرد(صد ها برابر راحتر از سیمبین)، تعداد نرم افزار براش فوقولاده هست زیاد هست!
من 100% که هیچ 500% توصیه میکنم اندروید بگیری، حالا اندروید هم نگرفتی نگیر، حداقل سیمبین نگیر! برو سمت وین فون7/ios/میگو یا یه همچین چیزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بنظر من باز بهترینشون اندروید هست
سلام
دوستان ان 8 میتونه ام کی وی 720 رو بدون لگ و روان پخش کنه ؟ (حالا با برنامه یا بدون برنامه) ؟
سی 7 هم به همین صورته؟؟؟
با خود گوشی با بعضی از mkv ها مشکل دارهنقل قول:
ولی با برنامه کامل و بدون لگ پخش میکنه
یعنی همه ام کی وی ها و فورمت های با رزولوشن زیر 720 رو میتونه روان و راحت اجرا کنه (با برنامه)
از زیرنویس هم پشتیبانی میکنه؟
سی 7 هم به همین صورته؟
بعضی از mkv ها رو میتونه پخش کنه ولی همه رو نهنقل قول:
mkv یکی از فرمت هاییه که باهاش مشکل داره:31:
و اگه از فرمتش پشتیبانی کنه و بالاتر 1280*720 نباشه به راحتی اجرا میشه
و اصلا نگران لگ نباشین چون ویدئو هایی که خودش ظبط میکنه بیت ریت 1.2MB/s دارن
و تا بیت ریت خیلی بالاتر هم من لگ ندیدم
و زیرنویس هم میگن اجرا میشه ولی من نتونستم اجرا کنم. اگه یکی جواب من هم بده ممنون میشم!!
C7 هم فقط تو دوربین با ان8 فرق داره و از نظر نرم افزاری حتی در بعضی موارد ازش سریعتر هم هست:27:
دوستان چجوری میتونم اس ام اس های موجود در اینترنت رو به گوشیم انتقال بدم و در صندوق draft ذخیرشون کنم؟ هر کاری کردم از این ovi suite سر درنیوردم
ان گوشی میتونه روتر وایفای هم بشه؟؟؟؟
بلهنقل قول:
البته با استفاده از این نرم افزار
Joikusoft JoikuSpot Premium v3092
کد:http://www.4shared.com/file/Vl0oaTtl/JoikusoftJoikuSpotPremiumv3092.htm
[QUOTE=D_A_V_I_D;6220866]با سلام خدمت همه ی اعضای فروم:20:
من 2سال ان73 داشتم و ازش خیلی راضی بودم، 2سال و 4 ماه که تا حالا میشه هم ان96 دارم و تقریبا راضی بودم، ولی خب یواش یواش عمرش داره تموم میشه و دنبال گوشی جدید هستم.
می خواستم این دفعه از فضای سیمبین بیام بیرون و برم تو خط ویندوز یا آندروید که گوشی ان8 و قابلیتاش جلومو گرفت!
گفتم حالا این دفعه هم با سیمبین سر کنم و ایشالا دفعه بعد یه سیستم عامل دیگه، آخه نرم افزار زیاد نصب می کنم ودوست دارم سرو کله زدن با اونارو!
الان 2تا سوال دارم:
1.اگه این گوشی رو بخرم، بعدا پشیمون نمیشم که چرا همون htc رو که خواستم تجربش کنم و تو همین رنج قیمت بود نگرفتم؟ چون تحقیق کردم و خوشم اومده فکر نکنم پشیمون بشم.
( البته جوابتون از همین الان مشخصه چیه دیگه، بالاخره اینجا کلوپ همین گوشیه و معمولا حرفا تعصبی زده میشه و میگین عالیه!)
2.سوال مهم ترم اینه که من تو شمال زندگی می کنم و شهرمون معمولا از نظر گوشی و سیستم و این چیزا خیلی فعاله!
قیمت گوشی هم خیلی زیاد با تهران تفاوت نداره
خواستم بپرسم اگه ان8 رو با گارانتی از همینجا بگیرم بهتره یا می ارزه که از تهران و علائدین بگیرم؟
چون الانا خیلی بحث سر تقلبی بودن گوشی ها هست و میخوام از اصلی بودنش مطمئن بشم و برام حسابی کار کنه!
راستی یه چیز دیگه، اینجا قیمت با گارانتیش مثلا 530 تومنه، ولی از یکی شنیدم اینا اصل نیستن و اصلیش بعضی جاهای محدود تهران دارن که حدود 650 تومنه، این حرف راسته؟
ممــــــــــــــــــــنون !:46:[/QUOT
سلام دوست عزیز
بندر عباس که به این راحتی گوشی از اون ور میاد . بدون گارانتی 580 تا 590 تومنه چطو شده تو شمال با گارانتی ان 8 رو میدن 520 !!!!
تقلبی کپی زده عین اصل . از دوستان پرسیدم بین 100 تا 150 تومنه اونم فت و فراوون ... خلاصه اینکه حواست باشه... با چارتا عکس گرفتن فوری متوجه میشی که اصل نیست آخه کیفیت ها خیلی با هم فرق دارن...
QUOTE]نقل قول:
590؟
عزیز اگه میخوای آدرس بده با گارانتی 508 بدون گارانتی 485 سفارش بدم بیاد دم درتون!
دوستات آیا این قضیه درسته که این گوشی زیاد هنگ میکنه؟ حقیقتش دارم روی خریدش تحقیق میکنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. آیا واقعا" از گوشیتون راضی هستید و خریدش رو توصیه میکنید؟
ممنونم
من که الان حدود 6 الی 7 ماهه که خریدم تا الان گوشیم هنگ نکرده.
قابل توجه این ابر غول دنیای گوشی
این غول گاهی گیج میشه و نمی دونم حواسش به کجا میره یا آدم شک میکنه که داره چیکار میکنه
من نمی دونم اسمش را هنگ بذارم یا جاسوسی یا دست انداختن صاحبش!!!!!!!!!!
:10:
سلام دوستان
من تازه دیروز این گوش رو خریدم490
ولی هنوز هیچی نشده چند مشگل داره!
اینترنت نمیره! یعنی میگه (صفحه یافت نشد ادرس وب را بررسی کنید!)
هندفریش رو خودش کار نمیکنه!(در حالی که هندفری گوشی n95 روش کار میکنه مال خودشم رو n95!)
در ضمن اگه ممکنه کلید سه دکمه ریستش رو لطف کنید بگید چیه؟!
خیلی ممنون پیشاپیش!
در مورد اینکه اینترنت نمی ره:تنظیماتش نادرسته.شما تنظیماتو از ایرانسل یا سایت همراه اول بگیر مشکلت حله.نقل قول:
در مورد هندزفریش:دقت کنید که جکش کاملا درون دستگاه قرار گرفته باشه.یعنی وقتی جک هندزفریشو در دستگاه قرار میدین تا ته فشار بدین تا جا افتادنشو حس کنید.