همه رو خنثی می کنه ؟ :31:نقل قول:
Printable View
همه رو خنثی می کنه ؟ :31:نقل قول:
این که ماه آینده میاد ، همه کاراکتر ها رو توی خودش داره یا کد میده بری از لایو بگیری ؟
مگه جا میشن اینا توی یه دی وی دی !؟
حجمشون خیلی کمه سر جمع شاید 400 مگابایت هم نشه . فکر کنم همشون داره احتیاج به کد دادن نیست .نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
نه منظورم اینه که شما یه سری کمبو میزنید و حتی اگه حریف بلاک هم کرده باشه نزدیک 20 درصد از هلتش میره :31:نقل قول:
واسه نصبش باید اینکارو کردنقل قول:
من دانلود کردم اما باهاش بازی نمیکنم . Rain رو به بقیه ترجیح میدم. بعدش کنشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته میدونم اسکارلت یه بلاک استرینگ خیلی خفن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی وقتی شما یک سری از حرکات و کمبوهارو پش سر هم میزنین حریف هیچ کاری جز بلاک کردن نمیتونه انجام بده .
Just replace PS3TOC.TXT (USRDIR\) and COALESCED.INI (USRDIR\CONFIG\)
ولی اونی که من دان کردم توش چنین فایلهایی نبود ممنون میشم یکی از بچه ها بذاره حجمی هم نداره............!!!!!!!تو نت هم پیدا نکردم بازم ممنون
چی شد پس..................... یکی نیست به ما کمک کنه ..............................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش:
چیز خیلی شاخی خواستم ................کسی دیگه از اینطرفا هم رد نمیشه:31:
دوستان برای آخزین بار میگمااااااااا
یکی یه مددی برسونه.................!!!!!!!!!!!!!!
ببین لینک زیر بدردت میخوره .نقل قول:
من ایکس باکس دارم نمیتونم کمک بیشتری کنم بهت.
توی کامنتهای سایت زیر لینک دانلود گذاشتن :
کد:http://www.ps3news.com/ps3-guides-tutorials/guide-to-unlock-all-mortal-kombat-ps3-dlc-klassic-characters/page-2/
خوب MK:Kamplete edition هم واسه 28 Feb میاد . همراه با همه DLC ها + Mortal Kombat: Songs Inspired by the Warriors album + فیلم 1995 Mortal Kombat که باید دانلود بشن از مارکت .
اینم بیشترین درصد کمبوهای همه کارکترها در وسط تصویر و گوشه تصویر .
البته این کمبوها مربوط به پتچ آخر هستش :31:
کد:http://testyourmight.com/forum/content.php?2472-MK9-Biggest-Wall-Mid-Screen-Combos-for-Every-Character-No-X-Ray-by-Check4900
هیچ نسخه ای ازین بازی قرار نیست واسه پی سی بیاد؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
نه..................نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در گفتگویی که Ed Boon (خالق مورتال کامبت) با Sid Shuman (سردبیر سابق GamePro) در توییتر داشتند در رابطه با D.I.C.E 2012 بحث می کردند. همه طرفدار های سبک Fighting امیدوار بودند تا Boon در سال 2011 سری جدید Mortal Kombat را مجددا راه اندازی کند. واسه اونایی که نمی دانند مخفف DICE چیست (Design, Innovate, Communicate, Entertain). تصویری که در پایین مشاهده می کنید، مکالمه ای توسط Boon در توییترش است به همه نشان می دهد که Mortal Kombat 10 دیر یا زود ساخته می شود. البته شاید به طور قطعی MK تایید نشده باشد، اما استودیو NetherRealm به فکر آن است. شاید شما فکر کنید که بله، معلوم است که این بازی به سوی سبک جدیدی می رود، اما این امر نمی تواند به موفقیت عنوان قبلی برسد. به هر حال او در توییتر خود می گوید کار هایی که در حال حاضر انجام می دهم:"حدس و گمان است". من بر روی صندلی ام نشستم و مشتاقانه منتظر دیدن خبر هایی بیشتری در مورد MK جدید هستم. آیا واقعا Mortal Kombat 10 در راه است؟ یا فقط استاد MK ما را پیچانده؟!
منبع:
پس جدیدش میاد ؟
بعد از گذشت یک شب این خبر از سایت testyourmight.com پاک شد . و گفته شده فقط یه شایعه از طرف اد بون بوده. و هنوز تائید نشده .
این فیتالیتی های اسکورپین و چند تای دیگه که ازاد نیست و باید dlc نصب داشته باشیم رو چطوری میشه ازاد کرد.؟
کلا چیز جدیدی میشه به بازی اضافه کرد؟(لباسی یا فیتالیتی ای یا ......)
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط واسه PS3 های -- شده میشه نصب کرد .......البته اگه نخوای بخری از PSNنقل قول:
به صورت PKG هستن و باید با توجه به ریجین بازی( نه دستگاه) دانلود کنی ..........چون نمیاره اگه به غیراون باشه ...................
دوستان من اين فيلم ها را از اپارات اوردم اگه خواستيد مي تونيد بريد اون جا هر چه فيلم بخواي اونجا است اين هم لينكش
اين هم فيلم فيتاليتي هاي گشنگه كاراكتر هاي مورتال كومبت و با x-ray
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم چند فيلم خنده دار مورتال كومبت حتما نگاه كنيد
سلام دوستان عزیز
سوالی از شما داشتم خبری دیدم مبنی بر بر انتشار بازی Mortal Kombat 9/2011 که بر روی نسخه کامپیوتر آمده این یک شایعه است US Release Date : Apr-19-2011 لطفا اگر شما هم اینو شنیدید این خبر رو تایید کنید چون به تازگی یک نظر سنجی شده بود و یک طوماری هم برای انتشار این بازی بر روی نسخه کامپیونری جمع آوری شده بود
با سپاس فراوان :40:
بچه ها لیست کامل کامل فیتالیتی ها رو کسی داره برام بذاره؟
یعنی با این لیست من دیگه کاراکتری رو نبینم فیتالیتیه علامت سوال داشته باشه:31:
نقل قول:
اینو من قبلا برا خودم درست کرده بودم:
کد:http://www.rodfile.com/3ts4sneasecv/kombat_9_ALL_FATALITIES_AMIN_GAMENET.rar.html
آقا من حوصله ندارم 175 صفحه رو بخونم :31:
یکی بگه ببینم این مرتال کمبت 9 واسه pc هست دانلود کنم یا نه ؟
نه برا pc نیست..نقل قول:
یا قمر بنی هاشم!!!:18::18::18:نقل قول:
پس حالا چیکار کنیم ما ؟؟؟؟:18:
یعنی کسی تو اینترنت هکی چیزی نکرده این لامصب رو با این گرافیکش:18:
یعنی با emulator یا یه کوفتی چیزی اجراش نمیشه کرد؟:18:
این همه کمبت با گرافیک پایین بازی کردیم که حالا اینجوری جوابمونو بدن؟:18::18::18::18:
لااقل اسکرین شاتش رو نمیزاشتید تو کف نمونیم دیگه:45:
امیدوارم در اقدامی تلافی جویانه اگر مورتال کومبات10 اومد فقط فقط فقط واسه PC باشه:19:
سلام دوستان .من همين شنبه رفتم بازي بخرم بازي مورتال كومبت كامل رو ديدم و خريدم توش همون مورتال كمبت 9 است ولي اون 4 تا تريلر همون كنشي -رين ... هستن و لباس كلاسيك ادما توش هست.و لازم نيست برم لايو و بخرم .چون تو اون سي دي ها ذخيره كردن.انصافا فيتاليتي هاي اسكارلت اصلا زيبا نيست.
سلام بچه ها راستش من این سوالو 2 بار اینجا کردم و هر 2 بار یادم رفته و نمیتونم این همه صفحه رو بخونم ببینم بچه ها چی جواب دادن خواهشا یه کمبت باز حرفه ای جواب بده
اول اینکه این لباس های کلاسیک MK3 و MK2 و MK1 رو همه ی کاراکتر ها دارن؟ الان من خودمم نمیدونم از کجا اما بعضی از کاراکترام این لباس ها رو دارن ! مثل ساب زرو و اسکورپین و کیتانا که 3 تا لباس داره ! اما مثلا لیو کن و کونلاو و اینا ندارن همون custome 2 رو فقط دارن . میخواستم ببینم این لباس ها رو باید به طریق خاصی از بازی به دست آورد؟اگه اینجوریه که نحوه ی بدست آوردنشونو بگید . اگرم از طریق DLC اینا اضافه شدن بگین که دانلود کنم . اول از همه لطفا بگین همشون این لباس ها رو دارن یا نه بستگی به کاراکتر داره که چند تا لباس داشته باشه
دوم اینکه من کاراکترام 2 تا فیتالیتی دارن اون سومیش رو چجوری گیر بیارم ؟توی سایت خاصی باید برم که تمام رمزارو نوشته باشه؟اگه سراغ دارید که آدرس بدید اگه نه که بگید چجوری سومین فیتالیتی هم فعال کنم
و سوم اینکه توی PSvita همین بازی مورتال کمبت فایتینگ کلاسیک داشت . میخواستم ببینم اینجا هم داره و باید کار خاصی کنیم تا فعال شه یا حتی DLC داره یا اینکه نه کلا فایتینگ کلاسیک نداره
ممون میشم یه کمبت باز حرفه ای این 3 تارو کامل واسم توضیح بده:40:
شما در امید اقدام تلافی جویانت بمون چون این سری فایتینگ ها کلا انحصاری نمیشه بخواد هم بشه برای Pc نمیشه حالا اگه باز بخواد هم بشه اصلا نمیشه اینجور فایتینگ ها امکان نداره واسه PC ریلیز شننقل قول:
salamنقل قول:
15 تا شخصیت لباس جدید دارن
الان dlc بازی بصورت دیسک تو بازار هست میتونی تهیه کنی.mk komplete eddition
فیتالیتی سوم کاراکترها هم یه سرچ کنی پیدا میشه
psvita براش چند تا مد اضاف کردند که تو نسخه کنسولیش نیست.فرق دارن با هم یه ذره.(البته خودم ویتا ندارم ولی دموهایی که ازش دیدم فهمیدم که با هم فرق دارن-مثلا تو ویتا باید خونهای پاشیده شده به صفحه رو با دستت پاک کنی و ....)
چی میشد مثل نسخه ی trilogy یه brutality هم میذاشتن واسه این سری کمبت:41:
یادش بخیر من یادمه یه کد داشت میرفتی تو option اینارو با هم نگه میداشتی R2 R1 L2 L1 مربع فلش بالا . بعد اون علامت سواله باز میشد میرفتی فیتالیتی ها و بروتالیتی ها رو فعال میکردی
یه مربع که میزدی بروتالیتی میزد
یادمه با فامیلامون که بازی میکردم واسه دسته یک رو که خودم بودم فعال میکردم موقع فینیشم یواشکی یه مربع میزدم بعد اتوماتیک خودش بروتالیتی میکرد من الکی هی دکمه ها رو فشار میدادم و دسته رو تکون میدادم و ... همه کپ میکردن میگفتن چجوری اینکارو کردی؟میگفتم نمیشه دیگه قلق داره :31:
آقا این Bability ها رو چجوری باید زد؟
هر چی میزنم عمل نمیکنه !
تو نسخه komplate لباسه کمبت 3 واسه اسکورپین iهست؟!قبلا یکی از بچه ها گفت که نیستش
و اینکه تو منوی ladder همون 10 کاراکتر مبارزه میکنی یا بیشتر شده؟!منظورم تو نسخه komplate
باید از فاصله نسبتا دورتر بزنینقل قول:
مطمئنی؟تا اون عقب عقبم رفتم آخه نشد :31:نقل قول:
نه تا آخر نباید بری!کمی دور تر از وسطه صحنه یا همون وسط
خب با بقیه کاراکترهام تست کن بالاخره یکی جواب میده و میتونی با همون ماله بقیرو هم ببینی
نه یعنی میگم یه سانت یه سانت هم امتحان میکنم تا عقب میرم اما کار نمیکنه نمیدونم ایراد از چیه :41:
راستی DLC ها رو گرفتم
این Kenshi رو خیلی قوی ساختنا
تا اونجای که یادم مونده باید تا اخر راند دفاع نکنی اون موقع عمل میکنه کلا دفاع کردن رو حذف کن فکر کنم عمل کنهنقل قول:
درباره اسکورپین هم من تمام DLC ها و لباس ها رو گفتم لباس MK3 نداره .نقل قول:
============
حامد فکر کنم اینم امتحان کرده باشم ولی بازم میرم بهت خبر میدم
سلام .اگه بخواهی Bability بزنی یک بار به عقب بپری حله .بعد فقت باید کد رو بزنی.
من همیشه با اسکورپین می زنم اخه اسونه .
سلام .
تواین دیسک های جدید اگه بری تو 2 نفری می تونی لدر را 2 نفری با دوست بری .
سلام.
این دیگه کیه تازه اومده فکر کنم . انگار تریلر جدید مورتال کومبت.
[[IMG]www.deviantart.com/download/246882379/mortal_kombat_dlc_ash_williams_by_ultimate_savage-d42zjnv.jpg[/IMG]