بار اول رو ميتوني از v پي n استفاده کني تا نصب بشهنقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
هادي جان از منو ستينگ برو language & keyboard بعد از select language بزار روي فارسينقل قول:
بار اول رو ميتوني از v پي n استفاده کني تا نصب بشهنقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
هادي جان از منو ستينگ برو language & keyboard بعد از select language بزار روي فارسينقل قول:
وفا جان مشکل شما چیه ؟ بگو شاید بتونیم کمکت کنیم .نقل قول:
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
مال من فارسی یا پرشین نداره ! عربی رو داره .نقل قول:
شاید از شما نسخه جدیدتر باشه ؟! که فارسی تو لیستش هست .
من از نسخه rc0 استفاده ميکنم
وای . یعنی دوباره برم تو کار دانلود و عبور از فیلترینگ و سرعت پایین و ...نقل قول:
حالا غیز ار فارسی چیز دیگه ای اضافه شده یا نه ؟ اگر نه که همین خوبه .
بابا من یه درخواست back up کردم
چرا جواب نمیدیددد بچه ها ! کارم لنگه backup هستش ! میخوام از اس ام اسام فقط بکاب بگیرم
خواهشن یه مسلمون پیدا جوابم رو بده:19:
نقل قول:
عزيز برادر بنده كه توي صفحه 175 جواب شما رو دادم اينهم لينكش ...
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=137017
با برنامه GO SMS pro ميتونيد بك بگيريد....نقل قول:
سلام ممنون..نقل قول:
مشكل از اينجا شروع شد كه خواستم با برنامه آپداتر موتورولا گوشيم رو به 2.2.2 آپ كنم...يك بار با گوشي كانكت شد و آپديتي برام مشخص نكرد...گفتن گوشي نبايد روت باشه.آنروتش كردم ديگه گوشيم با آپداتر كانكت نشد.دوباره روتش كردم نشد.با ركاوري رام اوليه رو كه بك گرفته بودم رستور كردم نشد.فكتوري ريست كردم نشد....نشد كه نشد كه نشد..نميدونم چه مرگش شده...آپداتر رو هم دوباره نصب كردم گوشي با سيستم كانكت ميشه و حتي با برنامه هاي خود موتو و SuperOneClick كانكت ميشه ولي نميدونم چرا با اين آپداتر مچ نميشه...
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
من اپرا 6 رو روي گوشيم دارم ولي الان جواب نميده....قبلا با واي فاي كانكت ميشدم و ازش استفاده ميكردم ولي الان ديگه نميشه و توي سرچ گير ميكنه....فكر نميكنم ديگه جواب بده.نقل قول:
اضافه بر روشهایی که دوستان اشاره کردند با نصب نرم افزار 91PC SUIT FOR ANDROID میتونید از تمام بخشهای گوشی روی کامپیتر back up بگیرید و restore کنیدنقل قول:
وفا خان مشکل از mtp usb device مموریو درارین بعد وصل کنید شاید بشه...البته برا منم همین مشکل رو داره یجا خوندم نوشته بود مموریو دربیارین تا mtp usb device ارور نده ولی من اینکارم کردم مرحله اولش روشن میشه ولی باز نمیشناسه یه بارم شما امتحان کن...
راستی اگه کسی میدونه mtp usb device دقیقا چیه یه توضیحی بده.؟؟
دقیقا منم همینو دیدم، یعنی وقتی از روی رام 2.2x میبری به cm7 فرق میکنه تا اینکه از 2.2y ببری به cm7 البته فکر میکردم اگه بگم یکم خنده دار باشه ولی جالب ومنطقی میتونه باشه (مثال: باید توی سیناژن برای برطرف شدن پرش آنتن، همون آنتن 2.2 قبلیش رو فعال کرد! پس ربط داره به هم) ولی پیشنهادی ندارم واسه اینکه کدوم رام واسه زیر سیناژن بهتره. کسی با این 2.2 رسمی که جدیدا اومده امتحان کرده؟ یعنی این 2.2 رو روت کنین و cm7 بهش تزریق کنین؟نقل قول:
من از sprite backup استفاده میکنمنقل قول:
وقتی وارد برنامه میشی برات تفکیک میکنه که از کجا ها میخوای بکاپ بگیری که شامل:
application settings
bookmarks
calender
call log
contacts
masseges
multimedia & massegs
music
photos
system settings
video
اینها میشه و هرکدوم تیک مارک داره و میتونی هرجا رو که نمیخوای غیر فعال کنی (واسه اینکه حجم بکاپی که میگیری بیخودی زیاد نشه) البته برنامه هایی که بچه ها گفتن هم خوبه. همه رو بگیر باهاشون کار کن بعد خودت میاد دستت و یکی رو انتخاب میکنی دیگه :10:
Multi Time Programmabl usb deviceنقل قول:
حافظه هاي قابل برنامه ريزي در قالب هاي مختلفي ارائه مي شوند نظير:
ISP (In-System Programmable)
IAP (In-Application Programmable)
OTP (One Time Programmable)
MTP (Multi Time Programmable)
منبع:خیلی فنی بود زیاد سر در نیاوردم که خلاصه شو بگم :46:کد:http://www.daneshju.ir/forum/sitemap/t-38847.html
من دقیق نفهمیدم شما چطور میخواستی گوشیت رو به 2.2.2 آپدیت کنی !؟ آپدیت کردن که خیلی راحته .نقل قول:
برنامه آپداتر دیگه چیه ؟
شما اگر یو اس بی درایور موتورولا رو نصب کرده باشی به راحتی میتونی با برنامه rsd lite رام جدید رسمی 2.2 رو فلش بزنی . ربطی هم به روت یا آنروت بودن نداره .
فکر کنم منظورش آپدیتر باشه...نقل قول:
همون آپدیتر رو هم تا حالا نشنیدم ! این برنامه هاا چیه از کجا میارین :31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://direct.motorola.com/ENG/SoftwareUpdateSelect.asp?country=AME&language=ENG&web_page_name=SUPPORT
سلام دوستان
من مي خواستم يه گوشي دفي بگيرم.
ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو موقع خريد بايد در نظر بگيرم؟
از نظر سخت افزاري و نرم افزاري بگين لطفا.
باید روی جعبه نوشته باشه motorola defy خوب دقت کن به این موضوع :10:نقل قول:
:31: این که شوخی بود ولی یه سری چیزا هست که بچه توی صفحه های قبل بهش اشاره کردن و به درد خورد واسه من وقت خرید (حداقل کار بردش اینه که یارو فکر میکنه شما بیشتر از اون بارتونه و سعی در انداختن و گرون فروشی نمیکنه)
- باطری اصلی دیفای بغل اون قسمت فلزی که به گوشی متصل میشه یه سوراخ گرد به قطر 2 میلیمتر داره که نمونه تقلبی باطری دیفای این رو نداره
- دوربینش رو روشن کن و دستت رو بذار جلوی لنز، باید کاملا صفحه گوشی سیاه بشه و اگر نقطه یا نقطه های سفید رنگ دیدی یعنی همونجایی که نقطه سفید میبینی پیکسل ش سوخته
- از توی منوی setting/language&keybord میتونی چک کنی ببینی گوشی که داری میخری فارسی فابریک واسه اس ام اس و وبگردی داره یا نه (البته اگر نداشت چیزی رو از دست ندادی آخه تا اونجایی که میدونم مال 80% بچه های فروم از اول نداشت و با آپدیت رام اصلی یا رام های دیگه که زدن کلا این مشکل حل شد. حتی توی چند صفحه قبل هم دوستان واسه تعویض فنت فارسی هم توضیحاتی دادن که میتونی بری ببینی)
- مسلما گوشی همه made in china هست ولی اگر برچسب پشت باطری رو یه جوری بگیری که نور رو به چشمت بازتاب کنه دیگه نمیتونی نوشته ها رو بخونی در حالت اصلی ولی اگر نوشته ها بازتاب خودش رو داشته باشه و صفحه بازتاب خودش رو یعنی برجسته باشه نوشته ها یعنی برچسب جعلیه (این یه تجربه شخصی هست از اون زمون ها که تو کار گوشی بودم)
- مموری micro sd هم که فابریک 2 گیگ روی خود گوشی هست
- در پشت گوشی توی یه پلاستیک جدا هست و درش با یه برچسب پلمپ شده و هیچ جوری نمیشه بدون پاره کردن اون برچسب کاغذی بازش کرد
- لوگوی MOTOblur و T.Mobile هم بعید میدونم پشت در گوشی باشه که اونا هم مهم نیست و فکر نمیکنم بچه هایی که از ایران و دوبی گرفتن گوشی هاشون از این جینگولک بازی ها داشته باشن روی در پشت گوشی
- اگر درخواست پول اضافه واسه بنامه ریختن و فارسی کردن و اینجور کارا خواست زیر بار نرو :21: همینجا با کمک اساتید میتونی هر کاری خواستی بکنی و کم کم راه میافتی (مثل من که حتی قبلش اندروید نداشتم :11: )
- گوشی رو که روشن کردی چند بار با دکمه پاور lock & unlock کن ببین گوشی هنگ نکنه
- شارژر گوشی هم دو تکه هست 1-کابل رابط که یک سرش usb هست واسه اتصال به کامپیوتر و آدابتور شارژر 2-آدابتور سر سه شاخه
- چک کردن صدا و آنتن و شارژ شدن و اینا هم که واسه همه گوشیا واجبه فقط یادت باشه که سیمکارت همراه اول بذاری روش واسه امتحان (اگه اول رو ساپورت کنه و آنتن بده حتما ایرانسل هم میده ولی واسه گوشی هایی که ریجستر نباشن واسه شبکه ایران ممکنه ایرانسل رو بگیرن ولی همراه اول رو نمیگیرن)
از همین الان مبارک باشه ضمنا اگر وقتی گرفتی بیای و قیمت رو هم بگی خوبه :5:
راستی یادم رفت بگم!! موتورولا دیفای نه دفی :5:
موقع خریدن گوشی حتما یادت باشه از فروشنده 24 ساعت وقت برای تست بگیری که اگه یه وقت مشکلی داشت که اونجا مشخص نشد (مثل همینی که خودم داشتم) بتونی ببری عوضش کنی...
شارژر فکر کنم دو مدل داره چون مال من دو شاخس و مطمعنم شارژر اصلیشه...نقل قول:
2-آدابتور سر سه شاخه
این توصیه هادی خان هست توی صفحه 20-21 همین فروم
اصل مطلب این بود که شارژر 2 تکه باشه :40:نقل قول:
و یه سوال: زنگ اس ام اس و اینا رو چطوری میشه عوض کرد؟ منظورم انتخاب هایی غیر از پیش فرض های گوشی هست! مثلا ring tone رو میشه از روی خود گالری انجام داد ولی اس ام اس!
وارد مسیج بشو بعد از منو اپشنش صدای اس ام اس رو تغییر بده
خب یه سری چیزا فیکس شدم ولی ایناش بدرد بخورها هستن:نقل قول:
WVGA video recording for green camera (author vick33)
Added NetworkMode in settings: GSM only, WCDMA only, GSM/WCDMA auto, GSM/WCDMA preferred
Increase boot speed.
برای مشکل اپرا مینی باید بار اول از v پی n استفاده کنید و بهترین رامی که خود سازنده سیانوژن هم پیشنهاد کرده رام 3.4.2.177 هست که قبل از اپدیت به سیانوژن بریزید
دست یکی از دوستام دیدم روی والدفایر نرم افزار t o r نصب کرده بود :18: نمیدونم باهاش کار کردین یا نه ولی یه جور شیلتر شکنه. باید برم یقه ش رو بگیرم بپرسم ازشنقل قول:
v پی n که راهتره منم تور رو نصب کردم ولی بدرد نمیخوره سرعتش افتضاحه
mad-defy عزیز ممنون به خاطر اطلاعات خوبی که دادی.
راستش منم زود خودمونی میشم. هنوز گوشی رو نخریدم بهش میگم دفی.
من واقعا کیفیت ساخت گوشی برام مهمه. می خواستم قبلا یه samsung galaxy s بگیرم. ولی خوب فعلا پشیمون شدم. البته Atrix واقعا وسوسم کرده. هنوز البته قیمتش بالاست. فکر می کنید تا کی موتورولا دیفای رو از لحاظ نرم افزاری ساپورت کنه؟
این که اصلا فکر نکنم برای آپدیت کردن رام باشه . حالا دارم دانلودش میکنم ببینم چی هست اصلا" @!!!!نقل قول:
راستی بچه ها دیشب این رام miui رو فلش زدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بالاخره بعد از کلی گشتن تو این منو های با زبان چینی :24: زبانش گوشی رو انگلیسی کردم :5:
رام خیلی خیلی باحالیه . در حد سیانوژن نیست . اما کلا تویه یک فاز دیگه هست و کلا" همه چیز توش فرق میکنه . یک چیزی تو مایه آندروید و Ios و .. هست .
مشکل آنتن دهی رو هم که قبلا" گفتم فقط مربوط به ایرانسل میشه . چون همراه اول گذاشتم آنتش اومد ولی باز هم خیلی موارد آنتن میپره .
اما بدترین عیبش خالی کردن باطری خیلی سریع هست !!!! کمتر از یک روز باطری از 100 به 0 میرسه . که شاید کمیش به خاطر سرچ کردن مداوم شبکه برای آنتن دهی باشه .
در کل برای چند روز و حال و هوا عوض کردن بد نیست .
هر کی خواست راحت فلش بزنه و اگر دوست نداشت راحت به 2.2 رسمی یا ... برمیگرده .
رام 177 - 3.4.2 UK رو بالاخره دانلود و نصب کردم. تفاوت خاصی با رام french نداره و تو benchmark هم تقریبا همون امتیازات رو میگیره. فقط احساس میکنم مصرف باطریش بیشتره .نمیدونم شاید به خاطر basbandش باشه.
بچه هایی که با baseband switcher کار کردند کدوم رام کمترین مصرف باطری رو داره؟
نقل قول:
چرا دوست عزيز با اين آپديتر ميشه به رام 2.2.2 رفت البته با سايت خود موتو و اين هم مطلبش كه توسط آقا امير در سايت اندرويدها عنوان شده
نقل قول:
آخرین رام رسمی آندروید برای تمامی مدلهای موتورولا
دوستان من یه روش مطمئن و بی دردسر برای آپدیت آندروید برای گوشی های موتورولا پیدا کردم که با این روش بصورت کاملا مطمئن و بدون هیچ مشکلی میتونید به آپدیت گوشیهای موتورولای خود بپردازید و آخرین رام رسمی رو برای گوشی موتورولای خود نصب کنید
من defy خودمو با این روش آپدیت کردم و آندرویدم 2.2.2 شد و بسیاری از گزینه ها که قبلا در 2.1 بود دیگه نیست و مشکلات زیادی برطرف شده .....
شما ابتدا باید این نرم افزار رسمی موتورولا رو دانلود کنید و نصب کنید
بعد از نصب نرم افزار رو اجرا و گوشی خود را با usb به کامپیوتر وصل کنید وقتی گوشی شما شناسایی شد در قسمت بالای نرم افزار به مرحله 2 میرود و آماده چک کردن آپدیت برای ورژن گوشی شماست در ضمن این نرم افزار نسخه kernel شما و حتی ورژن گوشی شما رو شناسایی و برای مختص گوشی شما شروع به چک کردن دیتا بیس موتورولا میکند و این مرحله یعنی پیدا کردن و دانلود آخرین آندروید برای گوشی شما ممکن است بالای 5 ساعت وقت ببرد و در این مدت نباید اینترنت شما قطع شود یا سرعت پایین باشد و من adsl 256 حداقل پیشنهاد میکنم براتون ولی با adsl پایین تر هم مششه فقط زمان بیشتری میخواد و با dial up اصلا امکان پذیر نیست ...کد:http://uploadfa.com/bs82x2umxldu
بعد از اینکه جستجو و دانلود اخرین آپدیت انجام شد نرم افزار به مرحله 3 میرود و در این مرحله مشخص میکند که آندروید گوشی شما آپدیت رسمی بالاتر دارد یا نه اگر موجود بود در پایین اشاره میکند که دگمه شروع آپدیت را بزنید و در این مرحله شروع به نصب نرم افزتر دانلود شده میکند که 10 الی 15 دقیقه وقت میبرد درتمامی این مراحل نباید گوشی شما زنگ بخورد و حتما سیم کارت باید داخل آن باشد و بهتر است در حالت فلایت مود قرار بدهید ...و در ظمن در مرحله 3 نباید اینترنت قطع یا برق برود چون ممکن است به گوشی شما آسیب برسد ....بعد از نصب مرحله 3 گوشی شما ریستارت و آرم موتورولا به رنگ قرمز جگری میشود و بعد از بالا آمدن یک بار دیگر نرم افزار به شما اشاره میکند گه گوشی خود را از usb جدا کرده خاموش و روشن کنید و مجددا به usb وصل کنید ....بعد از شناسایی گوشی شما توسط نرم افزار گزینه finish نمایان میشود......................لذت ببرید..... تشکر یادتون نره
سلام دوستان يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه آيا دوربين گوشي شما هم در فضاي بسته نويز داره؟از روز اول كه گوشي رو گرفتم تو فضاي بسته دوربين رو كه روشن ميكنم با نويز تصوير ميده...البته توي عكس جيزي معلوم نيست و فقط عكس بي كيفيت ميشه...اين نويز مانند زمانيه كه ميخواي از صفحه تلوزيون فيلم بگيري....
توی فضای بسته نویز نداره ولی عکس گرفتن توی فضای باز به مراتب کیفیت رو بیشتر میکنه و اون هم به خاطر ازدیاد زاویه تابش نور خورشید هست. البته راجع به رنگ لنز هم یه چیزی بگم! من که تا به حال نه لنز قرمز دیدم نه سبز (توی xda دایم راجع به این تفاوت رنگ بحث میشه، ولی مال من سفیده :31: و حجم عکس ها هم توی فضای بسته معمولا بالا 1.7 مگابایت میشه بدون زوم)نقل قول:
اینجا یه سری توضیح و تفسیر راجع به لنز و رنگ اینا هست.کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=152094
از اونجا هم فقط دیفالت های گوشی رو میاره که دادا! همون پیش فرضهای خود گوشینقل قول:
بلاخره یکی پیدا شد یه تشکری از ما بکنه :10: مخلصیمنقل قول:
پشتیبانی نرم افزاری برای دیفای که رام 2.2.2 رسمی براش همین هفته گذشته بیرون اومده، به طور رسمی تازه شروع شده یعنی بیس سیستم عامل رو که 2.2.2. هست تازه خود موتورولا داده پس از الان شروع میکنن واسه این رام آپدیت بیرون دادن توی نرم افزار هایی که تا الان بوده یا تازه میخواد بیاد. اگر به صورت غیر رسمی هم بخوای نگاه کنی که فت و فراوون نرم افزار مجانی و پولی ریخته توی اینترنت و فقط کافیه دانلود کنی.
اینم اضافه کنم که تنها نرم افزاری که واسه اندروید (همه ورژن ها) و حتی بقیه سیستم عامل ها وجود نداره به صورت free همون نرم افزار پیغامگیر یا answering machine هست. فقط یه مورد دیدم که 14.99$ قیمت داشت و نمیشد از ایران خریدش. حتی نسخه terial هم نداشت (نامرد :13:). علتش هم اینه که توی بقیه دنیا همچین چیزی کاربرد نداره و خود شبکه این امکان رو میده به کاربرهاش (یه چیزی تو مایه های vms یا همون صندوق صوتی) و دیگه خارجی های بیشعور - نامرد - جهان خوار نیازی به نرم افزار پیغامگیر ندارن. از یه کسی هم شنیدم حتی deliveri report هم واسه اس ام اس داره بی استفاده میشه و شبکه این اطمینان رو به شما میده که 99.99% اس ام اسی که میفرستین به دست گیرنده میرسه. (اگر اشتباه نکنم توی گوشی apple کلا این گزینه نیست)
محض خدا اگر کسی پیغامگیر داشت یا سراغ داشت یه ندا هم به ما بده (گرچه جاش اینجا نیست و توی تاپیک نرم افزار هست ولی چون پیش اومد گفتم. مدیران لطفا دعوا نکنن) :11:
چند وقتی که میخوام گوشی آندروید بخرم بین دیفای ایکس 10 موندم میخوام بدونم این گوشی از ایکس10 پالا تره یا نه؟ ارزش خرید داره؟
ظاهرا برای اندروید به علت اینکه گوگل دسترسی به قسمت تماسها رو محدود کرده answeing machine وجود نداره (این وردی هم که شما گفتی دفعه اوله که میشنوم). پس حداقل فعلا دنبالش نگرد.نقل قول:
ورد؟ وردی؟ کدوم ورد؟ اینو کلا متوجه نشدم:31:نقل قول:
آقا شما واسه پاکت پی سی - ویندوز موبایل - بادا - مک - و بقیه سیستم عامل ها (غیر از سیمبین و تعداد محدودی جاوا) اگر پیغامگیر پیدا کردی جایزه داری :21: ارتباطی به گوگل نداره به نظرم
سبز بودن لنز كه كاملا آشكاره وقتي به لنز نيگاه ميكني گوشي از سمت چپ كمي به پايين متمايل كني يه نقطه سبز رنگ كوچيك ديده ميشه...نقل قول:
اين نويز بدجور منو داره آزار ميده...ميترسم يارو گوشي رو كرده باشه تو پاچم دلمون خوش بود دوربينمون 5 مگه...:41:
من هرکاری میکنم تو سیانوژن فیلمم پرش داره کسی نمیدونه باید چیکار کنم.؟؟چون رامشو دوست دارم همه چی عالیه فط این مشکل منه...همه نوع رام 2.2 ریختم بعد سیانوژن بازم درست نشد....نمیشه وقتی رامو میریزیم دوربین همون قبلی بمونه کدوم فایلا برا دوربینه.؟؟چون وقتی سیانوژن میریزی فایل رکورد دوربین میشه m4v میخوام همون 3gp بمونه...
ورژن rc1 رام سیانوژن همین دیروز اومده من دارم دانلود میکنم تست کنم
اینم باگ هایی که فیکس شدن:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033654
24.06.11 RC1:
179 Kernel
Wifi indicator fix
Fix BT when FMradio is started
Fix FMradio APP
Added 'ro.battery_light=true' in build.prop, true - enable BatteryLight while charging
CIFS module.
Widescreen photo.
Some improvements in 3D..
Overclock configuration is automatically backuped and restored, if you install new version of rom.
Fix zoom problem.
Fix Secure login by wifi (MotoPortal, IE Only)
Fixed exposure setting in camera app
Fixed camera timestamps for green lens
این مشکل توی ورژن جدید حل شدهنقل قول: