Steps-Rap جان منظورم اينه كه دي سي زياد دارم
كار واجب دارم، اينم داره بازي در مياره:13:
Printable View
Steps-Rap جان منظورم اينه كه دي سي زياد دارم
كار واجب دارم، اينم داره بازي در مياره:13:
الان همش برای من قطع میشه
کس دیگه هم این مشکل را داره؟
واسه من dc نمیشه ولی خوب.همونطور که گفتم سرعت مضخرفهنقل قول:
سلام دوستان من زمانبندی آی دی امم درسته همیشه درست بوده ولی حالا چند وقته صبحا از خواب بیدار میشم میبینم سیستم دو ساعت زودتر خاموش شده صف دانلود من هم هنوز پره نکنه ساعتا رو عوض کردن؟؟؟
2-3 روزه وضع من بهتر شده:(شاهین شهر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شبانه هنوز رو 15 دانلود میکنه.
منم این مشکلو داشتم گذاشتم رو ppoe شماهم این کارو بکنیدنقل قول:
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
شبانه که اصا انگار قطعه 2شبه دانلود ندارم دهنشون ....
سلامنقل قول:
ممنون silhouette عزيز
اتفاقآ كانكشنم در حالت PPPOE هستش
مشكل همون شب بعد از 3 ساعت برطرف شد
متشكرم
دوست عزیز.اینکه حالت عادیشه!یعنی قبلا برا شما بدتر از این بود؟!به اون 1.4 هم تو غلط نیوفتی سرعت دانلود همون 60 -65 هستش .(یعنی 0.5 mb).برا منم مثل شماست دیگه,ولی سرعت همون 60 هست(روزانه).نقل قول:
دوستان ممکنه مثلا مشکل کمی سرعت از خونه خودمون باشه.ینی مثلا سیم ها ایراد داشته باشن یا ... ؟
ولی تو پست 1684 گفتین که 500 تا 600 مگ بیشتر نمیگیرین.نقل قول:
اتفاقی افتاده ؟
بله من اولین روزی بود که سرویس رو گرفتم و درست تنظیمات رو انجام نداده بودم همچنین من از حدود1/20تا حدود6 دان میکردم ولی الان از ساعت1/5دقیقه تا6/55 دان میکنمنقل قول:
یه نکته هم براتون بگم که من از حدود 6تا6/55 400مگ هلو میگیرم:8:ولی من روز اول اینو نمیدونستم که تا این زمان هم میشه دان کرد!!!:13:
البته ناقابل:27::5:
تا چند روز پیش سرعت 0.12 بود.پینگ هم تا 1500 میرفت.:2:نقل قول:
الان سرعت روزانه از 90 پایین نمیاد.شبانه هم خوب شده دیشب 2گیگ گرفتم.
البته فعلیه معلوم نیست اینطوری بمونه یا نه:دی
با سلام. بله، ممکنه. بسته به عوامل مختلف میرایی خط مسیتون میره بالا و با افت کیفیت و سرعت مواجه میشید.نقل قول:
می تونید تشریف ببرید خود نمایندگی، بگید نویز خطتون رو چک کنند، ببینند طبیعی هست یا نه...
موفق باشید
من 4 شبه بالای 2 گیگ دانلود دارم البته پینگ روزانه همچنان خیلی پایینه . فکر کنم تاپیک با جواب رسید . از همه ی دوستانی که با اعتراض هاشون کمک کردن ممنون
من هفته پیش وضعم بهتر بود شبی 700 تا میگرفتم (البته قبلها 1400 بود ) ولی یک هفته است شبانه 200 تا 400 میگیرم .نقل قول:
امشب هم که از قطعی فراوان خاموش شده بود . فقط به خاطر اینکه برج 10 سرباز هستم دارم باهاشون ادامه میدهم .
جاتون خالی ما که از شرمندگی صبانت درآمدیم . از آنجا که در مقوله کامپیوتر در فامیل و دوستان صاحب نظر هستیم :31: از دو هفته پیش تا به حال 6 تا مشتریش رو پروندیم :27: . توی سربازی هم قراره به تعدادش اضافه کنم :46:
در ضمن توی سایت آسیاتک برای تهرانی ها شبانه رایگان مخصوصتر گذاشته و مردانگی هم کرده و گفته ممکنه بسته به تعداد اعضا سرعت پایین بیاد .
مشکل پارس آنلاین شرکتمون هم که قبلا گفته بودم حل شد. یعنی بدون دریافت پول پهنای باند رو زیاد کرده اند .
همچی عالیه .. من چقدر خوشبختم ..
پستهای قبلیتون رو دیدم. شما از کجا هستین؟نقل قول:
اينجا مشهد، ساعت 6:25، حداكثر سرعت دانلود روزانه 30 كيلوبايت !
سرعت جديدم مبارك باشه
اصلآ مگه ميشه سياست صبانت بد باشه ؟!!!
بچه ها من شارژم از نت کم شده.700 مگ بیشتر ندارم.
الان میتونم از طریق اینترنت شارژش کنم ؟؟؟ یا باید حتما برم بانک و هزاران دردسر..؟؟؟
..الان خیلی وقته که دیگه میشه از اینترنت شارژ کرد البته باید رمز اینترنتی کارتت رو داشته باشی.نقل قول:
کاملا تاید میکنم سرویس صبا نت کاملا آشغال و بی مصرف شده از همون اولشم مالی نبود فقط شبانش ارزش داشت .نمیخام توهین کنم ولی با این شرایطی که الان صبا داره و این همه یوزره نارازیه جون به لب اومده ادم با اینترنت مخابرات یا موبایل کانکت بشه حال چه ایرانسل چه همراه اول خیلی بهتر از این صبانت اشغاله که سره این همه ادمو کلاه گزاشتهنقل قول:
کاملا تاید میکنم سرویس صبا نت کاملا آشغال و بی مصرف شده از همون اولشم مالی نبود فقط شبانش ارزش داشت .نمیخام توهین کنم ولی با این شرایطی که الان صبا داره و این همه یوزره نارازیه جون به لب اومده ادم با اینترنت مخابرات یا موبایل کانکت بشه حال چه ایرانسل چه همراه اول خیلی بهتر از این صبانت اشغاله که سره این همه ادمو کلاه گزاشتهنقل قول:
قبلا اینترنت شبانه قطع نمیشد و من تا ساعت 10_11 وصل بودم. اما انگار برگشته به وضعیت سابق و سر ساعت 7 قطع شد.
سرعت همچنان افتضاح.
منکه هفته دیگه اکانتم تموم میشه راحت میشم:5:.
والا شهر داریم تا شهرنقل قول:
میگم که من توی قم با 128 تونستم 230 کیلوبایت فیکس واسه 20 دقیقه تمام اونم دوبار اسرعت بگیرم.
اسپید تست میگفت 1.75 مگابیت سرعت دانلود داری!
وضع صبا توی مشهد و شیراز خرابه فکر کنم.
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
این تستو الان انجام دادم
من خیلی خیلی از صبا راضیم،همونطور که اگه جای شما بودم متنفر بودم.
البته اینم تست پینگ با سرور غتر!!
يه زماني شبانه صبا نت اونقدر با حال بود كه براش تاپيك راهنمايي دانلود شبانه از صبانت راه انداخته بودن
خودم در ساعت 620 مگ ميگرفتم كه 5 ساعتش ( تا 7.45 ) چيزي حدود 3 گيگ ميشد .....
سيستمم ديگه جا نداشت و هارد عوض كردم.....
اما 4 ماهي ميشه صبانت يك آشغال عوضي بيشتر نيست ....
حيف كه اكانتم رو 6 ماهه شارژ كردم
سرعت دانلود شبانه 15 كيلوبايت ! روزانه هم كه قربونش برم يك سره قعطي ....
لعنت به اين شركت پول دوست كه تا تونست از كيفيتش زد
یعنی شما میگی توی قم سرعت صبانت شبانه اش هم دوباره خوب شده؟نقل قول:
چند شبه کلا شبا از خواب بیدار نمیشم نمیدونم.ولی روزانه خوبه.
رمز اینترنتی چیه؟؟نقل قول:
مخصوص خود کارت یا شرکت صبا؟؟؟
بعد من سرعت 1mb ددارما.باز میشه از نت شارژکرد؟؟؟
رمز اینترنتی مربوط به کارت هست که شما باید آن را از بانک بگیری تا بتونی اینترنتی خرید کنی .نقل قول:
خوب.حالا هموطور که پرسیدم منم میتونم اینترنتی پداخت کنم؟؟
اخه وقتی از خود سایتش میخوای سارژ اینترنتی رو بزنی انگار فقط واسه سرعت های 128 داره.
معمولا از طریق عابربانک هم میشه رمز اینترنتی رو تعیین کرد.عابر بانک باید واسه بانکی باشه که توش حساب داری .نقل قول:
سرعت 128 اسمیه و به همه سرعت 1mb میده.البته جدیدا 1mb دایال آپی!
خوب الان واسه پرداخت اینترنتیش کدوم گزینه رو من باید بزنم؟؟
نقل قول:فکر میکنم این دوستمون سرعت 1مگ واقعی دارن نه اسمی!:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست گرامی برای خرید سرویس های برنز 128 فقط میتوانید از داخل سایت اقدام به شارژ کنید
اگر سرویس طلایی یا نقره ای دارید یا ترافیک اضافه می خواهید باید به حساب اصلی صبانت یا اگر از نمایندگی سرویس دارید به حساب نمایندگی مربوطه واریز کنید
کاش واقعا 1 mb بود !نقل قول:
پس باید خودموونو بندازیم تو زحمت بریم بانک . اه ه ه ه ه....نقل قول:
من که قم هستم و دیشب هیچی دانلود نکرده!نقل قول:
و شبای قبل هم حدود 300 مگ!
سرعت روزانه هم عین قبله و میاد رو 60 میمونه!
فکر می کنم از نظر سرعت فرق خاصی با هم نداشته باشن!نقل قول:
ترانسفر ریتت چنده؟
ترانسفر چی چی ؟؟؟ :31:نقل قول:
من دانلود شبانه میخوام:41:
به نظر منم الکیه. فقط پول اضافه میگیرن.نقل قول: