اینا که اسپایدرکم آوردن، لااقل یه کارگردان خوب هم بیارن که سواد امکانات جدید رو داشته باشه!!
Printable View
اینا که اسپایدرکم آوردن، لااقل یه کارگردان خوب هم بیارن که سواد امکانات جدید رو داشته باشه!!
عیبی نداره دوست عزیز هر وقت( یادت باشه گفتم هر وقت) تیم شما تونست تیم آبی رو ببره و افتضاح هم بازی کردید.نقل قول:
اونوقت شما نیا اینجا داد بزن...باشه گلم....
ولی من داد میزنم....
آبیته
میگن قماربازها وقتی که میبازن تو قمار اگه نگن به ....... از غصه دق میکنن.....
تبریک به تک تک ابی دلان .
دابل کردن انصافا چسبید :11:
تو دربی خوب بازی کردن موقعیت این حرفا مهم نیست اصلا
فقط مهم برد هست
تبریک به همه تاجیای کبیر آسیا
آقای برادر ! تو خون پرسپولیس جماعت برد با مرده خوری و رنگ نمودن داور وجود نداره ... شما بهتره همون یه موقعیتنقل قول:
گلت رو بزاری تو طاقچه درش رو هم ببندی چون اگه ازت بزنن چیزی واسه رو کردن ندارید !
فوتبال قمار نیست ... شانس و انصافه ... که شما هم خوش شانسید هم بی انصاف
تبریک به همه آبی دلان گل!:40:
و تسلیت میگم خدمت تمام پیروزی های بدشانسِ با انصاف:27:
طوری نیست دوباره داربی میشه و .......................دوباره میبازید:31:
بچه ها تموم شد بریم خونه هامون!:31:کد:Masoud-Susa, Ali_BlueBoy, andre22, Aref_2008, bayern, Kurosh Nobody, saeed atletico, shahin666, xerxes again, بی باک بی بال, سرشار
تبريك ميگم به دوستان استقلالي
فكر كنم استقلال يك موقعيت گل هم نداشت
چون توي آمار گل زده رو موقعيت گل حساب ميكنن كه كاملا اشتباهه توپي كه گل شده ديگه خطرناك نيست
پرسپوليس مثل ديدار رفت بهتر بود و البته به نظر من كمي بهتر از ديدار رفت بود
پاساي كوتاه خوب بود اما به نظر من خيلي هماهنگ تر بايد اين پاسكاري انجام بشه
خب از يه تيم آسيايي انتظار نميره مثل بارسا پاسكاري كنن
مهاجماي پرسپوليس فكر نميكنن كه ديگه خيلي دارن موقعيت خراب ميكنن؟
فكر نميكنن كه در برابر ميليون ميليون پولي كه ميگيرن وظيفه دارن گل خالي رو بزنن توي گل
من موندم واقعا رضايي دروازبان رو دريبل ميزنه ولي .....
حرف زدن در مورد داوري هم ديگه فايده اي نداره چون بعضي از دوستان بدون توجه به نوع بازي و تاثير اشتباهات داوري روي بازي فقط به نتيجه نگاه ميكنن
فكر ميكنم گالري اشتباهات داوري در اين فصل براي پرسپوليس تكميل شد
نميدونم ديگه چجور بايد بازيكن رو درو كنن كه داور پنالتي بگيره
پنالتي و اخراج محمدي كاملا واضح بود
احساس ميكنم داورا يه جورايي شايد هم ناخواسته با مهاجماي پرسپوليس لجبازي ميكنن
بدور از تعصب اميدوارم به استقلاليا برنخوره
ولي واقعا چيزي يا كار خاصي از استقلال نديدم كه در موردش بنويسم
حركت توي عمق
فضا سازي
پاساي كوتاه وسط زمين براي گرفتن ميدون
بازي بدون توپ
استفاده از ضد حملات با اون همه فضايي كه به وجود اومده بود
هيچ نكته خاصي از استقلال نديدم
يك سانتر و يك سر و يك گل همين....
دوستان استقلالي چيزي ديدن بگن شايد من اشتباه ميكنم
مجيدي برهاني هوار مبعلي واقعا يكي از يكي ديگه بيكار تر بودن و تاثير زيادي توي بازي نداشتن
مجيدي كه انصافا توي بازي نبود
من فكر ميكنم باخت اين بازي به هيچ وجه مقصرش دايي نبود
خراب كردن گل خالي يا دريبل كردن درازه بان و نزدن توپ يا نگرفتن پنالتي به اين آشكاري تقصير دايي نيست
فكر ميكنم در نوع چيدن تركيب و بازيخواني در نيمه دوم دايي در هر دو ديدار به طور واضحي بهتر از مظلومي بود
اما يه حرف با جناب مظلومي كه يكي از بهترين و هجومي ترين تفكرات رو در بين مربياي فوتبال ما داره
جناب مظلومي با اين همه ابزار( تازه در ديدار رفت ميداودي هم بود)
با اين همه بازيكن در مقابل پرسپوليسي كه يه بازيكن جوون و غير تخصصي رو در جناح راست به كار گرفته
دفاع چپش مصدوم شده و يه جوون ديگه رو در دفاع چپ بازي داده ميشد كمي هجومي تر بازي كرد
ميشد با ترس كمتري بازي كرد
چه بسا يه پيروزي پرگا و تاريخي رو براي استقلاليها به دست مياوردين
ميشد به جاي صرفا دفاع و وقت تلف كردن و اكتفا به اين جور بردها كه نتيجه اش ميشه كم و كم تماشاگر شدن دربي و از رونق افتادنش كه مساوي ميشه با از رونق افتادن فوتبال ما كمي هم به فوتبال زيبا اهميت داد
اين رو ميگم چون حتي در زماني كه بازي مساوي هم بود.....
بيخيال
دوستان استقلالي فكر كنن از باخت پرسپوليس ناراحت هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منت خدای عز و جل را که استقلال را آفرید تا لنگی بی سرور نماند.(ابتدای دیباچه گلستان)
نقل قول:هرچی فریاد داری سرمن بزن.....
درکت میکنم
::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
فکر کنم خود ش مشکل دار به طرز حرکتش دقتی کنی کج حرکت میکنهنقل قول:
آهم قبول داره استقلال بد بازی کردنقل قول:
قای برادر ! تو خون پرسپولیس جماعت برد با مرده خوری و رنگ نمودن داور وجود نداره ... شما بهتره همون یه موقعیت
گلت رو بزاری تو طاقچه درش رو هم ببندی چون اگه ازت بزنن چیزی واسه رو کردن ندارید !
فوتبال قمار نیست ... شانس و انصافه ... که شما هم خوش شانسید هم بی انصاف
اما چرا توهین می کنی کجاش مرده خوری بود
از اولشم مشخص بود چیزی برای دفاع ندارید ... همون دادتونو بکشید بهتره : دینقل قول:
ببینید چقدر استقلالی ها با انصافن!!!
مظلومي: پنالتي نبود؛ داور بايد به رضايي كارت ميداد!
سرمربي استقلال گفت: برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان ميداد.
پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به دايي خسته نباشيد ميگويم، پرسپوليس در نيمه دوم خوب بازي کرد و اين موضوع طبيعي بود. اين تيم يک بر صفر عقب بود و براي جبران گل خورده مجبور بود که حمله کند.وي افزود: من بايد اين بدعت غلط را از بازيکنان استقلال دور کنم. تيم ما نبايد پس از به ثمر رساندن گل عقب بکشد و من اين موضوع را در رختکن به بازيکنان گوشزد کردم و به آنها گفتم که بايد در نيمه دوم رو به جلو حرکت کنند که متاسفانه اين کار انجام نشد و اين مشکل ساختار فوتبال ايران است.سرمربي استقلال عنوان کرد: استرس در اين ديدار باعث شد بازيکنان دو تيم از فرصتهايشان به خوبي استفاده نکنند و موقعيتهاي فراواني را از دست بدهند.مظلومي در رابطه با برخورد غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس با محمد محمدي دروازهبان استقلال اظهار داشت: درباره داوري نميتوانم صحبت کنم. به نظرم ترکي خوب قضاوت کرد و ما بايد از داوران حمايت کنيم.وي در پاسخ به اين سؤال که اگر اين صحنه به نفع استقلال در محوطه جريمه پرسپوليس رخ ميداد آيا باز هم چنين اظهارنظري ميکرديد، گفت: به نظر من برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان ميداد. رضايي با حرکت شيرجهوار قصد فريب داور را داشت.مظلومي خاطرنشان کرد: به استقلال و هواداران تبريک ميگويم و از تمام آنها به دليل حمايت و دعا براي تيم تشکر ميکنم.
مام از همون جا...!! اولین دبل تاریخ دربی تبریک می گیم به بعضیا.......!!!( این جوری گفتم به بعضیا بر نرخره...!!!)
آخ چه سالی بشه سال 90 با این دربی یعنی دربیه 70 ....
در ضمن بکس قرمز زیاد به بازی توجه نکنن....مهم نتیجه اس ...
تو فوتبال ایران اگه یه تیم خیلی شاخ بشه...1/10 یه تیم درست درمون که نمی تونه بازی کنه...پس بازی وللش نتیجه رو بچسب..!!!
تیمی که در یک فصل هر دو بازی رفت و برگشت را ببازد دابل شده می نامند.
منبع: فرهنگ معین:31:
نقل قول:شما هم سکوت کنی سنگین تره
یه پیشنهاد برات دارم.....دوش آب سرد....برای آرامش بعد از باخت خوفه
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
ممنون بایت این توضیحتون بابت دابل شدننقل قول:
راستی به هواداری که تحمل باخت تیمش رو نداره چی میگن؟؟؟؟؟؟
اميدوارم اينبار حداقل به خودشون توهين نكنن و پاي نرم افزار فوتوشاپ رو وسط نكشننقل قول:
ببینید چقدر استقلالی ها با انصافن!!!
مظلومي: پنالتي نبود؛ داور بايد به رضايي كارت ميداد!
سرمربي استقلال گفت: برخوردي که در محوطه جريمه ما بوجود آمد پنالتي نبود و داور بايد به بازيکن پرسپوليس کارت نشان ميداد.
در فوتبالي كه نتيجه اولين هدفه نظرات هم بهتر از اين نميشه
البته اين رو هم بگم خيلي وقتها هم پرسپوليس اينجوري برده
ولي خب توي اين دو بازي خيلي واضح تر بود
داداش من کلا با پستات حالیدم.....نقل قول:
ولی زیاد سخت نگیر...فوتباله دیگه حالا بازی خوب نتیجه بد. یا...بر عکسش...
مهم نیست....اگه این نتیجه بر عکسم میشد...(البت عمران...!!) همونا که حرف بازی قشنگ مشنگ می زنن...به جاش حرفای قشنگ می زدن...!!!
دوست عزیزم، به خدا با فونت معمولی بنویسی هم این دشمنان خونیت میفهمن تیمتون برده و تو جو قرار داری ها !! نیازی نیست هم خودت رو به زحمت تغییر فونت سایز بندازی و هم چشم ما بدبختا رو کور کنی ...نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
دیگه یه پست، دو پست، عزیزم 4 صفحه است تحمل میکنیم به خدا ... :13:
احتمالا میگن هوادار متعصب!نقل قول:
و...قطعا رفتار های شما هم تعریف هوادار بی جنبه هستش!
با این مدل پست ها یش برید احتمالا تاپیک فرت بشه!
.
.
راستی! با این مربی ها چی کار کردن که نمیتونن راجع به داوری حرف بزنن!
فکر کنم اگه یه روزی!!!( :31:) فرگوسن یا مورینیو بیان ایران واسه مربی گری، باید مادام العمر رو سکو ها بشینن و جریمه بدن به کمیته انضباطی و داوران!:31:
دايي: وجدانم راحت است؛ يك سر و گردن برتر از استقلال بوديم
علي دايي پس از شکست يک بر صفر برابر استقلال اظهار داشت: همه ديدند تيم برتر ميدان پرسپوليس بود. هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم موقعيتهاي فراوان گلزني داشتيم. از نظر فني يک سر و گردن از استقلال سرتر بوديم. آنها از يک موقعيت نصف و نيمه گلزني کردند اما بازيکنان پرسپوليس موقعيتهاي زيادي را از دست دادند.
وي ادامه داد: امروز آن روي فوتبال را ديديم ولي من نميتوانستم کاري کنم. موقعيت گلزنيهاي فراواني را به دست آورديم که از دست رفت.
سرمربي پرسپوليس در مورد قضاوت محسن ترکي در اين مسابقه گفت: کارشناسان داوري در مورد اين مساله اظهار نظر کنند. به عقيده من ميتوانست خطاي پنالتي روي غلامرضا رضايي اتفاق افتاده باشد اما داور به راحتي از آن گذشت.
دايي در مورد شعار تماشاگران استقلال عليه خود و دودستگي تماشاگران پرسپوليس که برخي خواهان جدايي از اين تيم هستند گفت: نميتوانم به تماشاگران استقلال بگويم شعار ندهيد اما من دو دستگي بين تماشاگران پرسپوليس نميبينم، اگر شما ميبينيد نشانم دهيد. وجدانم راحت است. همه کار از نظر فني براي پرسپوليس انجام دادهام، نميتوانم خودم وارد ميدان شوم و گلزني کنم.
دايي در مورد اينکه دهه اول فروردين، بدشانسي او در فوتبال است گفت: فوتبال و زندگي ورزشي ما همين است و فروردين و ارديبهشت فرقي نميکند. من همه کار براي پرسپوليس انجام دادهام و امروز از نظر فني تيم برتر ميدان بوديم.
دايي در پاسخ به اين سؤال که با شکست مقابل استقلال قهرماني اين فصل را از دست داديد، گفت: مطمئناً بازي استقلال آخرين فرصت ما بوداما پرسپوليس راه را ادامه ميدهد و اميدوارم در بازيهاي بعد بتوانيم نتيجه لازم را بگيريم.
وي گفت: پرسپوليس خوب بازي ميکند اما در پايان شرمنده هواداران ميشويم.
دايي در رابطه با ماندنش در رأس کادر فني پرسپوليس عنوان کرد: من نميتوانم در رابطه با ماندن خودم اظهارنظر کنم، باشگاه رئيس دارد و ايشان بايد تصميمگيري کند. من تابع قراردادم با پرسپوليس هستم و در شرايط فعلي افتخار ميکنم که با تمام وجود براي تيمم کار کردم و اگر چه تيمم بد بازي نکرد.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان کرد: پرسپوليس بايد تمرکز خود را در بازيهاي ليگ قهرمان آسيا و جام حذفي حفظ کند، قطعا بازي مقابل نماينده ازبکستان براي ما بسيار مهم است و بايد بتوانيم جبران کنيم.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=40669&title=%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A:_%D9%88%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85_%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9B_%D9%8A%D9%83_%D8%B3%D8%B1_%D9%88_%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1_%D8%A7%D8%B2_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%8A%D9%85
آخ آخ آخ ... دیگه قرار نشد عصبی شی ... خودتو کنترل کن برادر .... ما باختیم ! شما چرا ناراحتی ؟؟:31:نقل قول:
شما هم سکوت کنی سنگین تره
باشه بهش میگم :27:نقل قول:
یه پیشنهاد برات دارم.....دوش آب سرد....برای آرامش بعد از باخت خوفه
معلومه کی داره میسوزه....:5:چشاتم که قرمزه:31:نقل قول:
زود بگو تا یادت نرفته....نمیگی خودم داد بزنم...:27::27::27::27::27:
والا نمی دونمنقل قول:
راستی به هواداری که تحمل باخت تیمش رو نداره چی میگن؟؟؟؟؟؟
کلمه بده معنی شو گیر بیارم:31:
چشم قشنک میتونی پستهای منو نخونینقل قول:
این که دیگه ناراحتی نداره...
میدونم اعصابت خرابه....بلاخره تیمتون رفته گل بچینه ولی دسته گل بهش دادن....بیخیال ناراحن نباش
فونت رو حال کردی....فقط به خاطر چشمات ....
نمونه ای از ادبیات غنی استقلالیا : دینقل قول:
معلومه کی داره میسوزه....
راستی میبینم که طبق اخطار کوروش فونتت رو هم کوچیکتر کردی !
فعلا داریم میبینیم که با فونتای درشت و آبی سعی در خودنمایی داره !
اخطار نبید لطف من در حق چشمای ناز نازی شما بید....:31:نقل قول:
عزیزم شما در حدی نیستی که من بخوام برات خود نمایی کنم...
خودتو زیاد تحویل نگیر....
خب متاسف شدیم از طرز ادب و رفتار شما ... بچه های فروم خودشون خوانندن و قاضی ... خودشون قضاوت میکنن ...نقل قول:
من دیگه حرفی با شما ندارم ... بهتره با فردی در سطح خودت همکلام شی !
باشه دوست من شما درست ميگينقل قول:
در اينكه از باخت ناراحتم كه شكي نيست اما فكر نميكنم غير منطقي حرف زده باشم
ولي در كل شما بردين و بهتون تبريك ميگم
متاسف شدیم!!!! باز جمع بستی؟؟؟برو عزیزم به کارات برس...نقل قول:
راستی کسی به شما بی ادبی نکرد....اینو برا همیشه یادت باشه...فقط کل کل بود...
طاقت نداری با کسی کل ننداز...اینم یادت باشه
دوستان بی جنبه بازی در نیارن.........
از دوستان پرس پولیسی تقاضا دارم در صورت امکان...یا نیان اینجا...یا اگه میان دیگه وسط خوشحالی ماها لایی نکشن...!!!!
اقا یه تبریک بگید...نظرتونم در مورد بازی بگید...تمام... دیگه بالاخره باختید دیگه........اینم قبول ندارید...ایا...؟؟!!
و در این مواقع...یا برید و یا حداقل به پست های تاجی ها گیر ندید...لفطا...(البته اگه بهتون بر نمی خوره ها)
نکته
1. من اینجا اینجا هیچ کاره ام و صرفا یه پیشنهاد دادم...(لطفا به کسی بر نخوره...!!!): دی
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
به این میگن یه پرسپولیسی...با کمالات....نقل قول:
مام تسلیت میگیم...کی گفت شما غیر منطقی حرف زدی...
ولی خب انتظار نداشته باش بگم دفعه بعدی توبت شماست...!!!!: دی
(منم امیدوارم حرفم غیر منطقی نبوده باشه...)
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ---------
پنالتی داور خطا اخراج محمدی وقت تلف کردن موقعیتهای پی در پی 1.5موقعیت
غياثي: پنالتي پرسپوليس ديده نشد، محمدي ميتوانست اخراج شود
نقل قول:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9001103293
دمت گرررررررررررررررررررررررر رررررمنقل قول:
و دیگر هیچ...
از صمیم قلب میگم این کثیف ترین فوتبالی بود که دیدم.
استقلال روی بحرین و عرب ها رو سفید کرد.
داور همان طور که قبل از بازی تشویق مشید ترکی استقلالی خوب کارش رو کرد.
و ..و....
و دیگر هیچ
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
مميز: كمك داور بايد پنالتي پرسپوليس را اعلام مي كرد
مصطفي مميز روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: در دقيقه 72 يك پنالتي صدرصد صحيح براي پرسپوليس گرفته نشد و اين تنها اشتباه تيم داوري در اين بازي بود.
وي ادامه داد: قبل از اينكه محمدي بر روي رضايي خطا كند در همين صحنه حنيف عمران زاده نيز بر روي بازيكن پرسپوليس خطا كرد و اين صحنه نيز از ديد تركي جا ماند.
كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: تركي در اين صحنه به دليل سرعت بالاي بازي جا ماند و كمك داور او بايد پنالتي را اعلام مي كرد و به كمك داور مي آمد.
وي تصريح كرد: اگر اين صحنه را از بازي حذف كنيم تيم داور عملكرد كاملا قابل قبولي داشت.
وي اظهار داشت: خوشحالم كه با اعتماد به داوران ايراني اعتماد به نفس آنها را بالا برده ايم و آنها نيز در ديدار شهرآورد طي سال هاي اخير عملكرد قابل قبولي داشته اند.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
در کمال تعجب و در اذعان کارشناسان داوری که به گفته خود دوستان گل استقلالی هیچ ارتباطی با پرسپولیس ندارند باز هم داور مثل بازی رفت ندید !
حسین عسکری در گفتگو با مهر: قضاوت ترکی عالی بود/ حرکت محمدی روی رضایی به هیچ وجه پنالتی نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت شهرآورد هفتادم بین تیم های پرسپولیس و استقلال را بدون نقص توصیف کرد. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال چهارشنبه موفق شد در هفتادمین شهرآورد پایتخت مقابل پرسپولیس به برتری یک بر صفر برسد. قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود.
حسین عسکری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص قضاوت داور مسابقه اظهار داشت: به نظر من قضاوت ترکی هیچ نقصی نداشت و عملکرد بسیار خوبی را از این داور شاهد بودیم.
سرپرست کمیته داوران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص صحنه مشکوک خطای پنالتی محمد محمدی بر روی غلامرضا رضایی افزود: این صحنه از نظر من به هیچ وجه پنالتی نبود.
فقط می تونم بگم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارشناسان از اشتباه تاثیرگذار ترکی میگویند
استقلال با کمک داور پرسپولیس را شکست داد + عکس
بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس نسبت به تصمیم محسن ترکی در صحنهای که غلامرضا رضایی در محوطه جریمه استقلال توسط محمدی سرنگون شد به شدت اعتراض داشتند و معتقد بودند داور پنالتی پرسپولیس را ندیده است اما ترکی به بازی ادامه داد تا این مساله به یکی از اتفاقات خبرساز بازی استقلال و پرسپولیس تبدیل شود. به محض اتمام بازی استقلال و پرسپولیس موضوع پنالتی پرسپولیس به موضوع داغ رسانههای خبری تبدیل شد به ویژه زمانی که کارشناسان اعلام کردند ترکی به اشتباه پنالتی پرسپولیس را نادیده گرفت.مطمئنا این مساله با وکنش تند باشگاه پرسپولیس همراه خواهد بود به ویژه حالا که اکثر کارشناسان رای را به سود پرسپولیس صادر کردند.
ممیز:داور پنالتی پرسپولیس را ندید
کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد که یک پنالتی کاملا صحیح برای پرسپولیس در دیدار مقابل استقلال گرفته نشد و در این صحنه کمک داور بازی می توانست به محسن ترکی کمک کند.
مصطفی ممیز روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در دقیقه 72 یک پنالتی صدرصد صحیح برای پرسپولیس گرفته نشد و این تنها اشتباه تیم داوری در این بازی بود.قبل از اینکه محمدی بر روی رضایی خطا کند در همین صحنه حنیف عمران زاده نیز بر روی بازیکن پرسپولیس خطا کرد و این صحنه نیز از دید ترکی جا ماند.
کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: ترکی در این صحنه به دلیل سرعت بالای بازی جا ماند و کمک داور او باید پنالتی را اعلام می کرد و به کمک داور می آمد.اگر این صحنه را از بازی حذف کنیم تیم داور عملکرد کاملا قابل قبولی داشت.
وی اظهار داشت: خوشحالم که با اعتماد به داوران ایرانی اعتماد به نفس آنها را بالا برده ایم و آنها نیز در دیدار شهرآورد طی سال های اخیر عملکرد قابل قبولی داشته اند.
سیار:ترکی در پیروزی استقلال نقش داشت
کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد که محسن ترکی داور دیدار استقلال و پرسپولیس یک پنالتی صحیح را برای پرسپولیس اعلام نکرد.
پرویز سیار افزود: دقیقه 72 بازی ، غلامرضا رضایی دروازه بان استقلال را جا گذاشت و محمدی نیز به شدت بر روی این بازیکن خطا کرد که این صحنه از سوی داور به اشتباه پنالتی اعلام نشد.داور در این صحنه جای گیری چندان خوبی نداشت و به همین دلیل نتوانست پنالتی را اعلام کند.
کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: در این صحنه قبل از اینکه محمدی بر روی رضایی خطا کند حنیف عمران زاده نیز بر روی این بازیکن خطا کرد و این صحنه نیز از دید داور دور ماند.در نیمه اول عملکرد تیم داوری بسیار خوب بود و تمام تصمیم های داور درست بود.
وی اظهار داشت: سوت های محسن ترکی در این دیدار بسیار به زیبا شدن این دیدار کمک کرد و او در مجموع به غیر از صحنه پنالتی اشتباه دیگری نداشت.
سیار از تاخیر 5 دقیقه این دیدار انتقاد کرد و گفت: متاسفانه تمامی بازی های ما در لیگ برتر با تاخیر آغاز می شود و این موضوع به هیچ عنوان در فوتبال حرفه ای معنا ندارد.
غیاثی: ترکی اشتباه تاثیرگذاری داشت
رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: خطا روی مهاجم پرسپولیس پنالتی بود و دروازهبان استقلال نیز میتوانست اخراج شود.
سید رضا غیاثی در مورد صحنه مشکوک به پنالتی پرسپولیس در دربی 70 اظهار داشت: بازیکن پرسپولیس پس از ورود به محوطه جریمه با دروازهبان استقلال تک به تک شد که محمدی مانع پیشروی رضایی شد و این صحنه یک پنالتی مسلم بود. در مورد جریمه شخصی دروازهبان استقلال هم باید بگویم کارت زرد حتمی بود اما محمدی حتی میتوانست اخراج هم شود.
وی ادامه داد: این صحنه در نقطه کور داور اتفاق افتاد و کمک داور اول باید به او کمک میکرد که متاسفانه کمک داور در این صحنه کمکی به قضاوت مسابقه نکرد.
غیاثی در مورد اینکه انتخاب محسن ترکی بعد از قضاوت دوباره این داور در دربی انتخاب مناسبی بود یا نه گفت: به عقیده من کمیته داوران بهترین گزینه خود را برای داوری دربی پایتخت انتخاب کرد.سعید مظفریزاده در دیدارهای گذشته استقلال و پرسپولیس اشتباهاتی داشت و ترکی بهترین گزینه بود.مهم نیست که ترکی دو مرتبه دیگر هم این بازی را سوت زده بود.
رئیس سابق کمیته داواران با اشاره به پیشنهاد خود به حسین عسگری برای استفاده از داور خارجی در دربی 70 گفت: نباید زیاد بر روی ملیت گرایی در قضاوت دربی تاکید کنیم. من به عسگری پیشنهاد دادم از داور خارجی برای این مسابقه استفاده کند و مطمئنم او نظرم را به فدراسیون منعکس کرده است.نباید برای این مسابقه که خیلی هم حساس است زیاد بر روی ملیت گرایی تاکید کنیم. باید از داوری استفاده کنیم که کمترین مشکل را برای فوتبال و فدراسیون ایجاد کند. در شرایط کنونی فوتبال بهتر بود که یک داور خارجی این بازی را سوت میزد.
خوب توی کل بازی یه صحنه مشکوک داشت وگرنه
دوست عزیز خطاهای امیر آبادی 2 تاشون کارت زدر می گرفت وضع فرق میکرد.نقل قول:
خوب توی کل بازی یه صحنه مشکوک داشت وگرنه
اگر محمدی اخطار میگرفت ....
اگر داور یکطرفه سوت نمی زد !
حرف روی کل بازیه نه یک صحنه.
این که نمیشه در هر بازی حق پرسپولیس در عین وضوح نادیده گرفته بشه.
تو هر بازی داور اشتباهاتی داره اینجا هم یه پنالتی نگرفت فوتباله دیگه واسه همه تیمها پیش میاد
مهم اینه اگه پرسپولیس زور بردن استقلال رو می داشت با نگرفتن این پنالتی هم می تونست ببره یا اگه قدر موقعیت هاش رو می دونست فرصتها رو گل نکردن حالا گیر دادن به داور البته طبیعیه
به همه استقلالی ها تبریک میگم هر دو داربی رو بردیم
ولی به نظر من بدترین بازی فصل رو انجام دادیم فقط از برد خوشحالم از بازی حالم به هم خورد
تو اینجور بازی هایی که تیمها ایرانی انجام میدن اغلب زورشون همون یکی دوتا گل هست.نقل قول:
اگه قضیه زوره که خوب استقلال هم تو دو بازی فقط یه گل زد