led 32c5000 کنتراست و کلا تصویر تیره تر شده ریست کردم و firmware نصب کردم تصویر مثل اول نمیشه کسی تنظیمات منو مخی را داره مثلا تیونر چه مدلی هست و .....
led 32c5000 کنتراست و کلا تصویر تیره تر شده ریست کردم و firmware نصب کردم تصویر مثل اول نمیشه کسی تنظیمات منو مخی را داره مثلا تیونر چه مدلی هست و .....
سلام دوستان.
ما LED سامسونگ گرفتيم از نمايندگي و مدل كدش اينه : UA40C6260URSHD . گيرنده ديجيتالش هم فعاله و مشكلي نداره. ولي فاميلمون هم همين نوع LED رو گرفتن ولي از بانه. زبان انگليسي و عربي داره. مدل كدش هم : UA40C6200URXTW هست. ولي مال اونا تو منو ،جستجوي كانال ديجيتال نداره. سوالم اينه كه مال اونا گيرنده ديجيتال رو نداره ؟ يا داره بايد فعال بشه؟
ممنون.:11:
بچه هایی که از بانه خریدن میگن نداره!نقل قول:
سلام.آیا در مدل UA46C5000 امکان فعال کردن اینترنت و کانال دیجیتال هست؟ممنون اگه جواب بدید
احتمال زیاد dvbداره ولی گیرنده دیجیتال مدلهای موجوددربانه غیرفعال است براساس دستورالعمل صفحات اول اقدام کنیدنقل قول:
سلام
من یه تلوزیون led سامسونگ ua40d5540 گرفتم میخوام نرم افزارش رو ارتقا بدم ولی تو سایت سامسونگ همچین مدلی نیس
مثلا 5500 و 5550 هست ولی 5540 نیس
فریم ور 5550 رو گرفتم طبق دسورالعمل رو فلش ریختم ، پیدا نمیکرد که آپگرید کنه
راهنمایی کنید
یه سوال دیگه هم داشتم
من فیلم با فرمت های مختلفی تو فلش ریختم که بتونم تست کنم ولی وقتی فلش رو وصل میکنم به تلویزیون فقط مینویسه عکس موسیقی
نمینویسه فیلم و فیلم ها روهم نشون نمیده تو فلش
دوستان عزیز لطفا یک مدل به من معرفی کنید که شرایط زیر رو داشته باشه :
1- 46 یا 42
2- اصلا نمیخوام که 3D باشه ... حتی قابلیت اینکه تبدیل کنه سه بعدی رو داشته باشه .
3- ترجیحا بروزر داشته باشه
4- قیمتش هم تا 2.5 میلیون باشه
5-Smart فکر کنم اگر بخوام باشه الزاما باید 3D هم باشه دیگه چون انگار مدل اسمارتی نیست که 3D نباشه .
من با سرچکی که در اینترنت کردم فکر می کنم Samsung D6920 برام خوب باشه درسته ؟ مشکلی نداره ؟
ولی فکر کنم از بروزر و این چیزا خبری نیست ... درسته ؟
پیشاپیش متشکرم .
سلام.من دیشب تلویزیونم رو که مدل c7770 هست از ورژن 1008.1 به 1015.0 آپدیت کردم.حالا که دارم دقت می کنم سرعت حرکت تی وی خیلی پائین اومده.همه چیز خوبه و کیفیت و رنگ بسیار عالیه اما تصویر در صحنه های پر تحرک دچار کشیدگی کی شه.خواهشا راهنمایی کنید.میشه دانگرید به 1008.1 کرد.راهی هست درست بشه .تا آپدیت بعدی صبر کنم
سلام دوستان من امروز Samsung D6920 خریدم ! همه چیزش عالیه !
ولی یه مشکل دارم !اونم اینکه دانل usb wifi تو کارتونش نداره !تو نت چند تا مدل پیدا کردم ! که اصلا تو ایران نیست !
کلا اسمارت رو هواست بدون دانگل ! حالا چیکار کنم @؟؟
دوست عزیز لطفا یک سری توضیح در موردش به من میدید ؟نقل قول:
Smart هست ؟ یه سری سایت زدن نیست یه سری سایت نوشتن هست ! گیج شدم
تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی داره ؟
دوست عزیز همه چیز اینجا هست !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اسمارت داره ! هم 3d ! ولی دوبعدی به سه بعدی نداره !البته تبدیل دوبعدی به سه بعدی خیلی مزخرفه ! من ماله ال جی رو دیدم ! از 2d to 3d منصرف شدم !
یه سینمای خانگی دادن روش ! 4 تا فیلم بلوری 30 تومنی ! دو تا عینک 80 تومنی !
دو و سیصد هم خریدم ! سینمای خانگی هم 400 تومن قیمتش بازار !
3 بعدی سامسونگ رو با هیچی عوض نمی کنم ! خیلی حال می ده بازی ها سه بعدی !
من تنها مشکلم فقط دانگل بیسم هست ! البته روتر نصب کردم ! ولی نزدیک تلوزیون نمی تونم بزارم !
اسمارتش هم جالب بود ! از اسمارت خنگ ال جی خیلی بهتره !
تیونر دیجیتال داخلی 6960 رو فعال کردم.
اما شبکه های آنالوگ رو سرچ میکنه
چه جوری باید شبکه های دیجیتال رو سرچ کرد؟
سلام
من یه سامسونگ 8000 دارم خواستم بدونم چراغای زیر پنلش روشن میشه یا نه ؟(همون که خاموش روشن کم و زیاد صداس رو میگم)
با تشکر
بهترین کالیبراسیون نور و رنگ برای 6960 چیه؟
سلا دوستان این dtvbluetooth چیه !؟
گوشیم پیدا میکنه !
دوستان کسی میدونه 40 اینچ سری 8 هست یا نه؟ قیمت هم اگه دارید ممنون میشم
سلام آقا کسی تونسته تیونر دیجیتال C7000 رو راه بندازه اگه تونسته یه راهنمایی کنه !
آخه یه سری میگن C6960 ور فعال کردن مگه میشه 7000 نداشته باشه؟
سلامنقل قول:
من چابهار مدل 40c8000 را قیمت کردم 2500000 ت بود.
سلام ميخواستم بدونم در حال حاضر بهترين مدل led سامی چه مدلی هست
از دوستانی که اين مدل دانگل رو دارن لطفاً به من pm بدن ممنون
دوستان به نظر شما من C7770 بگیرم یا D6960 ممنون میشم جوابمو زود بدین
سلامنقل قول:
آقا این دکمه ای که میگی رو کنترل نیست که ؟؟! مدل تلویزیون ما 6960
من قبلا خودم به همچین جایی که گفته بود برین کد رو ثبت کنید برخورده بودم و کد رو هم یادداشت کرده بودم ولی الان یادم نیست هر کاری میکنم پیدا نمیکنم کدوم قسمت بود ؟؟؟
نقل قول:
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
درود دوستان گرامی
تنظیمات adc target - adc result - white balance تلویزیون مدل 40D5550 بهم خورده کسی از دوستان می تونه بهم کمک کنه یا از این قسمت در صورتی که دسترسی دارن عکس بزارن .
موفق باشید
سلام دوست خوبم. از راهنمائی شما بسیار متشکرم. کار من جورشد ( رجستر کردن Divx code for Samsung 3d smart led tv ) دوباره سپاسگزارم. mer30
در جواب دوستمون windows-sp3 که پرسیده بود Dtv blutooth چیست ؟ تلویزیون شما که 3d LED هستش باید از طریق بلوتوث با عینکهای سه بعدی ارتباط برقرار کنه و این دیوایسی که موبایل شما پیدا میکنه همینه. ٍEdris.EEG
سلام؛ دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلمی که زیر نویس رو هم توی فلش ریختیم بعدا بتونیم زیرنویس رو بالا بیاریم هنگامی که فیلم رو تماشا می کنیم UA40D6000 هستش
من متاسفانه جایی ندیدم که زیرنویس رو لود بکنه و همراه فیلم بیاره منظورم فایل با پسوند srt. هستش
سلام
دوستان
من مدل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم
یا مدل
کدامشون بهتره؟؟؟؟؟
بعد دوستان خوصیات بارز این ال ای دی ها را بگین
چش خوب هست چیش بد هست
چطوری ادم ازشون لذت ببره؟؟
چه چیزهای دارند که لذت بخش می شود
باتشکر
با سلام و عرض ادب احترام خدمت تمامی دوستان.
اولین پستم تو این سایت هست. آخه همین امروز عضو شدم. بخاطر مطالب مفیدتون واقعا ازتون تشکر میکنم.
یه سوالی دارم در صورت امکان جواب بدین ممنون میشم.
من یه 46c7000 سامسونگ دارم که همراه باهاش یه عینک سه بعدی هم دادن بهم. ولی متاسفانه blue ray ندارم تا سه بعدی رو چک کنم.
تو همین تاپیک دیدم که دوستان گفته بودن فیلم ساید بای ساید از طریق usb قابل سه بعدی شدن داره. ولی من چندتا فیلم دانلود کردم که ساید بای سایده و از رو فلش پخش میکنم. وقتی گزینه سه بعدی رو از روی ریموت کنترل میزنم دوتا تصویر کنار هم میوفتن روی هم و یه تصویر رو نشون میدن. وقتی عینک سه بعدی رو روشن میکنم چند ثانیه بعد عینک خاموش میشه. و تو این وضعیت با عینک همون تصویری قابل مشاهده است که بدون عینک.
حتی وقتی یه تصویر دو بعدی رو هم سه بعدی میکنم عینک بعد از روشن شدن دوباره خاموش میشه. میخواستم بدونم که عینک مشکل داره یا تلوزیون یا فیلم سه بعدی یا چیزای دیگه. اگه راهنمایی کنین واقعا ممنونتون میشم.
یاحق.
موفق باشید/
مسلما 7770 بهتره چون هم فرکانس انطباق بالاتری داره و هم تنظیم دقیق تاریکی داره.نقل قول:
اول دقت کن قبل از استفاده از عینک اونو با تلویزیون جفت کنی. بعدش شاید ایراد از ضعیف بودن باتری عینکت باشه.نقل قول:
با سلام.
آقا این دکمه تشکر کجا قرار داره؟
مرسی از اینکه پاسخ دادین. دکمه تشکر پیدا نکرد تشکر بزنم.نقل قول:
اول دقت کن قبل از استفاده از عینک اونو با تلویزیون جفت کنی. بعدش شاید ایراد از ضعیف بودن باتری عینکت باشه
ولی اول خودم هم احتمال دادم از باتری باشه بخاطر همین باتریشو عوض کردم. در مورد جفت کردن هم همین کارو انجام میدم ولی نمیشه. احتمال داره که از عینکش باشه؟ البته این رو هم بگم وقتی عینک رو روشن میکنم چراقش روشن میشه بعد اینکه خاموش شد برای روشن کردن دوباره باید چند دقیقه ای منتظر بمونم یا اینکه دکمه رو به مدت چند ثانیه فشار بدم. در این صورت چراغ چشمک میزنه و خاموش میشه. بعد میتونم روشنش کنم که دوباره خاموش میشه.
اگه دوباره راهنمایی کننین ممنون میشم.
یاحق.
موفق باشید/
والا من تا به حال همچین چیزی ندیدم. فکر کنم عینک شما به صورت مادون قرمز با تلویزیون ارتباط برقرار می کنه. الان سری D به صورت بلوتوث با تلویزین ارتباط برقرار می کنن. آخرین نکته که به ذهنم می رسه اینه که ارتباط سنسور مادون قرمز عینک با تلویزیون درست برقرار نمیشه. بازم اگر نشد دیگه باید با یک عینک دیگه تست کنید.نقل قول:
باسلام.
دوستان دیگه این مشکل براشون پیش نیومده. اگه راهنمایی کنین واقعا ممنونتون میشم.نقل قول:
والا من تا به حال همچین چیزی ندیدم. فکر کنم عینک شما به صورت مادون قرمز با تلویزیون ارتباط برقرار می کنه. الان سری D به صورت بلوتوث با تلویزین ارتباط برقرار می کنن. آخرین نکته که به ذهنم می رسه اینه که ارتباط سنسور مادون قرمز عینک با تلویزیون درست برقرار نمیشه. بازم اگر نشد دیگه باید با یک عینک دیگه تست کنید.
یاحق.
موفق باشید/
دوستان یک سوال
دو نوع فیلم سه بعدی هست یکی اینکه تصویر تار هستی و یکی ایکه دو تا تصویر عینا کنار هم هستن و تکرار می شوند
حالا فیلم های که توی نت و شبکهای ماهواره هستش دو تیکه هستش و دوتا تصیور همزمان پخش می شود
کدام نوع از این سه بعدی ها بهتر هست؟؟
و اون سه بعدی که دو تا تصویر کنار همدیگر هستن ایا سه بعدی خوب هست و تلوزیون های سه بعدی می توانند پردازشش بکنند
یا فقط باید دنبال سه بعدی تار بودش
باتشکر
همه سه بعدی های واقعی ابتدا 2 تا تصویر راست و چپ یا بالا و پایین هستند که پس از اینکه دکمه سه بعدی تلویزیون رو می زنی به صورت یک فریم در میان هر کدام از این تصاویر کنار هم پخش میشن و اگر عینک نزنی تار دیده میشه.نقل قول:
سلام دوستان ميخواستم ببينم آپگريد جديد واسه تلوزيون سامسونگ c8000 3d رو از كجا بگيرم من هر كاري كردم نشد...تو سايت سامسونگ هم نبود.لطفا راهنمايي كنيد...
سلام خدمت دوستان
آقا من یه ال ای دی سامسونگ سری 8 مدل 46ud8000
'گرفتم اما کانالای دیجیتال فعال نمیشن
حالا من 2تا کار انجام دادم 1 اینکه ال ای دی رو آپگرید کردم
و بعدش رفتم تو منوی مخفی تنظیمات type رو دستکاری کردم .
حالا تو اون قسمت 3 تا مدل 46 هست کدومش رو باید انتخاب کنم ؟
واسه فعال کردن دیجیتال چه کار کنم ؟
مشکلی نداره ک آپگرید کردم ؟
توروخدا کمک کنید . ممنون
فکر کنم منظورتون مدل UA46D8000 هست.نقل قول:
برای فعال کردن گیرنده دیجیتال باید توی منوی مخفی برید و Local Set رو به ED_IRAN تغییر دهید. به هیچ تنظیم دیگه ای توی منوی مخفی دست نزنید که ممکنه همه کارا خراب بشه.
تشکر از شما دوست عزیز . شاید این ک شما میگی درست باشه اما رو کارتونش همونی هست ک من نوشتم .
Local Set رو ED_IRAN هست جست و جوی کانال رو انجام میده اما هیچ کانالی پیدا نمیکنه .
عجیبه من همچین مدلی نشنیدم. شما Tuner رو بذار رو SEC_---_TC اگر نشد احتمال زیاد تیونر دیجیتال نداره یا با سیستم ایران سازگار نیست.نقل قول:
باز هم تشکر از شما دوست عزیز . باز هم نشد . فکر کنم همون گزینه دوم ک شما فرمودین باشه .
بعد میگم من ک ال ای دی رو آپدیت کردکم چه قابلیت هایی بهش اضافه شده . ؟؟؟
و این ک مدلشو تغییر دادم مشکلی براش به وجود نمیاد ؟ چطور میتونم بدونم مدل قبلی چی بوده ؟