براي من همچنان باز نمي شه ديگه قطع اميد كردم.نقل قول:
Printable View
براي من همچنان باز نمي شه ديگه قطع اميد كردم.نقل قول:
سلام آرمين جاننقل قول:
من تابه حال از اينترنت مخابرات با V P N استفاده نكردم. ولي مي دونم با اينترنت مخابرات مشكلي نداره و بالاخره كاهش سرعتي رو نسبت به زماني كه از V P N استفاده نمي شه خواهيد داشت اما بسته به سرويس V P N مصرفي ممكنه كاهش سرعت كم و زياد باشه. بعضي از V P N ها سرعت رو بسيار كاهش مي دن.
من بدون مشکل استفاده میکنمنقل قول:
همونطور که شما هم گفتین بستگی داره از چه سرویسی شی پی ان بگیری!
در حال حاضر من اصلا کاهش سرعت ندارم خوشبختانه :27:
به به بازم این نهنگای بی ادب سیمهای اینترنت مارو گاز گرفتن سرعتمون یک صدم شد!
سلام
دوستان ارور 720 واسه چیه؟
من تو شبکه چند تا سیستم دارم یکیش بدون مشکل کانکت میشه اما وقتی روی بقیه سیستم ها کانکشن میسازم و میخوام وصل شم ارور 720 میده!
Error720نقل قول:
پروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .
The connection attempt failed because your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
مثل اينكه اين نهنگا خيلي كابل دوست دارن اونم كابل ي اينترنت ايرانو !نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .
The connection attempt failed because your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols
این رو میدونم،دلیل و راه حلش چیه؟
سلام دوستان
من الان که وارد تنظیمات مودم شدم vpi و vci به ترتیب 1 و 32 بود در حالی که من 0 و 35 وارد کرده بودم. میشه لطفا یکی اینو توضیح بده. اینترنت هم وصله. یعنی vpi و vci مخابرات عوض شده؟؟
نه همون 0 و 35 هست. اون مقادير پيش فرض خود مودم هست كه هر بار كه وارد اون صفحه مي شيد اين مقادير رو نشون ميده.نقل قول:
مشكلي نيست.
آقا چيز پي ان شما كار ميكنه !؟؟ واسه من كانكت ميشه ولي سرعت صفر !
برای منم همینجوریهنقل قول:
با سلم خدمت دوستان بویژه مهرداد، دوستان راهنما برای راه اندازی مودم و شروع برقراری ارتباط با مودم می خواستم. پریروز رفتم مخابرات درخواست دادم، دیشب مودم رو وصل کردم امروز بعد از ظهر چراغش سبز شد، چراغ act هم چشمک میزنه، با Local Area Connection هم upstream , downstream رو هم تونستم ببینم و طبق راهنمای خود مخابرات که تو سایتشون بود PPPOE رو هم ایجاد کردم اما error 678 رو میده. کجا اشتباه کردم نمی دونم، تعداد صفحات تایپیک خیلی زیاد با dail up هم خیلی زمان بر میشه که همه ی صفات رو چک کنم، لطفا راهنمایی کنید.:41:
من هم تازه رفتم مخابرات ثبت نام كردم براي 128 ميخواستم بدونم با ADSL مخابرات ميشه بازيها آنلاين انجام داد مثل FIFA و PES ؟
پينگ مخابرات چنده ؟ تو منطقه ما تازه دارن ADSL ارائه ميدن فكر نكنم تعداد كاربران منطقه ما زياد باشه
نقل قول:
سلام دوست عزيز
مبارك باشه !
اينطور كه من از صحبت هاتون متوجه شدم شما كانكشن PPPOE توي محيط ويندوز ايجاد كردين درسته ؟ اگر اين طور باشه نبايد ديگه يوزر و پسورد رو توي مودم هم وارد كنيد چون Error مي ده.
چراغ لينك ADSL مودم بايد بعد از چشمك زدن كوتاه ثابت روشن بمونه اين نشونه رانژه شدن خط تلفن هست براي شما اينطوريه ديگه؟
اگر تمام اين موارد درسته و مودم هم به درستي نصب كردين مشكل از مخابراته بايد باهاشون درميون بزارين.
حذف شود...
پينگ من 200 تقريبانقل قول:
ولي براي هر كجا پينگ فرق داره يكي نيست. من تجربه بازي آنلاين رو ندارم نمي دونم با اين پينگ خوبه يا نه.
مرسی از راهنماییت مهرداد جان،
فعلاً با ویندوز 7 تونستم کانکت شم، تازه تایپیک زیر رو دیدم انگار اونجا کاملاً توضیح داده بودی، مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من اینترنت 128 گرفتم که بعد رفتم صحبت کردم قرار شد 256 بدن از مخابرات که برگشتم یه تست سرعت گرفتم 220 بود ولی downstream مودم رو ندیدم. الان که تست می گیرم همون 220 و downstream مودم هم 256 هست. یعنی از اول برای من 256 بسته بودند؟ اگر آره پس چرا سرعت از 256 کمتره؟؟
پینگ از سایت Speedtest یه عددی نشون میده که زیاد درست نیست از pingtest.net استفاده کنی بهتره که بازم اینم یه عددی نشون میده بهترینش اینه که توی گارنا توی بازی مورد نظر پینگتو ببینی که چطوریهنقل قول:
مثلا برای خود من پینگم دوروبره 200 هست ولی توی گارنا 70 تا 95 هستش.
خواهش مي كنمنقل قول:
خدا رو شكر مشكل مرتفع شده .
بله اون تاپيك قبلي بود كه بنا به دلايلي از سوي مدير قفل شد !
نقل قول:
دوستان ممنون كه جواب سوالم رو داديد./ اينطور كه معلومه اينترنت مخابرات پينگ خوبي داره. اگه پايين 350 باشه ميشه باهاش بازي آنلاين كرد. پس حتما ميگيرمش :دينقل قول:
فقط دوستان شما با ADSL128 پينگتون زير 350 هست ديگه درسته ؟
میشه لطفا یکی جواب این سوالمو بده؟؟نقل قول:
چند تا پست زدم که یکی این IP DNS مخابرات تهران رو بده ولی هیچ کس جواب نداد . یعنی هیچ کس نداره؟؟؟؟؟
دوست عزیز مخابرات بصورت پیشفرض 128 رو روی 256، 256 رو روی 1 مگ و 512 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده.نقل قول:
نه درست نیست!نقل قول:
اگه 256 رو روی 1 مگ ببنده نباید سرعت دانلودش 28 باشه!!!!
128 رو کمی بالاتر از 128 میبنده دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم 168 باشه. چون کاربر میتونه 17 با مرورگر و 20 یا 21 با دانلودمنیجر دانلود کنه.
آقا این پیش فرض برای 128 که downstream رو نوشته 3072همونیه که شما میگید یا کمتره؟نقل قول:
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میدهنقل قول:
ضمن اینکه خودم توی کار شبکهام و تابحال کار کانفیگ و نصب چندین مودم رو برای دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتند رو انجام دادم و این مورد برای همهشون صدق میکرده.
ضمناً توصیه میکنم SNR و Line Attenuation رو بررسی کنین تا مطمئن بشین مشکل از نویز نباشه. Down Stream و Upstream هم چک کنین.
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
3072 برای 3 مگابیته دوست عزیز یعنی از روی پورت شمارو تا 3 مگابیت آزاد گذاشتن که واقعاً عجیبه برای 128!!!نقل قول:
اگه از مخابرات دسترسی به وی پی ان رو بسته بودن، قاعدتاً نباید وصل میشد و وقتیکه وصل میشه و تبادلی وجود نداره یعنی اینکه سرور شما پاسخگو نیست. توصیه میکنم از سرورهایی که الآن خوب کار میکنند استفاده کنید.نقل قول:
در نهایت هم توصیه بنده اینه که بجای ویپی از Socks استفاده کنید.
نه برادر عجیب نیست چون مخابرات سپاه صحابه اصولا دربست خودش رو وقف مردم کرده و کلی هم سوبسید به مشتریاش میده با این که رایانه ها رو دولت قطع کرده و همه چی رو 10 برابر:31:نقل قول:
عزيز به تايپيك انتخاب بهترين dns مراجعه كن با نرم افزار تست كن اونيكه بهترين براي خودته ست كن ما كه نميشه اينطوري چي بديم بهتنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943
نقل قول:
حالا که شما Topic Off کردی بذار ما هم جوابشو بدیم:46: دولت رایانههارو که نمیتونه جمع کنه قربونت برم یارانههارو جمع کرده :22:
نقل قول:کد:217.218.127.104
217.218.127.105
217.218.127.106
217.218.155.104
217.218.155.105
217.218.155.106
هر 6 تا مربوط به مخابرات استان تهران (احتمالا دوتاش كار نمیكنن) ، برای استان ديگهای هم میخوای ؟
دوست عزیز اتفاقا سیمی که به مودم وصله چند تیکه هست؛ تاثیر داره؟ مقادیر snr و line attenuation چند باید باشه ؟ اگر نویز داشته باشه چنده؟نقل قول:
دوستان عزیز چیزشکن های پرتکل pptp رو بعضی اوقات میبیند اما اخیرا برای اولین بار sstp توسط سیب عرضه میشه.. دوستانی که تمایل دارن بگن قیمت و سایت طرف رو بشون میدم. اس اس تی پی هیچ موقع هرگزززز بسته نمیشه. پرتکل اس اس ال رو دیگه نمیتونن ببندن .
ایمیلتون رو پ خ کنید اگه سایت و اطلاعات مربوطه رو میخواید
سلام؛
من چراغ dsl ام روشنه ولی هم از طریق 192.168.1.1 تنظیم کردم که bridge باشه و هم یه بار تنظیم کردم pppoe باشه ولی در هر حالت ارور 678 دارم
چیکار کنم؟ ممنون
ماشاءالله!!! دوست عزیز هر تیکهای که وصل میشه، نزدیکی به کابل برق و سولفاتگی و زنگ زدن همهشون بشدت تأثیرگذارن. توصیه میکنم تا حد امکان سعی کنید کابل تلفن مستقیماً از سر پست تلفن بیاد به مودم وصل بشه و نزدیکش هیچ سیم برقی هم نباشه. پست مخابرات و جعبه تقسیمشم اگه چک کنی که پیچ و اتصالاتش زنگزدگی و سولفاتگی نداشته باشند که چه بهترنقل قول:
یعنی با سرعت 128 ، 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید ؟ من تا حالا همچین چیزی ندیدم! اینو درست متوجه شدم یا منظور دیگه ای داشتید؟نقل قول:
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میده
من همین الان رو این حرف شما با مخابرات تماس گرفتم میگه برای 256 نهایتش 32 است!
نوع اتصال PPPOE و نوع ارتباط رو Auto بذار و VCI و VPI رو درست تنظیم کن یوزر و پسورد هم وارد کن. مقادیر مورد نیازو از ISP باید بگیری.نقل قول:
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.نقل قول:
با 1 مگم هم 260 کیلوبایت دانلود
شما کار خاصی میکنی یا همینجوری تو اون منطقه اینطوریه ؟نقل قول:
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.